Dubbel Outfit

image1882

Har lite brottom, ska möta tjejorna vid kvart i åtta för att handla lite saker inför kvällens grillning, vi håller fortfarande på att ragga folk, haha. Som vill vara med och så, men de blir säkert bra hur de än blir. Vi ska kolla in elden lite innan vi gör i ordning våran egen, vet inte när jag kommer hem men tror inte jag bloggar då. Hoppas ni får en bra valborgs kväll.

Onsdagens Outfit

♥ Blommig klänning - Gina Tricot
♥ Svarta kortare leggings - HM trend
♥ Halsband hjärtfortmat i silver- Glitter
♥ Svarta ballerina skor med rosett - Skopunkten

Tisdagens Outfit
♥ Svart vit skjortklänning - Åhlens
♥ Svarta långa enkla leggings - HM
♥ halsband röd jorgubbe, stenar - Asos
♥ Gula ballerina skor med rosett - Dinsko





Student Sång

image1881
Idag kl 2 så var det mösspå tagning för alla treor, musikal ettan och tvåan sjunger för alla studenter, (jag går i musikal ettan) de var jätte roligt. När vi kom ut så sjöng musikal trean som stod längts fram,"musikal tjalalala" typ, haha. De var jätte roligt, jag vill aldrig sluta gymnasiumet. Fast de flesta såg glada ut, jag skulle tycka de var as jobbigt, jag älskar att vara i skolan (inte på lektioner). Sen när man jobbar är de ju en helt annan sak, usch de vill jag inte blä blä blä. Jag kommer böla mest på skolavslutningen, haha.


80 dagar kvar till grekland kreta


Sommar Shopping

image1880

Som tidigare sagt så shoppade jag lite idag och igår. Solbrillor för 79.50 på hm köpte jag igår, über snygga. Den blommiga klänningen köpte jag idag efter att en i min249 kronor klass haft den i svart och jag blev helt kär i den, jag ska ha den imorgon i skolan hiihi. Den kostade på gina tricot, löve it. Pluggat en hel kulturhistoria ikväll, men kunde en hel del och de var bara typ 4-5 frågor jag inte kunde, av typ 38 så de är bra. Sover man på det så lär man sig ännu mera. Nu måste jag sööva, hihi.

Godnatt Sötisar!

Imorgon ska vi sjunga för stundenterna
i min skola, ska bli über kul.




Gårdagens Outfit

image1879

Det här är alltså outfiten från igår, måndag. Ni ska självklart få se dagens också, antingen senare ikväll. Har kulturhistoria prov imorgon, å jag kan inte så mkt så måste plugga plugga plugga. Men jag har även shoppat, solbrillor och en über söt klänning, den ska jag ha på mig imorgon. Men ni får se de senare det med. Nu ska jag plugga.

♥ Blå vit topp - Gina tricot
♥ Marinblå jeans - Crocker
♥ Halsband silvrigt hjärta - Glitter
♥ Svarta söta ballerina skor - Skopunkten




Show i Skolan



Filmat av mig i aulan, vill du låna klippet fråga innan.

Nu är jag hemma igen, vilken heldag de vart. Vår första uppsättning april scenen vart faktiskt bra, jag hade i helheten riktigt roligt. Först skola till halv fyra, sen repitioner i aulan fram till 6. Där efter sälja fika till alla föräldrar och vänner som skulle se våran show, (dock jobbigt eftersom vi var typ 5 av 30 som hjälpte till, lite dåligt). Klippet är från repitionen och de b gruppen som dansar, kunde inte filma mig själv och de var för rörigt för att be ngn annan göra de åt mig. Repitionen gick mycket bättre än vad själva showen gick, de tycker jag iaf.

Först vart de stressigt in och så på scen, därefter så fattades saker så jag fick inprovisera en hel del. Sen snodde en tjej i klassen än utav mina klädesplagg som vi skulle ha i nästa scen, dock han jag stoppa henne i sista sekund för att få tillbaka det, arg jag vart alltså. Sen vart jag nockad i ansiktet på en utav danserna, dock inte med flit men jag hade asont, skit länge.

Förutom allt jag nämnt ovan så tyckte jag de gick bra, visst lite små missar här och var. Men vad gör det, nu ska vi se filmen, för pappa filmade så de ska bli roligt. De var kul att sätta upp en show och visa alla vad vi lärt oss, jag hade jätte roligt om man bortser från vissa saker som hände, men helheten var jätteskojj. Dock måste de vara mer organiserat nästa gång.

Hoppas ni haft en bra dag och kväll, de hade jag
!




Goodnight Sweet Heart, Goodnight!


image1878

Imorgon smäller det, ES1MAB första stora show. Snart har vi gått två terminer ihop, och de ska bli kul att imorgon få visa för föräldrar och vänner vad vi lärt oss. En av favorit låtarna vi lärt oss är goodnight sweet heart, goodnight älskar att sjunga den. Ikväll har vi inte gjort så mycket, pluggat kulturhistoria varit hos min bror och kollat på american dreams (på en kanal vi inte har) och suttit lite vid datorn. Slänger in en über söt bild på Suri med sin mamma.

Godnatt och Sov Gott




Tacos Night

image1877

Vi åt middag för en liten stund sen, vart ganska tidigt men vi var hunriga. Vi åt smarrig taccos, de bästa me de är att alla kan få äta på sitt sätt. Hur brukar du äta din taccos? Bilderna ovan har jag tagit själv, försökte ta bort bakgrunden på den vänstra bilden, tyckte de vart rätt så bra iaf. De är så svårt då vi har trä matbord som är i olika färger.

Vad är det med söndagar igentligen, varför orkar man inte göra ett enda dugg. Man släpar sig runt i mjukis kläder och är helt halvtråkig hela dagen, man orkar inte gå utan för durren och man rullar hellre igång sin favorit serie på dvd maraton. Visst detta är otroligt skönt, den så kallade vilodagen. Men varför blir man såhär på just söndagar, jag blir aldrig så hära på lördagar eller någon annan dag jag är ledig. De ligger väl en förbannelse över söndagen, mohaha.



Vecko Revyn

image1873

Bättre sent en aldrig, eller vad tycker ni. I Fredags var jag på vecko revyns öppna mingel, de var både bra och dåligt. På fredagen fick igentligen bara som var medlemmar komma, men själva avbockningen av ens namn såg man ju direkt att de var fake, de gjorde kryss på samma ställe på samma papper på alla personer, höhö. De var för liten lokal och för mkt personer, alla var ute efter en goodie bag och innehållet minskade för varje ny omgång, tråkigt.

De som var bra var att jag fick en bra eftermiddag med mina vänner madde niccie och molly, även om de var lite mkt folk så var de kul att gå dit ändå. Men gud vad jag måste säga de här igen, hade så himla kul igår. På onsdag ska vi grilla och jag hoppas vi får lika roligt då. Hoppas samma personer är där då med, haha. Godmorgon på er föresten, vaknade vid elva.




Underbar Kväll

image1872
bild ett är jag, den bjuder jag på den andra är jag där man bara ser mitt hår och sen jesslutt =)

Jag har haft en underbart härlig kväll, en av de bästa på länge. Jag träffade Jessica runt halv nio, sen gick vi runt där jag bor jätte långt, längs vattnet upp till centrum och sen vidare till gabriella och erikas hus, vi fick med oss gabriella ut och sen så gick vi hela vändan tillbaka. De hade blivit asmörkt ute och jag filmade ett lite halvflummigt klipp när vi går i mörkret, lyssna om du orkar haha. Sen precis innan vi slutar så slutar vi pga av att vi hör massa folk, de va folk från min skola där. Vi satt och tjuvlyssna lite en bit bort, haha, lite halv fjantigt men vaddå de roligt och vi hade inte så mkt annat att göra.



