Sommartid

image1766
Nu var det dags, inatt flyttar vi fram våra klockor en timme, för att vara exakta gör man det kl två, så att klockan då blir tre. Men de flesta gör nog det innan de går och lägger sig. Jag ska ta en dusch, kolla en stund på tv och sen sova. Har faktiskt inga planer alls mer en dansen imorgon, funderar faktiskt på att plugga, höhö. Men de skönt att slippa ha så mycket i veckan.
Gud va avensjuk jag är på Lauren Conrads kjol, den är farligt snygg. Om du sätt liknande hojta till.

Nu ska ju den omtalade bloggflytten äga rum också, vi får väl se hur de går, hoppas de blir klart någon gång bara, så man får ordning på bloggen. Sov så gott underbara människor där ute, så hörs vi imorgon! Godnatt, dröm söta drömmar




Hairspray Movie

image1765

Inlägget under var väldigt personligt för mig och de sällan jag är så personlig, de var skönt att ingen skrev ngt illa utan att de var snarare skönt att läsa de ni skrev, jag har verkligen världens bästa läsare, ni är bäst. Nu ska jag mami och papi kolla på den omtalade filmen hairspray. Först skulle hela stora familjen se den på bio, sen vart inte de av och vi planerade att ladda ner den (hihi, bus) och se den hemma, de funkade inte. Så nu har den äntligen kommit ut på dvd och vi har hyrt den.

Jag tror de en riktigt rolig film, med myckte sång och dans. Roligt att Brittany Snow som även är med i min favorit tv serie American dreams medverkar. De hon i blåvita klänningen på bilden. Mycket förväntningar på filmen, så det är väl bara att sätta igång och kolla.

Update: Filmen var väldigt bra, mycket sång och dans hela tiden så de måste man uppskatta, gillade låtarna väldigt mycket och jag tyckte skådespelarna var duktiga, speciellt john travolta som tjej, fast när han sjöng lät han som en kille (= filmen får 4. 5 / 5




Världens Bästa Kanin


image1763

Idag är det exakt sju år sedan min kanin minihopp dog. Han hade en tumör i ögat och han var så gammal så personalen trodde inte han skulle överleva en opperation. De är egentligen min bros kanin men han är som min med, han var allas. Och de är han självklart fortfarande. Vi köpte honom när jag var ett år gammal så han hade alltid varit där, tills för sju år sedan.

Han var verkligen världens bästa kanin, de fanns ingen kanin som var så lugn som hoppe, han bet aldrig ngn, klöste aldrig eller hoppade runt som en tok. Han var lugn och älskade att mysa. Bilderna ovan är de två korten jag har i mitt rum, den ena är från tomten från sommaren då har är i sin bur. Den andra är jag och hoppe på kvällen då vi myser.

image1764
Den här blomman ska jag nu gå ut och plantera vid hans grav, han ligger precis utan för mitt fönster på tomten och vilar. De känns bra att han alltid är nära, han älskade att vara på tomten, så varför inte uppfylla hans glädjestunder.

Han älskade maskrosblad och mariekex, ja de i djur affären sa att vi inte skulle ge han mariekex men han älskade det, och de klart man vill unna honom ngt bra. Jag kan inte fatta att de 7 år sen han dog, de känns som igår. De känns som de var igår vi var inne på djursjukhuset och jag och mamma stod och grät, pappa var med inne när de gav honom sprutan, hoppe gjorde inget motstånd, de sa att de visar att han är väldigt svag, usch de var verkligen en otroligt jobbig dag. Han kommer alltid vara världens bästa kanin för mig, och jag saknar honom jätte mycket.


Vila I Frid Hoppe
1992 Mars - 2001 29 Mars Tisdag




Dansträning

Bloggen segar dom vanligt, man orkar inte ens bry sig längre. Tydligen så har det inte blivit ngn flytt ännu, så bloggen kommer väl fortsätta krångla hela dagen. Nu ska jag till dansskolan och träna gruppen, vi måste komma igång. Så jag är hemma kanske vid halv fyra igen, ingen aning riktigt.
image1762

Gissa bilden under tiden jag är på dansskolan om ni vill (=




Godmorgon Bloggen

image1761

Godmorgon alla, hoppas ni sov riktigt gott. Själv gick jag nyss upp, för jag var riktigt nyfiken på den omtalade blogg flytten. Va de ett skämt eller? de har ju inte hänt något alls. Har inte fått ngt mail så jag ska "gokänna" flytten, kom in endå på bloggen, allt ser ut som vanligt. Och massa bloggare har bloggat efter tolv, aja. De där va lite halvskumt. Har ni märkt ngt av bloggflytten? Nu blir det en härlig frukost och tv titande, kollar alltid på tv när jag äter frukost.


110 dagar kvar till grekland kreta


Dagens Outfit

image1760

Roligt att många som jag hade Tina och Tobias som favoriter och att de var roligt att de vann. Idag var jag uppe och shoppade i kfem med mamma som tidigare medelat, denna outfit bar jag då. Ganska enkel men ändå snygg, de så jag gillar det. Nu blir de lite film tittande på datorn, sen ska jag faktiskt sova. Imorgon väntar träning på dansskolan och kanske bio.

♥ Grå koft klänning - HM Trend
♥ Brun skinnväska - Mammas 70 tal
♥ Vitt enkelt linne, knappar  - Gina tricot
♥ Halsband hjärtformad jordgubbe - Asos
♥ Svarta ribbade helteckande strumpbyxor - HM
♥ Stora guldiga hjärtformiga örhängen - Bamboo




Let´s Dance

image1759

Vinnare av Let´s Dance, Tina och Tobias gud va jag blev glad att de vann, de har verkligen varit bäst sen de slog igenom i samban, är så lycklig. Tina Nordlund och Tobias Karlsson kramas, guldkonfettin regnar ner över dansgolvet och glädjen sprudlar ur vinnarparet. De gratuleras av finalmotståndarna Tony Rickardsson och Annika Sjöö. ? Det bästa var vårt shownummer när alla stod upp och klappade. Det var så jävla häftigt! sammanfattar Tina glädjestrålande.

Tycker du att de var rätt par som vann?




Shopping i Kfem

image1757

Igår var jag och Jackie på invigningen av nya modegallerian Kfem i vällingby (mer om gallerian inlägget under). De var otroligt mycket folk, vi köade på gina tricot i en timma. De var riktigt jobbigt, men värt det. Jag köpte en supersöt blommig klänning för 199 och en orange kofta för 99 kronor (special erbjudande) på gina tricot. Han aldrig visa er detta igår.

image1758

Idag var jag i Kfem med mamma, det fanns lite mer utrymme för mer tittande idag och jag lyckades shoppa en del idag med. En kjol klänning med en orange överdel, supersnygg från gina tricot, 49 kronor för klänningen (special erbjudande). En gul somrig kofta med ett snöre i midjan 199 på gina tricot. Annsiktsmask från Myself and Friends, den ska jag och mamma prova nu, hon köpte en likadan. Sist och faktiskt minst ett gult glitter från Make up store som jag och min parkompis ska ha när vi tävlar, nya förpackningar, Superbra så inte allt glitter bara rinner ut. Nu, annsiktsmask & Let´s dance final.


Ni som inte förstår ännu så tänkte jag bara medela, =)
Jag älskar att shoppa!



Mode Gallerian K:fem

image1756

Jag vart så trött så jag orkade inte skriva igår kväll. Men här har ni invigningsbilderna från mode gallerian i vällingby, kfem. De stort de modernt och de känns inte som man är i vällingby. Toppfavoriten var självklart gina tricot som hade fått jätte mycket yta på övre plan, så de var bra. Jag ska dit nu igen med mamma, så blir borta under dagen, shoppade faktiskt igår men visar er sen när jag kommer hem. Hoppas ni har sovit riktigt gott, jag försov mig, höhö.



Video som jag filmade de sista minutrarna innan de öppnade upp gallerian.


Ha en riktigt bra dag


111 dagar kvar till grekland kreta


Dagens Outfit

image1754
Först och främst vill jag bara säga att nya mode gallerian i vällingby var ursnygg och häftig, mer om det sen, Kom hem för en timma sen, kastade mig direkt till datorn, efter lite stress så började jag stänga av och sätta på datorn hela tiden, till slut så gick den sönder. Gud jag vart så ledsen, gick in på pappas data och bloggade ett inlägg med en superful dagens outfit bild som var suddig och tråkig, efter ett tag gick datorn igång igen, happy. Här är kvällens outfit.
image1755
♥ Fodral klänning i rosa - Gina tricot
♥ Svart bolero kofta - Lindex
♥ Svarta ribbade strumpbyxor - HM
♥ Liten brun skinnväska - Mammas
♥ Silvrigt halsband i hjärtform - Glitter
♥ Rosa tygskor ejbild - Stadium




Victoria Beckham Style


image1751

Hon har blivit listad som hollywoods sämst klädda, men samtidigt så blir hon stor hyllad för hennes stil. Frågan är, va tycker vi om Victorias stil, hitt eller inte? Själv tycker jag hon klär sig både dåligt och bra, jeansen på första bilden är ju otroligt snygga, tänk om man hade sånna. Väskan är också otroligt fin. Den andra outfiten är också en snygg en, stiliga klackar, kontors kjol och en instoppad blus. Visst Victoria gör massa missar, men samtidigt så har hon även klockrena outfits ibland.

Update: hinner inte skriva mkt, ska till vällingby nu och gå på invigningen av nya mode huset kfem, åh så jag har längtat. Ska dit med min bros tjej Jackie och ja tror de blir superroligt. Röda mattor, intervjuer, och annat kul att se på. Massa bilder lovar jag




Vintage Dress

image1750
Orange är som tidigare sagt en utav mode ikonernas favorit färg inför sommar och vår säsongen. Orange tar fram en solbrun hud väldigt fint och därför tycker jag den här klänningen är underbar. Inte bara färgen, modellen är också väldigt söt. Cirka femhundra kronor får man hosta upp med om man vill ha denna söta vintage klänning från asos.


Har du hittat din perfekta sommar klänning ännu?




Mischa Barton

image1749

Godmorgon, vaknade precis. Tänkte först och främst tacka er underbara läsare för alla urgulliga kommentarer jag får. Självklart jobbar jag förfullt med att svara på alla för jag tycker de synd me de bloggar som ej svarar för att de har för mycket att svara på. Hellre bloggar jag ett inlägg mindre och svarar på era kommentrarer istället, för de ni som gör bloggen hel.

Snart ska jag äta lite frullis, roligt att man hoppat upp på topplistan massa steg, ett tydligt bevis på att de påverkas av hur mycket läsare man har och inte. Dagens godmorgonbild är på Mischa, tyckte de passade som en godmorgon bild. Va tycker du om bilden? Jag är ju ett stort fan av Mischa som många vet, men de här va en gammal och gullig bild.


112 dagar kvar till grekland kreta



Arbetsintervju & Kfem


image1748

Längtat riktigt länge nu efter att min efterlängtade mode galleria ska öppnas. Kommer ihåg i åttan då allt började, jag tänkte så här då. Åh jag kommer gå i gymnasiumet när den öppnar, evigheter tills dess. Och nu sitter jag här, timmar innan öppningen, gud va tiden går fort. Iallafall, eftersom jag bor nära har jag följt bygget varje dag (går förbi där varje dag nästan) och jag är överklycklig över färgerna, rosa och rött loveit. De beräknas komma över hundra tusen människor dit imorgon. Snacka om fullproppad galleria, men jag ser ändå fram imot det, och ska hitta ngt, hihi.

Nu tänkte jag berätta lite om arbetsintervjun jag var på idag, ni som föjt min blogg de senaste veckorna känner nog till att jag sökt sommarjobb på gröna lund, fick först skicka in ansökan, sen gick jag vidare till personlig intervju och sen nu till grupp intervju som jag var på idag. De var fantastiskt roligt, jag njöt varje minut. De andra tjejerna som var där var supergulliga, och personalen likaså. Vi hade verkligen jätte roligt och de var en skön och öppen stämning. Vi fick göra olika teater övningar, försöka sälja en nalle till dem (personalen som jobbar på företaget) och även inprovisationer uppe på "scenen" (köket) de var jätteroligt och vi hade alla roligt ihop. Hoppas, hoppas och åter igen hoppas att jag får jobbet. Nu ska jag kolla lite på fråga olle innan jag sover, imorgon kmr de va krångel med bloggen eftersom de byter platsform, så de kanske inte blir så mycket bloggande då, men de dabbar ju alla så. Men nu får jag önska er en fortsatt trevlig kväll för er nattugglor.
Godnatt och sov så gott




Shopping anlänt

image1746

Idag kom ett paket från La redoute och ett från HM, älskar att få paket, hihi. Både nöjd och missnöjd. Träningssettet tycker jag väldigt mycket om, byxorna är ju sånna jag letat efter länge, perfekta på dansen. De fick man gratis om man handlade över 500 tror jag, gratis är bra. Min blommiga röda topp älskar jag, så snygg så trendig, vilken färg. Min gråa cardigan är supersöt och behöver fler koftor, ngt liten så kanske byter till en större storlek. Mycket fina plagg.

image1747

Skorna är från la redoute, snygga men gillar mina från hm jag köpte igår mycket bättre, så de vill jag inte ha. Den gula toppen va ingen hiss direkt, konstigt matrial och sen så var den billig och söt på bilden, men inte nu. Sen ett par hallonfärgade shorts att ha på dansen och till sommarn, sööta. En turkos grön bikini som var söt, överdelen va bra, dock ej underdelen.


Nu ska jag fortsätta se på playboy mansion,
de riktigt roligt program.

Mer om arbetsintervjun senare!


Dagens Outfit

image1745

Nu är jag hemma igen, blogg.se har krånglat hela eftermiddagen, är så trött på dem nu så jag inte ens orkar bry mig, usch. Jag har varit på min grupp arbetsintervju nu, de var superroligt och alla var urgulliga, både personal och de andra tjejerna, mer om de sen. Nu är det so you think you can dance, faktiskt precis kommit hem så ska kolla de nu, även fått nya kläder via postorder, så de får ni självklart se senare. Fortsätt gissa på gissa bilden


image1744

♥ Vit mönstrad topp - HM trend
♥ Svarta stuprörsjeans - GuloBlå
♥ Blå bolero kofta - HM divided
♥ Halsband blå rosett - Oasis
♥ Svarta ballerina skor - Skopunkten


Hörs igen efter sytycd och lost



Gissa bilden

image1743

Snart dags för mellanmål, hoppade över lunchen idag för jag åt frukost halv ett. Jag och Fanny har precis spelat lite theme park world. De ganska gammalt spel men super roligt. Gissa bilden nu, de verkar uppskattas väldigt mycket så vi kör det nu. Ni får gissa hur många gånger ni vill, först in med rätt svar vinner. Nu måste jag nog äta lite mellanmål, gissa på nu.


113 dagar kvar till grekland kreta



Keira Knightley

image1742

Keira Knightley är tjejen med dubel k och en fantastisk karriär i hollywood, tycker hon är grym i pirates filmerna. Tycker denna bild visar mycket makt i hennes blick, och de är väl det hon har. Hon väljer i stort sätt helt och hållet själv vad hon vill göra, filmer, program allt. Vad tycker du om bilden? Jag tycker somsagt att den är helgrym, den visar makt.

Jag gick upp för ca en halvtimma sen, försökte blogga då men blogg.se har krånglat så mkt, är trött på det nu. Just nu är jag mitt i frukosten så jag ska upp och äta ett ägg och dricka oboy, sen ska jag ringa Fanny så får vi se va vi hittar på.


Grattis på födelsedagen Keira!



Glädjebesked


image1741

Problem problem och åter problem med blogg.se Detta börjar bli otroligt tröttsamt nu, inte kunnat blogga på flera timmar, har inte kunnat besökt och kommenterat andras heller. Förut berättade jag om att de hänt något super kul idag, tänkte berätta om det nu.


Jag var på arbetsintervju på gröna lund igår, de kändes bra och så som jag berättade. Idag fick jag ett telefonsamtal och jag har gått vidare, jippi. Så imorgon kväll ska jag iväg in till dem igen på gruppintervju, ska bli superduper roligt. De var så många som stöttade mig sist och jag fick massa av kommentarer där de stod lycka till och så, tack. Sånt värmer jättemycket tack återigen.

Idag har varit i stan somsagt med mami, liten men bra shopping. De var mysigt, vi var på beyond retro och mamma hittade en sjal hon ska ha på vällingbys 50 års fest. Men jag hittade ingenting, jag tyckte butiken var riktigt rolig iaf. Vi åt lunch på georges coffee house, de var inte så gott. Snålt med kycklig, men de var gott. Fast vart inte proppmätt precis, vi fikade sen på vanliga stället längst uppe i åhlens huset, mumsigt och mysigt. Nu måste jag verkligen sova, kramar.






Frasiga Våfflor

image1740
Nu har jag precis festat klart på våfflor, det är ju våffeldagen idag för er som inte läst de på alla bloggar som finns, höhö. Jag åt de även i fredags så de blev inte så många idag två st. Mina favoriter till våfflor är ju från ekströms, enkelt och riktigt frasiga våfflor. Till mina våfflor äter jag glass, socker och sylt. Vad har du på dina våfflor? De är riktigt riktigt gott faktiskt.

So you think you can dance va riktigt kul idag, kul att man känner igen en massa dansare, både från ens egna tävlingar på programmet floorfiller som gick på kanal3 för några år sedan. Min favorit från floorfiller är tillbaka, Mario. Jag ville att han skulle vinna floorfiller, så jag är överlycklig över att se han i detta program. De sån dans som han dansar jag skulle vilja lära mig. hihi. Roligt att även se Junior som är discodansare som jag, vi har ju tävlat minst 100 ggr på samma tävlingar, så mkt inspiration vi fått av honom, jag och min parkompis. Han e grym på disco.





