Onsdag!




Idag har varit en underbar dag, verkligen nöjd och har hittat de jag letat efter. Igår jagade jag runt efter den här klänningen från HM som var helt slut såld, sen så när man kommer tillbaka igen hem utanför stan hittar jag den här. Superglad. Var som sagt på ikea idag och köpte en fin lampa (som jag visar när den e uppsatt senare oxå) och lite doft ljus. Nu måste jag plugga! OBS: ikväll ska jag se sista avsntitet av OC och de är vädligt konstigt just nu, vill inte att de ska sluta. Chiaao!





Dagens, 28 feb



Godmorgon!

* Grå tunika, NK Young
* Kofta, natur, HM
* Jeans blå, Lee

Ha en underbar dag! ♥


IKEA


Ska till ikea imorgon och inhandla lite små saker och även större saker, mysigt med ikea. Har alltid älskat att vara på ikea sen jag var riktigt liten. Nu ska jag se Joey!



Nyheter



Mer kläder jag köpt nyligen och inte lagt upp än, får en sommar känsla när jag har på mig det. Inte för jag längtar så mycket till sommarn, mer till våren, men men. Mysigt är det!


Dagens, 27 feb


 

Kofta/Bolero grå, HM
Klänning grå, HM
Leggings grå, topshop
Halsband, Gina tricot


Stan, 6 timmar


Idag var jag i stan från 12.00 till 18.30, helt slut nu, köpte mycket kläder men bloggen krånglar mycket så kan bara visa lite grann, visar mera imorgon. Jätte jobbigt att gå runt när de mycket folk, skönare runt 12.
Hoppas ni haft en bra dag också! Halsbandet är från gina tricot, de andra på bilderna är från hm (nya på drottning gatan) köpte även en klänning i svart och en naturfärgad blus, gick ej att lägga upp, dumt!


Stan, 6 timmar


Idag var jag i stan från 12.00 till 18.30, helt slut nu, köpte mycket kläder men bloggen krånglar mycket så kan bara visa lite grann, visar mera imorgon. Jätte jobbigt att gå runt när de mycket folk, skönare runt 12.
Hoppas ni haft en bra dag också! Halsbandet är från gina tricot, de andra på bilderna är från hm (nya på drottning gatan) köpte även en klänning i svart och en naturfärgad blus, gick ej att lägga upp, dumt!


Dagens





Idag har jag min gråa klänning på mig som är i bomull och väldigt mjuk och skön, till den en svart tröja som är i stetch och bra bastopp. Även svarta bomulls leggings. En riktig hm dag.

* Baströja svart, HM
* Klänning grå, HM  
* Leggings svarta, HM



Team Aniston!



Vet att jag är otroligt sent ute, kollade på tröjan redan förra året men köpte den aldrig. Nu har jag bestämt mig för att köpa en och till min besvikelse finns de inte kvar på www.shopkitson.com Någon som vet var de finns? OBS: De finns många kopior på den, men jag letar efter den äkta, som den på bilden.


Danstävling - Eskilstuna



Det gick inge vidare idag, vi missade nästan vårat hit och hade knappt fått på nummerlappen!  Min danspartner på bilden, batteriet tog slut så kolla inte så noga! Hoppas på bättre resultat i Västerås om en månad. Sen bär det att till Lexand på SM. Hoppas ni har haft en skön Lördag, gick och kolla lite i butikerna och hittade en blus på cubus (förvånad) som jag ska kolla på i stan på Måndag, hare bäst!


Eskilstuna!

Tävling imorgon i Eskilstuna, hoppas det går hela vägen!


Cosmonova



Var på Cosmonova idag med klassen, vi såg en film om Afrika som var väldigt häftig, kändes verkligen som man var där, med i filmen. Sen gick vi runt och kolla lite på museét, där man kunde göra övningar, Jessica och jag prövade på att låta som en älg, ganska intressant, haha! Nu måste jag skynda mig, imorgon är det tävling och jag ska packa och fixa håret. Chiaao!


