No inspiration at all




Okej sånt krisläge har vi inte nått ännu, men de känns faktiskt så. Letar som tusan men ingenting jag sätter på mig känns rätt. Känns som jag måste börja sy lite kjolar igen, för är trött på mina andra. De grejen med mig, jag tröttnar ofta lätt på kläder, inte bra de. Spenderar nästan alla mina pengar på kläder, haha. Älskar att shoppa tycker de superkul, men de skulle vara skönt om man tyckte om sina kläder man hade redan lite mer. Jo visst tycker jag om dem, men blir trött på dem ibland, haha. Vilken relation jag har till mina kläder, men de ett utav mina största intressen.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Brun stickad väst - Gina
♥ Grå klänning - HM
♥ Berry stumpbyxor - Lindex
♥ Hjärt halsband - Glitter
♥ Vit stor väska - Kreta
♥ Benvärmare - Åhlens

Snart är det Idol och efter de är de premiären på desperata hemmafruar, wie. Jag <3 tv, tragiskt javet. Ska nog hoppa in i duschen innan, fast vill se vänner som är om 7 min, haha. Får se om jag hinner ta en snabb dusch, nej nu ska jag sluta prata. Hoppas ni haft en bra dag, de har jag.


Tuesday morning




Godmorgon, hoppas ni sov riktigt gott. Jag sov lite halvtaskigt, gick och la mig vid tolv men somnade inte förens halvtre. Som tur är så har jag en kort dag idag, slutar kl två. Men då ska jag lämna ett par byxor istan och sen gå kolla på stentvättade jeans på weekday, tycker de så himla snyggt. Så kommer väl förhoppningsvis hem till fyra iaf. Jag vet inte vad det är men har noll inspiration till dagens outfit, är bara så trött på mina kläder. Jag vet att jag älskar dem i vanliga fall, men har noll inspiration. Skitjobbigt, för man står och väljer kläder i en evighet varje morgon. Nej, nu måste jag skynda mig. Börjar halv nio med dans, ha en bra dag!


Galet mycket tv




De är verkligen så, under hösten och våren är de för mycket tv program som man vill se. Man hinner inte med faktiskt. Idag är de somsagt två program jag vill se, idol och färjan så får spela in de andra plus att jag måste göra en läxa. De går inte ihop. Visst de superkul med massa bra program men de lite små stressande också, man vill se men samtidigt hinner man inte. Imorgon är de premär på Desperata hemmafruar de ska jag självklart se, och på onsdag är de Grey´s. Nu ska jag göra läxan i teatern innan jag fortsätter att kolla på tv. Synd att de inte finns fler säsonger av OC, de så bra. Men de fyra jag har på dvd duger ganska bra de med, hehe.

Vilken serie i höst är din favorit?

Autumn brings down love









Jag tog en promenad i solen, gick ner till vattnet och bara njöt och lyssnade på vattnet som slog mot bergen. De var så underbart, kunde bara ligga där och tänka på allt mellan himmel och jord. Kände mig för första gången på länge riktigt ledig. Jag tog med mig min kamera och knäppte en hel del bilder, älskar att bo vid vattnet. De var så varmt så jag kunde sitta i linne och luta mig mot berget och bara njuta. Tänk om de här vädret kunde stanna enda tills i mitten av november då får de slå om pang bom till snö väder och minusgrader med solsken, man kan ju alltid drömma?







Snart kommer väl de hemska rusk vädret då de duggregnar hela tiden, och de ligger en lätt dimma hela dagen. Nej vill inte tänka på de, just nu är de sol och varmt och jag trivs så bra med det. Önskar att man kunde få vara ledig varje måndag. De räcker gott och väl att gå i skolan fyra dagar i veckan, man ska väl hinna med å leva också? Nu ska jag gå upp och äta lite mellis och mysa framför tv.
Mer ledighet
med andra ord.


A free monday





Godmorgon, de var underbart att inte behöva stiga upp kl kvart över sex idag som jag vanligtvis behöver göra på måndagar. Idag har vi ledig dag, hur skönt som helst. Ska bara slappa göra två miniläxor och återigen slappa. Vaknade faktiskt för bara några minuter sen så har verkligen sovit ut. Snart ska jag gå upp och äta en god frukost, tror även att jag ska gå ut och fotta lite idag. Vädret är ju minst lika fint som igår, och då var jag för trött från lördagens partaj för att gå ut.

Igårkväll hittade jag ett gammalt band med big brother från 2006 på. Åh vad jag saknar det. De var ett halvt avsnitt på bandet och de var hur kul som helst att se. Jsg var en riktig big brother nörd när de gick, kollade varje dag och ville aldrig missa en minut. Tycker de så synd att kanal5 la ner de programmet, för även om de var hatat av många så var de ännu fler som älskade det. Tänker nog skriva ett mail till kanal fem och fråga om de någonsinn kommer tillbaka.


Födelsedagsfest




Visst är jag en aktiv bloggare? haha. Ber faktiskt om ursäkt, har varit riktigt usel denna helg på att blogga. Men de har hänt så mkt. Igår så spenderades dagen med festfixande och fest. Jag och mamma hade fyllt år så de skulle firas, hon 50 jag 17. Så vi höll på hela dagen och fixade och sen runt sex kom släkten. Vi åt supergod mat och hade jättetrevligt, jag fick två present kort på hm och gina på tre hundra vardera (shopping wie) och pengar 600, fick även en superfin blomma av micke och jenny. Mamma fick biljätter till en musikal av släkten och present kort och två oljelampor.




Underbart god mat, vi hade grekiskt tema på våran fest. Så vi hade fläskfile soulvaki med potatisgratäng, grekisk sallad och tzatsiki. Alla tyckte de var supergott och de var kul de, de tyckte jag också för den delen. Jag gjorde min egna tårta, riktigt smarrig och mamma hade sin hon gjorde kladdkaka. Vi hade en supertrevlig kväll, även om natten vart lite lång och stökig, hehe. Gick nämligen och la mig kl fem imorse, men är ändå pigg fast jag gick upp kl tolv. Hoppas ni haft en bra helg, nu måste jag fortsätta se på OTH, de så spännade.


This day is going to be better!




Först och främst vill jag bara tacka för era underbara kommentarer i inlägget nedan, de värmde verkligen. Jag har verkligen dom bästa läsarna, och de känns skönt att få skrivit av mig allt. Idag är det en ny dag med nya händelser. Idag ska jag och min mamma firas, vi fyllde båda år i sommras men då var vi på kreta. Hon fyllde 50 jag 17, så idag kommer hela tjocka släkten och vi ska bjuda på grekisk mat och massa gott. Hoppas de blir riktigt trevligt. Här kan ni se gårdagens outfit. Snart ska jag sätta igång med bakandet, kommer visa massa med bilder ikväll ifrån hela dagen. För tror inte jag kommer hinna blogga mera förens ikväll, har massor att göra. Men ni får ha en underbar dag, och tack igen för erat stöd.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Mönstrad klänning - Veromoda
♥ Svarta leggings - Ellos
♥ Röd halsduk - Mammas
♥ Bruna stövlar - Skopunten
♥ Liten brun väska - Mammas
♥ Armband - Kyssjohanna
♥ Halsband - Present
♥ Vita benvärmare - Lindex


Misshandlad



Idag var jag med om något väldigt obehagligt. Satt på tunnelbanan påväg hem från skolan, hade mina fötter uppsatta mitt i mot sätet brevid. Vagnen var ganska tom så jag tänkte att då kan jag lika väl ha dem där. Rätt som de var stiger en man på i trettioårs åldern kommer i ganska hög fart mot mig, tar sats och sprakar ner mina ben. Rakt på smalbenet så de flyger rakt in i väggen vid sidan. Jag vart helt chockad! Han sätter sig mitt imot mig, stirrar med en blick som ger känslor av att han vill döda mig, han spärrade ögonen i mig och jag vart helt livrädd. Och så skriker han, brukar du ha fötterna uppe i soffan hemma va? jag var jätterädd och fortfarande chockad över att han nyss gjort något mot mig som jag kan anmäla honom för misshandel för, men jag sa, nej. Juste skrek han tillbaka. Så då skulle de inte göra något om jag slängde upp mina fötter på dig nu va, va? jag var riktigt rädd och tårarna var påväg. Jag visste att den här mannen är våldsam så jag sa inget tok min väska och gick bort. Jag ringde min mamma direkt för jag var jätte chockad och rädd (var fortfarande kvar i samma vagn som han). Mamma blir helt chockad hon också och ber mig kliva av så fort vagnen stannar.

Gick av och väntade på nästa tåg, var fortfarande helt chockad och kunde inte förstå vad som hänt. Ganska snart kom en ny tunnelbana och jag fortsatte åka. Efter några stationer ser jag mannen på perrången, han ska fortsätta med detta tåg han med. Som tur var så såg han inte mig men de värsta var att vi åkte samma buss hem också, han bor där jag bor. Fyfan. De är inte rätt av mig att ha fötterna uppe, men man ska fan inte ta till våld. Han är vuxen han borde agera som en, och jag känner fortfarande av på benet där han sparkade mig. De inte normalt att agera sådär. Bara gå på vagnen gå fram till första bästa och sparka den personen. Nej usch. Detta känns inte bra alls... Hade jag haft ett bättre minne av hur han såg ut skulle jag gått till polisen och anmält honom för misshandel och hot. Detta var verkligen ingen rolig händelse, och jag var riktigt rädd idag.


Skadad i handen




Fin rubrik va? men de sant. Därför har jag varit så off med både bloggande och kommentar´s svarning idag. Jag kan nämlugen bara skriva med en hand, och de tar tid må ni tro. På idrotten idag skulle vi spela innebandy, yes tänkte jag för jag tycker det är väldigt kul. Men eftersom våran lärare är som en zombie, som inte bryr sig. Så sa hon att vi skulle spela utan regler? hallå!? efter ha sätt min bror spela hundratals matcher hela mitt liv så vet jag nog så mkt att man kan ju inte spela utan regler? jag vart lite smått sur, för jag hade sätt fram imot å spela riktig innebandy. Vi körde knappt med tekning. Iaf, alla sprang med hög klubba och rätt som de var fick jag en i världens fart rakt över tummen. Min idrottslärare brydde sig inte ens. Iaf, gick till syster och fick veta att jag troligen har en ganska stor blödning i tummen och bör låta den vara i fred de närmsta 42 timmarna. så fick linda och nån annan grej runt tummen, ack ack ack. De var två andra i min klass som också skadade sig denna lektion, allt pga att min lärare bryr sig inte för fem öre.

