Halloween fix



Godmorgon? eller godeftermiddag. Här är de full rulle, är så mycket som måste fixas och de kommer om fyra timmar, aaah. Måste städas, fixas och massa annat som hör där till. Tur att min underbara mamma hjälper mig med allt. Jag har nog aldrig klarat de utan henne. Vet inte om jag hinner blogga igen innan de kommer, hoppas de. Får jag tid över så skriver jag, och då visar jag nog hur de ser ut här hemma när allt är fixat. Nu måste jag fortsätta, kan ngn stoppa klockan ett par timmar? hehe, kul kommer de bli. Ha en riktigt trevlig Halloween buhu!

Update 16.58
Okej, jag är hur stressad som helst, hinner inte uppdatera nnan. Hörs ikväll!


Shoppa kan inget toppa





Ha! fick jag inte till rubriken eller vaddå?. Ja, de är ju förbaskat trevligt att shoppa, och ibland kan inget annat toppa de. Många säger, man kan inte köpa sig lycklig, jag säger. Då har de inte shoppat i rätt butiker. Iaf, jag shoppade i rätt butiker idag, så jag är glad. Sitter och lyssnar på Amanda Jenssen, älskar hennes egna låtar, så grymma. Var är min ipod?! Två nya bh-ar från hm, kom med paket idag tms med söta mössan under. Köpte även tvåpack kammar (till luggen) och ett puder (jag lyckas alltid kracha mina i golvet).





Bruna lite konstigt ribbade strumpbyxor fanns också i hmpaketet. Ska nog inte behålla dem, föresten så var förpackningen redan öppen innan, delvis sönderiven. Aja. Är just nu ganska sur på hm, för mitt paket jag beställde i slutet av augusti, har inte kommit ännu. Och beställningen ligger inte ens kvar på mina sidor på hm.se. Aja, får väl skicka iväg ett till sånt därt argt mail, alltid lika lyckat. En söt blus var visst med i hm paketet också. En till favorit tunika i lila, älskar den. 149 från gina tricot. Och ett tajt fodral för bara 49 kronor, som hittat. Vitt också, enkel färg att matcha. Godnatt


I'm singing in the rain




♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Vit halsduk - Lindex
♥ Gråa strumpbyxor - HM
♥ Brun liten väska - Mammas
♥ Marinblå tunika - Cubus
♥ Svarta kängor - Skopunkten
♥ Svart linne - Gina Tricot
♥ Halsband hjärtan - Uropenn


De vart shopping hela dan idag också, har fått hem några gobitar, kom även ett paket från hm. Visar allt imorgon. Eftersom vissa klagar på att jag inte visar facet gör jag väl de, hade inget smink alls idag, menmen. Anledningen till att jag kollar ner är för att ge outfiten fokus, inte mig. Åh, dessa två dagar har varit superroliga, men behöver vila nu. Även om jag är totalt bokad till på onsdag (sjukt) så måste jag ta de lungt och njuta av att bara vara ledig. Sitter och kollar på vänner, ska hoppa in i duschen efter de och tvätta håret, kanske bada? skönt. Iaf så tror jag att halloweenmiddagen imorgon kommer bli lyckad, har lagt ner både mkt tid och pengar på allt, så hoppas på en lyckad fest.


Var rädd om dig





Troligtvis årets bästa reklamfilm. Jag dricker inte alkohol själv, men för er alla som gör de, var rädda om er. Lagom är bäst. Nu ska jag upp till centrum med mamma, vi ska kolla lite. Hon ska även till tandläkarn, och jag till ngn ryggterapeft, eller va de kallas. Nu måste jag byta om.


Massa Shopping




Dagens dyraste respektive billigaste inköp är dessa två. Ni kan nog gissa vilken som var vilken. Jag har aldrig riktigt haft någon vinterjacka, eller i sexan när jag hade en midjekort. Har alltid gått runt i kappa och huttrat. Men nu är de slut på det. Var inne på stadium och hittade en superfin jacka, de är en dunjacka så den ska jag förhoppningsvis inte frysa i. Den kostade 1799 från everest, men en sån jacka kan man ha i flera år. Tack världens bästa mamma. Vi var också på myrorna, och jag har köpt för första gången ett second hand plagg. Skitsnygg vit kofta, exakt den modellen jag vill ha, lite längre och inte muddar i ärmen. Och vilket kap 65 kronor. Ska gå dit flera gånger. Och de bästa är ju att alla pengar går till välgörenhet.


Förra året var jag riktigt sur för jag missade denna gobit, då i bruna färgen. Men när jag såg den idag på monki visste jag direkt att jag ville ha den, så fin så. Alltså från Monki 350 kronor. Älskar färgen och den är så himla snygg till ett längre linne och bara enkla strumpbyxor.



Sen dessa två finfina klänningar från gina. Delen över bysten är stickad, resten i annat matrial. Riktigt snygg. Vilken färg ska jag behålla? vetni? jag ska lämna tillbaka kjolen som ni tyckte om. Jag känner att mina pengar bara rusar iväg, och vill inte ha två nästan likadana kjolar. Och har redan använt den röda. Vilken av dessa två ska jag ha? tror jag kör på den marina. Nästan hundra på det. 199 kronor styck hos Gina Tricot. Har varit en supertrevlig dag, vi gick som vanligt och åt på Jensen, men idag på jensen vid kungsgatan, fast vi tycker den andra är mycket bättre. Kom hem runt halv åtta. Heldag med andra ord. Riktigt roligt. Juste, köpte massa saker till min halloween middag på fredag, men lägger inte upp de eftersom vissa av de som kmr läser min blogg, och de inge kul om de vet, hihi. Ni får helt enkelt se på fredag.


City all day long



♥ Grå cardigan - HM
♥ Svart baslinne - Gina
♥ Gråa strumpbyxor - Ellos
♥ Trefärgad kjol - Gina
♥ Jordgubbe - Asos
♥ Brun väska - Mammas

Nu ska jag och mamma åka in till stan och gå runt och shoppa hela dagen lång. Härligt. Vi skulle egentligen åkt tio, men vi sov lite extra, hehe. Jag kommer alltså inte blogga förens ikväll, men då har jag förhoppningsvis shoppat massor som jag kan visa er. Har nya kjolen på mig, jagvet att många tyckte den andra var finare. Men jag vet inte, kanske ska behålla båda. Va kul att många är med i tävlingen, fortsätt gärna vara med här. Nu ska jag bortsta gaddarna, sen stan.


Vichy tävling



Eftersom jag tycker om er så mycket så vill jag ge er chansen att vinna ett kitt med mina favorit produkter. Vichy är ett fantastiskt märke som finns på apotek som verkligen hjälper mot oren och fet hy. Nackdelen är att det är ett ganska dyrt märke. Men jag vill att fler ska få chansen att se att de är verkligen värt pengarna. Därför lottar jag ikväll ut ett minikit där du får prova på hela serien Normaderm för oren och fet hy. Så du verkligen kan se hur bra de är. Jag använder själv vichy dagligen och tycker verkligen att det fungerar.

Innehåller
♥ Normaderm Djuprengörande galé. - Rengör verkligen på djupet mot både smink och smuts.
♥ Normaderm Rengörande och sammandragande skintonic. - Annsiktsvatten som är effektivt.
♥ Normaderm vårande och fuktgivande creme. - Dagkräm som är perfekt innan sminket sätts på.
♥ Normaderm rengörande och normaliserande nattkräm. - Kräm, perfekt verkan medans du sover.
♥ Normaderm anti-spot. - Perfekt för att torka ut porer eller finnar.



Allt du behöver göra är att lämna en kommentar i detta inlägg så är ni med i tävlingen. Med din epost eller blogg. Om du väljer att skriva epost skriv den i själva kommentaren helst. Då de enklare för mig sen att kontakta dig. Man får vara med hur många gånger man vill. Tävlingen avslutas Torsdagen den 30 Oktober 18.00. Detta är inget sammarbete med varken vichy eller apotek, utan detta är direkt från mig till er. För jag vill ha tävlingar med saker som jag själv tycker om eller använder, jag vill att ni ska vinna bra saker. Lycka till 

Update. Nu är en vinnare dragen i tävlingen, Stort Grattis till Stina som vann! Tack till alla som var med, och de kommer massa fler tävlingar framöver, så lipa inte sill nu över att inte just du vann, de kommer somsagt fler chanser.


Finally Desperate Housewives




Kändes som de var igår jag såg förra avsnittet av desperate housewives, kanske beror på att jag kollar på gamla avsnitt på dvd hela tiden. Men en vecka sen, jag är glad att de gått så fort. För förra avsnittet slutade otroligt spännande. Åh, ska bli så kul att se hur deras liv är nu, fem år senare. Man har ju sätt lite på reklamen, och jag har längtat jättelänge nu. Okej, de nästan två timmar kvar, men de går fort. Tycker verkligen desperate housewives är en bra serie, tråkigt nog har de satt ett stopp, max sju säsonger, och de är fjärde nu. För min del får de gärna hålla på hur länge som helst, haha.
Visst ska de bli spännande att se ikväll, fem år senare?

Update. Oj, jag vill bara se meera. Fy va arg jag var. Trodde verkligen Mike var död, vill att han och Susan ska vara tillsammans. Åh, längtar verkligen till nästa avsnitt, vill bara se mer och mer. Verkligen en toppen serie.


The Challenge




Brukar vanligtvis inte anta massa utmaningar för jag tycker de inte är så roligt. Men bara för att jag inte har något att göra delvis bloga om så gör jag det, och sen så är det tre personer som utmanat mig om samma utmaning, så då tänkte jag såhär. - Äsch, de kan va kul för en gångs skull.Hoppas de kul å läsa. Blev utmanad av StinaErik & Peter.

