Tisdags

Väntar fortfarande på min beställning från Asos, de står ju faktiskt 4-5 working days å nu har de gått över en vecka. Hoppas de kommer snart, nu när vädret blivit mycket bättre. Man är inte så van vid värmen så man klär sig för tunt å jag tror jag är på väg att bli lite smått förkyld. Menmen, kanske inte bryter igenom får hoppas på det.

Idag har jag varit med Fanny vi har mest badat och surfat, de har varit as höga vågor idag så vi flöt nästan iväg för långt för att orka paddla tillbaka igen, tur att vi klara det ;D. Nu ska jag kolla in lite favorit bloggar , En annan sak, de dagarna ja e hemma å bara badar och solar kan man ju inte precis lägga ut en dagens outfit, shorts å ett linne. Nejnej, de blir ngn gång ibland när jag åker iväg men mer seriöst i höst, usch tänk inte ordet höst!



I hennes SKOR

 

 

En toppen film, såg den nyss igen. Sätt den så många gånger men de får mig alltid å fastna framför tvn. Den har så mycket handlig att ge, bra skådespelare som inte är över på tok för kända, då tycker jag filmen blir för overklig för man har en annan syn på den personen. Den har romantik drama och komedi i sig, verkligen värd att se. Den lilla lilla halva stjärnan som inte är helt ifylld är bara för jag sätt filmen så många gånger, men annars är den helt underbar tycker jag.


Beställning!

Jag gjorde nyss en HM beställning ur nya höst katalogen. Innan jag hade katalogen och bara besökte hemsidan var jag inte alls imponerad, men nu när katalogen kommit så har jag verkligen hittat mina gobitar, de så mycket mer inspererande på pappersbild tycker jag. Av de kataloger som ännu kommit hem till mig (La redoute, halens, ellos och HM) så är HM katalogen den bästa tycker jag.

Se vill jag också säga hur glad jag är över allt lalein (http://lalein.blogg.se) är tillbaka igen !



Bekvämligheter och Lunch.

Söndagar bjuder nästan aldrig på roliga stunder, inte i min del av Stockholm. Här är de lungt och stilla å de flesta vilar ut sig och tar de lungt, jag får nästan panik när jag inte har något att göra. Internet la av igår kväll också, men nu verkar de bjuda på lite underhållning och har börjat funka igen.

Glömde säga att ja övningskörde för första gången den 25 juli, på min födesledag. De var verkligen super kul och jag längtar tills vi ska börja övningsköra. Tänk va skönt me körkort, en dag när det regnar. Men man ska aldrig bli för bekväm, min mamma har inte körkort och hon klarar sig fintfint utan det. De gäller att bara använda bilen när de verkligen behövs, annars så tycker jag de mysigt med buss och cykel.

Nu ska jag nog äta lite lunch, vet att jag sa för säkert två veckor sen att de skulle bli en ny b-kändis under kategorin upptäck, men om dagen fortsätter så här tråkig så kan jag nästan lova att jag lagt upp de innan dagens slut.


Fortsatt trevlig Söndag!

Lördag



Idag så var jag och mum inne istan och kollade runt lite, ganska perfekt väder för shopping, inte för varmt inte för kallt. Jag bytte min klänning ja fick i födelsedagspresent för de va ngt på den som inte skulle va där, köpte även en kofta från gina tricot. Fick hm katalogen igår, och hittade faktiskt lite snygga plagg, bra också att man får en kofta på köpet med matchande linne till, alltid bra att ha i höst. Köpte även två hårband, eller vad man ska säga. Vill egentligen ha ett mönstrat men nu har jag ett svart och ett vitt, kanske köper nya senare i sommar. Tog bilder med mammas kamera som hon fick i present när hon fyllde år, bättre blid blir de verkligen,
men kommer fotta med min ist.

Bloggen är fortfarande under "ombyggnad"
men den e snygg!


Design nästan klar!

Så fint det blir, är väldigt nöjd!
Men alla funktioner är inte klara ännu,

Tack Micke :)

Födelsedagen - Sweet 16

En underbar födelsedag hade jag, vi hade så roligt. Först på morgonen fick jag paket sen gick vi på bio och såg Se upp för Dårarna som var riktigt bra :), sen kom gästerna och vi åt tårta som jag gjort och gick ner och badade. Sen efter de åkte vi inte till stan och åt på Gothem som hade bytt ägare så plankstek fanns inte längre, lite synd. Vi såg Felicia från idol där, länge sen man hörde något från henne. Sen gick vi promenad på djurgården och sista timmen hemma på min födelsedag spelade vi kort. Här under är lite bilder från min dag och presenter och fina blommor.