Här är då klippet, de ganska roligt. De tycker jag iaf, menmen. Jag har haft en underbar kväll, speciellt på slutet <3. Jag längtar tills på onsdag för då ska vi tjejer grilla, de ska bli så mysigt. För er som inte vet så dricker jag inte alkohol och kommer inte göra de på onsdag heller. Alltså är klippet helt normalt för att vara oss, så ni inte tror ngt annat. Hihi




Shopping

image1870
Jag är Alive, haha. Nej men de har inte funnits ork till bloggen imorse. Varit på dansskolan och de gick bra med gruppen, efter de köpte vi lite gruppkläder till tävlingarna, de är de som är under, loveit. Ska även ha dessa kläder under showen på måndag i skolan. Världens finaste tröja köpte jag på gina, älskar den. En i butiken hade den och jag vart kär i den, blå vit randig trendigt och riktigt snyggt. Den kostade bara 149 kr, värsta fyndet, höhö. Jag tycker om den mkt iaf.

image1871
Här är då disco kläderna inför tävlingarna som komma skall, vi tycker om de super mkt. Vi vill vara lite udda så vi körde stenhårt på 80 tal, i love it. Och på måndag ska jag ha show i skolan, och i ett nr sticker jag ut lite och ska vara 80-tals freak, så vad passar då bättre än dessa kläder. Toppen och linnet är från gina tricot, shortsen är från hm. Love it.

Ni som vill se min show i skolan, kom till st eriks
gymnasium i stockholm på måndag 18.30, haha.





Dagens Outfit

image1869

Hemma efter skoldag och mingel med vecko revyn, fick ngn kommentar angånende va vr var. Minglet var rörigt, för mkt folk och sånt men mer om de sen. Jag älskade skoldagen fram tills lunch rasten, sen sprack hjärtan. Nej nu ska vi inte överdriva men jag har haft en tuff dag och de var inte en glad syn i mina ögon, men jag litar på madde, för hon tror jag inbillar mig, och jag är sjukt svartsjuk klarar inte av de allra minsta när de kommer till sånt. Kanske skriver mer om de sen. Men jag har ingen aning om vilka i min skola som läser min blogg, så jag tänker vara lite tyst ang det.

♥ Rosa fodral - Gina Tricot
♥ Gråa längre leggings - Lindex
♥ Rosa kort kofta - Gina Tricot
♥ Gula söta ballerina skor - Din Sko
♥ Silvrigt hjärtformat halsband - Uropenn


Update 22.42:
Täntke medela att jag nördat mig på pa som jag inte gjort på hundra år, glömde helt bort bloggen. Angående de där uppe så är de mkt bättre nu , ser fram imot skolan igen. Haha, kan inte berätta för de många av dem de handlar om som läser min blogg, men fan vilken situation jag har satt mig in, men de så värt det. Vi får väl se vad som händer. =P


Mingel

image1867

Nu har jag duschat och känner mig en aning trött. Kollat även på sytycd men jag tycker sytycd usa är mycket bättre, de högre standard på alla dansarna och allt annat för den delen med. Imorgon är det inte så mycket på schemat, skola först som ska bli skitkul. De har hänt ngt konstigt med mig, jag längtar till skolan varje dag haha skumt. Inte själva lektionerna utan bara att vara i skolan iaf. Efter de ska jag och tjejerna iväg på mingel med VR de kan nog bli riktigt trevligt. Sen är de väl hem och ta de allmänt lungt och försöka bli frisk igen.




Dagens Outfit

image1865

Gick hem tidigare idag, gick vid två för huvudet värkte och jag orkade inte med min förskyldning. Påväg hem ringde min nya chef (haha läskigt de känns att säga så) på gröna lund och jag fick mina provpass tider, men usch. Ja trodde vi skulle jobba typ max 4-5 timmar när de var provpass, men ikke sa nikke, nästan 15-22 varje dag. Fick en klump i magen men jag ska prata mer med mamma å pappa sen om det. För övrigt så har de varit så fint väder hela veckan, å jag har inte hunnit sola. De är inte bra de, menmen. Tävling om två veckor så då bli de brun krämer fram tills dess.

Silver färgad a-linje jacka - HM
Blå blommig topp - Salt Mammas
Svart bastopp längre - Gina tricot
Svarta enkla leggings - HM Trend
Brun stor väska - Gamla Stan
Halsband silver blått - Guldfynd
Gula söta små skor - Din sko




Godmorgon

image1863


Godmorgon på er alla, igår när jag skulle försöka blogga gick det inte, de gick inte ens att logga in. Kalas för farfar igår och de var supertrevligt, älskar när hela släkten samlas och man kan snacka med alla kusinerna och så. Alltid lika trevligt, alltid lika kul. Farfar vart jätteglad över sin stora korg med gosaker och båt turen med midda vi ska ta i maj.

Nu har jag precis ätit lite frukost och kollat på oc, hehe. Jag kollar jämt, just nu är jag på tredje säsongen när Johnny skadar sitt knä, gillar inte avsnitten som kmr så mkt, när Katlin kommer tillbaka tycker de tråkigt. Iaf hoppas ni sovit riktigt gott och att ni får en underbar dag. Nu måste jag skynda mig och klä på mig, outfit kommer när jag kommer hem.


86 dagar kvar till grekland kreta



Dagens Outfit

image1862


Grattis till min farfar som fyller 75 år idag, ikväll ska vi dit och fira honom det ska bli roligt. Idag slutade vi kl 2 efter repitioner hela dagen inför april scenen på måndag, de så mkt skrik och gap i klassen så jag har as ont i huvudet. På tal om det så är min förskyldning värre och jag mår inte speciellt bra. Jag madde och carro satt kvar och åt glass och solade på skolgården en timma.

♥ Gul tunika sommrig - MQ
♥ Silverfärgad jacka - HM
♥ Svarta leggings - Lindex
♥ Ljusgrå mysig kofta - Hm
♥ Vit rund väska - Gina Tricot
♥ Solbrillor wayfares - Wedins
♥ Olivgrön färgade skor - Ellos
♥ Halsband rött äpple - Guldfynd

87 dagar kvar till grekland kreta




Summer Feeling

image1861
Summer feeling by Mischa Barton

Jag längtar väldigt mycket efter sommaren, varma dagar med barbenta ben och ledighet. Jag längtar efter att min förskyldning ska ge sig så jag kan njuta av våren. Jag längtar tills vattnet blir så varmt så man kan ligga i och bada i flera timmar. Jag längtar efter att få vara ute varma sommar kvällar och göra saker man bara gör på sommarn. Jag längtar efter sommarn.




Friends


image1860

Min förskyldning är helt hemsk, jag nyser hostar och snorar hela tiden. Får problem att andas ibland också, jobbigt. Sitter och kollar på en utav mina favorit serier vänner. De är verkligen världens bästa humor serie, iaf enligt mig. De finns många karaktärer och alla har sin grej, de nog de som fått serien att lyckas så bra. Min favorit är Joey, han är så rolig.

Vilken karaktär i vänner är din favorit?

86 dagar kvar till grekland kreta



Dagens Outfit

image1859

Hemma efter en tuff dag i skolan. Förskylningen var otroligt irriterande hela dagen och jag var allmänt borta och trött hela dagen, haha. Jag är verkligen en sån person som är på hela tiden och vill göra saker hela tiden, men idag har jag mest suttit rakt upp och ned och stirrat. Tur att de var estet lektioner idag så jag inte missade ngt som var mer ansträngande för hjärnan.

♥ Röd topp med blommor - HM
♥ Rosa stickad kofta - Gina Tricot
♥ Svart enkelt baslinne - Gina Tricot
♥ Olivgrön randiga ballerina skor - Ellos
♥ Svarta enkla tajta leggings - HM Trend
♥ Silver färgad jacka alinje formad - HM Trend
♥ Halsband guldig nyckelpiga även klocka - Cocoo




Godnatt Sötisar


image1858

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, jag är riktigt trött. Har precis kollat på prison break och de var super bra, tycker om de programmet väldigt mycket. Var de någon mer än jag som sög på tummen som barn? hihi,
jag var en riktig tumsugare när jag var liten.

