A new year is coming!


Tänk, de bara timmar kvar utav 2007. Snart är de ett helt nytt år med helt nya händelser, 2008. Har redan skrivit ett inlägg om mitt 2007, jag hoppas att 2008 blir minst lika bra, nästan bättre ! Min nyårskväll ska firas med Nicole, vi ska ha tjejkväll med taccos singstar och annat roligt! Jag har även köpt fyrverkerier som vi ska ha vid 12 slaget, även lite alkoholfri skumpa med jordgubbs smak. Får se om vi bloggar något ikväll, men annars vill jag bara ta ord och säga, Gott nytt år på er alla där ute, ha en riktigt trevlig kväll och var rädda om varandra!


image1014



Happy birthday to the blogg


Va e de för en dag, va e de för en dag!
nej de är ingen vanlig dag för det är
bloggens födelsedag hurra hurra hurra.
image1012
Grattis till min blogg, i ett år har de nu funnits! De har varit ett riktigt roligt år med bloggen, är väldigt glad att jag startade den, för de superduper kul att blogga, och självklart läsa andras bloggar. Finns inte så mycket att säga mer en ett stort grattis till bloggen, och önska den en riktigt härlig bra födelsedag!




2007 at Sweet 16´s blogg!


Nästan ett helt år har gått med bloggen
, jag skriver idag pga av att imorgon fyller bloggen ett år. Så jag tänkte gå igenom 2007 på bloggen och se hur de var, lite återblickar för er som hängt med ett tag, och nyheter för er som inte har det. Eftersom december år tvåtusen sex skrevs bara ett inlägg så väljer jag bort den månaden och börjar från januari år tvåtusensju. Tänk på att bloggen hade en annan design så bilderna blir med vitbakgrund ibland.



♥ Januari 2007 ♥
Börjar smått blogga om olika saker, hade då bara en
kategori allmänt, skrevs mkt om tv program

♥ Februari 2007 ♥
Kategorin Nytt föds, börjar blogga mer. Modet tar över stort denna månad på bloggen
 och dagens outfit införs, dock under kategorin allmänt.

♥ Mars 2007 ♥
Den första listan bloggas och ny kategori kommer till, Dagens. 
Min första beställning från Asos.com görs.  

♥ April 2007 ♥
Om månad som påminner om mars ganska mycket, fortsätter blogga om mode mycket,
men även mer humor och mer vardags prat tillförs på bloggen.

♥ Maj 2007
Vi åker på klassresa till tallin i 9an, nya kategorier besök & tips & Upptäck... kom till på bloggen.
 Tips ersattes för ett tag sedan med Sweet 16´s tips. Bloggar mycket mer än förut.

♥ Juni 2007
Ännu en ny kategori införs, vid namn about sweet 16 som handlar om mig. Går på våran bal i nian, och slutar 9an. Min bror peter tar även studenten. Vi åker till grekland kreta analipsi en vecka. Min bror micke fyller 25 och hans tjej Jenny fyller 20. Även kategorin bildextra föds.

♥ Juli 2007
Spenderar 17 timmar med två vänner på allsång på skansen, min mamma och jag fyller år, hon 49 jag 16. Bloggen byter helt design och döps om till Sweet 16´s blogg, även kategorin move time föds.

♥ Augusti 2007
Mycket mode fortsätter igen på bloggen och jag får många läsare när jag skrev detta inlägg, tror de vart runt 200 som läste min blogg den dagen. Även i stor allmänhet ökar läsare på bloggen. Nya kategorier igen, Speciella tider och Livets frågor och svar. Bloggar mycket mer än förut. Jag börjar även Gymnasiumet på St Eriks program Musikal.

♥ September 2007
Kategorin Tävling föds, som finns till för alla mina danstävlingar. Våran klass blev nollade av klassen över istan. Jag har namsdag, Åsa 12 september. Tog bilder hos stockholmstudio som jag ska ta om snart.

♥ Oktober 2007
Ny kategori föds, You Look Great, där jag testar olika produkter som jag sedan redovisar på bloggen om det är bra. Kategorin Danstävlingar föds också som ersätter Tävling. Jag shoppar mycket denna månad. Tog min första spruta för att motvärka Livmoderhalscancer ,Gardasil något jag rekomenderar. Tema veckan drar igång på bloggen, många videos finns denna månad. Blev antagen till världens största modetävling, och fler Outfits bloggas.

♥ November 2007 ♥ 
Idol tar plats på bloggen, och bedömning görs varje vecka. Ny kategori, Video´s där jag bjuder på mig själv, filmer från skolan osv. Min pappa fyller 51 år. Mamma och jag var å såg Motown´s Greatest hits på cirkus i sthlm, åker även på danstävling med Marielle för första gången på terminen. Kategorin Stalking föds, där vi gräver djupt i kändisarnas bakgrund.

♥ December 2007
Köper ny mobil. Mycket bloggade om julen, vi äter julbord på tyrol och går på julmarknad på grönan. Skolavslutning i kungsholmens kyrka, alla tre muskalklasserna sjunger ihop. Mycket blogg om vardagen men även om våran jul och sånt, visar alla klappar bland annat. MKA perioden skrivs ner och berättas om. Min bror peter fyller 21 år. Nyår imorgon med Nicole.




De var alltså ett år med bloggen, mycket hände och de roligt att fler och fler väljer att läsa min blogg, Nu har jag jobbat en timma med detta inlägg och är klar, imorgon är de bloggens födelsedag, glöm inte det.






Shopping istan!

Var istan somsagt med mamma idag, vart en heldag! Väldigt mkt folk var de må jag säga. Jag fick med mig två saker hem, en klänning från gina tricot på rean för bara 49 spen, superbilligt. Och ett par jeans från gul & blå 899 som inte var så billiga, hehe. Men de är skit fina. Synd att kameran i nya mobilen verkar vara asdålig, menmen ska pröva i dags ljus imorgon och se om de blir bättre. Så somsagt, bilderna vill inte ge med sig alls.
image1010image1011
Jeansen är skit snygga, de är extremt låga och tajta precis som jag vill ha dem. Nivet kanske att jag inte trivs så bra i jeans, har de typ jaa en gång om halvåret. Men de kan bli kallt i januari och då behövs jeans, fast de här är så snygga och tajta så de ser nästan ut som leggins, hihi. Och klänningen är perfekt som basplagg, vilket pris! Gjorde även en ganska stor hm beställing idag ihop med mami och bror peter. Haha, två tusen femhundra och ändå köpte inte jag mest. Jag visar så fort paketet kommit till oss. Nu ska jag fortsätta roa mig, trevlig lördags kväll!



Dages Outfit

image1007

Godmorgon på er!
Nu ska jag in till stan med mamma och gå på mellandags rea. Hoppas jag hittar något, de här är de jag planerat att titta på istan idag. * Vinterjacka, * Jeans, *Almanacka, * Klänningar.


image1008image1009

♥ Vi bomullsklänning - Gina tricot
♥ Svarta leggins längre - HM
♥ Halsband rött äpple - Guldfynd
♥ Örhängen rost färgade - Uropenn

Man ska ha mysiga kläder när man går i stan hela dagen, för de jobbigt ändå. Hörs senare!







Grattis bror på födelsedagen!

Idag är de min brors dag, han fyller nämligen år. Han blir faktiskt 21 men för mig är han alltid 12 och jag åtta och Micke (min äldre bror) 16. Åh vilka tider. De går ju så fort fram, man vill bara stoppa tiden och leva lite. Fast man får skylla sig själv, man väljer ju själv hur man vill leva. Så oerhört skönt med lov må jag säga. Spyr när jag tänker på skolan, vill verkligen inte tillbaka. Skönt att de är ett tag kvar på lovet. Tänkte visa bilder på min bror. Har inte så värst många, men jag har dessa tre bilder! Grattis igen Peter på födelsedagen!
image1003image1004

Först är de en bild från när peter är ute och roar sig lite, kanske ett år gammal. Sen är de lilla jag på peter, inte så bra kvalite men har fottat ett kort, jag är bebis tärna och peter är tomte. Gamla tider de, nu sitter han och spelar tv spel med sin tjej Jackie, snart ska vi äta. Peter har bestämt mat, pommes och kycklig och persiljesmör. Mums!