EN UNDERBAR FÖDELSEDAG


GRATTIS TILL MIG :D

Idag fyller jag 16, hipp hipp hurra till mig :)
Fått jätte fina presenter och snart ska vi iväg. 



25 Juli 2007


Beställning från Asos

Gjort en liten rea/ nyhets beställning från Asos för någon timme sedan, är väldigt glad över de, för två av sakerna har jag kollat på länge och den andra var så underbart fin, och jag behöver inte betala själv, tack underbara mamma och pappa, jag som fyller år om tre dagar.

Här e beställningen

Portobello Cap Sleeve Shirred Tunic
Long Strawberry Pendant NecklaceLinen Halter Jumpsuit

Bilderna blir lite konstiga undertiden nu , när bloggen görs om. Men de första är en tunika som jag tycker är super söt. Sen ett halsband in style of Mischa Barton och sen en playsuit som ser väldigt snygg ut. :D



Grattis till Mamma

Som fyllde år igår. Vi hade en jätte trevlig dag, och fint väder dessutom, hon fick fina presenter och det var en bra och minnesvärd dag. På tur står nu jag, fyller 16 den 25 Juli, då förhoppningsvis min bror är klar men designen på bloggen, men de är inget 100 %, men jag tror det.

Snart ska jag ut och gå, varit ganska seg idag, tänkte gå ut och sola efter maten, men då hade solen försvunnit bort bakom alla stora vita moln. Såg även en jätte fin klänning i helgtidningen Fredag, men som de alltid är så är klänningen helt slutsåld för länge sen säger dem när man ringer. Tycker att de konstigt att de gör anons för en klänning som inte finns längre, snacka om att tända och släcka förväntningarna på samma gång.


Ha en fortsatt trevlig Söndag ♥


Inte så mkt blogg!

Nej precis, min bror håller på och designar om bloggen och de känns bara jobbigt att blogga under den tiden, men var gärna med och tävla om den nya telefonen från apple, klicka bara på länken http://www.alltgratis.se/37f6d78f10 . Igår var jag på kosmonova med min bror och mammi, vi såg deep sea, den var jätte spännande och häftig.

Imorgon fyller min underbara mamma år, Grattis i förskott!


NYA IPHONE

Vill du ha chansen att bli den första i Sverige med en egen Iphone!
ny mobil från apple som inte ännu släppts i Sverige, men va med
och tävla om en du med! klicka på länken under;

http://www.alltgratis.se/37f6d78f10 




Jag bloggar ingenting!

Nej, under tiden min bror fixar bloggen så väljer jag bort bloggandet,
jag sätter igång i fullfart så fort han är färdig med blogg designen, ngn gång runt min födelsedag :D

Födesledag - Mamma 5 Dagar - Moi 8 Dagar



New Movie

Det är ytterst sällan vi köper filmer, eftersom en film aldrig blir lika bra andra gången (vissa filmer doc) men idag kom en film i brevlådan som vi fick gratis, kmr ihång nrä vi beställde de var säkert i maj. Men den här filmen har jag sätt och den är bra till ligga-hemma-och-vara-sjuk-film, John Tucker Must Die. Så ja tror vi ska se den ikväll,

PS: min bror håller på och hjälper mig med designen så de ser lite konstigt ut just nu.

Ut och sola med dig nu"


Dagens kalla!



Idag blåser det jätte mycket, så jag valde lite varmare kläder
nu ska jag iväg och byta lite saker .

Klänning - Veromoda
Leggins - HM
Skinnjacka - Wacko
Armband - kyssjohanna.se
halsband - oasis


Härliga Sommar!



Solat hela dagen lång, så skönt väder, perfekt svensk sommar. Tycker nästan synd om de som ska åka utomlands nu när sommaren har kommit hit, de ska hålla i sig hela veckan sa de på tv4 vädret i morse. Gud va skönt. Pappa och min bror Micke skulle sätta på nya kapellett på båten, jag var lov och ta en bild på pappa under kapellett för de ser rätt roligt ut. Badade även, och de var så skönt i vattnet, man kunde ligga i och simma. Nu är jag glad, för att vi bor där vi bor, så många gånger man verkligen känner vilken tillgång man har alla årstider, sommarn - bad och sol och inte minst sagt, vattenkrig :) på vintern - åker vi på våran egna skridskor bana och kastar snöbollar. Nej nu måste jag njuta lite av sommaren.

Födelsedag - Mamma 7 dagar - Moi 11 dagar


Ha en fortsatt trevlig helg.

