Humor



Låter filmen tala för sig själv

Fix & trix!

Jag designar om min blogg de här två veckorna och låter därför bloggen undertiden ha en av standar bakgrunderna tills jag designat klart den nya och vårfräscha bloggen!

Summer of surf



idag på eftermiddagen tog jag mig en runda på Stan, hittade två söta Klänningar p HM från nya kollektionen Summer of Surf, fanns mycket söta saker att gotta sig i, men som jag bestämt mig för ska jag spara pengarna tills Jag kommer till Tallinn om en vecka. Klassresa och vi ska besöka ett shoppingcenter, kanske billigt där, jag köpte även solisar från guldfynd. Färg på bågarna gäller i vår!



Blå Klänning - HM 98:-
Solglasögon - Guldfynd 398:-
Vit klänning - Hm 298:-

Ta de lungt ikväll alla vårfirare!
°





SM



Tillbaka i Stockholm igen, varit en rolig helg med många frågetecken, Det gick inte bra för någon på våran dansskola och de känns skumt för vi var otroligt bra. Men men, de är en bedömnings sport, ena tävlingen kan man vinna och andra åka ut direkt. Hoppas ni haft en skön helg!



Disco SM




Nu bär det av till Leksand på SM, de ska bli jätte roligt och jag hoppas
 på bra resultat. Ha en skön helg i värme och sol förhoppningsvis ;)


Äntligen Klar!

Äntligen klar med dans dräkten! Jobbat med den hela veckan och nu är den klar, klittrig i halvsblått, Jag är jätte nöjd. Imorgon åker jag till Leksand på disco SM hoppas de går bra, men skriver nog ett inlägg imorgon också! Ha de bäst!



Nytt för ingenting!

Jag har inte gjort några hettsköp som jag brukar kalla de, för jag har otroligt mycket kläder som jag aldrig använder och ibland känner jag att jag måste använda dem för användandets skull och då känner jag mig ful hela långa dan, haha. Så mitt nya tankesätt är - 100 % nöjd åt alla håll och kanter. Sen så håller jag på att leta efter den perfekta balklänningen (vilket fiasko) de finns ingenting snyggt! bara långa tråkiga fodral. Men nu ska jag komma till saken, jag gick in på ellos för å kolla lite (bara titta) och så hitta jag denna supersöta topp för 169 kr och med rätt erbjudande kod får jag ett blått handduksett på köptet plus att allt bara går på 19 kr. de kan man inte tacka nej till. :D


Zooma


Nytt på Gröna Lund!!


Nu i helgen är det öppningsstart på Gröna Lund, de har även kommit en ny attraktion som heter kvasten, de är som en berg å dalbana fast man har fötterna ute i luften, svårt att förklara men verkar as ball. Den flyger även igenom spööök huset. gå in och kolla bilder och läs mer på:
http://www.gronalund.se/?pageID=2&attractionID=15


Helskön film!



Filmen Mr Beans semester har tryckts ner super mycket av massor med tidningar att den ska vara överdriven och dålig, men jag grät av skratt hela tiden. Filmen har en bra handling också, så j*vla rolig, så arg på tidningarna som förstör en sådan bra film! Se den, du kommer inte ångra ett skratt!


Tackar

Jag är jätte glad, nu när jag skulle kolla kommentarerna såg jag att de var jätte många som skrivit. Jag känner större insperation till att blogga nu. Tusen tack för att man hörs ♥

Nelly´s

Klicka här för en större bild på Laia BikiniKlicka här för en större bild på IaiaKlicka här för en större bild på Fruitilly

Letar efter en ny bikini och har hittat tre favoriter från Nelly, alla är lika i modellen, men vet inte vilken jag ska ta, tyck gärna till, eller tipsa om andra snygga badkläder!


Hurra!