Shoppat

image1738
För kanske två veckor sen var jag inne i stan och letade efter dessa skor, då var de helt slut sålda. Idag gick vi runt inne på hm, och så stod de här paret bara där på ett bord, lycklig. Min storlek också, haha. Frågade om de fått in dem igen, men nej de var helt slutsålda, de måste varit ngn som lämnat tillbaka dem idag. Supeglad, de är från hm divided. Jag fick det sista paret.
image1739
Jag kände att jag behöve lite update i sminkboxen, mitt mineral puder suger och de inte bara jag som tycker det. De har fått jättedålig kritik i tidningar för att vara dåligt för hyn och lätt få en fläckig yta. Så nu har jag köpt en ny kräm foundation från max factor. Även ett kompakt puder från isadora, har haft de förut och de superbra. Behövde svarta strumpbyxor så ett par sådanna fick också följa med. Nu ska jag fortsätta kolla på världens bästa humor serie, vänner. Alltid lika bra, alltid lika skojj.


Jag älskar att shoppa




Dagens Outfit

image1737

Nu är jag tillbaka från en fulldag i stan med massa skojj. Mycket folk var det, men de var roligt ändå. De varit inga mängder i shopping, men jag fick med mig lite makeup, strumpbyxor, skor mm. Visar för er sen, och skrona är jag glad över att jag hittade.

♥ Jeans färgad kjol - Lindex
♥ Vit bastopp - HM trend
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM
♥ Halsband nyckelpiga (klocka) - Cocoo
♥ Brun stickad kofta - Gina tricot

Ska berätta en annan super rolig grej sen med,
men nu är det dags för lite middag.




Shopping i stan


image1736

Nu måste jag skynda mig lite, ska in till stan med mami nu. Men jag är tillbaka på eftermiddagen de kan bli allt mellan kl 3 och 6 så jag hinner inte blogga så mycket idag. Ni får helt enkelt läsa andra inlägg jag har, och kommentera dem. Hoppas ni får en riktigt bra dag, dagens bild är på min favorit Mischa Barton, tyckte bilden från igår och den idag var så fina båda två så jag körde dem pang på bara, hehe. Va tycker du om bilden? Nu måste jag skynda, kraam


114 dagar kvar till grekland kreta


Mischa Barton

image1735
Imorgon blir det shopping i stan för min del. Ska besöka lite second hand, men ändå leta i modebutikerna efter en snygg vårjacka. Lillfamiljen hära, jag mami papi åt lite påskmiddag idag. Inget stort eller så, men lite smått och gott, mumsigt. Nu är väl påskens tid över och ni vill jag verkligen ha vår. Senaste dagarna har de bara snöat och snöat, de gillar vi inte. Kvällsbild på urgulliga Mischa, jag tycker verkligen om henne. I framtiden kanske hon får en egen kategori. Nu ska jag krypa till sängs, kolla på tv en stund sen sova. Hoppas ni inte sitter uppe allt för länge, de en dag imorgon också.

Godnatt och sov så gott





Hiss eller Diss

image1733

En enkel och snygg outfit tycker jag Rachel satt ihop här, snyggt med brillorna och den stora sjal hon har runt halsen. Men frågan är ju även, Vad tycker du om Rachels Outfit? hiss eller diss är frågan. Eftersom smaken är så olika är det allitd kul att veta hur andra tycker, de kan få ens perspektiv att växa och man kan fakitskt lära sig gilla andra stilar genom andras smak.

Parlamentet med Björn var ju otroligt bra, det var även kul att se sytycd.
Spelade in parlamentet och såg efter. Riktigt bra.



So you think you can dance



image1732

Snart är det premiär på so you think you can dance scandinavia, de ska bli riktigt roligt att se. Inte bara för att jag är dansare själv utan för att jag följt denna serie i usa också, så de ska bli kul att se skillnanden och så. Ska ni se premiären ikväll? för er som inte sätt alla reklam skyltar runt i stan och alla små snuttar på tv, så är det premiär ikväll på kanal5 20.00.




Blommig Kjol


image1731

Denna otroligt snygga kjol i härligt blommigt mönster går faktiskt att få tag på, du kan få den gratis. Akiire har nämligen en tävling där du vinner denna kjol, uppsydd efter dina egna mått. Hur perfekt är inte det? självklart är jag med och tävlar om denna ursöta kjol, vill så gärna ha den. De skulle vara en drömkjol, visst är kjolen otroligt fin? nu ska jag kolla film på fyran.





Dagens Outfit

image1729

Det har varit krångel med bloggen hela eftermiddagen så jag har inte kunnat blogga alls, inte ens haft chans att läsa andra bloggar. Intervjun gick bra, de var lite nervöst och så men de kändes bra. Tjejen som hade intervjun var super trevlig och de var skönt, hon ställde en hel del frågor och så. Får besked innom två veckor om jag "gått vidare" Tack så hemskt mkt för alla kommentarer där ni önskade mig lycka till, de värmer. Här är iaf dagens outfit.
image1730
♥ Svart / vit randig skjortklänning - Åhlens
♥ Svarta strumpbyxor - Micro Modal
♥ Svarta ballerinaskor - skopunkten
♥ Halsband grönt äpple - Gina tricot


På torsdag öppnar nya modegallerian i vällingby,
jag är bara lite fundersam om namnet k.fem, varför?


115 dagar kvar till grekland kreta


Godmorgon bloggen

image1728

Nu ska vi åka iväg in till gröna lund där jag ska på arbetsinervju, hoppas det går bra. Har lite små brottom så kan inte skriva så mycket. Dagens bild är på Kate Bosworth för teenvouge, tycker de en superfin bild på henne. Vi hörs lite senare




The OC

image1727

Det finns massa bra serier som går flera dagar i veckan på tv. De flesta har nog en favorit, min favorit är The OC och de kommer de nog alltid vara. Serierna ovan e sånna serier jag tycker om att kolla på (även lost, american dreams, prison break, dph osv) ni ser, de finns massor. Frågan är, vilken serie är din favorit? Har du en topp? eller har du några som du bara inte kan skilja på så bra är dem. Det finns mycket att välja och varka på, och det är kul för jag älskar serier.





Rachel Bilson

image1726
Jag sitter och spelar theme park world, jättegammalt spel som inte fungerat på jättelänge, men nu har min bror fixat det så de skitkul att det fungerar igen. Någon av er som känner till spelet theme park world? Denna dag har varit riktigt seg, knappt gjort ngt. Känns som det ända jag gör är å gå runt och käka godis och annat onyttigt, haha. Visst de påsk så de gör inget, men jag blir rastlös. Imorgon ska jag på arbetsintervjun på grönan så de blir skojj, kanske ska ha filmkväll med familjen på kvällen.

Dagens bild är på härliga Rachel Bilson, tyckte denna bild påminde mycket om mig, haha. För jag brukar ligga så där på golvet när jag är uttråkad och sprattla med benen. Haha, de jag det. Va tycker ni om bilden på Rachel? Tycket den känns lite mer naturlig också, för de är ju inte direkt en pose pose om ni förstår. Balla skor har hon också, vilken klack. Hörs sen, kramar




Gissa bilden


image1724

Det var ett tag sen sist vi körde gissa bilden, så jag tänkte nu är det dags igen. Istället för att köra de varje dag kanske jag kör de två tre gånger i veckan, de blir för uttjatat annars. Även sätt lite olika bloggar som total kopierat min idé, synd det. Men det stoppar iaf inte mig, ni får gissa hur många gånger ni vill. Först in med rätt svar bli länkad.

Nu ska jag nog ringa min bror och fråga varför inte ett spel jag vill spela fungerar på datorn. Sitter även och småsnaskar på godis i mellan åt. Imorgon är min intervju, spännande. Vi kanske även ska gå på bio imorgon, hela familjen, superkul.


Update:
Rätt svar Naomi Watts för in med det var Jennie, grattis!



Gårdagens Outfit

image1722
Godmorgon, fast klockan är ju över tolv men jag gick upp för ca en timma sen. Snacka om att jag sovit i natt, gick och la mig typ halv tolv och sov till tio över elva, nästan tolv hela timmar. Roligt att många hade en lika trevligt påskafton som jag igår, men det har blivit lite ändrade planer inför de två påskdagar som återstår. Vi ska inte ha ngn familjepåsk middag, lite tråkigt men så är det. Så för mig är påsken slut, buää. Menmen, jag hade en superdag igår och de var kul i förrgår med.

image1723
♥ Gul tajt klänning - Gina tricot (ny)
♥ Bruna ribbade strumpyxor - HM
♥ Brun stickad kofta - Gina tricot
♥ Jordgubbs halsband - Asos.com
♥ Gula stora örhängen - Glitter (påskäggpresent)


Ha en fortsatt trevlig påsk!

116 dagar kvar till grekland kreta


Härlig Påskafton

image1721
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg, vart väldigt glad när jag kom in och såg att jag hade fått 52 nya kommentarer, tror det är rekord, haha. Jag ska svara på alla, för jag tycker de så tråkigt med bloggare som inte svarar. Men gud va glad jag blev, tack så hemskt mkt. Såg även att jag passerat 8000 kommentarer, härligt. Den som blir den 10.000 kommer få en present. På tal om presenter, jag har vunnit en bloggtävling, min första, hihi. Fick beskriva min påsk och så vann jag, en musmatta med eget motiv. Hihi, måste välja en bra bild bara.

Min påskafton har varit super, och en sak jag är stolt över är att jag körde faktiskt ända ut till min farbros land, över tio mil. De var faktiskt roligt, ioförsig ska jag ju säga övningskörde dit för jag har ju inte körkort, hehe. Men kul var det iaf, och duktig var jag. Andra gången var de jag körde på motorväg, så jag är nöjd. De var trevligt ute på landet, mycket snask och god mat, ni kan ju bla se min mat på bild där uppe, jag älskar ägg, 5 st åt jag. Total glömde kameran när vi gick promenad, så jag ville visa ngt från promenaden och de var de stora isbitarna som fanns längs vattnet, tappade den finaste på vägen tillbaka. Jag, Jenny och Jackie spelade även spel på kvällen, de var roligt, geni 2000 tror jag de hette. Jag vann, yeey. haha. Nu ska jag ta en dusch och sen kolla lite film :)

Har ni haft en bra påsk afton?





Påskafton

image1720

Nu åker jag ut till landet och firar påsk på min farbros land med hela tjocka släkten, först blir de grillad korv sen tipsrunda längs hela byggden och nere vid vattnet, sen går vi tillbaka och pratar och leker (haha) och därefter äter vi stor påskmiddag ihopp, sen fikar vi efter det. Så de blir verkligen en heldag, är nog tillbaka runt 11 12 ikväll.

Hoppas ni får en underbar påskafton
Glad Påsk





Grekland Kreta

image1719
Jag längtar så jag spricker, i sommar bär det av i två veckor igen till underbara grekland och favorit ön Kreta.
Vi var där 04 (till den delen av kreta vi ska igen) 06 07 och nu ska vi åka i sommar igen till kreta, hihi. Varit bestämt länge men jag längtar mer och mer för varje dag. Bilderna är från när vi var i Analipsi (love) 07, där var vi även på exakt samma ställe 06, saknar det mycket men det ska bli kul att åka till andra sidan igen, Chania sidan.

Ska ni åka någonstans i sommar?






Let´s Dance


image1718

Exakt nu börjar semifinalen av let´s dance. De känns inte länge sen de var 12 par där på golvet, nu är är det bara tre stycken kvar. Karl-petter, Tina och Tony, vem ska vinna. Vilket par är din favorit? Jag hejjar starkt på Tina och Tobias och de har jag gjort sen Rickard och Cissi åkte ut, bu på det. De kunde gått långt tror jag, eller vad tror ni? Nu måste jag förbereda mig inför let´s dance kvällen, skönast av alla är ju ändå David, haha alltid lika rolig.

Sen kommer humor programmet hjälp som inte ens är roligt.





Shopping & Påskägg

image1716
Detta shoppade jag idag i centrum, båda hade jag kollat in i förrgår och jag köpte dem idag, jag tycker om båda super mycket. Kjolen är från Lindex och är i jeansfärg, den påminner om elin klings kjol fast den är mer vidd ner till, tycker om den jättemkt. Sen ett par söta vita tygskor från esprit på åhlens, de påminner om keds skor och jag tycker de ser små och nätta ut. Lämnade tillbaka mina andra tygskor från stadium, fick betala 400 för de här men de är skorna värda. Kjolen kostade 299 men med 30 % rabatt blev de bara 209, yeey. Härlig shopping på långfredagen.


image1717
Efter shoppingen och mamma och pappas promenad fick vi gäster, Micke (bror) Jenny (flickvänn till Micke), Peter (bror), Jackie (flickvänn till Peter). Superduper kul att de kom över, älskar när de folk i huset. De började med att jag fick leta efter TVÅ påskägg som jag fick av peter och jackie, hihih tog sin lilla tid men hittade de (det är de blåa och de lite orange med mönster på bilden). Efter de fick alla vi "barnen" leta påskägg, tradition, de tog lite tid för mig, hittade mitt näst sist. Mitt ägg jag fick av mamma och pappa är de stora med Nalle puh på, i det fick jag även ett par superfina örhängen i gult, jättesnygga. De gröna ägget fick jag mamma och pappa av micke och jenny, mumsigt värre har vi det här ikväll. Och jag som bara trodde jag skulle få ett ägg, jag fick faktiskt tre påskägg, yey. Efer allt letande åt vi vofflor, jättegott. Vi hörs senare, kramar!


ca 70 kommentarer kvar tills jag når 8000 kommentarer, en överraskning
 kanske väntar till den som prickar in den 8000.de




Dagens Outfit


image1715

Tillbaka från centrum med mindre pengar på kontot men med härlig shopping. Jag har köpt en kjol från Lindex i jeans färg. Har även köpt ett par asnygga skor från esprit på åhlens, tygskor. Visar lite senare min långfredagsshopping.

♥ Vit bastopp i bomull - HM trend
♥ Svart kjol med dragkejda - Gina tricot
♥ Svarta strumpbyxor - Micro Modal
♥ Halsband massa små saker på - Guldfynd

nu. städning i rummet, sen fika med vofflor och gäster.






Picture of the day

image1714


Godmorgon på er, hoppas ni sovit rikitgt gott. Jag satt och funderade, hur trötta är vi på ordet dagens bild? jättetrötta. På Elin Klings blogg kan ni lämna in bidrag till ett nytt ord för Dagens Outfit, men vad tycker ni om Picture of the day? visst de lite längre en vanligt, men de kan dra en ur mängden av alla dagens bilder. Säg hemskt gärna om ni gillar det eller inte.

Dagens bild är på urgulliga Mischa Barton, de här är en utav mina gamla favorit bilder på henne, den känns naturlig men ändå tillgjord, de det som fick mig att fastna, hehe. Vad tycker ni om dagens bild på Mischa? För övrigt nu ska jag käka frukost (huuunrig) åka en sväng till centrum och shoppa, sen senare får vi lite people over. Kraam


118 dagar kvar till grekland kreta


Mensbidrag

image1713

Min mamma berättade för mig för några dagar sen att en kvinna har mens 500 ggr under alla åren, och att man spenderar cirka 35.000 kronor på just sånt vi behöver för att kunna genomgå perioden. Hallå? har vi bett om att få ha mens eller, seröst tycker jag att vi borde få ngt slags bidrag, haha. Varför inte? killar har ju inget besvär som gör att de måste lägga ut massa pengar varje månad. De har ju vi, vi kan ju inte precis skita i att använda ngt, haha. Hur skulle det se ut? Tycker inte ni att vi kvinnor borde få bidrag? jag tycker alla kvinnor borde få ca 60 kronor i månaden för att kunna inhandla olika produkter för att kunna genomgå perioden. Varför inte egentligen, vi får väl se i framtiden.

Tänk va mycket annat vi kunde lägga dessa 35.000 kronor på :)



119 dagar kvar till grekland kreta


Skärtorsdagen!

image1710

Jag hoppas alla kommer få en underbar påsk med massa godis och skoj. Under kan ni se hur min påsk kommer se ut, berätta gärna vad ni ska göra i påsk. Idag kom två små söta påskkärringar förbi, kanske 5-6 år, så söta. Vi tog fram godiset och vi har massa kvar, haha de får komma flera. Vi fick två söta teckningar med av dem, utan påskkärringar ingen påsk. Har ni sätt några påskkärringar där du bor? Just nu sitter jag och ritar påskbilder, älskar att rita.

Långfredagen - Hela familjen Jenny (micke min brors tjej) och Jackie (peter min brors tjej), vi ska gå promenad och äta vofflor. Tror även vi byter lite påskgodis och påskägg också, jättemysigt hoppas på fint väder bara, hihihi.

Påskafton - Tradition, åker ut till min farbrors land där min släkt (på pappas sida) och hela min familj träffas, först äter vi korv, sen tipps runda, därefter så brukar vi vara ute en stund, därefter påskmiddag och sen får barnen påskägg, undrar om jag ryker från påskägg iår?, hjälp! Hehe, min farmor och farfar förstår inte poängen med att de spelar ingen roll hur gammal man är, alla uppskattar påsk ägg. Men jag hoppas jag får, men man kan inte hoppas för mkt.

Påskdagen
- Då ska vi nog ha stor påskmiddag här hemma, hela familjen plus mina bröders flickvänner kommer över, vi äter stor påskmat och fikar säkert efter och kollar in ngn bra film eller kanske spelar ngt spel (om jag får bestämma) hehe.

Sen till en annan sak, idag frågade jag i skolan hur många som skulle ge påskägg, haha, trodde du jag fick ngt svar? Är jag den ända som brukar ge påskägg till mina föräldrar? Det var ingen runt bordet i matsalen som skulle de, jag vart ganska paff, hur kan man inte ge? hallå, de är ju minst lika kul att ge bort ngt som att få. Jag skulle känns min egoistisk om jag bara tog i mot massa utan att ge tillbaka, haha. Jag ger även små påskpresenter till mina bröder och deras tjejer, hoppas de int läser nu, haha. Vi har ju ändå ngn slags peng vi får, veckopeng månadspeng eller likande, och jag brukar lägga undan en peng så jag vet att jag har.

Ha en riktigt härlig och skön påsk!





