OC



Missa inte OC ikväll klockan 20.00! 


Grey's Anatomy


Ett helt fantastiskt avsnitt av Grey's Anatomy! Preston och Alex flög för att hämta ett nytt hjärta åt Danny. Izzie gör allt för att hjälpa Miranda med förberedelserna och får fullständig kortslutning när hon får höra nyheterna om hjärtat... Sista avsnittet är nästa vecka, och jag har redan sätt trailern för den och det är helt brutalt hemsk, se den själv på http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/index 



Dagens vill ha!


De här söta små ballerina skorna är en dröm! Mina (liknade) gick sönder i våras/sommras efter, för mycket använing! De här sötnosarna är från den härliga webben www.Prettyballerinas.com Där jag beställer mina flesta skor, eftersom ja mest går i ballerina, jag är för lång för annat (178 cm).


Vänner, i alla tider!



Älskar verkligen att mysa framför tv;n med varm choklad och kolla på vänner!
De är så otroligt bra alla avsnitten, synd att de inte görs fler längre,


Paket från Asos!




Idag när jag kom hem, väntade ett paket till mig från Asos. Jag tycker de gick väldigt fort ända hem till mig från London. Klänningen är super söt och mysig i en marin färg. Lagom längd och perfekt formel, jag är super nöjd, de här var också mitt första köp från Asos och de ska nog bli fler, Ovan är det än bild på mig i klänningen och en från Hemsidan.


Såld!



Igår sålde jag min Lg8120 till min bror, mycket bra pris, fick tre hundra för den och den har 2-3 år på nacken! Sen så var den ganska repig och helt enkelt använd! Nu har jag iaf 300:- att spendera på sånt som jag tycker om! väldigt glad och lite klirr i kassan skadar aldrig!



Leggings strumpbyxor och mössa!


Varit och shoppat lite idag, hitta leggings i vitt strumpbyxor (väldigt sköna) i grått, och en söt liten mössa i vitt! mössan är från Åhlens och de andra från HM, även tränat idag, väldigt roligt å komma tillbaka igen, men var inte så kry i huvudet en, lite sjuk fortfarande! 

                                                                                   OBS: kan ej blogga så mycket denna vecka, mycket i skolan!



Hammarby backen!





Idag har jag varit och åkt skidor i hammarby sjöstad. Väldigt roligt faktiskt, kändes som man var i sälen och åkte skidor. Mysigt och härligt med sol! de ända jobbiga var köerna i de två liftarna, man fick stå och vänta i 10-15 minuter så man vart fort kall! Men en rolig dag med skidåkning!



Postorder!

Då kom postorder kläderna & skorna från Ellos. Första bilden (även sista) blå topp med puff ärm ska jag nog behålla för de va bra längd på den, sen så var den söt. Andra bilden är en klänning som skulle matcha med leggingsen, men de tycker inte jag de gör så ska nog tbx. Första skorna ut var alleles för stora för mig och sen ingen höjdare. Andra paret var jätte fina, så dom vita stannar nog här. Sen kommer mina söta favoriter, dom gula och röda, tihi! så söta, ska nog beställa ett par i blått oxå! Jag är ganska nöjd med min beställning men vi får se. Vad tycker du?



Helg!



Gjort lite NO frågor nu! usch, det är väldigt ointressat tycker jag iaf makrokosmos och sånt. Jag får göra flera på söndag, om jag hinner ;p . Nu ska jag njuta av min helg, även fast jag varit hemma hela veckan så blire lite skillnad när man kan gå ut och göra saker :D. Fått ett till postorder paket från ellos. Besviken. Saker som på bilderna matchar, matchar inte i verkligheten. Skor blir fula i min storlek 39/40. Ska nog behålla ett par skor och en blus. Fottar dem senare ikväll och lägger ut. Hare bäst!


No arbete och skor?

