Renée Zellweger



Renée Zellweger, född 25 april 1969 i Katy, Texas,
USA, amerikansk skådespeleska!


Vi känner nog igen Renée bäst som den lätt överviktga Bridget Jones. Men Renée har gjort så mycket mer än bara det. Senaste filmen hon medverkade i var filmen Cinderella Man där hon spelade Mae. Men innan dess har hon hunnit med att medverka med röst till Hajar som hajar, Chicago som Roxie Hart och The Bachelor från 1999 som Anne Arden. Om vi ska undangå hennes filmkariär, vad finns det då att säga om Renée?



När Reneé gått ut High School var en cheerleader, gymnast och medlem i drama klubben. Reéne hade aldrig förut planerat att bli skådespelerska utan valde till en kurs på universitetet för att slutaföra hennes matrial som hon byggd upp inom drama. Men när hon gått ut skolan visste hon direkt att de var de hon ville jobba med.

1993 i Filmen Dazed and Confused hade hon sin första roll som en high school senior och efter den filmen hack i häl var det Return of the Texas Chainsaw Massacre som kom ut år 1997. Efter dessa två filmer fick hon massor med erbjudanden om roller, både stora och små en efter en.



Efter Bridget Jones filmerna så skulle hon återanpassa sin vikt till normal vikt igen för henne. Hon gick 32 km varje dag och åt kolhydrafria måltider, vart hon någon gång hungrig utöver det smaskade hon på en isbit.



Plugg + Sol!




I Stockholms trakterna har vi faktiskt sol och 20 grader, de helt otroligt mysigt. Sitter på balkongen i solen och skriver på min engelska, ska ta med den imorgon och låta någon där rätta den. Sen på eftermidagen skriver jag rent den. SÅ härligt med sol, beställde nyss gossip girl som jag ska läsa som engelska bok. Hoppas den är bra. Nej snart är det dans, sen gäster ojoj. Skynda Skynda Gunde!



Powerwalk!

Man kan kalla det vad man vill men nu har precis jag varit ute och gått i en och en halv timma i snabbt tempo. Det var mina föreldrar som fick ut mig på de, jag låg och degade på soffan sen så gick vi ut. Efter halva tiden var jag helt slut. Det var verkligen jätte jobbigt, men nu när jag är tillbaka är jag väldigt stolt över mig själv. De så fint att gå här där vi bor också, runt vattnet upp runt golvbanan och ner till vattnet igen, ingen trafik alls nästan.
En väldigt bra start på en annars så tråkig dag.


A Little thing, me!

image618

Det här är alltså jag, bloggaren bakom Sweet16.
Fick en förfrågan om att berätta mer om mig själv så här kommer det.

Lite ytlig information först tänkte jag. Jag är 16 år gammal, går första året på St eriks gymnasium. På fritiden tävlingsdansar jag på hög nivå, har tävlat sen jag var tio år och dansat sen jag var 6 år. Mer än halva tiden av mitt liv har dansen varit en del av mig. Dansade mkt olika saker som yngre, street-hiphop-jazz-disco. Men min favorit och det jag sysslar med nu är disco dans.

När jag inte tränar eller tävlar är jag hemskt gärna hemma, myser och kollar på tv med godis popcorn och läsk, ni kanske tycker de låter tråkigt men mitt liv är ganska ansträngade på dagtid så jag sällan känner för att göra andra saker än att slappa. Men när jag är pigg och glad går jag på bio med vänner eller har tjejkvällar osv. En sak jag kan säga direkt och något jag står för är att jag dricker inte alkohol, har aldrig gjort det heller. För de första så vill jag inte, för de andra så går de inte så jämt ut när man tävlingsdansar för de tredje kommer jag ihåg alla trevliga stunder jag haft för jag varit nykter. Känner dock bara en annan tjej som tycker och gör som jag.

Lite mer djupare frågor då. För tillfället har jag ingen pojkvän, utan jag är en gladochsocial singel. Ni vet nog ganska väl att jag älskar att shoppa och gör de nästan dagligen, de inte bra menmen jag blir glad när jag shoppar. Jag är väldigt frammåt av mig och älskar att prata. Bjuder ofta på mig själv och gillar att synas. Kan nog inte komma på så mycket mer att säga, men om de är något ni undrar så fråga bara.

Så glad jag blir!

Fick en jätte trevlig kommentar nyss av en tjej i min ålder :) blir så glad när jag får höra sånt. Självklart kan jag berätta mer om mig själv, men jag ska iväg på dansen snart men så fort jag kommer hem lovar jag att jag kastar mig över till datorn och skriver om mig själv :D tack, tusen tack! uppskattar alla som läser min blogg så mkt :)


Stockholm Studiooo!

De var så otroligt roligt, vilken upplevelse! Kom dit runt klockan tre, och fick vänta en stund, sen fick jag byta om till min första outfit, efter de kom en tjej fram till mig och frågade om jag ville söka till deras modellargentur, vart
verkligen jätteglad :) så ska på en casting snart, kanske ska gå på en personlig, hihi! ska ringa dem senare.

Sen började hon sminka mig och de vart as fult först med för röda läppar och för mkt smink under ögonen, men efter en stund sa vi till och de fixade till det och de vart supersnyggt, de satt även upp mitt hår då med hårnålar.

Sen fick vi vänta en stund, och därefter skulle jag börja fottas! gick superbra och de tyckte fotografen också, roligt att vi bytte ställningar och bakgrunder, bytte även om imellan till olika outfits. Jag vart så glad över bilderna, de vart så himla snygga, och många vart det. Så vi köpte 18 st ;D Fick mkt beröm av en annan manligmodell som jobbade där, han tyckte jag var as duktig för att ha gjort de första gången. Sen så gav han mig asbra tips innom modellyrket och sånt, och hur man bäst går till väga, tusentack! Han bjöd också på fyra bilder :D de va verkligen snällt gjort.

Kom precis hem, och har överfört bilderna på datorn, tänker faktiskt visa några för er, men jag lägger in dom om en stund för måste markera dem lite så ingen snor dem! för de inge roligt alls.  Nu ska vi äta hemmagjord pizza som är en av mina tre favorit rätter, mums!





