Jag dricker inte, och de är jag glad över!

 

Tänkte snacka om en annan sak jag tycker är väldigt viktigt! de är detta drickande landet runt! varför? snälla nån, de finns knappats någon som blir snyggare av de. Man glömmer bort saker man sagt och saker händer som man får ångra. Jag har dubbelt så kul och jag dricker inte. Jag tycker om att vara nykter, men ändå att ha roligt å skratta! de har inget me drickandet att göra.

En riktig fjotis-fylla är ett gäng blonderade blondiner som hänger vid en t-bana station och dricker cider som ngn alkis köpt ut åt dem. Tycker de väldigt tråkigt att unga tjejer inte kan ha mer respekt för sin egen kropp än de. De finns så mycket annat man kan göra ist för att dricka!

Alla mina vänner dricker, synd! för visst de blir vissa stunder när folk ska snacka om just sina fyllor då man bara inte orkar lyssna? so what! ursäka mig, men jag är så nedrans trött på alla fyllor hit och dit. Jag säger inte att ingen får dricka, de helt upp till var och än, men jag gör det inte och de är jag stolt över.

Spanade in en annan blogg då jag såg ett inlägg som en tjej skrivit om att hon inte heller dricker, vart förvånad! för har inte stött på så många som inte gör de. Tycker de härligt att de finns andra där ute som fattat greppet och mognat till lite och insett att de finns inget bättre som händer när man är full än när man e nykter, desvärre bara mer hemska saker.

Många kompisar berättar också om hur de kör moppe full? hallå, e de tokiga eller. Va händer om de kör på ngn, har man aldrig hört talas om don´t drink and drive?. de superviktigt, och om man följer de så räddar de 100 tals liv världen runt. Men om de ska börja spåra ut redan i tonåren hur ska detta sluta? Tänk på att de jag skriver är endast min åsikt och ja respekterar alla andra som dricker . Men de min blogg och de helt frivilligt att läsa den!

Om jag nu passar på och tillägger, att ta vara på sin ungdom är inte att supa sig full varje helg och strula runt med alla. De är nog mera att ha kul tillsammans med sina vänner och faktiskt minnas de som hänt dagen innan. Jag går på bio med mina vänner, träffas och käkar eller hyr filmer, de passar mig superbra! och de så mycket kvalite tid med det än att va ute och dricka tycker jag, eller vaför inte vara hemma och spendera tid med familjen? de gör jag ibland och de supermysigt. Jag har aldrig druckit och jag är stolt och glad över det, man är så ung fortfarande så ta hand om dig och om dina nära och kära där ute!


New look?

Ja, precis! färgade håret för två-tre veckor sen å allt bara poff försvann! gick tillbaka till frissan och de ska göra om det. Undrar om ja kan fråga om ja kan få en annan färg? eller om jag måste ta samma igen, vill ha liknade som Mischa Barton, lånade bilden från stina-lee, för den var så fin! kanske något mindre rött!


Men troligen kommer frisören säga att de måste ta samma färg, aja! de får bli som de blir! men hoppas på möörkt! Så de passar i höst, hade mörkt förra hösten å de va fint, visar en bild från förra hösten över! Haha, lite för mörkt! å gud de ser inte ut som jag!, haha!

Små handlat igen!




Så busig man kan vara! jag ska försöka sluta handla hela tiden utan spara min pengar, men så fort ja går in i en butik hittar jag något! Jag blir så glad varje gång också! Var iväg en sväng med mamma i Vby. Nu var de ganska bra fynd hära men ändå! En blå stor klänning ifrån vila 99 kr! förut 400 kr (de kallar ja billigt) Sen ett par superdupersöta örhängen som matchar med mitt vita halsband med en vit jordgubbe, jätt sött tycker jag! Sist men inte minst en halsband till as snyggt, ett rött äpple letat efter sån! så jag är superglad!

Trevlig kväll!


En eftermiddags dagens!

Eller de är hela dagens outfit men den levereras nu på eftermiddagen på bloggen!


♥ Tunika klänning - Asos (ngt kort)
♥ Brun kofta - Gina tricot
♥ Svarta tjockleggings - HM
♥ Halsband (månadssten) - Grekland



American Dreams is back!



Jippi! blir så glad, de alla tiders serie! och ni som missat den har nu en chans att se hela serien från början. Kanal9 Söndagar kl 20.05! Glöm inte den tiden, ge de en chans på söndagen för jag tror ni kommer älska den, precis lika mkt som alla som sätt den gör! 

OBS, skrev detta inlägg vid 11.40 idag i skolan, men ja råka köra upp knät i datorn så allt la av, mohaha! undrar om den funkar?

Ps, låten som spelas på bloggen är från serien!


Dålig kvalite!

Ja minsann, de var de verkligen! använt mitt kyssjohanna armband 5-6 ggr och nu börjar gulfärgen försvinna från kedjan! tycker de tråkigt, de var inte gratis precis! 250 spen fick man hosta upp, då räknar man iaf med lite kvalite!
Här under ser ni before and after bilder!


BEFORE




AFTER

Två dagens å en massa prat!



Inte gjort dagens senaste dagarna, allt går så fort och jag vill inte bli för stessad. Men de blir dubbelt så kul som förut nu ist. Första bilden är gårdagens outfit och de är en klänning med hjärtan - HM, Skinnjacka - Wacko, Strumpbyxor - Lindex, Halsband - guldfynd och sist med ikke minst, mitt kyssjohanna armband (kmr skriva lite senare om en tråkig sak som har hänt med de armbandet). Sen så ser ni dagens serru. Där vi börjar med en vit topp från - HM, Klänning mörkblå - Asos, skinnjacka - Wacko (ejbild), benvärmare och leggins - HM, och sist halsband från Asos, juste en grej till! mitt armband från kyssjohanna. De va mkt på än gång de!