Tänkte passa på och blogga lite, innan jag sätter igång med mitt stora arbete i no, får skylla mig själv, jag har lagt det åt sidan hela veckan! men jag ha varit sjuk så har inte haft den glöden för att plugga. Det kommer nog ta stor tid av min kväll, kul! Men som sagt jag får skylla mig själv!  Vart rätt sugen på de här skorna som jag såg idag på hemsidan från La redoute, rätt söta! har inga svarta pumps!


Hm beställning


Hm beställning 3
Nu har kläderna kommit från HM, både nöjd och missnöjd, den här tröjan ska jag nog behålla för de är ett bra basplagg, och sen så var priset under 100 lappen oxå!

Hm beställning 2
Sen den här klänningen me en liten rosett tycker jag är rätt fin, får en känsla av att man är en liten katt, haha. Men den överväger iaf till att stanna här hemma.

Hm beställning 1
Sen den här koftan som jag hade så höga förväntningar för och de blir ännu hörge nu när jag har den här hemma, jag älskar den. supermysigt skönt tyg! köp den du med, den finns även ute i butikerna.


Jag beställde även lite fler klädes plagg som jag ska behålla och inte, hade inte tillräckligt med plats på mobilen för att fotta dem, men jag kanske lägger ut dem en annan gång.
Tyck gärna till om vad du tycker om kläderna!


Hemma + sjuk = hela veckan!

Sjuk
Varit sjuk hela veckan, och ser inte bättre ut en att jag blir hemma imorgon oxå, kanske ska ta mig sammen och gå till skolan. För ärligt talat så saknar ja skolan... lite! Iaf tänkte visa dagen vara-hemma-och-vara-sjuk-kläder! Snart lägger ja ut alla kläder som kom från hm, både besviken och missnöjd!



Nyheter från HM


Klänning 298:- helt fantastisk / HM



Två klänningar, till vänster 498:- , till höger 298:- båda super härliga! / HM



Jacka 298:- härlig härlig / HM


Det finns ännu mer härliga plagg på www.hm.se härliga plagg till er som är sugna, jag la ut mina favoriter men de finns mycket mer på hemsidan! Lycka till.



Ipod hörlurar!


Super söta hörlurar som passar till mp3-spelare och ipod's. Funderar på att köpa ett par till min ipod, är förtjust i rosa. Dom är inte speciellt dyra heller, 179:- kr. De kan behövas nu i vintermörkret, men jag har inte riktigt de summorna i plånboken, får fråga mamma & pappa om de kanske vill ge sin dotter en liten present, haha!

HängMössa!!




Jag blir jätte irriterad, har verkligen letat överallt och jag hittar verkligen ingen hängmössa. Jag vill verkligen ha en och har kollat överallt, så om du vet var de finns (inte hm och åhlens, redan kollat där) så skriv skriv! Jag skulle bli superglad!



Äntligen klar!


Äntligen klar men min beställning från Asos, det har krånglat i flera dagar men bankkort hit och dit, men är lite fundersam över hur jag kommer få min beställning! Engligt medelandet jag fick av dem kommer mitt paket till durren! Är de meningen att man ska sitta hemma å vänta på paketet, för de kan väl knappast lämna de untanför durren! Kanske någon som vet hur det går till? Iallfall så ser jag jätte mycket fram imot den här förkledels klänningen. Med lite högre modell, de fanns en annan som satt under bysten men jag gillar den här mer, och den är i marin också så det blir lite färg i garderoben! ♥


Äntligen klar!


Äntligen klar men min beställning från Asos, det har krånglat i flera dagar men bankkort hit och dit, men är lite fundersam över hur jag kommer få min beställning! Engligt medelandet jag fick av dem kommer mitt paket till durren! Är de meningen att man ska sitta hemma å vänta på paketet, för de kan väl knappast lämna de untanför durren! Kanske någon som vet hur det går till? Iallfall så ser jag jätte mycket fram imot den här förkledels klänningen. Med lite högre modell, de fanns en annan som satt under bysten man jag gillar den här mer, och den är i marin också så det blir lite färg i garderoben! ♥


.