Jag tänkte bara lägga til ett litet hurra! jag kom in på alla mina sökningar, speciellt glad är jag att jag kom in på mitt förstahands val! Ska bli superkul, men kommer sakna min klass. Ska bli roligt när vi snart drar till Tallinn :D

Resultatet

Hinner inte blogga idag mkt att göra... tex kommer resultaten på vilken gymnasieskola man kommer in på, berättar sen hur de gick!
Lycka till alla andra där ute.

Ha'de


Sunny day!




Idag har jag gjort en hel del, jag har storstädat rummet och tagit bort alla påsksaker, lite sent men jag ville att mitt påskris skulle börja blomma (som de aldrig börja göra). Så nu är det fint fint här. Jag har hunnit sola i 2 h också, jag var jätte röd som en räka men nu syns de ingenting! suck. Har även planerat massor me saker inför skolan imorgon, och som lite grädde på moset ska jag iväg och träna nu.

Ha en skön Söndag!




En härlig Lördag!



Idag så har vi grillat, jätte gott. Man känner lukten av nygrillat kött för första gången. Undertiden min far grillade tog jag de lungt i min speciella sittstol (eller vad man kan kalla det) som är jätte mysig och läste en bok. Jag gick även till mitt barndomsställe med vitsippor 30 meter bort och plocka en stor vas med vitsippor. När de slår ut är det verkligen vår i vårat hus. Imorgon blir det säkert några buketter till som doftar ljuvligt i hela huset.





Normal vår tack

Det är superskönt med lite värme, men allvarligt! Jag kan verkligen inte njuta av solen så här stark redan i mitten av april. Det är inte normalt för fem öre och de här varma vädret kommer bara slå tillbaka på naturen. Ena veckan är det vinter med snö och då är de klart naturen ställer in sig på det. Nästa vecka är de 20 grader i skuggan, de här kommer falla tillbaka på våra barn och barnbarn en vacker dag, och de vill jag inte! Normal vår tack!


Fredag den 13;de

Är det bara jag som märkte typ nu att det är Fredagen den 13;de? Läste på karins blogg (karinOlofsson.blogg.se) att det är de idag, ingen otur tror jag inträffat, jo en! Först missade jag och min kompis första bussen för den var fullproppad, sen så missade vi den andra tack vare att mitt busskort var borta, men de kom stax en buss som gick samma väg som den andra men kortare så vi åkte ikapp den andra och sprang på den i sista sekund, roligt men otur!

Något som inte var otur var att jag idag bakat pizza, och den platsta topp 5 på de pizzor jag ätit. Kommer baka de flera gånger, degen köpte man färdig men allt annat gjorde vi själva. Nu ska jag snart kolla in nya "idol/floor filler" har inte så höga förväntningar på talang 2007.

Imorgon blir det mycket tränning och stressiga inköp inför balen!


Stockholm - Tallin

Nu blir det iaf en klassresa (utan lärare) vi får göra den på egen hand med föräldrar. Vi åker kryssning till Tallin, ska bli skit kul! Och allt är annordnat av mig och Jessica, stolt.


Busskort borta igen!

Andra gången nu jag tappar mitt buss kort, är så arg! Förra gången stod det inget namn på det!, men nu så står både min skola, personnummer och mitt mobilnummer. Säkert någon jävla oärlig person som stoppar det i fickan och låtsas att det regnar!!! Så arg och besviken 1500 spen kastade i sjön! Snälla om nån vet något så va lite ärlig och ring nummret, du kan ändå inte anväda det i mitt namn, då bryter du mot lagen och om man åker fast för sånt får man böta 600. Nu ska jag gå tröst äta för de!! 

Lite nytt!


Köpte ett par nya skor idag på din sko! Verkligen kär i skorna, så fina så jag nog inte vågar använda dom. Perfekt i storleken och jätte sköna att traska runt i. Sen fick jag min efterlängtande hudkräm från Apoteket så bra och återfuktande, och många verkar gilla den! den är slut i hela sortimentet. Vera vera!

Förlust!

138038-7

♥ Att OC har slutat är en stor förluts, en stor saknad! ♥


Glad Påsk!

