På spaning...

Efter ny väska, någon som vet någon bra vår/sommar/höst/vinter
väska som är ganska stor men inte gigantisk? skriv gärna då.


Imorgon är det tävling igen, hoppas de går bra... känner mig förberädd och hoppas på bra resultat. Är tillbaka på Söndag igen.
Då ska jag planera mitt påsklov!

Ha en skön helg

Att göra

Det är många skolor i år som har påsklov vid olika tillfällen!
Vi har påsklov från och med imorgon!

Jag måste ändå sätta upp lite mål för mig själv
inför lovet, inte stora utan små :)

1.
Läsa min bok Emma (Jane Austen)
2.
Träna regelbundet
3.
Träna inför nationella provet.
4.
Äta mindre sötsaker.

(Listan kan ökas på under helgen)




Företagsmässa!


Hade företagsmässa idag på skolan, gick otroligt bra och är så himla glad. Super många företagare var intresserade av att göra våran ide till verklighet. Så vi fick visit kort och ska kontakta dem efter gymnasiumet. Nu ska jag träna och bli piggare!

Hoppas alla haft en bra dag i solen


Oscars teatern!

Var igår med klassen och såg 1956 på oscars teatern inne istan. Verkligen besviken, handlingen var okej men allt var väldigt utdraget och den 3 timmar långa showen kunda ha varit 1,5 timmar och ändå få samma budskap. Sen var det mycket problem med ljud och ljus, haha ljudkillen borde fått sparken! Halva klassen (och de andra inbjudna) smet i pausen efter 1,5 timmar. Men själv satt man kvar och led ut de sista ♥

Se den inte, om du frågar mig!

Hare bäst!



Hope


Den här fina blus aktiga klänning är supersöt! En snygg design av Hope som finns på designsverige, skulle verkligen vilja köpa den men priset är ganska högt 1495 kronor. Vi får se kanske jag köper den längre fram! Perfekt nu i vårsolen.


Dagens



Skor röda, Asko eldevo
Tunika vit, MQ (sun ¤ shine)
Väska röd/vit, utomlands!


Söndis

idag har hänt mycket, ätit massor med våfflor pluggat inför mitt prov. Vi hade även gäster mitt på blanka dagen några timmar. Sen har jag även hunnit tränat i två timmar på gym. Känns som jag fått ut mycket av dagen! Hoppas ni haft en härlig dag. Nu ska jag kolla lite på tv en stund!

hare bäst!


Sthlm Live



Tycker om sthlm-live verkligen underhållande.
Här har ni Robin som även har ett program på tv som heter *Robins*.

Lite våfflor smakas?

Inte så mycket blogg längre, men jag läser andras bloggar och komenterar. Tror på en nystart igen v.14 under tiden blir det lite inlägg då och då. Imorgon är det våffel-dagen så glöm inte att äta otroligt mycket med våfflor. Jag tycker om våfflor, supersmarrigt med lite grädde och sylt. Nu ska jag gå och kolla på film, nära och kära tv1000.


Asos beställning!

I helgen ska jag göra ett nytt försök med beställningen hos Asos, dock har jag ändrat lite på den eftersom de kommit in så mycket nytt och fint. Här är beställningen:

Long Cherry Pendant Necklace
Long Strawberry Pendant Necklace
High Waisted Full Skirt


Torsdag

Jag kan inte blogga lika mycket de här dagarna framöver, långa prao dagar, prao och träningar. Gick hem från praoen idag, mådde dåligt. Men imorgon är de sista dagen och sen får man vila. Tänkte medela att mitt paket från Asos har inte dykt upp ännu. Väldigt besviken, ska försöka göra en ny beställning nu. Vill verkligen ha kjolen.

Ni får ha en härlig fredag imorgon!
Chiaao!
                               ♥


Skit prao!

Har inte bloggat på ett tag, har mycket prov + skit prao. jag var å praoa på dagis förra året och trodde de skulle bli lika kul igen... nej! De har satt mig på fel avdelning och de är inte alls lika kul längre. Skulle ja praoat på frisör eller något, jag ångrar det 1000 gånger om! Så arg på mig själv, vill verkligen inte praoa på dagis!

Hoppas ni hare bra,
jag får lida klart de sista två dagarna!

?



Helg



Haft en otroligt bra och stressig helg, hunnit med otroligt mycket så nu är jag helt slutkörd. Igår var jag i haglande stan och shoppade, hittade bla den här jeans färgade klänningen som jag föll för. Idag har jag varit på Sveriges alla varuhus haha, de känns verkligen så. IKEA - Asko - Mio  + ett flertal vanliga affärer som elgiganten. Idag stod hemmet i centrum och har bla annat köpt en tavla och en tavellist. Vi köpte även en ny tv, platt tv LCD 37 tums, verkligen supernöjd, så nu ska jag kolla lite mer film på tv och mysa med lite godis. Imorgon börjar praoen på dagis! Hoppas alla haft en bra helg.