Regler
  Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
*Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
  Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

7 saker om mig

♥ Jag har aldrig drukigt alkohol, rökt eller snusat.
♥ Jag älskar barn och skulle hemskt gärna vilja bli faster snart.
♥ Jag har rotfyllt en tand, trots att jag bara är 17.
♥ Jag är beroende av tuggummikulor (från atomater, med socker).
♥ Jag och mina vänner ska söka till Idol 2009.
♥ Jag tycker om att städa, speciellt hos andra.
♥ Jag älskar att prata och bjuder ofta på mig själv.


Sådär, de var inte så svårt. Skulle nog kunna rabbla upp massa mer alldagliga och knäppa saker om mig själv. Sen får man ju avgöra själv vad som är knäppt och vad som är normalt. Juste, man skulle utmana sju andra. Jag utmanar Fanny, Alina, Anna, Johanna, Pernilla, Amelia och Maria. Så, nu var de klart. Utmaningar är ingen favorit, så de lär inte dyka upp varje dag i bloggen precis, men de någon gång ibland skadar inte. Har för övrigt sytt lite på kjolen, men behöver råd av mamma så ska fortsätta på torsdag. Jag har varit hemskt trött å slö idag känner jag, men imorgon är de stan som gäller, yey.


Lovley things around us




Godmorgon, gick upp alldeles för sent idag. Halv tolv. Hela dan går ju. Nu är klockan snart ett och jag har inte gjort något alls. Nej så vill jag inte ha de på mitt lov, vill kunna sova ut, men får lägga mig tidigare på kvällarna. Går och lägger mig vid ett och de bara onödigt. Idag måste jag ta itur med svenska redovisningen som är nästa vecka. Får skylla mig själv för har inte arbetat för fem öre på lektionstiderna. Eller lite har jag gjort, men hade jag legat i hade jag varit färdig nu. Sen så skulle jag vilja sy mina kjolar idag också, så ska göra svenska arbetet nu, fort.

Jag ska ha halloween middag på fredag här, måste planera den lite också. Funderade först på att göra en pumpa, men tror aldrig jag orkar de, kanske får se. Har ingen lunch hemma heller, ackackack. Bara massa negativa saker här nu, menmen. Nu ska jag ta itu med arbetet så är de överstökat, sen kan jag pusta ut och göra vad jag vill.

Update 13.30. Nu är svenska arbetet klart, fy va härligt. Nu kan jag bara njuta av lovet, visst har matteprov men de ska jag plugga i helgen. Nu ska jag nog gå kolla i kylen efter ngt å äta. Sen ska jag nog börja kolla på kjolarna, ska sy dom idag har jag bestämt, hihi.


Candy please.



Har varit frånvarande ikväll med bloggen, för jag har planerat massor ang bloggen. Sånt som ni aldrig märker av, men som är betydelsefulla i längden. Ett av alla planeringsprojekt hit och dit, är en tävling. Har lite strul med upplägget och så, men ska fiffla mer på det. Tänkte först ha tävlingen ikväll, men de blir nog senare iveckan. Ska fixa lite saker först.
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

 Påtal om något gott så är jag hemskt sugen på godis, tror jag kollat kylskåpet sex gånger nu den närmsta timmen, inse! de finns inge godis. När jag är riktigt desperat så brukar jag blanda oboy med skitmkt oboy i så de blir massa chockad i botten, javet. De lågt, men ojojoj va gott. Tror vi får dra till med en sån smarrig sak om jag inte finner ngt godis. Prison break ikväll, spännande. Hihi, när man har lov gör de ingenting att de börjar sent.


Nyklippt & Outfit



Halloj, kom hem från frisören för länge sen. Men har gjort lite annat. Är med Fanny just nu, hon kollar på desperata hemmafruar medans jag bloggar, haha. Jag är jättenöjd med håret. Klippte bara topparna, men luggen gjorde jag bredare och gjorde lite halvlånga längder på sidan, superfint. La Elin Kling style. Vi ska nog snart gå till Fanny och spela the sims, evigheter sen sist. Va skönt de är att bara ha lov och göra ingenting, lovley.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Halsduk - Lindex
♥ Lurvvantar - HM
♥ Brun väska - Mammas
♥ Kängor m klack - Dinsko
♥ Lila klänning - HM
♥ Strumpbyxor - Ellos

Man ser hyffsat bra här iaf. Jag har gjort bredare lugg på sidorna men gjort de i lite längre längder. Har ju som sagt också klippt topparna. Är riktigt nöjd, för jag vill fortfarande ha långt hår. Nu sitter vi hemma hos Fanny, ska spela the sims på varsinn data (de har två st brevid varandra) skitkul. Men vi hörs ikväll, kanske ska dra igång en tävling. =)

Frisören nästa



Mamma väckte mig runt tio och sa att hon hade fått en tid åt mig hos frisören halv tolv. Min frisör är väldigt uppbokad så de var ända tiden hon hade på hela veckan, så självklart tog jag den. Ska fixa och trixa lite med luggen och klippa topparna. Men måste byta om nu, ska gå om en kvart.


Freddo my dear


 Haft en supermysig kväll. Åt underbart god fläskfilegryta och vi kollade på Kreta filmen, var verkligen superkul. Jag kan fortfarande inte förstå att jag har lov. Har kollat på american dreams nu med mamma, verkligen en urbra serie. Ska snart gå lägga mig, är otroligt trött. Funtar på kolla på film igen, men tror jag bara kollar på ngt avsnit av huset fullt ist. Kollar alltid på de innan jag sover, höhö.


Vi drack underbara freddo från grekland i mina glas från baren där. Vi åt mammas äppelkaka med smak av knäck, skitgod med hemskt mkt vanligsås, som alltid. Vi filmade sjukt mkt nere i grekland, rättaresagt jag filmade sjuktmkt. Så vi har nästan tre timmar film, hah. Men vi han se två timmar idag, så får vi se resten en annan dag. Nu ska jag sova, har uppdaterat inlägget så nu är klockan runt halv tolv. Ska svara på lite kommentarer innan jag sover bara.

Socks rocks on sundays



Vilket väder vi har idag. Usch, riktigt söndagsväder. Var iväg och hämtade min telefon, den är saknad. Orkade aldrig kolla på skor, men kollade in min lilla dator som troligtvis ska köpas iveckan, hihi. Övningskörde fram och tillbaka, jag är ju ett stort fan av julen så jag tvingade min pappa att lyssna på julmusik i bilden undertiden jag körde, haha. Jag körde typ i trettio för jag var så inne i musiken, hehe. Julen är så härlig.

♥ Svart kappa - JC
♥ Vinröd tunika - Gina
♥ Gråa strumpbyxor - HM
♥ Knästrumpor - Lindex
♥ Bruna stövlar - Skopunkten
♥ Jordgubbs örhängen - Uropenn
♥ Jordgubbs halsband - Asos
♥ Vita stickade vantar - Lindex
         

Jackie är påväg hit. Min bror skulle egentligen följt med också, men han orka inte, som vanligt. Vi ska äta supergod mat och kolla på kreta filmen. De helt sjukt att vi inte kollat på den ännu. Men vi kan inte hålla på vänta i hundra år med att kolla. Vi får se den flera gånger istället, för de så svårt att samla alla och kolla samtidigt. Nu ska jag gå upp för jag tror hon kommer strax. Juste new york minute gick inte igång igår så fick se the challange, jag hade för mig att den var skitdålig, men den var superbra, minnen. Ha en fortsatt trevlig söndag.


Good morning Jucie





För ovanlighetens skull känns de inte alls jobbigt att det är söndag. För jag har lov, förbaskat skönt. Har precis ätit frukost, brukar äta mer till vardags men på helger går jag upp mkt senare och då äter jag mindre frukost. De blev jucie, två mackor och flingor. De lite för mig, hehe. Snart ska vi åka och hämta min telefon som varit på lagning i tre veckor, åh. Saknat den så. Sony Ericsson är tusen gånger bättre en dumma Nokia. Ska även kolla lite på skopunkten, bara för att jag älskar skor.



Ibland blir jag bara så sur på mig själv. Min bror sa till mig att jag inte får ladda ner photoshop till pappas data, okej tänkte jag. Tror ni jag ens kollar om de finns photoshop? nej! de finns redan de på pappas dator, åh. De var inte lite störande. Ska försöka göra om de inläggen som blivit gjorda i paint så att allt ser snyggt ut igen, men vilken tur att de redan finns i pappas dator. Men att jag inte märkte de tidigare, de lite störande, hehe.


Cover girl inspiration





Dessa bilder från Mary-Kates omslag för september månad av Elle UK är otroligt vackra. Jag total älskar stilen hon har på bilderna, allt. Underbart vackra bilder som självklart ska få pryda min blogg denna lördagkväll. Detta är total inspiration mina vänner. När jag pratar om inspiration menar jag inte bara i klädväg, utan allt. Vilket inflytande hon och systern haft på mig under min uppväxt är makalöst, och att jag än idag kan finna inspration i det är bara otroligt härligt. Ska nog rulla igång new york minute och få ännu mera inspiration, filmen är bara än i mängden av allt jag äger med deras namn på,
inspiration mina vänner, inspiration.


Hemmagjord pizza





Har precis smaskat i mig hemmagjord pizza. Innan dess var jag på dansskolan och tränade, nu är vi klara med dansen. Skönt. Nu måste vi bara öva och öva osv. Tillbaka till pizzan. Vi älskar hemmagjord pizza, och de busenkelt att göra. Köp Saralee´s pizza kit (i en vanlig matbutik) deg och tomatsåsen ingår i. Sen är det bara att rulla ut degen och lägga på de man vill ha, och sen i i ugnen tjugo minuter, vips världens godaste pizza är klar.