♥ Finally Friday ♥

image607Så var de härliga Fredag igen!
Finns ingen bättre dag en Fredag.
Idag ska jag ju somsagt på fotto grejen
på Stockholms studio efter skolan. Ska
verkligen bli as ballt och roligt. ♥

image608

♥ Röd A-linje topp - Ellos
♥ Brun stickad kofta - Gina tricot
♥ Marinblå Jeans - Diesel
♥ Svarta Skor - dinsko
♥ Örhängen hjärtan - Guldfynd (trorjag)
♥ Halsband äpple - Gina tricot
♥ Alternativ skor bruna - skopunkten










Det är extremt ovanligt att jag använder
Jeans, men eftersom jag ska till fotografen
med tre olika outfits tyckte jag de vart enformigt
bara med leggins och strumpbyxor. Så därför
tog jag jeans. Hade lite svårt med skor också
har aldrig klack, eftersom jag är så lång, men
de var snyggt till jeansen, så tar nog med båda
haah, Tror jag har på mig de bruna på morgonen
även om jag blir längst i hela bussen, Vart mkt bilder idag ;D



Stockholm Studio



Imorgon alltså, då är de dax för Stockholmstudio.se. Ska verkligen bli superkul, har väntat länge på ett sånt här läge och de här verkar as roligt. Har valt ut tre outfits som jag ska ha med mig, resten fixar dom. Längtar verkligen till imorgon, hihi!
Hoppas bilderna blir bra, då visar jag dem :)



Travolta Collection ♣


image606

Samlingsboxen släpps idag, köp den med aftonbladet! första filmen får du idag sen köper du en varje vecka till 3-boken är full. Tycker de asbra, älskar travolta och de billigt 59 för en film plus samlingsbox. Vi köpte den idag, samma sak som med Mission In... 123 förra veckan. Slå till vett ja ♣

Dagens Outfit ♥

image603

De ofattbart att de redan är torsdag
eftermiddag, kändes som det var måndag
igår. Men skönt är de, för jag älskar helger...
vem gör inte det? även om man jobbar så
är de än speciell känsla på helgen mot en
vardag. Tycker nog om fredagar bäst, sen
älskar jag lördagar med, men avskyr nog
söndagar, de är så trååkiga.






♥ Marinblå klänning - Asos
♥ Vit t-shirt blus - HM
♥ Grå leggins - HM
♥ Svarta boots - Dinsko
♥ Halsband - Oasis
♥ Skinnjacka - Wacko



Socialdemokraterna!



Fick nyss veta att vi ska jobba i grupper i samhällskunskaper i olika partier, jag blev än socialdemokrat. Vi sitter i bibblan och 3/4 datorer är upptagna av socialdemokraterna (våran grupp) haha, vi har makten, här i alla fall. Fick bara två frågor så de är bra de, fick uppgiften förra veckan men min grupp är lite sega med och informera, 45 minuter innan, haha. Här har du en bild på partiets ordförande, Mona.

Mona Sahlin Foto: Magnus Selander


Årets influensa värre än någonsin!



Årets influensa är här gott folk! Influensan är i år från andra sidan världen. En turist från Australien tog med den upp hit och den har nu lättsamt börjat sprida sig, den brukar ju nå alla som bäst runt jul, eller precis innan. Själv slapp jag den förra året, men de gäller å va noggrann med basic saker, som att tvätta händerna ofta, inte peta sig i ögonen osv när man tex inte tvättat händerna på ett tag.

Nu fortsätter idol sen gray´s, tänkte bara titta in och förvarna er lite!

Outfit från igår!

image598
Hejsan,svejsan igen!
blir samma sak som igår, visar alltså outfiten från
dagen innan, kändes bökigt att lägga upp två outfits
igår, och idag orkade jag inte visa va jag hade på mig.
Kanske inte världens bästa bilder, menmen .
De råder dock lite torka här på bloggen, men så snart
jag kommit ut på shopping gatorna igen så ska de rulla.



♥ Vit tunika - MQ
♥ City shorts - Vila
♥ Halsband - present
♥ Blåa boots - skopunkten
♥ Svarta spets leggins - Gina tricot


Dagen har varit rätt okej för att vara en ganska
snål dag på estet ämnen, bara ett. Något lång men
den kändes ganska kort. Fortfarande problem med
ryggen, så hoppade eftermiddags dansen idag, ackack!
Jobbade lite på singeldansen ist, tävling om två veckor!



Amanda Jensen min idol!

Amanda Jensen från idol är verkligen än förebild för mig, samma musik stil och likhet till person. Älskar verkligen hennes sågröst, hoppas verkligen hon tar hem allt.

[Bild: Amanda FOTO: TV4]



Gårdagens outfit!

image595Äntligen är outfitsen tillbaka på bloggen igen,
de är bland de roligaste jag vet, både att se andras
och blogga om mina egna, de blir som en liten
dagbok på vad man haft på sig, superkul
att kolla tillbaka på gamla kläder.

Idag har varit en ganska bra dag, utöver mina
ryggproblem som vart bättre, har vi haft estet-dag
Imorgon kommer en av de dagar jag hatar. Låång, dag!
bara ett estet-ämne, och det är dans, sen bara massa
blablabla ämnen. Usch då, vill inte ha kulturhistora e
engelska osv. Har massa läxor jag måste fixa nu också.



♥ Vit klänning - veromoda
♥ Gråa leggings - Lindex
♥ Blåa boots - Skopunkten
♥ Halband blått - Present
♥ Brunkofta ingenbild - Gina tricot
♥ Skinnjacka (ejbild) - Wacko





Byta schema?

Nejtack! älskar våra tisdagar tackvare att vi slutar kl 13.00, och nu har våra lärare klantat till det och gjort fel så vi troligen måste byta schema med b klassen, jag vill sluta 13.00 inte 14.10. För övrigt lovar jag och lägga in en outfit när jag kommer hem senare. Har inte hunnit ännu, men de ska jag i eftermiddag. Har nämligen två st att visa, en från igår plus den idag.



Snart "förhoppningsvis" om vi inte måste byta med b klassen så ska vi ha teater nu.
thingeling!



Sick igen!