.


HM Spring 2007




Den här kappan tycker jag är otroligt fin! så söt så, men jag kan tyvärr inte beställa mer från hm, för faktran kom nyss på 6 000, och de gör inte min plånbok speciellt glad.



De här hade jag tänkt beställa för en månad sen, men de var slut sålt redan då, synd så synd men man kan inte hinna med allt. Hoppas dock på att de kommer in liknande.  



Nu ska jag gå upp och sova en stund på soffan, är trots allt hemma och är otroligt sjuk, kanske ska göra i ordning en kopp te för halsens skull och ta några knäck för min skull :)



Klassresa - Danmark!



Härligt härligt! fick igenom mitt förslag om att åka till Danmark på klassresa. Superduper glad :) Men nu måste jag bara hitta massor me förslag på vad vi ska göra, om man tänker efter så finns de inte så mycket mer en tivoli och legoland i Danmark! har du något förslag på vad man kan göra i Danmark? Det ska bli ett bra avslut på 9.1, innan alla börjar på gymnasium & går skilda vägar.

♥ Se you soon baby! ♥

♥♥♥♥



Elakartad förskylning!

Här inne har man varit hela långa veckan, jag måste nog ha en väldigt elakartad förskylning som aldrig ger sig, jag blir bara sämre och sämre, och jag som har så mycket viktiga saker iveckan, speciellt i skolan! Sen som ett till litet retmoment har det blivit världens finaste väder utanför. Vill så gärna ut och gå en sväng och sola lite, men jag kan knappt ta mig upp för trappan till soffan, haha patetiskt är det. När man är frisk vill man man vara hemma och va sjuk, men man uppskattar inte att vara frisk och ha alla möjligheter i världen att göra vad man vill förns man är sjuk.  Lite tråkigt, för de samma sak varje gång, man lär sig ofta inget av att vara sjuk, eftersom man inte kommer ihåg hur illa de va. Hela min vecka är förstörd men hoppas jag kan gå nästa. ♥

Intressant eller Populärt?



Det finns hur mycket bloggar som helst och ibörjan så besökte jag de bloggar som stod som mest aktiva! Sen började jag söka på mer detaljerade bloggar och fick upp mycket intressantare inlägg än vad det är på de mest populära bloggarna.

Troligen är det väl så att de som hör hemma på toplistan känner ett krav att uppdatera sin blogg hela tiden och det blir inga intressanta inlägg, liksom seriöst vem kan skriva 4-5 inlägg per dag som är intressanta? De ända bloggarna som jag tycker är läs-världa på topplistan är Engla's & Ung Mamma 15.

De andra tycker jag har meningslöst innehåll och de finns inget å läsa som är intressant. Men om (som jag gjort) man söker på tex mode så får man upp vissa bloggar som kanske skriver ett inlägg per dag som verkligen innehåller något men har inga besökare, de är de inläggen och bloggarna som borde vara på toplistan! Jag säger inte att min blogg är speciellt intressant, för om man kollar på dem som har intressanta bloggar så har det oftast varit medlemmar i flera år.

Det finns också bloggar som lägger ner för mycket tid på att fixa och göra sin blogg så fin som möjlig och har bara blajja inlägg som verkligen är dö tråkiga. Självklart så vill man ha en fin blogg som är unik, men att ändra utseénde på den varannan vecka förvirrar bara läsarna och bloggaren har ingen tid över att göra det rätta, blogga!

Hoppas ni få som läser detta förstod vad jag menade och tänker på det i framtiden!

Berocca hjälper inte!

148935-171

Det jobbiga med berocca är att man ska ta det INNAN man blir sjuk! hur ska man veta innan man blir sjuk!? för har man börjat bli småsnuvig så hjälper den inte! Jag är dunder förkyld och det finns ingenting som hjälper! Någon som vet ngt som är bra å ta vid förkylning?