Godnatt och sov så gott





Glass & Shopping

image1856
Strålande väder hela dagen, jag och mamma tog en glass och satt oss i solen i kungsan, de så fint där. Kolla bara in träden, vilken härlig färg. Min glass var jättegod, jag är inte så förtjust i glass så jag åt inte upp hela, haha. Men god var den. De godaste var nog strösslet på, vilken gottegris jag är. Skönt var det i solen iaf, varmt så man kunde ta av sig jackan. Jag längtar verkligen tills man kan gå barbent, såg många som redan börjat med det, men jag vill ej bli sjuk.
image1857

Efter glassätandet så begick vi oss runt på stan (igen, var där igår med). Mamma lyckades köpa tre skor och en väska, riktig shopaholic dag för henne, hihi. Jag köpte lite småsaker, Lite underkläder, leggings till våran show i skolan på måndag. Skor, men jag vet inte om jag gillar dem. De satt skitfint i butik men nu vet jag inte, säg hemskt gärna vad ni ärligt tycker. Får se om jag kanske köper några andra jag gillar mera, från och med nu ska jag vara hundra säker på allt.




Dagens Outfit

image1855

Äntligen hemma igen, förskyldningen i mig tyckte inte om att jag var i skolan idag. Hade ibumentin i kroppen hela tiden och ändå kände jag mig hängig ont i huvudet och helt täpt i näsan, well nog om det. Mamma kom in tidigare eftersom vi flyttat fram datakunskapen och så. Vi gick och kollade i stan, mami köpte tre skor och en väska. Jag köpte ett par skor och lite annat.

♥ Silverfärgad jacka - HM trend
♥ T-shirt bambi tryck - Gina tricot
♥ Svarta enkla leggings - Hm bas
♥ Halsband röd jordgubbe - Asos
♥ Svart kjol med hög midja - Gina tricot
♥ Olivgrön randiga ballerina skor - Ellos
♥ Vit rund väska med guld kedja - Gina Tricot





Ballerina

image1853

Nu har vi datakunskap, vi fick flytta fram det en timma så vi kunde sluta tidigare. Bra för alla i klassen som INTE har utvecklingssamtal som jag har halv 6 så jag måste vänta. Mamma kommer in onm ett tag och då ska vi till stan och shoppa lite samt äta mums. Dessa söta sessor till skor ska bli mina, de kommer från brandos och är skitsnygga.




Mischa Barton

image1854
Godmorgon
Gick upp vid tjugo över sex och de var ingen glad jag som gick upp, haft problem med sömnen hela natten plus att jag känner mig mer sjuk. Har ätit frukost nu och tagit en ibumentin, kan inte missa denna skolvecka. Vi har premiär på showen om en vecka och jag har ett kortare solonummer som måste övas på mera. Men jag kommer bara kolla på när de dans för att inte risskera att bli mer sjuk. Hur är det med er idag? Jag tycker om denna bild på mischa, man ser längtan i hennes blick. Tycker om alla bilder på mischa men försöker välja ut favoriter till bloggen.

Ha en riktigt bra dag



Jensens Bøfhus

image1852

Idag var mamma och jag och lunchade på Jensens Bøfhus, riktigt gott. Jag tog kyckling med jensen fritts med beanässås. Mamma tog något kött och jensens potatis chips. De har verkligen fantastiskt god mat till bra priser. Min mat kostade
bara 59 kronor. Har du ätit på Jensens Bøfhus någon gång? om du inte har det tycker jag du ska göra det nu.

Nu ska jag se inspelade parlamentet med älsklingen Björn




Vår Shopping

image1848

Nu är jag och mamma tillbaka igen från stan, mötet med spotlife gick superbra och min nya blogg kommer bli kanon. Vi åt lunch på jensens befhouse och de var supergott, mer om det senare. Världens bästa mamma köpte två fina plagg till mig förra veckan, men de kändes inte 100 procent och man ska ju inte behålla ngt man inte kommer använda kanske. De känns ju alltid fel att lämna tillbaka ngt man fått, frågade mamma säkert 10 gånger om de gjorde ngt, hehe. Men jag köpte detta istället, jag älskar verkligen allt. Toppen har jag suktat efter länge och nu var den på rea.

♥ Vit rund väska - Gina Tricot 129
♥ T-shirt med bambi tryck - Gina Tricot 49.50

image1849
Två helt underbara kjolar, köpte först en liknande. Men sen när jag såg de här vart jag så glad, ni som följer min blogg vet att jag varit ute efter elins kjol och nu så hittar jag den. Älskar båda färgerna (dock ser den ena grå ut, den e brun) och de kommer användas flitigt. Jag är verkligen asglad för allt, väskan toppen och kjolarna. Nu blir de middag hambrugare.

♥ Svart kjol högmidja - Gina Tricot 199
♥ Brun kjol hög midja - Gina Tricot 199

image1851
Detta fick jag av mamma för några dagar sen, en ställbar spegel till tävlingarna och en bred kam till håret, superbra. Glömde visa det, men tror de var i fredags. Nu ska jag ta min nya kam och duscha och tvätta håret. Kramar




Dagens Outfit

image1847

Nu ska jag in till stan och träffa spotlife, därefter lite små shopping med mamma. Sen hem och ta tag i pluggandet lite grann. Mår jag bättre somsagt senare ska jag även gå på dansen i eftermiddag. Usch hoppas jag inte blir sjuk nu, fint vårväder ute.

Gul sommarklänning - Ellos
Ljusgrå kofta - Hm trend
Marinblå strumpbyxor - Lindex
Halsband blå rosett - Oasis
Vita söta tygskor - Esprit åhlens





Dagens Bild

image1846

Godmorgon på er, vaknade för ca en timma sen. Haft ont i halsen i natt, jobbigt. Har de även nu, tror att jag är påväg att bli sjuk för huvudet värker med, usch. Idag ska jag träffa spotlife prata och bestämma designen på nya bloggen, de ska bli roligt. Efter det ska jag och mamma ta en sväng på stan sen hem och plugga och sen om jag inte blivit mer sjuk ska jag på dans.

Söt bild från mitt privata arkiv som är över 4 år gammalt
på mary-kate and ashley olsen


88 dagar kvar till grekland kreta


Video Update




Fick en stor önskning från en utav mina läsare om att jag skulle skriva efter hur filmen var. Istället för att skriva så har vi filmat lite, jag och niccie pratar om filmen och gör lite andra övertrötta saker på slutet. Om ni vill veta hur 27 dresses va, kolla klippet.




Bio Outfit

image1845

Stressad min t-bana går om 20 min, haha stressigt värre. Här är iaf kvällens outfit, efter många byten och funderingar vart de denna enkla och sköna outfit. Jag hinner inte skriva vad allt är ifrån utan de får ni veta sen när jag kommer hem, orange färgade tunikan är från gina om ngn skulle undra. Nu måste jag skynda, ha en jätte härlig kväll.





27 Dresses

image1844

Nu är jag tillbaka från dansen, de gick bra med träningen i både grupp och par. Vart förvånad när jag kom hem, såg att jag är i övredelen av mitten av topplistan, hallå. Jag som tycker jag bloggat hemskt lite, de där gjorde mig jätteglad. För de ni som påverkar den nu helt, för jag har verkligen inte varit bloggnörd denna vecka. Tack så mkt, löve it.

Ikväll ska jag på bio med nils, vi ska se 27 dresses, de ska bli skitkul.  Vi skulle sätt den igår men hon vart sjuk så vi ska se den idag ist. Hoppas den är bra, de är ju en sån där riktig tjej film det passar mig  super bra. Någon som sätt filmen? Jag kommer lägga in en kvällens outfit senare och kanske ngt mer smaskigt innan jag åker. Nu duschen.




