IKEA Besök!

Blir alltid lika inspererad när jag är på IKEA, alltid älskat IKEA tycker de så mysigt att gå runt dära i de olika miljöerna, äta köttbullar och sånt. Hehe, riktigt tradition för mig de. Handlade nästan ingenting, men ville för en gångs skull inte köpa ngt som bara ligger å skräpar, så de vart en stor förvaringskartong där jag ska lägga undan sommarkläderna, så jag kan få lite ordning i garderoben. Hade svårt me synen idag, vet inte om jag var allmänt trött bara, får se om de blir bättre imorgon. Känner mig ganska trött faktiskt.




Ovan ser ni lite insperations bilder och min förvaringslåda


T-Bag is in the house!

Alla prisonbreak fantaster titta hit. T-bag från prison break kommer gästa helgens Stockholms mässa. Riktigt ballt jue, vill jättegärna gå dit och se honom. Det kommer att hända en massa roliga saker. Exempelvis utställningar av film- och spelprylar, en stor gaming-zone med spel som inte kommit ut än och folk som är utklädda till filmfigurer som springer runt. Men de bästa tycker jag är nog att få chansen å se T-bag, riktigt ballt, lite läskligt. Men de tråkiga är att de kostar typ 300 hundra att gå in på Stockholmsmässan, hehe. Får se!




Halloween



Buuu! Okej, halloween är väl inte en högtid vi firar så värst mkt i Sverige, eller? De ända minne jag har utav de är att när jag var mindre klädde vi ut oss och gick runt å knackade på dörrar och sa bus eller godis? Men de kan man inte precis göra nu. Eller, ja hade gjort de lungt om vi typ var 2-3 st som var med på det. Men ingen vill typ så jag får väl titta på Gray´s och helt enkelt tänka mig denna högtid som en ganska tråkig än, iaf i Sverige. Jag hade velat göra något, menmen. Nu ska jag plugga lite, och faktiskt pynta lite, för de kan man göra på Halloween iaf, men pumpor och sånt :D , fast jag har inte gjort ngn själv.

Nä, nästa år får jag lägga ner mer tid på Halloween,
eller jag vill de iaf.
Buuuuuuu!




UPPDATERING



Lite bilder efter att jag pyntat lite med Halloween stämning, bubu!



Dagens Outfit

 image711




Nu ska jag iväg till IKEA
hinner inte skriva något mer.







♥ Snövit klänning - Ginatricot
♥ Halsband hjärtan - Asos
♥ Svarta strumpbyxor - Micro Modal
♥ Svarta stövlar - Skopunkten (felbild)
♥ Svart kappa - JC (ejbild)














JIPPIE !!!



 JAG HAR BLIVIT ANTAGEN TILL NÅGOT, NÅGOT JAG INTE FÅR TALA OM, MEN GUD VAD JAG ÄR GLAD :D SPRICKER NÄSTAN ,HIHIHHIHIHIHIHI.



ÅH VA ROLIGT - MEN VET EJ OM JAG FÅR BERÄTTA,


Stockholm City´s



Två nya klänningar, älskar verkligen klänningar och de de bästa plagget jag vet. Bär bara klänningar nu vet ni de :) Den första, marinblåa är från Cubus och den är verkligen supersöt. Sen har vi en supermysig naturvit klänning som är så gosig så, från gina tricot. Ska nog köpa fler i andra färger, love it !





Sen köpte jag lite undies, väldigt söta tycker jag. Sen så vart de tre par nya "byxor" de är som byxor för moia.
Ett par bruna leggins, ett par svarta (underbart sköna) strumpbyxor och ett par marinblå strumpbyxor.

Jag var i stan med mamma idag, efter ett ganska jobbigt besök hos tandläkaren, håller på att rotfylla min tand, och de här var näst sista besöket. Man somnar nästan i stolen men sen efter blir allt jobbigt. Vi tänkte först åka hem runt 1, men sen så ångrande vi oss och stannade till runt fem. Vi åt lunch på NK och fikade senare på eftermidagen på Åhlens, mysigt. De har supergod mat på NK högst upp, verkligen att rekomendera! Mamma handlade oxå, en jacka och en tröja väldigt snygga saker. Vi skulle gått på Hairspray efter men vi var helt slut, hehe. Imorgon bär de av till IKEA, Yihooo, älskar IKEA. Lägger nog in en outfit imorgon, vi hörs! 

Thingeling! 

 

Jamilas 18-årsfest!

Halloo, har inte haft tid att blogga dessa två dagar, varit mycket på schemat. Igår var de 18-års fest för Jamila i klassen och vi var hemma hos henne och åt afrikansk mat och sen gick vi och bowlade, gick bra för mig, iaf till en början. Men de var trots allt tredje gången jag någonsin bowlat, efter de åkte vi hem. Men vi sjöng lite först i väntan på t-banan, hehe. Jaa, vi är musikal linje men jag kan inte stå för tonerna för jag filmande, hihi.



Först en bild på mig Nicole och jag, den bjuder jag på, hehe. Sen en bild när Jamila öppnar presenter, och en när Madde bowlar, och sen till sist en bild under middagen på bla Molly, Madde och Carro.





Här över är då vidion från t-banan,
hehe jag filmar så jag sjunger inte :D


Söndag

Idag har varit en ganska stressig dag, har inte hunnit tagit tag i skolarbetet ännu. Lite dumt de, kanske ger de någon halvtimma innan jag går och lägger mig. Först var vi hos mina kusiner som sagt, och åt lite tårta och sånt. Sen väl hemma stressade jag iväg till dansskolan, där vi körde ett ganska medel pass på en timma och 3 minuter. Efter de fick vi gäster, min bror Micke och hans tjej Jenny kom över och vi åt god mat och fikade. Efter de åkte vi och kollade på vår serie, eftersom vi inte har den kanalen så kollar vi hos några vänner, hehe. American Dreams kanal9 Söndagar 20.05

Nu är jag hemma och sitter och bloggar lite, imorgon är de tidig träning på morgonen, efter de syjunta hehe, och därefter 18-årsfest för en i klassen. Måste åka till andra sidan stan så får starta i tid. Blir tokig på att vi har tre prov efter lovet, tycker de lite fräckt. Är de lov så ska man väl vara ledig, ellerhur?