♥ Jeansjacka - Topshop
♥ Blommig klänning - Asos
♥ Svarta strumpbyxor - HM
♥ Brun liten väska - Mammas
♥ Rosa randiga skor - Kreta
♥ Jordgubshalsband - Guldfynd


Så jag hoppas ni förstår att jag inte kommer kunna blogga lika mkt de två närmsta dagarna.
Men ni får ha en toppen kväll så hörs vi imorgon. '


I still love, If you only knew





Godmorgon, har faktiskt inte hunnit visa vad jag köpte i lördags. Ett UV filter till min systemkamera, har fottat med det sen i söndags och bilderna blir ännu bättre. De skyddar också hela objektivet, för om man repar eller skadar linsen på objektivet måste man byta hela, och de kostar flera tusen. Istället så har man ett skyddande filter som kostar hundra nittionio kronor, fantastiskt bra.

Jag försvov mig imorse, så jag är lite små stressad, men jag tar en senare buss. Då kommer jag typ tio min sent, men de gör nog inget hoppas jag. Lång dag för mig idag, till kl fyra. De sent varje dag känns de som, men veckan har gått väldigt fort och snart är det helg, skönt. Nej, nu måste jag byta om, vi hörs senare!


Grafisk Outfit



Satt och pillra lite med dagens outfit i phs, och kolla? visst är de galet snyggt. Man kanske inte ser till hundra procent vad jag har på mig, men usch så vackert. Kommer bli många bilder framöver i denna form. Vet ni? idag är de tre månader till julafton, och IKEA har börjat med julpynt, haha. Idag var jag hos naprapaten, hon tror jag har ngn låsning i ryggen och hon drog och bende i mig fram och tillbaka, hehe. Sen glömde jag totalt bort att de ojämnvecka och då har vi ingen gemensam sång, så direkt när jag kom till skolan hade jag två timmar håltimme. Sen dans som var superroligt, vi har börjat med Jazz idag och de var så himla roligt, älskar dansen. Å Kikki våran lärare är så himla bra.

♥ Jeansjacka - Topshop
♥ Skjortklänning - Åhlens
♥ Stickad väst - Gina Tricot
♥ Strumpbyxor - Lindex
♥ Rosetthalsband - Oasis
♥ Randiga skor - Kreta
♥ Svart väska - Mammas

Så här blir orginalet, vilket är finast? Iaf, efter dansen hade vi keramik (vi som valt det) och vi skulle på ngn utställning på djurgården som var hyffsat intressant, de var såfintså där ute, jag och madde tog massa bilder, haha. Efter de så åkte hon och jag till stan, käkade lite på burgerking och kollade i butiker. Runt tjugo i sex åkte vi hem. Så har min dag sett ut, har precis ätit middag och innan det tvättat håret. Haha, vilken detaljerad beskrivning de blev idag. Nu ska jag kolla på idol, hihi.


Favourite picture





Idag fick jag ännu flera bilder från fotograferingen med Jennie på Dalarö för några helger sen. Denna bild är min absoluta favorit. Den säger så mkt, men samtidigt kan man tolka uttrycket själv i bilden. Göra sin egen uppfattning. Jag älskar mina skor jag hade på fotograferingen, men jag vågar ju aldrig ha på mig dom för jag är så lång. Men de väldigt fina. Snart ska jag iväg till naprapaten med min rygg, sen efter det åker jag till skolan. Har en lång dag idag, (har jag inte altid det?) slutar kl fyra. Men de blir nog en outfit när jag kommer hem. Hoppas ni får en riktigt bra dag!



Sött och Salt



Godmorgon, haha. Jag somnade när jag kom hem från skolan, var hemma vid halv tre. Snaark. Vaknade halv sju, jag var verkligen trött. Men nu är jag pigg. Jag tog massa outfitbilder idag, för de var så fint väder och då vart jag taggad. Idag kom några från musikaltrean in i vårat klassrum och berättade om deras projekt (alla treor har projket i trean). De ska göra en liten musikal som heter "Jag vill bara dansa" och de behöver folk så de ska ha en casting, självklart ska vi gå. Skulle ju vara jättekul om man kom med, musikalen är baserad på en verklig händelse. Spännande.



Här var jag faktiskt inte berädd, haha. De kanske syns. De skulle blivit en outfit bild, men jag hann inte riktigt till placeringen. Iaf, tycker inte om min profil alls men jag jobbar på att inte vara så självkritisk så jag ser där här att lägga upp bilden som ett steg i min process. Haha, va de lät märkvärdigt då. De är de inte, men jag är otroligt självkritisk. Min standard kommentar är - Jag kan inte. Fast jag kanske inte ens försökt? aja. Min näsa ser ut som "hej kom och hjälp mig" haha, åh. De precis sånt här jag ska sluta med.



♥ Jeansjacka - Topshop
♥ Blommig kjol - Sytt själv
♥ Grå enkel kofta - HM
♥ Svarta strumpbyxor - Ellos
♥ Jordgubbshalsband - Present
♥ Rosa randiga tygskor - Kreta
♥ Svart lagom stor väska - Mammas


Idag kändes de som jag mixade Sött och Salt verkligen. De salta får vara min väska och strumpbyxorna och de söta är resten. Man ser inte men min väska hade små platta nitar på sig, den är skitsnygg. Synd att jag inte fick en bättre bild, men ska nog ha den imorgon också och då ska jag visa den.


Fotograferingen






Igår fick jag tre bilder till från fotograferingen med Jennie, de här två vart mkt bättre än de andra så de är jag glad över. Fast mina ögonbryn är lite för mörka, men de jag som är petig, jag tycker om den färgen mina ögonbryn faktiskt har, de blir så hårt mot annsiktet att måla dem så starkt. Ska höra med Jennie som fotograferade om man kan ljusa upp dem lite. Ni förstår inte hur brottom jag har de, måste skynda mig. Sitter har i pyamas och ska gå om tio minuter, haha. Vet inte vad jag ska ha på mig heller. Nu måste jag skynda!



Checked shirt




Hej min lugg är tre meter lång. Ser typ ingenting, haha. Men ska faktiskt klippa den ikväll, den växer så fort. Provet i historia idag kändes bra, de var bara fyra frågor, lite dåligt. För man kunde så mkt mer än vad man fick chans att bevisa, de var ju 26 instuderingsfrågor, hehe. Men så skönt att de över, känner mig helt lättad nu när jag har inget plugg, chill med supermario ikväll med andra ord. Igår letade jag runt i pappas klädutrymme och hittade denna skjorta, skitsnygg. Hitta en i grått också, å ja. Lappen som syns, ja den ska vara på utsidan. Alltid kul när man kan fynda här hemma. Iaf, luggen är så lång så ser helknäpp ut på bilderna så mumin fick skona er från mitt face idag. Har precis ätit middag och nu ska jag duscha, sen supermario wiie.



♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Röd halsduk - Mammas
♥ Blå rutig skjorta - Pappas
♥ Svart långt linne - Gina
♥ Halsband blå rosett - Oasis
♥ Ribbade strumpbyxpor - HM
♥ Rosa randiga tygskor - Kreta



Tre månader till Jul





Igår kväll fick jag värsta julkänslorna, julen är ju den mysigaste tiden på året. Älskar när de är riktig jul, med snö. Då man kan gå med stickade vantar och mössa till en svartfin kappa och vara röd om näsan, haha. Kanske inte låter så lockande, men jag älskar julen. Och där jag bor blir de så fantastiskt mysigt på julen, åh. Hoppa över oktober pleace? november kan få vara kvar, för då börjar nästan julen.




På julen finns de så himla mkt mysiga filmer att se. När man kommer hem och är alldeles frussen så fixar man en kopp varm choklad och sätter på klassikern Love Actually, åh. Nu när sommaren verkligen är över kan jag inte annat än storlängta till julen. Snart ska jag iväg till skolan, var riktigt trött imorse när jag vaknade. Känner mig inte alls utvilad efter helgen. Denna helg gick så fort och hastigt så känns inte som jag är utvilad. Menmen, idag har jag prov i historia, hoppas de går bra. Slutar inte förens tjugo över fyra, se de blir bloggning ikväll. Ha en superdag!



Photoshop works like magic





Va duktiga ni var på att gissa, ni har kvar formen, hehe. Gjorde de lite knepigt för er när jag valde tvillingarna olsen, men rätt svar var Ashley Olsen och först in med rätt svar var Siri, så stort grattis till henne. Har lite brist på bilder idag så visar en bild jag mixat med i phs idag. De också en bild på Ashley Olsen, tycker den vart riktigt fin, sern ästan ritad ut. Ackackack va phs kan hjälpa till med, hehe. För övrigt har jag pluggat idag, varit och handlat 1,5 liter coca cola och godis de hör till söndagar, iaf mina. För jag tänker såhär, söndagen är en så tråkig dag så då ska man göra allt för att den ska bli roligare, så varför inte lite snask? Fast söndagen är vilodagen så den ska vara lite halvtråkig. Är bara lite trött på att helgen gått så fort, nu börjas de om igen. Ny vecka = stress. Man får helt enkelt kämpa på.


En gammal goding




Gissa bilden! de var ju en specialitet på min blogg förut, och många gillade den. För er nya så går de till såhär. Gissa vilken kändis bilden föreställer, först in med rätt svar blir länkad på bloggen. Man får gissa hur många gånger man vill. Så enkelt är det. Roligt också för den delen. Så tänkte se hur uppskattat de är idag med gissa bilden om jag gemför med i januari-februari i år. Dagen består mest av pluggande inför mitt historia prov imorgon, vill att de ska gå bra så jag pluggar på. För övrigt har jag fortfarande skitont i min rygg, vet inte vad jag ska ta mig till snart. Står i kö hos en sjukgymnast men de väntetid, ajajaj. Nu måste jag återgå till pluggandet.

