Första Doppet!

Min bror Micke och jag tar första doppet för i år, haha!

För kanske en halvtimma sen tog jag och min kära bror micke första doppet, vi badade i mälaren! Det var vädligt varmt, 17.8 grader! så de var inte alls kallt. Underbart härligt att jag gjorde det, det tråkiga var att filmen när jag hoppar i vattnet inte sparades i mobilen, jättetråkigt! men jag har denna iaf, de precis innan jag badar. Jobbat på gröna lund idag, men mer om det senare. Vi har gäster och vi ska grilla och ha riktigt mysigt. Men vi hörs senare med outfit och annat roligt.





Ljusa slingor


Som jag sa igår var jag hos frissan igår och gjorde ljusa slingor, det vart riktigt bra tycker jag. De kanske svårt för er att se skillnaden men ni ser ganska tydligt på den första bilden i vänster nedre hörn. De så himla svårt att bli ljushårig när man varit så mörk som jag, jag var ju såhär mörk innan och nu har jag gjort två behandlingar och de sliter så mkt på håret så kan inte göra mera nu. De kostade även 880 kronor att göra slingorna, så de kostar för mkt också. De enda jag är missnöjd med är att slingorna är inte enda innefrån, de ser ganska konstigt ut, som jag redan har en utväxt. Mamma ska ringa frissan och fråga, för så ska det nog inte se ut tror jag.

Nu ska jag jobba, 12-16 på görna lund!




Randigt i marint



Update: Jag skulle precis gå ut när jag publicerade dagens outfit inlägget så jag han inte skriva något. Varit ute och luffat i två timmar med jessy, linnea och danne. De var inget roligt folk ute, men de var skönt och sitta å slappa vid vattnet ett tag. De drog vidare och kollar film hos jessy, men jag ska jobba imorgon så jag hoppade det. Här har vi då dagens outfit från sista skoldagen iskolan, fattar ni? gud va tråkigt! jag tycker de så bli så tråkigt, haha många tror nog att jag är helt pantad, men jag trivs så bra i klassen och de så jävla roligt jämt. På måndag och tisdag har vi klassdagar, vi har bara bestämt inför måndag, de blir rålis.


♥ Randiga shorts - Zara
♥ Galdiator sandaler - HM
♥ Vit tunika topp - HM trend
♥ Halsband vi jordgubbe - Guldfynd



Frågestund



Nu har jag kommit hem från frissan, har gjort blonda slingor och är riktigt nöjd ni får se det senare. Jag älskar verkligen era underbara kommentarer, men jag får väldigt mycket frågor hela tiden, och de upprepar sig ganska mkt, så nu kan ni helt enkelt passa på, ställ frågorna ni undrar över. De kan vara allt från klädstorlekar i skaer jag visar på bloggen till personlig fakta om mig. Så ut med språket, våga fråga vad du vill! jag kommer själv välja bort de frågor jag tycker är opassande.

Update 21.10: Fått mycket frågor nu om min personlighet, men de inte sådanna frågor jag brukar få i mina inlägg, många frågar ofta om hur kanske en jacka jag köpt är i storleken och sånt, passa på att fråga de frågorna nu också, för jag har tyvärr inte möjlighet att svara på sådanna frågor eftersom jag får kanske 30 st likadana, så snälla. Ni som undrade, passa på nu!




Choklad kakor



Nu har jag kommit hem ifrån en skoldag och sju timmars arbete på mp games på gröna lund, det var riktigt roligt. Stod i dumle, ibörjan var de lite folk men de kom mer och mer. Bandet in flames spelade på stora scenen så det var över 14000 gäster på gröna lund så det var jätte roligt. Vid typ tio över 9 kom en och bytta av mig och jag fick gå till *pralinen* (aaah, enda sen jag var liten har det varit en drömtanke att få stå där, de kändes jätte pirrigt och konstigt när jag gick in där, hihi men otroligt roligt) det var så mkt folk och man hade hela tiden saker att göra. Så hörde jag musiken från In flames också, som jag för övrigt inte tycker är ett så bra band. Men det var roligt med musik iaf, när vi skulle hem gick de knappt att åka, de var så mkt trafik och människor. Pappa och mamma hämtade mig men vi stod i bilkö en halvtimma, haha.

Nu sitter jag här och äter på smaskiga choklad kakor och dricker jucie, har precis ätit två mackor också. Riktigt hungrig för hade middagsrast redan vid halv fem, ganska tidigt. Fast nu ska jag hoppa in i duschen och sen så ska jag gå lägga mig, tack för alla underbara kommentarer, ni är verkligen så underbara. Ska verkligen försöka svara på alla imorgon, tack!





Volang blommigt



Godmorgon, hoppas ni sov riktigt gott inatt. Snart ska jag åka iväg till skolan och ha två timmars Samhällskunskap A, sen slutar vi. Fast jag ska jobba ikväll så jobbar mellan 15-21, så kommer inte kunna blogga förens sent ikväll. Så därför lägger jag in dagens outfit redan nu. Det vart en enkel outfit, vitt linne min nya kjol lite smycken och gladiator skor, de är ju typ 25 grader ute, de helt underbart. Vill bara sitta ute på skolgården i två timmar, inte inne i en svettig sal, aja. Vi hörs ikväll!


♥ Blommig kjol - Cubus
♥ Vitt linne - Gina Tricot
♥ Grönt äpple - Gina Tricot
♥ Vitt armband - Kyssjohanna
♥ Svarta gladiator sandaler - HM


48 dagar kvar till grekland kreta


Shopaholic



Jag är verkligen jätte nöjd med allt jag köpte, underbar shopping istan idag. Köpte även två presenter, till min bror och hans tjej jenny som fyller år snart, men de kan jag inte visa er för de läser min blogg, hihi. Först ser vi världens finaste avslutningsklänning, vill verkligen ha den finaste och de precis så jag känner nu, jag är kär i den vita klänningen, så underbar. Sen så ser vi min underbara nya jeansjacka, sålänge jag letat efter den modellen i den färgen, jag vill att den ska vara ljus, och denna är så snygg. Sen ser ni min lilla nya favorit kjol, underbar blommig liten sak, loveit. Allt är så snyggt.

♥ Vit klänning - Zoul MQ 499:-
♥ Ljus jensjacka - Topshop 599:-
♥ Blommig vippig kjol - Cubus 199:-


Här har vi ännu mer underbar shopping, klänningen såg jag en tjej gå ifrån provrummet med, jag vart kär direkt, sprang efter henne och frågade var hon hittat dem, hon sa att hon hittat dem där uppe men hon skulle inte ha dem så jag fick dem, så sprang fort in och prova dem, den ena satt perfekt och jag älskar den. Sen ett par underbara shorts för nästan ingenting, fick dem för halva priset för de var lite trasiga i fickan, men de ser bara ut som de ska vara så hihi, älskar dem.

♥ Blå vit randig klänning -  HM 199: - 
(hade rabattkuponger så fick inte betala ngt alls, yey)
♥ Rosa begie färgade shorts - Cubus 74.50 :-





Casual



Ajajaj, de precis så jag känner om mina fötter just nu. Haft otroligt ont i dem sista timmarna istan, kom hem för en kvart sen. Alltså varit i stan mellan 12 och 8, de helt sjukt. Men gud va mycket härligt jag har hittat, allt de jag snackade om imorse plus lite till, mysigt var det också. Åh, längtar tills jag får visa er, ska bara kolla på Lost först, det var länge sen jag var så glad över en shopping som nu. Hihi, och vet ni? vet ni hur glad jag blev när jag såg att jag hade 60 nya kommentarer, och att jag är långt upp på topplistan, ni gör mig så glada, vill pussa på er allesammans hundra gånger om.

♥ Kjol i jeansfärg - Lindex
♥ Vit oversize topp - HM
♥ Silvrigt hjärta - Glitter
♥ Vita tygskor - Espirt Åhlens


49 dagar kvar till grekland kreta


Vita tygskor



Det känns som att vårens sko har varit den vita tygskon, nästan varenda tjej går runt med ett par på fötterna. Jag har också ett par, mina är från esprit på åhlens, för jag ville ha lite bättre kvalite så fick lägga fyra hundra på dem, men de är de värt. Nu har jag fixat i ordning mig, ska snart iväg till skolan, idag ska jag shoppa som jag berättade igår med mamma.

Äger du ett par vita tygskor eller inte?




Gladiator sandaler



Tisdagar är min favorit dag med tvn, det är både vänner gossip girl och DH, kan de bli bättre? älskar verkligen serier. Jag har massa i huvudet som jag inte får glömma, måste skriva ut ett arbete innan jag går och lägger mig, kolla upp var jag ska solduscha inför tävlingen, massa i huvudet. Imorgon ska jag shoppa med min underbara mamma istan efter skolan, så jag bloggar när jag kommer hem. Idag har varit en varm och härlig dag, så jag valde att ta på mig mina shorts från grekland.


♥ Jeans shorts - Grekland
♥ Vit topp blus - HM Trend
♥ Gul kofta - Gina Tricot
♥ Gladiator sandaler - HM
♥ Blått rosetthalsband - Oasis


50 dagar kvar till grekland kreta


Chinos älskar alla



Eller är det så att alla möjligtvis inte gör det? själv har jag inga chinos, men vill ha ett par. Jag tycker de svårt att hitta de perfekta, och de sitter ofta knasigt. Men de är grymt snygga på dem som lyckas få till det med de perfekta chinosen. Men sen så gillar inte alla byxan, tidningarna skriver, "chinos är de nya jeansen". Men det tror faktiskt inte jag, jag är ingen jeans bärare själv men tror nästan varenda svensk äger ett bar jeans, men definitivt äger inte varenda svensk ett par chinos.