Som ni redan vet, men vill fortsätta påminna er. Jag använder paint, de förstör bilderna totalt, de blir suddiga och hur fula som helst. Vet inte om jag kommer stå ut utan photoshop, tänker nog åka och köpa min minidata redan iveckan, orkar inte ha de så här. Vill kunna blogga fint. Pizzan är otroligt god, och jag rekomenderar det varmt. Enkelt att göra och så förbaskat gott. Vart ändrade planer ikväll, tråkigt nog. Så jag är hemma. Men de skönt de med. Jag har så mycket nästa helg så de skönt och bara dega runt. Nu ska jag duscha, har inte hunnit göra de efter träningen ännu, var inte hemma förens sex. Ha en trevig lördagskväll.

♥ Glöm inte att vrida tillbaka klockan en timme inatt ♥


Little cutie asus




I ungifär två månader har jag nu velat fram och tillbaka om att köpa denna dator. Men jag tror jag ska göra det. De ända som är lite tråkigt är att undertiden jag hållt på vela, så har halva svenska folket gått och köpt en, hehe. Och jag har spanat in den sen i sommras, innan den vart så poppis. Menmen, den är så perfekt. Provade ju den på blogwards också och den är superbra. Den finns hos webhallen för bara två och fem. Så de är ett kanon pris jag nog kommer slå till på.



Den är så himla liten och söt, vägen ett kilo och den måste ju bli min. Ska nog försöka köpa den någon gång under lovet, ska höra lite mer med min bror och så också. Nu ska jag iväg på träning på dansskolan, halv fyra till fem. Men vi hörs när jag kommer hem. Jag tror fortfarande att jag inte kan förstå att det är lov, för jag kan inte gå ner i varv, höhö. Måste alltid ha något att göra, usch de farligt. Måste verkligen vila detta lov, ta de lungt andas, leva.


Triss i shopping





Godmorgon, vaknade för ett tag sen. Tänkte visa vad som inhandlades igår när jag var på stan efter skolan med madde. Jag hade kikat på dessa två kjolar på hemsidan hos gina tricot och de var minst lika fina i verkligheten. Men frågan är, vilken är finast? denna eller den under, 199 kr styck kostade de så de var inte alls ett farligt pris.




Här är den andra kjolen, som är samma modell fast annan färg. De så tråkigt utan photoshop, ni ser ju hur bilderna blir. Hemska med andra ord. Speciellt dena över, de är gjorda i paint liksom. Aja, min dator kommer inte kunna fixas på hela veckan, så jag får väl helt enkelt vänja mig vid detta. Känns bara så tråkigt, för de ser så hemskt ut. Ska försöka smita över ngn dag till min granne fanny, och fixa till bilderna lite hos henne.




Köpte även en till sån här tunika, fast i en annan färg. Har ju en i brun och de urhärliga. Man kan ha dom till allt. Som en dagens outfit, eller bara mysa runt i hemma. De är otroligt fina och kostar bara 149 hos gina tricot, dessutom finns de miljontals olika färger i dem också, hehe. Riktigt bra köp som jag varmt rekomenderar. Nu måste jag äta frukost, är superhungrig. Ha en trevlig lördag.


Halloween klädsel





Hoppas ni haft en riktigt bra kväll, jag har kollat och idol och fredag hela veckan. Synd att loulou åkte, fast jag röstade. Och fredag hela veckan var ju bara för roligt, vek mig av skratt. På fredag ska jag ha en halloween middag hemma hos mig med några utav tjejorna. Jag har gett delat ut inbjudningar där jag skrev att man måste vara utklädd, de hör till. Men jag har ingen aning om vad jag själv ska vara, höhö. Så ni måste hjälpa mig. Vad kan jag klä ut mig till på fredag? skulle vara bra om jag visste, efterssom de massa annat inför middagen jag måste fixa. Så hjälp mig gärna. Nu ska jag sova i min sköna säng. Ska verkligen bli skönt att få sova ut. Godnatt och sov så gott.


Kracsha inte, snälla.





Känner mig inte speciellt vacker i facet idag så jag körde en klassiker, gömma ansiktet. När jag kom hem berättar mamma att min dator gått sönder, de hade kommit ngt medelande om att dator hade kraschat, åh. Hoppas verkligen inte hårddisken har kraschat, för där finns allt. Alla bilder från typ fyran till idag, alla bilder från alla resor, allt. Den får inte krascha, allt finns ju där. Jag har haft viruset i dator över ett halvår, så. Menmen, min bror ska kolla på den, nu måste han göra det. Har sagt till han ett halvår, men de blir aldrig av. Men nu måste han verkligen det. Så jag sitter på pappas dator just nu, där finns inte phs, så har lagt in dagens i paint och därför är det inte så vacker, hehe. Iaf, skönt att man har lov, ska bli så underbart. Varit på stan efterskolan med madde också, köpt lite plagg, visar senare.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Mönstrad tunika - Asos
♥ Svart liten kofta - HM
♥ Halsduk - Lindex
♥ Ballerina skor - Skopunkten
♥ Strumpbyxor - Halens
♥ Vantar - Lindex
♥ Väska - Gamla stan


Finally Friday




Godmorgon, hoppas ni sovit riktigt gott. Tänka sig, denna vecka har bara rusat förbi. Men gud va skönt, nu är det en dag kvar innan det är lov, hur underbart är inte det? Okej, jag har en del plugg, men planerar man det så blir det max en hel dag till de, och de skönt att ha allt gjort på en gång. Ska försöka njuta av lovet, sova mycket, träffa mycket vänner och bara ha de härligt. Precis som på bilden, den är en av de finaste bilderna jag någonsin tagit och jag älskar den verkligen. Den är tagen precis där jag bor nere vid vattnet, så underbart så. Nu ska jag byta om, sen är det dags för skolan, slutar två.


Keeps Getting Better





♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Vit halsduk - Lindex
♥ Svarta jeans - Guloblå
♥ Blommig tunika - Asos
♥ Svart baslinne - Gina
♥ Peace halsband - Mammas
♥ Rosa tygskor - Kreta Greta
♥ Brun väska - Gamla stan

Gokvälle, sitter och lyssnar sönder Christinas låt Keeps Getting Better. Har ju ingen ipod så får alltid lyssna på datorn, har ingen aning om var den tagit vägen. Så de blir metro och fönstertittande på tuben för hela slanten. Kom hem för ngn halvtimma sen, ska bli så skönt med lov. Men vi har ändå skitmkt å göra. Svenska redovisning veckan efter, svenska bok ska vara utläst, matteprov veckan efter, engelska bok ska vara utläst. De säkert mer, men kommer inte på de nu. Jag måste göra livskunskapsläxan ikväll också, fan haft läxor varje dag denna vecka, är de verkligen nyttigt? de tror inte jag. För övrigt ska de bli skitkul att idol ska ha abba tema imorgon, ska verkligen bli kul å se. Nej nu ska jag laga tomatsoppa med min högra hand och göra livskunskapsläxan med min vänstra.


Cutiepie, want to buy





Godmorgon, denna lilla going är så himla vacker. Den är här ifrån och är faktiskt inte så fasligt dyr, femhundra. Den är en total kopia av Chloé väskorna, men en bra kopia. Älskar babyrosa och guld ihop, så den är verkligen som handen i handsken för mig. Iaf, femhundra spen kan jag inte laxa ut med just nu, försöker verkligen hålla i mina pengar, och ska köpa en bloggdator och micsätt till datorn, så de kostar en del. Men om någon vill köpa den till mig, får ni gärna göra de, hehe. Fast ända nackdelen är att jag inte vet hur stor den är, vill ha en stor väska, så är den liten så är de inge bra alls. Nu ska jag äta lite innan skolan.


Dagens Outfit



Kvällen har jag spenderat med inbjudan pyssel inför min halloween middag, plugg och tv tittande. Kom inte hem förens tjugo över sex, så har haft fullt upp. Idag på keramiken fick vi dreja, de var hur kul som helst, och min skål vart superfin. Är jättenöjd, var liksom försöka gången jag drejade, ni får se den när vi får ta hem den. Min skål hade också varit på bränning, och den var ganska fin den med. Jag har formgivning i keramik som ett individuellt val, och de superkul. Nu ska jag kolla lite på desperata hemmafruarna och plugga lite innan jag sover. Hörs imorgon, slutar sent. Fyra.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Halsduk - Lindex
♥ Brun väska - Gamla stan
♥ Bruna stövlar - Skopunkten
♥ Stickad väst - Gina tricot
♥ Peace halsband - Mammas
♥ Klänning - Gina tricot
♥ Strumpbyxor - Ellos


Sweet life style design guide




Eftersom de verkade väldigt önskat att jag lägger ut en gudie hur man designar sina egna smycken, så gör jag det. Jag köper ofta mina olika delar på pearchain som finns bla i gallerian i stockholm, men även på pärlshoppen i västermalmsgallerian. Ett tips är att försöka designa något som ingen annan gjort tidigare. Självklart kan man hämta inspiration, men att man gör sin egen style. Och de här är min egen Sweet Life Style. '


Klipp läderbandet i tre lika långa delar. Fläta de sedan så tajt som möjligt och försök att vara nogrann med att göra jämt, alltså inte fläta superhårt först och sen slöa till de på slutet för då blir de inte så fint. Jag valde ett band i rosa och ett i lila, och flätade dem. Tänk på att knyta i båda delarna efteråt annars åker de upp direkt, men de säger sig självt.


Sen tar du låsknippsen och trär in alla tre tåtarna från läderbandet, knip sedan till med en tång (obs. en tång utan vassa kanter) väldigt hårt. Man kan även droppa lite lim längst in för att få maximal hållbarhet. Sen öppnar man upp ringarna med tången trär på och hänger i låset, och även önskade små smycken som man vill ha. Ska man ha en pärla behöver man en längre stång med en hatt ner till och trä igenom och gör sen en öggla som du sätter fast i ringen på armbandet.