Ellos vår nyheter

image999image992image995

Ellos vår nyheter har landat, en fullmatad hemsida med massor med söta vår och sommar kläder. Eftersom jag fullkomligt älskar klänningar har jag valt ut två utav de bästa på hemsidan enligt mig och en härlig sommar blus i A-linje form med puff ärmar. 

klänning i aprikos färg med kort klockad ärm, rynk fram och volang nedtill och även fickor framtill. Den är gjord i mjukbehandlad bomull och de är fantastiskt skönt att ha på sig, 149:-

♥ Blusmed A-linjeform. Puffärm med resår i ärmslut, med dold dragkedja bak. Av bomullssatin i fin kvalitet med krispig, blank yta. Bomullssatin är väldigt fint men ändå skönt att ha på sig. 299:-

Socker söt vit klänning med puffärm. Klädda knappar i halsringningen. Av vävd bomullsvoile. En drömsommar klänning må jag säga, denna ska jag nog inhandla så fort som möjligt. 199:-






King of övningsköra!


Sitter inne i pappas arbetsrum och bloggar, min bror e fullt uppe i supermario på min dator. Jag kan inte säga mkt till försvar, har man börjat spela supermario vill man aldrig sluta. Han fyller faktiskt år imorgon så han får spela :) köpt en jättefin present till honom, tror inte han läser min blogg men för säkerhets skull berättar jag imorgon vad han fick. Jag tycker de borde bli lite snö snart,så mysigt när man kan va ute och åka pulka, jag och min f.b åker alltid en gång om året tillsammans, för att inviga snön.

 Var på mellandagsrean och letade efter jeans, hittade inget. Skulle igentligen köpt en vinterjacka också men jag glömde helt bort de där man gick i folkmängden. Ska in till stan på lördag med mammi så får leta vidare då efter båda jeans och vinterjacka. Idag har jag varit duktig, jag körde ända från en parkeringsplats långt borta ända hem. De var andra gången jag körde bil, om man räknar bort den på min födelsedag då ja körde ett varm på coop parkeringen. Haha, riktigt stolt över mig själv, körde till och med i en liten rondell, växlade ända upp till trean. Gosh, i'm good. Jag verkar ha fått tillbaka lite gamla fraser jag ofta körde med förut, då på engelska. De kommer väl märkas lite på bloggen kanske. Men de inte så stor skillnad de. Tror jag fått de av mina huset-fullt-avsnitt. Hehe, har typ alla inspelade, kollade gämt på de förut. Nu ska jag nog kolla på mer OC, YEY !





Mary-Kate goes tights!

image987image985image986


Insperation nummer ett jag hämtar av tvillingssystern mary-kate olsen är tights. Hon ses ofta i tights och höga pumps och verkar trivas i det lika bra som jag själv gör. Snyggt är de också, tar verkligen fram kvinnans ben och de så snyggt med kortkort till som MK väljer här. Perfekt liten söt stilicon på 158 cm.



The OC säsong 4

image984

Yeeey, jag är väldigt glad över denna julklapp, även om jag kände på mig att jag skulle få den. Har alltid älskat OC trots alla skriverier om att den ska vara så dåligt, men jag älskar OC, jag gråter varje gång jag tittar på avsnittet då Marissa dör, jag är en riktig oc-älskare, hehe. Jag har alla säsongerna nu så de blir mkt oc tittande på lovet må jag säga. Fick även pengar utav farmor och farfar. Övrigt ikväll har jag spelat lite mer the sims 2 tånnorsprylar, men blev inte nöjd så jag sparade inte, haha. Bortkastad tid kanske ni tycker men de var faktiskt roligt. Ska kolla om de finns någon film man kan bänka sig vid ikväll. Några tips? I annat fall vill jag bara önska er en riktigt god jul




Annandag Jul

image981    image983


Idag har vi varit och firat jul med släkten hos farmor och farfar. De gör vi varje år, vanligtvis brukar vi äta julmat tillsammans också. Men min farmor är nyopererad så vi fickade och drack lite glögg istället. De var jättemysigt de med. Trevligt å träffa alla, tycker de är väldigt roligt faktiskt. Idag har min pappa Stefan namnsdag, han har fått present lotter och godis. På bilderna är de först ifrån glöggstunden ibörjan och även farmor och farfars gran, jag tycker den ser ganska äkta ut men de är faktiskt plast gran. Nu ska jag fika lite, hör av mig strax, ska visa mina julklappar , God fortsättning!





Juldagen

image977image976

Tänkte visa lite bilder från min julafton. Bilden på julgranen är faktiskt tagen den 23 undertiden det var uppesittarkväll med bingolotto, men vi vann inget hehe. Massor med klappar under granen, så mysigt. Tycker också vi har en riktigt fin gran iår vad tycker ni? Sen innanär de en bild från middagen, blixten förstör stämningen lite, för de var mycket mörkare i verkligheten. De jag som dukat, med dubbelsarvätter och förrättsfatt och varmrättsfat och våra fina finglas. De var faktiskt mycket finare i verkligheten då de var mörkt och mysigt.

Äntligen fått ordning på photoshop och jag lär mig sakta men säkert. Alltid lite roligare när man kan trixa och fixa med bilderna lite. Idag har jag mest tagit de väldigt lungt, gick upp vid tolv och sen strosat runt i mitt lilamys sätt hela dagen. Spelat lite the sims tånnorsliv som är väldigt roligt, men även supermario som nivet var till nintendo 64 förut, de farligt roligt, hehe. Ska kolla lite på film nu, haha. Tycker de ganska dåligt filmutbud i jul, men jag bläddrar runt mellan olika jag. Äter lite gott och myser helt enkelt. God fortsättning!

God Jul




Julklappar

image974

Först och främst hoppas jag att alla har haft en riktig härlig julafton. Jag bloggade ingenting igår för jag ville inte förstöra julkänslan. För mig handlar julen om att vara med dom man älskar och bryr sig om. Att försöka lägga vardags bekymmer och sysslor åt sidan. Därför valde jag att inte blogga på julafton. Men idag är de en riktig mellandag som vi brukar säga. Idag gör vi nästan ingenting, vi äter lite julmat från igår och mest går runt. Håller på och pyssla med julklappar och sånt. Imorgon ska vi möta hela tjocka släkten och fira jul med dem hos min farmor och farfar. Sen fyller min bror år den 28, så jag måste handla födelsedagsklappis till honom också. Men nu ska ni få se mina julklappar, får fler imorgon, hihi. Börjar uppefrån i vänstra hörnet och sen rad för rad. God Jul

♥ Ögonbryns sätt ifrån peter min bror. ♥ Stora guldörhängen utav mamma och pappa. ♥ Geisha choklad av mamma och pappa. ♥ Bodyloyion & showergel Aco cliniderm från mamma och pappa. ♥ 2002´s julkalender diselråttor och sjömansmöss av mamma och pappa. ♥ Godisbruk med massor me godis av mamma och pappa. ♥ Minneskort på 1 gb till min nya telefon utav mamma och pappa. ♥ Colorcare balsam utav bror peter. ♥ Badbrusboll med doft av aprikos av Jenny, Mickes tjej. ♥ Parfym från bodyshop doft vanlij från mamma och pappa. ♥ Eazy cover från makeupstore av mamma och pappa. ♥ Bananfodral så bananen inte blir brun och klämd i väskan av mamma och pappa. ♥ The sims 2 - tonårsprylar, älskar the sims av mamma och pappa. ♥ Present kort på gina tricot av morbror Clurre. ♥ colorcare shampoo av bror peter. ♥ Hårborste grazette av bror peter. ♥ Hörlurarsätt med mic från steelseries av bror micke. ♥ Halsband med rim till av bror peters flickvänn Jackie. ♥ Mobilfodral från golla av mamma och pappa. ♥ Chokladpraliner ifrån pappa, mamma fick likadant. ♥ Ljuslycktor trefärgade ifrån Mickes tjej Jenny. ♥ Bodypeeling ifrån bror peter.

Mycket att läsa, hehe. Fast vi fick även paket i julstrumpan på julaftonsmorgonen, där var de en choklad tomte och en skrapbingolott. De tradition de, så mysigt med julen. Nu ska jag fortsätta fira den. Senare berättar jag vad jag gav till alla, för de minst lika roligt de med. God jul och god fortsättning!