Igår var jag hos tandläkaren, håller på att rotfylla min tand, usch fy och blä! är inte klar och har varit två ggr. Innan på dagen började vi dans osv. Mycket roligt. Idag så hade vi, hm! Juste` vi började med sång med våran sångpedagog, han försökte sätta ihop dans och sång (musikal) och de gick väl ganska bra, kul va de. Vi sjöng en grease låt på svenska, "vi har varandra som dipdadipso shuabadubido", haha ngt sånt! Sen hade vi matte, gud va man ligger efter när man bara varit borta än dag! Sen lunch- svenska med Birger, han är så snäll, och vänsterhänt som jag, power! sen samhällskunskaplekt som va lite knepig, menmen. Usch va mkt text! usäkta hur jag skriver men de här är ingen uppsats utan ja uttrycker mig mer som man pratar, de blir mer personligt då. Nu ska jag blogga lite, sen skriva ett till inlägg, mohahaha!

Later!


Suri Crusie!



Söt sötare sötast? gud hon är så himla söt! tyckt de från allra första bilderna, så gulligt med bebisar som har hår på huvudet tycker jag, hade själv de när jag va liten, till och med när jag föddes. Lilla Suri kommer säkert bli jätte söt när hon är stor också! hon brås väl på mamma Katie!

News!

Gjorde en liten beställning så här i höstmörkret. Mamma och jag bestämmde oss för att unna oss lite, och billigt blev det. Eftersom min bakgrunds sida är rosa så kan jag inte visa grejerna. Men ni får se senare, när sakerna kommer.

Min blogg har blivit rätt tråkig nu, vet inte riktigt hur jag ska lyfta upp den igen på banan. Men jag ska försöka, kanske bara är en bloggtorka just nu. Kanske någon som vill läsa ett nytt avsnitt i upptäck? vi får se vad som händer. En annan sak, ska byta mobil till helgen tipsa jätte gärna om någon bra, kanske hos tre? eller ngt.  Byta låt på bloggen ska göras idag iaf! så trött på relase me nu!



School

Sitter i skolan och väntar på att få gå till tandläkaren. Har käkat lunch och haft några lektioner. Första gången jag är inne på datorerna i skolan, om man räknar bort när vi fick inloggningskoderna osv. Imorgon blire sovmorgon till 10 nice.  Kunde lagt in outfit imose, men han inte. Jag säger som Pål skrev, "varför kunde inte vi alla gå runt nakna, va mkt lättare allt skulle vara då", mycket sant och ärligt sagt!


Later!


Lång och smal, helt okej?


Tråkigt nog så är det inte helt okej. En smal person som är lång tror folk är mycket smalare och tunnare än en kort smal person. Men de har jag pratat om, de jag ska ta upp är det att vuxna människor som ska vara
föredömmen för oss unga inte kan förstå ens.

På min mammas jobb säger dom hela tiden till mig, gud va lång och smal du är, men du äter väl ordentligt? då hugger de verkligen inom än. Man står dära och små ler lite och säger jaa, men egentligen vill man bara skrika rakt ut - oj va du är tjock kanske ska dra ner lite på lunchen? Men jag gör inte de, för jag vet hur hemskt man själv mår av att få höra sånna saker. Min mamma blir också väldigt arg på sina arbetskollegor och säger oftast senare ifrån.

Egenligen undrar man varför de säger de? tror dem att man blir glad över att höra de, nej! de tror jag inte. Många säger de nog bara för att få personen att tro att man är undernärd, och att de försöker styra ens liv. Men jag är absolut inte undernärd, Jag är lång och smal och det är fullkomligt naturligt. De ska inte behöva vara så här svårt, de ska va precis lika för alla.

Jag är så trött på alla gammla tanter som tittar snett på än när man kommer i shorts, eller liknande! men jag vill väl också ha sommarkläder? precis som alla andra. Sen kommer en till tjej minst lika smal men helt annan längd, de kan få gulliga blickar och kanske fina ord. Jag är ganska glad att hösten är här, för de betyder en helt annan livstil för oss långis smalisar, de innebär ett mer säkert sätt, under stora klänningar vinter kläder osv. Men varför ska man igentligen behöva känna så? eller va tycker ni?

Detta är en diskussion och ni är jätte välkommna att uttrycka er
själva i detta ämne, dela med er av erfarenheter osv.



No outfits!

Så ligger de till, på tisdagarna har jag idrott som första lekiton och dans som andra lektion. Så de finns inte rum till att fota ngn outfit eftersom jag inte har på mig den när jag åker eller när jag kommer hem, uta bara under dagen i skolan. En till sak, på onsdagar och måndagar kmr outfitsen på eftermiddagen, då de ligger danslektioner om första ämne. Menmen, en annan sak jag vet är att ja lovade att fortsätta på kategorin att vara smal är inte sjukligt, och de ska jag, runt 18.30-19.30 kmr de ikväll!

Idag har vi haft favorit dagen, med bara estet ämnen! fast våran teater lärare dök aldrig upp så vi hittade på egna lekar, väldigt roligt! Nu ska jag blogga vidare!




Sweet 16´s moves around!

Nu finns jag även på bilddagboken, iallafall under en månads provtid. Kommer inte ta bort bloggen utan de blir nog mer som ett förråd av alla bilder att förvara på bilddagboken, där de då blir lättare att välja ut de bästa till bloggen. För de är det jag som bloggare strävar efter, att göra min blogg så bra som det går!

På bilddagboken finns vi under samma namn!

Sweet16s

För övrigt har jag haft en lång dag i skolan, bland annat har jag haft matte och sång, gick ända till halv 4 usch. Men vi åt på donken inne i stan många av tjejerna i klassen, trevligt!