Smoothie och pajpaj



Igår kväll gjorde jag min allra första smoothie själv, har alltid köpt på café och i affärer men aldrig gjort hemma, så jag satt familjen i heta stolen och tvingade de pröva min minismoothie, och den var superduper god. Så gott med banan och mango, mums! Nu känner jag bara mer och mer att jag önskar mig min mixer när jag fyller år. Mamma bakade jättegod ananaspaj, mums. SÅ det var stor fika.


Nytt från La redoute

Zooma --- > 
                                                     

Vilket skämt! Jag har kollat in den här blusen hela våren och så kommer den på rean och jag blir överlycklig, beställer hem den och så är de tamefan inte sant, skrynklig och sömmar i nacken är helt snea, inte konstigt att den är på rea, och den är inte alls lik den på bilden. En sak till matrialet är helt annorlunda! Nej vilken besvikelse, å de här kalaset kommer ändå kosta mig 120 kr för porto fram och tbx, usch!

Windows Movie Maker

Världens bästa! Älskar att göra filmer, de finns så mycket man kan göra med windows movie maker, verkligen stort utbud och de följde med me min dator. Jag gör ofta filmer från utlands resor eller kändisskap, de jätte kul. Så nu ska jag fortsätta med att göra filmen från våran resa till Grekland- kreta från i Juni, alla här hemma frågar hela tiden när den är klar, så nu måste jag fortsätta.

Fredagen den 13:de

Är det bara jag som tycker Fredagen den 13:de är flera gånger per år? Jagvet att de var den dagen i Januari nån gång, borde inte den dagen bara vara en gång per år? Ändå inget farligt händer de dagarna, kan berätta en sak som kan intyga det. 2006 i Januari skulle våran klass åka hem från våran internat vecka i Gamlby (vi arbetar på dagarna med slöjd bild och sånt, vi har inte de möjligheterna på vår skola hemma i sthlm) och vi märker att det är  Fredagen den 13:de, alla får Nojja och vi som skulle åka stor buss på små vägar ända upp till Stockholm från Småland den dagen, men men! ingenting hände så de var onödig oro.

Bara för ja sagt att inget kommer hända nu lär de göra de :D


Nya stuff!



De senaste dagarna har jag varit borta mycket, inte kunnat blogga, har inte tid nu heller känns de som, men bloggen är under renovering eller vad man ska säga så de därför jag inte bloggar spec mkt. Jag har shoppat lite de senaste två dagarna, i kista galleria och i stan. ( Ett tips drick inte Ramlösa hallon (stilla) urk. ) Én kjol med fina gröna blommor på, från rean på veromoda. Samma sak där med klänningen oxå från rean på veromoda fast i stan(ska ha den till leggings). Halsbandet köpte jag på Oasis i souk gallerian, blått me små pärlor på.

Nu måste jag skynda mig, hoppas ni har en skön regnig sommar för de har (inte) jag! men en bra iaf.



Winona Ryder & Keira Knightley



Två fantastiska skådespelare samt otroligt lika, om man ser dem på film så ser man vilken likhet de har. De skulle passa perfekt att spela systrar i någon film, Winona Ryder kommer snart dyka upp på bloggen under upptäck, där jag tar reda på information om halvkända skådespelare. Men för tillfället får man bara beundra och undra varför de är så lika? jag undrar om de är släkt.


Att fylla år

När man var liten var födelsedagen en stor upplevelse, presenterna på tidiga morgonen hela dagens roliga händesler som var annordnade för en, alla som kom för att bara vara och träffa en själv. Jag säger inte att fylla år är tråkigt nu, men dessvärre inte lika kul som när man var liten.

Vad ska man önska sig, jag gillar verkligen inte att få massa present kort, jag vill ha stora håra paket. När jag var liten önskade jag mig dockor barbrie´s spel godis, massor me saker. Men jag har jätte svårt att komma på något i år, de var lika svårt förra året. Jag är för gammal för att önska mig dockor men för ung för att önska mig saker till min egen framtida bostad. Jag fyller år om 16 dagar och min önske lista är helt tom. Hoppas verkligen jag kommer på något, för jag älskar att få paket.

En födesledag som sweet 16 är helt underbar om man bor i USA, men i Sverige är det en helt vanlig födesledag, hoppas på fint väder så man kan bada och sola iaf, som om man inte gör de andra dagar? nej jag vill verkligen att min födesledag ska vara speciell, så jag hoppas den blir det  ♥

Födelsedag, 25 Juli


Dagens regn kläder!

image411

Idag är det premiär som jag brukar säga, för min nya skinnjacka,
men även för mig oversize nicke nyfiken tröja.