Julmys dan före!

160091-970


Idag har varit en ganska fulldag med massor med göra och skojj. Min bror kom över och vi installerade photoshop på min dator. Ser ni över har jag lyckats, lite. hehe Får fråga han mer imorgon, måste fixa bilden lite. Men jag är ganska duktig huh? ;D Idag hart vi pyntat granen ätit äcklig gröt och annat julstök som julpynt, har klätt min lilla gran också. Ni ser en bild från vårat tomte land över som står i köket. Visar även två små bilder från mitt julpynt i mitt rum. Nu ska jag fortsätta spela bingolotto, vi hörs på juldagen. Ha en riktigt skön jul alla.

Från mig till er alla , En riktigt god jul !





Dan före doppardan!

God jul på er alla vill jag först och främst säga. Blir ju inte så mycket bloggande så här dagarna innan jul, men igår tog jag verkligen tid till bloggen. Satt två timmar och höll på med inlägget Mary-Kate & Ashley Olsen, de betyder verkligen mkt för mig. Idag har jag inte gjort så mkt ännu, varit på ica en sväng och snart kommen min ena bror över och då ska vi pynta ännu mer, bla klä granen och sånt.

image965

Vi ska äta gröt till middag, som vi alltid gör. Men jag gillar inte gröt så jag äter mest julgodis och några köttbullar, hehe. Man blir inte så hungrig heller när man nästan inte gör något. Fast jag är en hungrig person som älskar mat otroligt mycket. Senare idag lägger jag in bilder på granen och pyntet i detta inlägg. De känns verkligen inte som de julafton imorgon, eller jag börjar få lite julkänslor, hoppas de bara blir mer och mer. Imorgon kommer jag inte blogga någonting, för då förstör man julkänslan lite, hehe. Asså jag ska inte sitta vid datorn över huvudtaget så. Så ikväll kommer jag skriva ett inlägg, men inte mer innan jul.


TILL ER ALLA FRÅN OSS ALLA EN RIKTIGT GOD JUL




Mary-Kate & Ashley Olsen

Jag tänkte ta ton och berätta lite om en betydelsefull period i mitt liv, min Olsen period helt enkelt.

För kanske två - tre år sedan var jag ett riktigt otroligt Mary-Kate & Ashley Olsen fan, Jag och min förra bästis Susanna var helt tokiga i dom. Allt kretsade runt dem, vi var med i fanclubs hade team, köpte varendra tidning de var med i, beställde deras alla deras böcker och filmer, klädde oss som dem, vi var helt inne i dem.

Efter ett tag började vi tapetsera om, med MKA bilder över hela väggarna. De började med att vi satt upp några, sen vart de fler och fler. Först en vägg sen en till, kommer första kvällen jag började sätta upp, jag pratade i telefon med min bästis, låste dörren och vi satt igång, haha. Först vart mina föreldrar lite små sura, och sa bara en vägg inte mer. Men så blev de inte riktigt, de fanns efter några veckor på alla fyra väggar.


de här är gamla bilder från mitt rum, som väggen till vänster såg alla väggar ut ett tag.
De var mysigt de :) Min bästa vänn hade likadant, vi borde blivit sponsrade av kludd fabriken


1758 bilder i en mapp i min dator som heter Olsen, den tänker jag aldrig i mitt liv ta bort. Den betyder för mkt. Vi satt och sparade nästan varenda bild vi hittade. Ett tag hade vi en hemsida vi följde där de la in nya papparatzzi bilder på dom som vi sparade, alla. De kunde va 40 bilder från ett tillfälle, alla sparades. Jag visar under några av dom, men jag har mäkt dom ganska kraftigt för de väldigt gamla och betyder mkt.
 


    

Allt började med ett helt vanligt Huset fullt avsnitt (en av mina toptre favoriter i tv-serier) där MKA (mary-kate & Ashley) delar på rollen som Michelle. Jag ringde till mig bästa vänn och sa något sånt här. Gud va söt hon är Michelle, hon spelas ju av tvillingsystrar, och så fick vi upp ögonen för dem. För på något sätt så ville vi vara tvillingar, vi gjorde nästan allt ihop. När vi inte var med varandra snackade vi i telefon konstant, vi snackade inte om ngt speciellt, satt mest å hade luren vid örat medans vi gjorde annat. Vi var helt enkelt alltid tillsammans. Här är några av våra favorit bilder där vi kunde avspegla oss mycket i dem.




Vi byggde upp en helt ny uppfattning om vad vi ville göra och vad vi klarade av tack vare dem. Vi skulle flytta till USA gå på college, dela på en lägenhet i New York, vi var så nära verkligen att genomföra allt, allt som vi igentligen ville göra. Men som sagt tid räcker ofta inte till, vi bytte skola, fick nya uppfattningar och de mesta som alltid varit oss sprack . De var inte vi längre, jag tror att den perioden var väldigt svår för oss, båda. Även om vi inte ville visa de så är de en självklarhet att två personer som levt tillsammas i tre år skulel sakna varandra. De var så mycket som inte var en självklarhet längre. Jag tror jag tappade lusten med Olsen twins när de inte var vi längre. Även idag när jag tänker tillbaka på tiden, så saknar jag det jättemycket. Mitt intresse för olsen twins hör ihop med min förra bästa vänn. Än idag när jag ser bilder på dem så vår jag tillbaka blickar på en del av mitt liv.

image948

Men vi är väldigt skilda idag, vi är inte samma personer med samma intressen och sånt. Men självklart när vi pratar har vi endå en väldigt stark sammanhållning, för även om vi inte är samma personer som förr så finns de alltid en grund inom en som är densamma, den ändras nog aldrig. Och genom den kommer de alltid finnas ett band mellan oss, tack vare de tre åren vi spenderade som bästa vänner. Jag är väldigt glad över att ha lärt känna denna person och de verkligen inget jag ångrar, trots allt vi gick igenom. Vi har minnernarna iaf att glädjas åt, och de betyder. . Från början tänkte jag bara skriva om MKA men de går inte, då skulle de inte bli mycket ord, eftersom jag delade allt med en till.
Bilden och videon under är en mini snutt av de tre åren!

image964

Viva forever Mary-Kate & Ashley Olsen





THE END


Dan före dan före doppardan!

eller hur blir det nu? jag tror de stämmer, dan före dan före doppardan, hehe. De lite knepigt dedära. Gick upp runt tjugo i tolv, sköönt må jag säga. Kollade klart på Notting Hill som jag somnade till igår. Sen städade jag undan lite skolpapper, rensade och sparade. Därefter fick jag ett sms angånende om jag ville gå på bio idag , då va kl redan halv 2. Men vi ska ta de imorgon ist, eller efter jul. De lär ju va kaos istan idag. Någon som varit där? Stockholm innerstad alltså, hehe. Skulle försig va kul å se allt kaos, men orkar inte.

Så istället för de, ska jag umågs med mig granne Fanny ett tag, sen kan jag juppynta och städa klart de sista. De blir skönt, ta de chill de skönt tycker jag. Men ja får lite panik ibland, är såå van att ha så mkt på schemat att de nästan blir står att koppla av lite. De nästan farligt, usch. Nej nu måste jag verkligen vila, hela lovet.

Jag vill åka skidor, men jag tror inte hammarby backen har öppnat en, de vore asballt, åka skidor fast de igentligen inte finns snö. Vi får se, man tar varje dag som den kommer helt enkelt. Nu ska jag iaf träffa Fanny, sen kanske nått helt annat kommer upp, ha de bäst tills dess.



God jul !





Fredagens Outfit

image944
Godkväll på er, kanske låter lite gammalt men vad säger man ingetligen.  Nu har jag kollat lite på film, bruce den allsmäktige, eller va den hette. Även spelat the sims, och helt enkelt slöat bort all tid. Så himla skönt med jullov, vet inte hur ja ska beskriva de, så skönt. Haft en stressig termin som kräver en hel del av mig själv, men om jag ska orka med nästa måste jag lägga upp allt mkt bättre.

Nog pratat på om skolan, de bara tre dagar kvar till julafton, december månad har gått asfort. Kändes nyss som Lucia, usch usch, vill inte att tiden ska gå föör fort. Nu kommer dagens outfit, hade den på avslutningen, here we go .