När jag kom hem från schuulan, så var jag så trött så jag la mig och sov på soffis i två timmar, nice. Försov mig imorse också, attans. Men var ju hemma så sent igår och de resulterade i att jag faktiskt gick i sömnen i natt, eller gick och gick. Jag ställde mig upp brevid sängen och började vara försäljare som jag jobbat då med i sju timmar innan, snacka om att jag var uppe i varv. Kunde knappt få någon sömn inatt, stressigt värre är det faktiskt. Jag tycker rasterna är på tok för korta.


Äger du ett par chinos eller inte?



Blommigt


Nu har jag kommit hem efter en lång dag, först skola och sen arbete i sju timmar plus att jag är ganska förkyld också. Men roligt på jobbet var det, stod i twix igen men det är så bra för det finns fler mp games spel runt om så man kan snacka med "kollegorna" haha. Roligt är ordet, men tröttheten är nog det som väger mest nu. Ont i huvudet och nu ska jag sova. Men vill tacka för alla fantastiska kommentarer, lovar att svara på dem imorgon. Nu är underbara allihopp ska ni veta.

♥ Blommig topp - Salt
♥ Vitt baslinne - Gina T
♥ Gråa leggings - Lindex
♥ Silver hjärthalsband - Glitter
♥ Vita tygskor - Espirt Åhlens
♥ Vit rund väska - Gina Tricot
♥ Silver a-linje jacka - HM Trend





Den lilla vita



Nu har jag kommit hem från fyra timmars arbete på gröna lund, och en fantastiskt kväll på Jensens Beef house där vi alla åt en stor middag tillsammans med efterätter och mycket prat och skratt, de var verkligen jätte kul. De var jag, mamma, pappa, bror micke, bror peter, mickes tjej jenny och peters tjej jackie. Så vi hade ett stor runt bord med mur runt så vi satt lite privat, de var jätte mysigt. Jag åt kyckling med jensens fries och bearnässås, det var riktigt gott. Drack cola till och till efterätt åt jag kladdkaka med kaffe och chokladsås med banan, gott. Snacka om att vi alla är proppmätta nu, haha. Idag har jag haft över 1300 besökare, och oändligt med kommentarer, jag tackar er underbara läsare och ska självklart svara på era kommentarer, men gör det imorgon är väldigt trött nu. Men åter igen tack, låg på plats tre på aktiva också, det gjorde mig så glad =)

♥ Vit tunika - Ellos
♥ Gul kofta - Gina Tricot
♥ Gråa leggings - Lindex
♥ Vita tygskor - Esprit Åhlens
♥ Blå rosett halsband - Oasis


Grattis åter igen till alla mammor, och speciellt min underbara mamma :)


Min mammas dag!



Idag är det mors dag, den dagen som är till för alla underbara mammor där ute. Jag har uppvaktat min mamma med presenter, blommor och massa pussar och kramar. Ikväll ska vi gå ut och äta också, det ska bli jätte mysigt. Det är viktigt att flagga för mamma också, hihi det tycker jag iallafall. Ni kan se på bilderna vad min mamma fick av mig idag, och lite annat med. Nu ska vi äta lunch, sen så ska jag jobba på gröna lund mellan 15-20 och då går min familj runt på gröna lund, sen går vi ut och äter. Riktigt härligt ska det bli, fårse om jag hinner slänga in dagens outfit innan jag går, de beror på.

Hur uppvaktar ni eran mamma?



Klingan



Godmorgon, här är man en riktig sömntuta jag vaknade inte för ens nu, hihi. Menmen, jag gick inte och la mig förns vid två så då måste man få tillbaka sömnen på något sätt. Det ser ut att vara lika underbart väder idag igen, riktigt härligt. Föresten, idag är det två månader tills jag blir 17 :D, hihi. Och då kommer jag vara i grekland, ursch så härligt. Satt ihopp ett litet inspirations klipp ovan, jag tycker hon har så underbar stil. Både hennes frisyr, kläderna och hennes motto. Hon är min stora svenska förebild inom mode, riktigt bra stil har hon. Nu ska jag gå upp och äta lite frukost, sen kommer jag ner till er igen.




Björn räddar fiasko!



Perelli gjorde ett fantastiskt nummer, med sveriges bästa bidrag på många år, ändå räckte det inte. Sverige har för få grannländer för att lyckas, det är inte en musik tävling längre, det är en kompis tävling. Perellis låt var den enda som var en slager låt, ukraina var min andra favorit, men hon kom tvåa. Synd att hon inte vann, för de var iaf en bra låt. Tycker så synd om perelli för det är inte hennes fel.


När man satt där och hade tråkigt och disskuterade om grannrösningarna och hur alla värde personer från olika länder öppnar med, thank you for a fantastic show kommer björn och räddar allt. Många tittare ute i Europa såg antagligen ut som frågetecken framför tv-apparaterna när komikern Björn Gustafsson levererade de svenska poängen, men de flesta hemma i sverige satt nog som vi och apgravade, härligt att han vågar vara sig själv. Björn och perelli var de bästa ikväll, härligt.


klockren, skönt att han vågar vara sig själv!




Melodifestivalen



Om lite mindre en halvtimma börjar Melodifestivalen, eller ESC. Jag hoppas verkligen på seger för perelli, älskar hennes låt och nummer. Det svänger verkligen slager om hela låten. Vi får gäster också, min bror micke och hans tjej jenny kommer över. De blir jätteroligt ska ni se, en skön kväll att fortsätta kurera sig från sin dumma förkyldning. Jag ska bege mig till övervåningen nu. Bloggar säkert något mer undertiden, efterssom de håller på i tre timmar, så länge kan jag inte hålla mig ifrån er.




Syrenens sista dagar



Våran vackra syren på tomten har blommat nu i snart två veckor, vissa blomblad börjar bli bruna. Syrenen blommar alltså inte så länge, så jag tog några bilden nu medans den var fin. Det är jag på bilderna, men eftersom jag är sjuk så gömmer jag mig lite i syrenen, höhö. Nu ska jag iaf gå upp och äta middag, de blir superduper gott. Föresten har jag precis duschat för er som vill veta, haha. Men för övrigt så har dagen varit väldigt lugn och skön, bara tagit de lungt i solen.





Striped Nautical Riviera


Jag fullkomligt älskar denna kjolen, såg en tjej på topshop ha den och jag sätt den på bild. Jag vill verkligen ha den, den känns så mig. Jag har lagt ett bud på den för den är totalt slutsåld i topshop butikerna, hoppas jag får den. Den kommer bli ett favorit plagg i sommar isf. De ingen som sätt den nyligen i topshop butikerna? isf skulle jag bli hemskt glad om du kunde skicka en liten kommentar om var den finns, hihi. Jag älskar modellen, och färg kombinationerna. Nu ska jag spela mer spel, höhö.





Grönt är skönt



Sommardag med strålande sol är precis de vädret vi har haft idag, riktigt mysigt. Enda nackdelen är att jag är sjuk och kan inte spendera så mkt tid i solen, men jag har solat en stund endå. Var även iväg en snabbis hos marielle och tränade, hon bor typ 300 meter bort. Så de var inte så farigt. Och juste, vi tränade inte vi gick igenom stegen på vår pardans bokstavligt, vi öva typ i max 10 min haha. Skönt att gå gå 600 meter iaf, mohaha. Nu ska jag fortsätta spela theme park world.

♥ Vit blus topp - HM
♥ Ljusgå mysig kofta - HM
♥ Bruna Pilotsolbrillor  - HM
♥ Svarta Gladiator sandaler - HM Divided
♥ Gröna blommiga shorts - HM Divied

En HM outfit idag, en mysig en!





Oversize t-shirt


Jag berättade igår för er att jag gjorde en minimal shopping igår, det blev en oversize t-shirt från hm divided för 69.50. Det är i storlek 42, så jag har gjort den oversize själv. Den är skitsnygg ihop med min jeanskjol som ni ser till höger. Om vädret är fint på måndag ska jag ha på mig detta plus ett halsband jag ska köpa i stan imorgon. Nu ska jag ringa Marielle och fråga om vi ska gå igenom dansen lite, för jag är ju förkyld så de blir ingen träning, men vi behöver gå igenom den några gånger.

Sol & värme ...




Beckhams förökar sig!


I en presskonferans som David ordnade med i förra veckan medleade han pressen att de "jobbar på det" äntligen är det dags för ett till barn i beckhams familjen, och högst upp på önskelistan står en flicka. Paret har sedan tidigare 3 barn ihop, alla killar. Förstår att Victoria vill ha en liten flicka hon kan köpa klänningar till, även pappa david vill nog ha en liten flicka, pappas flicka. Victoria har tidigare inte velat skaffa mer barn pga att hon förlorar sina former på det, men nu verkar längtan efter barn slå allt.

Vad tror ni att det blir, pojke eller flicka?





Frukost



Godmorgon godmorgon! hoppas alla sovit riktigt gott, det har jag. Nu sitter jag här helt nyvaken och ska snart gå upp och göra i ordning en jättestor frukost, för jag älskar som tidigare sagt att äta frukost. Jag äter flingor och yougurt, två smörgåsar, ägg, jucie och en proviva. Det är ganska mycket, var en av de i klassen som åt mest, hihi. Jag älskar verkligen mat, så jag ska bege mig upp nu och äta. Fortfarande förkyld och ont i halsen, ska kurera mig lite idag så jag blir frisk.


Vad äter du till frukost?





Sun is falling into the sea


En underbar kvällspromenad med Marielle. Ikväll har det verkligen varit härlig luft ute, runt nio bestämde sig jag och marielle (en kompis) för att ta en härlig lång promenad, och så blev det. Tror vi var ute i nästan två timmar, riktigt härligt väder. Det var helt vindstilla och spegelblankt vatten, härligt. Vi babblade på om allt mellan himmel och jord, och det var riktigt roligt.

Nu sitter jag här ny duschad med en kopp te, jag kan knappt prata. Jag var jätte hes innan jag gick ut, och nu har jag varit ute plus att jag snackat hela tiden, that is me dude. Så nu ska jag spana in era fantastiska bloggar, och sen bege mig till sängen för lite tv tittande innan jag ska sova. Det vart en perfekt fredags kväll, älskar att bara gå promenader och ta de lungt.