Trevlig Söndag!

Kalas

Nu ska jag iväg till mina kusiner ute på landet, de fyller 18 och 25 så de ska vi ut å gratta. Hoppas de blir trevligt, de var ett tag sen vi sågs. Min bror ligger och sover fast han lovat att följa med, så jag tärrar honom lite med måns musik, mohaha. Men min andra bror följer med, hade varit roligare om alla hela familjen åkte, men men.



Nu måste jag gå och fixa i ordning mig,
ha en trevlig söndag!


News in the house!

Först hade jag bara planerat och visa två outfits, men eftersom de inhandlats lite granna under dessa tema dagar, så slår jag ihopp allt och visar två outfits, (den ena bjuder på en ny klänning) och lite nya prylar.






Först ser vi onsdagens outfit, som då var en orange klänning med gråstrumpbyxor och vita benvärmare med en svart kofta. Går inte in direkt i detalj, men så såg de ut i onsdags. 

Sen så har jag på torsdagen på mig en helt ny klänning. Kommer från Asos och jag är helnöjd.
Älskar modellen och färgerna. Sen så hade jag gråa strumbyxor och benvärmare till det.








Nu kommer lite nyheter, först ser vi ett nytt halsband som jag tycker är urhärligt, de är från Asos precis som klänningen är. Ni ser även möstret och halsbandet lite bättre på bild två. Därefter ser vi min mössa, som jag åkt så långt för att hämta, var slut överallt så fick åka till globen shopping, där jag typ varit en gång tror jag.
 
Ingen bra bild men de kan jag fixa iveckan. Juste, jag har färgat håret, haha de så mycket som händer och när jag bara skrev om tema dagarna glömde jag bort allt annat. Är mycket nöjd, dock tror jag färgen försvinner lite när man tvättar de, de synd för ja gillar den så mycket.
GLÖM EJ OCH STÄLLA TILLBAKA KLOCKAN EN TIMME KL 2 I NATT :D

Back as usually.

Men med mycket energi, har saknat en del av mitt vanliga bloggande om min vardag saker jag tycker om, kläder mode och massor av outfits. Därför kommer de snart, om någon halvtimma ramla in två outfits på bloggen. Wihoo, onsdagens och torsdagens möjligtvis fredagens också men kommer inte riktigt ihåg om jag fottade den eller inte.


Denna film (I Now Pronounce You Chuck and Larry) såg jag igår med några tjejer
 ur klassen,
mycket bra!  handlade om homosexualitet och var väldigt rolig, bra humor och
roliga skådespelare, en klar 4a. De som fattades kan jag inte sätta ord på, de kändes bara som en 4a.


Roligt att så många läsare hängde med under tema veckan på bloggen, de uppskattas väldigt mycket! hör gärna av er och säg vad ni tycker. Då de blir ännu mer roligare för mig att få lite respons, sånt tänker jag ofta på när jag läser andras bloggar, att verkligen säga till och peppa en blogg jag tycker om. För man vet ju själv hur otroligt glad man blir när någon säger att de gillar ens blogg. De känns mer verkligt på något sätt då.

Mina favoriter!

Fick en förfrågan på bloggen för några dagar sen att lista några av mina favorit shopping ställen, har tänkt att sätta upp två listor, än med internet butiker och än med butiker ute i Stockholm, hoppas de blir uppskattat!

Internet
1. Asos.com (mycket snygga klänningar)
2. HM.se (klänningar till billiga priser)
3. Ellos.se (lite mer udda mot hm)
4. Kyssjohanna.se (där köper jag mycket av mina smycken)



Stockhoms Butiker
1. Guldfynd (smycken)
2.  Vila butikerna (klänningar)
3. Cubus (dresslikeaprincess)
4. Veromoda (allt möjligt)


Jag handlar på ganska vanliga butiker men jag letar länge, jag tar ofta inte kläder som hänger på skyltdockor utan letar hellre igenom en kvart extra för att hitta kläder som inte är så "vanliga", man vill ju ha sin stil. Hoppas nu att ni fick lite tips. Sen så finns de ju butiker som jag handlar på då och då, men dom är inte listade. Utan de som är mest aktuella står med. Nu ska jag blogga runt lite, ha en trevlig Lördags kväll!




Föreställningen i Aulan!

Nu tänkte jag berätta och visa lite mer från tema föreställningen. När vi kom dit fick vi veta att våran huvudroll (dansken) ligger hemma och är magsjuk, så på 13 minuter var vi lov att nästan göra om hela showen. Men jag är stolta över oss för de fanns andra grupper som var ännu värre än oss.



Vi var uppe som grupp nr två så de var skönt, vi hade två "programledare" Jonas och Jonas, de tyckte dem var jätte kul. De "drog" nummret på nästa grupp i en påse, men vi var övertygade om att de var bestämt ordningen. För vi önskade att få komma tidigt eftersom vi gjort om showen och hade den i huvudet hela tiden, och vi var nummer två.



Showen var bra och dålig, många hade gjort ganska dåliga framträdanden där man inte förstod så mycket, medans andra var superbra så man höll på hoppa ur stolen, så i stort sätt tycker jag det var bra. Efter showen samlades vi i klassrummen, vi fick svara lite på några inlämningsfrågor och därefter fick vi åka hem, ca 14.00.



ENJOY



Tema dag tre:

Tema dag tre den sista är klar och alltså slutet på tema veckan i skolan och på bloggen. Jag ska berätta allt för er imorgon, men jag ska in till stan med några i klassen och äta å bio, mysigt. Så nu visar jag några bilder och en vidio, så blir de mycket mera fakta om allt och mer filmer imorgon!





ENJOY!