Härliga vinter!

Det är så härligt med all snö! mysigt att gå i solsken hem från skolan och pulsa i snön med höga stövlar, solen skiner i ögonen och man känner ett litet påbrå till värme.

Även om jag längtar otroligt mycket till de första vår tecknena, så njuter jag av den tid vi har just nu och det är vinter. Vi måste sluta skynda längtan efter en nyårstid. Ta vara på den vi har, de är inte många länder i världen som får uppleva det vi tar gör givet. Ha're bäst!













Dagens


Som vanligt är jag lite sen med dagens, men har skrivit prov fram till nu så nu får jag blogga. Bilderna är dåliga eftersom batteriet i cameran var slut så jag fick ta mobilen.

* Klänning vit/grå randig, JC
* Grå leggings, HM
* Linne vitt, HM
* Halsband, pilgrim


Nu ska Jennifer adoptera!

Jen längtar efter barn men tänker inte vänta på någon kille. Nu planerar hon att adoptera!
- Hon vill att det ska ske direkt, säger en källa till Britain's Grazia magazine.


Den före detta "Vänner"-stjärnan Jennifer Aniston, 37, sägs vara på gång att adoptera. Hon har uppmanat sina advokater att ta kontakt med flera olika adoptionsbyråer efter att ha brutit upp med Vince Vaugh förra året.
- Jen har kastat sig in i det och vill att adoptionen det ska ske direkt. Hon lekte med idén medan hon var tillsammans med Vince men började titta runt på allvar i december efter parets separation, säger en källa till Britain's Grazia magazine. Hakar på trenden
Brads Pitts exfru Jen kommer däremot inte att haka på den senaste trenden med att adoptera från andra länder än USA. - Hon har vänt sig till vänner för råd, bland dem Oprah Winfrey, som rådde henne att adoptera ett afrikanskt barn men hon har bestämt sig för ett amerikanskt barn, säger samma källa. (källa expressen.) Härligt härligt, hon kommer bli en underbar mamma och hoppas allt går bra.




Dagens, 21 feb



Glömde helt bort att blogga imorse, sparade bilden från igår på dagens.
Så får blogga nu från skolan.

* Blus puder rosa, HM
* Byxor svarta, la redoute
* Halsband, NK
* Vitt linne, HM


Tid tack?

Är det bara jag som brukar fixa "dagens" kläder dagen innan.
Är det bara jag som aldrig hinner fotografera på morgonen?


Långis


Att Mischa Barton mäter en bit högre en sin pojkvänn vet alla, men hur lång är hon igentligen? vissa sägfer 173 cm och andra 178 cm. På bilden ser hur väldigt lång ut, men hon har höga skor på sig.




Dagens





* Klänning, HM
* Svart tröja NK young trend
* Leggings, HM
* Halsband, Guld fynd




19 Februari

The OC har gått från toppen till botten. Inte helt så illa då, men alltså de är ingen känsla i serien längre plus att de är sista säsongen de visar nu också. Ja har redan sätt till avsnitt 10 och i Sverige ska vi se avsnitt 6 på onsdag kl 20.00. Mycket skönare att se när man har tid och intresse till det. Idag är det faktiskt sista delen på mysiga serien Saltön, som jag följt och verkligen uppskattar. Skärgårds mys och härligt Svensk och en bonus är att det är ingen reklam. För dig som vill se så är det kl 20.00 ikväll. Nu ska jag fixa lite små saker.
Kep on smilning, Chiao!

 




Prom time!



Det finns hur mycket söta balklänningar som helst, och 5 juni har min skola 9ornas bal. Vill verkligen ha en perfekt klänning och jag vet hur den ska va uppbyggd. Precis som den turkos-blåa klänningen som finns bland bilderna här. De andra är bara söta klänningar som jag skulle tänka mig ha om jag inte redan visste vad jag letar efter. Det ända som fattas på den turkosa klänningen är en stor ros upptill på mitten. Säg gärna vad du själv tycker om klänningarna och om min favorit.