♥ Guldig klänning - Gina tricot
♥ Vit kofta med rosett - HM
♥ Vita enkla strumpbyxor  - HM
♥ Örhängen röda presenter - Glitter
♥ Halsband silver hjärta, rosett - Glitter








Jag är med i Freakylicious tävling som jag länkar till här, tävla du med!




Avslutning - Kungsholmens Kyrka

image941

Då var första terminen på gymnasiumet avklarad, faktiskt med en liten tår i ögat. Allt går så fort, vill verkligen inte lämna denna underbara klass. Satt igår på lektionen och tänkte, tittade på alla och såg hur behagligt de är, alla skrattar åt allt och de har blivit en vana, men man får inte ta detta för givet, för en dag står vi inte som ES1MAB längre, utan på egna ben. Usch inte ännu iallfall, trivs väldigt bra på St eriks.

Avslutningen gick jättebra, första föreställningen var mina föreldrar där och tittade, ska bli kul att se lite från video kameran sen. Hade inte så mkt film, de var lite tråkigt menmen. De som sjöng solo var jätteduktiga och tillsammans var vi as bra.



Ovan ser ni två bilder, än från när vi väntade på nästa föreställning och en annan från första föreställningen som mamma tog, haha försök hitta mig. Usch ingen rolig bild menmen. Man får väl bjuda lite på sig själv. De var verkligen superduper kul att sjunga med de andra två musikalklasserna 2an och 3an, man kände sig rätt fjuttig där haha. Fast vill inte att treorna ska sluta, för vill inte ha nya ettor. Vi är ettorna, de som alltid hörs, höhö.

Nu måste jag fortsätta hjälpa pappa med att städa och pynta de sista inför julen, åh tänk! de bara tre korta fjuttiga dagar kvar till julafton. Fick en jättefin julklapp av Niccie, visar den sen, och berättar va hon fick av moá

GOD JUL





Spice girls & Magnus Betnér

Ikväll har jag kollat på Spice girls dukumentären Giving you everything och en humor show med Magnus betnér. Spice girls var mina idoler när jag var liten, mina första idoler. Jag var bara 6 år gammal när de var som störst 97-98 men ändå kommer jag ihåg den perioden. De var jag mina bästisar Madde och Josefine och några andra tjejer, vi bråkade ofta om vem som skulle vara vem, hehe. Men när de bara var vi tre var de enklare, jag tror jag var Gary eller Victoria och Madde var Mel C och Josefine Mel B, de var lättare när man var färre, hehe.

Spice Girls performing in Las Vegas, Nevada, December 11th, 2007.

Kommer ihåg en period då vi hade två stora sacko säckar i vardagsrummet (svarta). Jag och Josefine satt och lyssnade på låten Mama och lekte att vi var spice girls, haha. Gjorde säkert det med madde också, men de något jag kommer ihåg ganska väl. Om de kommer till Sverige eller skandinavien så ska jag se dem, se dem live :)

Såg även humor program med Magnus Betnér, de var roligt. Visste inte att han bodde i Vällingby, som ligger väldigt nära där jag bor, åker förbi där varje dag. Fick värsta spice girls känslan igen, haha. Sitter och lyssnar på deras gamla och nya musik . Kommer ihåg deras film, som Josefine hade jag var så avis ville också ha den. Får se om jag laddar ner den sen.

spicegirls438ny 

Nu ska jag sova, godnatt :)
Eftersom jag fått spice känsla, lägger jag in Mama - Spice Girls på bloggen :)



Katie Holmes



image940

♦ Katherine Noelle
"Katie" Holmes, född 18 december 1978 i Toledo, Ohio

♦ Hon är mest känd för rollen som Joey Potter i TV-serien Dawson's Creek.

♦ Den 18 november 2006 gifte sig Holmes med skådespelaren Tom Cruise

♦ Den 18 april 2006 föeddes deras gemensamma första barn, dottern Suri

♦ Hon är yngst i sin familj och har fyra syskon, pappa Martin Joseph Holmes och mamma Kathleen A






Torsdagens Outfit

image935Godkväll på er, direkt efter en ganska normal dag iskolan utöver att de faktiskt va sista dagen där så somnade jag direkt nästan när jag kom hem. Typiskt mig, men nu är jag vaken igen, har ätit lite kycklig och pommes, dock vare inte så gott, äckliga pommes, menmen.

Imorgon är de julavslutning i kungsholmens kyrka för våran skola. Då ska Muskal ettan-tvåan-trean sjunga tillsammans, vi har bestämt färgerna svart eller vitt nertill, och vitt rött eller guld upptill, så då kan jag ha min klänning. Carro ska också ha guld så de är bra. Snällt att nån ställer upp iaf, hade liksom köpt ny klänning å allt. Men nu slutpratat om de, här är dagens tomteoutfit!



♥ Röd klänning - Gina tricot
♥ Vitt vanligt linne - HM
♥ Armband ejbild - Kyssjohnna
♥ Gråa leggings med mudd - HM
♥ Halsband vit jordgubbe - Guldfynd
♥ Svart kofta med knappar - HM
♥ Örhängen ejbild - Guldfynd





Pepparkakshus & Chokladpepparkakor


image931

Efter en god rostbiffsallad & julkalendern så satt jag igång med mitt bak i köket. Älskar verkligen att baka, men är de något som är mindre roligt så är det att sätta ihop pepparkakshuset. Man bränner sig, bitarna går sönder, de blir bränt socker på fel ställen, haha. Menmen, vi vill att de ska vara ätbart efter jul så därför använder vi bränt socker. Gjorde allt själv, utom att pappa hjälpte lite med att sätta ihop huset med socker.


Först en bild som jag tog undertiden jag höll på och baka allt i köket, sen en bild på pepparkakor i blockchoklad, dock inte kalla ännu, så de rätt kladdiga. Även en bild på pepparkakshuset, de ännu finare i verkligheten

Hade också bestämt mig för att pröva en ny insperation som jag fått av min bror och hans tjej, att doppa pepparkakor i smält blockchoklad de var verkligen supergott så hoppas mina blir lika goda. Doppade även skorsten i choklad, vart ganska kladdigt men lät de rinna ner lite på huset, tyckte de blev snyggt. Haha, sen blir alltid pepparkaks husen sämre än man förväntat sig, men jag är faktiskt välidigt nöjd med detta. Imorgon ska vi ta upp tomtelandet och ni ska få se va fint de blir allt tillsammans då, med kyrkan krubban och pepparkakshuset med alla små tomtar runt. Nu ska jag ta en dusch och äta något innan jag kryper till kojjs!

Godnatt på er alla!





Ny älsklings jacka!

image923

Jag älskar verkligen den här jackan, den är så snygg! pratade om den igår, och nu har jag äntligen varit
och hämtat den, kollade idag hur många som fanns kvar och de va typ inga alls, hehe.
 
Perfekt mig och perfekt nu som kofta, och i vår som jacka. 298 :- på HM, billig och snygg. Älskar verkligen en blandning mellan rock och sött. De blir så snyggt, en klänning och ett par strumpbyxor till den här bli perfekt moá!




Jag bytte även mina julörhängen jag köpte igår till ett par mindre, ist för stora tunga tomtar kommer jag ha små söta röda paket hängandes och dingla i öronen. Jättesöta, ingen bra bild direkt men kamera batteriet dog. Vet att man inte ska handla saker så här tajt in på jul, men ibland måste man bara :)

                        
Istället för de <--- så bytte jag till ---> de







Onsdagens Outfit

image920Hallueja, kom precis hem. Slutade redan kl 13.50 men jag är ganska seg av mig, hehe eller försig jag har gjort en del. Jag gick och hämtade min jacka, åh vad jag löve it. Ni ska få se den sen :)

Idag var en bra dag, först ensamble i en timma, därefter prov som gick helt okej, kunde inte svara fullt ut på min fråga, men ganska mkt (muntligt prov i kulturhistoria) frågan va typ, berätta vad som är från antiken och vad som är från renässansen med konstvärket Mona Lisa, jag kunde de andra frågor om mona lisa jag gick, men denna gick liite knöligt, eller jag kunde jo iförsig svara, men haha. Men alla andra bara babblade i mun på mig så jag fick inte riktigt chansen, räck upp handen ffs! :) hihihi ! Sen håltimma och sen matte, then home!