Dagens Outfit

image1708

Äntligen Påsklov! så förbaskat skönt måste jag bara säga. Jag har verkligen längtat och detta lov ska jag in i tusan vara, hehe. Var ju sjuk i slutet av sportlovet och enda fram tills nu, jag är trött på det. Vad ska ni göra i påsk? De ska bli så underbart i helgen, åka ut och träffa hela släkten vara med hela familjen, verkligen saknat mina bröder. Bor ju bara med mamma och pappa eftersom de flyttat hemmifrån men usch va tomt de är här, så de ska bli riktigt roligt.

♥ Blommig tunika - Asos
♥ Svarta stuprörsjeans - GuloBlå
♥ Brun stickad kofta - Gina tricot
♥ Halsband, vit jordgubbe - Guldfynd
♥ Gula skor i skinn - Dinsko

Förut fick jag en kommentar ang att ni ville se mer utav mina skor, så självklart, här är en bild på dagens skor, hihi. De syns även lite på bilden. Jag har faktiskt varit hemma ett bra tag, suttit vid datorn och så, men jag orkade inte blogga, så det blev nu ist. Tänkte ta ord och önska er alla en riktigt härlig påsk. Kommer skriva ett inlägg senare om påsken.

Idag är det skärtorsdagen, men ingen påskkärring
 i syne, har ni haft några hos er? :D




Superduper glad!


Marina Kereklidou » Bon » 5

Nu står jag i skolans "data rum" och bloggar. Påvägen in fick jag ett telefonsamtal från ett jobb jag sökt och jag ska få komma på arbetsintervju där, åh jag är så glad, hihi. Det är på gröna lund och jag har alltid velat jobba där, ska bli så kul på arbetsinervjun, hihi.

Roligt att många gissar på gissa bilden, fortsätt med det och de går att gissa tills runt två halv tre när jag kommer hem. Dagens bild är denna urhärliga bild, håret var så ballt i i bilden. Nu måste jag gå äta lunch men vi hörs när jag kommer hem.




Gissa bilden


image1707

Nu är det dags för mig att krypa till kojjs. Jag ska försöka gå till skolan imorgon och kämpa mig igenom skoldagen, vet inte hur jag mår imorgon. Men de var tur att jag stannade hemma idag, sovit jättemkt och ändå känt mig så trött, så trött. Gissa bilden ovan, först in med rätt blir länkad, gissa hur många gånger du vill.

Åh en annan sak, visste ni att Måns och Marie från a-teens är tms, de gillar inte jag. Läste i metro imorse, och jag blev så arg. Vad tycker ni om att Måns och Marie dejtar? Gillar verkligen inte henne, älskade henne i a-teens men sen när hon blev värsta blondinen som stod och åma sig till ngn halvtaskig låt har hon tappat mitt intresse, hon var en förebild för mig som liten, älskade a-teens. Åh måns är ju så snäll och go och glad, varför väljer han då henne. Aja, lite vad jag tycker om det, hehe.


Godnatt och sov så gott


120 dagar kvar till grekland kreta


Grekiskt & Vänner

image1706

Idag följde jag med mamma upp en snabbis till centrum, vi hade ingen lunch hemma så vi åt på grekiska stället, mumsigt. Mamma åt moussaka och jag ät fläskfile soulvaki med pommes. Mums så smarrgit och mäktigt det var. De var världens snöoväder idag, när vi gick ute så haglade det och vi fick allt på oss, haha. Ganska roligt faktiskt. hihihi.

Nu har jag pluggat lite sam ekonomi, de mkt större än vad jag trodde, så får kolla mer imorgon. Nu är det vänner på tv, Rachel ska föda, hihi. Älskar verkligen denna serie, den är underbar. Tycker ni om serien vänner? för övrigt så blir det lost ikväll, de ska bli roligt. För er som inte vet ännu så stannade jag hemma idag, och de gjorde jag rätt i, har mått ganska dåligt idag.





Blommig trend


image1705


Att blommor som mönster på kläder i sommar och vår kan få gått miste om. Frågan är var får man tag på det perfekta blommiga kläderna. Jag gick till hm och provade igenom deras blommiga kollektion men jag kände att inget utav plagge var perfekta. Har du hittat ditt blommiga favorit plagg ännu? De känns som många av plaggen är höstliga, kändes inte som vårkollektion.

De mesta är från divided men tunikorna uppe i högre hörn och den till vänster från den är från vanliga hm. Man får helt enkelt leta vidare efter snyggare plagg. Tipsa gärna om bra ställen med mer våriga blommfärgade plagg.
Vi hörs lite senare.





Dagens bild & beslut


image1704

Jag sitter nu här och funderar på om jag ska gå till skolan eller inte, haft jobba tre veckor nu och jag känner mig nästan heltrött hela tiden och får rysningar ibland. Har även ont i halsen både morgon och kväll, vad ska jag göra igentligen. Så trött på vara sjuk, men jag älskar skolan och jag älskar mina ämnen (borse från matte då) och de handlar verkligen inte om att jag vill missa skolan för det är de som gör att jag inte kan fatta beslut, jag vill inte missa allt kul i skolan.

Vi får se hur det blir, jag är bara otroligt trött på att vara trött och jag vill inte missa mer utav skolan, men samtidigt kan jag ju inte halvanstränga mig hela tiden och aldrig bli helt frisk. Aja, vi får se hur det blir med allt, vi hörs sen, puss.




Gossip Girl

image1703
Ikväll är ungdommarna med de glammorösa livet på upper east side tillbaka. Saknat dem under veckan, oja. Tycker hela serien är charmig och är beroende framkallande, lovat mig själv att inte ladda ner. För de förstör känslan att vänta på spänningen i nästa avsnitt, sen så blir de ju inget tjej-snack om den om man ligger 12 avsnitt före.

De ska bli riktigt kul att se vad som händer ikväll, ska komma ihåg också att de börjar kl 8 och inte nio, så jag slipper missa halva avsnittet som förra veckan. Vilken karaktär i serien är eran favorit? På eftermiddan har jag lyckats plugga en del, sovit (skönt) och ätit middag. Ska hämta mamma nu (övningköra) och sen blir de gossip girl för hela slanten.





Dagens Outfit

image1702
Efter lite nanny på trean och nudlar sitter jag nu hära och bloggar. Det gick sådär må jag säga i skolan idag, vart alldeles yr på dansen så fick lägga mig i vid sidan om på en matta, detta tyder starkt på att jag inte är frisk. För de bara kom, pang så vart jag yr. De var ganska obehagligt, men för övrigt så gick teatern ganska bra. Här e dagens mysoutfit.

♥ Vit grå tunika - HM free
♥ Svarta leggings - Lindex
♥ Halsband rött äpple - Guldfynd
♥ Tjocka strumpor - Stadium




Godmorgon


image1701

Godmorgon, vaknade för ca en halvtimma sen. Har ni sovit gott? det gjorde jag iaf, eller hyffsat. Jag ska gå till skolan idag, har teater kl 12.15 och sen dans efter det, fårse hur mkt jag kan vara med och så. Det blir inte så många blogginlägg idag utan jag ska fokusera på massa annat nu så jag blir klar med det innan påsk.

Dagens bild ovan påminner mig jättemkt om ett ställe vi var på i sommras i grekland, och det får mig bara att längta mer. Ska ni åka ngnstans i sommar? jag åker till kreta två veckor i juli, ska bli så härligt. Har nedräkning här på bloggen.


121 dagar kvar till grekland kreta


Spotlife träff


image1700

Spotlife (som det nu heter) träffen gick väldigt bra. Efter nedrans letande och frågande kom jag dit, de stod några andra bloggare där och vi fick stå där en stund innan vi fick komma in. Väl inne på mötet så informerade de mycket om själva företaget spotlife även om vad de kommer göra för oss och så, de var verkligen super intressant att få höra allt.

De kändes som man fick svar på sina frågor och att de enklare nu att förstå allt. Även om vi fortfarande inte vet vem som la till mig i tävlingen (som hade mitt namn plus mail) men den personen har jag och tacka. De andra bloggar tjejerna var mycket trevliga och de var skönt att vi var en liten grupp, vi var fem st tror jag. Efterssom mitt nuvarande adress var upptagen så har jag fått en annan, tog sin lilla tid att fundera ut det nya blogg namnet. Men de blev bra och snyggt.

Ni kommer inte märka mycket av själva flytten utan det är något vi gör brevid min skrivning här, och det är ingen driekt flytt. Utan jag ligger fortfarande kvar på blogg.se och loggar in där och så, men de flytten till nya adressen. Ni kommer kunna skriva in den gamla och den nya men även komma till samma nya blogg senare, så det är bra.

Jag är otroligt hungrig så jag måste upp och äta nu, här inte ätit ngn midda och mötet tog över tre timmar, men det var de värt. Ställ gärna frågor om träffen om ni vill ha svar på något speciellt ni undrar över. Vi hörs senare, kraam!

Tack för alla underbara kommentarer!



Dagens Outfit

image1699

Jag har skit brottom, måste åka nu om jag ska hinna till spotlife i tid, ååh. Hade stort beslut ångest inför outfiten, men bestämde mig tillslut för att ta på mig en bekväm outfit, jag är ju trots allt sjuk. Jag skriver mera om träffen med spotlife när jag kmr hem. Det skulle ta ca två timmar så jag är nog inte hemma förns runt åtta ikväll, åh kommer va riktigt trött.

♥ Grå tunika - HM
♥ Vit kofta med rosett - Hm trend
♥ Gråa leggins - Lindex
♥ Halsband jordgubbe - Asos
♥ Gråa strumpor - present





Gissa bilden


image1698

Guess who?
de bara sätta igång och gissa vilken kändis bilden föreställer, först in med rätt svar bli länkad. Man får gissa hur många gånger man vill. Nu ska jag äta lunch, potatisbollar och hamburgare, mumsigt värre. Efter det måste jag kolla upp några ekonomi ord som jag inte hittade svaren på igår. Sen förbereda mig inför mötet ikväll. Hörs senare, kramar





Huset Fullt

image1697
När jag var ynge älskade jag tv-serien Huset Fullt som gick på kanal fem runt 3 tiden på vardagarna, det var en perfekt serie att se efter skolan. Jag har nästan alla avsnitt inspelade så de super roligt att kolla på, min favorit var Mischelle Tanner spelad av Mary-Kate och Ashley Olsen (det var även då jag fick upp ögonen för dem och började gilla olsen twins, genom serien). Michelle är så söt och kommer alltid med bra kommentarer som don´t worry be happy, so cutie. Såg ni tv seren huset fullt när den gick förut? Tycker de synd att kanal5 aldrig köpte in sista säsongen, den har jag aldrig sätt, skulle hemskt gärna vilja se den. Varför börjar dom inte sända de igen från början?



122 dagar kvar till grekland kreta


Nicole Richie


image1696

♥ Nicole Camille Richie, född 21 september 1981 i Berkeley, Kalifornien, är
en amerikansk skådespelerska, fotomodell och sångerska.

♥ Hon adopterades som nioåring av sångaren Lionel Richie och
hennes gudfar är Michael Jackson.

♥Hennes biologiske far ryktas vara Pete Escoverdo, även om detta förnekades
av Richie november 2005 i tidningen Jane

♥ Richie är känd från TV-serien The Simple Life där hon och Paris Hilton medverkar. Richie bildade tillsammas med fotomodellen Josie Maran och systrarna Soleil och Sofia Alberti rockbandet Darling år 2004.

♥ Richie har en dotter, Harlow Winter Kate Madden som föddes 11 Januari 2008, tillsammans med Good Charlotte-medlemmen Joel Madden.






Hiss eller Diss


image1695

Hiss eller Diss på Jessica Biels outfit?

Själv tycker jag att det är en hiss tills vi kommer till fötterna, flipp flopp är enkelt och snyggt men jag vet inte om det matchade så bra ihop med en fin lång vit klänning, hade hellre valt ett par shorts och ett linne om jag skulle bära flipp flopp.




Godmorgon bloggen

image1694

Godmorgon på er alla, vaknade nyss. Ska upp och äta lite frukost.

Sovit gott?




Godnatt bloggen


image1692

Nu ska jag kolla på lite huset fullt innan jag sover, blir ingen skola imorgon, jag har ont i flera delar av kroppen, huvudet värker och halsen går knappt att passera äns med dricka. Imorgon blir de mkt sova och vila så jag orkar gå och träffa spotlife på kvällen, måste det. Det är ju ett yrke nu för mig med bloggen så de ska faktiskt bli riktigt spännande.

Godnatt och sov så gott





Mischa Barton

image1690

Mischa Barton har hållit ganska låg profil sen hon slutade från hitserien OC och har mest synts shoppandes på stan med diverse snyggingar. Nu verkar det dock som Mischa äntligen har tagit tag i sin skådespelarkarriär och ses här på premiären av sin nya film 'Closing the Ring' som regisserats av Sir Richard Attenborough. Attenborough var tydligen väldigt nöjd med Barton och sa att han tycker hon är en fantastisk skådespelerska, vi får väl se!


en liten titt på filmen closing the ring som mischa är med i, verkar bra.

Själv tycker jag att Mischa verkar vara påväg in i hollywood igen, då menar jag film och tv mässigt, hennes andra filmer bla Oh in ohaio var ju helt världelös. Hoppas hon är tillbaka igen, saknat henne otroligt mkt och jag ska självklart se filmen. Va tror du om Mischas chanser på vita duken? nu blir de titt på inspelade parlamentet





Mind Boggler

image1689

När jag sitter här och mår så där halvdåligt så är de extra kul att spela massa spel. En utav mina sidor jag spelar spel på är mind boggler, massa olika spel med olika uppdrag. Men jag har ett favorit spel det är four second fury de är ett spel med massa små spel i som man alla ska klara under fyra sekunder, de skitkul för man blir så stressad och vill bara lyckas hela tiden.

Sist klarade jag mig i 72 sekunder, man har alltså liv om man skulle misslyckas. Testa de ni med och se om ni kan slå mig :D skriv då gärna hur många sekunder ni lyckades hålla er kvar i spelet. Det finns även massa andra spel på den hemsidan så ni kan klicka er runt och hitta en egen favorit. De finns meny för olika sorts spel så de bra, är en liten spelnörd.





Gossip girl

image1688
Se ett klipp från youtube om Gossip Girls massa bloopers och de är riktigt roligt att kolla på. Verkligen sevärt. Skaparna som även skapat OC lovar massor med smaskigt i nästa säsong som de spelar in nu i USA. Sverige ligger lite efter och vi är bara i början av säsong ett. Gossip girl är en ny hitt och jag tror de lär stanna ett bra tag.



xoxo gossp girl


Choklad

image1687
Jag är otroligt choklad sugen just nu, skönt att de finns massa snask hemma. Tycker faktiskt synd om mig själv som är sjuk, halsen busar och jag är allmänt hängig. Så vad passar då bättre än choklad? smäälter i munnen bara jag tänker på det.

Nu ska vi fixa lite påsk pynt, ska sätta i fjädrar i riset och sätta ut mina små ägg jag och mamma gjorde igår. Ska även se vad jag kan hitta för mer roligt i påsklådan, har ni påsk pyntat ännu? jag tycker om påsken får då får man smaska ännu mer godis.





Dress Old Style

image1685

Är den inte underligt söt?, får mycket old fashion känsla av den och de så sött med blommorna mönstrat över hela klänningen, trendigt med. Snyggt även med volang kant nertill och med naturvitt sidenband i midjan. Vill man ha denna dröm klänning får man hosta upp med 903 kronor och den finns att köpa här. Jättefin inspirations källa skulle jag säga. Nu måste jag sätta igång och plugga, ska plugga ekonomi, vi ska svara på olika begrepp ord, asmånga.





Soliga Söndag

image1684

Söndagar brukar vara riktigt jobbiga och dumma dagar, men än så länge så har de gått riktigt bra för mig och min söndag. Om vi bortser från att jag är småsjuk och lite hängig så har jag haft de toppen. Har ni varit ute något idag i vårsolen? Varit ute i solen och legat och solat på en filt med en kudde, mysigt. Alla bilder har jag tagit själv och de kommer från min tomt. Pappa var också ute ett tag i vår solen, hans fot är med, haha. Visst är de gula blommorna jättefina?






7000 kommentarer!

image1683
Sandra blev min 7000.de kommentar, missade totalt när jag passerade 6000, märkte de inte förns ja va flera hundra över. Men nu såg jag, exakt för några minuter sen blev Sandra min 7000.de kommentar, tack för alla underbara människor där ute som gillar det jag gör och kommenterar min blogg, ni är en stor del av bloggen.tack för allt stöd.




The sims 2

image1681

Jag mår inge vidare känner jag, de är ju som vanligt asfint väder när jag är sjuk, och jag hade varit ute om jag inte kände mig så trött och nere, plus halsen. Ska plugga sen på eftermiddan men nu funderar jag på om lite the sims kan muntra upp mig. Brukar ni spela the sims 2? jag har nästan alla the sims 2 men jag skulle ivlja ha hm paketet.





Hiss eller Diss


image1680

Hiss eller diss på Ashley Olsens outift? jag hissar den starkt, jag älskar hårbandet och den stora väskan. De jag inte gillar är shortsen, gillar inte modellen. Brillorna är inte heller än favorit men både väskan och hårbandet är så fint så de övervinner de andra som är mindre snyggt. Mycket kaffe dricker hon också, hehe. Vi hörs lite senare med mer bloggande.





Dagens bild


image1679

Godmorgon på er, jag vaknade nyss och vet ni något jag är otroligt trött på. Min hals, har gått och haft ont i halsen till och från i tre veckor nu, ibland är halsmandlarna jätte stora också. Så man kan säga, jag blir helt enkelt aldrig helt frisk från min influensa, detta stör mig mycket. För jag kommer inte få dansa i skolan denna vecka heller om det är så här.

Dagens bild är på härliga underbara och min förebild Mischa Barton (stilmässigt). Jag tycker att den här bilden visar känslor i hennes blick samtidigt som hon ger ett litet smile som visar att hon ändå är naturlig. Va tycker ni om bilden på Mischa? jag brukar lägga ut både bilder på modeller och naturliga bilder, och det är de jag gillar mest, naturligt. Nu frukost.