Dagens


         

· Klänning, HM

· Blus vit, NK

· Leggings, HM

· Benvärmare, Asos


Söndag



Fick hem ett paket igen från hm, och ska behålla allt. Först en blus aktig rosa tröja och sen ett rosa linne med siden band baktill. Idag har jag sätt på vikingarennan som paserade oss neranför och haft en jobbig träning, mycket problem att komma in på bloggen idag, så har inte kunnat blogga. Måste gå nu äre playa del sol. Chiao


Marika Willstedt

Bild

Växjö släpper inte taget om Melodifestivalen.
Örnsköldsvik på lördag backas Sebastian upp av tre unga musiker härifrån. En av dem är pianisten Marika Willstedt som faktiskt spelat på piano när jag sjöng på avslutningen (stolt)!

Hade ingen aning om att hon skulle vara med i melodifestivalen, utan kände igen henne vid pianot under programet, blev verkligen förvånad och jag måste fråga henne på måndag hur hon fick det jobbet. Super roligt nu också när hon ska till globen! hoppas det går hela vägen (Marika willstedt är musik lärare på min skola)!

 



Lördag



Var som sagt som planerat i kista på förmidagen! Inte mycket folk heller, var där vid öppning så jag kunde strosa runt och ta på mig tid. Som vanlig hitta jag en söt klänning! Den är från HM och jag vet inte vilken färg jag ska behålla (eller båda) Säg gärna vad du tycker. Halspandet köpte jag på guldfynd! har under en längre tid velat ha de "berömda" äpplet från www.kyssjohanna.se men så hitta jag de här och känner att jag då kunde lägga pengar på klänningar, eftersom halspandet var 3ggr så billigt som äpplet. Nu ska jag iväg och träna och senare kommer min bror och hans tjej över och kollar in melodifestivalen, hoppas på måns och att hans låt är bra. Nu måste jag skynda mig! Chiaao


Nyheter från Asos!


Två söta klänningar har precis annlänt hos Asos! En i svart och en i kaffe latte. Mumsiga gobitar som jag skulle kunna köpa direkt! Besök asos.com (www.asos.com)


Helg

Min helg ser lung ut! ska till kista imorgon på förmiddagen och handla några inköp på listan och sen på eftermiddagen har jag träning. Ska även börja läsa Emma - av Jane Austen på 576 sidor! Hoppas den blir bra, så man bli intresserad och vill läsa mera. På söndag har jag inte planerat så mycket ännu, en sväng till Ikea och inhandla lite detaljer till nya rummet och lite plugg!




Rädda OC!





Serien planeras att läggas ner till sommaren, men jag har sätt sista avsnittet och det är inte ett bra slut. Gå därför in på den här hemsidan där flera hundra tusen människor redan sagt sitt och röstat för att rädda oc. Skriv bara in ditt namn i rutan (eller smeknamn). Så gör du något för OC! Save it!


http://www.fox.com/oc/savetheoc/



Torsdag

Hemma idag, känner mig inte så bra och passade på att ta ut en av mina hemstudiedagar och ta det lungt. Fick idag ett nytt nummer av  Solo och de sitter aldrig fel. Ska jobba med Engelskan och plugga inför mitt no-prov. Håller även på att plåga mig igenom boken Emma, av jane austen på 567 sidor! Den är så världelös men jag måste läsa den, min lärare vill att vi lär oss gammeldax svenska inför gymnasiumet. På tal om gymnasiumet så är det sista dagen idag att bekräfta sin annsökan! Han själv inte gjort det än, haha. Nu ska jag gå upp och dricka varm choklad och plugga, hare bäst du förtjänar det!




Älska Livet!