♥ Grå A-linje klänning - HM
♥ Vita strumpbyxor - HM
♥ Brun kofta  - Gina tricot
♥ Halsband discoboll - HM

Eh lite sur faktiskt, idag kalle bah - Va tycker ni vi ska ha på oss på skolavslutningen, svart å vitt? Hallå de två dar kvar, jag har faktiskt redan bestämt vad jag ska ha på mig, men jag fick ha de ändå (a) Kalle är så snäll :) , imorgon blire peppisar och julmust med Birger på svenskan.





Julklapps tips!

image919

De är nog få som kan säga nej till denna julklapp, perfekt om du inte kommer på något annat, för den kostar väldigt mkt, lite väl mkt kanske, hehe. 1999 kr men det är alla 10 säsonger 40 dics och massor med bonus material. Du kan köpa den hos cdon.com eller i din närmsta dvd butik.







Julhandlat & Gardasil

Idag efter skolan var jag och mamma och handlade några sista klappar, jag tog även min andra spruta imot livmoderhalscancer. De verkligen att rekomendera, de värt varenda krona, vill du veta mer om de? klicka här. Efter de handlade jag två klappar. Jag kollade även efter en bolero till min nya festklänning, hittade en på hm, men vet inte riktigt om den passar?

image915image916



Jag köpte även lite smycken att ha till, ett par tomteörhängen som jag ska lämna tillbaka för de var alldeles för tunga, ska kolla på ett till par som var lite mindre, de är från glitter. Sen köpte jag ett efterlängtat halsband som jag gått och gluttat på länge, de är så fint. Ett långt halsband med ett silverhjärta med en röd rosett på, så fin till julen. Den är också från Glitter, va tycker du ?

image917image918



Jag hittade även en sjukt snygg jacka på HM åh va jag älskar den, hade inte så mycket pengar med mig men ska köpa den imorgon, är så glad över den, jackan är så snygg. Den är kort i midjan med dragkedjor, i vinter ska jag använda den som en kofta inne, men i vår ska jag ha den ute som en jacka.
Vill så gärna visa den, men ni får se imorgon!



Dubbel Outfit

image913image914

Bloggen har råkat ut för en dubbel outfit, sånt händer ofta när tid inte räcker till.
Men se de som ett plus, nu blir de dubbelt så roligt, hehe.

♥ Vit tunika - Gina tricot
♥ Bruna Leggins - HM 
♥ Grönt äppel halsband - Gina tricot
♥ Gråa strumpor med prickar - HM



♥ Grå klänning med väck - HM
♥ Svarta strumpbyxor - Micro Modal
♥ Rött jordbubbs halsband - Asos
♥ Vit t-shirt med knappar - HM





Godmorgon



Godmorgon, gick upp för lite mer än en timma sen. Imorse kl 06.20 ringde väckaklockan jag stapplade mig upp, efter frukosten kändes de inte bättre, var så himlans trött och huvudet var alldeles tungt. Så jag struntade i idrotten och ska gå till teatern som börjar 12.15. Jag sjukanmälde mig alltså på första lektionen, tror jag hade påbörjande migrän eller nått.

Nu ska jag bestämma dagens outfit och sen käka lite lunch, vi har nästan ingenting alls och äta hemma så vet inte vad jag ska äta, menmen, de löser sig nog. Idag ska jag även handla julklappar på eftermiddan, eller två st. Var igentligen helt klar med alla klappisar men de vart en liten förändring.
Hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi senare idag!





Julbord & Julmarknad

Han inte blogga igår kväll för jag blev sjuk, men nu kan jag berätta mer om vad vi gjorde. Vi var ju som sagt på julbord och julmarknad, julbord på tyrol och julmarknad på gröna lund. Först åt vi inne på tyrol, gud va mysigt de va! Bilderna vill inte riktigt ge med sig den känslan, men de var verkligen jättefint. De ända som saknades på julbordet var syltan, hehe. Älskar verkligen sylta. Men annars var maten helt okej, efterrätterna var väldigt smarriga.



Vi gick sen ut och kollade på julmarknaden på gröna lund. Väldigt kallt var de, tyckte de hade lite för många vanliga åk attraktioner igång, julkänslan försvann när popexpressen tog över hela gröna lund med skratt och disco musik. Passade inte riktigt in tycker jag. Men spökhuset kunde väl ha varit öppet tycker jag, när vi var på Lissebergs julmarknad va de det. Roligt med julsdpöken, hehe. Bild även på tomten vid stora scenen, han kramade alla barnen, haha. Mysigt va det iallafall :) !



GOD JUL




! UPPDATERING !
 
Här är min stora basket boll jag vann på gröna lund, satt den direkt så vann jag, hihi!
Roligt, brukar inte vinna så ofta, bara choklad :D hehe

image912



Ny fest klänning

image905

Väldigt nöjd med min nya fest klänning, ska ha den till jul och nyår. Med rätt smycken passar den perfekt till jul men även till nyår med rätt smycken där med. Den är guldfärjad och kommer fråbn gina tricot, kostade 250 kronor så de var bra också. Ska även ha den till avslutningen på fredag. Ska kanske byta de silverglittriga skorna till guldiga, får se. Tycker ändå guld och silver passar ihop.






Söndagens Outfit

image902

Hej på er, förlåt för att jag inte bloggat så mycket i helgen, men julen är en speciell tid då man ska spendera tid med nära och kära. Vi har gjort saker hela dagarna så de inte funnits tid för bloggen. Självklart älskar jag att blogga, men självklart finns de mycket annat som kommer före. Ska berätta senare lite mer om dagen!








♥ Röd tunika med mönster - Mammas
♥ Svart kofta med knappar -  HM
♥ Mörkblåa Jeans - Diesel
♥ Vinröda små stumpor - HM
♥ Halsband rött - Vet inte riktigt
♥ Örhängen röda hjärtan  - Guldfynd






Lördag innan Jul !



Idag har det inte blivit mycket bloggande, spenderade hela dagen i kista centrum med Niccie där vi handlade julklappar, hittade även en klänning till jul nyår som är jättefin, visar den imorgon kväll. Imorgon blir det inte heller så mycket bloggande, ska på julmarknad och julbord så jag är inte hemma imorgon. Hoppas verkligen att i alla haft en trevlig lördag.

Hela kvällen har jag slagit in paket, haha, tar verklige tid på mig när jag gör det. Fint ska de vara, hehe. Här är två bilder, en bild på allt stök under tiden jag slog in alla klappar, och sen resultatet är verkligen jättenöjd med inslagningen. hihi. Kan tyvärr inte berätta vad som är i eftersom familjen läser bloggen ibland. Nu ska jag kolla lite på tv innan jag hoppas i säng


God Jul på er alla





Godmorgon!


Godmorgon
på er alla, idag sov jag ganska länge, till halv elva. Jag och Niccie ska till Kista centrum och handla klappar, de ska bli jätte roligt! Igår såg vi Legally blond och den var väl sissådär. Inget vidare filmval iaf. Mer en shopping idag ska jag försöka montera ihopp ett pepparkaks hus, hehe. Alltid sista stund, och nu sista veckan innan lov så har vi ett prov och två inlämningar, så jag känner mitt lätt stressad. Speciellt när jag glömde allla papper till provet i skåpet, tur att Nicole finns så hon kunde scana över allt till mig :) .

Nu måste jag skynda iväg, sminka mig och sen iväg till Kista,
Vi hörs senare pepole!




Reese Witherspoon



image899

Laura Jeanne Reese Witherspoon

♦ Reese är född den 22 Mars 1976 i New Orleans

♦ I filmen Walk the line blev hon Oscarbelönad för kategorin Bästa kvinnliga huvudroll.

♦ Första filmen för Reese var The man in the moon 1991 där hon spelade Danielle

♦ Hon har medverkat i filmer som Legally blond, Walk the line & Just like heaven

♦ Hon är känd för sin mångsidighet som skådespelare
hon har roller i både komedier och dramer.

♦ Hon var gift med skådespelaren Ryan Phillippe 5 juni 1999-oktober 2007.
 De har två barn, födda 1999 och 2003.