Hallongul



Tjena på er alla sköna människor. Precis kommit hem och nu väntar hemmagjord pizza, ska bli så gott. Jag och mamma har gått runt och shoppat lite i v city, köpte en skitsnygg oversize t-shirt. Ni får se den sen, träffade även min bror och hans tjej jackie och deras kompis där. Gud jag måste springa upp och äta nu, men skriver var allt är köpt sen, så håll ut. Nu har jag varit uppe och käkat, de var riktigt gott. Dock är jag fortfarande hungrig, mohaha matvrak. Här är dagens outfit.

♥ Hallon blommig topp - HM
♥ Svart baslinne - Gina tricot
♥ Svarta strumpbyxor - Lindex
♥ Ljusgrå enkel kofta - HM
♥ Halsband jordgubbe - Asos
♥ Gula ballerina skor - Dinsko




Rachel for you



Jag tycker det är tråkigt att Rachel valt bort sin lugg nu, hon passar så otroligt bra i lugg tycker jag. Både utsläppt som på bilden till vänster och i uppsatt som på bilden till höger. Här plåtas hon för tidningen you, tycker bilderna är jättebra, hon har en sån blick som fångar upp hela bilden. Väldigt bra bilder på henne, spana in de orangefärgade plåtpumpsen är de inte läckra? vore man inte 177 cm lång skulle man kanske ha på sig ett par sådanna? haha, iaf något med klack. Nu ska jag sova, godnatt!






Perelli Glitter



Perelli är verkligen jätte duktig. För en stund sen stod hon på scen och uppträdde med ett fantastiskt nummer. Och hennes kopia som gick ut som nummer fyra var inte alls lika duktig. Dåligt att de nästan ser likadana ut också, undrar lite vem söm härmade vem, men tror de var hon från ukraina? som härmade perelli. Jag hoppas verkligen att hon går vidare ikväll. Hejja hejja Perelli Nu ska jag gå upp igen till tv soffan och kolla vidare på de sista nummrerna, och sen de bästa av allt, röstningen.
Jag älskar att kolla på röstningen
, de nästan de bästa haha. Roligt att se vad alla länder röstar på.


Update: Perelli är vidare, härligt!



HM Delivery


I tisdags kom ett paket från hm, det var lite gott och blandat i det. Bla värde checkar på över 500 kronor som jag och mamma ska shoppa loss för. Sen lite andra saker, svarta koftan hade jag på mig idag, så den har ni sett. Men slängde in en bild på den endå. Två bikinisar, båda är jättesnyga. Dock lite konstiga i modellen på, får se, kanske behåller en av dem. Pyjamas var underbar, väntat och längtat efter den. Beställde den typ i februari men de så lång vänte tid. Ett bra paket tycker jag.


58 dagar kvar till grekland kreta



Pink Dress



De blir lite outfit på outfit hära, men det är inte mitt fel. Det är blogg.se´s fel, jag är fortfarande lika arg som jag var imorse. De strular fortfarande med de tre sista bokstäverna, jag får inte upp statestik sidan och kan heller inte förhandsgranska inläggen heller. Kan inte heller komma med på senaste inlägget listan. Idag har det varit en bra dag, hade bara en lektion och det var samhälle och vi håller på med våra tv-program så det är väldigt roligt. Fortfarande sjuk, ont i halsen mm. så kan inte jobba imorgon heller, tråkigt. Men nu ska jag ta tag i pluggandet, måste göra klart idrottsläxan som ska in imorgon.

♥ Rosa fodral - Gina tricot
♥ Svart bolero - HM Divided
♥ Svarta ribbade strumpbyxor - HM
♥ Vit rund väska - Gina Tricot
♥ Svarta gladiator sandaler - HM Divided
♥ Halsband silvrigt hjärta - Glitter




Frustrerad



Fråga mig inte vad som hände igår med bloggen, jag var så förbannad. Efter att min blogg var flyttad till publishme (som gjorde att jag inte kunde blogga på flera timmar) så försvann bloggen. Tycker de otroligt tråkigt, för jag har säkert tappat massa läsare på det. Så igår gick de inte att besöka min blogg alls efter kl 18 typ. Jag är fortfarande hemskt besviken på blogg.se och funderar faktiskt på att byta. För publishme suger. De inget som är bättre, inga nya funktioner. Dessvärre är det sämre, allt ser sämre ut. De ser ut som en tidigare version av blogg.se. Nu ska jag skynda mig till skolan!

♥ Grå vid randig klänning - HM
♥ Vitt baslinne - Gina Tricot
♥ Svarta ribbade strumpbyxor -HM
♥ Halsband röd jordgubbe - Asos
♥ Vit rund väska - Gina Tricot
♥ Svart skol tröja - St eriks gymn.
♥ Blåvitröd randiga skor - Stadium

Update: Ni ser att de tre sista bokstäverna i alfabetet inte fungerar, jag håller på och försöker kontakta blogg.se, men som vanligt utan resultat. Är ganska trött på blogg.se nu. Framför allt på deras dåliga service.


Tuggummi Beroende

image1956
Jag älskar tuggummi, inte extra tuggummi med konstgjort socker. De ska vara riktiga tuggummin som kommer från atomater med socker, de ska vara stora och runda och vara färska. Jag älskar tuggummi atomater, köper alltid 2-3 st när jag ser en. Jag går fram, stoppar i mina små enkronor som ett litet barn. Men de är så förbaskat goda, och ibland så får mina föräldrar göra de åt mig, haha. Jag tycker seriöst att de är lite halv pinsamt. Men jag älskar tuggummi kulor.


Härligt att se Gossip Girl igen, och DH även det. Nu blir det ett OC avsnitt i sängen
innan jag ska sova, Hoppas man mår bättre imorgon. Godnatt


Dagens Outfit

image1954

Precis mumsat i oss taccos, jagvet. På en tisdag! men ibland måste man gotta till de även i veckan. Halsontet är fortfarande kvar, tack alla som är så snälla och skriver så gulliga kommentarer. Var med på både dans och idrott även fast jag hade ont, menmen. De lär jag få ta sota av imorgon, för då är jag säkert jättesjuk. Vi får väl se, nu ska jag snart hoppa in i duschen och tvätta håret, sen blir det lite plugg och därefter gossipgirl och DH båda två är efterlängtade.

♥ Lila tunika - Ellos
♥ Vit bastopp - Gina Tricot
♥ Svarta leggings - HM Basic
♥ Rosa tygskor - Stadium ett år g.
♥ Vitt jordgubshalsband - Guldfynd


60 dagar kvar till grekland kreta



Halsont

image1952
Hejsan hoppsan. Hoppas ni fick en bra nats sömn och att ni är utvilade och pigga. Jag vaknade med halsont imorse, jobbigt. Så jag kokade lite varm chocklad, dock hjälpte det inte speciellt mkt. Tror jag har en förskylning påväg, de typiskt. Den kommer alltid precis innan tävling, de så tråkigt. De SM tävling i globen om mindre en tre veckor, och vi måste träna stenhårt. Jag och Marri ska enligt planering ut och springa idag, men tror vi får skippa de pga av min halv, attans.

image1953

Juste, imorse när jag var inne så hade jag precis
 fått 13000 kommentarer, superglad.




Mischa Barton

image1951
Vacka Mischa Barton syntes igår med hennes lite mindre vackra pojkvän Taylor Locke i Cannes. Paret bor på Roberto Cavallis yacht och paret ser ut att trivas på Cannes gator. Dock tycker jag Mischa är mycket snyggare en var hennes pojkvänn Taylor är, han ser lite ut som hippie från glada 70 talet. Mischa är dock alltid lika fin, enkelt och snyggt klädd som alltid.


Tycker ni de är gjorda för varandra eller inte?



Dagens Outfit

image1950
Jag sitter och jobbar med en idrotts läxa om häsla, den är väldigt lång, usch. Den ska lämnas in imorgon, och jag har typ kommit till fråga ett, kommer aldrig hinna klart. Men lämnar den i veckan istället, för jag hinner inte annars.
Inte bloggat idag, varit ganska trött. Försov mig imorse och missade dansen, skit på de. Sen så har jag varit så trött hela dagen, somnade till och från på bussen hem. Haha, pinsamt om man skulle somna helt och vakna upp på slutstationen.

♥ Svart knyt kjol - Gina Tricot
♥ Vit tunika - MQ Sunshine
♥ Svarta Strumpbyxor - Lindex
♥ Halsband röd jordgubbe - Asos
♥ Svarta ballerina skor, rosett - Skopunkten





Kick Off 5-kamp

image1948
Nu är jag hemma igen, efter jobb mellan 16 och 20 i trapplotten. De var riktigt mysigt, jättelite folk (inga kunder på en timma, passerade inte ens en person under en timma). Men jag fick ändå mkt gäster när de var ngn som passerade. Sista timmen, den utan folk var de lite halvtråkigt, stod och lutade mig mot alla stora nallar. De var mysigt, haha. Byggde korthus också av gamla lotter, haha. De sånt man får göra när de inte är en kotte på gröna lund. Nästa gång har jag jobbat fem ggr.

Efter jobbet blev de underbar kickoff med jobbet, alltid lika roligt. Först fick alla hamburgare och pommesfrites från kiosken utanför, mumsigt. Därefter hade vi fem kamp inne på grönan, de var sjukt kul. De var fett tråkigt att nästan hälften inte var där, de märktes att cheferna tyckte de var tråkigt. Menmen de var glada över oss som tagit oss dit, fast de var hemskt väder. Men jag hade inte missat de för något nästan, de var så roligt. Först var vi i de tre femkamps spelen som mp games har (slangbellan, poängplanket och let´s go bananas). Därefter två hemmagjorda grenar, dragkamp och äggkastning.