Måndag morgon!



Jaa, jag hittade kyssjohanna armbandet, i min ficka på skinnjackan! Den har ju fått gänga å dingla ett tag,
men idag skulle ja ha den och där i låg armbandet, såå glad :)

Skinnjacka - Wacko
Tee - Cubus
Lila leggings - HM
Väska - Ska kolla och fylla i sen!
Halsband - glitter
Armband - Kyssjohanna


Nya stuff!

När man sparat så kan man slösa! Älskar att åka till stan och känna att plånboken är riktigt fettjock! ursäkta ordvalet, menmen. Man kan verkligen frossa iallt, och om man håller sig undan från stan ett tag så har man massor med pengar. Men nu är jag fattig på pengar men jätteglad över de jag köpt! Har faktiskt runt 600 kvar, så helt pank är jag inte, var där med mami. Här kmr  lite pics på de som ja handlade!


Här är lite bilder från stan, först på min favorit butik i gammla stan, som har så mysiga gosedjur, vill ta hem allihop. Sen min och mammas goda lunch ifrån gallerian, mums!


Köpt nya höstskor, är så glad över att de är låga, letade som en tok förra året, men då hitta jag inga. Men de värkar som sko tillverkarna har förstått att alla är inte 160 långa. De är väldigt praktiska också, man kan ha kanten uppfälld eller nerfälld, även snyggt med benvärmare.


Min väska! bara min. Älskar den, de var kärlek vid första ögonkastet kan jag säga. Den är så fin, stor också jag som kommer ha så mycket dans och idrott i skolan, så de är superduper bra.


En supersnygg tee tröja från cubus, de står walk this way, fanns andra tryck men ganska meningslösa va de andra, gillar den hära bäst. Sen ett halsband som vi egentligen bara köpte för kedjans skull, fick nämligen två andra hängsmycken i födelsedagspresent utan kedja, men de är jätte snyggt, så kan använda de också.


Även lite saker till skolan, mycket bra att ha saker. Först ett super block med fem stycken avdelningar så de räcker precis till alla ämnen, mycket bra att ha allt samlat. Sen överstryckningspennor, de behövs verkligen inför prov och på föreläsningar, mattelektioner ja i stor sätt överallt.

Mamma har förstås hjälpt till lite, hon betalade skolgrejerna och halsbandet, En mycket trevlig dag, jag som i vanligtvis brukar ogilla söndagar. Men de gäller att göra en bra sak av något mindre bra. !

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag !

Glassy & Sunny

En solig men ändå en blåsig dag, de fick sittas på balkongen i en solstol, hade dock vindskydd dära så de var jätte skönt. Åt även godgod glass från glassbilen, (älskar glassbilen). Mussepigg glass som ni ser, mums. Nu ska vi nog snart tända grillen å grilla god kvällsmat.



See you!


En blåsdag idag!

Lite synd de, för som vanligt så suger vädret på tv, de kan aldrig avgjöra rätt, slår vad om att de sitter å gissar till sig vädret. För hallå, de sa vindstilla? de typ asblåsigt här där jag bor. De inte så skönt i solen då. Ja tror de vakar en bloggtorka just nu, har inte haft tid och shoppa eller spanat in å så mkt nytt denna vecka, skolan har tagit så mycket på en så att de blir inte så mycket att bloggiliblogga om.

Menmen, som ja lovade så skulle jag skriva del 1/3 som jag valt att döpa de efter att vara smal är inte sjukligt, de kommer vara tre intenstiva inlägg med mycket fakta, kommer beröra tre olika områden. Sen så vet jag inte om kanske ett halvår jag tar upp ämnet igen. Men efter mina beräkningar kan de inte bli så mkt mer, då blire tjatigt.

Ha en trevlig blåsdag!

ES1MA ÄR JAG

Ókejsan, kanske ska förklara lite bättre? iaf, jag snackade för några dagar sen om att vi skulle dela upp klasserna i två högar a å b. Nu är de gjort, å jag är a-barn, alla dom jag snackar med har hamnat i a oxå så de var trevligt. Idag har vi börjat me lite vanliga lektioner, vi hade först engsambel (vet att de felstavat) då man sjunger tms i grupp, hela klassen, sen samhällskunskap-lunch-engelska-svenska-slurt. Så såg den dagen ut.

Ikväll ska jag ta de easy, de första veckan och de har varit så många nya intryck så jag vill vara hemma och helst sitta vid stranden å dricka smoothie. De blir ju sommarens sista värme i helgen så de ska göras. Nu ska jag fortsätta koppla av och njuta av sommaren. PS, angående mitt nya ämne som är på G så lär de rulla in på bloggen i helgen!



Finally Friday

The big F day is here! älskar Fredagar, de sista dagen i skolan, de blir helg efter, de mysiga filmer på tv och de är en annan känsla. Sen så kommer ju sommarens sista värme i helgen, ut i solen! ska verkligen sola på lördag. På söndag ska de bli sämre så då ska jag in till stan med mami.

Det är inga bra bilder idag, fick inte till ljuset och är lite stressad!


Tunika mönstrad - Asos
Halsbad äpple - ginatricot
Shorts - grekland
Skor - ej bestämt




Att vara smal är inte sjukligt!

Jag tänkte ta och ägna ett inlägg eftersom jag fick så mycket uppmärksamhet när jag skrev sist om detta ämne. Ni ska veta att jag vart både förvåndad och glad över att så många där ute känner och upplever samma sak. Det gör de verkligen lättare för mig nu att tänka mindre på sånna saker och mer på att det är helt naturligt, precis som de är.