Okej, nu börjar de där här urarta sig lite grann. Idag iskolan efter dansen (som jag bara kollade på) fick jag smärtor i ryggslutet, när ja rör mig eller när jag pratar osv. Gick hem efter sånglektionen och somnade ganska fort efter jag ätit, vaknade för fem min sedan. Jag och mamma får gå till doktorn och se varför viruset aldrig ger sig.  Dessa homies under här är något jag lever på, haha. Fadt de börjar bli liiite enformigt.



Till helt andra bullar, enda sedan jag började med discodansen har gruppdans varit något som jag alltid velat pröva på, så roligt med sin egna lilla grupp med kläder och allt. Men när man har världens största bromsklossel till parkompis och inte känner någon annan på dansskolan går de inte mkt att göra åt. Hade tänkt fråga Niccie när hon tävlat ett tag om hon ville, men de har redan hunnit skapa en grupp som är jätte roligt för dem, men de bara de att de ett längre steg ifrån gruppdansen för min del. Jag vill så gärna dansa gruppdans, jag vill jag vill!

Thingeling!
slänger in en dagens outfit senare.

Söndags göra!

Då var de denna dag igen, denna dag som är så himla tråkig. Tycker vi borde skippa Söndagar och ha två Lördagar istället, mycket mysigare. Ifs är de min serie ikväll kl 20.05 på kanal 9, American dreams som är jätte bra. Men annars ska jag inte göra så mkt kuligheter idag. Ska fixa lite med dansdräkten tror jag. Här kommer min dag.

♥ Städa rummet (noga/ ikke noga) [ x ]
♥ Pyssla med dans och dansdräkt [ x ]
♥ Leta reda på mina medaljer [ x ] (mamma hittade dem)
♥ Gå på dansträning [ x ]
♥ Kolla på american dreams [ x ]




Under dagen kommer jag blogga in om de jag skrivit ovan genomförts eller inte. Vi får väl hoppas på det iallafall.
Nu ska jag sitta vid datorn en liiiiten stund till innan jag sätter igång med söndags-måsten. suck!

Tillägg ♥
jag lyckades uppfylla alla dagens krav, whuiahua! nu ska jag kolla klart
på 50 first dates och sen sova.
Godnatt på er där ute!



Shopping!



Så där ja, bättre sent än aldrig. Snart börjar svensson svensson, men jag får kasta in ett inlägg.
Köpte nya skor på skopunkten idag, blåa assnygga 149 kr. Sen tidningen modette som jag inte hunnit läsa en. Sen tre smycken för 10. De första är ett hjärta, de andra ska jag ha till julen, och de tredje köpte jag bara för kedjans skull, behöven nämligen en lång kedja till ett par smycken jag har.




Grattis Nicole!

Så glad! Nicole ringde nyss, hon hade precis tävlat sin första disco tävling, de kom tvåa i par och hon kom femma i singeln. Är så glad :D snacka om häftigt de har typ dansat ihop i en månad. Gud va roligt. Grattis grattis grattis!!



PS: ska nog leta reda på mina disco medaljer, har inte sätt dem på as länge!
de lär nog ta ett tag och hitta dem. Men bättre sent än aldrig.


Gå in på hennes blogg och gratta henne innan hon hinner hem!
http://www.niccie.blogg.se/

Saturday

image588



Då var de Lördag igen, och de innebär
ledig. Söndagar för mig är ingen rolig dag
utan jag föredrar alltid lördagar och fredagar.
Idag var vi iväg och shoppade lite, visar reslutatet
senare när jag fottat allt och så. Nu ska jag vila en
stund, jag är ju trots allt fortfarande sjuk, slappa & tvn.

♥ Klänning - veromoda
♥ Svarta leggins - HM
♥ Halsband - Guldfynd
♥ Örhängen - present
♥ Svarta stövlar - dinsko







Väder: 17 grader och sol (14.00) Stockholm

Balconette BH

image587

Väldigt snyggt! gillar verkligen balconette bh. Tycker de stilrent och snyggt. Påminner mig jätte mycket om 60 talet, vet inte ens om man hade de då men de påminner mig om det iallafall. Äger ingen själv ännu, men jag tycker de är något som passar i höst. Kolla på Kimberley Stewart som gör reklam för Ultimos vinter kollektion

 

Nicole still looking good!

image586

Nicole Richie har som ni säkert alla vet varit gravid ett tag nu. Men något jag är ganska glad och tänker posetift över är att hon håller stilen. Många mammor som helt tappar suget för kläder när de blir gravida. Men de är ju då alla tunikor och snygga klänningar verkligen kommer till att användas. Nicole är en superbra tjej tycker jag och trots att hon precis gått igenom så mycket. Starkt och mycket snyggt jobbat Nicole!


Bus handlat lite!

Inte ens när jag är sjuk kan jag sluta shoppa. De inte bra de hära, men påvägen hem från mammas jobb kan man ta en "genväg" genom HM och där hade de fått in jätte snygga nya under. Så jag prövade några olika och de vart en milkfärgad bh med rosa detaljer, även fast de höst tänker jag använda ljusa färger, tycker de så snyggt. Så nu har jag 149 kr mindre på mitt presentkort på HM. Vet inte om jag ska byta till en balconette bh som är stilrent och bra, men vi får se. Nu ska jag äta middag!



För övrigt har jag suttit vid datorn och bara töntat mig runt på olika sidor. Kollade på vänner och FPIBA, tänk på den du. En annan sak, jag slutade med playahead i juni förra året. Men nu, så har jag börjat tveka om jag ska skaffa det igen. Slutade med msn samtidigt som playahead och facebook funkar men, de inte riktigt lika roligt som playahead, kanske för att jag fattar nada, haha. Nu ska jag följa med upp och handla på ica en sväng.

Sick little girl!

Okej, hemma idag! Min förkylning vill aldrig ge sig så jag måste ta en dag på bara vila så den försvinner helt. De ända jag ska göra idag utöver att vila är att äta lunch på mammas jobb. Fanns ingenting i kylen så.


See you later!


Dream Look, be true!



image584
Så snyggt, vill verkligen ha den luggen och färgen på håret. Varje gång jag går till frissan blir de bara fel. Färgen försvinner och de klipper luggen helt fuckt up! blir så arg. Jag visar hur jag vill ja å de lämnar lite hår hit och dit på varje sida. De inte ens jämt luggen, Utan om man kammar fram lätt linje är det helt fel. Amatörer! haha, blir lite frustrerad när man ser en bild exakt som man vill ha det!