Lars är utklädd till kyckling i lets go bananas,
de var hemskt roligt på kickoffen ikväll.

Vi kom näst sist, men de var roligt ändå, hehe. Vi var grymma på dragkampen, haha. Sen så var de roligt me äggkastning, man skulle ställa upp laget på en rad och kasta ägget mellan varandra, man fick bestämma avstånd imellan personerna själva, så de var de lag som kom längst som vann. Hahah, fett roligt när någon smacshade ägget och fick allt på sig :D. Vi kom sist på den delen haha, men aja. Inga ägg på mig inte, hihi. Tur. Nu måste jag sova.

GODNATT SÖTISAR!


Blommig Klänning

image1947
De är nog svårt att undangått denna otroligt vackra klänning från hm. Den är otroligt omtalad och flera hundra bloggare har bloggat om den. Den tog slut på tre sekunder när den kom ut i början av veckan i hm butikerna. Nu har therese en tävling där man har chansen att vinna denna klänning i storlek 36, hur perfekt är inte det? jag som vill ha den i 36 också. Självklart är jag med i denna underbara tävling och jag hoppas ni också är med och tävlar, hoppas jag vinner.

Nu ska jag följa med mina päron, de ska kolla på nya sängar till deras nya sovrum, därefter kör dem mig till t-banan och därefter jobb mellan 16-20. Sen så är de kickoff kväll med jobbet hemmagjord femkamp och god mat, så jag är väl hemma runt elva tolv. Bloggar säkert då, men nu måste jag skynda mig hära, hoppas ni får en skön söndag.


62 dagar kvar till grekland kreta


Gossip Girl Is Back

image1946

Hoppas ni inte missat att gossip girl är tillbaka på tisdag kl tjugo igen. Så man har längtat, ska bli riktigt roligt att få se mer igen. Tycker det är en ur bra serie, och mitt favorit par, och de är ju ett ganska nytt par är Blair och Chuck, hihi. Fast för er som sätt reklamen verkar de ju inte gå så bra för dem i nästa avsnitt. Hoppas de ordnar upp sig för de passar ihop.

Kom hem kvart i elva, jobbade mellan 18-20 ikväll, stod i twix hjulet, de var roligt. Men de skojjigast att stå två tycker jag. Mina föräldrar hämtade mig så jag fick åka hem med dem, så skönt för de tog bara 45 min ist för en och en halv timma.

Vilket favorit par har du i Gossip Girl?




Bloggare

image1945
Vilka bloggar läser jag, varför och vad tycker jag om dem? detta inlägg handlar om vad jag läser för bloggar och vilka bloggar ni läser. Aldrig tidigare frågat detta, men de känns som de vore kul att få veta vilka filurer dman delar intresse för bloggar med. Men först och främst ovan, vilka bloggar följer jag? Jag skulle kunna skriva alla bloggar jag läser, men de skulle ta evigheter, de många fler en dessa fyra jag läser hela tiden. Men dessa fyra läser jag flera ggr per dag. Men Engla´s showroom , Elin Kling , Lisa Place och Dress Lik a Princess är mina favoriter. De besöker jag ofta.

Vilka bloggar läser du?







Outfit Duell

image1944
Jag har bestämt mig för en ny sak som ska äga rum på bloggen, en outfit duell. Jag plockar ihop två (eller flera) outfits och ni får rösta fram eran favorit. För istället för att bara visa en önske outfit så får ni möjligheten att tycka till och välja eran favorit. Har inte sätt någon annan blogg som gjort detta, så tror jag är först ut. Var väl samma sak med gissa bilden, iaf sättet jag gjorde de på.

Vilken outfit tycker du är snyggast, ett eller två?





Sverige - Canada

image1943

De riktigt spännande, Canada gjorde mål efter lite mer en fem minuter. Men Sverige hade spelet efter de och fram till de svenska målet som gjordes bara sekunder innan första halvlek var slut. Riktigt spännande match. Nu måste jag återgå till soffan och forsätta följa denna spännande match. Hoppas ni också kollar, hejja på sverige. Vi hörs lite senare.

Update: De var så nära, 5-4 till canada, är arg. De var så nära att vi fick in den de sista tio sekundera. Synd, verkligen synd. Men de var en spännande match. Hoppas vi tar finnarna  i matchen om bronset iaf. Godnatt och sov så gott!



Dagens Outfit

image1942

Tjena tjena mittbena, slutade kvart i tre och väl hemma vart de oc sen somna jag på soffan till sex, mohaha. Skönt att de fler sömntutor där ute, vart lite rädd först höhö. Ikväll ska lilla jag vara hemma och chilla, orkar inte gå ut, de kallt, haha. Iaf nu har jag ätit och de var gott, men gud va ja skriver konstigt idag. Vi åt hamb. och pommesf. mumsigt.

♥ Rosa linne med spätts - Bikbok
♥ Svarta stuprörsjeans - GuloBlå
♥ Svarta Ballerina - Skopunkten
♥ Silvrigt hjärthalsband - Glitter
♥ Ljusgråkofta - HM Trend



Ikväll blir de film och sen hockey semifinal mot canada,
go sweden!



Dagens Outfit

image1941

Hejsan alla glada människor, nu är jag tillbaka. Lycklig, en fick sluta två timmar tidigare (20.00, istället för 22.00), så jag haffade åt mig den tiden. Så jag var hemma vid halv tio, mina föräldrar hämtade mig halv vägs så de gick fortare. Vet ni vad, alla Björn älskare där ute där jag är inräknad. Björn Gustavsson var på gröna lund idag, jepp. Han gick förbi mitt spel där jag stod, haha. Jag såg honom med egna ögon, hihi :D för er som vill se han, så är han med på sommarkrysset på lördag. Idag stod jag i kexet, där man vinner kexchoklad och ploppchoklad, de var roligt. Stod med en kille som heter Rickard, han var rolig så de var jätteroligt. Nu måste jag sova, svarar på kommentarer imorgon. Sov så gott alla.

♥ Blommig klänning - Gina Tricot
♥ Svarta strumpbyxor - Lindex
♥ Rosa tygskor - Stadium
♥ Brun kofta - Gina Tricot
♥ Äppel halsband - Gina t
♥ Silver jacka - HM




Dagens Bild

image1940

Godmorgon, hoppas ni sov riktigt gott. Börjar kl 12 idag, men jag ska möta upp Bana (en tjej i klassen) och vi ska gå äta lunch i maten först, jag blir så hungrig annars. Här ovan ser ni en utav mina favorit bilder på Mischa Barton, tror jag visat den tidigare, men jag tycker om den jättemycket. Hårfärgen är så fin, de nästan så jag vill ha faktiskt. Outfit får ni se när jag kmr hem.

Idag jobbar jag från 15-22 så jag kommer nog inte
kunna blogga mer förns dess, ha de bra idag alla.




Studsmatta

image1939
Jag har länge velat ha en studsmatta, är de något som jag oerhört mycket vill ha just nu så är det en studsmatta. Jag försöker övertala mina föräldrar, men de går inte så bra. De tycker inte vi har plats, men de har vi visst. Jag tycker de så roligt att studsa, och enda sen förr förra sommaren, när det vart "inne" att ha en studsmatta har jag velat ha en. Men i år vill ja ha en mer en någonsinn, min parkompis marielle har en och den är urkul att studsa på, jag vill ha en likadan.

Har du en studsmatta?




Avslutnings Klänningar

image1938

Snart är det dags, snart börjar sommarlovet och en avslutning väntas. Sommarlovs avslutningarna är alltid sorligast, jag längtar hela vintern till sommarlovet, men när man börjar närma sig. Alla är ute tillsammans på skolgården, de fint väder och de riktigt kul att vara i skolan. Då vill jag helt plötsligt inte sluta. Jag vill inte ha sommarlov, jag vill vara i skolan, de låter helt knäppt men känner alltid såhär ibörjan, de går över när sommarn börjar.

På avslutningen måste man nästan ha en ny klänning, jag brukar ha de iaf. Jag älskar att ha fina speciella klänningar, jag letar förfullt efter den perfekta. Tror jag ska satsa på färg iår, ovan ser ni fyra klänningar som verkligen sticker ut och är ursnygga.
Har du hittat en klänning till avslutningen ännu?
Ni ser den som är gul och grå, älskar modellen på den. Hur söt som helst över bysten, menmen. Inte direkt färgerna jag vill ha, jag och mamma ska åka till stan någon dag och leta. Hoppas jag hittar en som man verkligen känner sig fin i, jag vill ha den perfekta.




Godmorgon

image1936
Ja faktiskt, nästan. Nu har jag precis vaknat, eller kanske för 40 min sen. Jag sov i över en timma på soffan, haha. Jag är värsta bebisen, är det bara jag som sover ibland efter skolan? för då måste jag kolla upp de, haha. De så skönt, älskar att sova på soffan, och låta OC rulla i bakgrunden på tv, de ljuvligt och då känner man sig ledig. Fast på tal om ledig ska jag försöka ta tag i någon av våra läxor, eftersom jag jobbar imorgon, och även i helgen. Så därför måste jag göra de nu.

Jag håller på med en färgprocess som många vet, gjorde första steget igår och de vart riktigt bra. Fick tillbaka min naturliga färg. Nästa steg är ljusa slingor, så håret blir ungifär som Taylor i OC har på bilden ovan. De så snyggt tycker jag. Somrigt och ljust!




Dagens Outfit

image1935
Precis kommit hem, slutade kl elva idag, skönt. Jag bella och bana gick och åt lunch i maten, alla andra drog hem höhö. Jag älskar mat så självklart vill jag äta. Idag har jag faktiskt mjukis byxor på mig, why? jag vill visa alla er att det är okej att ha de. Många visar inte sina outfits när de har mjukis byxor, men hallå? alla har de nån gång. Okej, jag kanske inte har de varje dag (andra gången detta år) men med att lägga upp den, även fast den inte är så mode relaterad visar jag att de okej, de är okej att slappa och gå till skolan i sköna kläder. Så hoppas de fler som visar lite mer slappa outfits, och inte bara de snyggaste. De handlar ju om en stil, inte de snyggaste plaggen man har, och idag hade jag mjukisar.