Gossip Girl

image1843

Efter ca två månaders uppehåll, gossip girl är tillbaka igen, 13 maj slår de upp portarna till New York och vi får fortsätta följa deras vardag. Jag tycker om gossip girl väldigt mycket, men somsagt jag står fast vid att de inte liknar oc eller är i klass med oc. På bild till vänster har Blake som är påväg till inspelningen av ett avnitt av just gossip girl i new york. Hennes hund är ju bara för söt, riktigt gullig. Nu ska jag och mamma plocka blommor sen lunch sen dans.




Gissa bilden

image1842
Godmorgon, vaknade halv tio men gick och
la mig vid elva igår så de därför.


Något som varit väldigt uppskattat på bloggen länge är gissa bilden. Där ni har chansen att bli vinnaren som länkas på bloggen. Det var ett tag sen sist så varför inte köra igång en omgång idag. För er som inte kan reglerna är de korta och enkla. Gissa vilken kändis bilden föreställer, först in med rätt svar vinner. Du får gissa hur många gånger du vill. Så lycka till alla, en sak jag publicerar inte era kommentarer förns ni gissat klart, för då kan ni kolla andra svar.

Update: Ni är riktigt duktiga på att gissa, självklart är det Nicole Richie, tror jag fick in max två fel svar. Bra kämpat alla, först in var tootally grattis till dem. Har precis pluggat de gick jättebra, skönt att nästan vara klar med kulturhistorian. Nu dans.

89 dagar kvar till grekland kreta


Underbar Klänning

image1841

Jag vill ha, ha ha ha. Måste verkligen ut till butiken imorgon och inhandla denna supersnygga klänning. Förlåt för lite halvseg uppdatering idag men det har varit en lång vecka. Sen så har bloggen segat så mycket så jag har inte kunnat läsa så mkt andra bloggar heller. Nu har vi precis sätt along came polly min favorit film, och nu ska jag duscha sen sova. Imorgon händer mkt.

Lördag
Kulturhistoria plugg instuderingsfrågor
Dansträning mellan halv 2 och halv 5.
Bio med Niccie på kvällen.

Godnatt


Dubbel Outfit


image1838image1839

Varit lite seg med outfit uppdatering så här får ni gårdagens (till vänster) och dagens (till höger) på samma gång. Idag hade vi prov i samhällsekonomi som jag nämnt en del ggr här på bloggen. De gick faktiskt bra, kändes bra och jag kunde svara på allt. Sen vet jag i efterhand en liten miss jag gjorde men de tror jag inte påverkar så mycket. Skönt att de är över, vila. Mammi och jag var ute i en timma och blockade blommor och matade fåglar, de är ju sånt underbart väder. Så skönt väder, men de var int mycket fåglar att mata, men massa blommor att plocka.

♥ Blå klänning med hjärtan - HM
♥ Svarta strumpbyxor - Lindex
♥ Halsband rött äpple - Guldfynd

♥ Silver färgad jacka - HM
♥ Gul lång body - Gina Tricot
♥ Vita tygskor - Esprit Åhlens
♥ Halsband grönt äpple - Gina T




Dagens Klipp


Jag (filmar) och nils är påväg till tunnelbanan, lite halv
flummigt. Försök att hänga med i svängarna.

I måndags fick ni ett klipp och ni får ett nu. Så varför inte göra de till en vana, jag tänker inte bli en video bloggare som filmar sitt face och berättar va de gör. Utan så fort vi har lite extra tråkigt i skolan och är lite flummiga så kör jag igång filmkameran. För de vill jag gärna visa er, hur min vardag ser ut. Inte vad jag gör timme för timme, de mår ingen människa bra av. Så de mer klipp där jag bjuder på mig själv och mina homies. Hoppas de blir roligt för er läsare att kolla på.





Rachel Bilson

image1837


Rachel klär sig alltid lika trendigt och snyggt, nu när vårsolen är här och jag precis avslutat en solstund på balkongen vill jag också gå barbent. Är de någonstans jag vill åka så är de LA de verkar ju så ballt, fast de är väl alla tjejerns dröm, en trip till LA eller New York. Tycker de så snyggt med byxdress och jag älskar min som jag fynade på topshop förra sommaren.

Tänkte berätta lite om min natt, gick och la mig kl 21.00. Runt 23 tiden fick jag kramper i magen och så höll de på fram mot tre på natten. De var otroligt jobbigt och jag grät nästan hela tiden, usch mådde superdåligt. Anledningen till att jag gick och la mig kl 21 var ju pga av nationella provet som jag skulle skriva nästa dag. Men eftersom jag hade haft en hemsk natt och inte sovit alls så var de omöjligt att gå upp 20 över fem då det inte ens var helt bra med kramperna ännu. Så jag har inte skrivit nationella provet i engelska, försökte fåtag på min lärare idag men får leta mer imorgon. Usch de var en riktigt jobbig natt.

Så jag gick till lunchen och var med på svenskan och samhällskunskapen som vi fick gå hem och plugga till. Så jag har haft en halv lektion idag, för på svenskan fick vi bara läsa i bibblan. Kändes otroligt onödigt att gå dit för nu är jag jättetrött och känner mig sliten. Och de känns ju inge bra inför vårat prov i ekonomi imorgon, måste ägna mycket tid åt det iaf. Sitter och kollar på oc, men måste ta tag i läxorna nu, ska lägga in ett klipp jag och nils filmade på hemvägen.


Ha de så bra så länge







Skolkläder

image1836

Igår kom våra efterlängtade skolkläder, jag är faktiskt riktigt nöjd med dem. De är samma matrial som peak performance kläderna tillvärkas i och de känns verkligen. De är så mjuka och sköna, och man känner att de kvalite. Man kunde även välja att ha sin inriktningslinje på ryggen och de har jag, musikal. Sen ser ni även märket på byxbenet och hur tröjan ser ut.

Imorgon är de nationellt prov i engelska för alla i årskurs 1 på gymnasiumet, kl 08.00. De jättetidigt för mig, min buss går kl 7 och jag kommer vara helt slut. Men för att kunna få ut de mesta ska jag gå lägga mig nu, känner att jag behöver sova ändå, och vill inte vara slutkörd imorgon.

Godnatt och sov så gott !




Paket HM & Ellos


image1830image1831image1832

Idag hämtade pappa ut paketet från hm och ellos, var mycket förväntansfull på hm paketet men även på shortsen från ellos. Allt verkligen allt är skit fult på sitt sätt, är så trött och arg för jag ville att de skulle vara snyggt. Shortsen är för korta på benen. Chinos inte min grej, hemska. Bikinin skitsnygg men satt konstigt. Så jag är så missnöjd, dumma hm och ellos.

image1833image1834

De inge större fel på koftan men guuud va tråkig den är, tråkig. Och klänningen ser ju helt knäpp ut, värsta ballongen. Är de bara jag som är trött på att postorder aldrig stämmer överens med bilderna på internet? jag är så trött på det nu. Vill inte ha något av detta jag beställt, bikinin hade jag sparat om de var lite vaddering i toppen men de va de inte. Dumma paket!




Dagens Outfit

image1829

Riktigt trött var jag som sagt efter skolan idag, de väntade ett paket utan för dörren. Skolkläderna har äntligen kommit, visar bilder imorgon. Ska ha tröjan på mig imorgon, den är verkligen urmysig. Men räknar med att halva skolan kommer ha på sig dem imorgon, haha. Alla har ju fått dem typ idag. Jag orkade inte ta nya bilder så visar gamla.

♥ Orangr tunika - Gina Tricot
♥ Brunt midjeskärp - Mammas
♥ Bruna enkla leggings - Lindex
♥Halsband guldfärgad nyckelpiga - Cocco

93 dagar kvar till grekland kreta


Desperate Housewives

image1828

Ikväll är våra underbara hemmafruar tillbaka, som jag har längtat. Ska bli riktigt kul att se de ikväll, även om de måste pluggas i mellan åt. Jag sov nämligen mellan 16-18.30 idag, de helt sjukt. Aldrig sovit så länge efter skolan, aja. Nu har jag lite tid och massor att göra, svarar på alla underbara kommentarer senare, ni är verkligen bäst.

Ska du se Desperate Housewives ikväll?