Björn Gustafsson




Jag älskar verkligen den här mannen, utöver att han är så nedrans skön och härlig person och att han är söt och så. Så är han en stor förebild för mig. Han dricker inte, inte jag heller. Det finns mkt jag ser i honom som jag ser i mig själv. Men han är ju för söt, hans små guldiga lockar i håret gör att man smälter, gud. Älskar honom, haha, menar det.





Charlotte Perelli & Björn

image1678

Vinnaren är korad, grattis serbien nästa!

Stor favoriten Charlotte tog hem segern ikväll i globen. Hon var en utav mina favoriter så jag är glad, fast de hade varit roligt om tvillingarna vann också. Men hennes låt är en riktig schlager så det är superbra. Tyckte du att det var rätt låt som vann? förvånande att Sanna Nilsen fick högsta poäng av folket, gillade inte hennes låt alls. Synd att tvillingarna inte fick så mkt av folket, jag han komma fram tre gånger, ringde som en tok, hehe. Röstade du mycket?


här har ni fösta delen med min älskade björn gustavsson :D


Björn är så sööt, och jag tyckte han var grym ikväll. Vi bara smälte i hans ögon och hans lockade hår här hemma, hihi så söt. Jag kommer också lägga upp den andra delen så fort den kommer upp, hoppas ni gillar honom lika mkt som jag.





Melodifestivalen


image1677

Nu om fem minuter börjar årets final av melodifestivalen, jag hejjar på Rongedal och Perelli.
Fast jag vill helst att rongedal vinner, deras låt är udda och bra. Vilka är dina favoriter i finalen av melodifestivalen?
Nu ska jag gå upp till de andra och förbereda mig, ta fram godis och lite smått och gott, hihihi.





Påskpyssel

image1676
Nu är vi äntligen färdiga, gud va roligt de var. Älskar att pyssla, så himla roligt. De tog sin lilla tid men jag hade kul hela tiden. Jag och mamma har spenderat några timmar av eftermiddan till att påsk pyssla. Köpte kittet på panduro och de var fasligt roligt.

Jag gjorde fem ägg, mamma fem. Vi ska ge bort två st till kvällens gäster i påsk present, min bror och hans tjej Jenny kommer över och då ska de få de som påsk present. Hihi, hoppas de blir glada. Mina är de fem till vänster på sista bilden, och mammas är de fem åt höger. På bilden skulle man bara sätta fötterna rakt upp men vi valde lite olika, sittandes ståendes och så har jag en som står med fötterna åt två olika håll, haha den är söt. mamma har en som gömmer ögonen bakom fötterna också, jätte gullig. Nu ska jag blogga runt lite, många bamse kramar på er alla.

ps . såg att de var fler än jag som haft problem med
bloggandet idag, tråkigt för oss alla.



Äntligen fungerar bloggen


De är otroligt mycekt problem med blogg.se idag, har inte kunnat blogga på flera timmar. Försökte skriva ett inlägg innan jag åkte till dansen men de funkade inte, sen två timmar senade funkade de inte heller. Nu äntligen fungerar de. Har ni haft problem med blogg.se idag? dansen gick sådär, jag hade ont i halsen och vi övade lite lätt bara.

image1675

Roligt att jag ligger på plats åtta på topplistan, de mitt rekord. Eller har legat på plats 8 förut så jag mäter samma siffra igen, super roligt. Just nu håller vi på och påsk pysslar, massa bilder från pysslet och resultatet kommer senare.
Ni hade riktigt svårt med gissa bilden, ssawraah klarade de först. Men hon hade dock ingen blogg så där försvinner poängen, men grattis till henne. Tvåa blev Jonna, grattis. Nu ska jag fortsätta pyssla, hörs sen kramar Rätt svar var desperat housewives och det var Julie och hennes mamma Susan.




Gissa bilden

image1673

Snart är de träning på dansskolan som gäller, först ska jag och min parkompis kolla igenom filmen från tävlingen, de blir kul. Hehe, vi dansade ju en del gånger så de kul att se och gemföra. Vi ska formulera om dansen något för man ser vad man brister på och så. Gissa bilden är lite annorlunda idag, gissa vilken tv serie bilden kommer ifrån? först in med rätt svar bli länkad senare under eftermiddagen, jag ska ju påskpyssla med mamma sen, kul.

Update:
ingen har gissat rätt ännu





Gladiatorsandaler

image1672

Förra året när trenden med gladiatorsandaler kom var jag sent ute, lyckades alltså inte få några snygga. Jag vill ha exakt sånna som ovan, de är från Matt Bernson´s förra sommar kollektion 07, så de finns inte att få tag på. Jag vill ha ett par snygga, har ni några tips på var man kan hitta liknande som på bilden? blir jätte tacksam för svar och de behöver inte va nitar framtill, de bara själva snörnings modellen. Ska leta vidare nu via internet en stund, vill ha.





Hiss eller diss?

image1671
Nu har jag ätit lite frukost, fast jag är fortfarande hungrig, haha. Måste gå ta ngt mer tror jag, men innan dess så tänkte jag köra igång hiss eller diss? Denna gången är de en outfit från den lite mer normala Hilton systern Nickey. Jag tycker de enkelt och snyggt så hiss från mig. Va tycker du om hennes outfit, hiss eller diss? Jag tycker de så fint med kavaj och det är ju riktigt inne just nu, så de passar ju perfekt till våren. Nu blir de mer frukost.







Godmorgon bloggen

image1670

Jag vaknade faktiskt alldeles nyss, för ca tio min sen. Hade planerat att sova längre men de gick inte, hihi. Har ni sovit gott? jag sov gott, vaknade dock en del runt nio, men de gör ingenting. Nu ska jag gå upp och äta lite frukost, ska äta ngt riktigt gott för jag är riktigt hungring. Va brukar ni äta till frukost? jag äter smörgosar, yourgurt, flingor, ägg och dricker jucie.





Godnatt bloggen

image1669

Sov så gott och dröm sött

någon mer än jag som sög på tummen som barn ? =)






Dagens bild

image1668

Tråkigt att danny och malin lämnade let´s dance, men de var inget par jag ville skulle åka så det finns inte så mycket att säga om det. Just nu sitter jag och pysslar, kollar in bilder ritar mallar och sånt. Vi har nämligen startat en dansgrupp på disco dansen och vi behöver dräkter och sånt, de har varit lite knepigt sista tiden. Några i gruppen dryker inte upp på träningen och så, men nu ska de bli andra bullar. Jag har faktiskt tagit mig fritid att leta upp förslag på dräkter och skissat och valt ut en som jag ska ta med och föreslå imorgon, hihihi.

Dagens bild är en livfull bild, älskar när de händer saker i bilder. Den är ju på OC gänget Benjamin, Adam och Mischa på bilden. En härlig bild som visar deras karaktärer i serien, saknar oc super mkt. Men man får kolla på de säsonger som finns.






Fredags Shopping

image1667

Som jag berättade förut så var jag i stan på min två timmars håltimme idag, mamma som var ledig var där så jag fick sällskap runt på mina snabba ärenden. Jag sprang tillbaka för att hinna till svenskan, jag vart jätteglad när jag fick veta att svenskan va inställd, jippie. Ni kanske märker att jag dömpt om lite bland kategorierna, vill göra mina kategorier mer personliga, tyckte de vart bra faktiskt.

Först köpte vi påskpyssel från panduro som vi ska pyssla med imorgon, älskar pyssel och tror faktiskt jag ska göra en ny kategori som handlar om pyssel, hihi. Får lite motivation till att pyssla då 79 kronor bara på panduro. Sen har jag köpt mina efterlängtade wayfarers, me love them. Ska köpa ett par knallrosa också, hihi. Sen bytte mamma åt mig (när jag var i skolan) mina skor som jag köpte för ca 3 veckor sen, de hära mot dessa fina nya skor, se bild, jag kom under full med att jag aldrig kommer våga ha sånna klackar, iaf inte i dagens läge så då bytte jag ner mig tre centimeter.

Snart börjar let´s dance igen, tror faktiskt karl-petter åker,
men ja vill inte att ngn ska åka!





Let´s Dance


image1593

Idag är det en vecka sen jag fick veta at jag vann tävlingen hos föredetta spotlight (nu spotlife). Ja var verkligen helt chockad, blev utagen av en jury och förstod ingenting. På måndag ska jag på möte med dem, ska faktiskt bli trevligt. Undrar hur de blir att träffa andra bloggar, lite halvläskligt faktiskt. Men hoppas och tror att alla är lika gulliga som de ser ut att vara.

Om ca tio minuter börjar let´s dance, de börjar ju faktiskt dra ihop sig. Bara fyra danspar kvar, och ikväll ska alla paren dansa två danser var. De ska bli kul faktiskt, mina favoriter är Tina och Tobias, berätta gärna om dina favoriter i Let´s dance. Vaknade för en liiten stund sen, sov en halvtimma och de behövde jag verkligen. Känner mig som en zoombie.





Taccos Night


image1666

För en stund sen åt vi middag, som många andra gör på fredagar festade vi loss med taccos. Men de roliga är att alla äter taccos på så olika sätt, jag äter mjukt bröd med köttfärs (med krydda) och sallad och gurka. Men vi äter alla på olika sätt. Jag vart inte helmätt på de så funderar på att gå ta en till, mohaha. Fast först ska jag duscha, jag mår lite halvrisigt. Fryser och känner mig trött, en uppfriskande dusch behöver jag verkligen nu. Vi hörs sen.


Vad brukar du ha på din taccos ?






Dagens Outfit


image1663
Nu är jag äntligen tillbaka från skolan. Vart en het debatt i livskunskapen så de drog ut lite på tiden, med de var så roligt så de gör ingenting. På min två timmars håltimma va jag och shoppade, mamma som var ledig var inne i stan så vi möttes upp de var jättekul så man slapp gå runt själv, höhö. Fick medelande från spotlife (de har bytt namn) och de blir möte i början av nästa vecka, i två timmar. Snacka om att jag kommer va trött när jag kmr hem. Outfit



♥ Grå basklänning - HM
♥ Blå bolero topp - Divided
♥ Svarta strumpbyxor - Micro Modal
♥ Halsband olika silver och blå - Guldfynd
♥ Brun skinnjacka med muddar - Wacko
♥ Stor härlig röd halsduk - Mammas lindex









HM & Kicks

image1662

Nu har vi SamA efter de ska jag käka lunch sen in till
 stan och kolla några grejer på kicks och HM, va ska ni göra?






Dagens Bild


image1661

Stressigt värre hära. Har hållt på och välja outfit i säkert en halvtimma, inte bra. Nu har jag typ tio min på mig att packa sminka mig och borsta tänderna, gooood luck säger jag bara. Haha. Dagens bild är en superhärlig bild tycker jag, påminner så himla mycket om sommaren, längtar bara ännu mer till kreta grekland i sommar. Mindre än 130 dar kvar nu.





Friends & Private Practice


image1660
Nu sitter jag och mamma och kollar på private practice, tycker faktiskt de är en bra serie. Lite annorlunda och så, innan hade jag velat sätt vänner men jag missade de. Får ta och ladda ner lite så jag kan kolla när jag vill. Älskar verkligen vänner, superduper serie.

Imorgon på min två timmars håltimma ska jag åka till stan, istället för att göra det efter skolan. Ska besöka Kicks och HM, hoppas jag hittar de jag söker. Isf kommer de upp på bloggen när jag är hemma igen. Vart ingen dansfilm tittande med Marri idag, hon kände sig dålig. Vi får se filmen på lördag innan dansen istället. Nu börjar pp igen, hörs sen. Kramar!

Update: Godnatt på er, sov så gott




Sommar Kofta

image1659
Först och främst vill jag bara säga, min mamma är världens bästa mamma. När jag var inne på dea med henne för några dagar sen såg jag den här koftan, jag vart kär direkt i den och kunde se mig ha på mig den en sommarkväll. Jag vart glad först när jag såg att de ar ett veromoda plagg, ja! där har jag present kort. Men tydligen gällde inte de där så de var super tråkigt. Idag (efter att jag kört hem mamma från jobbet) kom hon ner i mitt rum och sa. Om jag får de här får du den här. Min mamma hade köpt koftan :) gud va glad jag blev, hon fick mitt present kort på veromoda för 260 kronor och jag fick koftan som kostar mycket mycket mer. Jag är jätteglad och jag längtar bara mer och mer efter grekland nu.

Tack världens bästa mamma!





Gissa bilden

image1658
Tänkte att vi kör igång gissa bilden nu. Fått kommentarer om att ni vill ha de på eftermiddan eller kvällen eftersom inte alla hinner när jag gör de på dan. Självklart, tävlingen är ju för er. Så vem föreställer bilden idag? sätt igång och gissa, du kan gissa hur många gånger du vill. Först in med rätt svar vinner och blir länkad. Nu ska jag åka iväg och hämta mamma på jobbet (övningsköra) hehe. De faktiskt roligt och förstår mig inte riktigt på de som inte har börjat, de så roligt. Vissa har inte möjligheten, men ni som har. Sätt igång nu, för sen blir aldrig av. Haha så brukar min mamma säga.





Korrekt & Elin Kling

image1657


Som jag skrev förut tänkte jag berätta om en jätterolig grej som hände idag på bussen. När jag skulle gå på bussen så var det en kille framför mig, kanske 13 år skulle jag tro. Han visade upp sitt busskort och bussgubben bara skrek- Nej, de där går inte, gå av bussen. Kille blev helt röd och såg livrädd ut (ja bussgubben var inte en glad än) de visade sig att han inte fyllt i sitt person nr på terminskortet, killen frågade efter en penna, men gubben sa argt. Jag har ingen, du får gå av bussen och fixa det själv. Stackars killen, han fick inte åka med. Tur jag som blev stoppad en gång på t-banan och fyllde i, annars hade jag inte fått åkt med heller. Detta var inte de sista, under hela resan till min station fick inte en enda person gå på som ej hade fyllt i. (passerar många skolor, och de regnade som tusan). De var lite smått roligt att sitta där på bussen, haha. Bussen bakom släppte på alla som ej fyllt i, så den vart knökfull medans våran knappt var halvfylld. Hihi, de ädr var fakiskt kul tycker jag. Han vaknade väl på fel sida antar jag.

Precis kollat på klippet med Elin kling från Vakna med the voice, jag älskar verkligen hennes stil. Hon visade ett par skor som jag ska köpa imorgon, hoppas de finns kvar, annars blir jag lite smått sur :)






In Style Of Nicole Richie

image1656

De fortfarande lika trendigt som i höstas. Har du ännu inte lagt märke till kedjearmbanden från kyssjohanna så gör de nu.Va tycker ni om kedjearmbanden? Satsa på ett färgat armband nu till sommarn då färg står i centrum igen. Nicole hade redan sina på armen i somras och orginalet kommer från cc skye, vill du ha ett äkta får du betala 1500 kronor, men de minst lika fina från kyssjohanna själv kostar bara ca 200 kronor. Själv har jag ett i vitt och jag älskar de, superfint.






Dagens Outfit

image1654

Nu är jag hemma igen, skoldagen gick sådär. Känner att jag inte är frisk, orkade knappt lyssna på matten, och svenskan lyssnade vi bara på saga och so var rolig. Så de blir en okej dag. Övrigt ska jag berätta om en skitkul grej som hände på bussen, mer om de senare. Här är iaf dagens outfit, ny klänning. Jag gillar den starkt :)





♥ Mönstrad klänning - Laredoute
♥ Gråa tajta leggings - Lindex
♥ Halsband nyckelpiga /klockur - Cocoo.se
♥ Guldiga stora örhängen - Uropenn
♥ Brun skinnjacka - Wacko
♥ Rödhalsduk - mammas Lindex
♥ Svarta ballerina skor - Skopunkten









Hiss eller Diss


image1653

Nu har vi lunchrast, precis ätit en banan för de var inte så gott i maten. Här har vi tre outfits från Cameron Diaz, vilken tycker du är finast? hissar du eller dissar du alla? eller någon? Snart har vi svenska vi ska få veta reslutatet från provet,







Godmorgon bloggen

image1652

Är inte detta en underbart fin bild, påminner lite om att hon precis vaknat. Godmorgon liksom, hehe. Precis ätit frukost, ska gå om ca en halvtimma, har lite svårt att bestämma mig med outfiten, för klänningen är lite kort. Får se hur jag gör. Hoppas alla har sovit gott? de har jag gjort. Fast jag har haft ont i halsen mkt, usch. Imorse kunde jag ej prata. Hörs sen, kraam






Godnatt bloggen

image1651
Idag har jag varit hemma, kände mig jätte konstig imorse och jag hade ont i halsen. Så under dagen har jag mest kollat på oc, de är en underbar serie. När mamma kom hem hade hon köpt en choklad kanin till mig, som present för jag var sjuk, hihi. Min mamma är bäst, så omtänksam och snäll. Så den har jag smaskat på idag, dock är den redan slut, hihi.

Angående bloggmiddan som jag pratat lite om idag var jag lite besviken på att jag inte blev bjuden, det var ju mitt eget fel. Hade jag haft en kontakt mail så hade de kontaktat mig, måste verkligen fixa det. Hade varit superkul att träffa andra bloggare och äta god mat ihop. Hoppas verkligen de kommer fler tillfällen, då ska min blogg mail vara fixad.

Fick ett samtal från spotlight idag, eller jag missade det. Men jag var snabb och ringde upp, har nämligen väntat på två viktiga samtal idag så har haft ganska bra koll på mobilen. Jag som annars inte bryr mig så mkt om den, hehe. Så någon gång i nästa vecka ska vi träffas inne istan i grupp, men även få snacka var och en med dem. Bestämma bloggdesign och prata vidare om andra viktiga beslut. Ska faktiskt bli jättekul, en kick för bloggen. Hoppas bara jag är kvar här på blogg.se

Oj vad jag skriver, och de skola imorgon. Måste krypa ner i sängen och sova, ska se lite på tv först så jag varvar ner, hihi. Hoppas ni sover riktigt gott och drömmer sött. Bloggar så mycket jag bara kan imorgon, kramar från mig.