Nej nu är det Idol
Thingeling!

En helt vanlig Måns!

Inte direkt, när Måns för första gången på två år steg in till juryn i idol igen var det verkligen inte som sig själv. En deal var uppgjord och Måns klädde ut sig till en blandning av punkare-svartrockare och med ett annat namn, Martin Nilsson. Han körde sin hit Cara mia och till en början såg bara Kishti att de var något skumt. Efter ett tag fattade Daniel att något var på gång. Men svartling så lite förvånad ut hela tiden. Här har ni klippet!





En helt vanlig Torsdag!

image581
Började skriva detta inlägg runt
4 idag, men nu efter träningen är
det först jag kan slutföra det. Slutade
kl 14 idag, och de är en lagom tid.

♥ Ljusgrå klänning - HM
♥ Orange-gula strumpbyxor - HM
♥Vit kofta med rosett - HM
♥ Skinnjacka brun - Wacko
♥ Halsband - guldfynd
♥ Armband guldvitt - kyssjohanna



Idag har varit en bra dag, ganska
kort och lagom ämnen. Hade matte först
höll på att komma försent tack vare dumma
tunnelbanan som vägrade att komma i tid. Fick
vänta i 10 minuter innan den kom. När jag kom hem dansade jag och Marri, vi har kommit långt på dansen nu och de känns ganska tryggt. Ska tävla singel om tre veckor och de är jag inte berädd för.
För övrigt har jag känt mig dålig idag, torrhosta och körtmandlarna (eller va de heter) har varit tjocka.
Trodde det var Måndag idag, är lite virrig. : )

Väder ♦ Halvklart och 15 grader (14.00)

Världsbäst i Discodans!

Läste nyss i aftonbladet att de två Svenskar från västerås dans skola som tagit VM guld i slovakien. De hade aldrig tidigare dansat ihop och de slog sina egna förebilder. Känner igen killen från våra danstävlingar och de här berör verkligen än som är i sammma branch och de peppar än verkligen. De är stort för disco dansen i Sverige! de var endast 105 dansare med på VM i år, så starkt jobbat!



Nu har jag kommit hem från discoeliten och de var en givande träning. Tycker om dansläraren och hon peppar än verkligen. Men jag måste nog gå en gång på arobic-dansen för att se vilken jag ska välja. Vilken som kommer ge mig mest inför tävlingarna. Har ganska mkt styrka i skolan på dansen, men vi får se!

Konstigt nog blir det fredag-lördags mat ikväll! mumsigt men de känns lite konstigt. Kyckligen och pommes väntar på mig! de ska bli riktigt gott de!

thingpling

St Eriks springer!

♥ Idag hade i stort sätt hela skolan idrottsdag (1500 elever) men de var uppdelat. Ettorna skulle springa 5 km tvåorna och treorna fick två olika orgenterings banor, om de nu stavas så. Jag och Sara sprang lite fel. Berättar mera sen. Men nu ska jag snart iväg till dansen och kolla in om disco eliten är mitt val eller arobic grejen. Vi får se!


Thingellinng!


TV Kväll!

Nu börjar snart min tv kväll. Hinner inte skriva så mycket. Först Vänner på kanal5 sen är det idol (med måns, som kommer söka utklädd till hårdrockare missa inte det) Sen premiär för Desperate Housewifes!



ENJOY



16/9 07!

image578

Jag är nog lite dålig denna vecka på att bjuda
på outfit´s! men de är inte mycket att visa, haha!
Vi hade estet-dag idag som jag sa, och imorgon
har vi idrottsdag. Träningskläder är inge roligt att se.

Så däför tar jag chansen och visar outfiten från i
Söndags
, då jag helt enkelt inte han lägga in den.



♥ Blå Klänning - Ellos
♥ Vita leggings - Gina tricot
♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Svarta skor - Dinsko
♥ Vitjordgubbe - Guldfynd
♥ Stor silvrig ring - Present
♥ Brun bigbag - Gmla stan

Estet Tisdag!

Jag måste nog säga att min gymnasielinje är supert. Vi har inte speciellt långa dagar, och en dag iveckan har vi bara estet-ämnen. Tisdagar, whiiuoo kom hem idag runt 2 och kollade på Vänner och Fresch Prince in B.A sen somnade jag, haha! Vaknade för en stund sen och nu måste jag sätta igång med sam-läxan. Den är ganska knepig. För övrigt har dagen varit bra, eller ganska bra. Saknade Nicole väldigt mycket, hoppas hon blir frisk snart. Vi hade idrott-teater-lunch-dans sen va dagen slurt. Imorgon blir de idrottsdag, vi ska springa 5 km, sen får vi åka hem. Så kommer nog sluta runt elva, whiuuoo!



Bilskola!

Nu ska jag min pappa och min bror iväg till bilskolan på kursen. Den håller nog på frammåt tio skulle jag tro. Är verkligen inte laddad känns de som, lite trött och skulle helst legat hemma och kolla på tv. Menmen, någon gång måste de bli av. Fyllde faktiskt 16 i Juli så nu är de på tiden. Haha, min bror är 20 och har inte börjat övningsköra en, suck! hah, men ja har förtur för de är mitt år. :)

<Thinhleeeling!


Stan och annat!

Idag har jag varit i stan med mamma, vart lite stressigt! så jobbigt att dansen ligger både på Lördagar och Söndagar, man hinner nästan inte göra något alls på dagen! Men vi han en sväng till stan, och de tar tid. Shoppade lite, både jag och mamma hittade saker vi behövde, vi kunde även utnyttja 3 betala för två på skopungten yeey!  Ni kan se under vad som handlades!




 * Först ett par lackskor i svart ifrån sko.p
* Brunröda strumpbyxor från HM
* Mineral puder (funkar som foundation) superbra för hyn, Kicks.
* Mineral pensel, bra till mineral produkter, Kicks
* Brandgula strumpbyxor ifrån HM
* Sist men inte minst, ett par till mocka-skor ifrån sko.p

Annars då?, jo jag har varit på dansen - kollat på en av världens bästa tv-serier på kanal 9 20.05 - American Dreams :a, men den är verkligen jätte bra! och ni som missat den ta chansen nästa helg. Nu är jag ganska trött, ska kolla liiiite på tv och äta något innan jag sussilullar mig!