Dagens Outfit

image1827
Här är dagens outfit, körde på lite marin tema idag med min bolero, fick posetiva kommentarer från de i klassen så de var ju roligt. Roligt även att så många skrev grattis till fanny i min blogg, men jag vill ju att ni ska skriva i hennes också så hon blir glad.


♥ Marin tema bolero - Tessie
♥ Svart bastopp långt - Gina Tricot
♥ Svarta r strumpbyxor - HM
♥ Halsband blå rosett - Oasis
♥Rosa tygskor ej bild - Stadium




GRATTIS FANNY

image1824image1826

Stort grattis till FANNY på hennes 13 årsdag, grattis tusen gånger om, besök gärna hennes blogg och gratta henne, de tror jag hon uppskattar super mycket. Åter igen Fanny, grattis på födelsedagen, nu är du tonåring =)

GRATTIS TILL FANNY



Datakunskap!



en helt "vanlig" datakunskap lektion, vår lärare bryr sig inte, haha.

Det har varit dåligt bloggande från min sida igår och idag, haft mkt och göra och varit trött efter utbildningshelgen. Idag var en lång dag i skolan men den var helt okej faktiskt, hade matteprov och de kändes helt okej så jag är nöjd med det. Vi hade sista timmen datorkunskap, alltid lika flummigt. Jag och "Nils" satt och sjöng hela lektionen, haha. Om vi sa ett ord, tex bajs så kom vi på en ny sång om det. Haha, kissochbajs åldern, självklart. Filmade lite från lektionen.

Vad tycker ni om datakunskap, kul eller inte?
=)




Gröna Lund

image1819

Nu är sista dagen över på utbildningshelgen för oss på gröna lund (sommarjobb), de har varit en underbart rolig helg och jag storm trivs med personal och alla andra som jobbar där. Delar upp allt på tre dagar, så ni får veta vad vi gjorde varje dag, fredag lördag och söndag. Tog även lite bilder igår och idag som ni ser runt här bland texten, hoppas ni kommer och träffar mig i sommar på gröna lund.

Fredag: Första dagen startade med teori mellan 16.40 och 21.30 vi fick mat också pyttipanna, de var ganska gott. Teorin var inte alls som jag trodde, vi fick göra teater övningar, byta platser och lära känna varandra, de som undervisade var verkligen super bra och de var inte de minsta tråkigt, vi fick se en film, fish som handlade om sättet vi kommer jobba på, våga ha kul och gör arbetet till ett nöje, den filmen var så bra. Underbar kväll och träffade två från min gruppintervju.

Lördag: Började med frukost 09.55 och de var mumsigt värre, därefter praktik i spelen, de var asroligt. Vi hade handledare som var med oss hela dagen, två st som jobbat tidigare Robin och Julia de var as duktiga och snälla. De gick jättebra för våran grupp med praktiken och de var verkligen jätte roligt att "leka" gäst och även att stå i stånden och sälja. Slutade 15.00.

Söndag: Idag gick vi igenom olika saker, vi gick igenom hur man hanterar pengar och hur radion fungerar. Jag kom lite sent för de var mkt trafik så jag missade genomgången av radion, men de hade varit kort genomgång om den och de skulle bli mera när man börjar jobba, var trots allt bara 3 min sen. Sen gick vi igenom användarvillkorsavtal, tror de heter så. De var roligt, så fick vi veta mkt om skatt och lön och mer om hur man ska vara och se ut på arbetet. Därefter brandutbildning, vi fick släcka eld med brandsläckare och gick igenom olika säkerhets saker. Därefter så hade vi lunch ihop me den andra gruppen också, sen efter lunchen som var korvstråganoff och ris så fick alla (90 st) ställa en fråga, haha. De tog tid men vi hade så roligt, verkligen skitkul.
image1820
Vi fick diplom för utbildningshelgen och en hel del papper som ska fyllas i och lämnas in. Även MP mappen där vi har massa bra info inför sommaren. Verkligen varit en så härlig helg och de har inte tjänst alls som jag varit ledig, haha. Skola imorgon, (matteprov) usch, men gud vilken rolig helg. Ser så ifram emot sommaren och våren på mp games.




Extra Fresh

image1818

För en stund sen såg vi she´s the man som jag fick med en tidning som mamma köpte till mig igår, den är så bra. Älskar jue tjejiga filmer, har sätt den förut och skrivit om den så gör de ej igen. Idag på väg hem från tunnelbanan fottade jag lite, mina nya favorit tuggummin och mina kanintelevautan läppbalsam, haha. Okej så allvarligt är de inte, men jag måste alltid ha ngt med mig och älskar dessa små brukar me härlig doft. Nu måste jag sova, utbildning imorgon vi hörs på eftermiddan!


GODNATT HOMIES




Orange tunika

image1817

Äntligen hemma, så trött som jag är nu kan knappt ngn annan vara. Haha, seriöst om de inte vore för att vi ska käka underbart god pizza om typ 10 min så skulle jag sovit på soffan. Haft en underbar dag på utbildningen på gröna lund med andra ord, som jag sa igår kommer de en hel resume om de imorgon istället, imorgon är sista utbildningsdagen, bjuds även på bilder då. I fredags va jag i stan med "Nils" och då handlade vi lite saker på gina tricot. Jag fick med mig den här super läckra orange färgade tunikan. Loveit, perfekt till dansen och perfekt till vardags, färgklick som jag är.

Så gårdagens shopping blev denna tunika, love it

96 dagar kvar till grekland kreta


Dagens Outfit

image1816
Åh hemma från en underbar eftermiddag och kväll med mp games, är som sagt på utbildningshelg hela helgen så hinner inte blogga så mycket. Vi hade så kul, och alla var verkligen posetiva och pratglada, mer om hela helgen kommer på söndag då jag gör en bättre utvärdering, nu vill jag in i duschen och sen sova.

♥ Blommig klänning - Gina
♥ Svart bolero kofta - LIndex
♥ Svarta ribbade strumpbyxor - HM
♥ Halsband nyckelpiga även klocka - cocoo




So you think you can dance sucks!!

image1815
Fyfan va jag är arg!! arg arg arg. De absolut inget fel på dansarna, men juryn kan ju äta upp sig själva. Hur fan kunde Mario åka ut?? han var ju en favorit hos både benke och hon tjejen i juryn. Jag röstade på honom, vart chockad över att han ens fick dansa om. Mario var min favorit i floorfiller också, han är så grym och charmig jag trodde han skulle vinna allt. Jag är så trött på programmet nu, så åkte även andrea som var favorit hos mig med. Arg är bara de minsta jag är. Och svenska programledaren sög ju, gud va tråkig hon va. Jag är så arg så jag borde inte blogga, vi hörs imorgon homies!


så grym, vilken förebild




Vänner

image1813
Nu börjar äntligen vänner, dumt uppehåll igår pga av hockey. Men nu får man äntligen ett gott skratt igen, vänner är verkligen världens bästa humor serie, så synd att de slutat visa det. Har precis ätit middag, blev tomatsoppa. Har även pluggat matte men de känns som jag kan allt, hehe. De bara en sak jag inte förstår och de ska jag fråga om imorgon. Så fokusera på samhällskunskapen lite mera, men måste plugga mer matte ändå. Imorgon ska jag på utbildningshelgengröna lund, ska bli riktigt kul. Middag och sen teori i tre timmar, haha låter inte så värst kul men de tror jag.

Vänner sen So you think you can dance,
 första veckofinalen, kul



Dagens Outfit

image1812
Segt värre hära, slutade tidigare inställd sam lektion så skippade att stanna kvar och plugga matte. Så väl hemma redan halv 3, men. Jag har gått och fått ett problem hära, jag har börjat sova en timma efter skolan varje dag. Hur knäppt är inte de, haha. Förstår att man kan göra de ngn gång ibland men jag sover varje dag, iaf senaste två veckorna. Och nu ska jag börja jobba i vår på grönan, hur ska de gå till. Aja, måste försöka ställa om mig nu, men de kommer bli jobbigt.