Tema dag två:

Nu så är det snart premiär, imogon bitti kl 9.00 är de premiär för våran show. Idag har vi jobbat bra och vi har kommit långt, vi gjorde hattar övade och gjorde om våran show, gjorde två dans koregrafier och övade och övade om och om igen på showen.



Bilderna jag visar ovan är först en bild på när vi övar en utav scenerna, killen är flygvärdinna och de andra två på stolarna är de i flygplanet. Väldigt roligt, ni såg lite utav de från klippet igår. Sen är det jag som sitter och väntar på att min scen ska komma, man vill vara med hela tiden i bild.




Här över är en film över en annan scen, den näst sista. Deltar inte i den så de därför jag kan filma lite. Därför är jag själv inte med för jag kan inte filma när jag själv kör, och jag har lånat mammas jättefina digitalkamera och jag låter därför ingen annan filma åt mig. Men jag har filmat åt andra oxå, så därför finns jag inte med på bild. Kan hända att jag låter ngn ta hand om kameran imorgon på premiären och ta ett kort eller nått, vi får se.

ENJOY



Tema dag ett:

Idag började den riktiga första tema dagen, vi tjuvstartade lite här på bloggen redan igår men idag bjuder jag på filmer från repitioner bilder och massa roliga saker som hänt. Om de något ni tycker är oklart eller känns konstigt så är det bara att fråga mig. Nu tänkte jag ta ord till första dagen.



Vi började i aulan imorse med att se någon slags vidio på overhead, tror den handlade om de vi skulle göra, sen vart indelade i "små" grupper, 10 st i varje och de blev nästan 20 grupper. Sen fick varje grupp en handledare, efter de delades vi upp i olika rum, där vi och våran handledare gick igenom allt. Varje grupp fick en stor påse, i den fanns ett litet ynka papper där de stod om våran uppgift, alla fick en stad en genre och ett problem. Vi gick staden Souel, gerne blues och problemet var chaufför.

Efter de började vi jobba, vi skulle sätta ihop en minishow med samband till de över och som allt innehöll dans-sång-teater-bildoform. Eftersom våra reptider redan låg idag så började vi direkt med själva show uppgiften och la de andra mer skriftliga arbetet att vänta tills imorgon.



Lite övrig information om gruppen, till en början gick allt superbra och alla var verkligen med och hade väldigt roligt, sen efter lunch var de som någon släppte ner en bomb, vi gjorde nästan ingenting de var lite tråkigt. Hoppas verkligen att alla är på bättre humör imorgon, för då är de som roligast ♥

Tema Vecka At Sweet 16 Blogg!

image687

Nu startar en tema vecka på Sweet 16´s blogg som aldrig förr. Vi kommer bjuda på teater dans shower och musik i tre dagar. Bakgrunden till allt är min linje på St eriks gymnasium som annordnar detta och jag kommer ta med er bakom kulisserna, repitioner, skvaller och mycket mycket mera. Kommer bli så annorlunda så ni hoppar ur brallan, hoppas jag. Detta är något jag planerat en längre tid, att göra något speciellt på bloggen.

Under dessa tre dagar kommer inget "vanligt" bloggande försegå, utan outfits och annat får ni se i en snabbspolning. Jag hoppas verkligen ni kommer hänga med under denna glamorösa vecka, och på fredag blir de grand-final då jag ska ta så mycket bilder och filmer som möjligt över vad vi visar upp. Jag är själv en deltagande i allt arbete så de kommer vara lite knepigt men vi kommer fixa det.

Se fram imot en hel del här på Sweet 16´s blogg!

Monday´s Outfit

image684

Här har vi då en lite knepig outfit, på den stora
bilden så stämmer bara kappan, mössan,
vantarna och skorna över med rätta outfiten.
Men hade inget minne kvar så kunde ej ta fler
bilder. Imorgon börjar ju spännande saker på
bloggen
, ngt jag lovat ett tag. Hoppas ni tycker om
det. Berättar allt ikväll hur det går till och vad jag
gjort lite smått idag. Nu dax för outfiten å ta plats.




♥ Svart kappa - JC
♥ Vantar + Mössa - Lindex
♥ Svarta boots - Skopunkten
♥ Ljus blå skort klänning - Vila
♥ Svarta leggings - HM
♥ Blåa benvärmare- HM
♥ Rött äpple - Guldfynd
♥ Guldiga runda örhängen - Uropenn


// Sweet 16´s blogg




Night Light!

Ingen hårfärgning ikväll, hade inte ork till det. Imorgon blir bättre, för vi har estet dag imorgon så då ser man ändå så knepig ut, haha. Mjukisdress å knut is the thing for tomorororororw. Vi har bip-test också, jobbigt värre, vet inte än om jag ska ta gympa dojjer eller knytskor :P haha. Ses imorgon!

 
Nu är de dax för säsong start på prison break, hihi! imorgon ska jag nog shoppa lite på håltimmen, haha! ska höra om ngn vill hänga med in till stan :D ska köpa lite smågrejer, var ligger bikbok istan?

Vaccin och hårfärg

Idag gick jag tidigare ifrån skolan, något jag inte kan påstå var tråkigt (yes, ingen datakunskap). Jag skulle till doktorn och ta vaccin mor livmoderhalscancer, något jag tycker alla i 15-20 års åldern (ni andra också) borde göra. Därför tänkte jag egna några rader åt att skriva om just vaccinet.

Gardasil är ett vaccin. Vaccinering med Gardasil är avsett att skydda mot sjukdomar orsakade av humant papillomvirus (HPV) av typ 6, 11, 16 och 18. Dessa sjukdomar innefattar livmoderhalscancer, cellförändringar som är förstadier till cancer i de kvinnliga könsorganen (inklusive livmoderhals och blygd) och vårtor på könsorganen (kondylom). HPV typ 16 och 18 orsakar cirka 70% av fallen av livmoderhalscancer och HPV typ 6 och 11 orsakar cirka 90% av fallen av vårtor på könsorganen (kondylom). Gardasil kan inte ge upphov till de sjukdomar det skyddar mot ♦ OCH DE GÖR INTE ONT Å TA SPRUTAN SOM ALLA SÄGER!