Thingeling!



cocco.se!

Många mode bloggare har tipsat om hemsidan cocco.se! och nu idag var nog bland de första gångerna jag besökte hemsidan, jag som älskar smycken har redan sätt ut mina favoriter

image566
image567
image568

cocco.se

Food time!

Världens godaste pizza, älskar när vi gör våran egna pizza. Det är så gott! inte alls så flottigt och ostig som köpe-pizzor blir, tycker nästan de är lite äckligt me vissa. Nej, de ska vara tjockt bröd mycket tomat-ost-skinka smak precis som våran pizza är. Längtat hela veckan efter att vi skulle äta den, haha! Så god är den.

image565



Hård träning!

Kom precis hem från ett 2 h pass på dansskolan! vi får nog räkna bort en kvart till att dricka och pusta ut mellan danserna. Men annars tycker jag vi kört riktigt bra och hårt idag. Känns som vi börjar få grepp på dansen, och de är riktigt roligt att dansa den. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag blir för kall!


Bild: google.se - sökning!


Over The Knee Socks!

Jag skulle nog hellre säga, under! tycker de supersnyggt med sockor över strumpbyxan eller leggingsen. Men inte över knät. Såg inne istan en tjej som hade ett par sockor som gick precis under knät, och de är snyggt! över knät, tycker de ser mer ut som underkläder än ytterkläder. Men självklart går de att använda de här snygga sockorna lika bra över som under knät.

image564

De här kommer från internet-butiken Asos.com!

Berry på Benen!

Berry är en snygg färg att välja på benen i höst, de verkligen supersnyggt med berry strumpbyxor och en grå klänning till! Så ska jag gå runt i höst/vinter. Du kan välja två varianter! HM´s tvåpack variant med en lila ton och en berry-ton. Eller så väljer du från Asos! sjukt snygga, och sjukt snygga. Jag kommer att välja Asos, de är billdigt ca 75:- och jag har redan lila leggings!

image563

  ASOS Woman Just Arrived Fashion 40 Denier Tights



Tjejkväll!

Precis haft en superolig tjej-kväll med Niccie! (www.niccie.blogg.se) Vi kollade en film, eller halva! för de vart så mkt annat också som vi ville göra. Vi kolla dansvidion, letade på datorn efter en speciel preson. OSV. de var super roligt, och ja vill göra de flera ggr :D


Nu ska ja tönta runt lite på olika bloggar och så!

thingeling!


Mamma på fest!

Har aldrig lagt in en gästoutfit! men tänkte, självklart ska mamma få ta den stora platsen på bloggen! Ikväll ska de bort på fest med jobbet och hon är superfin :D Hoppas hon har en trevlig kväll!



Tunna linnebyxor Supersnygg blus, och smycken från lite här och var!
Jag fick äran att hjälpa till med sminket, hihi! älskar att sminka de är superkul.

Unga mammor!

Såg ett program på kanal5 om unga mammor som var riktigt intressant! jag har följt www.ungmamma15.blogg.se väldigt länge och eftersom hon är ung mamma så va de extra spännande att se programmet eftersom man var så insatt redan i ungmamma15.blogg.se´s liv och sits som ungmamma.

Kanske lite konstigt formulerat, menmen! Nu ska jag sova!

Knep och Knåp!

Sitter och jobbar med Engelska läxan! men min CD fungerar inte! är så sur!! tänker klaga imorgon, kan ju inte lära mig något utan CD;n. Aja, nu äre vänner! yey! Engelska läxan är typ massa konstiga bokstäver som man ska lista ut vilket ljud de har! asså fattar ingenting. Ljudskrift utan Cd fungerar ju inte!

Sen outfit & lite talking!

Idag har vi haft en bra dag tycker jag! Hade ganska bra ämnen, dock inget estet ämne. Efter skolan gick jag och Nicole till castingen och de var asroligt! de gick bra också och vi båda var superglada att vi gick dit  båda. Sen när jag kom till mitt centrum hemma där jag bor ca, kom en tjej och fråga igen om jag ville gå på castingen jag sa att jag redan varit där. Hon sa att de var större chans att bli uttagen om man gick igen, men jag orkade inte. Hade dessutom träning. De gick supert för mig och Marielle. Vi kom en bra bit på dansen! Men först på Lördag när vi är på dans skolan som vi kan bekräfta att spegelbilden ser bra ut också.



Klänning - Vila
Leggins - Devided
Bevärmare - HM
Halsband - Oasis
Skinnjacka - Wacko
Skor - Stadium!

Uppse med att skorna och jackan inte är med på bild. Men de är de gammla vanliga. Min bruna skinnjacka och mina rosa tygskor. Vädret bjuder riktigt inte till just nu. Antingen kan de få bli varmt eller kallt. Inte mitt imellan väder för de är svårt att få till!

Nu ska jag äta middag!



Torsdag

Började skolan sent idag :), kl tio närmare bestämt. Idag så kanske jag och Nicole går förbi vid JC å kollar in castingen, om vi går hoppas jag de blir bra. Snart ska vi ha svenska med världens bästa Birger :D jihuuu! Lägger in en outfit senare, men nu ska vi gå på lektion, sen dans med Marielle osv. åh juste castingen oxå!

Tingeling!


CASTING 2008

Vart ibjuden till en casting för en modebutik i Stockholm! ska dit imorgon hoppas Nicole kan följa med. Roligare att vara två, hoppas de går bra! håller ändå på att fixa bra bilder innan jag tänker försöka på riktigt. Så de här är bara en bonus grej! Superkul!

Nu ska jag göra svenska läxan, ska skriva om nickenyfiken!
ja har väl sagt att jag har namnsdag idag va ;D !

Presenter!

Jihuuu :D Dagen har inte varit den bästa. Hänt ganska många sjuka saker, satt ex på mig klänningen bakåfram efter dansen. Det var ingen som visste att jag hade namnsdag iskolan, Rebecca upptäckte de när hon kolla almenackan :) Men familjen visste! vi får alltid någon liten present på namnsdagen och idag fick jag jätte mkt jag är glad över :D Se under!
 


PS, vann 50 kr på lotten :D
Fick jättefina örhängen, mitt armband jag kollat in med jordgubbar som matchar
mina halsband med jordgubbar, godis och dubbel lott! :D



Min dag idag!