Pirates of caribbean - Vid världens ände




image897image897image897image898image898

Jag älskar POC filmerna, och denna är lika bra som de nadra två. Tycker dem får med allt som jag tycker om inom film, spänning - äventyr - komedi - kärlek. Vilken pangträff. Den vart inte för lång fast det var en lång film, utan de kändes nästan tvärt om. Johnny Depp är ju bara för skön, de roligt också att Stellan är med och spelar, han är ju ändå svensk, så de är lite special special. Verkligen en se värd film, hyr den nu!





Fredagens Outfit

image894

Tjena igen, idag är de fredag som sagt, och outfiten anlände lite senare. Men jag var bara tvungen att se inspelade bonde söker fru från igår, haha. Tycker Fredrik är så rolig :) .

Nu ska jag faktiskt spela The sims 2, ngn som tycker de kul? haha, älskar det. Är väldigt intresserad av inredning och bygg och sånt så de är superroligt att spela the sims 2.

Jag har nästan aldrig Jeans, har haft de två gånger på en termin, haha. Trivs verkligen inte i jeans alls, så de därför. Tights is right!



 

♥ Mönstrad tunika - Asos
♥ Blåa Jeans -  Crocker
♥ Blått Halsband - Uropenn
♥ Vita strumpor - Jeral
♥ Brun kofta , ejbild - Gina tricot






Finally Friday & EMD

Finally friday, och jag har en väldigt jobbig håltimma, visst de skönt, men på fredagar vill man bara hem, hem och ha helg. Slutar ioförsig inte så sent, klockan 13.55. Så kan nog lägga in en outfit runt tre. Jag ska också lägga upp ett filmomtycke om POC som vi såg igår kväll.

Idag var de god maat, köttfärsås och spagetti, mums. Längtat hela veckan efter dem maträtten, de alltid så gott. Lite ointressant jag vet, hehe. Menmen, för övrigt har jag inte så mycket att säga mer än att önska er en riktigt trevlig Fredag å så hörs vi senare. Puss



 För alla Erik-Mattias-Danny fan kan jag medela att de ska bilda grupp



Erik, Mattias och Danny prövar lyckan som trion EMD

De före detta "Idol"-deltagarna Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo har alla tre redan satt många flickhjärtan i brand. Nu hoppas de på ännu mer positiv respons genom att ta hjälp av varandra.

De tre unga hunkarna bildar tillsammans trion EMD, och i vår släpper gruppen ett album med klassiska poplåtar. Första singeln blir "All for love", mest känd som ledmotiv till filmen "De tre musketörerna".

- Vi är ju lite av de tre musketörerna, säger Danny till TT Spektra. Vad tycker du om det? Själv tror jag de kan bli bra, och jag gillar tvillingarna Erik och Mattias mkt så de kan bli kul å höra.





Torsdagens Outfit

image891

Glad Lucia på er alla!

Tack så hemskt mkt för alla kommentarer och besökare. De betyder så mycket för mig, jag vart helt stum när jag gick in för och kolla kommentarerna 12 nya kommentarer är nog bland de bästa jag fått på samma gång. Tack tack och åter igen stort Tack.

Pappa och jag såg nyss POC - vid världens ände, och den var superduper bra. Imorgon visar jag bedömning om vad jag tyckte om filmen. Men nu dax för dagens outfit






♥ Natur vit kofta me rosett - HM
♥ Halsband bjällra - vet inte riktigt
♥ Vita ribbade strumpbyxor - HM
♥ Armband & Örhängen - Guldfynd
♥ Blå klänning med hjärtan - HM









Skriv ditt namn med...

Skriv ditt namn med...

skriv ditt namn med lillfingret: åsa
skriv ditt namn med armbågen: åsa (wohoo)
skriv ditt namn med pannan: +´wq ( så kan de gå :p )

skriv ditt namn med foten: åsa (yeess)
Skriv ditt namn med näsan: +´w q (haha de gick inte heller)
skriv ditt namn med örat: åä<<z  (haha, första bokstaven ;D)
skriv ditt namn med munnen:  ås2a1 (haha ganska bra, hehe)

från: http://kenzaas.blogg.se/



Nu ska jag och pappa kolla på POC - vid världens ände, mamma är ute med jobbet så de bara vi hemma. Min bror är också ute, hehe. Längtat efter att få se denna film, så de ska bli superkul :D



Lucia 13 December 2007



Lucia idag, imorse gick man upp 05.18 och jag är så jä*la trött. Kl 08.00 och 09.00 hade vi lucia tåg i Aulan, de gick bra, lite vinglingt bara eftersom de blev så fruktansvärt varmt, men roligt va det. Brände mig lite på fingret av stearinet, eller vad de heter. Min Lucia klänning var lite förk kort, hehe. Jag var tärna, de lottade Lucia på 30 st såde var inte så stor chans att bli, men Lovisa i klassen vart och de var superbra. Tycker lucian ska vara brunett och de är hon.



Efter de hade vi matte, gick segt. Sen lunch med äcklig grönt och pepparkakor. Jag och Niccie gick till donken där jag köpte en hamburgare, hehe. Sen gick vi och handlade lussebullar (som vi skulle ha på sista lektionen då vi skulle se film) och då la jag ner drickan jag skulle köpa i jackfickan för att kunna ta upp plånboken, haha. Tror ni inte jag glömmer den haha. Så efter ett tag när vi gått en bit så säger jag - Nej jag glömde köpa dricka, - Ahaa nejdå sa Niccie. Sen så känner jag i fickan och där ligger min dricka, vi gick tillbaka och betalade och kom försent till Svenskan.



Efter svenskan såg vi Al gore´s film "en obekväm sanning" den var riktigt bra, vi ska se resten imorgon. Den handlar om global uppvärmning, se den! Nu mååste jag bara sova. Vi hörs ikväll då de blir outfit.

Glad Lucia på er alla!







Onsdagens tomte Outfit

image885

Hello på er, idag somnade jag näästan. Men tänkte så hära, antingen så sover jag efter jag bloggat eller inte alls, hehe. Så vi får väl se.

Idag har vi haft en rolig dag, imorse hade vi ensamble och sen dans där vi körde helklass och filmade, Kalle med C spelade till :) Vi hade jultema så de därför jag är ganska röd, hade även röd tomteluva.  Sen fick vi äta lunch på lektionen, de vi tagit med oss. Eftersom vi inte hann, vi repade inför Lucia hela eftermiddan.

Nu har jag varit och klippt mig, as lite. Hhaha, bara typ en centimeter på topparna :) men gud va gott håret luktar, ska köpa deras produkter.



♥ Vinröd klänning - Gina tricot
♥ Vitt enkelt linne - HM
♥ Vita ribbade strumpbyxor - HM
♥ Halsband bjällra - Nån liten butik
♥ Örhängen snöflinga - Guldfynd







Luggen är vinterns hetaste hårtrend


Triss i lugg: Keira Knightley, Kate Moss och Katie Holmes. Att allas förnamn
 börjar med K antar vi är en ren tillfällighet. Foto: Bulls.

Allt fler Hollywood-stjärnor låter lockarna falla för den heta luggen.

När Kate Moss dök upp med nyklippt lugg tidigare i höstas förstod vi att vi var en ny trend på spåren. Nyligen visade också en stolt Katie Holmes upp sin nya frilla på Bambi Awards i Tyskland . Nu har även Keira Knightley fallit för trenden. I helgen besökte hon premiären av sin nya film "Atonement" i Beverly Hills med en splitterny lugg. Nu väntar vi alla med stor spänning på vilken stjärna som klipper till nästa gång...

Vad tycker du om luggen? Diskutera bland kommentarerna!

Själv så har jag snart haft min lugg i två år. Trivs otroligt bra, och de ser mer frisyr aktigt ut,
utan att behöva anstränga sig. Snyggt och enkelt är va de är.





Tisdagens Desperata Outfit


image883

Godmorgon! elr inte. Jag vaknade faktiskt nyss, jag är så trött när jag kommer hem från skolan så jag somnar alltid ^^ , haha. Bebis är jag. Idag har varit en riktigt bra dag, Vi hade ett riktigt härlig pass på dansen i skolan, vi körde följa john med extrma rörelser till musik tills alla stupa, de var riktigt roligt. Idrotten var också askul, vi hade gymnastik och de är verkligen en favorit för min del, hihi. De ända som var lite tråkigare var engelskan, prövade en annan grupp, meeh , vilken skum lärare asså! hehe . Ska pröva fram till jul sen får jag se. Nu kommer dagens outfit, glöm för guds skull inte DPH ikväll, wihoo ..!