♥ Grå vit kjol klänning - Gina Tricot
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM
♥ Knallrosa midjekort kofta - Gina Tricot
♥ Halsband rött hjärtformat - Asos. com


nu mer Elin Kling i Vakna, löve.


Summer Feeling

image1811

Åh va jag får sommar känslor av dessa bilder, jag längtar så mycket. Tänk va härligt att springa längs strandkanten i grekland, jag längtar verkligen. Kan inte sluta planera inför grekland, kläderna, räkna ner tills de dags och kolla på sommar bilder.

Jag har varit duktig nu, har pluggat i en timma med samhällskunskapen och matten, skönt. Ska även stanna kvar en timma efter skolan imorgon för att plugga matte på "räkne stugan" haha, första gången under hela året i ettan jag är där, aja. Någon gång måste väl bli den första, så de blir nog bra. Har utbildningen i helgen så hinner ej plugga då.

Nu ska jag sova, godnatt och sov så gott!



Chinos & Cardigan

image1810

De omtalade chinos byxorna har legat på minnet ett bra tag nu, så för en stund sen gjorde jag en beställning på hm. Får se hur dessa byxor ser ut på mig, men de är grymt snygga i sig själva. Hittade även en ursöt cardigan, som känns perfekt i vår. Fick även med mig lite andra saker från hemsidan, dock plagg som kommer längre fram. Så nu väntar jag spänt på de omtalade chinos byxorna och min cardigan. Hoppas verkligen att de lika snyggt som på bild.

Är chinos något för dig, du kanske redan har ett par?
snart måste jag plugga




Dagens Outfit

image1809
Nu har jag ätit middag, fiskpinnar med ris. Så intressant var det, hehe. Jag är sen med bloggandet idag, vart så trött efter skolan så jag satt inte på datorn förns nu, haft massa att tänka på också. Härliga tankar, så de har varit en bra dag rättare sagt. Ojsan, kolla. Jag har på mig jeans, haha. Nej men de har ju varit så skumt väder idag så jag körde på jeans. Fick jättemycket kommentarer av folk i klassen som tyckte jag passade i det, håller inte med för jag tycker inte alls om jeans och därför inte mig själv i jeans. Menmen, alltid kul att få posetiv kretik. Här är dagens outfit som ni kanske ser.

♥ Gul stickad kofta - Gina Tricot
♥ Svart baslinne - Gina Tricot
♥ Blåa Jeans - Crocker tror jag
♥ Stora hjärtformade örhängen - Bamboo
♥ Ytterkläder - Skinnjackan och röd halsduk




Fruktsallad

image1808
När jag ändå är inne på sommar planerna så kom jag och tänka på fruktsallad. Finns de ngt härligare än att sitta vid poolkanten på kreta och äta fruktsallad, ni förstår inte hur mycket jag längtar, hihi. Längtar efter allt, värmen, vattnet, resor runt på kreta, kulturen, maten och allt som hör till. Framförallt avkoppling, man känner sig verkligen ledig när man är utomlands.

Idag fick vi mer information inför utbildningshelgen på gröna lund, jag är med i grupp ett och kommer alltså ha 13 timmar i helgen på gröna lund, så ni vet varför jag är borta mycket. De verkar superkul, fredag lördag söndag härligt. Hoppas man får riktigt kul och lär sig mycket, de tror jag nog. Nu ska jag gå upp och måla mina naglar, ha de så bra.




Grekland Kreta

image1807

Exakt idag är det 100 dagar tills vi åker. Gud vad jag längtar, den 17 juli så åker vi, två veckor i grekland. Jag har haft nedräkning på bloggen och fortsätter såklart med det, skönt att vi nu börjar gå mot två siffriga nummer, haha. Men de ska bli så härligt och längtar verkligen. Nu har jag precis badat, har jätteont under revbenet så jag badade för och se om de hjälpte, NOT. De nästan värre, aja. Nu ska jag äta våfflor, mums. Därefter vänner och so you think you can dance.

Ska ni åka ngnstans i sommar?

100 dagar kvar till grekland kreta



Vita naglar i vår

image1806

Nu är jag hemma igen, kom nyss hem. Igår målade jag mina naglar vita, eller benvita de så snyggt. Vi plockade även vårens första vitsippor, det är vår för oss. Vitsippor luktar så fantastiskt gott också, underbart. Va tycker ni om benvita naglar i vår? Jag tycker de supersnyggt, benvitt eller ngn knallig färg som tex rosa. Är otroligt hungrig så ska äta nu, kram.




Dagens Outfit

image1805

Nu har jag kollat lite på American Idol i väntan på Prison Break, fan va roligt de är och se på de programmet (american idol) och jag som kanske ska söka själv i stockholm, hjäälp. Jag måste fundera över det mera, kanske ska vänta ett år eller nått, få mer kött på benen. Jag får se, men om jag söker får ni självklart veta. Snart börjar prison break, måste förbereda mig.

♥ Svart/ vit klänning m siden band - Gina T
♥ Svarta tajta leggings - Lindex
♥ Ljusgrå kofta - HM trend
♥ Halsband rött äpple - Guldfynd




10 000 Kommentarer!

image1804

Idag kl 15.14 skrev Veronica min  min 10 000de kommentar, gud va roligt. Kommer ihåg när jag hade fem tusen, och de var i julas. Snacka om att de gått fort de senaste månaderna. Grattis till bloggen, roligt att ni följer och läser den. Sorry för dålig uppdatering men jag var jättetrött efter skolan så jag gick och la mig, sen var de middag.




Måndag Morgon


Godmorgon

Hoppas ni sov riktigt gott inatt, jag sov helt okej. Hade lite problem att somna men annars se gick de bra, jag är ganska trött och jag är inte så sugen på skolan, menmen. Det är måndag morgon man känner nästan alltid så då.

Ha en riktigt bra dag
101 dagar kvar till grekland kreta


Veckans Outfits

image1802

Tänkte att det kan vara kul att sammanställa veckans outfits varje söndag och så får ni säga vilken ni tyckte var snyggast. Ibland blir det fler ibland färre outfits, de beror på om man är sjuk eller liknande och ej har normala kläder på sig. De bara skriva, måndagens outfit var snyggast tex. Sammanställer sen vinnaren och publicerar det i detta inlägg.

image1803
Som sagt, det är bara att välja och vraka. Vissa bilder är något suddiga, de beror på att de kladdigt på spegel, höhö. Ser också att jag behöver byta "pose" haha. Eller de kanske mitt sätt att stå, de kanske är bra. Så vilken outfit tycker du var snyggast från denna vecka? Sätt att många andra bloggare lagt upp sina outfits från veckan och tänkte att de kan väl vara roligt.




One Tree Hill

image1800
Förra helgen hände samma sak, jag missade one tree hill. Så sur, gick in på en utav toppbloggarna och läste så kom jag på, fan. Jag glömde totalt, är riktigt sur nu. Hehe, nja inte så sur, men de tråkigt att jag lyckas missa hela tiden. Dum tid, mitt i maten, har precis kommit hem från träningen den tiden så jag tänker inte på tv utan på maaat. image1801
På tal om mat så åt vi fantastiskt god mat idag, vi åt moussaka så gott. De riktig söndagsmat det, tycker ni om moussaka? en utav mina favorit rätter. Tänk om man kunde få sån mat i skolan, suck. Nu ska vi åka till min bror och se en serie på en kanal vi inte har (american dreams kanal9 kl20.00) samt droppa lite möbler som han har kvar, han flyttade för några månader sen och nu ska vi ta med spegeln tavlan och bokhyllan, de har så tomt där borta.





Choklad & OC

image1799

Åt lunch sent, och efter det mumsade jag på lite mumsmums och choklad bollar, vi har två stora kartonger hemma. Inte bra, haha choklad monster som jag är. Kollade även på OC samtidigt, har kollat igenom säsong ett nu så är inne på andra, de alltid lika kul. Även om jag sätt alla säsonger minst 10 gånger. Nu ska jag iväg till dansskolan, bloggar när jag kommer hem.