Jag kommer skriva mer sånt och mer om livet som smal på min blogg, för de får mig och min blogg att känna sig speciell, även om de inte är någon sjukdom eller något speciellt sådär, så finns de mycket att berätta. Jag kommer fortfarande snacka mode och visa saker jag köper, för jag älskar sånt! Jag skulle aldrig orka blogga för något jag tycker är tråkigt, jag tycker inte de tråkigt att berätta om att vara smal, utan mer att de ganska tungt, de inte så att man börjar skratta när man läser det. Hoppas de några av er som skrev som vill hänga med och dela med er av era erfarenheter när jag skriver om det. Jag ska fundera över hur jag ska lägga upp det, för att få de bra.

Fortsatt trevlig Torsdag!


Dagens fina!

Skolfotografering idag, plus kort till våra id-kort. Så tog min klänning jag fick i födelsedagspresent som jag aldrig använt. Fått många kommentarer för mitt inlägg - att vara smal är ej sjukligt, något jag är jätte glad och tackar er alla för. Jag kommer därför försöka att skapa en ny kateogri anngånende svåra frågor. Men nu måste jag skynda.


 

Mönstrad klänning - veromoda
Vit jordgubbe - Guldfynd
Armband - Mammas
Vita leggins - HM


Ge förslag!

Jag ser på min statestik varje dag hur många som besöker min blogg, och de är en del, de skulle va kul om ni slängde in en liten komentaris så jag vet vad ni tycker, något ni tycker är tråkigt? något ni skulle vilja se mer av? eller något ni saknar? Så fatta tangentbordet, å skriv!

Invigning av oss!



Hann inte gå in på datorn i mosre, utan de får bli en dagens efter den är använd.
Natur kofta - HM
Playsuit - topshop
Röd jordgubbe - Asos
Skor (ejbild) - stadium

Idag vart i överaskade, alla musikal 2or och 3or hade samlats i danssalen och när vi kom in så
började de applådera och skrika, haha. Sen sjöng vi några låtar ihop, vi vart indelade senare i 4
grupper, sång-dans-teater-och ejprata gruppen (vetejvaddetheterjustnu). Där vi skulle göra som ett
"nummer" och visa upp för alla
. Vi fick intepratagruppen och de var as kul, de var tvåorna å ettorna
som körde, treorna kollade på. De var verkligen så inspererande och duktiga när vi skulle börja med
ideerna, mycket bra. Sen visade vi upp och så, och treorna sjöng tre av deras "avslutnings" låtar, de
var super fint.

Sen var de dax för lite lunch, och ettorna skulle gå först, men innan vi gick var vi lov att en och en ställa oss upp och säga Hej jag heter"Anna" och nu ska jag gå äta! - (fast sitt riktiga namn) sen fick man gå ut, haha. Och jag fick säga om för de inte hördes. Aja, ni kanske inte förstår så mkt, men vi hade en bra dag. Juste vi fick lite rundvandring på skolan av 2orna på eftermiddagen, ganska kort. Sen sluta vi.  Ps, vi har hört ngt om att vi ska bli nollade, senare framåt, typ göra ngt pinsamt ;D





Småsnack

Så var dag två avklarad :), riktigt roligt faktiskt för ni börjar alla bli mer sammanflätade, började snacka med Evelina och de visade sig att hon bor as nära mig :) riktigt roligt faktiskt. De bra med sällskap på t-banan. Annars känner jag mig mest trött, de är en hård start, fotografering på torsdag - hjälp! vi kmr få id-kort som håller ända till 3an.

Nej nu måste jag verkligen koppla av lite och sova kanske, blir så trött!
Snart blir de eran tur! (förersominteharbörjat)


Lite små stressigt



hära faktiskt, aldrig på hela sommarn gått upp så tidigt, men de lär väl bli ännu tidigare andra dagar när jag börjar lite tidigare. Ska iväg till skolan nu, fortsätt trevlig Tisdag för er som har sommarlov eller ikke sommarlov

Vit tunika - MQ
Kort kofta - Lindex
Svarta Leggings - HM
Jordgubbe halsband - Asos
Vita lack ballerinas - skopungten


Första dagen avklarad!



Gud va spänd jag var påvägen in, var verkligen superduper nervös. Hittade inte riktigt heller, så fick ringa min bror som gick där förut. Men roligt var de verkar som en helbra klass, vi heter ngt jätte långt namn ES1MAB för vi ska bli uppdelade i två klasser, fast vi går typ tillsammans endå. Tänk att man börjat 1 ring, känns jätte konstigt! Men tur nog var att jag träffade några från intagningen som oxå var där idag och ska gå i samma klass. Kollade mitt schema lite, och de är helt okej, tidigaste dagen vi slutar troligen är 14 eller 14.40, ganska sent, men vi börjar aldrig kl 8 utan typ 8.35 - 40 eller till och med 9.55 så det är bra, hoppas ja hamnar i b, för de har lite bättre schema.

Nu ska jag iväg och köpa lite skolgrejer som vi måste ha imorgon!
Hoppas alla haft en bra dag!


Första dagen!

Åh, jag är så spänd! Gick upp extra tidigt i morse för att ha god tid på mig, är ganska trött trots att jag ställde om dygnet i helgen, men det blir säkert bättre sen. Haft lite svårt att bestämma mig för klädseln, visar nog den hellre när jag kommer hem ist. Ska gå om en timma men innan de hade jag tänkt äta lunch och fixa mig, så hinner inte blogga så mycket. Berättar massor sen när jag är tillbaka!

Ha en trevlig Måndag!

Skön promenad i sommarsol,

För att lätta lite på nervositeten inför morgondagen tog jag en powerwork promenad, man blir tröttare och de blir förmodligen lättare att somna ikväll. Jag är spänd redan nu, undrar hur jag kommer vara i morgon.