Leggings = ett måste!



Jag älskar verkligen leggings! det finns otroligt mycket olika matrial färger och längder. Men ett måste tycker jag är att ha de tre basfärgerna när det gäller leggings, gråa vita och svarta! Jag har även randiga rutiga prickiga enfärgade i rött, blått, lila, mörkgrön, havsblå och leopardfärgade. Jag tycker det är perfekt att ha färgade leggings om man har tex en svar eller vit klänning till! piffa upp det lite.

De här är två klädesplagg som
jag tycker passar ihop!
Zooma

Bara för att inte se exakt ut som precis alla andra gör just nu!
OBS: de passar mycket bättre ihop i verkligheten än på bilden :) ♥


Musik + Blogg

♥ Hejhej

Är det någon som har koll på hur man gör för att få musik på sin blogg?
Isf kan väl dudå skriva ett litet inlägg och berätta :>) ♥

Vårens längtan!


In the Summer Time - Shaggy!

Jag längtar!
Ska (nästan till 100 %) åka till Bahamas Atlantic i vår! Jag har alltid velat åka dit sen första gången för 4 år sen jag såg filmen (holidays in Bahamas) den filmen utspelar sig på hotellet! Härligt härligt, varmt varmt! Då passar verkligen låten In the Summer time! Ska du åka någonstans i sommar?





Klänning Svart/vit



160091-25



♥ Den här klänningen har jag köpt på gina tricot i veckorna efter nyår. en söt klänning tycker jag, tyvärr har jag ingen bild när den är på pga att jag är sjuk och inte är i humör
för att pröva kläder! :/ Men jag tycker den är värld att hamna på min blogg idag! Vad tycker du själv om den? ♥









Måndag, hemma dag!

Idag är jag sjuk och är hemma från skolan! skönt att vara hemma och ta det lungt men ändå jobbigt att vara sjuk för man orkar inte lyfta ett finger, Jag orkar blogga lite iaf.

 
 Tänkte baka lite knäck senare om jag orkar!
 Eftersom julens knäck blev helt förstörd 
 då jag använde Norsk socker! ett tips
 använd svenskt socker när du bakar
 de löser upp sig mycket bättre!




♥ Väntar även på min hm beställning! vill gärna att den kommer idag så jag kan använda koftan med rosett (vanilg färgad) imorgon! Vi får väl se om jag har turen med mig! Berätta gärna du om du har fått ngn beställning än ♥


In the bag!

Innehållet i väskan!
Tänkte att det kunde va kul att visa var man har i väskan, (borde fler bloggsidor göra) ganska suddig bild för den är tagen med mobilen, men jag kan alltid förklara vad som är i den!

• Väska - debenhams stockholm!
• Plånboken - Cypern
• Ipod - med rosa gummiskal
• Kalender - rosa bandet
• Parfym - Naomi Capbell
• Skåpnyckel - designad själv!
• Borste, snoddar & hårnålar - HM
• Läppglans - Åhlens
• Penna - bokhandel
  
                                                ♥ Sen så varierar det alltid vad man har i väskan, 
                                              men just idag såg de ut så här när jag tömde den! ♥


La redoute beställning!

Hejhej igen!


Kom in för en stund sen efter invigningen av pulkabacken! jag är frussen och bestämde mig för att kolla in la redoute's hemsida lite och detta hittade jag, och det blir nog inge mer beställning där ifrån i år.

 
Blus i helsiden från ET VOUS. Små stråveck fram,
högst upp på ryggen och på ärmarna. Klädda knappar. Kort ärm.




Linne. Dubbla axelband som är korsade bak.
Brett band och rynkor i nederkanten ger en blusande effekt.