Sen så var jag och bytte min hårfärg som var öppnad idag, fick den plus en helt ny, väldigt snällt av dem. Så ikväll ska jag färga håret, hoppas de blir bra visar resultat senare, de meningen att ja ska bli chokladbrun i håret men de inga garantier på de inte, haha :D

thingeling!

Mischa Dress Like Always!



Den här klänningen bär Mischa Barton upp så snyggt när hon ska luncha med kompisen Nicole Richie i New York, älskar verkligen klänningen, tycker tre färgat är så snyggt, men de där färgerna var grymma ihop, någon dom vet varifrån, isf får ni jätte gärna skriva. PS: Mischa har lätt rödbräna ben efter för mycket sol.

Senaste inläggen

image683

WIHOO! 

Hehe, sånt där är alltid roligt tycker jag, så var bara tvungen att visa det :)

Fredagens Outfit !

image680God eftermiddag på er
Jag har haft en riktigt bra söndag,
tagit det väldigt lungt och mest gjort
små saker, började dagen med att flytta
om i mitt rum
, men de vart inge bra så jag
flyttade tillbaka. Hehe, älskar verkligen att
möblera om, men de måste fixas några saker
innan jag kan göra det. Sen har jag spelat the
sims 2
, väldigt bra spel tycker jag. Är så intresserad
av inredning, så jag gör familjer bygger husen, sen
tröttnar jag nästan direkt, hehe, och då bygger jag nytt
Sen har jag gjort matte läxan, aslätt tog knappt en
halvtimma att göra. Nu ska jag snart iväg till dansen.



♥ Svart kappa - JC
♥ Svarta boots - skounkten
♥ Vit mössa + vantar - Lindex
♥ Svart klänning - HM
♥ Brun kofta - Gina tricot
♥ Röda strumpbyxor - HM
♥ Vita benvärmare - Lindex
♥ Halsband vitt hjärta - Uropenn!




Tre systrar och en mamma!




Filmen handlar om en mamma som vill ha alldeles för mycket kontroll över sina tre fullvuxna döttrar, mest den yngsta som inte riktigt har mamma-dröm-livet med man och barn, och de försöker hon hela tiden styra upp genom att välja rätt killar åt henne genom en kontakt anons. Filmen var ganska rörig till en början och till viss del lite överdrivet, men om man bortser från de var det en helt okej komedi kärleksfilm med roliga scener och mycket bra skådespelare, därför får den ett bra betyg utav mig.  

Jag tycker att filmen var helt okej, den kanske inte var någon toppen film direkt, men jag tycker faktiskt den var bra. Även om den inte fått så bra kritik i pressen så ger jag den en stadig 4.

image678image678image678image678



Vänner Maraton!



Godmorgon på er, jag gick upp runt kvart över 10 och körde igång ett vänner maraton, det är en av mina tre favorit serier och även fast det inte görs nya avsnitt så kan jag se samma om och om igen, alla har så olika karaktärer och det händer så mycket hela tiden. Verkligen älskar denna serie.

Snart ska jag på pappa åka iväg till synsam och göra syntest, måste göra det om jag ska kunna börja övningsköra snart. Sen ska jag även köpa hårfärg av min frisör, (alltså salong färg) mycket bättre än vanlig från affärerna, de ända som skiljer detta från att gå till salong är priset och värmen man får ha på när de sitter i. Men jag har redan färgat håret två gånger på salong sen i juli och det bara försvinner! så nu ska jag pröva igen. Visar kanske lite bilder imorgon när jag gjort det.

Efter det så är det dans två timmar på dansskolan mellan 14-16.00 med Marielle, hoppas vi blir mer lika i dansen, för just nu ser det inte alls så bra ut. Vi är väldigt lika i kroppen så det blir asballt när vi väl kan allt och gör det extakt samtidigt. Nu måste jag blogga runt lite och sen äta lite pasta och köttfärgssås!

Thingeling!

St: Eriks Gymnasium I FHV

Hihi, såg precis lite utav fredag hela veckan, och för några veckor sedan var de där och filmade, jag och Nicole kom inte med i bild, haha fast de var super roligt att se. Fast vi såg bara David , inte Peter och han var ju också med i klippet :)



Slänger in en bild på rektorn, haah!

Idolkväll!


Nu börjar idol, hoppas att Amanda gör bättre ifrån sig  som hon gjorde när hon sjöng sin egen stil, för gillar verkligen henne, och daniel - vilken känsla! För övrigt kan jag medela att jag har problem med designen på bloggen, så får ringa min bror (som gjort den) senare och råd fråga honom. Ha en underbar kväll ungar!


Finally Friday!

Är fredagen härlig eller? gud vilken känsla (iaf jag får) när man slutar för dagen, de är de bästa på hela helgen, för när man sen kommit in i själva helg-rutinen så tänker man inte på det. Jag är så glad över att jag är klar med pluggandet, denna vecka hade vi två prov, riktigt svåra prov! men ack va skönt att de är historia, för de kändes bra på det ena och jätte bra på det andra. Nu ska jag bara njuta, njuta över helgen!

Ikväll ska jag ringa Nicole, måste berätta en sak som är ganska intressant, she is my coach! haha, bara Nicole tror jag som förstår men de ville jag bara säga för de kändes viktigt för min del. En annan sak, min mobil har fått åkt tillbaka, eller vi ska skicka in den igen på Måndag men den är inte bra alls, trivs inte med den! så min rosa skönhet får tyvärr göra någon annan mobil lös människa glad.
 



Prover och presenter!