Lycka till


Världens finaste dator




Idag när jag och Jackie gick in på onoff idag vart de kärlek vid första ögonkastet. Min dator, jag är kär. Så himla fin, ville inte släppa den. Babyrosa, den är som gjord för mig. Perfekt storlek, perfekt utseénde precis den jag letat efter. Åh, ville inte gå från onoff idag, haha. Men priset, 12000 kr. Var ifrån ska jag få de pengarna? tjänade inte ens så mkt på mitt sommarjobb i sommras. Men på något sätt ska jag få den, för jag älskar den.


Idag var jag hemma hos Peter och Jackie (min bror och hans tjej). Jag och Jackie var i centrum och skulle köpa en tv-dosa till dem för deras va sönder, haha, rolig info. Men vi åt lite på grillen/donken och sen gick vi hem till dem. När jag är hemma hos andra får jag städiller, älskar att städa hos andra, de så kul att göra fint. Så vi städade två rum i deras lägenhet, vart så fint. Sen pluggade vi matte i typ 5 min, sen gav vi upp, haha. Spelade super mario ihop med min bror, fett kul de var. Sen vips så var kl halv åtta, så kom pappa och hämta mig och nu är jag är. Har inte varit så aktiv i bloggen de senaste dagarna, finns så mkt jag vill skriva om men hinner aldrig. För vissa inlägg sitter jag två timmar och fixar med innan jag kan publicera och har inte den tiden de så tråkigt. Men ska jobba på det. Nu ska jag kolla på tv / plugga, ha de.


Nintendo 64




Godmorgon Sverige, gick upp för ca en timma sen. Så himla skönt de var att sova ut. Somnade igår vid typ ett, och sov till tolv, elva timmar. Behövdes verkligen. Idag ska jag åka hem till Peter och Jackie och spela nintedo 64 super mario (tar med mig mitt). Jackie ska även hjälpa mig med matten, hon är jätteduktig och hon tycker de roligt så jag tar alla chanser jag får att få hjälp. Fast än så länge så är inte matte b så svårt som jag trodde de skulle vara. Men man ska inte säga för mkt, höhö. Hela dan består av plugg, har historia prov på måndag så de ska de pluggas till ikväll. Så de blir en lördag med plugg, fun *not. Men jag måste plugga på söndagen också, för de så mkt. Menmen. Tvåan är ju värst på gymnasiumet som alla säger, de bara och göra de bästa av situationen. Men jag tänker absolut inte plugga hela kvällen, höhö. Bara litegrann då och då. Nej nu ska jag byta om och åka iväg, hörs senare!



Biokväll



Om en timma och fem minuter börjar filmen, patrik 1,5. Hela min familj ska gå, mamma, pappa, micke, peter (kanske), jenny och jackie. Så de blir sju platser längst upp. Eftersom vi hade problem med våran förra bokning så fick vi 6 gratis biljätter som vi nu ska använda super. Dan var jättebra, utom min rygg då. Men de är ngt med fredagar som gör att dagen blir så rolig, även om man har tråkiga ämnen. Längtan till helg kanske? haha. Iaf, för övrigt vill jag bara slänga in en kommentar om mig själv. Jag är väldigt feg och jag måste sluta nu. Inte många som förstod det, men de en påminnelse till mig själv bara. Nej nu måste jag fixa mig. Juste, mitt nintedo 64 kom idag, yey. Hämtade de på posten och har redan tagit en stjärna på supermario, haha. Kommer spela halva natten.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Mussepigg tisha - Lindex
♥ Svart dragkedjs kjol - Gina
♥ Svarta strumpbyxor - HM
♥ Röd halsduk - Mammas
♥ Svarta ballerina - Skopunkten
♥ Peace armband silver - Gjort själv
♥ Vit stor väska - Grekland Kreta

Tack för alla jättefina kommentarer nedan, de värmer.


Längre än längst.



Jag har ett problem, de min längd. Jag stör mig dagligen på min längd, av många olika orsaker. Men samtidigt är jag glad över att jag är lång, men jag tänker mer på nackdelarna än fördelarna. Jag är 178 cm lång, de jätte jobbigt i många lägen. När jag går själv på stan så stör jag mig inte alls, men så fort jag är med andra blir de jobbigt. De inte alltid kul att vara tjugo åtta huvuden längre än alla andra. Och när de också på tal om de böjer lite på sig så blir ju inte situationen bättre för mig. Jag är längst av alla tjejerna i klassen, de finns ingen som är lika lång som jag. Nån är kanske fyra fem centimeter kortare, men de är jag som är längst.

De inte bara i mina tankar jag hela tiden blir påmind om att jag är lång. Dagligen och då menar jag verkligen dagligen, får jag höra från folk i klassen i olika sammanhang, gud va lång du är eller men du är ju så lång, osv. De därför jag älskar att vara med min familj, för de ingen som påpekar min längd där. Inte ens Jackie (min brors tjej) som är 160 cm lång och vi har skitkul ihop ändå. De så skönt att kunna vara med familjen för de älskar än för den man är. När jag sitter här och skriver så blir jag nästan lite ledsen, ska detta behöva vara ett så himla stort problem?

Sen kommer det till en annan sak, klackskor. De så himla fint och jag älskar det, men jag kan inte ha de. Jag tänker inte gå runt och vara världens längsta kvinna, för de så jag känner mig i klackar. De så ruskigt snyggt så jag nästan blir ledsen över att jag inte kan ha det. Och många kommer nog skriva nu och säga "självklart att du kan ha klackar, de snyggt med långa tjejer" Lättare sagt en gjort. Skulle jag ha klackar på mig skulle jag vara runt 185-190 och de är inte snyggt, speciellt inte när alla i klassen är max 165 cm långa.

På senaste tiden har jag börjat stört mig mer och mer på min läng pga av många olika anledningar. Bara för att jag är lång ser jag ännu mer smal ut än vad jag redan är, och de påpekar folk gärna. Jag är inte smalare än en tjej som är 165 lång, utan de är bara tack vare min längd som jag ser ännu smalare ut. Fan, ser ni? alla dessa dumma nackdelar som följer mig dagligen. Jag skulle kunna rabbla upp säkert 10-15 st till nackdelar med min längd, men vad gör de för nytta? jag blir ju inte kortare av det. Jag önskar bara att folk kunde vara tysta och att några längre började i min klass, och att folk slutade kommentera hur smal jag är och slutade stirra. Är de så mkt begärt? När jag gått ut gymnasiumet så ska jag leta efter ett jobb där de jobbar långa människor, seriöst. De finns inte en enda i min klass och jag tycker de så tråkigt.



Torsdagens outfit




Hallå, nu är jag tillbaka på hemmaplan igen. Slutade halv fyra, efter en och en halvtimmas dans i helklass, de jättejobbigt för man får inte plats. På måndag har vi prov i historia och jag måste börja plugga ikväll, har gjort alla instuderingsfrågorna, men nu måste jag lära mig dem också. Ont som f*n i ryggen och de inte alls roligt, måste snart göra ngt åt mitt problem. Känns som ngn slår med en hammare på ryggen, usch. Nej nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen, haft både idrott och dans idag utan möjlighet till å duscha, hatar det. Sen blir de kyckling och pommes till middag, bara för att jag var med och handlade. Älskar å handla för då kan man alltid få vara med och bestämma mat, och jag älskar mat. Tack för alla tips jag fick om bra låtar i inlägget nedan, nu är ipoden laddad!

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Bruna stövlar - Skopunkten
♥ Vit stickad väst - Gina
♥ Orange tunika - HM
♥ Jordgubbe vit - Guldfynd
♥ Strumpbyxor - Ellos
♥ Stor vit väska - Kreta
♥ Vita benvärmare - Lindex


They saw my name



Vet ni vad min ipod behöver? musik! Jag har jättedåligt med musik, men älskar att lyssna (haha vem gör inte de). Haha, jag lyssnar ofta på radio när jag är hemma men kan inte lyssna på radio i min ipod, så behöver massa bra låtar. Lyssnar verkligen på allt utom hårdrock. Så ge mig massa med förslag så jag slipper läsa varenda rad i metro på tunnelbanan, så tråkigt. Jag får lite via msn just nu, men vill också veta vad ni gillar så ge mig alla era favorit låtar. Så kan jag ladda ner och lyssna på dem. Nu, OC

Ge mig bra tips på bra låtar, gillar allt utom hårdrock :)

Monkeys keys



Idag kom mitt tradera fynade supermario, nu väntar jag bara
på mitt nintendo 64 innan man kan börja de roliga.

Orienteringen gick bra, anledningen till att jag inte är hundra procent nöjd är över att vi sprang fel en gång i början. Jag (javet, jag) hade vändt kartan åt fel håll, så när vi skulle över en bro så trodde jag den låg åt höger, men de var åt vänster. Så stod vi där, och såg våra klasskompisar på andra sidan ön, de var irriterande. Men jag och Bana kämpade på som tusan och kom ikapp så om man räknar bort ca 10 minuter då vi sprang helt lost. Så låg vi på mvg nivå tid, 58 minuter. Men nu låg vi på vg + tid då vi kom in efter en timma och åtta min. Vi kom ändå tvåa i klassen, så de var grymt bra.



Dags att byta ut blommorna framför huset kanske? haha. Ren höstslöhet.

På tal om slöhet, efter orienteringen så åkte vi till stan med några ettor. Jag lämnade tillbaka en tröja och de gick och kolla lite, man kände sig inte speciellt snygg, haha, mjukiskläder och helt svettig. När jag berätta om addidas lagret för dem ville de åka dit direkt. Men jag och Banis rullade hemmåt ist. Jag slumrade till på bussen typ när jag hade fyra st kvar. Kändes som jag hela tiden som jag bara vilade ögonen. Vips så öppnar jag ögonen och ser, shiiet vi är ju framme. Och då tänkte föraren precis stänga dörrarna och åka. Så jag fick kasta mig upp och ut, haha. Fett pinsamt då jag satt innerst. Aldrig hänt så förut, men de resulterade i att.



Titta vilka söta små monkeys som man sätter på nyklarna, alla i familjen har olika
färger med olika uttryck. Bara för att vi är så barnsliga.


