Rachel Bilson

image1214

♦ Rachel Bilson är född 25 Augusti 1981 i Los Angeles, Kalifornien, USA.

♦ De flesta känner nog igen henne som Summer i serien O.C Men utöver de har Rachel deltagit i en hel del andra filmer, och även blivit utsädd till priser för sin klädstil och ses som stilikon (bla för mig).

♦ Rachel uppskattar kvinnligt 60-tal med svart och vitt. Men bär även färgglada färger till rätt säsong. Men mixar även med en hel del vintage. Stella McCartney är en utan favorit designerna.

♦ Hennes pappa, Danny Bilson, manusförfattare, regissör och producent.

Rachel gjorde entre på vita duken i kortfilmen Unbroken 2003, men samtidigt i tv-serien OC som startade samma år där hennes största tv framgång än så länge spelat rum.

♦ Rachel dejtade även Adam Brody (som spelade Seth i tv-serien OC) under 3 år. De har fortfarande delad vårdnad om hundarna Penny Lane och Thurmen Murmen.







Torsdagens Outfit

image1212

Hej på er alla där ute i bloggvärlden, så otroligt skönt att sluta kl ett idag. Får nämligen jobba hemma med SOn som jag trodde, härligt värre. Så jag var hemma redan kl två, och åt lite mat och somnade, haha. Typiskt mig. Nu sådär lite halv vaken tänkte jag försöka blogga lite. Dagens outfit kanske ser bekväm ut, men ackack. Dessa strumpbyxor is killing me. Det åker ner hela tiden och de blir obekvämt, nej de ska vara bumull, fast de så jeäkla snyggt med färg till grått, så ibland får man stå ut. hehe!



♥ Grå A linje klänning - HM
♥ Halsband , nyckelpigsklocka - Cocoo.se
♥ Hallonröda strumpbyxor - hm´s
♥ Stora guldiga örhängen (ejbild) - UroPenn
♥ Vit kofta med rosett - HM





Gossip Girl INTE nya OC!


image1210
Nu här hittet Gossip girl har nåt de svenska gränserna har
en hysteri startat om att gossip girl är det nya OC. Men de felfelfel
. Alla glömmer vad OC verkligen handlar om. Därför berättar jag lite ny va gossip girl är och vad oc är. Gossip girl handlar om en bunt (alla rika) och bortskämda ungar som lever på sitt ryckte och utseende, allt kretsar runt dem, och de hat blivit matade som bebisar med guld sked. De flesta är lika bitchiga på sitt sätt men vissa har även lite och komma med. Säger inte att jag inte gillar de, för jag fullkomligt älskar serien, men de kan aldrig mätas med OC. De är verkligen inte OC. I en artikel från internet står de så här: "Jag är övertygad om att de hade behållt tittare även efter det om de hade castat ett riktigt supersnyggo till rollen som Ryan" Vaddå ryan, ingen i serien är som Ryan!! blir så irriterad för de är inget OC.
image1211Nu kan jag berätta vad OC står för, för er som inte kommer ihåg den fyra säsongs långa serien. OC handlade i start och grund om Sandy som tar hem en förvirrad ung pojke som inte vet in eller ut. han kommer från slumpen och flyttar in hos Familjen Cohen i snobbvärlden. Men huvudrollen i OC är Ryan, och de finns inget som ryan i Gossip girl. Hela första säsongen handlar om honom och hur han hanterar den nya världen och hur han bemöts, även utmobbade Seth visar en stark del att de inte är som Gossip girl. Tråkigt nog gemför många dem efter utseende, men hallå. Seriöst de är en serie som spelas av människor, och bara för samma författare är delaktig i båda projekten betyder de inte att han sitter och skriver samma sak igen, tvärt om. Han har nog försökt göra en helt annan grej. Synd att folk glömt bort vad OC igentligen handlade om, för de kan aldrig mätas i den redan snobbiga världen av överika människor i Gossip girl. OC hade en känsla som ingen annan serie. Fast jag ser ändå fram imot och se var GG kan skapa. För jag ser fram imot en helt ny sere, och jag tänker aldrig gemföra de med OC, för jag tycker verkligen inte de är lika. Man måste gräva djupt för att se skillnaden mellan dem. Det är Kristin Bell som är "gossip girl"



Onsdagens Outfit


image1207Jag är så förbannad, vi har inlämning på fredag i so och stora delar av mitt arbete har ej blivit sparat!!!, så jag har hu mycket som helst att göra nu. Frustrerad och ledsen på samma gång, usch. De blir bara att bita ihop och sätta igång, jag är bra på att hitta tid åt allt och alla. Angående igår så kan jag förklara mitt utrbrott sen, hehe. Om jag hinner. De här är iaf dagens outfit denna onsdag, flytten med bror fortsätter också, så mkt där med. Matchen!!!!