* Skinnjacka brun - Wacko
* Jeans blå - Diesel
* Nicke nyfiken grön - Veromoda

"He was a good little monkey and always very curious"



2 års arbeten & kaffe!

Jaa, precis de ni ser på bilden är inte allt, de finns två lika stora högar brevid, nu har jag rensat i 2 timmar och sparat de allra viktigaste, men de har varit rätt kul att kolla igenom 8an och 9ans arbeten och mindre arbeten. Drack även jätte gott kaffe med smak av toblerone, eller va de heter! mums. Nu ska jag äta middag. Pizza, mumsigt värre!




Söndagar!!



Precis så där trött har jag varit nu de två timmar jag varit vaken denna dag. Jag har sovit i 11 timmar men är ändå helt slut. Fattar inte, vad är det med Söndagar, de är så himmla tråkiga. Jag rent ut sagt hatar söndagar ibland. Jag orkar knappt sitta framför datorn. Usch och fy och blä, sen för att göra saken ännu bättre finns det ingen lunch hemma, ! och jag vill inte ha mackor. Nej nu ska jag sluta klaga, det är en förfärligt tråkig och dum dag, men en sak måste jag göra, skriva önskelista, fyller år den 25 Juli så de är inte långt kvar :)



Shopping i regniga Stockholms stad!




Jag var inne i stan idag med mamma, köpte en jätte fin skinnjacka, så glad. För den jag beställde från halens är jätte plastig och obekväm, den här är verkligen en kvalite skinnjacka, den är brun och fodrad så jag kan ha den långt i på hösten. Jag hade tur, de var den sista i brunt och den var nersatt från 1595 till 1295 och en gång till ner till 990. Den kommer från Wacko som ligger på drottningatan. Se så jag varit ute efter nicke nyfiken linnerna länge, men aldrig köpt de, nu är alla små storlekar slut så jag fick tag på en i L. men de gör ingenting, perfekt oversize linne och så kan man ha ett till under, perfekto. Om man köpte plus meny på M så fick man ett cola glas, jag tog rosa, hih. SÅ jag är nöjd med dagens shopping. Nu ska jag spana in massor me bloggar.



Dagens

image399 

Fredags idag

* Gul/vit tunika - MQ
* Jeans blåa - Diesel
* Vit broderad kofta - HM
* Rosa skor - Stadium
* Armband guld/vit - Kyssjohanna.se
* Väska mocka skin brun - Wedins

De ingen värmebölja idag så jag tar lite varmare kläder på mig, hos oss är det bara 20 grader i skuggan och moln. Så de känns inte så inbjudande med klänning.

Ha en bra dag!





Ny jacka och fisketur!




Igår så var vi ute och fiskade lite med båden, jag och Jackie fick en jätte stor jädda, de är den första bilden, sen är det bild upp över våra hus, min bror fick en jös eller vad de heter, som var väldigt stor, den är också på bild. Sen kom även min beställda skinnjacka igår men vet inte riktigt om jag ska behålla den, den känns trång och är inte så fin när man har den helt stängd, men får se.


Skriv gärna

Jag tycker de jätte kul att få kommentarer, både posetiva och negativa så man kan förbättra sin blogg och utveckla den, så skrev gärna en kommentar när de har läst klart, och skriv vad du tycker, här tas både posetiva och neggativa handlingar imot. Designen kommer fixas under juli månad, men annars är de bara att sätta igång och ge insperation.


Aftonbladet

image631

Kolla va fint Måns skrev på Aftonbladets hemsida, han var verkligen bäst av alla!

Kyss Johanna paket!



I morse när jag gick upp såg jag att mitt paket från kyss johanna hade kommit, och jag är så glad över de, de är så fint, ganska tungt hehe. Men får se om jag beställer en till de beror på hur tungt de är att gå runt me de en hel dag. Men de är så vakert och verkligen så har de va de lovar, så fint så fint, älskar det.
♥ ♥ ♥



17 timmar skansen!