Idag har jag bara vilat upp mig, gjort lite små saker och haft en skön dag, annars brukar jag inte gilla söndagar, men de var samtidigt den sista dagen på sommarlovet så de var en bra dag, bada de aldrig, men ska nog göra det imorgon efter skolan. Min faster och mina kusiner kom över, de kunde ej komma på min födelsedag så de kom över och fikade och jag fick paket, present kort på veromoda, väldigt väldigt bra.

En annan sak, jag har ju fyllt 16 men jag fick ändå barnbidrag denna månad? paff, jo ganska mycket för jag hade ställt in mig på att leva på de pengarna ja hade kvar, nu har jag massor. Måste varva ner nu efter promenaden, kanske kolla lite på tv, eller film .

Ha en trevlig sommarkväll!

Sista sommarlovsdagen!

Många väljer nog att utnyttja denna dag fullt ut, göra saker hela långa dagen i sista sekund. Jag väljer något helt annat, vad är de man sen kommer sakna när man sitter där och pluggar i höst? var de alla gånger man hade fullspeckat schema och gjorde saker hela dan? jovisst kanske, men de jag tror man saknar mest är lugnet, de dagar man gjorde ingenting utan bara njöt av dagen som den var? Det ska jag göra idag.


Men några lätta förberdelser ska jag göra, i min takt. Städa rummet lite lätt, sy ett par jeans, göra klart min video på datorn. Men utöver det, har jag ingenting på schemat - och de så det ska vara på sommarens sista sommarlovsdag!

Ung 08

Fick igår även en födelsedagspresent av jess, fyllde år den 25 juli.
Blev jätte glad jättefint och annorlunda halsband, precis som jag gillar det!
 

Idag var jag och Gulan inne på Ung 08, väldigt roligt faktiskt. Aldrig varit där förut och jag trodde inte de skulle va så mycket annordnat som det var. Mycket grejer man kunde göra, och vettiga bås med roliga och intressanta saker. Här är lite av de jag fick med mig hem, plus två andra grejer jag gjorde till mami å papi men de är personliga.


Grillkvällen

Sista helgen nu innan jag börjar skolan, därför har jag inte bloggat på en tag.
Tänkte dela upp de lite under kvällen, först börjar vi med grillkvällen som var super mysig.
 
Det var superkul att ses alla fem igen, femfemfem. Hade helt glömt bort att vi sågs på skansen av en slump alla fem när vi var på allsång, men de här var första gången som var planerad.  Jag och Jess brände oss under fötterna på kolen så vi fick bränskada, inte så kul menmen. Sen gick vi och kylde ner fötterna i vattnet.
Tex på plats hade de redan börjat grillningen så jag fick sätta igång å grilla min korv också. Vi åt godis spelade kort å hade mysigt, vi bytte plats en gång om förhoppningar att de skulle blåsa mindre, men de gjorde det inte. Vi har planerat att ses igen nästa helg, hoppas de blir så :D



grillkväll + dagens



Ska grilla med mina gamla tjejkompisar, hoppas de blir trevligt. Länge sen vi sågs alla 5, tror de var i 8an när två av dem slutade klassen, tror de var sist vi var tillsammans alla fem, men de blir oftast ngn gång om året man snacka gammla minnen och så :) jätte kul är de.
Gul tunika - MQ
Blått halsband - Oasis
Shorts - Grekland
Skor (ejbild) - Velur

På Smällen!





Vilken härlig film, mycket bra och rolig. Annorlunda och mysig, tycker skådespelarna gjorde ett bra jobb också, och jag som är ett grays' freak tänkte inte än enda sekund under filmen att det var Izzie. Imorgon har filmen premiär och den är verkligen värd att gå och se, love it!

Att vara smal är inte sjukligt!

Att kunna se skillnaden mellan att vara friskt smal och sjukligt smal verkar vara helt omöjligt att förstå i Sverige. Varje minsta tjej/kille som är smal får slag ord om att de måste äta mer, eller att de har anorexia. Detta är något som stör mig väldigt mycket, för alla ska bli accepterade.

Jag är smal men jag är inte alls för smal, utan de har med mina gener, mina föreldrar var båda jätte smala när de var unga, och båda mina syskon är det. Men ändå kan folk inte förstå skillnaden mellan att vara smal och vara sjukt smal. Det spelar ingen roll för vissa om de äter 200 chokladkakor, de går inte upp i vikt ändå. Alla människor har olika läggning och de inget man kan göra åt. Bara för att man är smal betyder de inte att man är sjuk.

När jag började i ny skola till 8 träffade jag en kille i min klass som också var smal. När vi började prata så visade det sig att vi upplevt likadana saker. Samma sak som min förra bästa vänn som också var smal, både hon och jag var långa och smala. Det fanns andra tjejer som också var smala men de var korta, och de accepterades på ett helt annat sätt. De här handlar inte bara om unga som inte förstår, de värsta är nog att de vuxna inte kan förstå skillnaden och de klart inte de unga förstår då.

En annan sak som stör mig också är att det verkar som det är helt okej att säga till en person - gud va smal du är! men att säga - gud va tjock du är! är förbjudet och sårande och de hemskt? Tror ni inte att de gör precis lika ont inom en smal person att få höra sånt? vi kan inte heller ändra situationen och som vi ser ut. När någon säger till mig - gud va smal du är, så tänker jag gud va tjock du är MEN skillanden är att jag inte säger det, för jag vet precis hur de känns inom än när någon gör så mot än. Jag har mycket att tacka min förra bästa vänn för vi gick igenom så mycket tillsammans, och de är kommer jag nog aldrig glömma.

Jag blir så arg när släktingar, vänner och andra säger till mig eller någon annan att de är för smala, för vi är inte för smala, vi är vackra som vi är, och vi ska accepteras precis lika mycket som de är som är lite små mulliga. Man är den man är och de ska man inte behöva lida över. Man ska inte behöva känna sig fel i sitt sätt man ser ut.