Zooma
Topp i helsiden från SOFT GREY. Crepeliknande material med guldfärgat
mönster! Korslagd V-ringning. Dubbla, volangprydda ärmar. Skärning under bysten.


Zooma
Lagda veck under den breda linningen ger lagom vidd ...
Matchande knytskärp, hällor, dolda hyskor och dragkedja.


Zooma
Smala jeans med låg midja. 5-ficksmodell.
Gylf med dragkedja och metallknapp.



Där var det slut på min beställning, ganska få saker men det blev ganska så högt pris på allting, Totalsumma: 1 865, hehe men det blir nog alltid något som inte passar som åker tillbaka, brukar vara så och då blir priset längre!


Söndag

Hej

Då var det veckans tråkigaste dag igen, känns rätt bra för att vara Söndag och jag har en hel del att göra. Nu har vi fått otroligt mycket snö hem till oss i Stockholm också och det känns jätte roligt, därför ska jag och en kompis inviga vår pulka backe som alltid. Sen ska jag kolla igenom lite olika gymnasieskolor eftersom de snart dax att söka, spännande men ändå (som jag känner nu) orkar jag knappt gå klart grundskolan. Vill hällre göra något spännande och något nytt som gör att man blir piggare och gladare och ser fram imot något igen, tex Ung Mamma 15's blogg (emelie) den är verkligen jätte inspererande och ibland när jag läst en lång stund så vill jag också ha en liten spellevink hemma hos mig och mysa med.

I kväll har jag dans träning för första gången på de nya året, få se hur det går eftersom jag är halv sjuk, måste ändå betala tävlingarna så måste dit. Det är aldrig något roligt att titta på på tv när det är söndag, så jag funderar på att städa rummet sent ikväll när jag kommer hem.

Hoppas ni får ett trevligt avslut på veckan, Tjo tjo!

Hjälp!



Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om på min blogg, mitt liv? mode, eller något annat? säg gärna till om du har något förslag för annars lägger jag nog ner bloggen, :/


Äntligen!



SNö

Äntligen har det kommit lite snö hem till mig oxå! Varit en tråkig vinter utan vinter mys med kalla fingrar! Hoppas de håller i sig februari ut, sen får det jätte gärna bli kanon varmt igen så man kan använda vår kläder! Men just nu vill jag bara mysa i vinter mörker med varma drycker! ♥ Grattis även till Emelie som födde sin dotter Wilma den 17 januari! ♥


Devil in Prada!





Härlig jacka Anne Hathaway har i Devil wear prada! (djävulen bär prada). Jag älskade hela filmen och de passar alla kläd intresserade för de finns så många snygga plagg i filmen så man bara vill rusa ut på stan å hitta dem! ♣


Tick Tack!

 

Let's Dance



Även Anna Sahlin och Lasse Brandeby tävlar i Let´s Dance 2007 som nu lanseras på nätet. FOTO: Scanpix.

Då var andra avsnittet av dans programet Let's Dance avklarat, med både skratt glädje och förvirrning! Tyckte alla hade gjort en klar förbättring, men det känns som Lasse inte tar något med den här serien seriöst, han avbryter en ganska skapligdans med att prata och byta rörelser. Lite tveksam på hans inställning. De par som bjöd på mest underhållning var Tobbe och hans danssör! vacker dans med roliga och passande inslag. Anna och Tobias var oxå ett bra par. Underhållande men på olika nivåer, Vad tycker du själv om kvällens program? ♥

Topp tre från mig!
♥  Tobbe blom & Annika Sjö.
♥  Anna Sahlin & Tobias Karlsson.
♥  Ebba Hultkvist & Jonathan Näslund.


Nyheter från Asos!




Den här klänningen från nyheterna på Asos tycker jag ser hel mysig ut! ska nog lägga till den på beställningen från Asos!


Även den här chock lila klänningen från Asos nyheter, den är väldigt fin och enkel!