Chiaao ♥


Lördag!

Shoppat en klänning idag och så har vi köpt en ny tv. Är väldigt trött så ja bloggar och visa imorgon istället. Kom hem från stan runt 8 eftersom vi åt middag där så nu behöver mina fötter via, ska kolla en film!


Dagens, 17 mars



Har inte haft dagens på ett tag, förstår inte riktigt hur vissa hinner på morgonen innan jobb och skola. Jag hinner aldrig men ibland bloggar ja kläderna från skolan dock om jag inte har fullspekat schema.
Det är en superfin Lördag och jag har bestämt mig för att inte gå på träningen, vill för en gångs skull göra något på en Lördag så jag ska shoppa, dock inte kläder! Ha en underbar solig Lördag!


Klänning, aprikos - HM 
Blus, vit - NK young
Legging, vita -  vet inte
Benvärmare, vita - Zara
Strumpor, röda - HM
Halsband, vitt - Pilgrim



Sun ¤ Shine

  
Jag har sagt det förr, köpstop fungerar aldrig för mig! Var idag och strosade runt lite med Jessica och de vart två köp från MQ nya collektion sun ¤ shine. Två supersöta toppar, en i vit med puffiga ärmar från 299:- och en gul spreklad topp från 299:- jag är supernöjd. Sen så var jag bara lov att visa den underbara kassen man får när man handlar från collektionen, (obs, texten i mitten är i silver, min kamera är knäpp) Den är så himla fin och den kommer jag använda, big time!

Ha en underbar Fredags kväll allesammans!


Beställning borta

Vart tog beställningen vägen!?

Jag beställde lite smått och gott från Asos i förrgår. Jag brukar alltid få en bekreftelse via mailen efteråt, men nu har jag inte fått någon. Undrar lite om de tog pengar från kontot och inte skickar ut beställningen. Jag tror inte det, jag har handlat mycket där och det har gått som rinnande vatten, tills nu.

Jag vet inte heller om jag ska göra en ny beställning, vill inte att de jag beställde ska ta slut, men samtidigt vill jag inte få dubbla beställningar hem. Jag ger nog Asos över helgen eller iaf tills på söndag, sen ringer jag och frågar om det inte har löst sig då. Någon annan som brukar ha problem med beställningar över internet?  

Har'e bäst ! ♥


Utmanad!

Jag har blivit utmanad av : http://majapirayan.blogg.se/ att...


REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

* Jag är väldigt skrockfull

* Jag är otroligt envis, och vill ofta att saker ska vara som de är bestämda från början.

* Jag tycker inte om bortskämda människor som inte inser att de är de själva.

* Jag är allergiskt mot mascara, (utom apotekets).

* När jag är rastlös älskar jag att städa och kan städa hela huset.

* Jag litar inte på någon av mina tjejkompisar till 100 %.



Mina egendomliga saker var inte så egendomliga eftersom jag inte har 100 procent koll på vilka som läser bloggen, och jag vill inte vara för personlig, men lite bjuder jag på!

Jag har utmanat:
http://lalein.blogg.se/ http://kenzaas.blogg.se/ http://emmakristensson.blogg.se/
http://linngustafsson.blogg.se/ http://linaliljenfeldt.blogg.se http://jessicalovgren.blogg.se



Sött










Väldigt söta hårklämmor från HM! för bara 19.50,
kanske något för sommaren?


Beställning skickad!

Long Butterfly, Bell And Disc NecklaceKate Broderie Smock TopHigh Waisted Full Skirt

har precis satt ihop en treo klädsel som jag skickat efter från Asos nyss. Jag fick lite pengar över efter en del inköp så jag unnar mig lite kläder, Kjolen är helt underbar och den såg jag på Englas blogg och älskade direkt! så jag skickar tillbaka den andra vita kjolen från La redoute. Hoppas alla haft en bra dag, och intagnings testen gick bra idag! gick vidare och ska göra delprov två om några dagar.

Jag har ändrat inställningar så jag accepterar era kommentarer, har märkt (som andra bloggar också märkt) att inte alla inlägg är lika trevliga, men jag accepterar självklart alla normala inlägg!

Hare bäst!


Stressiga måndag!

God förmiddag!

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag åker iväg igen, varit på intagnings test på rymus idag inför gymnasiumet, gick ganska bra! Känner mig nöjd. Nu ska jag snart åka iväg igen på intagnings test på s:t eriks skola inne i stan. Full rulle hela dagen, så passar på att blogga lite nu! för ja kommer nog inte hem förns sent ikväll och då måste ja se prison break! hehe. Känner verkligen att värmen är påväg, men ja har inte köpt vår jacka än! stress stress, får kolla i stan någon gång i veckan, tipsa gärna om du vet någon bra jacka! Hare bäst! Chiaoo!