♥ T-shirt med tryck - Gina tricot
♥ Silvrigt hjärthalsband - Glitter
♥ Vitt långt baslinne - Gina Tricot
♥ Brun Skinnjacka m mudd - Wacko
♥ Byxor med skoltryck - St eriks gymn.
♥ Rosa tygskor - Stadium (ett år gammla)





Ny hårfärg

image1934
Som jag skrev tidigare var jag hos frisören idag, färgade eller rättaesagt avfärgade mitt hår. Bilderna på nya färgen ser lite röda ut, de är inte. Håret är ljusbrunt. Sen så ser ni lilla bilden uppe i hörnet på hur de såg ut innan, snyggt men de passar inte på sommaren. SÅ nu har jag min naturliga hårfärg, men ska fixa håret mer, med slingor och sånt. Tycker jag har kommit en bra bit på vägen iaf. Nu ska jag bege mig till soffan och kolla på DH, typ världens bästa program, hihi.


Update: Va hänt med bloggen, de står att de ny dag på statistiken,
så alla läsare som läst under dagen har försvunnit, är de bara för mig de ser ut så?


Dagens Outfit

image1933

Hejsan svejsan på er alla, idag har jag inte bloggat ett dugg. Men, ibland måste man ta en paus. Jag älskar verkligen att blogga, men ibland så måste man bara vila. Har inte kunnat svara på en enda kommentar de senaste två dagarna, så de ska jag göra nu. Idag hade vi städdag i området, mamma och jag rensade rabatter och tog bort spindelnät, bläää på det. Men de alltid lika kul med städdag, de avslutades med korv och apelsin mer, gotti.

Idag har jag varit hos frisören, jag har avfärgat håret. Jag håller på i en process för att bli ljushårig, både mamma jag och frisören vart så paffa hur mkt färg som gick bort på första avfärgningen, behövs inte göra mer nu. De enda som ska göras, är lite ljusa slingor, men måste vänta två tre veckor först. Eftersom avfärgning sliter så mkt på håret, men jag är nöjd. Jag klippte även håret, luggen vart något kort men den växer ut igen. Längderna vart bra också.

♥ Blommig tunika - Asos
♥ Svart baslinne - Gina tricot
♥ Svarta strumpbyxor - HM
♥ Rosa tygskor - Stadium
♥ Silver färgad jacka - Hm trend
♥ Halsband vit jordgubbe - Guldfynd
♥ Runt vit väska, guldkedja - Gina tricot




Musikal



Idag såg vi musikal treans slutproduktion, den var jättbra. De gjorde ett bra jobb att få alla att synas, det var kul att se. Vi såg föreställningen klockan tio, tänkte se igen två men skulle till läkaren med benet. Ovan kan ni se två snuttar ur musikalen som jag filmade, de går att se båda klippen. Vet inte varför den högra ser ut som den gör. Om ni vill låna klippen måste ni fråga först, efterssom klippet är till för min blogg först och främst. Nu ska jag faktiskt sova hihi.

Godnatt och sov så gott!




Dagens Outfit

image1932
Nu har jag kommit hem, slutade redan kl två efter framfyttad datakunskap pga av att ensablen va inställd. Vi såg även treornas musikal idag, mer om det senare. Iaf efter skolan så åkte jag hem, när jag var två stationer hemifrån ringde mamma mig och sa att vi skulle till läkaren. Har nämligen blivit biten av ngt i lördagskväll som har gjort att hela benet svullnat upp, så nu går jag på pencelin. Så jag fick vända och åka upp till centrum igen och möta mami. Men skönt, så slapp vi göra de ikväll. Tråkigt att vi har så lite lektioner iveckan, jag älskar verkligen att gå iskolan. Vill inte ha sommarlov.

♥ Vit klänning (ny) - Ellos
♥ Silverfärgad Jacka - HM
♥ Svarta leggings - Lindex
♥ Vita tygskor - Esprit Åhlens
♥ Halsband nyckelpiga - Cocoo
♥ Armband vitt och guld - Kyssjohanna




68 dagar kvar till grekland kreta


Födelsedags Firande

image1930
Idag var jag hos min faster (min pappas brors fru) och firade henne, hon fyllde nämligen 45. Grattis till henne, de var trevligt. Vi fick underbart god mat, åt så mycket så jag fick ont i magen. Haha, men jag älskar mat. Jag är hungrig nästan hela tiden och älskar att äta. Alltid den i klassen som är hungrigast på lunchen, och den som är hungrig igen en timma senare, haha. Iaf titta på den smarriga maten ovan, bli suktad hehe. Till efterätt fick vi god äppelpaj med vanligsås och nobless, gott. Ikväll såg vi american dreams hemma, yey vi har nian, till de åt vi godis, yummy in the tummy.




Dagens Outfit

image1929
Nu är vi hemma från 45 års festen eller vad man ska säga, mitt tv program börjar nu. De var roligt att träffa alla släktingar, de var inte så värst länge sen, två veckor menmen de var kul ändå. Underbart god mat, slänger in bilder på maten senare. Nu är de reklam på programmet, nu har vi kanal9 så vi slipper åka till min bror och hans tjej varje vecka för att se det, okej de jättekul att vara där. Men de skönt att kunna vara hemma och se de också.

♥ Blommig klänning - Asos
♥ Svarta gladiator sandaler - HM
♥ Vit rund väska guldkedja - Gina Tricot
♥ Halsband röd jorgubbe m stenar - Asos




Gårdagens Outfit

image1928
Igår hade jag detta på mig, plus en stor tjocktröjja. För de var ganska kallt på kvällen, menmen. Sköna enkla klädern är man skulle vara ute och luffa runt, hihi. Om ni inte gjort de redan läs inlägget nedan om kvällen igår. Snart ska vi iväg till min faster som fyller 45, eller de blir väl de, min pappas brors fru. Men typ, man säger faster ändå. Då ska jag ha på mig en klänning, men de får ni se senare istället. NU måste jag sola lite mer, de är ju så förbaskat fint väder.

♥ Gul tunika - MQ sunshine
♥ Vit enkelt linne - Gina Tricot
♥ Svarta korta leggings - Lindex
♥ Halsband blå rosett - Oasis souk
♥ Gula söta ballerina skor, roset - Dinsko




Underbar Kväll

image1927
Vilken dag de blev igår alltså, först danstävling hela dagen och var hemma runt halv sex. Sen ut igen på kvällen, dock var jag hemma vid halv ett, ett. Men ändå, jag hade varit vaken sen kl sex på morgonen. Jag märkte av att jag varit vaken för länge när jag skulle sova, fick värsta konstiga sakerna i huvudet, haha. Låter lite skumt, men jag kunde helt enkelt inte sova.

Nu vill jag berätta för er lite om gårdagens kväll, om dagen har ni ju redan hört. Jag mötte upp jessica vid busshållsplatsen, så fick vi dit grillkvällen skulle vara. De var hon som kände de som skulle vara där, men sen så visade sig att jag typ kände igen varenda kotte, så de var nog många från olika håll där. De var jättemysigt, de var varmt, och vi hade en stor eld. Fast jag frös ju så fort jag stod still, haha. De var lite halvtråkigt ibland, för de var så grupperat, men sen så började alla söka sig till iaf två stora grupper, och då vart det mer sköj. Några var ju stupfulla, de kom och hälsade på en tre gånger för de kom inte ihåg att vi hälstat, hehe. Men vi var väl typ fem kanske sex stycken nyktra där, och jag som inte dricker tackar för de sällskapet, för de kul när fler är nyktra.
Sen kom poilsen och förstörde allt, haha. Vi var verkligen asmånga där och pga av de kom polisen och kollade upp hur de gick och så, och många hade sprit på sig så då fick vi inte vara kvar längre, buuuh. Inte ens vi som var nyktra.
Men vi träffade några roliga människor, så de vart en underbar kväll. Av många anledningar, hihi. Men de kan vi inte gå in på här inte, de enda nackdelen med att ha mycket läsare, att man inte kan skriva hur som helst. Asså de vore skillnad om jag inte visste ett enda namn på er som läsare, men de för många iskolan som läser, och många vänner och deras vänner. Så då blir inte inte så bra, jag menar att skriva om vad som helst. Nu mååååste jag äta frukost, innan jag svälter.


69 dagar kvar till grekland kreta


Dans Tävling

image1926
Nu har jag kommit hem, vi kom för kanske 20 minuter sen. De gick jättebra, i paren åkte vi precis ut innan final så vi kom på placering tio. I singel gick de väl inte så värst bra, har inte sätt resultatet därifrån ännu. Samma sak med gruppen. Men vi är stoltast över paren, vi dansar i en väldigt svår klass, guld ungdom. Och vi har knappt tränat, ändå gick de så bra. Nu satsar vi allt i för SM.

Det är SM i globen i år, de ska bli jätteroligt. Hoppas de går bra och att vi kommer ha riktigt roligt. Ovan ser ni lite bilder, första bilden (från vänster hörn) är när vi dansar grupp. Sen till höger om den, jag och marielle på golvet. Sen nedanför den är de en bild på gruppen. Sen till vänster är de jag först och marri bakom i omklädningsrummet. Sen en liten bild på danshallen.


Jag är jätte trött, körde från västerås hem så typ tio mil nästan, de var ganska kul. Men man måste fokusera jättemkt, för de går så fort. Vå stannade och åt lite glass på donken också, de var smarrigt. Nu ska jag hoppa in i duschen, de ska bli så skönt. Sen vet jag inte vad som händer, grillning med familj och sen kanske träffa lite homies.