Som sagt, tycker min namnsdag är värt ett alldeles eget inlägg!
 Idag är det min namnsdag!
 
 ξ  :D  ξ

♥ GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ♥
♥ ÅSA ♥




Jag har namnsdag idag!

Jippie :D Grattis till mig själv som har namsdag idag! Hoppas någon kommer ihåg, inte för att jag brukar komma ihåg andras namnsdagar utöver familjen så :) Men de så trevligt när ngn säger något :D Här är dagens!



Skinnjacka - Wacko
Klänning - HM
Halsband - Guldfynd
Leggings - H;
Benvärmare (ejbild) - wedins

♥GRATTIS TILL MIG PÅ NAMNSDAGEN♥
♥ ÅSA ♥

Ny jacka!

Idag köpte jag min nya vinter jacka! Wihuuu. Mammi kollade igår i stan för trodde den skulle vara slut där med för de var slut i vårat centrum men den fanns är så glad. Lite synd va att ett par as snygga jeans från hm inte fanns i rätt storlek :( synd! Jackan är från JC är A-linje formad och super söt. Man kan ha med kragen upp eller ned med en gosig halstuk!




bloggen krånglade igår så kunde ej lägga in bilder!

Britney inte dålig!

Suck! läst i tidningarna och sätt vidion från mtv galan! Nästan alla klagar över de. Att hon inte är lika snygg som innan bla bla bla! Men snälla nån! vem kan se ut så där bra och har fött två barn! De är en stor påfrästning på kroppen och hon har gjort de två gånger. Sen att kanske hennes koregrafi och så inte är tiptop, men klaga fan inte på Britneys kropp! för de där är inte dåligt efter att ha fött två barn!



Ni kan helt enkelt inte gemföra en bild innan hennes två barn med den efter! de inte rättvist!

Framträdande och David Helenius!

Vårt framträdande igår i skolan gick galant! allt gick som de ska och de var riktigt roligt. Vart bekväm med låten flygande hundar som jag känt lite tvekan om för den är så speciell men nu gick de supert!

Idag iskolan gick jag och Nicole (www.niccie.blogg.se) runt i skolan på elprogramets plan (6) och mitt i allt står David Helenius, ni vet´! han från Hay baberiba, han spelade bland annat prinsen. Jag älskar Hey Baberiba och ja vart helt till mig. De sa att vi kunde gå förbi men inte kolla in i kameran så kanske vi skulle bli med i bild sen. As kul. Det är ett nytt tv program med David som kommer gå på Fredagar och heter Fredag hela veckan! 5 oktober är de premiär, och i något av de anvsnitten är vår skola med i! broolt.

Nu ska jag hoppa in i duschen! visar min nya kappa jag köpte idag då!

Tingeling!

Datoranvändning!

Sitter i datorsalen i skolan och har datoranvändning, ganska roligt! finns tid över ibland till att blogga när Alberto tittar bort ^^, eller när skolans tröga datorer laddar! Vi gör övningar där vi ändrar texter i olika storlekar och stilar.

Ikväll är de premiär för ES1MAB som gör sitt första framträdande tillsammans! vi ska sjunga två låtar på föreldrarmötet, flygande hundar (musik av vår lärare) och The rose! Hoppas de blir bra. Kommer därför inte hem imellan skolan å föreställningen så jag stannar här äter lite gott och chillar runt :D


Ha en forsätt trevlig start på veckan!

My Love for dresses!

Jag har en stor passion för klänningar och de är och kommer nog vara länge ett måste för mig. Ett exempel på det är att jag äger över 40 klänningar och jag har bara använt klänning i skolan ingenting annat. Tänkte visa mina fem favoriter som jag alltid är så glad över när jag bär dem!



Första klänningen är en enkel vit klänning med tunt mönster från veromoda!


Den andra är min superfina siden klänning med höstmönster från Asos!


Den här måste få vara med också! den kom idag och har aldrig använts men jag älskar den, HM!


Denna sköning är en enkel blå short-klänning från vila som är också ganska ny!


Sist men absolut inte minst är min födelsedagspresentklänning från veromoda i siden!

Det var väldigt svårt att välja ut fem stycken utav alla jag har och älskar. Men de här faller mig mer till smaken just nu. Sen ändras ju det hela tiden vad man trivs i. Därför har jag så många olika klänningar!

smart va ´!



Lene Marlin - A place Nearby



En väldigt fint låt!
tänk på att klicka på röda krysset innan du börjar spela upp låten

Äntligen min tavla är klar!

Köpte en oljemålning på Kreta i sommras när vi var där med familjen. Super fin! de har varit lite krångel med beställningen av att få den uppspänd, men nu är de klart! Kolla så fin den blev!



Vari väg en sväng till centrum och skulle kolla på en as snygg kappa! men den fanns inte så ska kolla i stan på tisdag efter skolan istället, om jag hinner! Nu ska jag plugga matte och plocka undan sommarkläderna i garderoben så jag får plats me allt annat. Just nu är de kaos där inne!

ENJOY THE DAY

Ett till paket, yey!

Att Shopping inte kan göra en människa lycklig är inte sant! Så fort jag shoppat eller fått något jag beställt hemskickat som jag trivs med blir jag superglad. Att pengar inte gör en lycklig stämmer, iaf inte i alla lägen. Men visst blir alla glada när de shoppar och hittar något snyggt? Idag kom ett efterlängtat paket från HM som dröjt lite extra länge. As snygg grå klänning som jag älskar! är så glad för har inte ens utnyttjat mina presentkort på Hm och veromoda en så kan köpa ännu fler klänningar, älskar klänningar!



Älskar klänningar!

Favorit te!



Älskar te speciellt black någonting! De är iaf super gott och älskar att dricka de innan jag går till beds! eftersom jag är så hostig så blire inte lika mkt host när jag ska sova. Igår kunde ja knappt andas imellan åt. Super jobbligt! vill kunna sova direkt. Inte 45 minuter senare! Tips för alla kalla personer där ute som vill bli riktigt heta inombords ;D


Nyheter i helgen!