Sov gott, dröm sött





Lost vs Greys!


image1649image1650

Exakt samma tid, samma dag. Två olika kanaler. Vad väljer du, lost eller greys? Själv kollar jag på Lost nu och greys efter, spelar in det. För alla i familjen ser på lost och de roligare med sällskap och så. Så ser jag och pappa greys inspelat imorgon. Tycker båda är bra serier på sitt sätt, de är ju olika och så. Man kan inte riktigt gemföra dem, man måste se för att förstå.





Vintage Dress

image1648

Jag är fullkomligt kär i denna klänning, jag tycker den är så otroligt söt. Vill verkligen köpa den, men den kostar lite över 500 kronor och vet inte om jag vill lägga ut de, ååh. Denna skönhet kommer från Asos. Jag blev kär direkt när jag såg den, sån härlig vintage känsla över hela klänningen. Så fint med rosetten där bak, längtar bara mer och mer efter sommaren.





Tigi Catwalk

image1647
Precis varit och duschat och tvättat håret, sen ca två veckor tillbaka använder jag de här schampoot och balsam. Aldrig andvänt något så bra tidigare. Mitt hår luktar gott i flera dagar, de blir lent och mjukt. Underbart för håret. Vad brukar ni tvätta håret med? Detta är ett tips till er som inte har ngn favorit inom hårvård ännu. De kostar 199 kr st, 299 för båda. Enjoy

Finns i din frisör butik





Sommar 2008


image1645

Jag längtar bara mer och mer för varje dag. Jag vill verkligen ha sommar nu, för en vecka sen var de superfint väder i några dagar, dock var jag sjuk så jag kunde inte gå ut. Men kan de inte bli sånt väder igen? sommarn måste komma nu, hehe. Lite halvt desperat efter sommarn, skulle lungt kunna spola fram tiden till 1 juni, då bara några dagar kvar i skolan, en månad kvar till grekland, och då vet man att de är sommar.

Ska ni göra något speciellt i sommar, sommarjobba,
resa eller något liknande?

Update:
fick samtal från spotlight nyss, ska träffas i grupp och för sig i nästa vecka, kul




Rachel Bilson

image1642
Att jeans jackan är sjukt inne i vår är de ingen frågan om. Själv blev jag av med min jeansjacka för några år sen på dansskolan, dock hade den varit för liten nu. Men usch va snygg den var. Ska ni ha jeans jacka i vår? Själv ska jag kolla om jag hittar någon snygg, de är ju trendigt så de borde finnas en hel del ute i butikerna. Jag får hoppas på det iaf, denna kan ni köpa på Asos för ca 500 kronor. Jag tycker den är supefin, men man kan nog hitta en liknande i butik till lite bättre pris. Kram





The OC

image1639

Jag älskar OC och vid de känner nog de flesta av er till, jag avgudar hela serien. Hela dagen har jag kollat på OC, kan inte beskriva vad serien betyder för mig, iloveit. Jag markerade i kanterna på bild gruppen ovan, för jag har gjort den själv. Så jag vill inte att någon bara går och tar den, så därför är den markerad. Min är helt klart säsong ett, den jag kollar på nu också. Den är så bra, men de andra är också asbra, fast ettan är bäst. När jag såg första avsnittet av OC någonsinn fick jag rysningar, de är ett tecken på att jag är ett med serien. Rätt svar på gissa bilden var Cameron Diaz grattis till Sandra, först in med rätt svar. Måste fortsätta kolla nu, hihi. Jah hör av mig med in style of lite senare, kramar


Vilken säsong av The OC är eran favorit?





Gissa bilden

image1635

Igår glömde jag helt bort gissa bilden, så vi kör idag ist. Brukar göra ca varje dag men de beror på hur mycket tid jag har och så. Vanliga regler, gissa vilken kändis bilden föreställer och först in med rätt svar blir länkad. Lätt som en plätt, så de bara sätta igång och gissa. Ni vet väl att ni får gissa hur många gånger ni vill. Dock märkt att folk fortsätter att skicka in gissningar efter jag publicerat en vinnare och rätt svar, självklart får ni göra de. Men läs nogrannare så ser ni att tävlingen är över. Nu ska jag kolla vidare på OC är inne på oliver perioden, hihi. De bara att börja gissa, Lycka till





Ny Digital Kamera

image1634
Jag fyller år till sommarn, och jag funderar på att önska mig en digital kamera, alltså en stor riktigt bra än. Vet inte riktigt hur mycket de brukar kosta, Men den här Nikon d40x, vet någon va den kostar? funderar på önska mig den, kostar den för mycket väljer jag ngn mindre variant eller köper den för egna pengar. Fast vet inte om jag ska satsa på en liten digital kamera, en sån som mamma har. De blir ju bra bilder me de också, svårt val här. Har ni någon tips på en bra digital kamera till bra pris? Isf blir jag jätteglad om ni kunde berätta för mig om den, vore super snällt.

Nu ska jag äta lunch. Även dags att byta OC skiva, haha, redan sätt fyra avsnitt.
Men jag halv sover till dem, de bra för min sjuka :) Hörs senare!






Hiss eller Diss

image1633

Här är en outfit från självaste Sienna Miller, hon är ute och tar en promenad med hennes hundar. Jag tycker Sienna har en cutie style och de tycker jag är superfint. Sött med boleron med blanka partier till en något längre topp och ett par tajta jeans med vita ballerinas, lägg också märke till den snygga väskan. Va tycker ni om Siennas outfit? Själv hissar jag den stort, snyggt och enkelt gäller till vardags, och de har Sienna Lyckats med, med stort L. Brillorna passar henne också.





Dagens bild

image1632

Sitter i soffan och kolla in OC, de är ju bara så bra. Säsong ett av OC är min favorit, vilken är din? De då de mest seriöst, de blir konstigt sen, fast de fortfarande en super serie genom alla säsonger, sista är lite tråkig då Marissa inte är med längre, å så blir de rörigt och overkligt ibland, men de fortfarande bra. Jag har ju alla säsongerna, hehe.

Dagens bild påminner mig om sommaren, ligga å sola på sandstranden i grekland med ett par snygga brillor och håret uppsatt i en slarvig toffs, fy vad jag längtar till grekland i sommar. Jag vill spola fram tiden till första Juni, hihi. Va tycker ni om bilden? Jag älskar den, får verkligen sommarkänslor, ska ni åka ngnstans i sommar?





Sjukling


image1631
Godmorgon bloggen, jag vet inte vad de är men jag mår verkligen inte bra. De ganska läskigt faktiskt, för de skönare att veta om vad man är för sjuk, tex förskyld, eller nått. Men jag har ont i halsen till och från, tung i kroppen och känner mig trött konstant, även om jag sover hur mycket som helst. Så jag hade ingen kraft att gå till skolan idag, hur mycket jag än vill de, så kan jag inte. Jag älskar min linje, jag älskar alla estet ämnen vi har, men på sistone så orkar jag knappt va glad åt de, all energi går åt att orka skoldagen, och de inte normalt.

Jag vill ha tillbaka min gamla energi och ork igen, nu. Jag tror jag har en mild variant av min mammas sjuka, för hon är sjukskriven för att hon har så ont i lederna i kroppen, och jag känner mig ju tung och trött hela tiden, så det är liknande.

Nu ska jag kolla in massa OC avsnitt och vila på soffan hela dagen lång, bara vila och bli frisk. Jag vill verkligen bli frisk nu.







Godnatt bloggen

image1630

Nu ska jag sova, börjar ganska tidigt imorgon halv nio. Har dans första lektionen, får se
 om jag kan va med, pga av halsen. Menmen, jag tycker bilden ovan va skit läcker,
attityd de så ballt. Hoppas ni sover riktigt gott och drömmer sött, kram

Sov gott & dröm sött






Mischas nya hund!

image1629
Eller kanske framtida, här är Mischa Barton inne i en djuraffär i LA och köper hundmat till hennes två vovvar Charlie och Ziggy, hon gosar även med en hund från butiken. Kanske en kompis till Charlie och Ziggy i framtiden? Mischa Barton såg iaf lycklig ut och enligt uppfiter så är hon tillsammans Taylor Locke från Rooney, och de sägs vara lyckliga. Visst är den lilla vovven söt? Och Mischa ser ut att trivas i hundens sällskap, hoppas hon köper den.





Gossip Girl

image1628
Snart börjar gossip girl, jag erkänner. Jag har fastnat i trenden jag med, men står fortfarande fast vid att de aldrig blir som OC eller liknar OC. Jag älskar the oc och jag kollar flera avsnitt per dag, melove. Men gossip girl är också bra, tycker de här bilderna är så färg glada och fina, ellerhur? Precis varit och hämtat mamma från jobbet, ja övningskörde dit, jag börjar bli bra. Fast jag var lite rostig idag i körningen, hade min koll på annat, inte bra. Hehe, nu måste jag förbereda mig, hörs sen!





Mischa Barton

image1637image1627
Ny Kategori med nya äventyr, fick inspiration från mig själv faktiskt, så
nya äventyr med in style of, för dig som älskar kändis modet.


Först ut är Mischa Barton med denna underbara klänning, perfekt att ha till fint eller bara en skön härlig sommarkväll. Denna klänning kommer från Asos, den liknar Mischas klänning mycket väl och är verkligen in style of Mischa, älskar de stora sidenbandet i midjan, snyggt. Väldigt fint typ också, med en lätt underkjol som gör att färgade underkläder inte är något problem. För att få mer uppsyn kan ni se videon med klänningen här.





Inspiration

image1626

Jag känner verkligen av att jag inte är frisk ännu, när jag kom hem från skolan sov jag i två timmar, helt sjukt. Man märker så lätt när man inte är helt frisk, jag känner de direkt. De känns lite som jag har en mini blogg torka idag med, med de ganska självklart. Är man sjuk får man svårt att hitta inspiration, läser massa andra bloggar idag istället tror jag.

Kom gärna med tips på vad jag kan blogga om. Samtidigt som jag inte känner mig stressad av skolan så blir jag stressad i allmänhet bara, fast jag inte har alls mycket att göra. Svårt att förklara, med visst är bilden ovan otroligt läcker? tycker om den.





Dagens Outfit


image1623

Gick hem tidigare idag, mår inte bra. Influensan verkar aldrig ge sig, de jätte jobbigt. Vill bli frisk nu. På bussen hem hade tjejen brevid mig exakt samma nagellack, samma färg. De var lite kul, tror vi båda såg det. Men de visar ju bara att rosa är snyggt på naglarna i vår. Här är dagens outfit, väldigt enkel och bekväm.



♥ Blå skjort tunika - Vila
♥ Brun stickad kofta - Gina tricot
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM
♥ Blå rosett halsband med pärlor - Oasis
♥ Rosa tygskor - Stadium
♥ Brun skinnjacka - Wacko
♥Röd halsduk - Lindex








Dagens bild

image1622

Imorse när jag vaknade hade jag jätteont i halsen, influensan vill aldrig ge sig. Så jag fick inte gå på idrotten för mamma, så jag ska gå nu till sången. Kan ändå inte sjunga, får kolla på. Inatt hände värsta roliga grejen, jag gick upp typ halv två och började klä på mig, satt på datorn och tänkte morgonblogga. Jag trodde de var morgon, haha. De var lite roligt faktiskt. Dagens bild är på Mischa Barton, visst är hon vacker på bilden? Älskar hennes hår, tunikan är också fin. Vi hörs sen!





Godnatt bloggen


Nu ska jag gå lägga mig, kollat på greys och de var superbra som vanligt. Börjar tidigit imorgon halv 9, ni kanske inte tycker de tidigt men jag har en timmas resväg till skolan. Och vi har idrott, de jobbigt på morgonen. Ska vara med men ta de lungt, hoppas ni sover gott och drömmer sött!


Godnatt!




Greys Anatomy


image1621

Nu ska jag och pappa kolla på inspelade avsnittet från Greys som gick i onsdags, vi kollar ju på lost den tiden. Åh, jag tycker om greys supermkt, alltid lika kul. Vilken är din favorit serie? själv har jag många, ingen direkt absoluta favorit, bla greys lost, american dreams, dph, prison break mm. Nu måste jag gå upp och kolla hörs senare, kramar.





Jeans, hög midja

image1620

De här är dock inte mina jeans ännu, men de jag på bilden som provar dem. Tjejen som äger dem är än i min klass och hon kan tänka sig sälja dem till mig för fem hundra kronor. Frågan är, va tycker ni om jeansen? ska jag köpa dem av henne, eller inte. Och va ärliga, säg inte fint om ni inte tycker de är fina. För jag vill veta, hon köpte dem på Zara i höstas. Gissa bilden förut idag var Summer & Seth i OC och först in med rätt svar var Emelie, grattis till henne.

Update: tack för all hjälp, kommer inte behålla dem, trivs inte i dem.



Cookies

image1619
Efter middagen är det alltid gott med något sött, själv åt jag dessa smaskiga kakor, dock både innan och efter maten :). När jag kom hem hade mamma köpt sofie´s mode och nya strumpor till mig, fick utbrott igår för jag hittade inga utan hål, haha. Tack världens bästa mamma. Jag kanske ska köpa ett par knappt oanvända jeans av en tjej kompis i klassen, ska visa bild sen. För ni måste hjälpa mig och bestämma om jag ska köpa dem eller inte.

Nu ska jag och mamma gör annsiktsmask och kolla på
dansfilmen från tävlingen, Vad ska ni göra?






Middag

image1618

Nu ska vi äta middag, de ska bli riktigt gott. Känner mig ganska hungrig faktiskt,
även fast jag kom hem för en stund sen och käkade mellis, vad ska ni äta till middag?
Vi ska faktiskt äta köttbullar och spagetti, de tycker jag faktiskt är smaskens, hehe.

Vi hörs lite senare, kramar!




Dagens Outfit


image1614
Skönt att måndagens skoldag är över, den är värst på hela veckan. Visst vi har dans och teater men de matte, ensamble (okej de kul), klasstid och datorkunskap. Okej, kan inte klaga på ämnena, men jag höll på somna på matten. Vi går till halv fyra på måndagar, de sent. Här är dagens outfit, jag älskar trefärgade klänningar, vill ha fler.



♥ Trefärgad klänning - Organic cotton
♥ Silvrigt hjärtformat halsband - Glitter
♥ Svarta tajta leggings - Gina tricot
♥ Brons färgade örhängen - UroPenn
♥ Brun skinnjacka - Wacko
♥ Röd halsduk - mammas, vet ej var ifrån.
♥ Stor brun väska - Gamla stan i ngn butik .
♥ Svarta ballerina skor med rosett - Skopunkten






Hiss eller Diss


image1613

Nu har vi datorkunskap, vi ska göra ngt arbete i powerpoint, förstår inte så mycket. Våran lärare är inte så bra, han skriker och så, hehe. Jag fick g på matten, ni förstår inte hur glad jag är. Efter en vecka med influensa och nästan inget plugg, jag klarade det. Överlycklig. Nu tänkte jag lägga in hiss eller diss duell, va tycker ni om Lindsays outfit. Jag tycker de en hiss, svart är snyggt de enkelt men ändå lite rockigt, snyggt av lindsay. Va tycker du om Lindsays outfit?





Gissa bilden

image1611


Nu har vi precis haft lunch, äcklig kebab med ris. Jag hatar den maträtten, och de är den typ jämt. Så jag käkade banan och mackor. Var ej med på dansen imorse, kände mig inte frisk och vill inte riskera att jag blir mer sjuk. Gissa bilden idag är mer avancerad. Ni ska skriva filmen/serien´s namn plus karaktär namnen. Först in med det bli länkad. Snart är det dags för matte, ska få veta resultatet på provet från i onsdags. Hoppas de gick bra. Hörs sen, kraam




Dagens bild

image1612

Godmorgon på er alla, hoppas ni sovit gott. Nu väntar en ny vecka i skolan och första lektionen blir dans, kommer ta de lungt eftersom jag varit sjuk i över en vecka med influensan, men jag känner mig mycket bättre nu. Dagens bild är på Hillery Duff. Visst är hon söt? tycker de viktigt att ta fram hollywoods skådespeleskor med båda fötterna på jorden. Och där har vi Hillery som ett exemplar, visst hon är mer skådespeleska för barnfilmer och sånt. Men hon är bra på de hon gör. Nu måste jag göra mig i ordning, vi hörs lite senare, ha en riktigt bra dag alla.





Godnatt bloggen

image1610

Godnatt på er där ute, imorgon är det en ny vecka med nya skoldagar. Börjar redan kl kvart i nio med dans, de är väl roligt. Men nackdelen är att man är rätt trött på morgonen, ska kolla vidare på the perfect man en stund och sen ska jag sova. Känner att all trötthet kommer i efterhand efter danstävlingen. Visst är bilden söt? tyckte den passade in, så gullig med lockar i luggen, hehe. Nu måste jag sova, sov så gott alla där ute. Och gå inte och lägg er för sent, godnatt







Rachel Bilson i rött

image1609
Nytagna bilder på Rachel Bilson i LA här med hennes snuskigt snygga brillor i rött. På bilderna har hon precis handlat på Jamba Jucie men de man lägger märke till är hennes solglasögon. De är så snygga, jag ska köpa två par brillor i vår, ett par färgade och ett par svarta, de så snyggt med färgade glas, ellerhur? Men samtidigt ibland vill man gömma sig bakom svara diskreta brillor. Precis kollat på American dreams, nu har säsong två börjat, går på kanal9 20.00 på söndagar, jättebra serie som utspelar sig på 60 talet. Nu ska jag se vidare på the perfect man, eller va filmen hette. Kram





Söndags Shopping

image1607
När vi var i centrum var vi inne i lite butiker, hittade en superfin vårkofta som jag ska köpa. Ska ringa en annan butik och se om de har den imorgon, för mitt presentkort på veromoda gällde inte fast de var ett vermoda plagg, dock en annan butik. Vi tjuvstartade med lite mumsig påskmust, och eftersom godiset inte var så aktuellt igår så köpte jag en påse. Även en frida tidning, det är än utav mina favorit tidningar, Rachel var på framsidan också. Hon är alltid lika söt.

image1608
Sen när vi ändå var igång med påskmust så köpte jag lite påskpynt, kunde inte motstå dessa små söta påsk kaniner. Ska ha de på fönsterbrädan i påsk, visst är påsk kaninerna söta? Jag köpte även knee highs som är perfekt när man har ballerina skor och jeans. Dock har jag inte jeans så ofta, men när jag väl har de är de super. Nu måste jag gå duscha, hörs sen.