Jag gjorde guiden endast för de rosa armbandet, men man gör likadant med de lila. De är superfina och jag har fått mkt posetiv respons på mina små armband, de är väldigt personliga och ingen annan har likadana, de väldigt roligt. Sen så tycker jag de superkul att pyssla så de bara ett plus. Om ni intresserade av att köpa mina armband så kommer ett inlägg om hur man gör, priser osv inom kort upp på bloggen. Nu är de dags för skolan, lång dag, slutar fyra.


Watch out




Provet idag gick faktsikt väldigt bra, de var bara en halvfråga av en fråga jag hade lite problem med. Skönt att dessa två prov är över, har en läxa i matte och en i engelska kvar innan lovet börjar. Så de känns skönt, inga mer prov i oktober. För övrigt har vi haft vår stressdag idag, inga raster och 20 minuters lunch. Aja, vi slutar halvtvå så de är skönt. Iaf denna termin, nästa så har jag individuellt val på den tiden, suck. Efter skolan gjorde jag som jag sa igår, jag sov, höhö. De så himla skönt och jag hade massa sömn att ta igen.


♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Stor haksduk - HM
♥ Blå tunika - Cubus
♥ Baslinne - Gina T
♥ Ribbade strumpbyxor - HM
♥ Vita knästrumpor - Lindex
♥ Peace halsband - Mammas gamla
♥ Bruna höga stövlar - Skopunkten

Idag hade jag mitt mammas gamla peace halsband, när vi hittade de blev jag superglad, de skitsnyggt. Ikväll är de hemmafruarna, vänner och plugg som gäller för hela slanten. Nu när jag har sovit har jag mer energi, och strax ska vi äta mat så då blir de ännu mer, höhö eller nåt sånt. På freda eller söndag vrider man ju om klockan också, då får man sova ännu mer, thi. Fast fy va mörkt de kommer bli på eftermiddan.


Uggs mys




Jag tycker om mina uggs super mycket som jag köpte i slutet av augusti. Men har inte använt de ute än enda gång. Vet inte om jag ska ha dem idag, vågar inte chansa på om de kommer regna eller inte. Mysiga är de iaf. Har aldrig varit uggs fan förut, men nu tycker jag de superfint. Idag är de en hyffsat kort dag, till halv två. Så de är skönt. Men kommer nog somna på soffan direkt när jag kommer hem, så update blir nog runt fem skulle jag tro. De beror på. Ha en bra tisdag hörrni, och usch va bra prison break var igår. Oj juste har kulturhistoria prov idag, lite osäker på de, men hoppas de går bra.


Prov & Skolfotografering




Hallå i stugorna, provet idag gick bra. Vi hade muntligt historia prov och vi gick in 6 st i taget och de kändes bra. Men man vet ju aldrig vad man får för betyg, men de kändes bra iaf. Imorgon har jag kulturhistoria prov och jag kan nästan ingenting, har fokuserat så mkt på historian, för kan inte göra båda samtidigt för då blandar jag bara ihop allt. Så får plugga på de nu ikväll, trots att jag är så trött.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Brun väska - Skinnbutik
♥ Blommig klänning - Ellos
♥ Brun kofta - Gina Tricot
♥ Ribbade strumpbyxor - HM
♥ Svarta kängor - Skopunkten
♥ Flätat lila armband - Egen design
♥ Stor vit halsduk - Lindex


Hade skolfotografering idag också, kändes helt okej. Men man tycker ju alltid att man blir ful, höhö. Lite rörigt i klassen också, några spexade några inte. Jag tycker de något man gör i trean så jag var vanlig. Men något jag är glad över är att jag fick sitta, whiiee. Isf bad jag om de (typ hundra gånger om) för jag får alltid stå för jag är så lång, har satt på kanten en gång i trean, men sen dess har jag fått stå. iaf, när jag skulle fotta dagens outfit idag var de halvstorm, haha, skitsvårt å fotta. Nu måste jag verkligen plugga. Hare gött.

Ikväll är de premiär av prison break, som jag hat längtat. 22.00 är jag
bänkad framför tvn, måste plugga massor innan.


Monday morning





Godmorgon, sovit gott har jag gjort, men vill sova meera. Denna helg har jag inte kunnat sova ut ngn gång, och de märks. Idag är en viktig dag, prov i historia och skolfotografering. Så måste gå även om jag är jättetrött och har superont i halsen. Är lite små stressad, så ska inte blogga så mkt mer nu. Men i kväll kommer en outfit som vanligt, ha en riktigt fin dag nu. Bilden ovan är verkligen härlig, ovanlig bild från oc. Tror de är någon fotografering för jag har aldrig sätt scenen i OC, trust me. Jag har sätt alla.


Smyckedesign & Ikea



Lila flätat läder band med lås, bricka och min bokstav Å.

Datorn krånglar otroligt mycket så kan inte lägga in bilder. Kommer uppdatera detta inlägg senare och lägga in bilderna som ska vara här. Har designat två nya armband som jag är jättestolt över, så de kommer en minigudie om hur man gör dem och lite annat smått och gott. Nu ska jag och Jackie till Ikea, eftersom de söndag valde vi att starta tidigt, hoppas ni får en härlig söndag.


Rosa flätat läderband, lås, peace märke, pärla och min bokstav Å.

Lite update nu senare klockan är efter tio och jag har haft en fullrulle dag. Själva gudien över hur jag gjorde armbanden kommer senare. Nu visar jag dem bara, fina va? Jag tycker de supersöta de så kul att pyssla med smycken och designa eget. Iaf, ikea. Var där från tio till tre med Jackie, vi hitta supermkt till hennes och peters lägenhet mest till henne, hihi. Och vi var super ekonomiska, fick så himla mkt för pengarna. Vi åt även goda köttbullar i resturangen och en glass efteråt. Efter de kom mina föräldrar och körde oss till deras lägenhet (peter och jackies), för vi hade lungt sakt mkt saker. Så började vi bygga ihop allt, och de vart supermysigt. En hel rolig kanon dag, har inte haft tid till bloggen alls, men tack tusen tack till alla som tittar in. Imorgon har jag prov i historia plus skolfotografering, javet? visst är de sent? aja. Nu måste jag plugga, hare gött.


Vimmelbilder från Blogawards.




Först en liten video från i torsdags och blogawards,
modevisningen och lite runt om. De var så mkt folk.


Årets bloggare på scen, precis innan hon ger sin dator till en i publiken, något som jag tycker var hur ballt som helst att hon gjorde, de visar ju varför hon är årets blogg.



Sällskapet jag gick med, och även Mikaela som tar bilden, lånad från henne. Har iinte så många bilder på mig själv i min kamera, så lånade denna, även om de inte är den vackraste precis på mig men de ändå kul att ha från blogawards.


Här är en annan bild från galan, precis innan prisutdelningen. Haha, ni ser va lång jag är. Mina tio centrimeters klackar gjorde ju mig inte precis kortare. Men ska man vara gala fin så ska man. Skönt va de också, man såg så bra vart man än stod.


åh min älskling. Man kunde liveblogga direkt från galan, jag gjorde inte de. Men att få lägga tassarna på min älskling var en höjdpunkt på kvällen, ska köpa en sån, den är så himla söt.



Här är en bild från mtetros hemsida. De har inte kommit upp några andra bilder på oss från fotograferingen ibörjan, men de kanske kommer. Här ser man mig vid sidan om iaf. Kul att de finns några bilder när man är med på, lite tråkigt att de bara publicerar de bilder på de stora bloggara på hemsidor. Jag trodde de skulle vara lite mer variation, menmen.
De var skitrolig kväll och får tacka de underbara sällskapet jag hade vid min sida hela kvällen. De ville ta en fördrink innan (inte jag, jag dricker inte alkohol) så vi gick ända uppefrån t-centralen tågstation till stureplan utan resultat att komma in ngnstans, ajaj mina fötter med andra ord. Vi besökte även idol hotellet, men såg ingenting. Vi var där ganska tidigt, bland de första. Ändå halkade vi bak mkt i kön, men vilken rolig kväll. Hoppas man får chansen att gå på fler.


Här är jag och Anna på bild från veckorevyns hemsida. Haha, vilken längdskillnad :). Men bilden är tagen uppefrån så de ser mkt ut än va de är. Hihi, trevligt hade vi alla fall. Och kul att våran bild kom upp.

Jag var duktig imorse, jag deltog på städdagen i området eftersom pappa var lov att hjälpa till i båtklubben, jag gjorde mer än många andra tanter som bara stod och lutade sig på krattan, sen så tog jag bilder med min system kamera på alla, till en enventuell föreningshemsida, lite matrial tänkte jag. Alltid kul. Nu måste jag plugga, har två prov - måndagtisdag. Jag är alltid lika duktig så jag har glömt hela historia boken iskolan, så får leta info på internet. Suck.


Hearts makes me loved.




Godmorgon, godmiddag och godkväll från mig på samma gång. Varit fullrulle hela dagen lång. Efter skolan runt två tiden gick jag och madde till västermalmsgallerian och kollade i pärlshoppen, vi vart super sugna på göra armband så vi åkte in till stan för att kolla på mer. Vi var på pearlchain och en annan pärlshopp också, hon köpte matrial till ett armband jag till två, ska bli superkul å pyssla med dem. Haha, jag fick en snilleblixt också så vi stack upp i ett av de högsta torn jag varit uppe i iaf. De var typ lägenheter, men vi åkte tretton, ni hörde inte fel. Tretton våningar upp, och de var en sån där riktigt gammal hiss, lite halvläskigt. Men vilken utsikt, man såg nästan utöver hela Stockholm.



♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Klänning m hjärtan - HM
♥ Gråa strumpbyxor - Lindex
♥ Benvärmare - Veromoda
♥ Stor halsduk - Lindex
♥ Vit stor väska - Kreta
♥ Jordgubbs halsband - Present
♥ Stövlar - Skopunkten



Var inte hemma förens strax efter sju, blev hemmagjord pizza till middag och idoltittande. Skulle egentligen träffat Jessica, men jag hade totalt glömt de, fy på mig. Angående idol hoppas jag Robin åker, den blonda. Imorgon är de en riktig pluggdag, sorry. Lördag=plugg? jo. Måste verkligen, har två prov måndag tisdag och har knappt gjort något alls. Är ingen träning imorgon så har hela dagen på mig, vi har isf städdag i området kl 10.00, men vilken tid. Tror inte jag orkar gå ut, höhö. Borde egentligen hjälpa till då varken mamma eller pappa kan, eller isf mamma kan inte för hon vill sova så hon har inte så mkt å skylla på. Nej nu ska jag sluta babbla, bilder från blogawards kommer imorgon.


Blogawards 2008




Vilken fab kväll och vilken maxad gooooodiebag. Haft otroligt roligt hela kvällen, och de var superkul att se alla in real life. Jag var längst av alla, men me glädje och har mina 10 cm klackar att tacka de för. Även om man inte minglade runt så var de hemskt kul, jag var där med tre andra supergulliga bloggtjejor, Alexandra, Anna och Mikaela. Man stod mest och pratade med dem man gick dit med, men träffade på supergulliga Sandra och hon var minst lika snäll i verkligheten som i bloggen. Men mer om hela bloggkvällen imorgon. Måste bara berätta en sak, Kenza vart årets blogg, och hon fick en mini dator en Eee pc 901. Vet ni va Kenza gjorde? hon gav bort den till en i publiken, och hade jag varit lite snabbare kunde jag fått den, för stod precis vid henne. Men de var en tjej som går samma linje på min skola fast klassen över som fick den, fy va kul alltså. Väldigt snällt gjort av Kenza, så gör en riktig bloggare. Nu ska jag sluta babbla om kvällen, de berättar jag mer om imorgon, vill vara bland de första ut med goooodiiie bagen, så här kommer den.


Asså de var verkligen en sjukt maxad gooodiebag. Hur mkt som helst och den vägde jättemkt. Men är verkligen helt paff över allt vi fick. Så himla mkt fina saker, de liksom värde över tusen kronor. Jag är jätteglad över allt ja fick, ovan är lite ♥ Reklamblad som låg med i påsen, intressant, hehe. Men de hör till en goooodiebag.


Ett nummer av ♥ Nya veckorevyn. ♥ Emilia De poret singel. ♥ Almanacka. ♥ Presentkort. ♥ Bloggkoll annonsexponeringar till ett värde av 10.000. Inte illa de ni, och gooodievbagen har knappt börjat, fantastiska saker.


♥ Bianco video. ♥ Mascara från maybelline. ♥ Nagelfilar från bianco. ♥ Godisar. ♥ En bok fantomerna.


♥ Film Step up 2. ♥ Kaffemugg från Moddie som håller värmen. ♥ Fyra Date parfymer 50ml i olika dofter.


♥ Volymsprey från Osis. ♥ Cocacola light plus. ♥ Dove Lotion. ♥ Extra tablettet med smak av Karamell och choklad. ♥Godis tablettet från Lagerhouse. ♥ Smooting cream från Osis. ♥ Hår-någontingfrån Seah. ♥ Hudförsvarets salva i sammarbete med rosa bandet från Apoteket.


Under galan fick jag även en deospray från märket date, en kollektions video från accent och sen fick vi program inför kvällen. Detta tillehörde inte goooodiebagen, men de var ändå skitfina saker.



♥ En mysig halsduk från Accent i olika färger. ♥ Huvudhalsduk från Bikbok, de är som en luva på mitten så kan man linda runt resten som en halsduk runt halsen. Alltså gud va mycket fina saker man fick, de var som ens födelsedag å sitta och titta igenom allt. De var verkligen jättekul. Tack veckorevyn för en fantastisk kväll och en underbar gooodiebag.


Galaoutfit



Snacka om att jag är stressad, ska åka om typ tre minuter men jag han. Som jag lovade, hehe. Här är alltså galaoutfiten för ikväll, är väldigt nöjd med den och jag hoppas jag får en supertrevlig kväll. Bjuder på bilden från galan när jag kommer hem. Ha en  trevlig kväll.

♥ Klänning - Stylebystars
♥ Liten väska - Accessories
♥ Klackskor - Dna souk gallerian
♥ Halsband  - pilgrim
♥ Örhängen - mammas


Klännigen, äntligen här.




Denna dag kunde inte börjat bättre, eller iof så försov jag mig ganska rejält men de gör ingenting. När jag skulle gå ut till brevlådan och kolla posten är de ngt som blockerar dörren. Mitt paket från Style by stars, hihi. Nu är de här. Har prövat klänningarna, beställde i två olika färger och jag vet vilken jag ska ha. Riktigt glad över att de han i tid. Hade en reserv plan med en klänning hemma, men de mycket roligare med denna, för ingen har sätt den hihi. Nu börjar alla pusselbitarna falla på plats, dagen ska ägnas att förbereda sig till blogawards. Ska möta några andra tjejor runt fyra. så jag har iaf tre timmar på mig. De ska bli så kul ikväll. Nu när klänningen är här å allt, snacka om i sista sekund.

Update 13.20. Nu ska jag börja fixa i ordning håret, jag är lite skeptisk till att de faktiskt vräker ner regn, menmen. Må lockarna hålla. Känner mig pyttelite stressad, för jag skulle börjat me håret för tjugo minuter sen, men kan inte slita mig från dator, ack. En outfit kommer upp senare, då får ni se hela blogawards outfiten.

Följ min blogg med bloggkoll

Panik, panik!



Just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, klänningen har inte kommit. Jag hatar stylebystars. Vi mailade och ringde säkert tjugo gånger till dem och sa att klänningen är väldigt viktig, och att vi ville betala extra för att få hemleverans, allt. Jag berättade att jag skulle ha den på torsdag, tror ni den har kommit eller? Fyfan va jag är arg just nu, jag tänker aldrig mer beställa något från den jävla sunk sajten. Ska åka upp till posten och se om de vet något om paketet, om de finns där och om vi kan få hämta ut de ändå, hata hata hata stylebystars. Jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till, ska jag åka till centrum imorgon på förmiddagen och köpa en klänning, ska de behöva vara såhär!?. Nej jag är riktigt stressad nu. Jag som bara skulle fixa i ordning mig imorgon innan galan, nu har jag ingen klänning, style by stars kan gå äta upp sig själva!

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Vit blus - HM
♥ Brun kjol - Gina
♥ Gråa strumpbyxor - HM
♥ Halsduk - Lindex
♥ Vit väska - Kreta
♥ Halsband - Asos
♥ Vantar - Lindex

Idag är de min brors tjejs lillasysters födelsedag :) Fanny blir 18 år idag,
så ett stort grattis till henne! Hipp hipp hurra.

Dan före dopparedan!




I morgon är blogawards, och som de ser ut som jag inte behöver gå barfota. Men jag får nog gå naken, min klänning har inte kommit. Är lite smått nervös för att allt ska sluta i kaos, måste nog ha en reserv plan när de gäller klänningen. Vill inte ta något jag har här hemma, så om klänningen inte kommit i eftermiddag får jag ge mig ut efter skolan på onsdag. Jag tycker inte om att va ute i sista sekund, men fick svaret på inbjudan så sent, så vad ska man göra. Hoppas klänningen kommer snart. Annars vet jag inte vad jag gör, hoppas den kommer i tid.


Gala skorna fixade.



Lite dåligt med bloggning idag, men ni hänger ju med i svängarna och vet nog varför. Ikväll är det faktiskt desperata hemmafruar så de ska bli roligt. Sen så har jag även hittat skor till blogawards i övermorgon, så de känns skönt. De är superfina, men jag kör på som de andra bloggarna och tänker inte heller visa min outfit inför kvällen förns kvällen jag ska iväg. Skorna kommer från butiken dna i souk gallerian och kostade 499. Skönt att jag har ett par, och de superfina.
kollat igenom mina outfits lite, och ser att jag fullkomligt bott i min halsduk, men den är så förbaskat mysig.

♥ Skinjacka - Wacko
♥ Blommig klänning - Gina
♥ Halsduk vit - Lindex
♥ Gråa strumpbyxor - HM
♥ Liten väska - Mammas
♥ Ballerina - Skopunkten


Ibland orkar jag inte längre .



Huvudsaken till att jag bara knäcktes ikväll är egentligen inte en så stor sak i helheten. De var bara de som fick mig att känna som allt var meningslöst. Men de var just därför jag ville gå till botten med de hela, så att jag kunde gå vidare. Men allt på en gång blir så jobbigt. Varje gång ngt jobbigt händer för mig så ligger allt de andra tunga precis på kanten under och då välter de på och jag blir total förstörd. De mycket som är jobbigt, som nästan alltid varit jobbigt. Jag har lärt mig att hantera de, men ibland så orkar jag inte längre. De känns som jag är ett enda stort fel och att allt är meningslöst. De hemskt jobbigt och de finns inte heller så mycket att göra åt saken, de är de tragiska med de hela. Jag försöker inte tänka på de, jag försöker och försöker att göra de bästa av allting. Men så kommer tillfällen då jag inte kan hantera de och allt bara blir hemskt jobbigt.