70 dagar kvar till grekland kreta


Disco Tävling

image1925

Nu blir de dans för hela slanten, förbaskat roligt. Imorgon halv sju åker vi till örebro och tävlar. Första tävlingen med gruppen, de ska verkligen bli jätteroligt. Sen par med marielle (stora bilden, marri till höger jag till vänster). Sen även singel efter det, ska bli så roligt. Vet inte när jag kommer hem, blir nog ganska sent. De beror ju på hur de går och så, men jag bloggar när jag kommer hem. Håll tummarna för oss imorgon, och så får jag önska er en riktigt trevlig helg.


Idag på skolgården höll carro på med lite gymnastik övningar, haha.





Dagens Outfit

image1924
Jag är lite trött på att bloggen alltid ska krångla, kom hem för en timma sen och har inte kunnat logga in. Idag har varit en bra dag, jag hade min über korta klänningen men de gjorde inte så mkt, fick hålla i den ibland haha. Till den hade jag mina gladiator skor, älskar dem. Vi hade håltimma i två timmar som vanligt på fredagar, så vi satt i solen och stekte. Filmande även när carro höll på med lite gymnastik övningar, de får ni kanske se sen. Filmande när vi var hemma hos en annan carro (carro i min grupp) då vi tränade, även när vi hoppade studsmatta men den filmen försvann, dumma mobil. Gick bra med träningen, är lite nervös. Tävling imorgon i örebro, hoppas de går bra för oss.


♥ Blommig klänning - Gina Tricot
♥ Svarta gladiator sandaler - HM
♥ Halsband röd jordgubbe - Asos


71 dagar kvar till grekland kreta



Nicole Richie

image1923
Nicole så som många andra kändisar bär armband från Disney Couture by Kidada Jones. Om armbanden inte vore så förbaskat dyra 1.150.00 kr, de kan inte jag hosta upp med precis. Letat länge efter liknande, men de finns inte. Jag tycker så fint med de små olika smycken som hänger runt om hela armbandet. Jag vill hemskt gärna ha ett, men de får nog bli ett liknande för jag har inte sådär mycket pengar, haha. Skulle inte ens vilja lägga så mkt på ett armband.

Godnatt




Sol med pool

image1922

The OC? Nej, de marielle´s tomt. Min parkompis har värsta oc tomten, tänker på oc när jag är där. De så mysigt, fin stor pool med utsikt över vattnet och så där stilrent och fint. Första bilden är utöver poolen, även marri är med där. Andra är jag som sitter och solar, så skönt. Haha, igentligen skulle vi träna. Okej vi tränade, men vi soooolade också. Så mysigt.

Nu ska jag poppa popcorn och kolla på OC, eftersom de inte ett enda skit på tv ikväll,
torsdagar och tvn går inte ihop. Typ den enda dagen man har tid och kolla. dumma tv.


72 dagar kvar till grekland kreta


Aprikosa Drömmar

image1920

När värmen är så gott som utan för dörren blir man så sugen på köpa sommar klänningar. Hittade dessa fyra aprikosfärgade drömmklänningar hos forever 21 när jag var inne och kollade där idag. Den första funderar jag på att köpa så mycket älskar jag den. Funderar på om jag ska kjol eller klänning idag, höhö. Tror de blir kjol, eller kanske klänning? eller. Haha svårt val, börjar iaf inte förns tolv så de fett skönt. Fick en lång sovmorgon ist, de alltid skönt.





Dagens Outfit

image1921

2 cool 4 school, nejdå. Så ball är jag inte haha, men jag älskar de uttrycket, de säger de i filmen new york minute. Idag är jag riktigt sommrig, hehe. Jag kände för det. Jag börjar ju tolv så jag har haft en skön sovmorgon. Jag ska typ gå nu, så måste skynda mig. Får nog ta en senare buss för jag hinner aldrig, aaah. De alltid så, aja. Men vi hörs senare!

♥ Aprikos kjol - Åhlens
♥ Vitt enkelt linne - HM
♥ Vit rund väska - Gina tricot
♥ Gula ballerina - Dinsko
♥ Halsband jordgubbe - Asos
♥ Ljusrosa bolero - Gina Tricot



Sommar Outfit

image1919

För ett tag sen kikade jag runt på mina favorit shopping sidor på nätet, hittade massa med snygga saker som jag hemskt gärna skulle vilja ha. Tänk dig den här outfiten en varm sommar dag i juli, give me now. Klänningen är ursöt, såäven skorna. Och både halsbandet och armbandet har jag suktat efter länge. Så jag sitter här och önskar att outfiten var min.

♥ Gul vit klänning - Forever 21
♥ Tygskor med röda frukter - Brandos
♥ Halsband gul svamp - Cocoo.se
♥ Arband korall blått - Disney Couture


Gå hemskt gärna in och rösta på mig här
jag är en utav fem nominerade till att vinna gossip girl säsong ett
jag skulle bli så glad om ni röstade på mig, de skulle betyda jätte mycket.



Mischas Färger

image1910

Mischa klär i allt, men frågan här är vilken frisyr som klär henne bäst. Nu när jag ändå är inne på så mycket med frisyrer och sånt så tänkte jag höra vad ni tycker. Vilken hårfärg passar Mischa Barton bäst i? jag tycker hon passar i allt utom platina blond. Fast nästan bäst i den bilden längst ner i höger hörn, lite mellan färgat. Men hon passar ju nästan i allt.

Nu har jag precis kollat på filmen på smällen, jag tycker den är jättebra. Den är lite annorlunda, och de händer så mycket i den. Eftersom jag mådde illa när vi skulle äta middag åt jag ingen middag, så för en timma sen gjorde jag potatiskroketter eller va de heter, mumsigt. Men de vart lite enformigt.

Frisyr Favoriten

image1918

Jag har hittat en ny favorit i frisyrväg, idag på kulturhistorian så hade vi enskilda samtal. Så alla satt och babbla i klassrummet och vänta på sin tur, och då började vi "tjejer" pilla på varandras hår, haha. Maddis började sätta upp frisyrer på tjejerna, först ville inte jag prova men sen gjorde jag det. Och de blev supersnyggt, så från och med nu kommer madde få sätta upp mitt hår flera gånger i veckan, haha. De toffsen som är på bilden, ser enkelt ut. Men de blir aldrig rätt när jag försöker. Den är lite utdragen här för jag har gått hela dagen, men den är verkligen uppskattad av mig.

Har du något favorit sätt att ha ditt hår på?





Onsdagens Outfit

image1917

Nu har jag precis kommit hem, vi hade ingen matte idag så vi slutade tolv. Skönt, men jag stannade kvar en timma och chillade på skolgården, så fint väder. Matte nationella gick bra, eller okej iaf. Men de kändes ganska bra, så de är väl skönt. Sen så fick vi tillbaka kulturhistorian idag, jag som trodde jag skulle få ig. När jag hade skrivit de provet så kände jag direkt, sämsta provet jag skrivit i gymnasiumet. Så jag ställde in mig på ett g, alltså jag skulle bli lycklig om jag fick g. Vet ni vad jag får? jag fick VG, jag vart så himla glad :D jag är så stolt över mig själv och jag är så glad.

♥ Orange grå tunika - Gina Tricot
♥ Svarta korta leggings - HM
♥ Rosa tygskor - Stadium 1 år g.
♥ Solbrillor pilotstyle bruna - HM
♥ Halsband silvrigt hjärta - Glitter

73 dagar kvar till grekland kreta


Desperate Housewives

image1916

Hallå vad hände, gud vilket tragiskt slut detta avsnitt fick. Hela avsnittet var helt annorlunda mot hur Desperate Housewives brukar vara. De var ett jättebra avsnitt, men gud så sorligt på slutet. Vad kommer hända nu? jag vill se mera. Vad händer me dem som var i källaren där huset blåst bort, aaah. Haha så mycket frågetecken i mitt huvud nu, haha.

Vad tror ni kommer hända nu efter stormen?





Bästa Klassen <3

image1915image1914

Jag har verkligen det, a delen av min klass är världens bästa klass. Vi är 16 tjejer som står varandra alla nära, de ingen som är utanför utan alla är snälla mot varandra. Vi har grymt roligt ihopp, man kan alltid gå mellan varandra, vara med alla utan att de blir problem. Alla är med alla, jag älskar min klass. Jag vill aldrig sluta gymnasiumet, jag älskar det.

Till en annan sak, de finns ju alltid snygga killar i ens skola, iaf i våran. Haha, först tyckte jag inte ngn var speciellt snygg, för jag var inne på ngn helt annan. Men sen så ser man vissa som sticker ut, och jag är en sån person som tittar ner i papprerna när jag passerar dessa små snygga människor. Jag pratar om ngt annat, undviker att gå förbi där de är osv. Men jag vill inget hellre än att kolla upp på möta blickar, men jag är så otroligt barnsligt feg så det funkar inte. Jag är helt översocial och knäpp vanligtvis, jag syns och hörs och jag tycker om att bjuda på mig själv. Me när de kommer till lööve så bli jag stum döv och vill helst inte synas. På bilderna är det maddis och jag, hon är så snäll.

I have a big problem and i don´t like it.




Dagens Outfit

image1912

Nu är jag hemma igen, slutade halv tre men jag och niccie var lite halvslöiga, eller jag iaf haha. Ibland hinner jag inte fotta dagens outfit hemma och då gör jag det i skolan, ibland på toaletten ibland i danssalen. Haha de roliga med när jag tar de danssalen de är att alla ska vara med på bild, haha. De underbart, och jag har massa fotton som kommer upp på bloggen lite senare, så håll ut. Haha, fast på de här bilderna är jag ju inte helt själv heller. Men de får självklart vara med.