Dagens plagg!



* Blus, Lindex
 *Klänning, JC
 *Leggings, NK young!
* Halsband, Pilgrim.


Tveksam!


De kom en kjol från la redoute idag!, lite besviken men ändå kan den vara ett bra plagg. Jag har ytterst få plagg med hög midja, håller fortfarande på att vänja mig vid det, haha. Men vissa dagar älskar jag hög midja andra dagar förstår jag inte varför ja köpt plagget. Därför behöver jag lite hjälp nu om jag kan få, Vita kjolen över är en volang kjol med hög midja till midjan. Säg om jag ska behålla den eller inte!


Melodifestivalen!

Tha Ark vann med en ganska bra låt, men ändå! hur många band kommer inte försöka eftersträva The poodels som vann förra året! Glada och färgstarka slagern kommer bli ganska svart i år i finalen.

Nej, Andreas Jonsson skulle ha vunnit eller Måns med cara mia!

The Ark är vinnarna 2007, Foto: Sören Andersson


MIN VINNARE!

Andreas Johnson, Foto:SVT




Båtmässa Älvsjö!




Var i går på båtmässa i älv sjö, jag tycker om båtar! speciellt stora, och vilken chans man då har att kunna gå in i varenda båt på mässan, väldigt roligt! Jag var så häpen så jag ville byta ut huset mot en båt, men de rätt skönt att stå fast på mark istället. Jag fottade ut över en hall med medelstora båtar sen fanns de en till hall me gigantiska nästan krysnings båtar. Jag tävlade oxå om att vinna en vattenskoter som ja alltid velat ha, men vann inte! Känns som jag aldrig vinner något, förutom på gröna lund. Nu ska jag på träning,

hare bäst! Chiaao


Lätta upp träningen!

In-Ear-hörlurar









Dessa In-Ear-hörlurar ger fin ljudkvalitet och basåtergivning. Med proppar i tre storlekar är de bekväma att använda för alla. De är perfekta när man tränar, de ramlar inte lika lätt ut, de är ett problem jag har, mina ploppar ramlar ut så fort ja kommer åt de, nä de här ska jag nog satsa på!


Blogg off!


Internet har varit avstängt i tre dagar (bredbandsbolaget) så har inte kunnat blogga. men nu blire full rulle igen, har mycket att berätta om men så lite tid. Har intagnings tester inför gymnasiumet på måndag så efter måndag blire full rulle om jag ska vara nogrann!

OBS: kollade in madonnas kollektion på hm.se och jag vart lite besviken!


Kungsberget!



Idag var jag i kungsberget med skolan. Väldigt roligt men ett nedrans skit väder, de regnade hela tiden och de blev "moddigt" i snön, såre ej gick att åka så bra. Andrea (på bild) lärde jag åka skidor idag, hon hade åkt en gång tidigare, så ja lärde henne! Gick superbra i slutet åkte hon en svart (mot sin vilja) men hon tog sig ner för den och de tycker jag var väldigt modigt. Jobbig resa dit och hem bara, 2 1/5 timme hem och dit. Nu ska jag fixa lite inför morgondagen. Blev ingen dagens, eftersom jag åkte halv 6 i morse. Glöm inte att kolla på what about bryan & Lost ikväll! (jag spelar in what about bryan). Hare bra! Chiaoo


Back home!



I'm coming back home!
Åker tillbaka "hem" igen till kreta i sommar! jag är fortfarande chockad!


Dagens, 6 mars



* Klänning, HM
* Halsband Guldfynd (ej bild)
* Vanliga svarta leggings,HM
* Kofta, vero moda

Dagens, 5 mars



* Klänning svart, HM
* Leggings grå, topshop
* Benvärmare vita, Wedins
* Höga strumpor gråa, HM
* Halsband äpple, Gina tricot


Söndags-spa!



Brukar försöka hinna me lite spa behandlingar på söndags eftermidagarna.
Brukar ha mask för ansiktet och hårinpakningar + levande ljus och lite lung musik.
Alltid bra innan en lång och trälig skol-vecka!

Hare bra! Chiao!


Lista!

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Chocklad, alla möjliga sorter
Kläder just nu: Röd velourmysdress
Musik just nu: Inget
Sommarplaner: Sommarjobba + utomlands semester
Hur många kuddar sover du med: 4 st
Spelar du nåt instrument: Spelar piano har spelat gitarr och trummor
Morgon- eller nattmänniska: Morgonmänniska
Vem är viktigast för dig: Finns fler än en
Bio eller promenad: Bio och promenad
Är du kittlig: Japp
Snarkar du: Nej, jag är en tystling
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten: Finns fler än en
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga skulle vara rätt ballt, skapa fred på jorden
Vad vill du jobba som? Massor, make-up artist bla
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Kanske
Gillar du att sjunga? Oja, älskar att sjunga
Anser du att du är stark? Jo, jag är starkare än vad jag ser ut
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten upp och ned eller håller andan.
Vad längtar du mest efter just nu? Att morgondagens no prov ska vara över!