♥ Svarta stumprörsjeans - GuloBlå
♥ Vit siden blus med knappar - Ginatricot gina
♥ Brun stickad kofta med mudd - Ginatricot
♥ Litet ekhollon halsband i guld - HM´s
♥ Stora guldiga örhängs hjärtan - Bamboo
♥  Brun skinnjacka med muddar - Wacko
♥  Svarta enkla boots med rosett  - Skopunkten
♥  Stor röd stickad halstuk - Min mammas






Bror flyttar =(

Ni som vill veta: de är "veronica mars" som är "gossip girl"

Det blev hjälp med flytten
, kommer nog aldrig få se en match. I April i sånt fall, de var ju jättekul. Är på skitdåligt humör nu. Flytten gick jättefint å de var roligt, vi satt fast klämda i bilen,  och åt på donken i brommaplan på hemvägen. Efter en del konkande fick vi in allt i lägenheten, kan inte vänta tills jag får se hur de blir.  Nu ska jag tråka och jag tänker inte se gossip girl för jag har redan sätt första avsnittet, igentligen är jag på sånt dåligt humör så jag borde inte skriva, kanske förklarar någon gång, åh jag vill se matchen!!!! =(

image1206

Sovit en stund nu, usch va trött man är då. De fullkomligt vädrets fel. Jag vill ha sol och sommar och sitta på balkogen och äta frukt i solen. Nu har jag ett litet problemas hära, antingen ska jag hjälpa min bror att flytta (snyft, vill verkligen inte att han ska de, nu blir man själv med mamma och pappa) eller så ska jag och niccie gå se en match ikväll, men vi vet ej än om hon får gå och de ska åka nu, så jag måste bestämma mig nuu. Svårt val, vill hjälpa min bror, fast han inte igentligen får flytta för mig, hihi. Men den här matchen kommer inte igen precis. De är en ganska speciell match, och ledsamt nog kan jag inte berätta varför. Vad ska ni göra ikväll, förmodar att många ska se första avsnittet av Gossip Girl, själv har jag redan sätt det. betyg 3/5. De var lite utråkande, men de blir säkert ännu bättre.





Sofi´s nya mode tidning

image1205


Jag har nu bläddrat igenom veckans sofis mode tidning. En glansig i riktigt bra material ( i gemförelse med fredag & klick) En godig sådär ibörjan av en ny skolvecka och massor med heta klädtips att inhandla inför helgen. Kan inte annat en att +a denna tidning, både skvaller och mode, it´s perfekt! Härligt också att de varierar i prisklasser och att de finns tips inom både hudvård och klädstil. Denna gång har Sofi verkligen lyckats, och ser fram imot många måndags kvällar med denna fräscha nyhet.







Ny nyckelpiga

image1203image1204

Nu har beställningen från Cocoo.se kommit, sött i en liten rosa tygpåse och med ett handskrivet kort, de tycker jag va roligt. Att de anstränger sig och skriver för hand, de blir så mycket mer personligt så.  Nåväl jag ska väl få till lite ord om själva leveransen också, de vore ju bra. En söt nyckelpiga som även är en klocka (och ett halsband) den var något repig, men de kanske jag som är lite petig, hihi. Tycker den är söt och de bra att de en klocka i den. Sötis

Va tycker ni om den, är den inte söt ? =)

PS: Sitter och bläddrar lite i nya tidningen Sofi´s Mode,
och en bedömning kommer senare!




Monday Outfit

image1199

Nu är jag hemma efter en helbra måndag, eller de kunde ju varit bättre, men jag som hatar måndagar och de gick faktiskt väldigt bra, Efter en förmidda med estet ämnen så gick matten-ensamble-klasstid och dataanvändning riktigt snabbt och bra. Nu är jag hemma och sitter å så tittar på Kyle XW eller va de heter, kollade aldrig förut, men de ganska roligt. De från början igen också så man hänger med. Här är iaf dagens enkla lätta outfit



♥ Orange tunika - HM
♥ Svart Alinje format kofta - Lindex
♥ Svarta ribbade strumpbyxor - Lindex
♥ Halsband vit jordgubbe - Guldfynd
♥ Armband kedje vitt - Kyssjohanna.se
♥ Örhängen stora guldiga - UroPenn


Läste i helgens tidning "fredag" bland första sidorna, stor rubrik står de Jackpot för Heath läser man artikeln kan man läsa om att han dejtar modellen Gemma Ward, hur fan in i helvete kan man ha kvar en sådan artikel i tidningen när människan precis har dött. De helt jävla sjukt, spelar ingen roll om tidningen var tryckt, man ska visa respekt. Tänker skriva till hon som var ansvarig för sidan och fråga hur hon igentligen tänkte. Ursäkta mitt språk men sånt här gör mig upprörd.