Gissa bilden

image1798

I fullfart håller jag på med pluggandet, varvar med lite städning och bloggen. De var ett tag sen jag körde gissa bilden och de kändes att de var dags nu. Gissa vilken kändis bilden föreställer, du får gissa hur många gånger du vill. Fått önskemål om att inte redovisa era kommentarer förns jag avslutad tävlingen, så jag gör så nu. Lycka till alla, nu mer plugg och städning.

Update:
Bibbi var först in med rätt svar, självklart är det Mary-Kate Olsen, bibbi lämnade inte sin bloggadress men jag vet att hon har blogg, skriv en kommentar bibbi så jag vet din adress, så du kan bli länkad. Tack till alla som deltog.


Vårens Klänningar

image1797

Jag älskar klänningar, och de något jag bär varje dag. Till våren och sommaren tycker jag alla borde minst äga en klänning, de så sommrigt och sött. Jag har valt ut några favoriter från svenska och engelska hemsidor. Säg gärna vilken av dessa som är eran favorit, jag tycker somsagt om alla och därför blir de svårt att välja. De har sin funktion på olika sätt.

♥ Blå mönstrig klänning - Ellos 199:-
♥ Rosa Vintage klänning - Asos 535:-
♥ Vit klänning med axelband - Asos 240:-
♥ Trefärgad t-shirt klänning - La redoute - 199:-




Godmorgon

image1793

Godmorgon på er, jag vaknade kanske för 20 minuter sen. De vart sent igår, men samtidigt kan man inte sova bort hela denna dag, för då är risken att hela veckan blir seeg. Som förra, usch de var en jobbig vecka. En godmorgon bild på Mischa barton, visat den förut men jag tycker om den väldigt mycket. Mischa är alltid så söt på alla bilder, speciellt den här. Nu ska jag gå upp och äta frukost, ska äta en riktigt smarrig än, hungrig som en varg är jag.




Titanic Filmkväll

image1792

Nu är jag hemma igen, har varit på filmkväll hos min yngsta bror, fast inte med honom eller han var med en timma av filmen sen kom hans kompis. Men de var hans tjej Jackie och min andra brors tjej Jenny, vi hade filmkväll med titanic och massa gott. Jag och Jenny åt tre mirco poppade påsar med poppcorn, haha. Peter hjälpte till lite, men gud va vi åt. Vi hade jättemysigt och filmen var så bra, självklart var jag tårögd flera gånger, men är de titanic så är det.

Vi kollade även på extra matial som 29 ej visade scener (dock inte alla) och alternativt slut, men orginalet var mycket bättre. De tyckte vi alla, de andra var skumt och dumt, höhö. Nu ska jag sova, jag ska svara på era kommentarer imorgon, nu är jag så trött så jag måste sova, hehe. Men vi hörs imorgon, hoppas ni haft en riktigt bra kväll.




Kvällens Outfit

image1791

Nu är jag lite sen, får skynda mig. Ska på tjejkväll och vi ska se tatanic, ska bli riktigt mysigt. Jag tycker den är läskig, men får väl blunda när de läskiga är på slutet, haha. Jag är en sån tjej som inte tål blod och att se folk som är döda i filmer, får mardrömmar. Nog om det, bilder kommer iaf ikväll från tjejkvällen. Kvällens outfit är enkel, ska sitta i en soffa och mysa, så ville ha bekväma kläder. Inviger min nya jacka, loveit. Jag tycker den är så snygg, vi hörs ikväll.

♥ Silvergrå a-linje - HM Trend
♥ Marinblå a-linje klänning - Cubus
♥ Svarta långa leggings - Lindex
♥ Halsband röd jordgubbe - Asos
♥ Svarta ballerina skor - Skopunkten




Bulle & Choklad

image1790

Jag har precis fikat, vi åt bullar och chokladrån med kaffe, drack inte speciellt mkt kaffe eftersom jag tycker de är äckligt, men bullar och chokladfingrar är gott. Vad är din favorit choklad eller bullar? Jag kan nog inte säga annat än choklad, de är min stora passion, älskar det. Men bullar är ju också fantastiskt gott, nu har jag precis duschat och ska välja ut kvällens outfit



Dansträning


image1787

Min parkompis är sjuk igen så det blir ingen friträning i paren, så åker till dansskolan nu till halv tre istället. Tråkigt att hon är sjuk för vi behövde verkligen träna. Vi får köra hårt med gruppen istället. Så från nu tills ca 5 är jag på dansskolan, så ni inte tror jag gått upp i rök, hehe. Sysslar ni med dans? jag är disco dansare och har tävlat sen jag var 10 och dansat sen jag var 6 år. Dans är livet för mig, jag har ju alltid hållt på med det, så då blir de ju en del av livet för mig, älskar det.

Update: Dansskolan stängde kl 3 för läraren var sjuk, så de var ju kul. En halvtimmas dans (NOT), precis kommit hem och ska äta lite nu, de här gjorde mig fantastiskt glad, hihi. Nu blir de lite bullar och läsk, mums.




Hiss eller Diss

image1788
Här har vi en bild på när Mischa Barton är i en djuraffär i Los Angels, hon köper väl små presenter till sina hundrar. Frågan är, är Mischas outfit en hiss eller diss? de upp till er att avgöra, själv tycker jag den är helt okej, en hissdiss skulle jag säga. Klänningen var snygg men inte scarfen, men de somsagt upp till er. Så berätta va ni tycker, nu blir de lunch.




Fredagens Shopping

image1785
Igår så kom ett paket från hm, hade inga förväntningar alls på jackan som skulle komma. Men jag fullkomligt älskar den, den perfekta vårjackan är hittad. Åh den är så mig så de skriker om de, hihi. Älskar A-linje och sen så är den lite glansig så den ser ej trist grå ut. Har du hittat din perfekta vårjacka ännu? De kom en till jacka, den här men de va så ful, usch på mig iaf. De kom även en blommig klänning som ni ser i mitten, men den var för höstlig för min smak.





Strålande vårväder!

image1784

Godmorgon, hoppas ni har lika underbart och härligt väder som jag. Gick upp för en timma sen, åt lite frukost och tog lite vår bilder, de var så varmt på asfalten att jag inte behövde skor. De är sommarkänslor för mig de, har du några speciella tecken när du känner sommarkänsla? MIn brukost bestod av underbart gott hönekakabröd, jucie yougurt och en proviva, gott gott. Nu ska jag nog sätta mig ute i solen en stund, men innan de tänkte jag svara på alla era kommentarer, de verkligen superkul att logga in på morgonen och ha en hel sida med oaccepterade kommentarer. Så tack så mycket för ni som läser min blogg, jag hör av mig lite senare med gårdagens shopping.


103 dagar kvar till grekland kreta


The Heartbreak Kid

image1783

Ikväll såg jag och mamma på denna film, pappa ville inte se så han såg så ska de låta. Det var faktiskt en riktigt bra film, annorlunda och inte alls förutsägbar, vänta ni bara tills ni ser slutet. Har du sätt the heartbreak kid? Jag tyckte den var jättebra, mamma med. Så de är ett bra tips till alla er som gillar massa humor och lite knas ibland. Den får 4,5 / 5 så ett högt betyg. Nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova, riktigt trött. Dans imorgon och filmkväll, kul.





The OC



Det finns ingen som älskar OC som jag, rysningar!


De kommer aldrig finnas någon så bra serie som OC, underbar serie. Klippet ovan är så väldigt fint, bäst ibörjan. Värmer upp me titanic låten inför morgonkvällens tjejkväll med titanic, jag kommer böla hela filmen. Snart ska vi se hyrd film.