Den här skon oxå från nyheterna! den ser rätt perfekt ut! för dem med lite kortare ben! engligt mig. Jag är 178 cm lång och därför måste jag välja bort dem från en eventuell beställning!


Blusen är från HM




Fått lite förfrågningar på var blusen var ifrån, den är från hm's nyheter Dived. Men passa på och köpa nu för flera stolekar är redan slut! Kram


Hm beställning, igen! Divded




Ojoj, vilken dyr räkning som kommer komma .. snart. Förstår inte hru de kan ha blivit så mkt! så mycket fint som finns, har beställt igen, skam! Måste sluta direkt!! innan jag får börja käka nudlar på heltid! Men den här klänningen och toppen me puff arm var helt änkelt nödväninga, haha! Hur gåre för er? några gigantiska fakturer på g?


Sött Halspand!




Det här härliga underbara halspandet från ASOS (super bra sajt) är hel härligt! ska investera det i helgen då barnbedragen rullar in på kontot! Supersnyggt (ca 297 kr)


Kate Moss





Jag tycker de här pumpsen som Kate Moss har på sig är väldigt fina, hittade dem på ASOS, vad tycker du om skorna?


OC is back in business!





Äntligen är OC tillbaka i rutan igen, efter jullovs uppehåll har tankarna fått gå runt utan svar, men nu börjar allt falla på plats igen. Ser verkligen fram emot en ny säsong med både sorliga och posetiva avsnitt. Är du en OC-freak? eller vad tycker du helt och hållet om att serien är tillbaka.?


Ebba von Sydow & Mischa Barton



Ebba
Någon som har super koll på Ebba von Sydow? jag tycker om hennes klänning/kofta som hon har på sig på den här bilden, var finns den eller liknade? Sen för dem som läser veco revyn så var det ett uppslag om Mischa Barton med massor med små bilder på henne i söta klänningar, speciellt dom enkel färgade i svart och vitt, och den som var lite sjömanns aktig med blåa och vita färger. Hoppas någon har lite koll på dem och kanske kan tipsa om något! Hare bra


Länken till klänningen

En av mina besökare frågade om länken till den söta klänningen frånm Asos och här kommer den:
http://www.asos.com/Coleen/Pinafore-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=140905&cid=2632

Jag har en till fråga, hur betalade ni? med era föreldras kort (om du ej är mydig) eller med ditt eget? eftersom inte mitt kort går att använda där (nordea). tacksam för svar :)

Vinterskor i sista minuten!




Jag har väldigt speciella fötter och därför svårt att hitta skor, känns som jag prövat alla skor i hela stan! men som sagt nu har jag hittat ett par på Asos som ser verkligen ut å passa mina fötter, långa å smala. I stildragen tycker jag dom är jätte söta och längtar tills jag få gå i dom i vinter kylan! om de blir ngn  ;)


Söta Shorts




De här shortsen tycker jag är ursöta, passar både nu och i vår, de finns att köpas hos Asos,  Vad tycker du själv om shortsen?


Asos, säkert?





Jag älskar den här klänningen från Asos men, någon som har koll på hur säker sidan är? så man inte lägger ut kortnr osv och sen blir blåst på 1000-tals kronor, konstig nog kan man inte beställa via faktura? Jätte tacksam för svar, å säg gärna va du själv tycker om klänningen :)



HM beställning klar!



Då var jag klar med min beställning från HM, många plagg kommer i mars!! Beställde ganska sent så jag får skylla mig själv, tex blusen neranför på bloggen i vit/svart kommer i slutet mars, jag vill ha den nu. Iaf den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Har du gjort någon beställning än? ♥


Härlig skjorta från HM


Härlig kjorta från hm till ett bra pris på 246:- kr. I lång modell. Kort, uppvikbar ärm med sleif. En bröstficka med sleif och knäppning. Hällor och knytskärp i midjan. helt enkelt ett bra sommar plagg i den varma hettan!