Ni kan tolka detta precis på vilket sätt som helst, jag vet att jag är otroligt otydlig. Men de finns så många som läser min blogg nu när jag inte är anonym längre som jag inte vill ska veta om detta. Hade jag fortsatt att vara en anonym blogg så hade jag verkligen berättat allt. De är de som är så jobbigt, vill berätta men kan ändå inte. Jag försöker alltid vara posetiv i bloggen och lämna mina jobbiga delar åt privatlivet, men ibland brister de bara. De tur att jag har mig själv, vem skulle jag annars ha. Tragiskt de låter, jagvet. Men face it, that's the truth. Önskar bara att ibland skulle de inte behöva vara så.


Dagens Outfit




En dagens outfit...


♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Halsduk - Lindex
♥ Klänning - HM
♥ Kofta - Gina Tricot
♥ Strumpbyxor - Ellos
♥ Ballerina - Skopunkten


Måndag morgon





Godmorgon, hoppas ni sov riktigt gott. Har inte så mycket att säga men ska snart iväg till skolan, har lång dag idag. Slutar halv fem så jag bloggar ikväll alltså. Bjuder på en gammal bild ur mitt Olsen arkiv i dator, där finns tusentals bilder på tvillingarna. Ni som inte visste kan ju läsa om mitt beroende av dem som yngre under kategorin "mer om mig". Nu måste jag byta om och göra mig i ordning, ha en bra start på veckan!


Saknad och Irritation




Fan va jag saknar de asså, inte bara värmen och själva ledigheten. Allting, att bara få vara med familjen och ha de så jävla underbart varje dag. Hotell Theo som var ett så underbart hotell, allt skratt, allt badande, allt. Anledningen till att jag sitter och känner mig allmänt irriterad just nu är pga av en utav danslärarna på skolan (varit på träning de senaste timmarna). Jag har inte tagit ord och berättat de än men jag har slutat dansa med Marielle, eller rättare sagt, hon slutade, supertråkigt att hon gjorde det.. Så då fick jag hitta en ny parkompis, detta har tagit lite tid. Men nu har halva terminen gått och vi ska börja tävla ihop (som för övrigt känns hur kul som helst) men min danslärare tycker jag ska betala fullt pris (4000 kr) fast jag inte ens varit här halva terminen, jag har ju inte haft ngn parkompis då, hallå? är skitsur på henne. Och vid sånna tillfällen vill jag bara trycka på en knapp och vara tillbaka på Kreta, Agia Marina, Hotell Theo <3

När mina barn växer upp





Jag har tänkt mycket på en speciell sak. När jag var liten fanns de otroligt mycket bra barnprogram, mumindalen (min favorit), Pippi Långstrump (den riktiga), Lotta på bråkmakargatan, Emil i Lönneberga, Nicke Nyfiken, Pingu, Björnes Magasin, Madicken, osvosvosv. Men vad finns de idag? inte ett skit som mäter sig med dessa barnprogram som fanns när jag var liten, nu är de bara massa trams och pangpang hitochdit. Jag vill att mina barn ska ha chansen att växa upp med samma bra program som jag. Mina barn kommer aldrig få kolla på massa pangpang och dåliga barnprogram, nej. Jag tänker köpa massa Astrid Lindgren filmer och Mumindalen osv på dvd, och ha och visa för mina barn när de är små. Så de så. Mitt favorit program vad Mumin när jag var liten, vilket var ditt?


Walk a mile in my shoes



Nu börjar jag bli lite sur på Stockholms butiker, var istan i flera timmar igår och letade, varit uppe i centrum idag och letat. Finns inte en enda klänning jag kan ha på galan. Mamma kom dock på en supergrej, jag ska kolla på internet och hittar jag något tar vi expressleverans, smart va? Såvar inne på en hemsida och har nu beställt två klänningar, hoppas verkligen de hinner hit i tid, ska leta vidare efter skor nu. Hoppas verkligen att jag hittar något. Detta hade jag på mig idag, aj säger mina fötter (väldigt mycket aj) efter ha gått runt i skorna, haha. Man får väl gå in dem tror jag, snygga är de iaf. Övningskörde också på samma gång, måste lära mig å fickparkera snart.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Lila klänning - HM
♥ Gråa strumpbyxyor - HM
♥ Stor vit halsduk - Lindex
♥ Liten brun väska - Mammas
♥ Kängor med klack - Dinsko

Tipsa mig gärna om hemsidor där man kan beställa fina (till gala) skor.
Känner redan till stylebystars, asos, forever21. Hoppas ni har lite tips, behövs!


Shopping topping






Hallå sötisar. Hittade ingen klänning eller gala skor istan igår (ska göra ett nytt försök idag) men jag hittade dessa underbara skor som jag är förälskad i. De var kärlek vid första ögonkastet, även om de gör mig 190 cm lång så gör de ingneting, de ballt med 10 cm klack och de lite platå framtill också, ååh. Tycker om dem så himla mkt. 449 kronor på dinsko, men de är världa varenda öre. Dessa kommer jag använda flitigt i höst. Och nu har jag verkligen också fallit för kängor stilen fast jag älskar när de klack till, för de gör de kvinnliga mer synligt.



Köpte även strumpbyxorna som är på bild när jag har skorna på mig, och dessa. Ett par over knee från lindex och ett par gråa strumpbyxor från hm. Nu ska jag upp till vårat centrum som ligger kanske 20 min här ifrån och leta vidare efter en gala klänning och ett par gala skor. Jag vill verkligen hitta något, de inte frågan om vill jag måste. När jag kommer hem lovar jag att jag ska vara mer aktiv, för just nu står faktiskt blogawards galan högst upp på mitt fokus, och jag måste hitta ngt att ha på mig. Jag har fler problem, känner inte en enda och de flesta ska träffas innan, vill inte gå dit själv egentligen, menmen. Ska se om någon vill mötas upp en stund innan, för de kan väl inte bara vara jag som är nervös?


Sista minuten hysteri




De är lite smått väldigt mycket otroligt hysteriskt mkt klädhysteri inför blogawards. Inte bara kläder, skor, smycken, väska. Allt. Jag har ingenting fint att sätta på mig, så idag efter skolan möter jag upp Jackie och vi ska gå kolla på stan, ska passa på att kolla lite då efter en gala klänning. Man vill ju inte precis komma dit i en tunika när man hört om alla andras balkelser. Sen så vill man ju inte heller ha samma klänning som någon annan, så ska försöka unvika de stora klädkejdorna. Men hoppas verkligen att jag hittar en. Vi ska även gå äta middag på Jensen och sen åka hem till henne och se på idol, yey. Så ni kommer inte höra från mig på hela dagen, men ikväll när jag kommer hem uppdaterar jag med en outfit. Håll tummarna för att jag hittar något, hihi.




Outfit & Blogawards





Idag har varit en otroligt jobbig dag, iaf idrottslektionen. jag och Sara skulle springa till stadshuset, men vi hittade inte och de regnade och jag var allmänt trött, efteråt kände man sig inte speciellt snygg. Så därför är bilderna som de är. Efter idrotten var de lunch, som för ovanlighetens skull var riktigt god. Därefter barnmusikal och sen engelska i två timmar. Men Hannah är så förbaskat bra lärare så hennes lektioner är inte ointressanta. Nu är jag hemma, trött och vill helst bara ha en stor fet godis påse, nä. Jag är faktiskt hungrig, får se om jag rent ut sagt orkar gå upp och äta ngt, slö som få.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Brun stickad väst - Gina
♥ Farfars tröja - Ellos
♥ Stor vit halsduk - Lindex
♥ Svarta strumpbyxor - HM
♥ Rosa randiga skor - Kreta

Jag är nog sist ut med att medela att jag är bjuden till blogawards nu på torsdag. Jag fick min inbjudan och osa som precis alla andra, men fick inte svar. Så mailade dom igår och de sa att de skickat svar men att mailet måste försvunnit, för jag stod på gästlistan. Förbaskat roligt iaf, men känner verkligen att de råder klädpanik för min del också. Sen så känner jag ingen som ska gå, hehe. Läskigt värre, nejdå de ska nog gå bra. Just nu är jag så glad över att jag är bjuden så jag fokuserar på det, och vad jag ska ha på mig?, och sätta på fötterna? jag har inga finskor alls. Ingen fin klänning heller, får gå ut på stan i helgen och leta, för hinner inte skicka efter något. Va kul de ska bli.



From me to you




Godmorgon, hoppas ni sov riktigt gott. Åh, sängen var så varm och gosig imorse. Ville verkligen inte gå upp, men va illa tvungen att göra det. På bilden ser ni min lilla kanin, den låg och väntade på mig när jag kom hem från bb. Och eftersom mamma och pappa inte visste om jag skulle bli en kille eller tjej så fick de bli en gul kanin. Den har jag haft sen jag föddes och sover ofta med den i sängen. Har massa stora kuddar runt mig så är det jag och min kanin i mitten, hehe. Fast när jag vaknar ligger han ofta på golvet, vet inte vad jag gör när jag sover.



Bilderna är helt oredigerade, tycker de vart så fina av sig självt. Idag har jag en lång dag, slutar kl fyra. Varannan vecka har jag två timmar engelska på torsdagar mellan två och fyra. Så de därför blir det en lång dag, men vi får ha med oss lite snask på lektionen så de bra, hehe. Kul att ni gillar farfars tröjorna, men kommer nog bara behålla den vita, har på mig den föresten. Nu ska jag fixa i ordning mig, men vi hörs runt sex tiden skulle jag tro. Ha en bra dag!



A parcel from Ellos




Ellos paketet som kom förut var väl ingen höjdare. Ska behålla första vita farfars tröjan som ni ser till vänster, den är bra som ett basplagg. Men klänningen till höger var mycket finare på bild, och mkt längre för den delen också. Denna täcker knappt rumpan och jag vill ha den till leggings, så den får åka tillbaka. Den vita tycker jag iaf om, den blir nog superfin en stickad väst.