  

Prover från VICHY på deras nya foundation för oren eller fet hy (ger bedömning på den imorgon kväll) Hoppas 
  det  är något bra, eftersom vichy brukar har bra produkter, denna heter Norma teint, och ska ha jämn fördelning, 
  god täckförmåga, lång hållbarhet och den innehåller Zincadone A som minskar orenheter

  

♦ Så glad jag blir, mitt halsband gick sönder (de blåa på bilden) när jag råkade tappa det, och stenen gick då 
   sönder, nu har mamma köpt ett nytt till mig plus ett till i vitt. De är så fina älskar dem, har lång kedja till. Sen    
   köpte mamma en dusch creme till mig som jag kan ha med mig i skolan efter dansen, perfekt flaska med bra  
   öppning så inte allt rinner ut.

Dagens Outfit, hihi!


image672

Hello! lite sent inlägg, men har prov
imorgon så jag har inte riktigt hunnit med
bloggen. Idag har vi inte gjort så mkt spec
vi hade vanliga ämnen, började kl 9.55 med
matte och sen sv och samh. sen slurrrt






♥ Svart Kappa - JC
♥ Brun väska  - Gamla stan
♥ Svarta boots - skopunkten
♥ Lila leggings - HM
♥ Grå A-linje klänning - HM
♥ Gråa knästrumpor - Lindex
♥ Röd jordgubbe, halsband - Asos
♥ Vit mössa + vantar (ejbild) - Lindex











Bra priser och plugg!

image668 image669

Igår kväll gjorde jag en beställning hos Asos, kände att det var ett tag sen, och jag tycker om att ha kläder som inte alla andra har. Därför är kläder från england toppen. Först ser vi en klänning med underbart mönster, och sen ett jättefint långt halsband med hjärtan och stenar i gammeldags färger som är väldigt snyggt tycker jag. Det är just nu rea på Asos, så jag fick allt till ett hyggligt pris, klänningen ca 150 kr, halsbandet ca 60 kr.

På fredag har jag samhällskunskapsprov om politik, ska öva en stund nu på det så det sitter.
 Sen ska jag duscha och ni får väl inte missa Grey´s ikväll, I lööve it!

Thingeling på er!



Dagens Outfit #




image665
Här kommer dagens outfit, en bekväm outfit med sina finesser. Idag har det varit en ok dag igen, hade prov i engelska (mitt första i gymnasiumet) kändes okej. Sen har vi haft vanliga ämnen och dans, de var super roligt! Vi fick låna kläder utav skolan och alla hade röda jazz byxor och vita linnen, det var super  roligt, älskar byxorna! ska nog köpa sånna, de var super sköna!




♥ Svart kappa - JC
♥ Svarta boots - Skopunkten
♥ Blå klänning  - Ellos
♥ Bevita benvärmare - Lindex
♥ Halsband röd jordgubbe - Asos
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM


Jag har pratat ett tag nu om en överraskning här på bloggen, det är något ni kommer få veta allt om på tisdag, hoppas ni gillar det, vi får nog allt hoppas på det! För jag har funderat ett tag på vad de ska bli!





Tisdag - Estet!



Hejsan på er! slänger in ett snabbt inlägg (eftersom jag lovade ett intressant om dagen). Först har vi då en tomat från igår, tycker faktiskt den är väldigt rolig, som en liten utväxt på den,hah. Sen idag när jag kom hem hade mami köpt världens sötaste lilla choklad igelkott, mumsig var den också. Idag hade vi estet-tisdag, därför ingen outfit. Ganska seg dag med tre timmars håltimme, men annars rätt ok. de var bättre igår fast vi hade mer bajs ämnen då, haha. Nu ska mami förhöra mig inför morgondagens engelska prov.

Thingeling!



Dagens Outfit ♥

image658

En outfit på g denna helt underbara måndag! varit på bra humör hela dagen. Började med dans på morgonen, då Gustav (som alltid) var där 20 min innan vi började, men de skönt att ha tid på sig tycker jag. Efter de hade vi underbara teater, så otroligt roligt, jag blir nästan ledsen när lektionen är över, ska läsa teater b som fritt val i tvåan tror jag. Sen var de lunch och matte där vi började med nytt kapitel procent, som gick bra för att knappt haft någon matte alls i högstatiet, dålig skola när de gäller matten var det. Sen sång och sen SLUT ! wihoo, vi som brukar sluta halv fyra fick sluta redan kl 13.50 för våran data användnings lärare var ej där och då skippade vi klass tiden också, väldigt skönt.



Något jag är glad över att de går så lätt när jag övar inför samhällsprovet, verkligen skönt,
de har jag 8an att tacka. Engelskan rullar också på! Nu ska vi snart äta myms!

♥ Mönstrad klänning - Veromoda
♥ Brun stickad kofta - Ginatricot
♥ Rosa benvärmare - Vetinteriktigt
♥ Svarta leggings - HM
♥ Rött äpple halsband - Guldfynd
♥ Svarta boots - skopunkten
♥ Vita vantar + mössa - Lindex
♥ Svart kappa (ejbild) - JC
♥ Shnygga gröna strumpr (inte) - HM





Mössa och vantar!



Lite sent, men köpte de här i Fredags på Lindex, vantar och mössa med boll på. Tycker så mycket om färgen gräddvit, har svart kappa så det passar bra till. kostade 79 kr st, så det var inte farligt alls. Ska inte bli så kallt imorgon men ska ha dem endå!

Thingeling på er!



Aerobic & Prov!

En härlig Söndag må jag säga, för att vara söndag då förstås. Ser fram imot måndag, haha! vill ha på mig mina nya vantar och min nya mössa, föresten så kommer bilderna senare ikväll på de. Har tyvärr inte hunnit med bloggen denna vecka, men ska försöka planera in lite mer denna som komma skall.

Idag på dansen fick vi pröva på dansaerobic i 50 min, väldigt väldigt roligt och bra. Under hela lektionen fick vi inte stanna en enda gång, så himla givande! verkligen något att rekomendera om man vill jobba på konditionen.



Sen så har jag två prov denna vecka som kommer sättas framför bloggen, men ska försöka pressa in ett inlägg per dag, då dock om jag har något viktigt att säga, eller visa. På onsdag engelska prov och på fredag samhällskunskapsprov.