The sims freak som man är så har jag självklart köpt de nya spelet Jorden Runt. Älskar att spela the sims när jag har slö dagar, de fördriver tiden superbra och de jätte roligt! De nya spelet är as kul också. Har bara hunnit spela än gång. Sen kom ett paket från Ellos igår med en lila topptunika som är söt och en klänning som var super skrynklig! så inte alls ut som på bilden. Men jag älskar klänningar så den får stanna! Kom även två BH-ar som åker tillbaka, de var inte alls sköna eller snygga. Allt annat får stanna.

Nu har jag och Marielle tränat klart och vi har kommit as lång på dansent! de bästa är att vi ÄLSKAR våran nya dans! den är så grym, helt olik oss normalt sätt. Så jag tror vi kommer chocka våra nära. Haha, men de känns mkt bättre att dansa den dansen än våran förra! Älskar att dansa :D Är fortfarande förkyld, den vill aldrig ge sig! Imorgon ska jag åka till stan en snabbis och kolla på en snygg jacka! Yeyi, sen blire dans med Marielle.

Ha en trevlig Lördag alla!

Tävlingsdans livet!

Jag har tävlingsdansat i ett par år nu. Tror de är 6 år i år! Oj va länge, Känns som en evighet. Det har blivit en stor del av livet att just dansa. Jag älskar det verkligen, om man räknar bort alla knäskador och alla sparkar i huvudet man får så är det toppen. Kommer ihåg när Nina precis gjort klart våra dräkter, gud va vi var glada! Haha, sen så kom vi till tävlingen och vart diskade! haha, nyt regel var då satt att man inte fick ha BH längre som tävlingsdräkt! shiiet. Vi hade lagt ner tusen kronor på allt. Så här såg dräkterna ut! Och bilden går inte att förstora!

image537

Nu ska jag vänta på Marielle som ska komma över och vi ska snart börja på en ny dans och bege oss till dansskolan senare runt 3 tror jag. Juste Nya kläder har kommit :D yey visar senare!


Nollningen 6/9 - 07

Ska försöka att göra det så kortfattat som möjligt för de är ganska mycket att berätta!
Roligare nollning tror jag inte finns! de gäller att de gör de till en posetiv sak och de gjorde de!

 1 . Vi möttes i sergel gången runt 5 på kvällen! Alla var nog spända och lite rädda! vi gömde oss inne i en skobutik, haha! jag var jätte rätt. Speciellt när de kom sen, de var verkligen super allvarliga och började skrika på oss att göra armhävningar osv, ja tänkte nästan gå! Folk började verkligen å stirrra! Sen fick vi ställa oss på ett led efter varandra och vandra bort mot kungsträgården! vi var lov å sjunga as högt när vi gick "jag är nolla jag är ful, jag tycker de här är jäkligt kul" å de var ganska kul och sjunga det! Nåra fick straff när de började skratta, saltvatten i munnen eller armhävningar!

2 .  Väl i kungsan fick vi ställa oss på ett led, då var jag as närvös! de kom en hel bunt med tvåor från musikal linjen (svartkädda) och ställde sig framför oss, de var verkligen allvarliga! Då tar de fram disktraser och börjar gnugga runt i ansiktet på oss (rena) de "fixade" till sminket sa de. Sen tog de fram lite nytt smink! å prydde våra ansikten med, fast fel sort på fel ställe, typ blå ögonskugga på kinderna osv. Sen som grädden på moset lite saltvatten i annsiktet! Sen delades vi in i grupper, och fick två min på oss att hitta på en sång om våran "nya" ledare i vår grupp. Haha den va grym, gick så här ca. Kajsa Sandra Li och Lotten e bäst, de är dem som e bäst de är de som regerar mest de är! de är dem som vi gillar mest! , haha! fick göra om den en gång för förut va den ännu kortare så vi fick en min till på oss.

3 .  Väl efter att vi gått upp till gallerian och ropat ut våran nya sång om våra ledare var de dax för med förnedring! fyra st skulle dansa (våran dans från skolan) en skulle sjunga en låt till. Tur att ja slapp sjunga för ja hade så ont i halsen. Haha vilken takt känsla vi hade till blinka lilla stjärna och alla andra barnvisor!

4 .  Sen började själva "uppdragen" som var självständiga, mitt första! och nog de hemskaste var att jag skulle gå in på kappahl och skälla ut en BH, hahah! skulle va arg på att den var för stor. Alla vrålstirrade på mig och trodde jag var helt sjuk i huvudet.  Sen fick ja gå runt å fråga folk i butiken om den fanns i mindre storlek, (folk som ej jobbade där). Så pinsamt, men så roligt också! Sen fick vi stå och sjunga i gallerian *The Rose* haha, tre stämmigt på tre pers. Hela tiden sa våra ledare hur dåliga och va fula vi var hela tiden!

5 .  Sen bar de av till fontänen vid t-centralen där vi fick gå runt och tigga cigg pengar och kondomer som de skulle ha. Haha, as svårt! men vi fuskade lite och nämde att de var nollning så vi fick pengar lättare. Frågade aldrig efter kondomer, tyckte de va lite väl överdrivet. Mest frågade jag efter pengar. Sen skulle de stoppa in en godis i min mun när vi var utanför åhlens city, men ja sa att ja var allergisk mot massor me saker så ja fick en tandgrej ist som smälte i munnen. Där fick vi göra armhävningar sjunga osv. Jag fick göra massor me armhävningar för jag e så svag i armarna, haha!

6 .  Mitt andra uppdrag var också as hemskt! Om ngn såg mig! de var nollning!" de här va förnedrandes knasigt och roligt på samma gång. Jag skulle gå in på Zara lägga mig på golvet och börja snarka. Haha, en av ledarna började till och med å skratta. Jag skulle även få plötsliga mardrömmar och prata i sömnen hahaha! alla vrål stirrade på mig, först de ja gjorde och sen hur vi såg ut. Mjöliga äckliga osv. Ganske glömde att nämna att de hällde mjöl  över oss, sprutade saltvatten i munnen och fram och bak på pyxan på oss så de såg ut som vi kissat på oss!

7 .  FORTSÄTTNING IMORGON :D SPÄNNING!

OBS, FORTSÄTTER I SAMMA INLÄGG IMORGON! SÅ KOLLA SAMMA IGEN!  :D

Världens bästa nollning!