Tänkte önska alla en glad påsk + forsättning. Jag har haft en härlig påskafton men släkt och vänner, även massor me godis och mys.

Ha en trevlig påsk ♥

 

Break time!



... så sant. Kommer inte att blogga lika mycket framöver. Mycket med dansen och skolan som måste gå före. Bloggar då och då men i maj igen så startar jag om och är 100 % med i bloggandet igen.

Ha de bäst!



Onödigt tråkigt!

Jag tränade inte igår dan var bara seeg, de känns denna dag också. Längtar tills imorgon då jag ska iväg på bio, ska bli kul att göra något. Måste fixa fram till pengar till påskägg.. hm. Nu ska jag laga lite lunch och sen kolla på tv.

ha de bäst!


Desperate Housewives



Vilket otroligt bra avsnitt av DH, tv-serien har aldrig haft så meningsfulla möten sen första början. Jag fällde till och med en tår i slutet, verkligen något man inte räknat med. Längtar jätte mycket till nästa avsnitt!

Nu ska jag blogga vidare!






Knas knas!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, har påsklov och hade bestämt mig för att träffa gammla kompisar. Till min stora förvåning så märkte jag att vi inte har påsklov samtidigt, dumt! Så nu måste jag försöka klämma in lite i helgen ist. Visst det är väldigt skönt att bara ta det lungt, men mysigt att ha något att göra och då utnyttja lovet lite. Nu ska jag göra något vettigt, jag ska träna!

Hoppas de som har lov inte har det allt för tråkigt :)


Nyheter 2 April



Var somsagt i stan igår, meningen var att jag skulle bara titta efter en balklänning. Men igen balklänning funnen ännu men andra små saker. Köpte en vårjacka, kan inte ha fodrad jacka längre, jobbigt varmt. Jackan är något stor det är M men det var sista och det kanske behövs en tröja under. Supersöt vattenflaska hittade jag i sportbutik, perfekt att ha i väskan med någon god dricka i när man är ute på lång promenader eller är inne i stan. Eftersom jag ska lägga så mycket pengar på balklänningen så vill jag inte lägga mer än 500 hundra fpå en avslutnings klänning. Så hittade jag en perfekt i vit för 499. Ska köpa till en underkjol till den och lite snygga smycken. Tänk att snart är grundskolan över, man både längtar och inte. Men men två månader kvar. Nu ska jag planera min klassresa och boka lite så vi får en fin avslutning tillsammans.

Ha de bäst ♥


Shopping!

Var inne i stan idag och shoppade, hittade en vårjacka + avslutnings klänning, men ingen balklänning. Får leta vidare. Visar bilder imorgon, hittade även en supersöt vattenflaska.

Hoppas ni haft en solig dag!


Solpromenad!


Tog en härligt promenad i solen idag med M, så skönt att få lite sol på sig
och det är så uppfriskande med solen. Nu ska jag pynta påskriset och göra ett tränings schema.

Fortsätt ha en härlig Söndag! ♥


Tävling Västerås!


Tävling igår i Västerås, gick väl helt okej. Dåligt att de klämmer in 13 par (26 personer) på ett golv av tre möjliga. Vi kom på 13 plats precis utanför semin. Men men, vi kan inte göra så mycket åt det. Forsätta som vanligt och träna på stenhårt inför SM i Lexand.
 ♥


Nyheter i helgtider!



Även fast jag hade bestämt mig för att inte shoppa så mycket denna månad så gjorde jag det ändå. Men om man tänker efter så är det nu ny månad, april och allt är köpt i mars, hehe. Klädesplaggen är köpta i Västerås gallerian, deras gina tricot är tusen ggr bättre en Stockholms. Dom har otroligt mycket fint, sen finns det mer storlekar. Skorna är köpta på Åhléns och är från Vagabond, supersöta med liten kilklack, perfekt för min höjd 177 cm.



RSS 2.0