Vilka härliga timmar vi kom dit runt 5 på morgonen och fick börja köa utanför fram till nio, vi var väldigt långt fram i kön, kanske 20 pers före oss. Sen fick ja rusa upp till scen (nästan kramp) medans Jessica och Erika tog väskorna. Bra bänkar fick vi , fem - tio bänkar bak från scenen. De var underhållade hela dagen, ilband sov vi så de gjorde inte så mycket. Måns var helt klart bäst, sen Gessle. Måns bjöd mer på sig själv under dagen en Gessle. Jag är så stolt, jag fick sjunga i mic med MÅNS, under repetitionerna, sommaren är kort var låten. Caroline som också var med oss fick också sjunga. De var nog de bästa under hela dan, haha. De kom några bra kändisar, Johnny och Mattias från room service, Tobbe trollkar, Josefine och Anja persson. Sen på kvällen så satt jag och Caroline och sjöng glatt hela tiden, vi hade verkligen jätte kul. Synd att inte alla ville vara med och sjunga som var med, de är ju de allsång handlar om. Eftershowen var lite något snål tycker jag, Per körde två låtar de där som sjöng fyra me Patrik isaksson en låt och måns bara en låt, han kunde sjungit mer, hehe. Men han sjöng mycket mer en Gessle under dagen. Han fick även en platinium för att hans skiva har sålt mer än 20.000 ex, Grattis grattis. Nu tänker ja avrunda när allt ligger på topp, en härlig allsångs kväll.


Allsång på Skansen!



 ♥ Ja, så här ser det ut en tidig tisdagsmorgon innan insläppet. Eftersom dom släpper in senare i år så tror jag att de har fixat ljud och ljus under de två timmarna på morgonen då vi får sitta utanför. Men de ganska skönt, för de är ett j*kla buller och höga microfon ljud som gör ont i öronen. Hoppas vi får fint väder som beräknat, vi åker i natt någon gång runt 4a, vi tänkte åka 10 i kväll men vi orkar inte det. hoppas de räcker att vara där vid 4a, annars får vi springa som maratonlöpare upp till soliden ♥


Sola och bada!

Det är verkligen jättefint väder ute, skönt skönt (stockholm). Min bror ska designa min blogg snart så under den processen kommer de inte bli något alls bloggande, och som jag sagt förut så har bloggen sommarlov. Jag bloggar alltså inte alls lika mycket som under terminerna. max 1-2 inlägg om dagen och de är mycket de också.

Jag har blivit lite röd över hela kroppen, hoppas de blir brunt, vill verkligen ha tillbaka min Kreta bränna, men när man har grunden brukar de gå mycket fortare. Så vi får hoppas på det. Jag orkar inte sola längre nu, säkert stekt i 2 timmar och jag måste packa och fixa inför i natt (skansen). Jag kollade igenom Asos hemsida lite snabbt förut, och spanade in playsuits och hittade två fina, den ena (svarta) har jag kollat in förut men den vita bara slängt några blickar på, funderar på att köpa en av dem, men vet inte vilken.

Kate All In One JumpsuitIchi Short Button Through Jumpsuit



Glass i stora lass!

Pack Of 3 Ice Cream Bowls


De är så söta, små glass skålar i tre somriga färger, man blir så suger på glass när man ser dem. Man tror glassen aldrig kommer ta slut och de är ju bra, Finns just nu hos Asos till extra pris 89;43- svenska kronor. Perfekt för sommarens varma heta dagar.

Pretty Ballerinas!

Pretty Ballerinas, de är ju vad det är. Söta små skor som är perfekta för de som är lite längre och ändå vill va fin om fossigarna, själv tycker jag pumps e super läckert men är man 178 cm lång så är det inte lika läckert me dem på sen. Pretty ballerinas var min favorit sida, men de har lagt ner sin underbara sida. Synd

Länk: www.prettyballerinas.com (ej i funktion)




här kommer vi ... snart

Nu är det snart dax, imorgon kväll åker vi in till skansen, de kommer bli långa 21 timmar att vänta, men jag har gjort det förut. De som är lite tråkigt är de att de ser ut som ett regn väder är påväg in som kollar komma in under tisdagen, vi får hoppas att de inte gör det. Nåväl man måste ha med sig mycket iaf.

♥ Köttbulle Sallad ink dricka.
♥ Sovsäck
♥ Liggunderlag
♥ En fullladdad ipod
♥ Mobil/kamera
♥ Pengar till inträde ink mer mat.
♥ Kortlek
♥ Fillt att ha på bänken
♥ Gigantiskt paraply
♥ Något med socker, frukt&godis
♥ Ombytes kläder ink smink.

Ja, de var väl allt hoppas jag. Listan kan påökas när jag kommer på fler viktiga saker att ha med. Vi kommer troligen var 5-6 tjejer som åker hoppas vi blir 6, jämt anntal mycket bättre med bänksittningen då. Idag är det väldigt dåligt väder så ett perfekt väder för packning och dricka Latte!

PS, Första juli, fyller år om 25 dagar!

Yasou Yasou!


RSS 2.0