Dagens Outfit

image1782

Hoppas ni alla mår bra och att ni är lika glada som jag över att de är helg. Precis nyhem kommen från en trip i centrum med mamma. Hittade inget, men de gjorde mamma, en scarf superfin. När vi på hemvägen hämtade ut två postorder paket var jag inte speciellt förväntansfull över mina två jackor jag beställt. Men den ena var perfekt, den perfekta vårjackan är hittad, ni får se senare. Dagens outfit ser ni ovan, tog på mig min nya chockrosa kofta, snyggt.

♥ Svart kjol med dragkejda - Gina T
♥ Vit topp med puffärm - MQ
♥ Knallrosa kofta - Gina T
♥ Svarta ribbade strumpbyxor - HM
♥ Grönt äppel halsband - Gina Tricot
♥ Bronsfärgade örhängen - Uropenn





Elin Kling

image1781

Jag beundras så mycket av Elin Kling, jag älskar verkligen hennes stil. Längtar varje tisdag efter att få se hennes klipp från vakna, för hon kommer alltid med så underbara tips så man vill bara rusa iväg till butiken och köpa de hon tipsat om. Ovan ser ni favorit outfits jag har från hennes stil, självklart finns så de mycket, men de här är favoriter. Den blåa kjolen har jag varit ute efter länge, ska försöka sy en sån. Någon mer som beundrar Elin Kling? Jag tycker hon har underbar stil.

Men idag gick jag in på hennes blogg och läste något som fick mig att bli glad, hade ingen aning om att hon var 175 cm lång och hon bär nästan alltid klackar, de fick mig som 177 cm lång tjej att bli otroligt lång. De hjälper inte när 160 cm´s långa tjejer säger att de snyggt att vara lång, de måste komma från någon som vet hur situationen är, och vågar Elin så vågar jag.




Dagens Outfit

image1779
Nu är jag hemma igen, har ätit lite mellanmål. Ska sova nu faktiskt, haha. Är riktigt trött, måste få energi till sam arbetet sen som jag ska skriva frågor på och sånt. Jag tyckte väldigt mycket om min outfit idag, hade mina nya vita tygskor från esprit, de var ju tort ute. Har ej velat använda dem pga att ja inte vill att de ska bli smutsiga, de kostade faktiskt 400.
image1780

♥ Mimmi t-shirt - Disney HM
♥ Bas linne längre modell svart - Gina tricot
♥ Svart midjekort kofta - Lindex
♥ Vita tygskor - Esprit åhlens
♥ Haslband vitt hjärta - UroPenn




Shopping & Present

image1774

Tidigare idag efter skolan var jag på gina tricot i kfem, jag skulle byta min orange färgade kofta, och köpa ett tajt svart längre linne, hittade linnet. Men såg även koftan i rosa, så bytte ut den och köpte linnet, riktigt nöjd. Imorgon ska jag ha svarta långa linnet med min nya disney tröjja över, hihi. Högra bilden är lite kladdig för spegeln va de, hehe.
image1775

För er som inte vet ännu fick jag jobb på gröna lund idag, eller fick veta att jag fick det, så i sommar blir de sommarjobb på grönan, räknat ut att ja kommer tjäna en hel del, hihi. Inte för att pengarna spelar roll, men de alltid kul me extra pengar. Jag gör de faktiskt för att ja som liten alltid velat göra de, de som handen i handsken för mig. Iaf nu ska jag komma till saken, min underbara mamma köpte en grattis present till mig, för ja fick jobbet och så. Frida (älskar den tidningen) och min favorit kinder ägg och smarties. Vi köpte även glasstårta som vi ska fira lite med ikväll.




Dagens Outfit

image1772

Gladare än gladast, jag fick sommarjobbet på gröna lund :D !!! Jag är så himla lycklig, hihi. Har väntat spänt i flera dagar på att de ska ringa och berätta hur de gick, och idag på bussen hem ringde de. Jag kan inte fatta att det är mitt jobb, jag kommer ha så underbart roligt där. Åh, så lycklig, hihihihihihihi. Nu blir de nästa helg en övningshelg kan man kalla de där vi får lära oss massa saker. Sen har vi tio till femton provtider i vår då vi jobbar på gröna lund på kvällar och helger, för att pröva på och lära sig, de ska bli roligt. Bilden är lite dålig kvalite, men han inte fota bättre bild imorse, spegeln är också kladdig, hehe. Hade min nya billiga klänning från gina på mig idag, supersnygg.

image1773
Kjol klänning orangegrå - Gina tricot
Ljusgrå kofta - Hm trend
Gråa leggings - Lindex
Röd jordgubbehalsband - Asos
Stora hjärtformade guldiga örhängen - Bamboo
Armband med små jordgubbar i vitt och rött - Guldfynd


Jag har även shoppat lite påvägen hem från skolan,
ni får självklart se de senare.


106 dagar kvar till grekland kreta


Disney Style

image1771

Min mamma är verkligen världens bästa, jag har gått och suktat efter detta linne ett bra tag. Som vanligt slut överallt, men så idag när mamma gick förbi hm där vi bor så fanns de där, och de bästa av allt. Hon hade varit så gullig så hon köpt de till mig, vart så glad för har länge velat ha detta linne. De tog slut direkt, så tur att mamma var så underbar så hon köpte de åt mig.

Linne, disney style - HM 98.-

Imorgon ska de inköpas ett längre svart linne så jag kan ha detta
fina linne till strumpbyxor på torsdag, happy!

Godnatt, sov så gott




Choklad kakor & Plugg

image1770

Nu sitter jag och kollar på so you think you can dance, riktigt bra program. Men efter de väntar de samhällskunskap, måste fortsätta lite på frågorna och så. Min mamma är bäst, hon har köpt världens snyggaste linne som jag letat efter, de mussepigg tryck älskar det. Bilder på de kommer senare, jag lovar. Men under tiden jag kollar på so you think you can dance fikar jag lite med gott kaffe och choklad kex, mums. Hoppas ni har en bra kväll.

De jag skrev nedan om att blogg.se skulle läggas ner var ett april skämt :D
roligt att alla som skrev gick på det, hihi.




Dubbel Outfit


image1769

Visste ni att blogg.se kanske måste läggas ner, jag att nätet är så överfullt att de måste kanske läggas ner ett tag för att kunna bearbetas, finns tydligen massa bloggar som står registrerade med inget innehåll. De vore ju hemskt tråkigt.

Update: APRIL APRIL PÅ ER (=

Eftersom de legat nere i två dagar har inget bloggande kunnat utföras, där heller inte outfits. Så bilden till vänster i måndagens outfit, och bilden till höger tisdagens. Måste tillägga att bild två (dagens outfit) är en outfit jag kunnde träna dans i också, därför inte så avancerad. Skriver ner sen va allt är köpt och så, om ni skulle vilja köpa själva, nu middag.

Outfit Måndag
♥ Blommig klänning - Gina tricot
♥ Ljusgrå kofta - HM trend
♥ Halsband grönt äpple - Gina tricot
♥ Svarta R strumpbyxor - HM

Outfit Tisdag
♥ Grå bas tunika - Hm trend
♥ Korallblå bolero - Divided
♥ Halsband små saker - Guldfynd
♥ Svarta R strumpbyxor - HM


107 dagar kvar till grekland kreta


Lunchrast

image1768



Nu har jag precis ätit skitäcklig mat i matsalen, nu är det dags för teater sen dans. Hoppas ni har det bra, två outfits kommer senare när jag är hemma igen.

Va tycker ni om eran skolmat?


Liten Update: Är hemma igen nu, jag har precis ätit lite mellis, mumsigt värre. Jag ska träna nu en stund med min danspartner och sen kommer de in dubbel outfit på bloggen och massa annat. Kramar






Dagens bild

image1767

Äntligen är bloggen tillbaka, jippie. Men fy va arg jag är, inte nog med att de tagit flera dagar, flytten är inte ens gjort. Blogg.se är riktigt dåligt. Nu ska jag ha engelska, är väl något sen eller lär väl bli det. Hoppas de inte krånglar allt för mycket nu, är riktigt trött på det. Nu måste jag snart gå men vi hörs lite senare, lunch rasten kanske, vi får höras sen.




RSS 2.0