Jag vart så trött när jag kom hem att jag somnade nästan direkt, åt lite av de som var kvar av matsäcken, och sen bom så sov jag som en stock. Sov i två timmar, haha. Vaknade nu för typ en halvtimma sen. Snacka om trötthet. Jag har gått och lagt mig försent de senaste kvällarna, och så har de varit tidiga lektioner på det. Men imorgon har jag sovmorgon till halv elva, skönt. Nu ska jag nog få i mig lite mat, middag. Men vi kanske hörs ikväll.



Friluftsdag - Orientering




Idag ska de springas och letas. De ska gå fort också, jag är en tävlingsmänniska och jag älskar att vinna. I åttan då jag sist hade orientering vann jag och susanna orienteringen. Så jag har mkt att stå upp till, höhö. Jag hatar att kolla på kartan, tittar typ en gång mellan de olika posterna. Sen springer jag bara och letar, blir så förvirrad av alla små prickar som betyder olika saker hit och dit. Vi startar halv tolv, vi är väl klara senast ett. Sen ska vi äta, och jag ska lämna tbx en tröja istan. Sen åker jag hem och sover. Snark. Ovan kan ni se en bild på mig och mina syskon, från vänster Micke, Jag och Peter. Tror de skulle bli julkort ett år, vilken liten kameralus jag var, haha. Nu ska jag byta om till träningskläder, och de med andra ord betyder ingen dagens outfit idag.



Mysigt i stickat





Hallå i stugorna små. Tack så mkt för att ni gillar bilden, de gör mig faktiskt glad. Själv gillar jag den inte alls. Fast nu när jag sätt en annan bild som är helt brutalt hemsk så kan jag faktiskt acceptera den andra. Fyfan. Hoppas verkligen inte alla bilder är såhär. Känns jättetråkigt för jag hade sätt fram imot massa fina bilder. Fotografen var helt underbar, så detta är inget vänt mot henne. Utan jag gillar bara inte själva jag på bilderna. Jag ser så konstig ut utan min lugg, och de blåste så mkt. Så luggen vart helt knäpp, se de mkt som påvärkar. Sen att sminkningen på mina ögonbryn var helt knäpp förbättrade ju inte saken. Nu ska jag sluta klaga, tack för era fina ord iaf.

Jag älskar verkligen min nya kofta. Den är så mjuk och skön. Inte nog med det, den är ruskigt snygg också, haha. Köpte den igår då var den helt ny. Den vita är slut i de stora storlekarna i hela stockholm, tur att jag köpte. Jag slutade två idag, hade sång lektion. Individuell sång, de var superkul. Vi fick inte jobba med "stödet" så mkt under ettan så de ska vi få göra nu. Visst matchar mitt rosa nagellack med mina kläder? haha, inte!

♥ Brun skinnjacka - Wacko
♥ Stickad mönster tröja - Gina
♥ Bruna stövlar - Skopunkten
♥ Svart baslinne - Gina tricot
♥ Vit stor väska - Kreta
♥ Röd halsduk - Mammas

Idag filmade vi också på dansen, afrikansk dans. Så himla roligt. Men de betyder också att den delen är avslutad, tråkigt. Nu ska vi börja med Jazz, men de också grymt roligt. Vi fick göra egna formationer i helgrupp de vart verkligen skitbra. Men ajaj min rygg. Har inte nämt de men har haft ont i ryggen sen förra måndagen. Helt sjukt. Och nu efter dansen har jag haft så ont så jag tror att jag ska svimma ibland. På tunnelbanan hem så gjorde de så ont så jag bara ville skrika. De var skitmkt folk så kunde inte resa mig heller och röra på mig, jätte jobbigt var det. Nu har jag fått en värktablett och de hjälper lite. Ska gå till en naprapat och kolla upp, mamma tror jag har ryggskott. Juste idag när vi var och handla
så glömde vi de vi gick dit för, matsäck till imorgon då vi har idrottsdag.
Typiskt, får åka upp ochhandla med pappa sen. Nu ska jag läsa massa bloggar.



Första bilderna




Först har vi lite bakom kameran bilder, ser jätteblek ut på bilden, haha. Men de nog blixten som är där och spökar. Den andra bilden är ifrån när vi skulle fotografera. Vi var ute på en liten ö, så jag fick klättra runt i 8 centimeters klackar på ett berg som var ganska brant på vissa ställen. Haha, ser lite roligt ut. Men de var det också.

Foto: Jennie
Modell: Jag



Här är en bild från själva fotograferingen, än så länge har jag bara fått denna. Jag gillar allt utom annsiktet, jag tycker jag ser elak ut, höhö. Men jag har en skarp blick, men jagvet inte. Jag är ganska självkritisk, iaf va folk säger till mig. Men själva kroppen var skitbra, men inte annsiktet. Håret var väldigt snyggt också, de tog jag bara ut från en toffs, så är inte fixat ett enda dugg. Nu ska jag fixa i ordning mig och sen är det dags för plugget. Slutar kl två så de är skönt.



Underbara älskade





När jag såg dem ligga där på gina tricot på bordet vart jag helt överlycklig. För stunden stod jag med två andra koftor i handen som genast släpptes och jag for fram till mina älsklingar. Jag vart så lycklig, som om jag har letat efter sånna. Och inte nog med de, de är sköna också. Sen var de ju bara helt obegripligt billiga också, 199 kr st. Jag slog till på två st i storlek XL för att få maximal oversize, åh. Ska bära en imorgon, frågan är bara vilken av älsklingarna som får se dagsljuset först? Nej nu ska jag sluta sukta mig på mina nya koftor. Ska inta soffan och köra igång lite OC, loveit. Juste, modell bilderna från i helgen med Jenny har kommit. Visar er imorgon.

Igår fick jag en kick som gjorde att jag klickade mig in på tradera budade hem ett nintendo 64 för 190 spen, helt sjukt. Och idag ett supermario spel för 60 kronor, åh. Ska bli så kul att få sätta tassarna i den gamla godingen. Lycklig



Nice oversize chinos




Tjaba cooolingar. Nej nu ska vi försöka vara serisöa. Vi fick gå 50 min tidigare idag, skönt. Man fick plugga hemma, så de är vad jag ska göra nu. Vi hade två och en halv håltimma idag för dansen var flyttad (dumma jag glömde de så tog med mig danskläder ändå). Vi åkte till stan och där hittade jag mina älskade fisketröjor. Åh, var? gina tricot. Skrev tidigare ett inlägg om hur jag letade nu har självaste gina tricot fått in sånna, underbara butik. Köpte två st, ni får se dem sen. Vi käkade på donken också och sen gick vi och kolla runt lite. Idag har jag mina oversize chinos, är dem snygga? eller ska jag lämna tbx dem. Ser chinosen förstora ut? hjälp mig gärna. Nu ska jag plugga historia.

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Gråa chinos - Cubus
♥ Vitt linne - Gina
♥ Röd halsduk - Mammas
♥ Brun kofta - Gina tricot
♥ Stor vit väska - Kreta
♥ Brunt skärp - Ingen aning
♥ Rosa randiga tygskor - Kreta
♥ Jordgubbs halsband - Present



Lussebulle bulle




Titta vad jag har, en bulle som ser ut som en lussebulle. Julkänslor av högsta grad, fast jag läntar inte till julen, de så mkt som jag inte har idag som jag vill ha i jul. Kanske låter lite knäppt men de bara jag som förstår, fiffigt va. Julen är så mysig av sig, längtar lite ändå. Nu ska jag iväg till skolan, är lite smått stressad, som vanligt alltså. Lång dag idag, slutar inte förens tjugo över fyra. Nu måste jag byta om och fixa, har massor kvar att göra på typ tjugo minuter. Men ha en bra start på veckan!



Inspelningen av Så ska de låta!





I onsdags var min klass bjudna av svt till inspelningen av så ska de låta. Riktigt kul att vi vart bjudna. Fast hela klassen ville inte gå, vi var kanske femton st. De var bra artiser, bla Marcus Fagervall (från idol), Shirley Clamp och Sara Löfgren. De tog ett bra tag att spela in allt Vi började spela in runt åtta och var klara strax efter tio. De nämligen så att artiserna tänker mkt längre än vad man sen får se på tv. Ibland tänkte dem typ i fem minuter, jättsegt. Peter Settman var underbart rolig som vanligt, fast de kommer klippa bort massor av allt roligt han sa. Han gick fram och snackade i mic med en i min klass innan de börja, vi satt längre upp annars hade jag velat säga till honom att jag träffade han när jag var tolv. Jag var med i tv med min bästis så i ett barnprogram, och då träffade vi han. Han var jättesnäll och trevlig mot oss.



Detta program var nr två och de kommer visas i januari. Får kolla då om man vart med i bild, hehe. Roligt var de iaf, så kul att se live. De enda som var tråkigt var att vi hade en stor lampa ivägen för tavlan så vi såg inte tavlan med bilderna å de. Men de gick ändå, hehe. Marcus sjöng fix you så himla fint, så himla fin röst han har. Nej nu ska jag hoppa in i duschen tror jag. Men vi kanske hörs senare, eller imorgon!



Outfit friday




Tjaba, har känner mig verkligen seg idag. Orkar inte göra någonting alls nästan. Har byggt lite hus på the sims bara. Haft en otroligt stressig vecka med mkt saker på schemat. Så behöver verkligen denna dag, går runt här i huset i mjukis kläder, förflyttar mig runt till olika delar av huset att vila på, haha. Men de är verkligen så, ligger och slappar ett tag på sängen, går upp dricker ngt och lägger mig och vilar på soffan. Haha, så är det. Söndagar är väldigt tråkiga dagar, men vi behöver dom, vi behöver dom för att orka ha roligt alla andra dagar! Här är en outfit från i fredags!

♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Grå lång kofta - Gina
♥ Svarta leggings - HM
♥ Röd halsduk - Mammas
♥ Halsband ekollon - HM
♥ Vit stor väska - Kreta
♥ Rosa fodral klänning - Gina
♥ Rosa randiga skor - Kreta


Nu kan man inte bära jeansjackan någe mer. De alldeles för kallt, den får hänga och vänta på våren.
Nu ska jag gå upp och rota runt i kylen efter något smarrigt, sötsugen som bara den!