♥ Brun Kjol - Gina tricot
♥ Vitt enkelt linne - Gina T
♥ Halsband ekollon - HM
♥ Gråa långa leggings - Lindex
♥ Olika färger på strumporna - HM
♥ Vita söta tygskor - Esprit på åhlens

Idag var de en tjej i musikal trean som frågade var jag köpt min kjol,
sånt gör en glad. Jag tycker verkligen om kjolen. Har den i svart också :)


74 dagar kvar till grekland kreta


Jeansjacka

image1909
Jag ska fixa mig en, hade en supersnygg som vart snodd för två år sen på dansskolan, tråkigt. Men denna skönhet är från monki, och om jag inte är allt för trött ska jag åka och köpa den efter skolan imorgon. Jag köpte nyss en vårjacka, som jag verkligen gillar. Men jag vill ha en jeansjacka, en kort i midjan en. Den ska även vara i ljust jeanstyg, absolut inte mörk tycker jag iaf. De min smak de, nu ska jag kolla lite på american idol innan jag sover.

Har du en jeansjacka till våren?



Vänner

image1908
Om en halvtimma börjar världens bästa humor serie, vänner. Gick inte att lägga upp bilder i bloggen är jag använde firefox, så fick gå in på explorer.Har gjort en bildsamling med bilder från vänner som jag lagt upp. Mer då, jag har duschat och smörjt in mig med brun utan sol, den riktigt starka. Så nu kan man ju hoppas på att de syns mer att man e brun. höhö. Jag borde plugga matte, men jag pallar inte. Jag är jätte trött, och jag tror jag gör de imorgon istället.


Vänner är världens bästa humor serie


Dagens Outfit

image1907
Idag blev de en lite seglar-style inspirerad outfit, eftersom jag ville ha mina nya skor så körde jag med något blått upptill också. De vart min blåa skjortklänning från hm, bara använd en gång faktiskt. Tycker om den, längtar tills jag kan ha den barbent, passar bättre så. Nu har jag och mamma precis varit ute och plockat vitsippor, de håller på vissna totalt nu i värmen, tråkigt. Men nu har vi plockat iaf, så vi har här hemma. De doftar så gott då, härligt. Nu ska jag hitta på något annat.


♥ Ljusblå skjortklänning - HM
♥ Svarta korta leggings - Lindex
♥ Blå vit röd randiga skor - Stadium
♥ Halsband röd jordgubbe, stenar - Asos


75 dagar kvar till grekland kreta


Dagens Bild

image1906
Tjena brudar, och självklart er killar där ute med. Nu har jag datakunskap lektion och de så fun, NOT. Eller jag har jätte lite kvar på arbetet om bahamas i power point så jag kan sitta här och lalla en stund. Vi hade ingen ensamble idag så vi flytta fram hela schemat två timmar, så skönt. Istället för att sluta halv 4 slutar vi kvart över två. De kallar jag skönt.

Dagens bild är en grym bild på OC gänget, har aldrig sätt händelsen i oc serien så jag tror de är en fotografering, och att de spelar framför fotografiet. Vad tycker du om bilden? Men bilden är grym, och den visar en annan sida av dem, de inte så man är van att se dem. Jag tycker alla visar samma känsla och de ovant, jag gillar verkligen denna bild.





Kickoff kväll

image1904

Nu är jag tillbaka, först och främst vill jag tacka er. Alla underbara läsare där ute, blir så glad när jag läser era kommentarer, och andra bloggare som skriver om mig i deras bloggar för att de gillar min blogg. Jag blir helt rörd, sånt värmer. Tack till Cecilia som gjorde mig så glad idag innan jag åkte iväg på kickoffen, tack du. De gjorde mig jätteglad innan jag åkte.

Kick offen var super duper rolig. När vi kom dit utanför vårat personal rum kom en utav våra chefer magnus i en bil där de redan satt fyra pers i, (en vanlig bil för fem pers). Så kom vi där 6 st till, haha. Alla åkte samma bil, vi låg hit och dit över varandra och de i bakluckan va rätt intryckta, haha. De var jätteroligt. Väl framme vid vasa museet, finns de en stor gräsplätt, där höll vi till. Jag åt två grillade korvar och drack en halv coca coola. De var mumsigt, vi fick även grillade bananer med smällt choklad i, haha, skojjar inte. De låter helknäppt men de var sådär, ganska gott iaf.

Sen spelade vi bränndboll, de var jätteroligt men efter ett tag vart de mörkt så de var svårt å se. Vi var fyra lag jag var i lag fyra och vi kom på andra plats, yey. De bra kämpat, haha. De var ju så mörkt så man knappt såg något, men de var roligt iaf.
image1905
Här är bilder från tomten idag, där jag låg och sooolade och hade de mysigt, haha. Tycker om att fotta, tycker bilderna är bra för jag fottar med en mobil kamera. Mina ben ser jätte bleka ut, haha. Jag som använt brun utan sol en vecka, haha.




Kvällens Outfit

image1902
Nu ska jag iväg på kickoffen med nya jobbet, mp games på gröna lund. Vi ska spela brändboll (älskar det) och grilla. Ja tror de kommer bli supermysigt och jag är riktigt laddad inför brändbollen, alltid älskat de sen liten. Enkel outfit, men drog på mitt mimmi linne, tycker om det super mycket. Så nu är jag taggad som en gorilla och mitt lag ska vinna, haha.
image1903
fråga mig inte vad jag gör på bild två, haha. Men man ser mitt långa bruna lockiga hår. Dessvärre blir de asfult när jag väder tillbaka mig själv i rätt ställning, jag ser ut som ronja rövardotter. Haha. Därför är platt tången är härlig vänn i familjen.

♥ Mimmi t-shirt - HM
♥ Svart baslinne - Gina tricot
♥ Ljusgrå kort kofta - Hm trend
♥ Svarta enkla långa leggings -HM
♥ Haslband blå rosett med stenar - Oasis





Billys Pizza & Pucko

image1901

Nu har jag ätit lunch och tränat med min parkompis Marielle, de tävling om sex dagar och vi är som vanligt totalt oförberädda. Vi lyckas alltid bli sjuka, eller ha någon annan orsak till att inte kunna träna innan tävlingen, men sist vi inte hade tränat på två veckor gick de ju bra för oss, så vem vet. Jag åt lunch innan träningen och det vart en billys pizza, trodde jag skulle smälla i mig två men så blev det inte. Drack även underbart goa pucko, de något speciellt med den. Den smakar inte som vanlig oboy eller något liknande. Nu ska jag duscha och tvätta håret och förbereda mig inför kick offen.

De otroligt varmt ute, tror de varmaste dagen hitills. Gick barfota utomhus, jag har shorts och linne på mig. In the Summer time? jaa, verkligen. Underbart väder, "tempen" visar 21 grader i skuggan, hallelulija moment. Haha, nu ut i solen lite.



Natalie Portman

image1900

Så här är vi väl inte vana att se Natalie Portman klädd? Bilderna är fråm New York under en utav hennes filminspelningar här i veckan, man kan ju undra om kläderna tillhör en scen i någon film, eller om de bara är ett konstigt klädval av Natalie? Vad tycker ni om hennes outfit? själv tycker jag den är hemskt, menmen. Alla kan ha en dålig dag. Även film stjärnor. Nu ska jag övningsköra och lämna mamma på jobbet, sen dansträning med Marielle.

Hiss eller Diss?


In Style Of

image1899
En utav mina favorit klänningar från sommarn är denna. Köpte den förra våren hos Asos, och den är ju nästan en kopia av Mischa Bartons klänning, jag tycker om den super mycket. Visst är klänningarna lika? Nu har asos en annan som dom säger är in style of den som Mischa har, men min liknar mycket mer en den. Tror jag betalade lite över tre hundra för den. Ser mina bruna ben på bilden, åh vill bli brun nu. Längtar mycket till sommaren, solen som just gick i moln, typiskt.






Underbart Väder

image1898
Började denna dag för ca en halvtimma sedan, då jag efter en stund dragit upp min rullgardin insåg jag vilket underbart väder det är idag. Jag tog lite bilder som resulterade i de ni ser ovan. Jag tycker bilderna vart bra, jag har ju fottat med en mobil kamera så jag är riktigt nöjd. Nu kurrar magen och jag tror jag ska bege mig till övervåningen för en frukost.

Dagens Schema
♦ Sola en stund i solen på tomten
♦ Dansträning med Marielle
♦ Kickoff med jobbet, brändboll och grillning

Jag skriver inte upp plugg på schemat för då blir jag bara stressad, får jag tid så får jag. De bara nationella i matte jag har möjlighet att plugga till och nationella ska ju igentligen visa vad man kan, så man ska inte plugga. Men lite ska jag gå igenom.


76 dagar kvar till grekland kreta


Fruktsallad & Kort

image1897

Jag har haft en mycket trevlig kväll, min bror och hans tjej var över och vi gjorde allt från att äta fruktsallad som min underbara mamma gjort till att spela kort. Jenny och jag spelade skip-bo kommer ni ihåg de spelet? de var roligt att spela de igen. Vi åt även massa popcorn samtidigt, mamma var också med och smaskade. Under tiden fixade bror och pappa med pappas hemsida.

Sen kollade vi på den "coola" showen från min skola, aprilscenen där vi visade upp va vi lärt oss de här första året. De var lite lätt rörigt, och min bror micke konstaterade ganska fort att han tyckte fantomen of the opera (musikal som de såg i london) var mycket bättre. Tack för den gemförelsen, haha. Jag tyckte iaf vi var duktiga, trots att de blev kaos.

Godnatt på er sötisar!




Dagens Shopping

image1895

Haha, kanske borde skapa en sån kategori, shoppat väldigt mycket nu på sistone. Nästan något varje dag, är väl en liten shopoholic, men bara så ni vet så shoppar jag för mitt studiebidrag, de typ de ända jag gör med det så de därför jag har mkt pengar till just shopping. Visst ibland köper min underbara mamma saker till mig, men jag vill inte att ni ska tro att jag är svinrik, för jag är en vanlig svensson som bor i ett radhus. Så rik är jag absolut inte, jag är medelmåttig. Tycker inte om rika människor, de flesta är bara snobbiga och leker att de är värda mera än oss andra.