En annan sak, jag är så feg när det gäller att ta första steget när det gäller lööve, något Nicole (http://www.niccie.blogg.se/) ska hjälpa mig med, haha! Jag som är så social i övrigt fall.


Hemma igen!

Okej, kanske inte precis nu, men behövde lite tid innan jag kände för att blogga, varit väldigt trött och bara tagit de lungt och sådära. Ja, hur gick de nu då? hehe, ingen från min danskola i samma klass gick vidare, så de var väl som vanligt, förbestämt. De lite tråkigt men de inte så mkt att göra åt, vad menar jag med förbestämt? joo, de finns en lista på de dansare som kommit bra, och de är "för prickade" redan från början, och då är de va 10 % chans för alla andra dansare som en är prickade. De här vet vi tackvare en vän till pappa som sysselsatt sig väldigt mkt när hans tjejer var yngre och tävlade. Men, konditionen var inte på top, de var för snabbt tempo för vår klass, och de märkte vi för de sänkte tempot på ronden innan oss i samma klass, lite knepigt. Ta nya tag inför västerås!



Datum 2007 - 10 - 13


Danstävling - Katrineholm!

Imorgon bär det av till katrineholm, min första danstävling denna säsong. Inte så värst närvös nu, men de brukar komma när vi är framme utanför hallen, hihi. Ska duscha och sen sova, fixat till dräkten jag och mamma, så den är lite bättre, men får fixa mer till nästa tävling. Önska mig lycka till!




tråkigt värre!

Just nu är min blogg jättetråkig, till störst del är de för att jag inte bestämt mig om jag ska behålla min nya mobil, och därför kan jag då inte instalera den på datorn och föra över dagens outfits, men alla finns där i telefonen. Men om jag behåller den kommer jag göra en liten special överaskning på bloggen, vi får se minsann!

Kokta bananer! de är ju redan Fredag imorgon, gått så fort (kanske för att jag var ledig i måndags) imorgon ska jag förbereda lite grejer, har ju första termins tävlingen på lördag, måste sy färdigt dräkten osv, haha, alltid i sista sekund. Missar städ dagen i området, de är lite utav en tradition för oss hära, varit med sedan barnsben, men ngn mer har jag nog missat, så de inte första gången. Så mysig känsla tycker jag, och de ofta då "alla kmr ut" gammla barnkompisar i samma ålder som bor här, de en tradition för alla. Gott med korv och MER efter ;D hah!  Nu ska jag hoppa in i duschen, har precis tränat.

Ska nog bestämma ikväll om jag behåller min rosa dröm eller inte, anledning till tveksamhet? det är nokias högsta strålningsmobil, inte bra alls!



Runrunrun!

Vilken stressig och jobbig dag, känns väldigt jobbigt att det ska bahöva vara så här stressigt, visste att gymnasiumet skulle bli tufft men de är väldigt tufft. Idag hade vi matteprov, gick väl okej eller det vet man ju nästan inte förns man får tillbaka det, man kan ju ha varit helt ute och cyklat som jag brukar säga.

Kulturhistorian var ganska ruggig, jag gillar inte att se våldochblod filmer vi såg "Det sjunde inseglet" av Ingmar bergman, och den var verkligen hemsk, de var inte en scen som inte var obehaglig tycker jag, nej usch sånt vill vi inte se. Men de har ju trots allt ett syfte eftersom vi arbetar med medeltiden, eller arbetar och arbetar vi gjorde det idag iaf. Allt går ju med en rackabajans fart i denna skola, så man hinner knappt utala de ena, innan de är dax för de nästa.



Va kan vi säga mer då, hm hade lite dans på morgonen gick helt OK, fortfarande problem när vi gör situp´s för jag böjer nacken min för mkt. Roligt var de med "öppen scen" som de kallas, man springer helt enkelt ut och in under dansen som dansas om och om igen, så de ärtt ballt faktiskt. Nu sitter jag här då, måste plugga för ovanlighetens skull, bajs också! (jaja, jag är väldigt mkt i kissochbajs åldern) men jag säger heller bajs en fan, sån e jag.

Nu måste jag lyfta mig själv i kragen och sätta igång med samhällskunskapen, vi jobbar om partier, jag är socialdemokrat, sen har vi prov på massa annat inom de området också, nej nu måste jag gå!

Thingeling på er!

Snabba ord!

har inte mycket tid till bloggen idag, ingen tid alls nästan. Första matteprovet imorgon, men nu måste jag sova!
Godnatt på er!

Ny phone!

image650Ny telefon somsagt, men är lite irriterad kan inte öppna
den så har ej kunnat ta del av mitt erbjudande som rullar på
tre tv gratis i tre månader. Min pappa gör inte saken bättre heller,
min bror skulle kommit över och fixa den men nu går inte det för
han inte hinner och pappa sa att det var okej. Fast pappor förstår inte
eller min gör inte de, att erbjudandet redan rullar och har gjort de i en
vecka nu (från när de skickade den), så om de ska bli någon bedömning av hur bra det är måste jag ju få ha den ett tag med det. Ska försöka igen, att bända upp den med en kniv, haha! nejdå, inte min nya mobil men jag ska ta i med hårdhandskarna. Tror jag struntar i dans idag känner imig lite nere och trött, och en vilodag skadar inte. Imorgon har jag till och med två fysiska lektioner så.





Uppdatering

Whioo! min pappa fick upp mobilen, yes! med mkt styrka, haha. Konstigt att de ska vara så trögt första gången, men nu ska den ladda två timmar innan jag får sätta på den, men den ska sitta i laddaren i 12 timmar.



Nyheter och Kalas!

Kom hem från min kusin för ett tag sedan, var på kalas där för hon fyllde 20 år. På vägen hem hämtade vi två paket, de ena var min nya mobil, som inte går å öppna!!! är irriterad. Men min bror kan nog komma förbi imorgon å hjälpa mig. De andra var kläder från HM. Tänkte ta å visa kläderna. Men mobilen sparar vi tills imorgon :) om ngn har en rosa nokia 6120, kan du då förklara hur man öppnar den.