Shopping topping





Godmorgon godmorgon! gick upp för ungfär fem minuter sen, höhö. Musikalen igår var superbra, den hette "de våras för hitler" vi såg förhandspremiären men den har prämiär på fredag för er som vill se, china teatern. Efter det gick några hem och vi andra gick till ett mysigt café vid rådmansgatan där vi drack varm choklad och hade de trevligt. Sen runt halv ett kvart i ett åkte vi hemmåt. Super rolig kväll och jag ångrar absolut inte att jag gick iväg trots att jag var så trött. I onsdags när jag var med mamma istan innan såskadelåta så köpte jag en brun kofta och ett par gråa chinos. De andra två tröjorna kom med postorder från ellos. Men de var inte långa i modellen, trots att de herstorlek i m.

♥ Blå kofta med knappar - Ellos 299
♥ Brun låg kofta med knappar - Zara 249
♥ Grå svart kofta med knappar - Ellos 299
♥ Gråa chinos i oversize  - Cubus 199



Här är då chinosen, de är från cubus. De var sista paret de hade i hela stan, men de storlek 44 haha. Men de ganska snyggt ändå, för de blir oversize känsla över dem. 199 kronor kostade dem. Tack till er som tipsade om att cubus hade gråa chinos. Juste, fotograferingen igår var jätterolig. Jag kommer få en provbild imorgon och då kan jag berätta mer om hela fotograferingen. Vetni? jag hade 8 centimeters klackar hela dagen och kvällen igår, gud va ont jag fick i fötterna, haha. Men så värt det. Hann aldrig fotta dagens outfit igår för jag var så trött när jag kom hem. Men de samma outfit som jag har på fotograferingen så ni får se en bild imorgon. Nu ska jag äta frukost, hörs sen!



Photographing




Godmorgon, hoppas ni sovit riktigt gott. Jag är lite lätt små stressad, om några minuter ska vi åka iväg och mina strumpbyxor är fortfarande på tork. Jag ska på fotograferingen jag vann hos missjeni, ska bli jätteroligt. Behöver nya bilder och jag tycker de så kul att bli fotograferad. Vi har en bit att åka så vi måste nog åka nu, hör av mig senare troligen. Ikväll ska vi på en musikal som vi fått billjätter av en kille i klassen, så några i klassen ska gå. Får se om jag hinner blogga imellan där eller inte. Nu måste jag verkligen åka, ha en skön lördag!


Update 17.40: Har precis kommit hem från fotograferingen som var jättekul och gick superbra, mer om de sen. Har kastat mig in i duschen ätit middag, och nu ska vi på musikalen "De våras för Hitler" som en i våran klass fixat billjätter till, måste skynda nu. Men jag bloggar ikväll.



Min namnsdag!





Hipp hipp hurra till mig, idag är det min dag. Min namnsdag, Åsa. Det har varit en helt okej dag, var astrött på teatern imorse. Vi snackade betygskriterier, de är så tråkigt. Jag somnade nästan, sen skulle vi sitta i grupper jag låg ner och sov nästan, så himla trött. Sen rullade de på under dagen, gick hem en lektion tidigare för jag var så trött och var skum i kroppen, svårt å förklara. Mötte mamma, vi handlade mat och jag åt en mosbricka, sen hem. När jag kom hem fick jag namnsdagspresent, hihi.



Choklad, plugg piller (små godis tabletter), tictack, två godis klubbor, tuggummin, shopaholic tuggummin med spegel i, ett ljus som luktar apelsin, nöt kräm, the sims 2 IKEA. Jättefina presenter, de så roligt att vi får något på våran namnsdag också, och jag är jätteglad över allt jag fick. Vi åt pizza idag, hemmagjord. Snart ska vi kolla på inspelade idol avsnitt och film från när jag var liten, spännande. Imorgon är de fotograferingen som jag vann, ska bli riktigt roligt. Få se om jag hinner blogga imorgon innan jag åker, ska vara där kl 12 eller 13.00 så får se. Ha en jättrbra kväll!



Nollningen




Gud va roligt vi hade, verkligen skitroligt att nolla våra nollor som nu är ettor. Haft en ashärlig eftermidda/kväll och vi hade lungt bästa gruppen. Först tog mötte vi upp dem utanför sergel då alla fick ögonbindel, därefter så vaxade de benen på killarna (dock inte hela benen, utan ett blad) därefter fick de gå sjunga ner till kungsan "jag är nolla jag är ful, jag tycker de här är jävligt kul" och låta som djur osv.



Sen väl nere vid kungsan kletade vi runt lite med smink och disktrasa i fejan på dem. De fick även göra massa armhävningar osv. Så fort ngn skratta sprutade man vatten blandat me salt i munnen, haha. Jag var jätte sträng ibörjan, men sen kunde jag typ inte vara de längre, eller våran grupp var snäll, asså vi fick dem å göra saker men vi var liksom inte otrevliga. De var jag, sara, bella och nikki schnider (vi har flera nikki) i våran grupp.




Sen delade vi in oss i grupper, de blev lite rörigt men de funkade. Så tog vi våran grupp, de fick hitta på en sång om våra namn typ, haha. Och sen fick de kleta ner varandra med mjöl, ägg sirap och krama varandra. Därefter tågade vi upp mot plattan och de sjöng bla nollnings sången som jag berätta om där uppe, och lät lite som djur och så. På plattan var de ngn som stod och sjöng så våra nollor fick gå upp och dansa, ni ser dem i mitten på filmen, haha.



Väl uppe vid gallerian gick vi in där, vi hade fyra nollor och vi var fyra tvåor så de passade perfekt. Vi tog en var och gick iväg för ett uppdrag. Jag fick med mig Gustav och jag ville ha hämd från de jag fick göra förra året. (gå in på kappahl och skrika på en bh att den var förstor). Men han var kille så han fick gå in och flörta med en bh, var så jävla kul å kolla på. Sen fick han även gå fram till kassan och fråga om de fanns en större, haha. Sen fick de gå runt och försöka krama / skaka hand på folk när de hade kondom på handen. De fick tigga pengar, kondomer och ciggaretter imellanåt också. De fick även dansa deras dans medans en sjöng på drottningg. finns på film de med.




Därefter fick de rida lite på lejonen som är på drottning gatan, de fick sjunga lite bla the rose. Sen var de dags för uppdrag igen, jag fick med mig enutav tjejerna, vet inte va hon hette. Men hon fick allafall lägga sig på golvet vid wedins och sova precis vid ingången. Se bild. Grejen var att de kom värsta folkmassan som trodde hon typ hade svimmat, jag var tvungen att gå fram och säga, de nollning. Haha. Men efter ett tag så gick vi ut därifrån, för de kom nytt folk som var oroliga hela tiden. De fick jag också göra när jag nollades, sova fast de var inne på Zara.




Därefter fick de göra lite olika saker, vi kletade ner dem ännu mer. Vi tog oboy i Gustavs blonda hår så han vart typ brunett, haha. Och de andra hade mjöl över hela sig. Sen fick de tävla upp i gången mellan drottningg. och sergel. De finns också på film. Sen mötte vi upp alla andra grupper på hötorget. Men innan de fick Gustav trä på en kondom på statyn på hötogret, se film. Därefter så fick alla grupper hitta på en sång om oss tvåor och redovisa. Sen började vi tåga bort mot våran skola, de fick massa straff undervägen. Vi höll på mellan 5-9. Sen fick de göra deras dans de lärt sig iskolan, medans vi som skulle vara änglar fick gå tidigare. För slut cemonin är så vacker, kommer visa bilder sen från den men kunde inte ta ngn för var ängel själv. Vi står och oar (sjunger på o) på amazing grace och vi har ljus runt oss och i mitten står Gustav (våran gustav i musikal tvåan) och säger till var och en som kommer gående (de blundar tills de kommer fram). Lovar du att vara en trogen musikalare i Tommy körberg, Peter Jöback och Helen Sjöholms namn, så svarar de ja. Och då får dom en etta i ritad i nollan som de haft i pannan. Åh, kommer ihåg att jag grät när jag stod där för ett år sen. De var så jäkla fin avslutning. Efter de sjöng vi några låtar ihop och käkade godis. Sen var våran nollning slut.

De var verkligen skitroligt, alla människor runt om kring stirrade, vissa följde med oss runt haha.  De var så himla roligt,  minnen för livet. Hoppas vi kommer få en bättre relation till ettorna nu. Nu måste jag sova, jättetrött. Men tack för alla kommentarer, och vi hörs imorgon! har mkt mer att berätta om annat, hihi.



Hallonrött



Gud vad jag är stressad, klockan är kvart över tolv och jag har hundra saker jag måste göra innan jag ska gå lägga mig. Nollningen är imorgon, och de massa med saker som ska fixas, vet inte vad jag ska på mig för vi har olika färgteman, hittar inte rätt grejer. Ska duscha tvätta håret, blablabla. Så ska de låta inspelningen var underbar, kommer skriva mer om de på fredag, hinner inte nu. Marcus Fagervall från idol var där, jag fick en kram thi. Här är iaf dagens outfit, smarta jag tog bilderna redan igår. Visste redan iförväg att jag skulle vara stressad, tack så hemskt mkt för era fina kommentarer. Jag hinner tyvärr inte svara på en enda förens imorgon kväll tidigast. De sjukt, har typ 70 kommentarer som jag inte hunnit svara på, men blir oerhört glad över alla jag får. Nej nu måste jag packa vidare, och planera. Imorgon nollar vi våra ettor, ska bli så kul. Hörs imorgon kväll eller på fredag!

♥ Jeansjacka - Topshop
♥ Hallonrött spets linne - Gina
♥ Rosa randiga skor - Kreta
♥ Blåa jeans - Weekday
♥ Halsband äpple - Ms bijoux



Fullspäckad dag




Godmorgon, idag händer det väldigt mkt. Snart ska jag åka iväg till skolan, slutar kl 16. Yiei, glömt å berätta att jag har bytt bord webbdesign (som var så tråkigt) mot keramik, det ska bli superkul. Efter de kommer mamma in till stan och vi ska gå runt och kolla lite, sen ska vi även gå käka på jensens beefhouse, underbar mat. Sen så åker jag till tv huset för våran klass ska sitta i publik på en inspelning av så ska de låta. De ska bli jätteroligt, både stan och tv huset. Har varit med på tv förut, när jag var liten. Då mötte vi just Peter (som är programledare för så ska de låta) och nu får jag träffa han igen, hehe. Nej nu ska jag byta om, kan inte bestämma mig om jag ska ha jeans eller om jag ska ha klänning. Dagens ilandsproblem.