Det finns så många bloggar som skriver inlägg och tycker synd om de som är tjocka, och de klankar ner på alla smala där ute, och skriver att de borde äta en macka eller liknade. Men så är det inte, ni har så jävla mycket fel, att vara smal är inte sjukligt, de är ett sätt att se ut, och så är det och de ska man inte behöva må dåligt över.

Jag försöker själv att inte tänka på det, men visst gör de ont ibland, att höra de folk säger, och man står där och halv ler och säger hehe nää de är jag inte, och man får tillbaka - de är du ju visst, du är ju smal som en pinne? dax och ge upp eller? för de kommer aldrig ge sig, men jag vill bara berätta om hur de är att vara smal och att de är fullkomligt friskt och normalt. 
Att vara smal är inte sjukligt!




Dagens



Nu ska jag in till stan och gå på förhandsvisningen.

Vit klänning - Vero Moda
Halsband - Oasis
Mocka väska - Wedins
Leggins - HM
Blommiga skor - sthlmDG

Förhandsvisning - På smällen!



Vi har skaffat oss två gratis-biljetter till förhandsvisningen ´på smällen´. Tror faktiskt att den är jätte bra, kul att de förhandsvisning också, imorgon är de premiär för filmen på sf-bio salonger. Men ikväll ska vi gå på förhandsvisningen, trevligt trevligt.


Bättre sent än aldrig!

Ibland blir det bara så, ibland med mening och ibland händer det bara. Som när man bestämt och planerat och sen avbokars allt utan en riktigt bra anledning, men ibland händer de bara. Två gånger den här veckan om man räknar lördag till lördag. Synd då när familjen ställt upp och stressar för att kunna ersätta den som inte kunde, då kan helt plötsligt någon. Men aldrig att jag skulle planera ngt med familjen och sen svika dem, aldrig.

Så eftersom S vart sjuk så ska jag gå på förhandsvinsningen med min mami, och de inte s fel att hon är sjuk, men förra gången i lördags näre vart så här då var de den personens fel, och visst! de här speglar sig lite i de.

Grattis även till Engla som fick en dotter i Söndags!




Before and After

 -- >

Nu har jag varit hos frissan i två timmar, tar sin lilla tid, men jag är verkligen nöjd. Bilderna vill inte riktigt ge med sig utan de är mycket större förändring i verkligheten. Jag känner mig lagon brunett, alla andra gånger har jag tänkt, ja vänjer mig! men nu så känns de bra direkt. Ska åkte iväg igen och göra ett snabbt ärende, sen ska jag ringa Fanny.  Men ännu än gång, jag är superduper nöjd.

En annan sak, en av mina favorit bloggar är Engla´s showroom, och hon ska ha barn i aug, och hon har ej varit inne på några dagar. Om jag får tro till tror jag faktiskt att hon är och föder :) vad tror du? 
http://annamirjamaria.blogg.se/





Frisören och Dagens!



Nu ska jag iväg till frisören och färga och klippa mitt hår, de blir verkligen så förstört under sommaren, och jag vill ha bättre hår till hösten. Så nu ska jag iväg och fixa frillan, visar before and after bilder sen när jag kommer tbx.

En bekväm outfit idag

Vit tunika - MQ
Grönt Halsband - Gina tricot
Mönstrade shoprts - HM
Skor (ej bild) - Grekland

5 dagar kvar av sommarlovet

sol och strand

Idag så visar sig solen lite mer, det är ju bra eftersom de är nu 6 dagar kvar av mitt sommarlov, buu! Ska nog sola och bada nere på bryggan. Skulle egentligen åkt in till stan och hämta mina förhandsvisnings biljetter till ´på smällen´ men pappa är så snäll som jobbar i stan så han kan hämta dem. Ska gå och se premiären med en jätte gammal kompis som hängt med några år nu.

Ut i solen me oss alla


Kyssjohanna´s borta!



Jag älskar det, men de är borta! helt spårlöst borta! Letat igenom hela huset, alla väskor och tänkbara ställen. usch, ja som tycker om de så mycket. När de regnar ngn dag ska jag gå igenom hela huset, obsarvera hela huset.


Nytt paket!



Va fort de gick, förra gången fick jag vänta i över två veckor, nu tog de mindre än en vecka för paketet från Asos att komma, och denna gång är innehållet bättre också. Först är det än klänning me broderi eller vad man ska kalla de som överdel med snyggt mönster in style of Mischa Barton. Sen är det än höst-tunika i siden som är super söt. Nu är jag glad, två fina grejer som kommit. Tycker inte om så mycket att handla på vanliga butiker, de inte så kul när halva skolan har likadan tunika eller topp som en själv för att de från hm eller gina tricot, jag lägger hellre ner mer pengar och får ha mina kläder mer som mina.



Mums Måns!



Dagens låt blir Work of art - Måns Zelmerlöw

Krysset på Gröna Lund



Sommar kryss på Gröna Lund igår, väldigt trevlig. Bäst av alla var klart Måns, men de kändes ändå som om han var ännu bättre när vi var på skansen när han var där, men de var bra här med. Lite tråkigt nog var de ingen efter show, dåligt tycker jag. De brukar de nästan alltid vara. Efteråt var det också bara Måns som kom tillbaka ut, och jag lyckades fånga en bild och en autograf haha. Men han är ju för söt!

Sommar Kryssning!



Lördagens dag timmar har spenderats väl nere på bryggan med bad och sol.
Sommar krysset ikväll, har jag sätt fram imot väldigt länge, men precis dagarna
innan så avbokar min så kallade vänn allt, aja jag tänker inte låta de förstöra kvällen
så min familj ställde upp på sånt kort varsel, så vi ska ta båten in till stan och äta lite
 god mat och gå in och sesommar krysset, så de därför inlägget heter som det gör.