Rosa Bandet kalender Domino, Pärmar
De här är min älskling! Haft den sen i julas och jag använder den dagligen, så skönt att kunna lasta av huvudet i en bok och kolla lite då och då vad som gäller för dagen. Varit lite dålig de senaste två veckorna på att annteckna och har haft mycket migrän tack vare det! Men idag har jag börjat annteckna igen och de känns mycket lättare :) Den här är också i kampanj för rosa bandet och stödjer bröst cancer fonden, mycket bra. Sen så är den en mysig färg på den också, man hittar den lätt i väskan bland allt svart å grått! 


Ännu en gång! ha en underbar alla hjärtans dag!





Love is in the air!

Hej alla kärleksfulla människor!

Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag och sköter om er och nära o kära.
Glöm bara inte bort att fortsätta även de dagarna man egentligen inte bryr
sig om familj o vänner, de är då det betyder mest! återigen dags för kommersialismens moder och alla singlars värsta mardröm, Alla Hjärtans dag. Ofta tänker man på blommor & choklad, men faktum är att om man vill göra något riktigt romantiskt så är en skål popcorn och en riktigt bra kärleksfilm det absolut bästa tycker jag, både som singel och med sin partner. Idag bar jag en marinblå klänning med röda och gula hjärtan, den är ifrån HM, tillsammans med marinblå strumpbyxor och röda ballerina skor! (min kamera är på lagning så har tyvärr ingen bild) Men för de som vill veta så bär Engla exakt lika dan klänning idag, så spana in hennes blogg.


Sköt om er och ha en riktigt fin alla hjärtans dag!


 




Desperata hemmafruar!

159092-263

Välkomen tillbaka :)


Luung!

Har idag lyckats plugga en aning och tränat inför tävlingen, känns som kraven på än aldrig tar slut! När man väl försöker pusta ut efter något man gjort så ploppar nästa sak på listan upp i huvudet. Är verkligen trött nu, skulle kunna hoppa av sista terminen om de inte vore så att det var sista. Förra terminen var 10 ggr enklare. Jag längtar tills vi åker på Klassresa till Danmark, om inte Ingrid förstör allt. Annars åker jag nog själv dit, kanske med Jessica! Nu ska jag kolla på tv i 20 minuter sen ska jag fortsätta plugga inför mitt helvetets-prov!! (fysik, astonomi och Biologi i samma prov) Min lärare kan inte ha något liv! Hejdå :D


Välkommen Kjol!


Väldigt läcker kjol från La redoute! Om det hade varit den 20:e hade jag köpt den, så sött nertill också! jag tror på kjol till våren/sommaren men jag kommer nog fortsätta med klänning ett bra tag! De är mitt bästa plagg. Kjolen är från Maje och kostar 839:-  Ren bomullspoplin Längd 60 cm. Pefekt!



Stress!



Har inte tid och blogga den här veckan, stort val inför gymnasiumet, tävling om en vecka, prov på torsdag plus att jag ska ta mig igenom en bok på 400-sidor tills på freda, good luck! Hoppas alla andra är lunga och fina och inte stressar. Men sista terminen i 9an är inte rolig alls! Speciellt när man ska annordna en klassresa (jag och jessica) utan någon annas hjälp med en bromskloss till lärare! Så trött på Ingrid nu! Snart åker vi utan henne, hon är så jobbig! Vi hade hittat perfekta priserna och stället så kommer hon och förstör, men mig & jessi stoppar hon inte i första lagret! + att jag är med i fest komiteén inför skolbalen. Som om jag inte hade nog så ska man annordna med det också, nä! nu ska jag se klart filmen på kanal 3 och sova! Cing Cong!





Fredag!



Varit på bio med Jessica idag, såg Linas Kvällsbok som var väldigt bra! Imorgon ska jag köpa en klänning på HM som jag lagt undan och träna, dans. Tävling om två veckor ska bli roligt! Hoppas de går bra, men vi måste nog öva mer för att vi ska lyckas bättre, hoppas ni haft en bra kväll, chiao!