Topp fyra, blusar!




♥ De här fyra blusarna från HM med krage och kort puffärm. Dekorativa ficklock. Figursydd med knytband i midjan är helt underbara, skulle tänka mig att ha alla, om jag ska välja en så är den svart/vita min favorit. Vilken tycker du ser bäst ut? ♥


Blogg, te och städning!



117164-133
Idag har varit en jobbig lång tråkig dag. Vaknade ganska sent och kände mig seg, hade inget planerat inför dagen så det vart en dag hemma. Jag bloggade lite på förmidagen och hittade en otroligt söt kofta som jag vart stört kär i, kanske ett köp inför nästa helg. Dagen var lång och tråkig så jag ställde upp för familjen och städade, badrummet! Jag tycker om att städa men badrummet är inte de trevligaste stället att piffa till på, det vart ganska shyst en då, enligt mig! Nu sitter jag här igen och bloggar med en stor kopp te. Hoppas alla andra hade en trevlig Lördag, imorgon är det full rulle igen. ♥


Kofta, Mike & Chris

Kofta, Mike & Chris
Den här koftan från Mike & Chris är helt underbar, Jag letar precis efter en sådan liknade kofta, mysig men ändå stilren, (finns att köpas hos http://shopaholic.jetshop.se/). Jag letar efter liknade kofta som på bilden, men till ett bättre pris. Så jag undrar om någon har koll på bra hemsidor, buktier eller märken som har liknade koftor. Jag skulle göra allt i världen för att ha 800 spen på kontot just nu och köpa koftan. Men som sagt pengar varar inte för evigt och efter några besök i stan är de slut för tillfället.



Ashley and Mary-Kate are Positively Animated







Teen Vogue gjorde i sitt December/Januari nummer ett special nummer en dubbel cover med Mary-Kate & Ashley Olsen. Mycket smart försällningsplan för att få riktiga big fan att köpa båda nummren. Under här kan du läsa tidningens innhåll (Engelska) och ta del av smaskika detaljer om tjejernas framtid.





Dolce and Gabana’s Raise Awareness



Mary-Kate OlsenAshley Olsen

Systrarna Olsen Var nyligen på Dolce and Gabana's Awareness, där båda visar en lite ny look. Ashley Olsen (till höger) har blivit en liten look a like, och färgat håret brunt. (även Mary-kate på nyare bilder har färgat håret blont). Jag tycker Ashley har en mycket mer säker och bekväm stil än Mary-Kate just på de här bilderna. Jag tycker att Mary-Kate's klädsel känns en aning påhoppat och konstigt. Ashley Olsen lyser iaf, kanske hade tvilling systern än dålig dag.


Let's dance



Let's dance

Då har första avsnittet av vårens dans/humor program startat. Ett fartfyllt och bra program med roliga inslag, vissa var verkligen begåvade och dansade riktigt bra. För mig själv som är dansare, tycker jag de synd att inte disco dans ingår. Men ser fram imot en vår med let's dance. Även så var Anna Salins klänning underbar och hon och hennes partner gjorde det bästa framträdandet ikväll engligt mig, vad tycker du om kvällens program?


Topp tre, klänningar!



Klänning, HMKlänning, HMKlänning, HM
Inför våren är nog klänningen det största plagget för mig, här över har jag tre fantastiska klänningar från vår nyheterna från HM. Är du intresserad av dem eller annat besök www.hm.se. Tyck gärna själv till vad du tycker om klänningnarna, eller tipsa om någon klänning du ser fram imot att bära i vår.


Kändisar är precis som vi?