Familjen kommer alltid stå mig närmast.



Sim sim

Var precis nere och badade, de är mycket kallare i vattnet idag, 20,5 grader var det. Usch, de har inte varit en bra sol och bad sommar i år. Hoppas vi får en kanon sommar nästa år.

Fredag idag



Hittade min gammla alla hjärtans dag klänning, som inte används sen i feb.
Ska till stan och leta rea skor. Chiao
 
Klänning hjärtan - HM
Halsband Jordgubbe - Asos
Guldiga skor - Asos


Lyssna och njut!


Måns Zelmerlöw - Work of Art

(Acoustic Live at Nyhetsmorgon)




Idag är ännu en ny dag!



Idag befinner jag mig på ovanligt höga höjder, går nästan aldrig i höga skor för jag är redan 1.78, men idag ville jag så gärna ha till min nya playsuit, så jag tog mina vita skor för å va extra finklädd.

Playsuit - Topshop
Halsband - Guldfynd
Skor - Zara

Nytt från HM.se



Ja så kom paketet från HM, mycket snyggt faktiskt bara en sak jag inte gillar de är den silvriga blusen som de stod skulle vara mycket längre än va den var, men de jag som är lång och så såg den tantig ut. Den senaps-gula tunikan är otroligt kort men är snygg i färgen och så var de ett kap på 79 kr, sen ett par lila leggings ÄLSKAR färg på bena + Blå benvärmare när de blir kallare. Även koftan och linnet som är gratis kom, säger att de helt strålande för å vara gratis, fast allt har inte kommit, kommer mer i slutet av aug.

Nu ska jag ut och gå sen ska jag ta ett kvällstopp med mami
Trevlig kväll

En härlig dag i stan!



Idag har jag varit i stan med Marielle, perfekt stan-väder inte för varmt inte för kallt. De var så länge sen vi träffades typ i slutet av maj, vi hade jätte trevligt. Jag har letat efter en shortsdress som hon har som visade sig vara en klänning, men jag ska sy om den, de är den gröna till vänster. Sen när jag såg denna super snygga shorts-dressen vart jag så glad, precis en sån jag vill ha OCH på rean, så jag fick den gröna på köpet, de kallar jag sista-minuten-kap de.

Vi var och fikade på stureplan där vi drack något som inte var så speciellt gott, långt krångligt namn som jag ej kommer ihåg, men kladdkakan var super god. När jag kom hem så hade mamma hämtat HM paketet som kommit. Mycket snyggt var de där i, visar senare.


Onsdag




Idag ska jag in till stan och fika med Marielle, även fast vädret inte bjuder på lite värme och sol ska de bli skönt och åka iväg.

Blommig tunika - Asos
Halsband jordgubbe - Asos
Shorts - Grekland 
Guldiga sandaler - Kreta 
Smycken - Grekland & Sthlm




 

Vi är lika

 

Här till vänster har vi Helen Sjöholm (som varit ett stort tema under dagen på bloggen) och sen kocken Johanna Westman. Även om de här bliderna inte är så lika så tycker jag de i verkligheten påminner om varandra ganska mycket. Vad tycker du själv?



Dagens Låt



Du är min man - Helen Sjöholm


Helen Sjöholm



Den underbara svenska rösten står bakom Helen Sjöholm.


Marie Helen Sjöholm Granditsky född den 10 juli 1970 i sköns församling, och numera bosatt i Stockholm.
Hon är en stor sångerska medverkat på massor av program och tillställningar. Sjöholm började med körsång redan i tidig ålder och i slutet av 1980-talet medverkade hon i sånggruppen Just For Fun. Alla som sätt Så som i himmelen hon nog sätt Gabriella som spelas av Helen Sjöholm, den låten som är med i filmen Gabriellas sång vart stor på Svensk toppen. Men Den låten som är nog störst är " Du är min man" som legat rekord
många 145 veckor på svensktoppen.

Helen Sjöholm har en underbar röst som jag tycker är än av de bästa i Sverige.

Här är två klipp med bla låten Du är min man och Gabriellas sång.
http://www.youtube.com/watch?v=D_B8-oxUiAc
http://www.youtube.com/watch?v=A2CI5HqKYgY&mode=related&search=




Asos beställning igen!

Eftersom jag ska skicka tillbaka delar av min förra beställning från Asos, så kan jag passa på och beställa lite mera. Men något som gör mig fundersam är, varför de förra gången kostade 200 kr att frakta över beställningen men denna gång kostar de 67 kr. De fortfarande bara kläder vi fraktar, skor kostar ju mer de vet jag. Aja, någon som vet? Istället för att visa vad jag beställde så får ni se när de kommer till mig vad de blir !


Långt är snyggt!

image451

Jag tycker de så snyggt med leggings som går lite längre ner på fötterna. Passar så väl till lågskor men även till pumps, kolla bara in Lindsays. Finns att köpa på asos.com men de kostar runt 250 kr, men de kommer väl in på gina tricot snart. Bättre hålla ut ett tag ist för å betala 200 spen i frakt plus 250 för ett par leggings.

Härliga sol

Nu är det verkligen storsommar ute, så himla varmt ute. Så här vill jag ha tills i April nästa år. Snart så ska vi äta en god middag tillsammans ute på tomten. Idag har jag bara tagit de lungt och solat. Ska in till stan imorgon kanske och kolla efter en shortsdress på topshop, eftersom den från Asos inte faller mig i smaken så den åker tillbaka.

Njut av dessa härliga dagar!


