Aniston firar jul med mamma Pitt

image870

Det verkar som att Jennifer Aniston ska fira jul med familjen Pitt i år - något som minst sagt upprör Angelina Jolie. Hon uppges vara rasande över att Brads mamma Jane har bjudit in sin föredetta svärdotter till julfirandet, hehe.

Brads föräldrar har fortsatt att vara vänner med Jennifer trots att det gått flera år sedan hon och Brad skillde sig. Brad sägs ha accepterat deras vänskap, men det gör alltså inte Angelina.

- Det är en obehaglig situation. Angelina har varit rasande över den kommande "träffen" ända sedan Brad berättade om den för henne, säger en källa till Star Magazine.

- Hon har skällt ordentligt på honom och sagt att hon tycker att det är högst olämpligt att Jen ska fira jul med dem.

Enligt samma källa ska inte bara Brads föräldrar utan även hans syskon och deras barn fortfarande räkna Jennifer till familjen. Men det har Angelina ingen förståelse för.
 

- Hon har gjort det klart för Brad att hon aldrig kommer gå i närheten av Jennifer. Så om Jen dyker upp till jul så kommer Angie definitivt inte att komma. Angelina har faktiskt till och med redan bestämt sig för att fira högtiden med barnen i parets hem i New Orleans. Vart Brad väljer att fira jul återstår att se. De kan här kan bli intressant, vad tror ni Brad väljer? mamma, pappa och Jennifer eller barnen och Angelina?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0