♥ Orange klänning  - HM
♥ Vi kofta med rosett - HM
♥ Gråa leggings - Lindex
♥ Halsband , boll - HM









Våldet är för accepterat!


Jag åkte imorse med t-banan in till skolan, tog min punktse som vanligt. Något jag kom och tänka på när jag läser tidningen är va media låter de vara tillåtet med våld. Flicka 15 våldtagen - stod men en kryptisk text i ena hörnet på en sida. De känns som om de är ingenting att detta händer? jag blir så irriterad på de. Tv och tidningar gör no big deal av så annars sjukt stora saker. Hade de varit 70 tal hade en sån rubrik fått flera sidor inslag i en tidning.

Jag tror visst att Tv och tidningar påvärkar otroligt mkt i samhället. De gör ingen stor sak av de som händer, de bara de riktigt stora och ännu mer hemska sakerna som nu förtiden får ta plats i tidningarna och på nyhetssänningarna. Allt är ju hemskt, allt detta borde uppmärkas så mycket mer för att få stopp på det. Så här kan de låta en helt vanlig vardag på nyhets sänningen. - Gokväll , idag vart en 15 årig flicka våldtagen av en 18 pojke i Stockholm, och nu vädret. Seriöst de är så här, och ska man igentligen acceptera de?

De är så att så länge de inte berör en själv så lägger man inte tanke till det, de var inte min kompis eller någon jag kände som vart våldtagen, hade de vart de hade man tänkt tio gånger mer på hur accepterat de igentligen är. De är som ingenting längre, bara för att våldet i samhället hela tiden ökar.

tex, (1970tal) Idag vart en kvinna påkörd av en cyckel när hon passerade över ett övergångsställe, kvinnan klarade sig utan fysiska skador. (2000tal) Idag våldtogs en 17 årig flicka av en äldre man i Göteborg. Asså de helt sjukt hur mycket som har förändrats på bara 30 år? frågan är, är de vi som låter de hända, är de media som tar de med en nypa salt? Tänk dig bara utvecklingen i denna takt om 30 år till, vill vi verkligen ha de så?




Två Outfits

image881image882

Söndagens Outfit

♥ Snövit klänning - Gina tricot
♥ Svarta strumpbyxor - Micro Modal
♥ Halsband rött hjärta - Asos.com


Dagens Outfit

♥ Blå klänning med knapp - Ellos
♥ Svarta stumbyxor - Lindex
♥ Halsband rosett blå - Oasis
♥ Örhängen Snöflingor - Guldfynd




Andra Advent

Idag har jag gjort mkt, jag och mamma var i stan och tittade lite, bland annant i NK fönstrerna vi åt även Nk korv, mamma handlade julklappar så ibland fick jag gömma mig, hehe. Sen när vi kom hem bakade vi pepparkakor och knäck, vi är inte ens klara, hehe! mkt deg. Nu ska vi fika och kolla på julkalendern. Jag handlade lite istan, en grej till håret för att framhäva naturligt lockigt hår som jag har, och ett par skor till jul/nyår.



image880

Godjul på er!




Lördagens Outfit

image874


Massor med bra tv program ikväll, hinner därför inte blogga så mkt, men här har ni dagens outfit. Övningskörde idag och de gick bra, hihi. Första gången sen min födelsedag i juni.

♥ Vit klänning - Vero moda
♥ Svarta strumpbyxor - Micro Modal
♥ Halsband vitt hjärta - Uropenn
♥ Väska, skor mm - ingen bild




Lördags morgon!


Godmorgon på er, vaknade ganska sent halv 12 så har inte hunnit med så mkt denna Lördag den 8 december. Jag ska faktiskt övningsköra idag, för jag fick körkorttillstånd igår, pappa fick med. Så här ska de köras serru, haha. Känner min gammal, jag ska övningsköra! shiiet, hehe. Men kanske bah provar för jag vill inte ta körtkort för fort, då är man verkligen gammal! usch.

För övrigt idag ska jag inhandla lite julklapps till familjen, tänkte åka till stan men jag struntade i de för de för mkt folk. Tar de nästa helg och då ska ja bannemig vara där redan kl 10 så jag slipper så sjukt mkt människor. Är ensam hemma just nu, pappa är och handlar och mamma jobbar och min bror är hos hans tjej. hehe, känns lite tomt. Är de någon som har This moment med Marie Picasso?, så skicka för tusen gubbar!

Kramar och Godjul



Uppdatering



Lite bilder från när jag och Mamma bakade lussebullar för ca två veckor sen, den gigantiska lussebullen gjorde jag, fast vi grädda den aldrig, hehe. Så mysigt med bak på julen, ikväll ska jag göra knäck om jag inte glömmer det. Hoppas ni haft en skön lördag, slänger in en outfit senare!




IDOL FINAL



♥     GRATTIS MARIE - VINNARE AV IDOL 2007 !      ♥



♥     GRATTIS MARIE - VINNARE AV IDOL 2007 !      ♥






[Bild: Marie i Globen. FOTO: Daniel Olsson]
image871image871image871image871image871
Marie Picasso
This Moment - All By Myself - I´ll Be there

Sång : Marie är helt klart vinnaren när det gäller röst, hon sjunger så gudarna gråter!
Dans : Hon rör sig så personligt och härligt, hon kan verkligen stå upp för sig själv
Klädsel : Jag älskar hennes klänning när hon sjunger vinnar låten, men även första va grymt snygg!


Va svårt de är ikväll, men om jag måste välja väljer jag Marie, båda är super duktiga men Amanda kommer ändå få göra egen skiva, med egna låtar - de tror jag passar henne bättre, få bestämma allt själv. Marie kommer verkligen  kunna ta tronen som idol 2007, även Amanda, men jag tror ändå på Marie, även fast jag älskar Amanda´s gamla låtar så jävla mkt. Jag tycker båda är vinnare! (hehe, kan inte riktigt förklara hur jag känner)


[Bild: Amanda i Globen. FOTO: Daniel Olsson]
image871image871image871image871image871
Amanda Jenssen
This Moment - Unchain my heart - Suspicious minds

Sång : Hon har inte den klaraste röster, men vilket eget sound hon har!
Dans : Hon rör sig verkligen precis som hon vill, och gör hela framträdandet till sitt
Klädsel : Gillar hennes klänning ikväll, dock tycker jag de påminde mycket om varandra





Aniston firar jul med mamma Pitt

image870

Det verkar som att Jennifer Aniston ska fira jul med familjen Pitt i år - något som minst sagt upprör Angelina Jolie. Hon uppges vara rasande över att Brads mamma Jane har bjudit in sin föredetta svärdotter till julfirandet, hehe.

Brads föräldrar har fortsatt att vara vänner med Jennifer trots att det gått flera år sedan hon och Brad skillde sig. Brad sägs ha accepterat deras vänskap, men det gör alltså inte Angelina.

- Det är en obehaglig situation. Angelina har varit rasande över den kommande "träffen" ända sedan Brad berättade om den för henne, säger en källa till Star Magazine.

- Hon har skällt ordentligt på honom och sagt att hon tycker att det är högst olämpligt att Jen ska fira jul med dem.

Enligt samma källa ska inte bara Brads föräldrar utan även hans syskon och deras barn fortfarande räkna Jennifer till familjen. Men det har Angelina ingen förståelse för.
 

- Hon har gjort det klart för Brad att hon aldrig kommer gå i närheten av Jennifer. Så om Jen dyker upp till jul så kommer Angie definitivt inte att komma. Angelina har faktiskt till och med redan bestämt sig för att fira högtiden med barnen i parets hem i New Orleans. Vart Brad väljer att fira jul återstår att se. De kan här kan bli intressant, vad tror ni Brad väljer? mamma, pappa och Jennifer eller barnen och Angelina?



Finally Friday

image867


♥ Äntligen Fredag, och de innebär helg! Jag ska faktiskt försöka handla julklappar, fast bara en i familjen gjort en lista, åh. De kul å leta juklappar, men inte till typ 6-7 st. haha, och imorgon kommer  det va sjukt mkt folk i stan också, usch.