En a-linje formad cerise kofta som är felmärkt i storleken. Ska vara S men är L, så den får retuneras och bytas. En grå länning men mönster över bysten och något utsvänga ärmar.


Örhängen och Halsband i samma motiv, ekollon i guld, ganska lätt tyngd sött.


Ljusgrå längre tröja som medföljde gratis, perfekt att ha på dansen till ett par leggins, mycket skön. En cerise färgad tröja med längre polokrage och mönstrad överdel i tunnare tyg.

Tänkte bara tillägga att allt är från HM om jag glömt att säga det, oj va klockan springer iväg!
dax att gå och lägga sig, det är en dag imorgon också, fast jag är ledig. Godnatt på er!

Bäst klädd?

image119

Vem tycker du passar bäst i denna guldiga dröm! Både Halle Berry och Bar Rafaeli bär
klänningen oerhört snyggt, men jag har min favorit. Vilken är din?


Dubbel Lördag!

Idag ska vi över till min kusin och fira henne, hon fyllde nämligen 20 år i veckan, så det blir stort kalas för henne idag, Grattis grattis. Därför blir det ingen dans för mig idag så jag ska träna nu, så fort jag smält frukosten lite.

Annars ska jag plugga inför matte provet på Onsdag och sy lite och singel dräkten om jag hinner. Kan bli så att jag överlämnar det till morgondagen då jag är ledig wihooo. Känns därför inte som söndag ,såå skönt det blir två lördagar ist! Nu måste jag börja träna så jag hinner allt, vi ska åka på tre timmar å de blir tajt för min del.



Dagens stressmoment!

image641
Thingeling på er där ute! Idag har jag ingen
outfit thing
, utan jag har slängt på mig de som låg
närmast mig för jag skulle bara upp till affären och handla
lite mat inför kvällen. Så därför är det med en tvekan jag visar
dagens outfit, men för övrigt har jag bara haft på mig
mitt lila mjukis sätt som ni kan se på en utav bilderna.





♥ Blåa Jeans - Crocker
♥ Vit tunika - MQ
♥ Svart a-linje formad kofta - Lindex
♥ Lila boll halsband - glitter
♥ Svarta boots - skopunkten
♥ Skinnjacka brun (ejbild) - Wacko





No dance!

Ingen dans idag, Marielle min parkompis ligger hemma och är sjuk. Ska träna själv om en stund. För jag har tävling om en vecka oh, pirrigt. Annars har jag varit med Fanny å spelat spel, försöker instalera theme park world som är ett gamalt med otroligt roligt spel, fungerade inte, skieet också! Ska ringa min data-bror han är hajj på sånt.



Ha en fortsatt lugn och trevlig Lördag

Fredag Hela Veckan!

Idag startade det nya underhållsprogramet fredag hela veckan med hey baberiba gänget mfl. Vilken flopp! De som var bra i programmet var när någon ur hey baberiba gänget spelade en kändis, ca Gynning och Berg men om man tänker efter så är de ju scenerna samma koncept som hey baberiba.

[Bild: Fredag hela veckan. FOTO: TV4]

Varför slutar de med en succé som det programmet och försöker skapa ett likadant med några förändringar. Nej, inget bra program alls, dessutom floppen att den andra halvan sänds kl 22.45 på kanal tv400,
bara de säger ju brist på tittare.

You look great

You Look Great är en ny kategori på Sweet 16 blogg. Den finns till för att visa enkla skönhetstips som är baserade på bevisade resultat i forskning. Här finns inget trams om någon mirakel kräm eller något annat. Utan jag visar saker som finns att köpa i svensk sortiment och som fungerar. Starten på denna kategori blir...

Hudpleieserien Cliniderm

image640

Hudpleieserien Cliniderm är en serie för ung hy. Alltså för unga personer med problem med accne eller fet hy. Själv använder jag seriens alla preparat och är väldigt nöjd. Det finns en svensk forsknings studie som visar att Hudpleieserien Cliniderm återställer normal hy med rätt ph värde.

De många gör fel är att de antingen tar de någon gång ibland, eller att de slutar för tidigt. Det tar upp till 3-6 veckor för att se ett tydligt resultat (beroende på hur fet hyn är från början). Därför är det väldigt viktigt att ha tålamod.

En annan sak att tänka på är att bara för man använder hudvårdserien innebär det inte att man kan leva loppan. Utan en bra hy kräver också ett underlag där motion och nyttig mat ingår, det betyder inte att man inte får gotta till det till helgerna för de går alldeles utmärkt, men att ha en daglig balans.

En fräch hy, Välj då Hudpleieserien Cliniderm finns på apotek

Finally Friday


Äntligen, eller veckan har gått fort ändå men jag Love fredagar stenhårt. image637
Vad står på tavlan idag då? hm, mkt chill eller vad man ska säga. Ska upp till mum´s jobb och äta lunch som oftast på fredagar. Sen måste jag lägga näsan i skolarbetet lite också, mkt dära. Ska öva på min singeldans också, har nämligen tävling om 8 dagar, whioo och hjälp på samma gång. :) Nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna, ha de bra alla!






♥ Grå klänning - HM
♥ Svart kappa - JC
♥ Brandgula strumpbyxor - HM
♥ Benvita benvärmare - Lindex
♥ varta boots - Skounkten
♥ Vitt halsband  - Guldfynd






Kanelbullens egna dag!

Idag är de kanelbullens dag och jag har ätit två stycken, mums. En hemma och en på lunchen iskolan. Är ledig imrogon och på måndag så de blir lååånghelg, mkt skönt. Här kan ni se en bild på våra kanelbullar hemma, mamma köpte många 10 st fast vi bara är fyra st som ska äta, haha. Får nog frysa in några. :)


image636

Har ni tänkt på en sak? det är ju kanelbullens dag, varför äter vi då upp dem? hah :D


Dagens kaneloutfit


image633






Har inget speciellt att säga, har ganska
mkt plugg, men nu ska jag bada.