Känner ingen större glädje över dessa två, den till vänster skulle va supersöt om den inte var fyra hundra meter lång. Ska kanske skicka efter den i en mindre storlek, å se om den blir kortare, för annars var den superfin. Sen en till farfars tröja fast i lila, vet inte. De känns som den vita är snyggare och lättare att matcha. Får se, men jag tror den åker tillbaka. Väntar fortfarande på mitt hm paket som är jätteförsenat, nästan fyra veckor sen jag beställde. En helt okej beställning, sen så var de några plagg också som blir försenade till i november, men de ett tag dit. Nu ska jag fortsätta kolla på Greys på femman.


Musse behind the scarf



Eftersom jag försov mig så återstod bara dans och keramik på schemat, så jag tog väldigt enkla kläder. Min hand är inte riktigt berädd på självutlösningen, hehe. Många har frågat vem som fottar mig, de mitt stativ som gör jobbet. Ska sätta ihop ett litet inlägg om kameran snart, nu när jag samlat på mig massa tillbehör. Men de väldigt fiffigt med stativ. Snart ska jag nog äta ngt, eller de dags för middag snart så får väl va hunrig en stund ist. Ska nog spela lite supermario, riktigt glad över de köpet jag gjorde på tradera. Ett ellos paket har kommit så visar er ikväll eller imorgon, puss.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Vit stor halsduk - Lindex
♥ Svart baslinne - Gina
♥ Leggings - Ellos
♥ Musse tisha - Lindex
♥ Rosa tygskor - Kreta
♥ Brun väska - Mammas


Som ni kanske ser, har jag ett rosaband uppe i högre hörn. Tänk gärna på drabbade och ge ett bidrag.
Jag får ingenting själv för att ha den där, utan jag har den för att visa att jag bryr mig.


Kokosbollar




Godmorgon, försov mig imorse. Och de innebar att jag missade svenskan, och efter svenskan har vi två timmar hål, så då kunde jag lika gärna sova ett tag till. Så jag kommer till nästa lektion som börjar halv ett. Satt väl uppe för länge igår, men var inte trött för jag hade sovit på dagen, men strunt samma. Nu är jag pigg igen. Har lite svårt att välja dagens outfit, men de ska nog funka.

Igår kväll fick jag värsta snilleblixten, jag satt på julmusik och började baka kokosbollar, normalt va? haha. Fick värsta julkänslan, och jag struntade att de är två månader kvar. Kokosbollarna vart riktigt goda, och jag var fett sötsugen också, som alltid. Nu ska jag byta om innan jag åker till skolan, slutar halv fem så vi hörs nog ikväll. Fint väder de är idag också, likeit.


Konsten att sova

http://znogge.files.wordpress.com/2008/05/sova_1203840638.jpg
Jag kan konsten att sova bort hela dagen. Har jag väl börjat sova på soffan vaknar jag inte i första lagret, de så skönt och ligga där och halvsova. Men nu i efterhand känns de lite surt, kul att vakna halv sju på kvällen när man gick och la sig halv tre på eftermiddagen. Menmen, nu är jag riktigt utvilad. Undrar varför man sover så mycket egentligen? eller rättaresagt att man kan sova så mkt. Jag skulle säkert kunna sova femton timmar i sträck utan problem. Vi sover bort en tredjedel av våra liv, men de behövs för att vi ska orka vara vakna de andra två delarna. Sova måste vara något vi alla älskar. Fast är de inte lite tragiskt, man älskar att sova - sova bort sitt liv, haha.

När pappa kom hem hade han låst upp min gamla mobil (min nuvarandre är på lagning) och jag var glad för jag har varit utan mobil i två dagar, de är faktiskt riktigt jobbigt, hehe. Och jag är ändå ingen mobil människa som har den i fickan. Iaf, alla nummer var borta... suck säger jag bara, jag hade säkert hundra nummer i telefonen, allt från barndomskompisar till folk från andra städer. Surt surt surt. De ända numrerna jag kan få tillbaka är dem som jag träffar och de jag har på msn. De bara å ta tag i det, problemet löser sing inte av sig själv.



Today i'm wearing this




Vakna fortfarnade? jag håller på somna. Jag sov ca 5 timmar inatt och de på tok för lite för att jag ska orka hålla ögonen öppna, höll på somna på bussen hem. Tur va hade vi kort dag, hade ngt projekt i matte så vi gick bara nio-tolv. Nu ska jag mixa ihop något från kylen, blir en billys panpizza och lite lax. Mmm, låter som en smarrig mix. Sen ska jag sova, åh va skönt de ska bli. Sover alltid på soffan efter skolan, de så skönt. Fattar inte vad tiden tagit vägen, kl är två och jag slutade för två timmar sen. Aja, nu är jag hungrig, men vi hörs senare. Skönt att vädret blev bättre, de var svinkallt imorse.



♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Halsduk - Lindex tror jag
♥ Stuprörsjeans - Weekday
♥ Rosa randiga skor - Kreta
♥ Jordgubbshalsband - Asos
♥ Brun liten väska - Mammas

Igårkväll rullade jag igång Greveholm, och de var så länge sen sist. Verkligen än av de bästa julkalendrarna någonsinn, och pellesvanslös. Riktigt mysigt och kolla, man längtar till julen då. Haha. Värsta julkalendern var ju för något år sen då de var några tyggubbar som hoppade runt i solen?! de var helt sjukt. Allramest eller va de heter, kollade inte ens. Hoppas de blir en bra julkalender iår.


My lovley bed




De alltid lika skönt att ligga kvar och halvsova i sängen när väckaklockarn ringer. Varför är de så egentligen? på kvällen när man ska gå lägga sig har jag ofta svårt att somna, men på morgonen finns de inget skönare än att bara ligga där och halvsova. Börjar nio idag, vi har mattedag mellan nio-tolv. Så de skönt att vi slutar tidigt. Här kan ni se mina nya lakan, visst är de fina. Faktiskt ikea, men de kan man inte tro. Nu ska jag byta om och sminka mig, ska gå om tjugosju minuter, ackack inte bra de.


Freddoccino




De finns ingen kaffe dryck i världen som slår freddoccino. Jag drack min första freddo nere på kreta, vi fick ett litet glas till efterrätt en lunch av personalen och Jag mamma och Jackie vart kära direkt. Så underbart god. De är isdrink som smakar otroligt gott. Vi hittade den till slut på ett Inka market där nere, så jag är ledsen. Den finns inte i Sverige, så de därför vi är så snåla med våran, för vi har bara en burk. Hundra kronor för den var ganska mkt, men så värt de. Så ikväll ska jag och mamma ta en varsinn freddo och bara tänka tillbaka till då vi låg på solstolarna vid Akti beach och njöt. På tal om kreta, jag vet att jag inte berättat klart allt från resan i somras (få på mig) men jag ska, innan jul lovar jag, haha.


Höstens mysigaste väder






Idag tog mamma och jag en lång promenad längst vattnet där vi bor. En riktig lång promenad, vi var borta i över två timmar och jag hade självklart kameran med mig. Vilket underbart väder de har varit hela dagen, och de är de fortfarande. Vi gick lungt längs vattnet och bara njöt av solen. Här ovan kan ni se två bilder, ena är en bild utöver vassen precis nedanför vårat område, den andra är på mig när jag sitter på en bänk och njuter av solen.





Här är två till bilder, båda har jag redigerat. Lagt ett mörkare ljus över dem, de vart jättefint då. De min mamma på ena bilden och jag på den andra. De var så varmt i solen men i skuggan var de kallt, så ena sekunden svettades man och andra frös man, haha. De är såhär precis på höstkanten då de håller på att bli kallt. Vad man en sätter på sig fryser man eller svettas man i.




Här är en till bild, från en allé en bit ifrån där vi bor, de kommer bli så fint här när bladen börjar ändra färg. Något jag trodde de redan hade gjort, menmen får vänta ett tag till då. Tyckte ändå bilden var fin, så vill visa er endå. Just nu sitter jag och kollar på gossip girl för jag missade avsnittet igår. Ska börja sy på mina kjolar snart också, hihi.



Godmorgon




Hoppas ni sov riktigt gott inatt. Jag mådde inge bra imorse så jag stannade hemma idag. Nu är de ny vecka och nya händelser. Vackert väder är det också, himmelen är alldeles klarblå och solen lyser starkt. De lutar mot lite fotografering sen kanske? Denna bild är från i lördags, då var de ganska dåligt väder ute, men bilden är cool endå. De Fanny som har tagit bilden, den är alltså tagen med hennes kamera, men vi har likadana, hehe. Nu ska jag göra en smarrig frukost och äta upp den framför tv, hoppas ni har en bra start på veckan!



A Sunday shopping



Full rulle minst hela dagen. Är inte söndagen vilodagen? haha. Vi har varit runt i hela Sverige känns de som, men jag har hittat en del fynd så jag är superglad. Vi har varit på Ikea, där jag köpte nytt påslakansätt och ett skydd till madrassen. Sen var vi och lämnade in min mobil på siba, den krånglar så förbaskat så nu har jag ingen mobil. Nejdå, tror jag kan stoppa in simkortet i min gamla. Ovan ser ni ett par nya skor jag köpte på skopunkten för trehundrafyrtionio kronor, skitsnygga. Jag har faktiskt börjat acceptera min längd mer nu och vågar gå i höga skor då och då, tack vare er till stordel. Ni är ett underbart stöd, tack.



Jag Inser,  har fallit för trenden jag med. De här med kängor alltså, usch va snyggt till en söt flickig tunika. De blir så svart på vitt. Haha, ni förstår säkert inte vad jag menar, men jag tycker iaf de snyggt. Dessa köpte jag, i storlek 38 (glad) jag som brukar ha 39-40. De har lågt skaft och kostade lika mycket som de andra skorna. Herregud jag har köpt sju par vinterskor redan. Min pappa suckar varje gång han ser mig med nya skor, haha. Vi var även på tygbutiken och köpte tyg, nu ska de sys två nya kjolar, en marin och en i beige. Skitsnygga kommer de bli. Och vi fick tyget jättebilligt. Fast vågar inte gå in och kolla hur mycket jag har på kontot, haha. Jag mår bättre av att inte veta. Jag blir så glad över de jag får för pengarna så de kvittar.