Hade en helt okej dag med två timmars håltimma som vi spenderade på donken. Sen hade vi rep inför Lucia, fortfarande har de inte sagt vem som ska vara Lucia, vi får veta det på måndaa. Men nu vill jag inte prata om måndagar mer, - Outfit !





♥ Grå A-linje klänning - HM
♥ Svart kappa  A-linje - JC
♥ Lila strumpbyxor - HM
♥ Halsband, ekollon - HM
♥ Svarta boots  - Skopunkten
♥ Örhängen, ekollon - HM

Missa inte idol finalen ikväll !






Dagens Outfit

image866

Hela inlägget försvann, så jag
gör detta mkt kortare, suck !


Inlägget kom in sent pga av att jag slutade så sent, fyra. Vi repeterade inför Lucia nästa vecka, undrar vem som blir Lucia, Hoppas hoppas! Här kommer dagens outfit




♥ Mönstrad klänning - Veromoda
♥ Bruna strumpbyxor, mudd - HM
♥ Halsband rött äpple - Guldfynd
♥ Lila strumpsockor - HM
♥ Guld armband - Mammas


Vad kan vi säga mer då, Imorgon är de idol finalen, ville igentligen gå men de var ju slutsålt. Synd att svenska folket röstade fram fel låt till Amanda, hon skulle sjungit Dream a Little dream of me, de sånt hon kan bäst.


jag har en sak på g, men vill inte berätta förns jag själv vet klart och tydigt. De har jag nämt förut på bloggen, men jag avslöjar inget förns jag har klara besked själv. hehe.







Sienna Miller

image864

♦ Skådespelerskan är känd för sin näst intill oslagbara stilkänslana och
med hjälp utav den stilen så är en av 2000 talets mest omtyckta modeikon

♦ Sienna Miller, född 28 december 1981 i New York city i USA och är amrikansk-brittisk skådespelerska

♦ Hennes far är från England och hennes mor från Sydafrika

♦ Miller medverkade i Lasse Hallströms film Casanova, och är även med i Factory Girl

♦ Sienna Miller har gjort en nakenscen i filmen Alfie där hon spelar mot sitt ex Jude Law.





Outfit´in

image861


Tänkte så här, outfit out men ändå in, man byter ju inte kläder när man kommer in, ganska knäppt okej då, men jag ville göra ngt annorlunda, än bara dagens outfit. 

Jag slutade ganska sent idag, så de därför jag bloggar senare en vanligt. Var inte med på dansen i morse, ont i halsen och astrött, men tittade på förstod ändå. Här kmr dagens outfit





♥ Svarta A-linje kappa - JC
♥ Vit mössa med boll - Lindex
♥ Trefärjad klänning - Organic Cotton
♥ Svarta längre leggins - HM
♥ Svarta boots - Skopunkten
♥ Armband vitt - Kyssjohanna
♥ Örhängen + Halsband - Guldfynd










Väntar Nicole tvillingar?



Den superstora magen på lilla lilla Nicole Richie har fått pressen att spekulera i om det kanske är tvillingar som finns därinne.

Enligt en källa till skvallerbloggaren Janet Charlton väntar "Simple Life"-stjärnan två bebisar. Insidern tror att Nicoles talespersoner kommer att släppa informationen när det gynnar henne som bäst.


 Nicoles vänner, däribland Paris Hilton annordnade, en baby shower för några veckor sedan. Av presenterna att döma, som exempelvis på Christina Aguileras fest var uteslutande blåa och "pojkiga", verkade ingen av gästerna veta om det ska bli en tjej eller en kille.

Med tanke på att blivande pappa Joel Madden själv har en tvillingbror, Good Charlotte-kollegan Benji Madden, ökar chanserna att ryktet stämmer. Möjligheten att få tvillingar brukar visserligen hoppa i generationsleden, men det finns ju i alla fall i släkten. Återstår att se vad som kommer ut ur lilla Nicole i början på nästa år...




  




Estet tisdag

Idag har det då varit estet tisdag igen, men utöver de vanliga roliga estet ämnena, så var jag och nicz i bromma gymnasium, eller mindre i och mer utanför, vi gick runt lite hade tre timmars håltimme och ta sprett på så ibland gör man lite knepiga saker. Fast de var kul, för jag har alltid velat se hur skolan såg ut. Den var fin, asnära till gympan, fast de har ju vi med.



Efter skolan åkte jag till Jenny och spelade lite piano, var evigheter sen sist och de gick med lite smörjning av motorn, hon är verkligen riktigt grym på att spela piano, tänk om man själv kunde spela så. Men jag kan en hel del, så dålig är jag faktiskt inte. Vi fikade med fika som jenny köpt och jag fick en chokladkalender :)



När jag kom hem så åt jag sen somnade jag direkt, hehe. I'm trött, väldigt trött av mig. Jag hoppas så in i skitan på att de snart bli snö. Ingen jul utan snö, jag vill verkligen ha snö till jul hoppas hoppas hoppas. Idag skippar vi en dagens outfit på bloggen, känns som de blir för enformigt, utan jag slänger in ett inlägg senare ur någon utav kategorierna på bloggen. puss




Dagens Outfit

image856
Dagens outfit då, idag har varit en vanlig måndag, gick riktigt bra för mig på datakunskapsprovet förra veckan, fick tillbaka resultaten och jag fick MVG så de är jag asglad över. För övrigt sitter jag stuck i plugget fram till prison break, så ledsamt nog måste jag säga att mer bloggande än så här blir det inte denna vecka, ska försöka hinna mer mera imorgon, Här kommer outfiten jag hade på mig idag.




Svart/vit randlig klänning - Gina tricot
Gråa ribbade leggins - HM
Blått rosett halsband - Oasis
Brun kofta med knapp. - Gina tricot  
Örhängen snöflingor - Guldfynd

Jag hade strumpor, men mina elaka skor håller inte i regn så strumporna blev ganska blöta, usch. Vi hörs !


Pusss



Första Advent

Förlåt för mitt frånvarande från bloggen idag, men har haft mycket på schemat. Haft dans uppvisningar hela eftermiddagen och innan var jag lov att plugga matte. De var kul med dansuppvisningarna och de gick bra, vi vart lite stressade till första föreställningen då vi kom för sent, vi borde kommit tidigare. Vi var med på två föreställningar. Andra föreställningen var mina föreldrar och mina bröder och min ena brors tjej med. De vart lite extra nervöst då. Haha, bilderna jag visar är väldigt roliga, dålig kamera (gamla mobilen) och så dansar vi jue.




Första bilden står vi där bak och väntar på vår tur att dansa, andra bilden ska vi kicka, (hös spark i luften) det ser helsjukt ut, haha, Men de går ganska fort och så är de ju dans vi fotar, inte film. Sista bilden är typ ngt steg vi gör, ser inte riktigt vilken, haah .Har en film oxå, fast den är väldigt kort, kanske lägger upp den imorgon .

Vi hade såklart advent fika, efter dansuppvisningen åkte vi hem till oss och fikade (familjen + Jackie) åt lussebullar och pepparkakor, glögg, kaffe och julmust och inte minst russin :D Vi tittade även på julkalendern som är en tradition i vår familj, tycker faktiskt den är bra. Mysig med julstämning!

God Jul


Sony Ericsson S500i



Idag har jag varit och köpt ny mobil, hihi! Jag är så glad över min nya telefon, tycker den är så ball. Utseendet betyder mkt när de gäller mobiltelefoner för mig. Jag har fått nytt nummer också, ett jätte bra nummer man kommer ihåg lätt som en plätt. Just nu sitter mobilen på laddning. Jag och pappa köpte den på siba, Abonemang tele2 player. Vi handlade även lite julsaker som ljusslinga till trädet på tomten och lite smått. Skullek öpte stress ljus men glömde så ska köpa det imorgon istället. Ingen jul utan stressljus. Berättar mer om mobilen när jag fått igång den ikväll.



Första December

God jul på er där ute, idag är det första december och bara 24 dagar kvar till julafton. Imorse gick jag upp tidigt för att se julkalendern som var väldigt bra, så mysig och härlig den kan bli. Gullan från pelle svanslös var med :) och så klart Allan Svensson som jultomte. Åh ser verkligen fram imot denna julkalender, nu ska jag upp till Marielle och träna lite inför uppvisningen imorgon, Godjul!




RSS 2.0