Paris

♥ Alla människor kan ha en bad hairday, även kändisar. Men en stor skillnad mellan vanligt folk och kändisar är att de har alla chanser i världen att se bättre ut. De här en stor penga summa som de kan spendera på sitt yttre. Jag skulle drömma om att bli stylad och fixad till max innan jag skulle gå ut på stan. De så många tidningar som skriver ''Kändisar är precis som vi'' nej? En vanlig människa har inte alls samma möjligheter att förbättra sitt utseénde och fylla klädskåpet med nya trender varje dag. Det är skönt för en av oss vanliga att inte behöva känna att man måste vara stylad till max varje dag som en kändis måste tänka på ofta, (vissa mer än andra). Men visst är det alltid roligt att lägga ner lite extra enegi ibland på sitt yttre med både fina kläder och bra smink. Det är därför vi älskar att frossa i tidningar med heta kändisar och deras senaste kläder.  Titta bara på underbara Rachel Bilson och hennes helt fantastiska klädsmak. En bra tjej att titta och inspereras av tycker jag.



Man ska nog ändå försöka klä sig som man känner, hitta sin egen stil därför är en grundbas för mig att kolla på just it-girls med rätt känsla, för att sen lägga till sina egna favoriter och skapa en egen stil. Vill du veta mer om Rachel Bilson och hennes stil, besök då. http://www.rachel-bilson.com/ Där du kan hitta nästan allt om Rachel och roliga skvaller. Lycka till med din stil och dina värderingar över mode. ♥



Vänner återförenas?



Vänner säsong 1

Läste en atrikel i en tidning om att Jennifer Anistion skulle tänka sig att göra ett till sista avsnitt, men att de dock svårt att få till en inspelning som passar alla. Något som jag tror skulle uppskattas av många. Det pratas om ett thanksgivning avsnitt där förhoppningsvis alla 6 ska vara med plus Chandlers och Monikas tvillingar och Rachels och Ross dotter Emma. Det är bara och hålla tummarna och hoppas på mer av vänner. Det finns 10 säsonger ändå om man är vändligt ''vänner'' sugen. Jag medelar om jag hör något nytt om det här via bloggen.


La redoute



Laredoute (Katalogen)

Kollat igenom La Redoute katalogen (väldigt tjock), hittat några vädligt härliga sommar plagg, i tunna matrial i förhoppningar om en supervarm sommar i Sverige.  Det känns lite onaturligt med värdret just nu och vem vet vad som kan hända med sommarn? Men hoppas på det bästa, Jag lägger ut bilderna på kläderna i slutet av helgen. Over and out.



Marissa Cooper lämnar OC



Marissa Cooper lämnar OC


Marissa Cooper (Mischa Barton) lämnar OC.

♥ Superpopulära Marissa har haft det tufft. Förra säsongen bytte hon skola och träffade en ny vän Johnny – som tog sitt liv. Sedan gjorde hon slut med Ryan och träffade snygga men farliga Volchok vilket ledde fram till hennes död. Volchok prejade Ryan och Marissas bil av vägen och hon omkom. Man kan gissa att många OC-fans kommer att sakna karaktären Marissa.
Det finns två olika håll på att Marissa lämnar OC. En källa säger att hon har blivit sparkad från sitt jobb för dåligt uppförande, andra källan säger att Mischa ville gå vidare och därför kommit försent till inspelningarna för att bli sparkad. Men jag litar nog på Mischas förklaring, hon dycker upp i vår i sin nya film '' Oh in Ohio '' där det har omskrivits om att Mischa gör sin allra första sex-scen i. Även kompisen Rachel Bilson (Summer Roberts i OC) har premiär i vår med sin nya film '' The last kiss ''.
Jag kommer sakna Marissa i serien (en av mina favoriter) som många omröstningar också tyckt till om, OC är inte OC utan Mischa. Men jag tror att det här inte är det sista vi ser av Mischa Barton, Usas Next big thing som hom kallades av stora tidningar i America när hennes start började i OC. Vi får hålla tummara för Mischa och snart kan vi se henne för första gången på vita duken.  ♥




gott nytt år

                        


       
gott nytt år


GOTT NYTT ÅR


RSS 2.0