Three new scarfs

'
De senaste dagarna har jag plockat på mig lite nytt att vira runt halsen, tre halsdukar med andra ord. En natur vit, en knallvit och en i stark rosa. Jag tror inte jag ska behålla alla, en utav de ljusa och den rosa. Men vilken tycker du är snyggast? hjälp mig gärna. Sen ska jag kolla på en annan på Zara i veckan också, haha. Fast jag har varit jätte duktig de senaste två veckorna, har ju inte köpt någonting, eller? de känns så iaf. Jag tänker nog ha shopping stopp någon månad, men inte nu. Hehe. De är supermysiga alla tre, halsdukarna alltså. De kostade runt hundra lappen och de vita är från hm medans den rosa är från cubus.

Ikväll har jag kollat på världshistoriens längsta lördags underhållning. För de som inte riktigt såg denna långa plåga ikväll så menar jag tv fyras stora lördags sattsning Stjärnor på is. De absolut inge fel på programmet, de bara de att de aldrig tar slut... Tycker de ska bli kul att få se Tony, för han är så självgo i vanliga fall och nu är han verkligen ute på hal is. Nej, pluttisar jag ska nog hitta på något annat. Trevlig kväll.


Update. Söndag kl tolv. Vi ska iväg till IKEA och lite andra ställen nu,
så vet ni var jag håller hus!


Photographing by the ocean




Varit ute och haft fotograferingsrunda med Fanny, vi tog massor med fina bilder. Tänker inte visa alla nu, utan de kommer ploppa upp lite då och då på bloggen istället. Tror vi kommer ha många fler fotograferingar ihop, för de verkligen så roligt. Och vi bor så underbart så strandpromenaden precis nedanför våra hus är ett perfekt ställe för fotografering. Både hon och jag håller på förfullt att lära oss mer om photoshop, så vi kan göra bilderna ännu mer fantastiska. Ovan är en bild på mig precis vid vassen nere vid vattnet.



Här har vi Fanny, har tagit bilden själv och är stolt över den. Bakgrunden är perfekt och hon vart riktigt bra på bilden också. Färgerna i bilden har gjorts om så att de blir starkare, men vi lät henne vara i orginalfärg medans bakgrunden då är omgjord.



Här är jag, fråga mig inte vad jag gör. Är på väg att lägga mig och sola lite bland molnen, menmen. Valde att låta skorna vara i färg, eftersom de är ett par riktiga färgklickar till skor. Sen så var nästan hela bakgrunden i svart och vitt redan så de passar perfekt.



Den här bilden e grym, båda hoppar ett hopp samtidigt och vi får med de på bild. Fanny är så duktig på att avgöra när bilden tas så hon visste precis när vi skulle hoppa. Vi har även förstärkat all färg i bilden, något som gjorde den ännu finare. Alla dessa bilder är tagna med min kamera, men de finns minst lika många på Fannys också så som jag skrev, kommer visa i omgångar. Nu ska jag strax iväg på träningen.
 

Kanelbullens dag




Här sitter jag, alldeles ensam på kanelbullens dag. Haha, så dramatiskt är det inte. Men jag är faktiskt helt själv, min mamma jobbar och min pappa är och tar upp båten. Igår bakade mamma kanelbullar, så vi ska säkert äta de ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, har träning senare men vad jag ska göra nu vet jag inte. Jag tror jag ska ringa Fanny och fråga om hon vill gå ut och fotografera lite idag med mig, hon har också en system kamera. Men de tutade upptaget så får pröva igen. Om inte de ska jag bara tramsa runt här i några timmar. Haha, jag orkar inte göra något ikväll heller. Slö som få. Nej men jag känner att jag har en förskylning på g, så jag ska chilla lite här hemma. Finns så mkt jag ska göra.



Visst är min dörr vacker, haha. Mitt rumt är superfint men jag har fortfarande kvar små stjärnor och trams på dörren sen jag var liten. Menmen vi ska snart byta ut alla så de kan få hänga med ett tag till. Nej, får så himla ont i ryggen av att sitta här (har haft ont i ryggen i sex veckor nu) så ska nog hitta på något annat. Men jag hoppas ni får en riktigt trevlig lördag. Och om jag hinner ska jag lägga upp halsdukarna senare som jag köpt. Jag är extremt shoppingsugen, menmen. Får ta de nästa helg. Vi hörs senare!

Hoppas du får en trevlig kanelbullens dag!


Finally Friday




Efter skolan så var jag på väg hem som vanligt, men efter tre stationen ångrade jag mig. Jag messa madde och frågade om hon ville gå och kolla i kista galleria, sagt och gjort. Vi var i kista galleria i ca två timmar. Hittade ännu en halsduk, haha inte bra. Fast den är rosa, vrålsnygg. Jag visar alla tre haldukar senare. Efter kista åkte jag hem, de så segt att åka buss från kista, för de värsta rundtursbussen, men pappa hämtade mig när de var en liten bit kvar. Nu sitter jag och kollar på idol, spännade.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Vit stickad väst - Gina
♥ Brun basklänning - Gina
♥ Strumpbyxor - Ellos
♥ Svart väska - Mammas
♥ Ankelboots - Skopunkten
♥ Jordgubbshalsband - Asos



Rosa månaden




Oktober är månaden då alla, både killar och tjejer ska bära rosa. Och inte vad som helst i rosa utan rosa bandet som stödjer bröstcancer fonden. Jag tycker själv detta är en oerhört viktig sak och jag blir så glad varje gång jag ser en kille med rosa bandet, för de är få killar som bär de, något jag tycker bara är fjantigt. Jag kan förstå om man är 12-13 år och tycker de är pinsamt med rosa, men killar i min ålder och äldre ska ha de tycker jag. Om man tycker de fjantigt i den åldern är man bara omogen.



Jag har inte bara rosabandet, jag har rosareflexen också som jag tycker är oerhört snygg också. Ser ut som rosabandet fast de är en reflex och man hänger den på väskan. Rosabandet är köpt på apotek men rosareflexen är köpt på guldfynd. Rosa går så fint ihop med vitt så den passar perfekt på min väska. Sen så är de alltid bra med en reflex.



Jag har även försvarets hudsalva som har gjort en variant i rosa som stödjer bröstcancerfonden. Den har jag också köpt på apotek. Jag som älskar rosa, jag stödjer självklart bröstcancerfonden. Har jättebrottom ska vara på väg till bussen om en halvtimma, och här sitter jag i pyamas och har ingen aning om vad jag ska ha på mig, haha. nejdå, de finns inspiration men vet inte vad jag ska välja. Nu måste jag skynda, ha de bra! och kom ihåg att köpa rosabandet om du inte gjort det!

It´s back, hope it´s staying!




Idag fick jag tillbaka min inspiration, eller jag fick den av Elin. Om ni kollar inlägget under ser ni att min outfit påminner väldigt mycket om hennes (bilden till höger). Jag borde egentligen ha jeans oftare, varje gång jag har jeans i skolan säger folk hur bra jag passar i de, men jag har aldrig tyckt de själv. Men de så underbart när folk säger att man har snygga kläder osv, loveit. Denna outfit var väldigt enkel och stilren, älskar det. Åh, vill börja knåpa med morgondagens outfit redan, haha. Hoppas inspirationen är här för att stanna. Juste, köpte två halsdukar idag, visar senare eller imorgon.



♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Lång stickad kofta - Gina
♥ Stor vit väska - Grekland
♥ Enkel grå bastopp - HM
♥ Stuprörsjeans - Weekday
♥ Ankelboots - Skopunkten
♥ Jordgubbshalsband - Asos

Åh, jag håller på lyssna sönder denna låt, Älskar början.


Inspiration by Elin



Ni känner nog till min inspirations torka. Gör mitt bästa för att få tillbaka den, men när jag är i nöd kan jag besöka elins blogg i timmar. Kolla in gamla outfits, vakna med thw voice klipp och bara total suga upp inspiration. Och vet ni? de hjälper alltid. Min största inspirations källa är Elin Kling. Så nu idag när jag ska välja outfit har jag faktiskt redan tänkt ut att jag ska kopiera Elins ena outfit, den till höger. Men inte hundra procent men inspirationen kommer självklart från den outfiten. Vilken är eran största inspirations källa? Många har bloggare som inspirations källa, fast jag avgudade Elins stil innan hon startade sin blogg på kanal5. Nej nu ska jag klä på mig, känns faktiskt bra. Tror jag ska ha klackar :O



New month, new chances



Imorse fungerade inte blogg.se så de därför jag inte bloggat på hela dagen. Slutade inte förens halv fem heller så. Usch vilket väder, mitt hår blir helt knäppt när de regnar, usch och fy. Men ändå är de mysigt med regn, men kände mig redan så ful innan så regnet gjorde inte saken bättre. Får fortfarande ingen inspiration till klädval, jättejobbigt. Vet inte varför. Men nu är de ny månad så då hoppas jag att jag blir lite inspirerad igen. Glömde svenska läxan som är tills imorgon iskolan, bra där. Får väl skriva mail till läraren eller nåt. Aja, de tror ändå aldrig på en, så himla störande. Jag är på dåligt humör känns de som, haha.  Aja, här är en enkel mysig outfit från idag.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Halsduk - Mammas
♥ Vit väska - Kreta
♥ Rosa skor - Kreta
♥ Strumpbyxor - Ellos
♥ Svart linne - Gina
♥ Fisketröja - Gina


RSS 2.0