Väntar Nicole tvillingar?



Den superstora magen på lilla lilla Nicole Richie har fått pressen att spekulera i om det kanske är tvillingar som finns därinne.

Enligt en källa till skvallerbloggaren Janet Charlton väntar "Simple Life"-stjärnan två bebisar. Insidern tror att Nicoles talespersoner kommer att släppa informationen när det gynnar henne som bäst.


 Nicoles vänner, däribland Paris Hilton annordnade, en baby shower för några veckor sedan. Av presenterna att döma, som exempelvis på Christina Aguileras fest var uteslutande blåa och "pojkiga", verkade ingen av gästerna veta om det ska bli en tjej eller en kille.

Med tanke på att blivande pappa Joel Madden själv har en tvillingbror, Good Charlotte-kollegan Benji Madden, ökar chanserna att ryktet stämmer. Möjligheten att få tvillingar brukar visserligen hoppa i generationsleden, men det finns ju i alla fall i släkten. Återstår att se vad som kommer ut ur lilla Nicole i början på nästa år...




  




Kommentarer
Postat av: cassandra

asså är inte joel och benji enäggstvillingar. För enäggstvillingar är inte ärftligt. Men hon kan ju få det ändå! Men inte genom honom då iaf. PUSS

2007-12-04 @ 20:42:54
URL: http://ypperligheter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0