♥ Orange klänning - HM
♥ Svart Kappa - JC
♥ Svarta Stövlar - Skopunkten
♥ Vita benvärmare - Lindex
♥ Rött halsband - guldfynd








Kanelbullens dag, mjao!

Idag är de kanelbullens dag och vad gör vi? vi äter upp dem, haha. Aja de iaf riktigt gott och har redan ätit en, blir nog en till eller något annat mättande för jag ska in till stan med min danspartner och kolla på tyg, jag är vrålhungrig så jag mååste köpa ngt å äta, och de är med basta de.
Ser sakta men sakta hur mindre och mindre folk besöker bloggen, ist för att byta blogg? säg gärna vad ni tky var bättre förr eller ngt ni saknar. Hoppas verkligen att någon iaf kan skriva va de tycker.

Sitter på elprogrammet, haha i deras datasal vi smet in för alla datorer i skolan är pajj utom dessa. Så nu sitter vi här tysta som möss och gör de vi ska, men vi fick faktiskt stanna för läraren ,whioo :D


Tand.l oh Shopping!

Var hos tandläkaren i två timmar idag, urk på burk säger jag. Mellan 10-12.15, men en sak som var lite funny, jag somnade två gånger, haha. Jag rotfyller en tand jag har och de tar tid, men jag har så mkt bedövning så man känner knappt något. Sen så var de ingen stol utan mer än säng och jag hade skyddsglasögon som gjorde de mörkt, haha, vart as rädd när tandläkaren väkte mig, haha. De var faktiskt ganska roligt :)



Efter de gick jag och mamma och framkallade lite modellbilder sen bar de av in till stan för att äta lunch. Grejen var att vi hade räknat med att vi skulle åka hem direkt när vi ätit och vila. Men ist fanns de massor med roliga affärer att titta i, och jag älskar att shoppa. hih, ny skogalleria på drottningatan FeetFirst heter den, fick värsta balla rosa stora kassen när jag köpte skor där. Så glad, hittade perfekta stövlarna, precis som jag vill ha dem. Sen så köpte mamma ett myssätt till mig med mjukisbyxor tröja och t-shirt för jag var så duktig hos tandläkaren, de e verkligen inte kul att ha ett stort galler i munnen i två timmar. Tror inte riktigt folk förstår hur trött man blir av de heller. Men mamma gör, mamma är bäst. Köpte även en hängselkjol, wheioo letat ganska länge efter den perfekta och nu fanns den på plats. Annars då? jo dansade på dansskolan direkt efter shoppingrundan, sen hem med min favorit soppa - tomat soppa och plättar. Nu ska vi ha gäster whio.




Min smak, min musik

Jag älskar att sjunga, lever verkligen med det (om ni förstår uttrycket rätt). Men, bara när det är min smak, min musik. Har svårt att sjunga andras låtar om ni förstår. Låtar som inte gjorda för att sjungas för mig. Vi har somsagt fått ett häfte med massor me bra låtar, men ingen som jag känner wow, den passar mig, vilken inlevelse jag kommer bjuda på. Som låten vi sjöng idag, en helt ny värld som var en helfin låt och as snygg låt. Men när de gäller att jag ska sätta toner i den så ska de kännas som min låt, och de gjorde det inte. De berhöver inte vara ngn speciell låt-stil på låtarna utan jag kan hitta jättefina låtar som passar mig inom olika musik områden. nej nu börjar DP ´;D

Singing like a shiiet!



Idag (som jag inte ens visste) skulle vi sjunga upp våra parduetter på sånglektionen. Ska argumentera riktigt bra här varför de gick åt skogen för min del. Ett, var de här en helt ny låt för mig, aldrig hört. Två, ett helt nytt sätt att sjunga på med huvudklang, jag sjunger oftast i de längre tonerna. Tre, vo har bytt tonart två gånger och vi har bara haft tre sånglektioner (20 minuters) att öva. Låten heter, En helt ny värld- den från Aladdin.

Men till min stora förundran ska vi sjunga själva nu, fick ett häfte med låtar och var väl inte direkt min musik smak dock, men de ska nog fungera hoppas jag. Jag vet precis vad jag ska välja om de blir fritt val ngn gång, men de får ni veta då i sånt fall, hihi. Nu ska jag duscha efter dansträningen sen dinner dude.


Skolfotto ESIMAB




image624



Idag är det alltså skolfotto. Hoppas man blir bra på bild,
annars är de inge roligt. Vad kan jag säga annars om denna
dag? vi har bara estet ämnen så de är väl bra, men jag har ändå mkt plugg när jag kmr hem. Plus att på Onsdag är jag "ledig" från skolan för ska till läkaren.




♥ Tunika klänning - Asos
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM
♥ Armband helguld - mammas
♥ Armband vittguld - Kyssjohanna
♥ Halsband och örgängen - guldfynd


.


 




Allt går bara fel idag

Ibland är det sådana dagar, då allt bara känns och går fel. De kommer oftast i början av veckan, jag fick ingen härlig start på min vecka. Idag har bokstavligt allt gått fel. Tänkte rada upp några av alla dessa
saker som tyvärr gjort att mitt humör gått ner till bo
tten, här kommer de, suck!



* Började morgonen med att stässa till skolan helt i onödan.
* Jag har gått in i väggar hela dagen och trampat snätt.
* Förstår ingenting vad matteläraren säger på lektionen.
* De kebabkött i matsalen och de hatar jag så jag fick ris och macka.
* På sång lektionen sjöng jag fel kändes de som hela tiden.
* Känns som ingen lyssnat på hela dagen vad man sagt.
* På datorkunskapen fatta jag ingenting, läraren kan knappt Svenska.

Finns så mkt mer elände å berätta om denna dag, men tycker inte denna dumma dag förtjänar mer tid på bloggen.
Imorgon är de skolfotto
och hoppas på att jag ser pigg och glad ut, och blir bra på kortet.


RSS 2.0