Dagens Outfit


image1603

Nu har jag och mamma varit och postat ansökan till ett sommarjobb. Vilken tur vi hade, sista dagen idag att posta. Så vi var lov att åka upp till hennes jobb och ta en kopia på mitt slutbetyg som skuille medföljas också. De är på gröna lund, och där har jag alltid drömt om att få jobba. Hoppas jätte mycket på att de ringer så jag får gå på arbetsintervju. Nog om de, de var bara en som lyckades med gissa bilden, Malin och de var ju Jennifer Aniston. Jag är med och tävlar om ett smycke här.



♥ Grå vit klänning - Gina tricot
♥ Svarta tjocka leggings - HM
♥ Stora hjärtformade örhängen - Bamboo
♥ Ekollon halsband i guldfärg - HM







Gissa bilden


image1601

Vi skulle igentligen åkt på båtmässa idag, men pappa åkte med farfar och en kompis så jag och mamma stannar hemma. Vi är trötta efter gårdagen, så vi ska kolla lite på sommarjobb till mig, se dansfilmen från igår då vi filmade och kanske kolla på gammal video film från när jag var liten. Gissa bilden idag, alltid uppskattat. Gissa vilken kändis bilden föreställer, först in med rätt svar blir länkad i nästa inlägg. Lycka till nu, hoppas riktigt många gissar och att de inte för lätt.






Hiss eller Diss

image1600

Rachel klär sig alltid snyggt, ofta i klänningar eller snygga shorts. Jag fullkomligt äslkar hennes söta stil som hon har, och den inspirerar mig mycket. Vad tycker ni om den här outfiten Rachel har, en hiss eller diss? Själv tycker jag om den super mycket, snyggt med avklippta shorts och en stor härlig kofta, tycker helheten vart jättebra så en snygg outfit tycker jag.





Dagens bild


image1599

Godmorgon på er, vaknade nyss och jag kan gott säga att denna natt med sömn behövdes, var en låång och jobbig dag igår. Men samtidigt fantatstiskt roligt. Vi kom dit halv ett, började inte dansa förns fem, så snacka om att vi fick vääääänta länge. Haha, men de var bra ändå. Försökte mobilblogga men de fungerade inte. Dagens bild är på Kate Hudson, hon är än utav mina favorit skådespeleskor, visst är hon otroligt söt på bilden? Nu ska jag äta frukost, kram





Danstävling 080308


image1598

Nu har vi precis kommit hem från tävlingen i falun. Gud va roligt vi har haft och otroligt nöjda med resultatet. Andra tävlingar där vi tränat stenhårt och åkt ut direkt har vi varit besvikna, men nu. Jag har haft influensan i en vecka, m har också varit sjuk. Så vi har inte tränat ett enda steg på två och en halv vecka. Ändå gick vi vidare, först var de heat normal, då gick vi vidare (överlyckliga) sen dansade vi igen, då vart de omdans för dommarna inte kunde bestämma sig, så då dansade vi en tredje gång...


flum video i bilen på väg hem, jag och m sjunger lite i takt till hennes ipod, haha.
Så roligt vi hade, tog säkert 200 hundra bilder. Härlig danstävling

Tredje gången vi dansade var de som sagt omdans, istället för att göra två heat slår microfon gubben ihop så vi blir typ 20 par på golvet (hade de här varit en vanlig rond hade de inte fått varit så här, max 12 par på tre dommare, nu var vi 22 par på tre dommare). Så de tog ut 6 par där ifrån, av 22 st. De kunde omöjligt hunnit kolla på alla paren, och innan de blev omdans ser man på filmen att vi får två kryss. Så hade de inte varit omdans hade vi gått till semi, utan att ha tränat på hur länge som helst, de ganska ballt. De jag till vänster på alla bilderna den till höger är min danspartner. På hemvägen donken, tradition





Disco Tävling Falun

image1596

Godmorgon på er, använder samma bild som jag hade igår men hinnrt inte fixa något annat. Haft otur med sömnen inatt somnade inte förns kl två, menmen vi får sova i bilen upp till falun. Har fortfarande inte fått grepp om de här med mobil blogg, men de löser väl sig längre fram. Så jag kommer vara borta hela dan på dans tävling i falun, men vi hörs ikväll, kraam





Disco Dansdräkt


De här inlägget försökte jag publicera vid tio, men då fungerade det inte.
image1594

Nu är det snart dags, imorgon bitti ska vi iväg på danstävling. Tänkte visa min pardräkt (pardans med en till), vi har faktiskt sytt hela dräkten själva så jag tycker vi har gjort ett superfint jobb. Älskar färgerna, jag ville ha gult, min danspartner rosa. Och de så snyggt ihopp, speciellt när vi har pärlor på också. Vi får se hur de går imorgon, hoppas de går bra. Trots att vi inte har någon kondition alls pga av att vi varit sjuka. Men de alltid kul att tävla, älskar det.

image1595

Ni måste fortfarande hjälpa mig med namn. Vad tycker ni min nya domän ska vara? Jag har lite olika förslag, ska de vara som de är nu? performance, för sweet 16 är ju de jag heter, men tänk när jag blir 17 då, och 18 osv. Så de är inte så smart. Men hjälp mig gärna att komma på, blir tacksam för alla förslag. Hu har jag lockat håret och kollat på letis dance, matte å carin åkte.






Let´s Dance

image1593

I all glädje och skratt här hemma efter att jag precis fått veta att jag vunnit en tävling jag inte ens visste jag var med i är det faktiskt dags för let´s dance. Hela jag drarrar jag är så jävla lycklig. Men jag behöver er hjälp, jag ska få en ny domän, va tycker ni min nya domän ska heta? någonting.se ska de vara. Så kom med förslag. Åh, jag är så lycklig kan inte sluta tänka på de, jag vinner aldrig något. TACK TILL ALLA UNDERBARA LÄSARE. Har ni några favoriter i let´s dance? mina är såklart tobbe och tina. De är så posetiva och glada jämt. Nu måste jag springa upp, vi hörs sen, kramar!





Spotlight´s & Pizza


image1592

Nu förstår jag ingenting, fick massa kommentarer där de stod. Grattis till vinsten i spotlight tävlingen. Hmm? va är de tänkte jag. Hade ingen aning om tävlingen eller att jag ens var med. Men om de är som de står så är jag en utav de trettio bloggarna som vunnit. Helt utan att veta om de. Men fy bubblan va glad jag blev, hur gick de här till? någon som vet? vad är spotlight? Fattar ingenting just nu, hehe. Har inte fått ngt mail eller nått från dem, kanske beror på att jag har ingen kontakt mail. Ni som vet mer om tävlingen kan väl berätta? :D Spotlight kan kontakta mig här

image1589

Vi har precis ätit middag och det blev hemmagjord pizza. De här är en bild på när pizzan precis ska in i ungnen, vi köpre pizza kit från saralee, och där i finns degen och såsen, allt tillagar man alltså själv. Det här är världens godaste pizza, så de är verkligen ett tips till alla där ute som gillar pizza. Nu måste jag skynda mig upp och äta, Tycker ni om pizza?





Danstävling Falun

image1588

Imorgon är det dags för årets första danstävling. Vi kan ju inte direkt påstå att vi är förberädda. Jag har haft influensan sen förra fredagen, så jag har inte tränat något alls. Marielle har varit småsjuk till och från så hon har inte tränat heller. De här blir första tävlingen utan någon träning innan, hehe. De ska bli kul och se hur de går. Brukar inte lägga upp bilder, men de jag vänster på bilden i mitten. Så imorgon är det tävling i falun spännande.

De tar sin tid att åka dit, kommer nog slänga in ett inlägg innan jag åker, men de allt jag kan blogga på hela dagen. Om ingen vet hur man mobil bloggar? För i sånt fall kan jag blogga, men annars går de inte. Vi ska dock bara tävla par denna gång, vi vill spara den kraft vi har till paren så vi tävlar inte singel. De är ju sin lilla resväg också, 3 timmar. Så de tar ett tag, kan inte beräkna när vi är hemma igen, men de märker ni. Nu ska jag fixa lite mat. Pizza!

Är du intresserad av dans?




Klick vs Fredag

image1587

Härliga saker med helgen är att två super billiga mode och skvaller tidningar kommer ut. Vi köper alltid båda, för att jag älskar att läsa skvaller och sånt, men mode är minst lika kul. Även omce går ganska fort att bläddra igenom tidningarna är de alltid lika kul. Vilken är din favorit, klick eller fredag? Ibland tycker jag tidningarna har lite väl lika innehåll, man kan ju undra vem som härmar vem. Klick är något bättre på mode tycker jag, men annars är de lika. Hörs sen, kram




Mischas Nya Kille

image1586

Mischa Barton sågs igår på ett café i LA ha väldigt mysigt med en okänd man. Det är inte Brett Simon som de har talats om att hon dejtar just nu. Utan de här är någon helt annan. Mischa såg väldigt lycklig ut, och hade inga problem med att visa
öppet för andra sin kärlek till mannen.

Själv tycker jag inte de var någon hetig, men Mischa har en speciell smak när det kommer till killar. Hon dejtar alltid lite rolling stones liknande killar, ofta okända killar med lite hippie känsla över. Övrigt Mischas stil idag tyckte jag var ball, tycker de skitsnyggt med sånt band i håret, och de ska jag definitivt ha ivår i mitt hår. Va tycker ni om Mischas nya kille?







Hiss eller Diss

image1585

Först och främst vill jag tacka för alla underbara kommentarer, jag fick otroligt många under tiden jag var borta, en hel sida plus en halv till. Tror de är rekord, hehe. Provet gick bra också, även om de var några saker jag inte kunde så kunde jag nästan allt. Så de känns skönt, två prov bakom sig. Hiss eller diss på Mischas outfit? Jag dissar den, hennes kofta var inte snygg. Tycker även att tröjan inte matchar alls med shortsen, nej en diss från mig på Mischas outfit. Hörs sen!





Fredagens Outfit


image1582

Nu ska jag iväg till skolan och skriva ett prov, hoppas verkligen att de går bra. På vägen in ska jag äta lunch också, vi hade ingenting hemma så jag äter väl en hb på donken eller något. Vi får se, ni hade lite problem med gissa bilden idag, bara en klara det och de var Catty, så grattis till henne. Här dagens outfit, min nya insydda kjol som från börjar var en m, supersnygg är den.




♥ Svart kjol med dragkedja - Gina tricot
♥ Svara strumpbyxor - Micro Modal
♥ Vit basic topp i bomull - HM sport
♥ Röd jordgubbe med stenar - Asos
♥ Svarta ballerina med rosett - Skopunkten







Gissa bilden

image1581

Nu ska jag sätta igång och repetera de sista inför provet idag. Så allt sitter sen, hoppas de går bra. Gissa bilden då, gissa vilken kändis de föreställer, först in med rätt svar vinner och blir länkad sen. Lycka till nu alla. Och tänk på att ni kan gissa hur många gånger som helst. De finns ingen gräns. Nu måste jag fortsätta plugga, men jag lägger in dagens outfit sen.






Dagens bild


image1580

Godmorgon, gick faktiskt upp för en kvart sen. Så de inte mycket jag har gjort innan jag satte mig här. Mår mycket bättre idag så jag tror vi kommer tävla imorgon, (superglad). Dagens bild är på naturligt vackra Jennifer Lopez, jag tyckte den här bilden får fram en känsla av naturlighet, speciellt i leéndet. Vad tycker ni om bilden på henne? Nu ska jag äta frukost, hörs sen.


132 dagar kvar till grekland kreta


Godnatt bloggen

image1578

Nu är det dags att krypa till kojs. Visst är den här bilden på Benjamin (mums), Mischa och Adam jättefin? Idag har jag hunnit med en hel del för att vara hemma och är sjuk. Pluggat mycket till mitt svenska prov i språk historia imorgon, träffat min parkompis och bestämt och pratat inför tävlingen. Bloggat, tagit de lungt. Så min dag såg ut ca sådär. Men imorgon ska jag gå till skolan och skriva prov, går inte hela dagen utan bara på provet. Så imorgon kommer en dagens outfit. Saknar att lägga in dem, för de är bland de roligaste momentet på bloggen. Nu ska jag sova, sov så gott alla där ute.





Hiss eller Diss

image1579
Tänkte starta en ny sak, varej dag lägger jag in en bild på en kändis Outfit. Ni väljer om ni vill hissa (ni tycker om outfiten) eller dissa (ni tycker inte om outfiten) Många andra bloggare brukar ha de, och de verkar super roligt. Om de uppskattas blir det än kategori, har en kategori nu, kanske stannar om de uppskattas. Så va tycker ni hiss eller diss på MK´s? outfit jag tycker hiss.






Private practice

image1576

Såg denna nya tv-serie förra veckan och jag tyckte de var ganska bra. Idag verkar de va jätte intressant handling så ska se de idag igen. Va tycker ni om serien? Ska ni se ikväll? Vi hörs senare, ha en fortsatt trevlig kväll alla.





Friends & Plugg

image1575

Om en halvtimma börjar vänner. Hoppas jag kan kolla på det, för jag har väldigt mycket plugg ikväll. Fick veta nu vad som gällde i svenskan som vi har prov på imorgon. De stämde inte överens så bra med de jag pluggat på så de blir en garanterad plugg kväll. mellan 8-9 ska jag plugga hela tiden har jag bestämt mig för. Så jag hoppas jag hinner se vänner innan, men först ska vi åka och hämta mamma, jag ska övningsköra då. De börjar gå bra för mig nu, kör ganska normalt men jag vill ha utmaningar, hehe. Har ju inte kört så länge, men är bra. Kanske spelar in vänner så jag inte blir stressad? bra ide. Så blir det, vad ska ni göra ikväll?






Mischa Barton

image1574

En till perfekt klänning från Mischa? Jag tycker den är superfin och jag skulle hemskt gärna vilja ha en sån, så sött. Kom hem från Marielle från en stund sen, bvi har planerat lite inför dansstävlingen och snackat lite övrigt. Hoppas bara vi kan åka då, hoppas på att vi är friska imorgon. För de då våra föräldrar avgör om vi får åka, hoppas verkligen. Nu ska jag och pappa äta Kyckling med potatissallad, gott va?






Rachels heta lugg

image1573
Många säger att Rachel Bilson inte alls passar i lugg, jag är inte en av dem. Jag tycker hon är otroligt snygg i sin lugg och de passar både hennes outfit stil och hennes ansikte. Här är helt nytagna bilder på henne och jag tycker hon är supersnygg i lugg. Så nu fick jag de sagt, hehe. Nu ska jag gå upp till min parkompis och disskutera å snacka lite inför tävlingen, kram





Bloggtävling

image1572

Tack till alla er som deltog, 52 stycken
var med och de bra att så många är med, superkul. Valde slumpvis en siffra och de vart Emelie som vann, stort grattis till henne. Ett paket skickas till dig imorgon. Så de Emelie som får ha en av vårens trendfärger på naglarna i vår, har den också och de otroligt fin färg med hållbarhet.

För er som vill köpa det är det Depend minilack nr 122.

Åter igen, Stort Grattis till Emelie





Second hand, Stockholm!

image1571

Jag har faktiskt aldrig handlat eller besökt någon second hand butik, alla prata om att de finns så många bra Stockholm, och att man alltid hitta så mkt fynd där. Jag tycker om å ha sånt inte alla andra har, därför tror jag att jag skulle uppskatta second hand saker mycket. Allt från solbrillor till kläder skulle vara intressant. Många stora mode ikoner handlar ju second hand, som bland annat Elin Kling. Så nu är frågan till er, har du några tips på bra second hand butiker i Stockholm?

Update:
de var Abi som gissade rätt på gissa bilden först,
självklart va de vänner skådespeleskan Courtney Cox





Gissa bilden

image1570

Gissa bilden idag kör vi igång nu. Vanliga regler, gissa rätt på vilken kändis bilden föreställer, först in med rätt svar vinner och blir då länkad. Så sätt igång och tänk nu, vem kan de vara. En ledtråd jag har gjort de svårare än va de var igår för er. Nu ska jag gå upp och plugga lite kanske, vi får se. Ta de lungt och så, men vi hörs lite senare. Lycka till nu med gissningen.





Strålande Sol

image1569

Ute och här sitter jag, sjuk och kan inte gå ut. Blir så arg. Hela veckan har de varit fantastiskt väder och just denna vecka har jag varit sjuk, vill ju också gå ut och sola och värma mig. De är ju så härligt, aja. Hoppas bara jag blir frisk så jag kan vara med på tävlingen på lördag, (tävling i dans). Kommer bli jättebesviken om jag inte kan, för de så roligt och tävla, nu lunch.

Update:
Zlatan fick sitt andra barn imorse 08.30, de vart en pojke som ska får namnet Vincent,
både Helena och vincent mår bra. Grattis Zlatan






Dagens bild

image1568

Godmorgon på er, gick up för en timma sen och har kollat på min gamla favorit serie huset fullt, superkul va det så de igen. Har massa inspelade avsnitt från när de gick på kanal5. Snart börjar pluggandet och jag ska läsa igenom alla häften. Har valt att dela upp dem i tre grupper för kan inte läsa alla på en gång. Så va passar inte bättre en dagens bild på Ashley Olsen, som spelade halvrollen (tms med sin syster) i huset fullt. Älskar den serien, de är så gulliga. Idag mår jag lite bättre, hoppas jättemkt på att ja blir frisk så jag kan tävla på lördag. Hörs sen, kram


133 dagar kvar till grekland kreta


Oboy

image1567

De är så gott att ta ett riktigt stort glas med oboy på kvällen, den ska vara kall absolut inte varm. Den ska även va lagom blandad, inte för lite oboy inte för mkt. Haha mycket krav jag har där, Tycker ni om oboy? Nu har jag kollat en stund på tv, ska rulla igång ett OC avsnitt från säsong ett, sen är de nog dags att sova, vi hörs i morgon snuttepluttar, sov så gott




Elin klings kjol

image1566

Jag är fullkomligt inlove i hennes kjol. Den är så snygg, jag vill verkligen ha den. Älskar elin klings stil och hon träffar alltid rätt, Någon som vet var man kan köpa kjolen eller liknande? Gud va spännande de var på lost, varför har Kate Aaron? de är ju inte hennes son. De alltid sådanna slut på lost, hehe. De blir väl ngt nytt nästa vecka.