Åh, vi har haft så jäkla roligt! gjort så många sjuka grejer så de inte e sant. Berättar allt imorgon! kanske någon som såg mig liggandes inne på Zara å snarka? haha. Så himla roligt! men nu är man 1a! så fin avslutning också allt var så kul. Speciellt när vi fick gå runt å sjunga

- JAG ÄR NOLLA JAG ÄR FUL, JAG TYCKER DE HÄR ÄR JÄKLIGT KUL!

ska bli så kul å nolla i tvåan :D

Nollning i stan!

Jaa precis! fast förskylningen är som värst huvudet värker som mest och hela kroppen känns som en sten, kan jag inte missa nollningen idag! Har försökt att sova mycket under förmiddagen för att må lite bättre, men de hjälper ca i 10 min sen mår man shiieett igen. Ska faktiskt ta en tablett innan jag åker så jag mår lite bättre! Sen får man väl packa ner hela apoteket i väskan för säkerhetens skull!

Hoppas alla mår bra och har en trevlig vecka
och tack för alla fina kommenter!


Sjuk!

Är sjuk förkyld och ont i huvudet och halsen. Varit hemma igår och de blir idag med. Känner mig väldigt risig och vill helst inte göra något annat en att vila. Fortfarande så är inte bloggandet tillbaka på fulltime igen! utan de dröjer några dagar till!

image536


Sorg

♥ Under de dagar som är framöver kommer bloggandet inte vara från min del aktivt. Pga av familje tragedier och ♥
♥ då jag och min familj ska spendera och tänka på nära och kära ♥

Måndag, en ny vecka!



Dagens blir lite blandat med nytt och gammalt, väskan och klänningen är nya och skorna för den delen. Men stumpbyxorna är gammla. Haha, juste! örhängena är nya också, men halsbandet e old. Idag ska jag till frissan och färga om håret igen!

Blå klänning - Vila
Stumpbyxor gråa - HM
Väska brun - Gamla stan
Svarta skor - dinsko
Halsband,armband,örhängen - guldfynd och kyssjohanna

Så ett par assnygga skor på scorett igår, ska nog köpa dem!

Later !

Matematik för hela slanten!

De tufft med matten på gymn. Var borta en lektion för jag var hos tandläkaren och är redan efter jätte mycket. Även fast jag bara går i medel gruppen. Pluggat matte nu i säkert 1 h och 15 min måste ta en paus för kan inte pluggaifleratimmaristräck får ont i huvudet. Så nu blir det 15 min paus, sen måste jag göra klart matten. Efter de är det dax för dansen, Glöm nu inte alla! Ikväll kl 20.05 kanal9 - American Dreamsback to work!






No new phone!

ikke sa nikke, var inte alls 100 % säker på någon av de som fanns. Ingen av dem var riktigt snygga, iaf inte dem med tre-tv i och de ska jag ha. Tittade på en av mobilerna och köpte den nästan, men den var inte riktigt 100 för min del så ska vänta lite och se om det kommer in några bättre. Jag pratar förstås om tre-mobiler, jag har nästan alltid haft de och trivs med det också.  Här e en bild på den jag nästan köpte!  Den kan man ha tre-tv i, kanske köper den får se!



bild källa: www.amobil.no

Eurovision dance contest flopp!


Precis kollat klart på Eurovision dance contest, och är riktigt besviken! Jag själv som tävlingsdansare trodde faktiskt att de här var ett underhållande program där de mest orginella och roliga paret skulel vinna. De här vart en riktig flopp! som vilken vanlig danstävling som helst, inte alls någon känsla över det utan bara en hård jäkla bedömningssport! är rent ut sagt förbannad för jag vart så förvånad när till och med Sverige!! vårt eget land röstat fram Findland!! hur kan ni då tycka om Cissi och Martin. De som vann var ju raka motsatsen till de bidraget vi skickade iväg! Hallå, de här ska föreställa ettt familjeprogram men det är som vilken danstävling som helst! utom att vissa av dem inte är proffs. Men topp tre var proffsdansare båda två och de sorligt att de ska va så smaklöst och strikt! Och de är ju precis som i song contest, grannländerna röstar på varandra.

 [Bild: FOTO: TV4]

Trodde verkligen att detta kunde bli annorlunda och mer roligt progam men jag säger det igen, precis som vilken vanlig danstävling som helst. Tråkigt också en till flopp de gjorde var att man kunde börja rösta från första bidraget, då får ju de längre röst tid! för man röstar ju inte på ett land man inte sätt göra sitt framträdande än.  Kändes väldigt organiserat och trist! Martin ich Cissi är kvällens mest underhållande vinnare, om man räknar bort David! han är ju bara för rolig, ex som han sa: ja nu ser man varför han haft papiljotter i håret under genrepet, så spontant och roligt så de finns inte. Lägg även märke till att Martin Lidberg var den enda manliga dansaren i tävlingen som inte är yrkesdansare.

Eurovision dance contest



Just nu pågår europas första tävling av Eurovision dance contest, 16 land tävlar i två olika danser. Än från 10danserna och en freestyle. Martin och Cissi från let´s dance tävlar för Sverige och har gjort två bra nummer. Men gillar disco dansen bäst! Tycker de ganska underhållande, fast lite tråkigt att så många länder har så tråkiga danser. Blir nästan lite som eurovision song contest, att man sitter och väntar på favoriterna! Menmen, de roligt för jag är så intresserad av dans så det passar mig perfekt!


It´s a hard work!"

De här lär bli min tuffaste säsong ever! De helt sjukt så mycket ja kommer träna + tävla! sy kläder klara av skolan träffa vänner och ta de lungt över de också.

Måndagar blire daans i skolan plus att jag har teater i skolan. Tisdagar idrott på morgonen sen på eftermiddagens har jag dans. Onsdagar dans på morgonen och dans på dansskolan på eftermiddagen. Torsdagar har jag privat träning med Marielle, då vi tränar eller syr kläder eller annat. Fredagar är min enda lediga dag från träningen, härligt! Lördagar tränar jag tre timmar på dans skolan och Söndagar tre timmar på dans skolan, puuh! ja kommer bli vältränad så ja spricker! Under är en bild på gruppen blondie från dansskolan.


Precis kommit hem från träningen på dansskolan å reglerna säger att man minst måste träna tre ggr i veckan på dansskolan för att få tävla. Så de bara kämpa på så satan! hehe.


RSS 2.0