Nollnings planering





De börjar närma sig dagen för våra ettor, nämligen på torsdag. Det kommer bli skitroligt, och de kommer de också tycka i efterhand. I filmen märkte jag att de låter som jag säger att jag ska blanda en drink med alkohol, de ska jag absolut inte göra.Jag säger "inte utan alkohol då" haha, fast jag tänkte inte med alkohol. Aja, de skulle jag aldirg göra, dricker ju inte ens själv. Iaf, filmade lite de jag köpt för kamera batteriet dog. Så de blir som en liten video update om nollningen, hehe. Nu ska jag blogga runt lite, men vi hörs sen!



Outfit by skirt




Hello där ute i stugorna. Slutade vid halv två, men efter skolan somnade jag ett tag på soffan. Imorse var de riktigt jobbigt att gå upp, ville så gärna ligga kvar. Gick upp klockan sex, och somnade inte kvällen innan förens halv ett. Urk. Skönt att ännu en skoldag är avklarad, imorgon har vi en till lång en. Fast då börjar jag inte förens halv tio men slutar halv fem, och efterskolan ska jag gå med mamma på stan och äta på jénsen och efter det ska jag på inspelning av så ska de låta, så de en lång dag imorgon. Tror inte jag hinner blogga så mkt då. Idag ska jag även inhandla lite saker inför nollningen, de ska bli så kul på torsdag.

♥ Jeansjacka - Topshop
♥ Vitt basline - Gina Tricot
♥ Marinblå kjol - Lindex!
♥ Brunt skärp - Mammas
♥ Svarta stupbyxor - HM
♥ Ljusgrå kofta - HM divided
♥ Vit väska - Kreta Grekland
♥ Halsband röd jorgubbe - Present
♥ Svarta ballerina skor - Skopunten


Vart en lång lista med stuff där. Jobbig dag ida, knappt några raster alls, springades hit och dit. Han knappt byta om efter dansen innan det var matte. 25 min lunch, stress stress. Tisdagar är korta dagar för oss, men ack så stressig. Nu ska jag vila vidare på soffan, ha de!


Pretty by Chicy





Chicy har massa söta klänningar och kjolar, just nu är kjolfavoriten denna. Den kostar bara tvåhundra tjugo kronor och den är alldeles underbart söt. Volangen håller fortsätter ju även en säsong till, något som är väldigt roligt för jag tycker de så sött. Får se om jag klickar hem denna bakelse, eller om jag kan hålla i tyglarna och spara på mina pengar. Nu är de iaf dags för skolan, usch va tidigt jag går upp. Kl sex ringde klockan och de kändes inte bra må ni tro. Nu ska jah klä på och sminka mig och sånt. Men vi hörs när jag kommer hem, slutar ganska tidigt halv två. Så är hemma strax före tre.



Videobloggar





De finns filmer på mig i bloggen, men inte en direkt videofilm bloggning. Men nån gång ska vara den första, alltid så underligt å höra sig själv på film. Vet inte om videobloggning kommer bli något jag fortsätter med, men de ju alltid kul att testa. Sen beror de ju på om ni tycker som läsare också att de en bra form av bloggning. Men vi får se, känns lite nervöst å lägga upp klippet, men de nog ingen fara hoppas jag. Filmade de här innan vi skulle äta, så har nu käkat min goda tomatsoppa, mumsigt.

Update. Tack för era jättefina ord, de gör verkligen att man
vill fortsätta visa sig i bild i bloggen. Vart så glad!


Rusk, kallt & blött



Beskrev nyss dagens väder med tre ord i rubriken, inte alls så mysigt. Hade en lång dag idag, skönt att den är över. Slutade inte förens fyra, och ändå fick vi gå tjugo min tidigare. Ist, fick vi en läxa, tills imorgon. Ser att de folk som kommenterar ang att jag inte visar ansiktet så ofta, de beror på att jag blir nästan aldrig bra på bild. Och orkar inte alltid ta typ 40 bilder bara för att visa mitt face. Ni ser ju de på andra bilder, och de inte direkt poängen med dagens outfit. Så nu har vi rätt ut de, hoppas de inte blir mer gnabb om de.

♥ Brun stickad kofta - Gina Tricot
♥ Jeansjacka - Topshop
♥ Strumpbyxor - HM
♥ Orange tunika - Gina T
♥ Rosa randiga skor - Kreta
♥ Halsband vit jordgubbe - Guldfynd
♥ Stor vit väska - Kreta Grekland


Här har vi dock en bild, men den är otroligt suddig men ändå. Iaf, på onsdag har våran klass blivit bjuda till inspelningen av så ska de låta, riktigt roligt. Så dit ska hela klassen på onsdag kväll halv åtta. Dan innan nollningen, mohaha. Längtar. För övrigt så ska jag bara ta de lungt ikväll, trött efter en lång skoldag plus läxor och att andra kvällar händer de så mkt, så ska passa på. Men vi hörs säkert ikväll


Godmorgon




Hoppas ni kunde sova bättre inatt än vad jag kunde, jag kunde verkligen inte sova. Så runt halv ett satt jag på datorn, kollade runt lite och sen provade jag outfits inför morgondagen, haha. Sen sov jag gott må ni tro. Fast efter min lilla nattvaka är jag väldigt trött, de var otroligt jobbigt att gå ur min varma mjuka säng imorse. Har ju inte precis en kort dag, slutar tjugo över fyra. Aja, då vet ni var jag håller hus idag. Nu ser jag hur mkt klockan är och de var inte heller bra, måste skynda mig.
Ha en supertrevlig start på veckan!



Lyckliga Lykke Li





På sistone har jag börjat lyssna mer och mer på Lykke Li, tycker om hennes musik väldigt mkt. Just nu är favoriterna I'm Good, I'm Gone som ni kan höra över och Dance dance dance. Riktigt bra ipod musik tycker jag, perfekt på tuben. Jag åker typ i 45-50 minuter med tuben så gillar att ha bra musik att lyssna på. Brukar ni lyssna på Lykke Li? Nu ska vi kolla på desperata hammafruar, de såbra. Vi kollar varje kväll jag och mamma, haha. Helt besatta helt enkelt. Vi hörs imorgon! Godnatt


Triss i blusar





Var inne på hm´s hemsida under eftermiddan, och såg dessa söta blusar. Perfekta att ha till kjol eller ett par snygga enkla jeans. Så klart så var favoritfärgen (den i mitten) redan slutsåld, men jag tog den i storlek 42, haha. Får se hur den kommer sitta, kan bli jättesnygg som oversize också. Beställde även en kofta á la kling som ni får se då. Fast beställningen kommer inte förens nästa fredag troligen, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.


Vet ni vad? jag var med och budade på ett par gråa chinos på tradera, trodde de var mina. Så var de någon liten jäkel som bjöd över mig tre minuter innan sluttiden, störande. Fanns på gina i våras men då tänkte jag inte på grått precis, vill så hemskt gärna ha ett par gråa chinos så snart som möjligt. Vet ni något ställe som har ljusgråa chinos? ist får ni hemskt gärna berätta var. Jag har faktiskt storstädat mitt rum, plockat undan, kört runt en vända med dammsugaren och bäddat rent och dammat, duktigt. Nu ska jag blogga runt lite, sen tvn.


Study less, success





Om de ändå vore så. Att vara sjuk i över en vecka ger än väldigt mkt jobb. Speciellt när man frågar folk i klassen om man har läxor så säger dom nej, så får man veta de typ tre dagar innan. Suck. Så engelskan är helt omöjlig för mig att hinna göra. Föresten så gjorde jag exakt samma kapitell i ettan så tänker inte göra de igen, tänker säga de till läraren. Har till och med gjort de två gånger. För jag bytte grupp och då när jag kom till nya gruppen skulle vi göra de igen, tänker inte göra de en tredje gång. Matten går inte alls lika bra som igår då jag fick hjälp av Jackie, åh. De blir fel nästan hela tiden, och jag fattar inte varför, dumma ekvationer.



Jag gav upp pluggandet efter en timmas jobb, orkade inte. De inge roligt när de blir fel hela tiden, man blir inte motiverad till att fortsätta. Så jag började klippa ut små bilder till min klippbok, grejen är de att jag slängde typ 150 tidningar förra helgen, så har typ två nu jag kan klippa ur, störande. När man behöver dom så har man precis slängt alla. Så får vänta några veckor till, tills jag samlat på mig lite mera. Vill ju inte precis klistra på fula bilder, hehe. Nu ska jag iaf städa mitt rum och bädda rent och så. Alltid skönt med ett snyggt rum inför en ny vecka, hörs senare!


Tjejkväll med monopol




Igårkväll var jag hemma hos Jenny, jag Jackie och Jenny hade tjejkväll. Vi skulle egentligen kollat film men vi spelade monopol ist. De var minst lika roligt det, tror vi spela i typ tre och en halvtimma, de tar verkligen tid. Bilderna är tagna med mobilkamera, därför är de sämst kvalite. Tänkte ta med mig min system kamera men de blev inte så. Menmen, ni kan se allt snask vi hade, ruskigt gott var det. Hade en jätte mysig kväll, och de kommer vi säket göra om fler gånger.

Idag har jag lagom med planer, ska plugga matten och engelskan. Sen ska jag städa mitt rum, och sen har jag inga mer planer, skönt va? Jag är ganska trött idag, kom inte hem förens vid ett och sov vid två så gick jag upp halv tolv, haha. De tidigt för mig å gå upp, höhö. Nej nu ni, nu ska de pluggas. Ha en finfin söndag!


Today i'm wearing this




Today, to night i'm wearing this. Nu har vi precis smällt i oss världshistoriens mumsigaste största middag. Jag, mam, pap, micke, jenny och jackie. Nu ska vi snart äta lite hallonpaj som min mamma gjort, sen åker vi hem till jacke (jag och jenny) och har våran spelkväll, ska bli jättemysigt. Jag har valt en enkel mysig outfit idag/kväll. Och juste, så stolt över mig själv, jag pluggade först förut på dagen och gjorde hela engelska brevet och matte. Och nu när gästerna kom över hjälpte Jackie mig med matten, vi gjorde typ fyra sidor. Så himla skönt de känns nu, så nu har jag typ bara 2-3 sidor att göra imorgon, än så länge går matte b ganska bra, men jagvet att de blir värre.