Ashleys håruppsättning!


image1564
Precis spelat thesims2 alldeles för mkt, men de blir så. Man får perioder då man spelar jättemkt sen så blir det tråkigt och man har uppehåll. Åt middag för ett tag sen, lax med pasta och saffrans sås, de var faktiskt jättegott. Vad gör ni för något? Var ju i skolan idag och skrev provet, fick ta sota för de nu. Min hals gör jätte ont, usch. Jag vill verkligen kunna åka på tävlingen på lördag, jag vill jag vill. Mamma har förhört mig lite på svenskan också, nästan allt sitter. Men jag får plugga mera imorgon. Om en halvtimma är det vänner, funfun. Slänger in den hära fantastiska bilden på Ashley, kolla håret, såfint. Alla vet nog redan att de var Eva på gissa bilden, men snabbast in med rätt svar var Hanna, grattis.


Har ni några tips på second hand butiker i stockholm?





The OC




Det finns ingenting som OC. Första gången jag såg första avsnittet fick jag rysningar, jag älskar denna serie så himla mycket. Har alla dvd boxarna och kollar varje kväll. Kan nästan alla repliker från säsong ett, men mest av allt. Gud va jag saknar OC, tidernas absoluta bästa serie. De kommer aldrig finnas någon serie som OC, världens bästa och mest älskade serie.

Forever Young, Hallelujah, speeding cars, legendary, Dice, California, Smile like you mean it.





Prov, Mellis & Lindsay

image1563

Nu är jag hemma igen efter matteprovet, de gick faktiskt helt okej. Vill ju inte ta ut något i förskott men de kändes faktiskt bra, skönt de. Jag som knappt pluggat eftersom jag är sjuk. Skönt också att jag kollade upp med min svenska lärare att svenska provet är på fredag, så jag har imorgon att plugga, superbra. De var ganska jobbigt å åka till skolan och så (de långt en timma dit en hem) man kände att man inte var frisk. Nu ska jag äta mellis, mumisigt.

Ovan ser ni bilder på när Lindsay är och firar sitt nya omslag på paper magazine. Jag tycker Lindsay ser ut att må mycket bättre och att hon faktiskt kan le och skratta, utan att de tillgjort. Är de för mycket att hoppas på att gamla Lindsay är påväg tillbaka? Va tycker ni om Lindsay, visst ser hon ut att må bättre?





Gissa bilden

image1562

Gissa bilden här då (jag är i skolan så mamma publicerar inlägget) hoppas jag inte gjorde de allt för lätt för er, men de är som vanligt, först in med rätt svar vinner och blir länkad sen. Lycka till nu och kom ihåg att bara för ngn skrivit de namnet ni tror de är så betyder de inte att de är den personen, så gissa på för ibland gissar många fel. Lycka till.





Dagens Outfit


image1559

Super stressad och mår verkligen inte bra, ska iväg å skriva ett dumt prov i matte som jag hoppas går bra. Sen åker jag hem igen, känner mig inte alls taggad för eftersom jag inte mår bra alls. Efterssom jag varit så mkt sjuk och inga outfits har ploppat upp på bloggen lägger jag upp en nu, de här är vad jag har på mig idag när jag ska skriva provet, men nu måste jag skynda mig, hörsen!




♥ Svart liten jacka med dragkedjor - HM
♥ Rosa aa-klänning - Gina tricot
♥ Svara leggings med snurr nertill - Gina tricot
♥ Svarta ballerina skor med rosett - Skopunkten
♥ Silvrigt stort hjärta i silver kedja - Guldfynd









Dagens bild

image1558

Godmorgon bloggen, vaknade ca för 50 minuter sen och har precis ätit en lätt frukost. Eftersom jag måste äta lunch vid elva för att sen efter hinna åka till skolan och skriva matteprovet. Så mellan tolv och tre kommer jag inte kunna blogga, skriver prov en timme, så är de restid en timme dit och en timme hem. Vad ska ni hitta på idag då?

För övrigt ska jag försöka fixa de sista på min insydda kjol från gina tricot. Och på eftermiddagen måste jag plugga massor inför svenska provet, jag tror de är imorgon, annars är det på fredag. Vi få helt enkelt se, får fråga ngn sen som varit där och vet mer och så. Nu ska jag nog läsa igenom några bloggar och sen gå upp till mamma, fint väder vi har idag.


134 dagar kvar till grekland kreta


Godnatt bloggen

image1557
Nu är det snart dags att krypa till kojs. De har varit en ganska lång dag, gick upp vid nio. Men jag är ju sjuk så behöver mycket sömn, speciellt nu imorgon när jag ska gå till skolan och skriva prov, men skriver bara provet så jag deltar inte under andra lektioner under dagen. Jag och mamma kollade på lite video film som jag sa förut, men vi hitta inget roligt, eller jo de var lite roligt filmer när jag stod och dansade en dans jag och min bästa kompis gjort på avslutningen, men annars var de mest massa innebandy matcher som min bror spela (han var både fotboll och innebandy tok som ung, jag var nästan alltid med och kollade). Ska kanske kolla på tv en stund innan jag sover, sov så gott.





Hayden Panettiere

image1556
Tycker Hayden är så naturligt söt och vacker, hon fick ju sitt genombrott genom heroes, och hon har en fin kontakt till sin mamma. Hoppas hon inte blir som alla andra hollywood tjejer utan att hon håller sig på jorden, för hon kan säkert bli stor, hon är ju så ung än så länge. Va tycker ni om Hayden? Nu ska jag se mer gammal video film från 2003. Skojj





Milly Moy Dress

image1555
Gud vilken söt och perfekt som sommaklänning, de sånt fint med matrial som är i lätt tyg. Alltså att de far lätt med vinden, de super somrigt och fint. Tycker de var ett sånt fint mönster på denna klänning också, och färgerna bjuder även in till sommarkänslor. Va tycker ni? Denna kan ni köpa hos asos för ganska mkt närmare tre tusen, alltså för den med pengar.

FAN, KOM PÅ NU ATT GOSSIP GIRL BÖRJAR ÅTTA!!!




Nicole Richies Bebis

image1554
Första bilderna på Nicole Richies dotter fick tidningen people chansen att publicera, bilden till vänster visar när hon och maken är ute och går med lilla dottern påväg till ett läkarbesök. Vilken söt liten tjej undrar vem hon är mest lik, hehe. Tidningen people kommer släppa 1.8 miljoner exemplar av tidningen då Nicole och bebisen är med. All lycka till lilla familjen.





Vad blir det för mat?

image1552

Magen kurrar och de tyder på att det snart är dags för middag. Till vardag äter man ofta husmanskost (allafall vi) och de kan ibland bli lite sådär halvtråkigt, man tröttnar helt enkelt på maten. Har ni några favorit rätter att tipsa om? Ikväll kom jag på en sak som de var ett tag sen vi sist åt och de är ungsskina med beanässås och sparris (allt de gör man i ugn) sen till det äter man ris. Men för övrigt blir de ofta tråkiga rätter i veckorna, Vad ska ni äta för mat ikväll? Mitt tips blir iaf de vi ska äta ikväll, som jag skrev om ovan. Nu ska jag gå upp och kolla till maten, riktigt hungrig. Kram






Britney träffar sina barn!

image1551
Sångerskan fortsätter att träffa sönerna på regelbunden basis. Härligt att hon får träffa dem igen och att de verkar iaf som de är på bättringsvägarna för britney. De har ju varit ett hemskt 2007 för henne så vi får hoppas på att 2008 blir mycket bättre, va tycker du om att hon träffar barnen igen? Hoppas allt går bra nu och att de håller i sig. Så hon bättrar sig.

Matten: Tänkte också medela här att de går förundransvärt bra med matten, hehe. Lyckas faktiskt klara de mesta och de är ju bra, har lite kvar men tog en liten blogg paus, stolt över mig som är sjuk och att jag då pluggar.

Uppdate: Passerade nyss 5000 kommentarer, yey! :D






The Sims & Matte

image1550

Nu har jag spelat the sims ett tag, även kollat på gamla video filmer med mamma, jätteroligt. Jag älskar verkligen att spela sims, har alla typ, inte prylpaketen där har jag bara ett. Längtar tills sims 3 kommer ut, sätt bilder och de verkar super coolt, de jätte verkligt där. Spelar ni sims? För övrigt så måste jag plugga matte nu, ska faktiskt försöka ta mig till skolan imorgon och skriva provet och sen gå hem igen, så ska försöka plugga lite nu. Även om jag är jätte oförberädd så är våran skola så knäpp så vi har omprovsdagar en per termin, där man gör alla omprov (en lördag, skojjar inte). Så de helt sjukt å vill inte gå då, så hoppas de går bra imorgon.

Värst va dukitga ni va då, många gissade fel och skrev christina aguilera, men de var faktiskt gwen stefani och snabbast in på samma miniut slag var Cheri och Ia, så bra kämpat alla och grattis till dem. Imorgon ska jag försöka göra de ännu svårare.




Gissa bilden

image1549

Gissa bilden som många känner till, gissa rätt på vem bilden föreställer och först in med rätt svar vinner och blir länkad. Ibland då jag ser att de svårt så skriver jag en ledtråd bland kommentarerna så de gäller att hålla ögonen öppna, hehe. Ge gärna in förslag sen på vilka ni skulle vilja se under denna kategori, alltså kändisar ni vill att jag gör om bilder på och ni då får gissa, haft ganska många olika nu så behöver mer förslag. Lycka till nu och hoppas de går bra för er.




Internet shopping


image1548

Va handlar du helst när du shoppar över internet? Jag har valt ut några ovan av de större internet handlarna, men frågan är har du någon annan favorit, eller vilken är din favorit. Min är Asos.com, för där kan man räkna med att få ha plagget för sig själv.





Mischa B i Lack

image1547
Mischa Barton har hängt runt i Paris under deras modevecka men nu är det dags att åka vidare till London. Mischa är definitivt en tjej med koll och är nästan alltid helt moderiktigt klädd. Idag blev det dock lite för mycket.... De runda solisarna är snygga men Mischas lackade leggings är minst en storlek för små. Va händer med Mischa, först håret och nu de här, hoppas verkligen att hon snart är tillbaka med både stilen och den gammal hårfärgen, va tycker du om nya Mischa?





Dagens bild

image1546

Godmorgon på er, är fortfarande sjuk och min natt har inte varit en härlig en. Hostat och knappt kunnat sova alls, usch och fy. Halsen kliar och jag är super hes. Gick upp vid kvart i tio och åt frukost, kollade på eftertio med hon malou, och de var intressant för de handlade om en tjej som föddes med ett halft hjärta. Nu jag ska jag blogga runt lite bara. Dagens bild är på Rachel bilson som de flesta nog vet jag avgudar, henne och mischa. I både stil och personlighet tycker jag om båda väldigt mycket. De här är en fin och naturlig bild på henne, naturligt är finast. Är med och tävlar här om ett supefint peace armband hos hanna på hennes blogg, va med du också. Superfint





Filmer, Vila & Rachel B

image1545

Snart är det dags att sova, ska kolla lite på tv innan. Ikväll så kollade jag och mamma på gammal video film från 2001, de var superkul att se sig själv som 11-12 åring. Vi har väldigt mycket film, ända sen vi var nyfödda tills vi kanske är 7-8 finns de otroligt mkt band. Men sen finns de ända tills idag när vi gör speciella saker, reser och sånt. Men upp till 7 års ålder finns vardagen med och de är de bästa, så roligt att kolla på. Har ni någon video film från när ni var små? Uppskattar verkligen filmerna vi har, alla minnen kommer tillbaka när man ser saker, underbart. Ska nog se mer film imorgon tror jag.

Under dagen har jag mest bloggat kollat på tv och pluggat lite, inte så mkt men är ju sjuk med influensa så måste vila upp mig. Roligt att rätt så många är med i tävlingen en så länge, men bättre kan ni. Ni behöver ju bara skriva en fjuttig kommentar, enkelt. Så glöm inte att vara med i den enkla tävlingen. Är ju ett fan av naturliga bilder så här är en på Rachel Bilson, naturlig.





Tävling knallrosa lack!

image1544
De var inte länge sen jag hade tävling sist och skickar iväg vinnarpiset till den vinnaren idag, men jag kunde inte hålla mig längre. Efter jag själv provat (mitt eget ex) så kunde jag inte vänta. Ni ska bara veta hur snyggt och trendigt de är. De är tipsat i tidningen solo som säsongens bästa och snyggaste lack. Och ni kan ni vinna detta lack på min blogg.

De ända ni behöver göra är att ni skriver en kommentar i detta inlägg, bara detta inlägg. Men självklart får ni skriva på era bloggar om tävlingen, och de gör chansen större att vinna. Om ni gör de, skriv då länken så jag kan se det. Men man behöver alltså inte göra de, gör de enkelt för er denna gång. Så ni som vill vinna vårens trendigaste lack från depend mini lack i färgen knallrosa. Tävlingen avslutas på torsdag eller fredag, beror på hur många som är med. Lycka till !


Sweet 16´s blogg


SYTYCD - Allison & Ivan



Jag älskar att kolla på dansklipp och hipp hopp som jah höll på med mer som yngre skulle jag vilja utveckla mer igen, både jag och min dasnpartner vill de, vi får se. Just nu sitter jag bara och kollar in klipp och inspireras, dans är verkligen coolt. Dansar ni, isf vad? jag är tävlingsdansare för er som inte vet i disco dans. Väldigt roligt, nu måste jag plugga. Kram





Sofis mode & Choklad

image1543
När mamma kom hem hade hon med sig Sofi´s mode och en chokladask, mumsigt värre säger jag. Min mamma är bäst. Tycker sof´s mode är den bästa modetidning jag läst. Jag är en modebloggare, men samtidigt förstår jag mig inte på ikea katalog tjocka elle som till 80 procent består av reklam. Blir verkligen inte inspirerad av sånna tidningar. Så jag läser klick, fredag, sofis mode, frida och solo, de tidningar det. Brukar ni läsa sofis mode, isf va tycker ni? De går inte alls med matten kan ja berätta, förstår verkligen ingenting. Jag har inget mattehuvud, förstår massor på lektionerna men de går bara ut och in, dan efter glömmer jag de. Och de här är ändå bara matteA, hur ska jag klara matteB? de frågan de, en sak som är säker är att jag inte tänker läsa mattec. Har ni lätt eller svårt för matte? Jag får fokusera på svenskan så länge, mamma och jag ska kolla igenom matten sen. Men först blir de middag och lite smaskig choklad till efterätt, kanske en kaffe latte också, mums. Juste de var Jamie Spears på gissa bilden idag och först in med rätt svar var Ewe. Grattis till henne och bra kämpat alla, fick in många rätt svar.





Greys Anatomy Test

image1541

Ett roligt test för alla greys fan där ute. Hittade de på deras hemsida och här kan du också testa dig. Vem är du mest lik i grey´s anatomy? Jag vart Lexie, hehe. Fast vissa frågor kunde jag inte svara som jag ville på, för de finns ju alternativ så vissa fick man ta den som stämde in bäst. Men de var väl roligt att bli henne, man känner ju inte henne så väl en efterssom hon är så pass ny i serien. Men hon var en av dem ja kunde tänka mig å va lik, de andra ser jag inget gemensamt med riktigt, fast de skiljer sig ju i vad man gör och så, testa själv.


Testa dig själv och berätta gärna sen vem du blev i greys!





Gissa bilden

image1540
Gissa bilden igen, igår var de svårt för många så jag har gjort de ungifär lika klurigt idag igen. Som vanligt de gäller att gissa rätt på vem bilden föreställer, först in med rätt svar blir länkad. Så sätt igång och tänk nu så de knakar i väggarna. Övrigt har jag precis kökat lunch och småkollar på harrypotter. Måste sätta igång å plugga lite nu, annars blir de så mkt tills sen. Men nu är de tävling på bloggen här så sätt igång att gissa, lycka till alla.





Just My Luck Movie

image1539
Tjejiga filmer fortsätter att rulla på här hemma, imorse såg jag just my luck med Lindsay Lohan, sätt den förut men den är bra. Den gick på canal+ komedi så de är inte en film jag har själv. Den kanalen är super när man är hemma och är sjuk, just nu är de harry potter, småkollar på de med. Filmen handlar om Ashley som har allt, jobbet, lägenheten, killen, vännerna men framförallt tur. Sen så möter hon Jake på en maskerad fest med masker för annsiktet, de kysser varandra å han få hennes tur. Sen så handlar de lite om hur otur hon har och hur hon försöker få tillbaka den igen. Bra film där, också en film då Lindsay är lite mer normal, fast hon håller på att förändras under de här åren, de är i mean girls hon är bäst. Har ni sätt Just my luck?





Mischa B i Gossip Girl

image1538
Mischa dissar Gossip Girl OC-stjärnan vill inte bli bästis med Serena. Nej, det blir ingen tonårsserie-comback för stackars Mischa Barton, 22. Enligt Usmagazine.com har OC-stjärnan tackat nej till erbjudandet.