Solig dag, idag

Idag somsagt har de verkligen varit en fin och varm dag som bjudit på många soltimmar i solstolen. Jag börjar nu bli tveksam över min beställning från Asos, känner verkligen inte att jag är 100 % nöjd och jag köra alldeles för mycket kläder som jag känner mig halvnöjd över. Halsbandet är jättefint and it's a keeper. Men toppen och playsuiten känns inge bra. Såg en annan tjej idag som hade en sketsnygg än. Aja, vi får se. Bjuder på en bild på stackars lilla Britney vars liv bara verkar gå utför och utför, bilden är från början av karriären.



Trevlig Söndag




Nicole går i Paris fotspår






Den 25-åriga Nicole Richie som är dömd till 4 dagars fängelse för att ha kört rattfull, hon väljer samma fängelse som Paris Hilton. Enligt sajten Tmz har Nicole alternativet att sitta i ett privat och betydligt trevligare fängelse, men har själv valt statliga Lynwood eftersom hon där kan släppas i förtid på grund av att det är överbefolkat. Hon kan också, liksom Paris gjorde, checka in sent en kväll och få det att räknas som en hel dag Det finns dessutom chans att hon släpps i förtid på grund av ?gott uppförande?, vilket inte skulle gälla på en privat instans.

?Simple Life?-stjärnan, som nyligen bekräftade att hon är gravid i fjärde månaden med pojkvännen Joel Madden, kommer på grund av graviditeten förmodligen få sitta på fängelsets medicinska avdelning. I annat fall blir det den speciella del av byggnaden där Paris satt, som är reserverad för intagna med högrisk-profiler som exempelvis kändisar.







Källa: Starlounge


Mischa Style

image450

En annan sessa som gillar skarf i håret är 21 åriga Mischa Barton. Något snyggt som hon har till är en söt klänning med snyggt mönster, liknade finns hos Asos för drygt 400 kr.


Knytkalas

image449

Investera en shic skarf är något jag gjort och älskar. Så snyggt att ha i håret. Det är sommaren och kommande höstens hetaste och mest användbara accesoar. Titta bara hur flitigt Nicole Richie använder sin, snygg färg också. En färgglad skarf är perfekt att ha till en ganska färglös outfit, som Nicole gjort.

Var hittar jag en snygg skarf ?
→ Accessorize
→ Hermes
→ NK Damaccesoarer
→ Indiska



Pledge This Katastrofalt korkad!

DVD Film: Pledge This!

image448


Denna film handlar bara om hur Paris Hilton ska få visa upp sig, de finns ingen handling. Dåliga skådespelare och så katastrofalt korkad så man nästan inte orkade kolla på den, och en sak till wtf gör en typ 45 årig kvinna på ett college? Den är så knäpp och helt twisted out! Kan inte hitta ord för den! URK. Om jag kunde skulle jag sätta ett stort kryss över kronan, men minimalt hära är 1 och de är riktigt dåligt.

Asos har anlänt!




Då kom det tillslut fram. Men jag kunde sätt gladare ut när jag fick sakerna kan jag säga. Innan jag börjar klaga så tänker jag fråga en sak, är det bara jag som tror de nålar baktill på kläderna så de ska sitta bättre när de tar bilderna? För de första så är tunikan som är i minsta storlek alldeles för lång över axlarna. om jag drar ner den max så sitter den mitt på brösten, och de gör den inte på bild. Ni kan själva se veck på tunikan för att den är för lång. Min playsuit är helt okej, den kunde varit lite annorlunda upp till, men annars rätt ok. Halsbandet var jätte fint, även om det inte är helt runt. Jag ska faktiskt gå till botten med de hära. De inte första gången man blir besviken när man ser på bilderna på hemsidan och får ett helt annat resultat när man får de hemskickat. Jag ska skriva ett mail och skicka med en bild å visa tunikan, den kan ju va felsydd.

Äntligen



Jag är så glad, idag äntligen så kom mitt paket. Eller jag kan åka å hämta det, ska göra de senare idag. Har väntat i 12 dagar nu, och äntligen är det här. Så glad, hoppas bara de är lika fint i verkligheten som på bild. Visar senare.

Jag fick svar

från Asos , som jag skickade mail till igår. De säger att när man har så kallad vanlig enkel beställnings avtal som kostar 250 kr, (de andra är mycket dyrare) så kan de ta upp till 20 dagar innan man får sitt paket. I värsta fall en månad. Därför ska jag inte höra av mig förns de gått 20 dagar, och om mitt paket ej anlänt då så skulle dem kolla upp det. Hallå? varför skriver man 3-4 working days om de inte stämmer för alla?



... Dumt!

Simpsons The Movie!

image440

 

Idag så har jag varit på bio med Jessica, vi såg Simsons the movie. Den var faktiskt riktigt bra, jag är inte så stort fan av just simpson utan de mer än serie man tittar på då inget annat går på tv, men filmen var riktigt bra. Men den kunde varit lite bättre, på något sätt kändes den inte Wow! vilken superfilm. Så den får fyra, men den är absolut värd att se, alla gånger!


När man ändå väntar!

Så kan man kolla in vad som kommit in. Som jag skrev väntar jag på mitt paket från Asos men de kommer väl snart. Såklart man ser nya favoriter. Har inte tyckt Asos fått in så mycket höst plagg än, men jag har redan två favorit toppar som jag tror jag kommer beställa inom en snar framtid. ´

image439


Asos sucks!

Nu är jag rent ut sagt väldigt arg! Det har gått en och en halv vecka sedan jag skickade efter mitt paket från Asos! De står 2-6 working days men inte 12 working days. Därför har jag bestämt mig för att skicka ett mail till dem och fråga vad som hänt? Hmm, kanske sitter mitt paket fast ngn stans i Tysklad, hoppas inte på det!



RSS 2.0