Blir fortfarande lika konstig på bilderna så orkar inte visa ansiktet, min hållning är inte heller såvärst bra på denna. Men gästerna hade kommit när jag skulle fotta, och kunde inte precis stå där och fotta 300 bilder så tog några lite snabbt. Juste, här är en utav de tre koftorna, visst är den fin. Ska behålla denna och den bruna, hihi. Tack för all hjälp. Nu ska jag gå upp igen, vi kanske hörs ikväll eller imorgon. Hare gött!

♥ Stickad kofta - Gina Tricot
♥ Svarta enkla leggings - HM
♥ Hallonrött spets linne - Gina Tricot
♥ Brun liten väska - Mammas gamla
♥ Blått rosett halsband - Oasis



Perfection called plattång




Godmorgon, hoppas ni sov riktigt gött. De här inlägget har legat i utkast i några dagar nu så tänkte att det var dags att publicera de. Finns de något jag inte skulle klara mig utan är de plattången, använder den varje dag till luggen. Utan den skulle min lugg se ut som en enda stor tuppkam :P haha, nej kanske inte direkt så. Men de tur att plattången finns. Har ni något ni använder varje morgon, och inte klarar er utan?



Ny vänn till familjen är locktången, fick den när jag fyllde 17 i sommras, skitbra. Idag har jag ganska mkt planer, ska möta upp en tjej på dansskolan. Ja har inte berättat ännu för er om det, men tänkte skriva ett helt inlägg om de senare idag när jag får tid. Jag måste även plugga nu innan, har så läskigt mkt läxor så de finns inte. Därefter dansen (härlig ordning jag fick till på detta) ska vi handla saker till en tjejkväll med Jenny å Jackie som jag ska på ikväll. Därefter hem och äta middag innan jag åker iväg dit. Så de lite stressigt, men de ska funka. Nu måste jag börja me läxorna, sorligt på en lörda. Idag fyller min barndomsbästis 17 år, så grattis till Susanna!



Amazing things you do.




Idag ville inte kameran ge med sig, blev inte alls några bra outfitbilder. Menmen, ni ser iaf lite vad jag haft på mig under dagen. Lång dag idag, slutade inte förens tjugo över fyra. Hade teater-svenska-lunch-matte-håltimme-livskunskap. Vi hade strömavbrott i skolan i typ en timma, de var skitmörkt där vi har våra skåp, för de finns inga fönster där. Haha, de var fettkul, man såg absolut ingenting. Vi hade en väligt berörade livskunskapslektion idag, de var en av tjejerna som berättade något för oss om hennes liv, gud jag var helt tagen, satt där själv med tårarna i ögonen och kunde inte lyssna på något annat en hennes ord, stackare. Jag tycker så synd om henne så. De så bra att vi får ha livskunskap, för de verkligen ett viktigt ämne. Nu ska jag äta hemmagjord pizza, hare gött! Juste, tack för hjälpen med koftorna.

♥ Blommig klänning - Ellos
♥ Jeans Jacka - Topshop
♥ Svarta ribbade strumpb. - HM
♥ Randiga rosa skor - Kreta
♥ Peace armband - Gjort själv
♥Vit stor väska - Kreta


Triss i nya koftor




Igår köpte jag dessa tre skönheten, de bara föll i min arm inom loppet av tjugo minuter. Gick inte ens in i provhytten utan provade framför en spegel. Alla är jättefina i sig, men de kostar tillsammans 750 :- och då vet jag inte om jag vill ha alla tre. Så jag behöver eran hjälp, vilken av koftorna är finast? ni kan säga de två finaste, eller den ni helt enkelt är finast, för jag kan inte välja bort en. Den gråa kostade 299, den bruna som är som en väst kostade 199 och den vita som är i ett finstickat matrial kostade 249. Så kan ni tänka lite på priset också, är den koftan värd de i snygghet, haha. Så brukar jag tänka, hoppas ni kan hjälpa mig.

Nu bär de av till skolan, lång dag.
Slutar inte förens tjugo över fyra, jagvet en freda! suck .

Update: Tack för hjälpen, de flesta tycker jag ska behålla den gråa och bruna, tror de kommer bli så också. Tack så mkt, de hjälper faktiskt att höra vad andra tycker. :)


I think I'm a little bit, Little bit...



Hemma, efter mkt lång dag. Började dock halv elva med idrott, vi hade brännboll (jag gjorde frivarv). Sen vare lunch, pannkakor med socker å sylt. Därefter musikal produktion där vi jobbade på barn musikalen. Efter de hade vi frivilligt stannat kvar för att planera nollningen på våra ettor på torsdag. Som tidigare sagt har inte vi alkohol nollning, för de är bara sjukt. Vi kladdar ner dem me mjöl och annat på plattan och låter dem göra massa pinsamma saker. De så ruskigt kul, mer om de på torsdag. Därefter åkte jag till centrum och gick in och hämtade en kasse på mammas jobb, skulle lämna tillbaka två saker. Väl inne på gina hittade jag tre skitsnygga koftor som jag köpt, haha. Där brände jag 750 spenn inomloppet av en halvtimma, usch måste hålla i mina pengar.


♥ Jeansjacka - Topshop
♥ Vit tunika - Ellos
♥ Vit stor väska - Kreta
♥ Svarta leggings - Ellos
♥ Tygskor rosa - Kreta
♥ Vitt baslinne - Gina
♥ Halsband blå rosett - Oasis



Efter shoppingen mötte jag upp pappa och vi åkte och handla, haha. Pappa ville också va med på bild, fast jag försöker stoppa honom. Har ju självutlösaren på, så bilden blev lite halvrolig. Har precis käkat, och jag har en dejt ikväll, med matteboken och svenska berättelsen, fun. Ska faktiskt hitta en lucka för idol, för de vill jag inte missa. Tycker nya juryn är bra, och de ska bli kul å se. Ja, bilderna visar väl dagens outfit, enkel. De var ju ganska varmt idag, tänkte ta shorts men ångra mig. Så de blev en sista minuten outfit. Nej nu ska jag leka med svenska läxan, seyou!



Trend spring 2009






Trend spring 2009? then i'm not going to join it. Jag satt och pysslade igår kväll och klippte till ett par sommar shorts (perfekt å göra de i september javet). Så såg jag resten av byxbenen från pappas byxor ligga där, jag drog på dem över knäna och tänkte, "blir de här en trend våren 2009, så tänker inte jag joina". Hur mkt påverkas vi inte egentligen av dessa trender? tänk va mkt som man för tio år sen aldrig skulle tänkt sig använda, men som varannan svensk springer runt i idag? Visst, trender är superspännande och väldigt inspirerande. Men med de är inlägget försöker jag förmedla att de gäller att veta om man tycker om plagget, eller om man bär de bara pga att de är en trend?



Inte för att jag tror detta blir en trend nästa vår, isf så skulle jag skratta ihjäl mig, hehe. Jag tyckte de var väldigt roligt att gå runt så här, ett tag iaf. Men skulle nog aldrig våga gå ut såhär. Som jag sa till mamma för en stund sen, "vad får jag om jag går till skolan såhär" haha. Men visst vi ska inte säga för mkt, de finns massa plagg som sätt knäppa ut först i våra ögon, men sen helt enkelt blivit våra favoriter. Men vi får väl hoppas på de bästa, att detta inte blir en trend. Men om de blir så, så behöver inte jag ge mig ut i butikerna, jag har redan två byxben som väntar på mig ^^



Outfit by a tired girl




Inga bra dagens outfit bilder idag, men de fyller funktionen att visa vad jag har på mig iaf. Slutar man halv fem så finns de inte mkt krav kvar till outfit bilder alls. Vi fick sluta fyra ist för halv fem, tur de jag var så himla trött. På vägen till tuben såg jag självaste Ebba von sydow, som såg allmänt arg ut, och blängde på mig. De stod en hel bunt med finklädda människor (bla hon) utanför expert, fråga mig inte varför. Nu är det snart dags för idol premiären, funfun. De alltid roligast ibörjan då alla gör bort sig, höhö. Nej nu ska jag göra mig i ordning iför tv stunden. Är helt slut efter första dagen i skolan, har ju inte varit där på över en vecka.



Här sitter jag och slappar, hehe. Nej men jag var trött när jag kom hem verkligen. Fick kolla på när klassen dansade afrikans dans idag, fyfan va roligt de ser ut. Vart helt glad i hela kroppen, å läraren är bäst, vilken energi genom hela passet. Ska bli så roligt på tisdag och få vara med, för jag älskar när man får röra på sig riktigt ordenligt i dansen, löveit.

♥ Jeans Jacka - Topshop
♥ Blommig kjol - Sytt själv
♥ Vit overzie tisha - HM
♥ Bruna ribbade strumpb - HM
♥ Vit väska - Grekland kreta
♥ Peace armband - Gjort själv
♥ Jordgubbs halsband - Asos



Webbdesign




Världshistoriens tråkigaste webbdesign lektion, den deltar jag på just nu. 2 timmar och 30 minuter webbdesign, usch va tråkigt de är. De typ bara jag och massa killar, känner inte en kotte. Och läraren märker inte ens om man bloggar, jag trodde inte alls de skulle vara såhär. Jag som trodde jag var klar nyss, som kom läraren och påpekade en annan dum uppgift. Han förklarar så himla konstigt, han kallar en mapp för en hemsida, han sa så här: skapa en hemsida nu, ja sa: vaa? då sa han. jaa en mapp. Men kan han inte säga mapp från början då? Vill bara gå hem, hälften av klassen har redan fått gått, jag tänker säga att jag gör klar den uppgiften hemma, för nu orkar jag inte mera. Suttit här i två timmar och inte gjort något alls nästan, aja. Ikväll lägger jag in dagens outfit, hoppas ni har de lite bättre en jag just nu. Just nu kan jag inte tänka på annat en varma härliga kreta, kunde jag inte få vara där ist för hära.