Jag var somsagt med mamma och shoppade idag, köpte ett par über söta skor på stadium (tro de eller ej) för 149 kronor, rena rama kapet. Köpte även ett långt baslinne från gina tricot för 99 spen, har ett i svart och ett i vitt behövs känner jag. Igår köpte även mamma denna hudkräm till mig, den är otrolig bra. Helt fettfri kräm, så man får inga finnar av den.

Nu har vi gäster, min bror micke och hans tjej jenny, jag och jenny spelar kort. Senare ska vi se på video film från min show i skolan i måndags. Jag har sätt dem men inte dem för de kunde inte följa med för jenny var sjuk. Så vi ska se filmen sen.





Dagens Outfit

image1894

Nu har jag varit uppe i centrum och shoppat med mamma, mötte henne halv två och vi gick där ett bra tag. Jag köpte ett par skor (me love shoes) och ett baslinne från gina tricot, mamma köpte även igår en kräm till mig från visibly clear som är toppen, ni ska få se allt sen. Ikväll är ju grillfesten inställd pga av att så många inte kunde, så istället kommer min bror och hans tjej jenny över och vi ska äta fruktsallad, de blir nog supersmysigt. Nu ska jag träffa min granne fanny.

♥ Orange tunika - Gina tricot
♥ Ljusgrå kofta - Hm Trend
♥ Skärp brunt - Mammas gammla
♥ Svarta enkla leggings - Lindex
♥ Svarta ballerina skor - Din Sko
♥ Halsband grönt äpple - Gina Tricot
♥ Solbrillor bruna pilot style - Hm basic sun




Fötterna på Sätet?

image1893

Godmorgon först och främst, vaknade för exakt tre minuter sen. Bra va? nej! för jag har sovit bort halva dan, hatar när de händer. Iallafall, nu är jag uppe och jag har inga planer alls för dagen och de suger, så jag tänker desperat leta efter något att göra.

De intressanta i detta inlägg har att göra med dessa lååånga turer på tunnelbanan, jag åker i ca 40 minuter och har man en "fyra" för sig själv sätter jag gärna upp benen på sätet mitt imot. Är det bara jag som trivs med fötterna uppe på sätet? Jag tycker de otroligt bekvämt, men alltid när man åker sent så sitter de någon surgubbe och säger - Där ska andra människor sitta. Ja, jag fattar men hallå, de bara soppa av lite, ja har gjort de flera gånger själv, de inte så svårt.


77 dagar kvar till grekland kreta



New Shoes & Grönan

image1892
Nu är jag hemma efter mitt första pass på mitt jobb och gröna lund, jag hade jätteroligt. Jag stod i ett spel som hette poängen, stod själv men de gick bra ändå. En utav mina chefer tessan visade mig hur jag skulle göra, sen var de bara att köra på. Hade massa roliga kunder, bla tre st i 25 årsåldern som var riktigt packade, de var dagens bästa kunder, så härliga. Man märkte även hur viktigt de var att roppa in folk i spelen, för jag fick så mycket fler kunder då, om man såg på andra sidan där ett gröna lunds spel stod, de hade nästan inga kunder alls. Arbetskläderna va super små i storlek, har tröja i storlek 44, haha. Jag som normalt har 34, de var lite sköjj. Måste även byta mina brallor för de är för stora. Fick även skåp, nr 80 har jag överskåp och skriva på lite papper och så. De var riktigt roligt. Jag har haft en bra dag på mitt nya jobb mitt första jobb också.

Idag tog vi en sväng förbi skopunkten på dagen och då köpte jag dessa sötisar, jag tycker om dem väldigt mycket och de blir perfekta i vår sommar. De lite seglar style över dem och de är ju så inne nu så de passar som handen i handsken.





Rachel Bilson Style

image1891

Rachel Bilson har en ofattbar stil, varje gång hon ses på stan så glider hon runt i en über snygg outfit. Jag har rachel som stor förebild och jag älskar även hennes klädstil. Men här ovan finns tre outfits av henne, vilken outfit tycker du är snyggast? ett, två eller tre? de helt upp till er, jag redovisar vinnar outfiten senare. Nu ska jag åka och handla skor.


Update: Hinner inte skriva mycket, ska åka in till gröna lund nu och jobba, blir borta fram tills elva halv tolv ikväll, hoppas de går bra för mig första gången på jobbet och de mitt allra första jobb (utom när ja jobba hos pappa)!



Gissa Bilden

image1890

Godmorgon Sötisar, vaknade för en halvtimma sen och satt mig driekt vid datorn. Haha, de har blivit så nästan varje ledig dag på morgonen att jag går till datorn först, kolla bloggen msn och lite annat, vet inte varför. Gissa bilden var ett tag sen, så varför inte lägga in gissa bilden nu. Ni får gissa hur många gånger ni vill. Ni kan svara antingen skådespelar namnet på den på bilden eller riktiga namnet. Först in med rätt svar bli länkad så hejja hejja, nu blir de frukost!

Update: Självklart är det Michelle från Huset Fullt, de gick att svara Michelle Tanner, eller Mary-Kate and Ashley Olsen som spelade henne som barn. Först in med korrekt svar var Lovisa Stort grattis till Lovisa, och tack till er alla andra som var med!



Raising Helen

image1889
Ikväll såg jag och mamma en film, inspelad. Raising helen hette den och den var superbra, inte alls förutsägbar eller en sån där tråkig romantisk historia, utan den var jättebra. Stort filmtips till er som inte har något för er imorgon kväll, jag ska jobba då. Idag har de varit en lugn men skön dag, mest slappat men tog en promenad med maddis, de var roligt och skönt i värmen.

Nu måste jag verkligen sova,
jag vet inte varför jag sitter uppe, höhö.
Godnatt sötisar!




Barnbilder

image1888

Jag har spenderat senaste två timmarna att fotta och kolla på gamla bilder från när jag var liten, idag var jag ju med maddis, så vad passar bättre än att visa lite bilder på oss. Vi var bästisar som små och de syns, har 100 tals bilder på oss två, de väldigt roligt. Vi gjorde nästan allt ihop, de roliga är att vi båda bor på samma ställe fortfarande så alla minnen finns runt oss. Här är tre av alla bilder som finns, första bilden jag med rosa topp, madde med känning, andra jag sitter bakpå madde "kör" haha. Sista bilden är de jag först och madde brevid, härliga minnen!




Chokladens Möjligheter

image1887

Choklad är en favorit hos många, de finns allt från mörk till ljus choklad. Jag personligen älskar choklad och äter de hela tiden, haha. Här har jag valt ut fyra olika chokladiga godisar, dock är den sista rollo en kola godis men de står att den innehåller choklad så. Vilken av följande ovan är din favorit? de vara vraka och välja en sån här härlig torsdagskväll.




Dagens Outfit

image1886
De inget speciellt idag, jag gick en promenad med min barndomsvänn maddis, så de vart bekväma enkla kläder, dock lite varmt. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, de kul för vi kan träffas ngn gång ibland utan att de ska behöva kännas som vi är främlingar. Maddis har jag känt sen jag var tre år gammal, vi var bästisar typ hela barndommen, så de vore konstigt om vi inte kunde snacka med varandra. Sen så bor vi 10 meter ifrån varandra, så vi ses ofta.

♥ Vit tunika topp - Hm Trend
♥ Svart baslinne - Gina Tricot
♥ Svarta enkla leggings - HM
♥ Vita tygskor - Esprit Åhlens
♥ Grå kofta med tryck - KD dans




OC & Promenad

image1885

Jag behöver inte välja, nu sitter jag här och äter lite lunch (middagen från igår) och kollar på oc. Strax ska jag möta upp min granne madde och ta en promenad, de blir skönt. Känner som att jag behöver de för att inte hela dagen ska bli helt trött-slapp dag. Så fort man varit ute ett tag så känner man sig mycket bättre, eller jag mår inte dåligt eller så haha. Men jag är helt enkelt halvseg, haha. De är väl så det ska vara dagen efter valborg, eller va säger ni?

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!



Eva Longoria

image1884

Eva är över trettio år gammal men ändå ser hon inte ut som en dag över tjugofem. Den blåa väskan hon bär här när sågs igår lämna Byron Williams Salon i Beverly Hills föll mig i smaken direkt. Färgen storleken och alla detaljer, ge mig. Hennes babydoll klänning är också otroligt snygg. Eva är inte bara vacker utan hon kan klä sig, hennes framtida barn kommer nog bli söta.

Hoppas ni har en bra första Maj




Grillkväll

image1883

Vi var nog få bland de i stockholms området som gjorde ett tappert försök till att envist endå grilla. Regnet höll sig borta hela dagen, men precis när vi ska gå handla börjar de, och de slutade aldrig. Eller jo, vid halv ett slutade de regna men då hade vi gett upp. Först handlade vi på ica lite godis och sånt, därefter gick vi en snabbis förbi den stora elden och kollade in den. Sen ner för den branta kullen, de var lite roligt faktiskt, haha. Därefter spenderade vi säkert

En halvtimma för att hitta en bra plats på berget. Jag som var osäker på om vi skulle få plats, haha, knappt en kotte där, och de som var där gick i takt med när vi kom. Vi fick ta över ngn annans grill, men vi släkte den och gjorde våran egen en bit bort. Våran eld bestod minst sagt av tidningar, och de resulterade i den underbart goda dofen som förpestade oss alla hela kvällen, även hela mig och mina kläder. Så väl när vi gav upp runt elva så, var de duschen som var första nödvändiga utväg från denna lukt. Följde de till bussen först och så, men sen därefter.

Jag hade iaf en jätterolig kväll, och vi skrattade mycket
Tack till Jessica, Andie och Simon som var med!


Berätta hemskt gärna om eran valborg!



RSS 2.0