Mischa Barton, Keds

Mischa Barton, Keds
Att Mischa Barton skulle försvinna ur filmvärlden var ingenting jag tvekade på efter att hon lämnat OC . Jag förstår henne lite också, för årets säsong är skandal! vänta tills ni får se avsnittet som kommer nu på Onsdag, helt sjukt och overkligt. Mischa har inte bara gjort reklam för skomärekt Keds utan är bioaktuell med sin nya film Oh in Ohio, som släpps på Svenska filmdukarna till sommaren.  Mischa kommer inte hålla sig undan och har redan börjat jobba med sin nya film, hon vill synas i Hollywood och det tror jag hon kommer att fortsätta göra ett bra tag.

Gott o Blandat!

      
Väskan och blusen är från Nelly (www.nelly.com) och de söta skorna är från keds!
Söta små rosa detaljer, skulle nog inte bära allt tillsammans samtidigt men jag
gillar att piffa upp med rosa istället för rött som alla andra.



Ledig!

Vi är äntligen klara med Svenska delarna i Nationella proven, känns superbra! Haft två väldigt jobbiga veckor, jag har haft mycket i skolan och träningar o ingen tid över till bloggen. Nationella proven för min del gick galant, super nöjd med det jag skrivit om och pratat om, ser fram imot Engelska delen som är en roligt ämne men svårt. Imorgon är jag ledig så härligt så, jag ska gå på bio på kvällen och gå ut och käka med en kompis, ska bli jätte kul. Ska se Linas Kvällsbok. Nu sitter jag och funderar på vad min beställning från La redoute har tagit vägen, kollade ordern och den kommer nästa vecka, Längtar vekligen tills jag får använda den här fina blusen. Jag älskar den så mycket, hoppas den älskar mig till baka och passar mig! Funderar att köpa väskan från Miu Miu, även om den är en gammal modell så är den väldigt söt!
Nu måste jag kolla på vänner, spännande spännande!





Krångel krångel!

Problem med bloggen, tar typ 10 minuter att logga in
och 5 minuter varje gång jag klickar någonstans, Ska skicka
ett litet mail till servern och höra vad som står på tok, sen kan
jag börja blogga igen, jag har massor me nyheter att berätta så håll ut!



Tre toppar!

Embroidered Smock TopEmbroidered Smock Top
Trailing Bird Smock
♥  Här är tre väldigt söta toppar från topshop! Jag ska beställa en av dem men kan inte riktigt bestämma  mig, så jag frågar, vilken tycker du är finast? (till jenas) ♥


Söta skor!


HM har lite nya skor igen, speciellt de här söta ballerina skorna som även finns i svart. Men jag har mycket kläder i svart, vitt och grått så jag passar på och köpa färg glada detaljer!



Orion!

Jag tycker att Orion har många ursöta klänningar! Men jag hittar ingen butik i Sverige eller hemsida till affären, orion står för mycket när man söker, stjärnor och pizzerior och firma företag, men inte en ända klädbutik! Någon som har lite pejl på de? och kan skicka lite information?


Topshop favoriter!

Tartan SwingSpring Border Print Tunic

Älskar båda klänningarna här från topshop! Såg dem på hemsidan (www.topshop.com) Jag har kollat i våra topshop butiker i Sverige, men kan förgäves inte hitta någon av dem, väldigt synd! kanske beställer via deras hemsida, Vad tycker du om klänningarna?



Lena & Orup

Lena & Orup

♥ Var igår och såg show på kina teatern men Lena och orup, otrolig show med berörighet och mycket humor, otrolig kväll. De körde även karaoke med plubiken och mickar, hehe väldigt roligt! Är verkligen ett  tips till alla som tycker om musik kärlek och humor! men hela vårens shower är slutsålda! ♥



Dagens vill ha!


söta skor i svart och silver från www.prettyballerinas.com!


RSS 2.0