Once upon time





Nu har jag jätte brottom till skolan, ägget sprack så håller på koka ett nytt. Tänkte lägga in en bild på mig när jag var liten, ni ser den ovan. Dock har jag märkt den ganska mkt, är rädd om den. Bilden är från min ettårs dag, jag älskade verkligen att bli fotograferad när jag var liten, hihi. Men nu måste jag skynda mig, slutar halv fem idag så de blir en sen uppdatering. Hoppas ni får en riktigt bra dag!



Sytt ny kjol




Ny kjol, sydde den idag. Tog ungifär en timma, den här modellen är så ruskigt enkel att sy nämligen. De ser ut som jag har kjolen jätte högt upp på bilden men har den över midjan. Samma modell som den ljusblåa i samma möster/tyg. jag ska nog ha på mig den imorgon. De faktiskt jätte roligt att sy, iaf när de enkla modeller. Men de alltid kul när de klart, å de så billigt också. Köper tyg och resårband för runt 60 kronor, ist för å pejja två hundra spenn för en kjol. Nu har jag sytt tre kjolar, och fler ska de bli.



Här är en annan bild på kjolen, när den hänger på galje. Ikväll har jag inte gjort så speciellt mkt, sytt kjolen, spelat lite sims och bloggat typ. Snart ska vi kolla på desperata hemmafruar, inne på tredje säsongen nu. Eller de har vi varit länge. Nej nu har jag annat för mig, vi hörs imorgon säkert. Jag ska tillbaka till skolan då, har fått höra att jag ligger 57 uppgifter back i matten, usch, jag som är sämst på matte, å de matte b också. Har inte matte förens på fredag, så de tur. Men måste väl plugga efter skolan, plus att jag slutar fyra imorgon. För har webbdesign mellan två och fyra, jobbigt. Fast de blir min första lektion så de kan vara intressant. Nej, nu ska jag helt enkelt sluta babbla, vi hörs imorgon sötisar!


Ge mig en fisketröja!





Okej, jag ska inte ut och fiska om ni tror det. Utan de är en viss tröja som kallas så, fisketröja. Och de är ursnygga. Ovan ser ni en fisketröja, älskar mönstret. Vill ha exakt de färgerna på de sättet fast i en större modell, de kan va en herr tröja likabra. Vill ha till leggings med uppkavlade ärmar. Åh, var kan jag hitta en fisketröja? någon som vet. Jag bor i stockholm, och har tänkt kolla second hand, för där kan de kanske finnas. Men de måste vara en second hand som specialiserar sig på mer sånna här kläder. Inte tror jag driekt beyond retro har sånt här. Blir jätte glad för alla förslag om var jag kan finna mig en. Bilden är ifrån tradera.


Jag vann fotograferingen!





Gud va paff och glad jag blev. För någon vecka sen var jag med och tävlade om en fotografering på Missjeni´s blogg. Trodde aldrig jag skulle vinna, men de har jag gjort, jag vann. Är jätteglad över de, för jag behöver nya bilder till bloggen och de jag har nu gillar jag inte så mkt. Ren lycka när man sitter här och mår halvdåligt. Och vet ni, hon bor i sundsvall men ska ner till Stockholm nästa helg, så vi kan ta fotograferingen då, perfekt. Det kommer nog bli superroligt, jag är riktigt glad.

Har precis laddat 27 dresses, usch va olydig jag är. Men jag känner att jag behöver vila ett tag på soffan, så nu blir de 27 dresses för hela slanten. Måste äta lunch sen också. Under dagen ska jag försöka påbörja syeriet me kjolen, fixa idé-klipp boken och göra lite mer små saker. Nu ska jag sätta i en cd i datorn och bränna över den, hoppas de går fort, orkar inte vänta i hundra år. Vi hörs senare!



Love my uggs



Godmorgon, hoppas ni sov riktigt gott. Jag sov helt okej, vad jag minns, höhö. Har fått problem med öronen igen, de ena örat har blivit jätte litet (innuti) och de andra knastrar hela tiden. Sen så har jag fortfarande ont i huvudet och hostar. Så jag stannande hemma idag med, men imorgon ska jag nog gå. Varit sjuk i en vecka och en dag, de väldigt länge. Satt å fifflade lite phs igår, men får inte till det riktigt på bilden. Vill kunna göra så att de ser ut som man klippt ut bilden, men de gick inte. Ja får fiffla vidare på de senare, har ganska mkt på planeringen idag, dock bara saker här hemma men ändå.



Ellos paketet




Nu har vi varit på ica och hämtat ut de efterlängtade ellos paketet. Och femtio procent av de i paketet ska jag behålla. De var fyra saker i, två underbara. Först ser vi mins nya rosa uggs. Skitmysiga och supersöta. Perfekta, åh. 299 kronor kostade dem, värt varenda öre. Nu har jag fyra par höst/vinter skor. Jag som aldrig brukar hitta några, nu har jag fyra par. Dessa, mina ankelboots, mina höga stövlar och mina ljusbruna stövlar som jag fick av mamma, hihi. Nu ska jag inte köpa mera höstskor, haha. Har så de räcker, men tycker om alla jättemycket. Jag hade aldrig uggs när alla andra hade de, då tyckte jag de var fult, men de här e så söta så.



Den här bilden är lite komisk faktiskt. Jag fottar med självutlösaren och precis när kortet tas kommer mamma in i bilden (de därför jag gapar för jag säger typ neeej, haha). Hon hade hittat mögliga jordgubbar i kylen, fyfan va äckliga dom var. Haha, ni kan ju se själva. Sen har hon en morot i högsta hugg i andra handen. Nu ska jag komma till själva köpet. En underbar blommig klänning 349 kronor men jag hade rabattlapp så fick den för 174, riktigt bra. Så söt, älskar modellen. Den är så femenin, så söt, så vacker. Jag är riktigt glad över dessa två köp, nu till två andra jag dock inte gillar.




Dessa två, inte alls snygga. Den första en volangklänning som skulle vara en volangkjol, kommer inte ens ihåg va den kostade, typ två tre hundra. Inte alls snygg, den åker tillbaka (redan packad i påsen). Sen tänkte jag testa lite på höstens trend, mönster. Men usch, mkt fulare i verkligheten en på bild. Den ligger också packad i påsen och väntar på att få åka tillbaka, den kostade nog också runt två tre hundra. Men jag är så lycklig över de andra två köpen så de gör ingenting att dessa åker tillbaka.


Nu ska jag göra lite fruktsallad och titta på tv!



Klädutrymmet fixat




Som jag pratade om i helgen hade jag akut problem med klädutrymme. Jag har ganska mkt kläder och hade ett väldigt litet klädutrymme (bara bilden till höger hade jag). Där låg alla kläder i stora högar, och de var ingen ordning alls. Så jag bestämde mig, trots att jag inte var frisk att jag skulle göra något åt det. Så jag jobbade nästan en hel dag med de, för jag gjorde de i lung takt. Så resultatet blev ungifär såhär, dock är bilderna inte såbra.


De ser inte speciellt mkt bättre ut på bilderna, men jag kan lova er. Vilken skillnad. Nu har jag basplagg och toppar på ett ställe (bilden till vänster) och klänningar och kjolar på ett ställe (bilden till höger). Insåg kanske fort, va mkt klänningar jag har. Jag hoppas verkligen jag kan hålla ordning nu, för de är så mkt enklare då. De bästa utav allt är att vi fått massa galjar av hm, säkert 30 st. Perfekt, man bara frågar när man är där och handlar, så slänger de i typ 5-6 st. Perfekt.  Precis beställt två supersnygga koftor på ellso, fick precis höra i telefonen från mamma att paketen från ellos har kommit, dock inte de jag beställde idag utan de jag beställde för en vecka sen. Ska möta upp henne vid lillcentrum där vi bor och hämta ut, spänning!



Nya blogg.se





Stort tips för er som inte gillar nya sidan!!
gå in på www.webblogg.se ist, där ligger den gamla vanliga
sidan kvar med långa aktiva listan.

Som de flesta nog redan sätt har blogg.se fått en ny startsida. Den är väldigt annorlunda om man jämför med den gamla. Den gamla var mycket enklare och stilren. Jag är inte så speciellt förtjust i den nya, tyckte den gamla var enklare och aktiva listan fick en större roll i de hela som jag självklart tycker den ska ha. Nu finns de bara tjugo planceringar och de så gott som omöjligt för småbloggare att synas då. Hela nya sidan känns väldigt inriktad på de bloggar som redan är stora. Sen tycker jag hela inloggningssystemet är krångligare. Man kan inte spara sina uppgifter ens. Nej, de alldeles för rörigt och för mkt text överallt? Visst, den ser mer avancerad ut, men krånglig.

Vilken föredrar ni, gamla eller nya blogg.se?



Godmorgon



Nu vecka, ny månad och nu förmodligen höst. Fast egentligen inte, alla kan väl sången?, ni ser den nedanför och enligt den är de sommar, så jag trallar med på sommar där med. (Grattis). Hoppas ni sov riktigt gott, jag sov helt okej. Blev väckt först av ngn som sökte pappa, sen av mamma som tyckte jag skulle gå upp. Väl när jag nu är uppe har jag skitont i magen, huvudet och hostar. Jag tycker de jättejobbigt att ha ont i magen, för man kan inte göra så mycket åt de mer än att ta tablett. ar man ont i huvudet kan man vila, ont i halsen kan man dricka te, osv. Jag lägger in dagens outfit från igår hära, är fortfarande hemma och är sjuk så det blir ingen mer outfit idag än denna från igår. Men de bättre än ingenting. Aj vad ont jag har i magen.

Januari börjar året, februari kommer näst. Mars, april har knopp i håret, maj och juni blommar mest. Juli, augusti och september är de sommar, är de då. Men oktober å november å december är så grå.



♥ Jeansjacka - Topshop
♥ Brun tunika - Gina tricot
♥ Stickad vit väst - Gina T
♥ Svarta enkla leggings - Ellos
♥ Brun liten väska - Mammas
♥ Rosa randiga tygskor - Kreta
♥ Massa olika armband - Kreta
♥ Halsband rött körsbär - Uropenn



RSS 2.0