Det har tidigare spekulerats att Mischa erbjudits en roll i succéserien Gossip Girl. Nu har det kommit fram att hon företetts rollen som Serenas (Blake Livelys) före detta bästa kompis, Georgina Sparks. Men Mischas karriärplaner är fortfarande desamma sen avhoppet från OC 2006. Det är helt enkelt film som gäller. Just nu befinner hon sig i Paris för att besöka modeveckan och marknadsföra den nya rullen Closing the Ring. I samma veva har Mischa nyligen dömts för rattfylleri och droginnehav efter en vild kväll i december förra året. Källa: usmagazine. De kunde varit roligt att se henne igen i rutan, eftersom filmerna hon gör är inga höjdare precis, kör gg Mischa.

Vad tycker du? Vill du se Mischa i Gossip Girl?





Godmorgon bloggen

image1537

Vaknade för en timma sen, jag hade så svårt att somna igår, de var jättejobbigt. Somnade vid ett tror jag, men de lika bra att gå upp vid nio så kan jag sova några timmar på soffan sen. Fortfarande har jag influensa och detta börjar oroa mig inför tävlingen i falun på lördag, jag måste måste bli frisk. En enkel frukost med rostat bröd, oboy, yougur och en proviva shot. Idag ska jag försöka plugga lite, mest svenskan. Har matteprov på onsdag som jag tror inte kommer gå så bra på, skit också. Men nu slutar vi lipa. Istället kan jag berätta en glad nyhet från igår.

Igår hade jag besöksrekord, riktigt riktigt roligt. Dagens bild är på vackra Eva Longoria. Hon är också en sån person som är så vacker för att vara över trettio. Hon har verkligen en trimmad kropp om man säger så och vilken fin ren hy hon har på bilden. Men kan kan ju vara omgjord, men de själva bilden vi bedömmer inte henne i verkligheten, de heter ju dagens bild. Skrev detta inlägg för en timma sen men min dator krånglar så!





Crossroads Movie!

image1535
Den är gammal men usch va bra den är. Ni har nog märkt att jag gillar tjejiga filmer, i helgen har jag sätt både john tucker must die, mean girls och nu crossroads. Jag gillar sånna här filmer, vet inte varför men smår ler mig igenom hela filmen, loveit. Denna låt är ju med också superbra. Gud va Britney Spears är vacker i filmen, naturlig och söt. Önskar att hon inte spårat ut som hon gjort nu, där ung popstjärna nu frånskild mamma med två barn hon inte ens har vårdnaden om. Stackars britney, saknar gamla britney. Någon annan som saknar den gamla Britney?





Kvällsmål & rätt svar!

image1534
Precis ätit kvällsmål, jag är ett riktigt matvrak. Men nu när jag varit sjuk har jag faktiskt inte varit så hungrig, beror väl på att man inte gör så mycket, bloggar sover bloggar sover, hehe. Inte exakt då men jag har ej gjort mkt i helgen. Men för övrigt älskar jag mat, är verkligen aldrig mätt. Så fort vi ätit lunch i skolan är jag hungrig igen, även om jag tagit två tre gånger om. Älskar mat och äter alltid massa frukt och sånt på rasterna, hehe. Mat är smarrigt. Äter även kvällsmål, brukar vara mer än såhär men efterssom jag inte varit så hungrig när jag varit sjuk blev de bara en toast macka, mumisgt. Brukar ni äta kvällsmål? På min macka ikväll var de bara ost å smör, vi hade ingen skinka, men gott ändå.

De var bara tre st som lyckades gissa rätt idag på dagens gissar tävling, rätt svar var ju förstårs Kimerley Stewart. Roligt med så många gissningar på bla sienna miller och sofi i sofis mode. Men snabbast idag var Elin grattis till henne. Igår var det Niccie som var snabbast in med svar och de var ju förstårs Mischa Barton på bilden. Roligt att så många uppskattar denna lilla tävling, ska nog göra en egen kategori till den, ihop med dagens bild kanske?





Gissa bilden

image1532

Kollade nyss på den charmige serien i en annan del av köping, den är så härlig och spontan. Ni har ju sagt att de så lätt att gissa bilden som vi kört här i två veckor, denna gång har jag gjort det svårt. Blir förvånad om jag ens får in ett rätt svar. Som vanligt den som gissar rätt svar blir länkad, igår var två som var lika, exakt samma tid. Ska kolla upp och publicerar de tms med vinnaren i denna tävling, så lycka till och spänn ögonen noga, vem kan detta vara?




Sommarjobb 2008


image1531

Snart är sommarn här och jag tänkte söka sommarjobb för första gången, har praoat på dagis å sånt. Men aldrig jobbat, jag skulle vilja jobba med barn eller på något café, men jag ksulle även gilla att stå i butik och hjälpa kunder, jag är villig till det mesta men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga när jag söker. Ska ni ha sommarjobb i år? vart och hur söker ni dit? blir superglad för alla tips och möjligheter jag får. Berätta gärna om tidigare sommarjobb ni haft.





Vichy för ung hy

image1530
Min mamma jobbar på apotekt och igår frågade jag henne om lite prover som jag tänkte testa och sen redovisa här på bloggen. Vichy har mycket produkter för äldre, men de har även en liten serie för ung hy. Så jag kommer pröva dessa produkter och sen kommer jag redovisa och ge bedömning när tuberna är slut. Ja skriver upp va alla produkterna heter om ni skulle vilja köpa ngn utav dem redan nu. Finns på ditt apotek

Rengörning

Purete Thermale - Cleansing milk
Purete Thermale - Hydra perfecting toner

Natt och dag krämer
Norma derm - hydrating care (dagkräm)
Norma derm - Nuit (nattkräm)

För torra läppar
Nutrilogie lévres - Intensive care


En bedömning på produkterna kommer längre fram i veckan,
använder ni någon vichy produkt?





Knallrosa nagellack!

image1528
När mamma kom hem från jobbet hade hon köpt med sig nagellacket jag pratar om hela helgen, de är depend minilack och de är rekomenderat i solo som vårens bästa och snyggaste nagellack. Så jag har nu ett jag med, men vet ni, jag har köpt ett till som jag lottar ut på bloggen lite längre fram. Så de blir tävling om detta lack längre fram i veckan. Självklart är de plomberat i butiken så att ni kan va säkra på att ni får ett nytt. Roligt att jag tagit mig upp några placeringar på listan, nu plats 9. Tänkte medela att jag fortfarande är sjuk med influensan, usch.

Va tycker ni om mitt nya nagellack?





Trefärgad klänning!

image1527

Jag är som många redan nog vet helt tokkär i trefärgade klänningar, ja tycker så snyggt och sommrigt. De kan va som ovan lite suddig känsla, eller så kan de va skarpa avdragningar imellan, supersnyggt. Huvudsaken är att de tre färger. Denna supersnygga klänningen är från la redoute för bara 119 kronor, varit påväg att köpa den länge och jag tror de är dags att göra mitt köp nu, hehe. Va tycker ni om klänningen, snyggt med fler färger?





Smoothie eller Glass?


image1526

Våren är här och nästa steg innebär den härliga svenska sommaren, vanligtvis är de då jättevarmt och något smarrigt kallt är alltid gott att smaska på i solen, så vad väljer du helst en varm sommar dag, Smoothie eller Glass? jag väler smoothie garanterat, gillar inte glass. Men om ja måste välja ngn klass så är de isglass som är godast.





Dagens bild

image1525

Dagens bild är på Cameron Diaz, jag tycker hon är underbart vacker för att vara trettio plus. Självklart kan bilden vara omgjord och så, men i verkligheten och i filmer ser hon också väldigt ung ut för sin ålder. Denna bild ger mig starka sommar känslor, och de får mig bara att längta ännu mer till kreta i sommar. Ska ni resa utomlands någonstans i sommar?




Ashley Olsen


image1524

Ashley Fuller Olsen är född den 13 Juni 1986 och är en berömd skådespeleska, hon har även en tvillingsyster vid namn Mary-Kate Olsen som hon delar en hollywood stjärna med.

Då tvillingarna Olsen var nio månader gamla tog deras mor med dem till en audition för rollen som Michelle Tanner i TV-serien Huset fullt.

Publiken blev så kära i Ashley Olsen och hennes syster, att de ville se mer av dem, då när de spelade mot varandra. Därefter 1993 kom deras första film - To grandmothers house we go. Efter de har många filmer, böcker, cd´s och annat släppts i deras eget namn.

Ashley Olsen och hennes syster har också startat företaget Dualstar Entertainment. Där det även har ett eget klädmärke för barn. Ashley är även en stilikon för många ungdommar världen över. Idag omsätter företaget två miljarder dollar om året.

2004 fick de huvdrollerna i filmen "New York minute" eller "En galen dag i New York", där spelar de tvillingsystrarna Jane och Roxy Ryan. Filmen producerade även systrarna, som med många andra av deras filmer.

För mig är Ashley och hennes syster en del av min uppväxt, om ni klickar här kan ni läsa mer om en tid då allt kretsade runt dem enligt mig och min bästa kompis Sanna. Idag uppskattar jag de även väldigt mkt, men inte på samma nivå.





Mischa Barton för Maxim

image1523

För inte så länge sen gjorde Lindsay Lohan samma sak som Mischa väljer att göra nu, klä sig lättklädd i tidning. Dock väljer Mischa att bära mer kläder än vad skandal drottningen Lindsay valde. Jag tycker själv att hennes shorts va supersnygga, men hon behöver inte göra sånt här, hon har ju pengar ändå, så vad gör hon det för. Hon har ju dessutom på sig en liten kofta för Maxims omslagsbild, och de är ju bra och visar att hon ändå varit med och bestämt lite. Mischa är numera blondin men här är hon brunett - riktigt snyggt faktiskt och jag tycker att det klär henne bättre.





Dagens Fråga

image1522
Tänkte börja med en ny sak på bloggen, jag är en person som gillar att disskutera och argumentera och sånt. Jag uppskattar även att få höra andras åsikter och föra debatt och sånt, intressanta frågor helt enkelt. Så en så länge låter jag de stå under allmänt, men blir de en vana fixa jag en kategori som döps till dagens fråga. Jag kommer alltså ställa viktiga och vettiga frågor ur samhället, men även andra mer posetiva mer lätta frågor. Så först ut blir en ganska bra fråga, en samhälls fråga helt enkelt. De viktigt att få med sånt man intresseras av.


Vad tycker du om hemsidor som snyggast.se eller liknande där unga tjejer lägger
ut bilder på sig själva, mer eller mindre halvnakna?



Debatten kan börja!


godmorgon bloggen


Björn Gustavsson dricker glögg!




Äntligen har klippet kommit upp, var bland de första att klicka på det. Har väntat hela kvällen, de här är samlingsklipp så både de han säger där ibörjan och sen har de klippt ihop så själva scenen när han är full är med också, Superrolig är han, ellerhur. Åh han är så sööt! Han är helt klart melodifestivalens höjdpunkt, han är såå söt i sina kallisipper. Så duktig på att spela full fast han inte ens dricker. Njut av denna asroliga och supersöta kille!





Gissa bilden


image1521

Dax för dagens lilla tävling, gissa bilden som de flesta nog känner till. De gäller helt enkelt att gissa rätt på vilken kändis som är på bilden, först in med rätt svar vinner och blir därmed länkad i nästa inlägg. De svårt att göra de lagom svårt för jag använder mig av phs när jag gör om bilden å de finns antingen jättekonstigt så man inte ser alls vem det är, eller så ser man klart och tydligt, men hoppas de blir lite knepigt.





Alla Älskar Björn Gustavsson!


Han är verkligen melodifestivalens höjdpungt, han är så grym på de han gör och han är ändå bara 21 år gammal. Så söt han är också, tror de inte bara jag som är kär i honom inte. Han är så gullig och rolig, och verkligen kvällens underhållning. Man sitter ju och väntar på att han ska komma, man plågar sig igenom dansnumret för att inte missa hans entré, alla älskar björn gustavsson.
image1520
Ikväll spelade han full, de var riktigt roligt. Man fick ju se hans sexiga rosa kallisipper också, haha. Kille har aldrig druckit heller och de är ett stort plus de, (efterssom jag aldrig druckit själv). Så söt och underbar han var, tycker han var otroligt duktig på spela full, han inspireras väl av alla andra som är fulla på riktigt haha. Så söt, hoppas verkligen han är med i andra chansen och globen också. För övrigt tyckte ja rätt låtar vann.






Melodifestival dags!


image1518

Nu är det dags för den sista delfinalen innan sista chansen och sen globen. Jag har ovan valt ut mina tre favoriter, de ska bli kul att se vad charlotte sjunger för något. Hon har ju en liten press på sig eftersom sist hon var med vann hon ju allt, då menar jag verkligen allt. Sibell kan va kul att se för man har inte hört från henne sen idol för ett tag sen. Och sen så gillar jag Niclas när han jobbade ihop med de där andra två killarna, någon och orup va det, så jag tror de kan bli en likande låt, hoppas på det. Ska du se, och har nu några favoriter? Kvällens höjdpunkt är alltid när våran charmige Björn gustavsson intar scenen och är alltid lika rolig och söt. Ha en toppen kväll så hörs vi efter programmet.



Disneydags


image1517

Nu är de disney dags på svt, jag har kollat på de sen jag var liten och de var ett tag sen sist, men usch vilka lördags känslor man får utav det, hihi. De lördag de, haha. De finns väl ingen åldersgräns på disney, många av er skrattar väl nu, men de finns fler i min ålder som kollar på just disney dags. Och jag bryr mig inte om vad andra tycker. Så nu är det disney dags sen blir det nog lite mat. De är ju så mycket disney trender just nu, så detta borde ju vara ett trendigt program, hehe. De så bra musik i disney också, älskar det. När jag låg i mammas mage kallades jag för långben, för jag på utraljudet hade jag så långaben, så jag hade väl en för kärlek till disney redan då, hehe. Sätt disney dags någon gång?





Esmee sings amazing




Esmee, hon är ju bara så bra på att sjunga. Spanat in henne på både youtube och hennes hemsida i ett halvår snart och de roligt hur hon gått från att lägga upp klipp på youtube till att få sjunga med Justin Timberlake. Lyssna bara här då hon sjunger en utav mina favorit låtar (som hon gör bättre en ne-yo) because of you. loveit.





Underbara läsare


image1516

Sånt här är riktigt roligt, har varit med på topplistan i några veckor nu, men legat bland de 20 sista hela tiden. Men idag har bloggen tagit sig upp till en 16.de plats och sånt här gör mig lycklig. Även fått små kommentaren av folk som älskar min blogg och tycker den är superbra. Sånt gör faktiskt mig lycklig, för bloggen är en stor del av vem jag är, jag älskar att blogga. Vet inte hur jag ska kunna tacka alla fantastiska människor där ute. Därför hedrar jag er i detta inlägg, för de ni som ger mig glädjen till att blogga. Så tusen tack.





Shopping från La redoute!

image1514
Efter lång tid kom paketet från la redoute. Här har vi först två par skor, de första tycker inte jag stämmer så bra överens med bilden på internet, de är mycket mer bredare över främre delen. Lite trånga också, men annars söta. Sen mina lite look a like gladiator skor, fast ja ville ha annorlunda, tycker sissådär. Själv silver spännet över främre delen var inte så snyggt, lite för pråligt. Men annars rätt så söta.

image1515
Sen lite kläder så, en grå rosa tunika, den var planerad att ha till leggings men ja tror den är för kort för de, synd. För den var söt och så. Sen en gul balconett bh, den va jättesöt och så, men satt inge bra. Sist men inte minst en på tok för lång klänning (på bilden har jag dragit upp den lite) annars jätte söt och blommig. Inget höjdar paket om man säger så, tråkigt att de aldrig kan stämma överens med bilderna. Får se vad som behålls. Nu, mer mean girls.

Mean Girls

image1513

Nu ska jag kolla film, de blir mean girls. Gammal film men riktigt rolig, de är en sån där tjejig film, hehe. Älskar tjejiga filmer, tycker de underhållande att se. Och på den här tiden var ju Lindsay Lohan mer normal också, tycker hon är jättesöt i filmen, fattar inte varför hon färgade håret. De var ju så fint, naturligt är alltid vackert. Har ni sätt mean girls, vad tycker ni? är de en klassisk tjej film, de tycker jag. Hörs senare, kramar!




Orange färgade naglar

image1512
Precis målat mina naglar i vårens hetaste färg orange, nagellacket var ständigt på mina naglar i sommras, men även förra sommaren. Underlacket är köpt på nivea och heter sea extracts manicure. Underlack för att överlacken sitter bättre och inte missfärgar naglarna. Sen använde jag mig utav mitt nagellack från grekland, från märket gabrini färg class. Supersnyggt, efterssom vi var där två år irad fick jag med mig sist lite fler förpackningar med den, eftersom den var så bra. Ni vet väl att nagellack ska förvaras i kylen? de håller otroligt bra om man har dem där. Va tycker ni om orange färgade naglar i vår, eller har ni någon annan favorit färg?





Rachel Bilson i lugg!

image1511
Men se på, Rachel bilson har gått och skaffat sig lugg, riktigt snyggt. Jag älskar hennes brillor, ska försöka fixa sånna i vår fast i färg. Ja tycker hon passar otroligt bra i lugg, och henns bruna stickade tröja är ju superfin. Hollywoods senaste turturduvor OC-snyggingen Rachel Bilson och Star Wars- hunken Hayden Christensen har blivit mer bekväma med att synas tillsammans. Här ser vi dem på flygplatsen i Los Angeles efter en gemensam resa till Tokyo. Visst är de söta tillsammans?





Dagens bild


image1510

Godmorgon på er, vaknade runt tio men mådde så jävla dåligt så jag kunde knappt röra mig, min hals brände huvudet dunkade och jag var varm som en stekpanna. Nu efter lite ibumentin och halsgrej tablett mår jag lite bättre. Dagens bild är på Jessica Alba, den är ju otroligt fin eller va tycker ni?, hon har ju så finaa fylliga läppar, och fina runda ögon. De är ju första mars idag, haha. Jag har verkligen noll koll, härligt med en ny månad som man brukar säga mars april har knopp i håret, de är alltså en vårmånad. Härligt härligt, nu ska jag svara på alla underbara kommentarer, vi hörs lite senare.





RSS 2.0