Tack så hemskt mycket!

 


♥ Vill bara säga tack till de som skriver komentarer på min blogg, blir verkligen glad och för de få jag får svarar jag alltid på. Det känns mycket bättre att skriva på bloggen om man märker att någon ser den. Ett stort tack till er få där ute! ♥

Nyheter Söndag!

 

Vart ingen vm-alpin jacka! jag är inte hundra % säker på den här häller, men om jag ska köpa alpina vm jackan måste jag lägga till 500 spen. Säg gärna va ni tycker om min jacka som jag köpt på bilden! de kan hjälpa mig avgöra, jackan är från everest och kostar 2500 kr. Sen har hm kommit med en ny underkläds kollektion, så jag var bara lov och köpa den här bh som är i ett underbart lent material. Strumporna köpte jag för två dagar sen, har kanske nämt dom men ej visat dom, här är dom och de är från hm. Hittade ett par as balla skidbrillor också från Scott, helt underbara i rosa! jätte glad över dem, ganska billiga 500 för att vara scott. Ska bara medela att de här inte ingår i de jag ska köpa inom barn bidraget, ytterkläder och skor köper mina föreldrar. Annars skulle jag inte ha några kläder, hehe. Men allt annat står jag för själv.

Hare bra! Chiao!


Lördag!

Idag har jag köpt en senapsfärgad skidjacka, hmm vet inte om jag ska behålla den eller köpa Alpina VM jackan istället, jag får lägga till 500 men den var bättre. Vi får se, kanske lägger ut någon bild på jackan imorgon så kan ni hjälpa mig att bestämma mig.

Jag bloggar inte lika mycket längre det beror delvis på att jag inte planerar mina dagar så väl så att jag planerar mer en jag hinner, och min "fria tid" på helgen försvinner lätt. Men hade några få minuter nu innan jag måste se bingo R. Väldigt underhållande även om de är lite b-tv.


Såg även andra chansen idag och blev både besviken och glad, Vågar du så vågar jag med Sanna nilsen gick vidare till min lycka. Men att Nanne grönvall med jag måste kyssa dig åkte ut i första delen var väldigt dåligt, jag röstade även 5 gånger, hmm. Jag tyckte hennes låt var jätte bra, väldigt orginell och har chans utomlands. Tur att inte ugglas skit låt gick vidare till finalen, uggla brukar kunna göra hits! men den där va inge bra alls. Nu håller jag bå Cara mia med Måns & A little bit of love med Andreas.

Imorgon ska jag kanske åka och byta jackan, samtidigt som jag köper mina rosa skidbrillor som jag är så förtjust i. Sen måste jag idiot plugga till mitt prov på månad, suck lovet är redan över! men men, ser fram mot praoen v.12

Ni får hare bra! Chiao


Chockbesked!

[Bild: TV4]Tobias och Anna. FOTO: TV4

Det blev en chockartad upplösning på kvällens Let's dance. Anna Sahlin och Tobias Karlsson, som legat i topp nästan varje fredag, tvingades lämna danstävlingen.
- Det är inte rättvist, säger Anna.

Trots att Lasse Brandeby fick lägsta möjliga poäng av juryn - och dessutom vädjade till tittarna om att få åka hem - får han kämpa på i åtminstone en vecka till.

Det blev nämligen favoriterna Anna Sahlin och Tobias Karlsson som med 27 jurypoäng tvingades lämna Let's dance.

- Det känns inte helt rättvist, kommenterade Anna.
- Men jag är så stolt över allt vi har gjort! Jag och Tobbe kommer hänga hela tiden, jag klarar mig inte utan honom.
Källa: t4.se



Helt otroligt att hon och Tobias åkte ut, de finns inte ord för det! Hon var verkligen en riktig dansare och hon bjöd på riktig underhållning inte fiasko som Lasse gjort de senaste veckorna, de blir inte roligt i längden! Nej jag är helt mållös!

The OC




Save it! http://www.fox.com/oc/savetheoc/


The end!

Igår såg jag de sista avsnittet av OC och de är verkligen ett bra avsnitt, men jag själv tycker att de hänt för mycket för att inte göra en fortsättning. Fem säsonger är lagom, ja tycker de ska göra en sista, en till.
Även fox ger tittarna en chans att vara med och bestämma, skriv ditt namn till insamligen för att rädda OC just nu har 716.157 personer redan skrivit under. Gör det du med!

http://www.fox.com/oc/savetheoc/


RSS 2.0