Dagens Bild


image1198


Dagens bild blir en jättesnygg och cool bild på Kate Bosworth. Jag tycker ändå hon är lite olik sig själv i gemförelse med andra bilder på henne. Men det är ingen nytagen bild, men den är verkligen superfin, håret är så snyggt och ledigt. Tycker de fint me bilder som är enkla.

Efter en långpromenad och god mat vart jag så trött så jag sov en timma, efter de har jag jobbat med Samhällskunskapen, är nästan klar och inlämningen är på fredag så de känns väldigt skönt.  Snart är de dax för lite mat och efter det ska jag faktiskt spaá mig, haha. Har inte badat på flera månader och de så avslappnade och skönt, ska fixa naglarna och sånt med.

Skönt med lite ompyssling inför ny skolvecka. Min helg har varit jättemysig och lagom jobbig, hehe. Lite vila och lite kul, lagom är helt klart bäst. Behövs en liten städning i rummet också, bara lite undanplockning och så. Bädda rent i sängen kanske, de alltid skönt. Ska nog göra de nu, va har ni haft för er denna soliga härliga Söndag?






Tjejkväll & Sol

image1196

Kvällen igår var super duper rolig, jag och madde möttes upp istan, sen åkte vi driekt till kista galleria och åt mat. De va jättegott, efter de gick vi hem till henne och gjorde en massa olika saker, vi spelade uno vi sjöng karaoke kollade på snuttar av filmer, kollade på bilder på hennes data och pratade jätte mycket. De var verkligen super mysigt, vi drack även fruktsoda och åt kokosbollar, mums. En halvtimma innan pappa hämtade mig var vi så trötta så vi visste knappt va vi sa, haha. Kl var väl 12 tror jag, vi låg på hennes matta och mumlade, haha.

image1197


De är någonting med Söndagar, verkligen triss i söndags väder kan man lungt säga. Detta är tredje söndagen irad de är soligt och klarblå himmel. Verkligen superskönt, idag kommer min älsta bror över och hans tjej, vi ska ut och gå i de soliga vädret och sen äta lunch, grekisk sallad och paj. Vad ska ni göra idag då?





Lördags Outfit


image1193

Härlig lördag idag, inte sant. Tagit de lungt övningskört lite och fixat mig, för nu ska jag iväg och träffa maddis å vi ska gå äta sen hem till henne och kolla film (madde är en i min klass) de ska verkligen bli superroligt. Va har ni gjort och vad ska ni göra idag, behåller klänningen jag köpte igår, och den får pryda dagens outfit, tycker ändå jag gjort den till min egen med skrikiga blå detaljer, här e då dagens eller rättare sagt kvällens outfit.




♥ Vit grå klänning högmidja - Gina tricot
♥ Svarta strumpbyxor - Mirco Modal
♥ Starkblå bolero med tryck knappar - HM
♥ halsband blå rosett - Oasis
♥ Väska liten brun  - Mammas från 70 talet





New Dress

image1189


Nu har jag kollat klart på kvällens let´s dance, och jag tyckte de var rätt par som åkte ut, de är minst underhållnade, de passar inte så bra ihop heller, tilde å va han nu heter, hehe. Sitter och pysslar i min lilla musik studio, flyttat in mitt gigantiska elpiano och kopplat in och fixat med mic och allt möjligt, de känns som en liten studio hära. hehe, roligt och hålla på med musik. För övrigt på musikalen rent på tv, och jag småkollar lite på den också. Ska nog se mer sen på den.

Här är då dagens inköp, en klänning, eller va ska man säga. Som jag sa är den lite stämplad, alla kommer ha den. Men med rätt detaljer och lite fiffel ska jag försöka göra den til min egen. jeansen hade inte kommit in än så de får vänta. Vad tycker ni om den, t-shirt'en och kjolen sitter ihop som en klänning, lite halvballt sådär.

Nu ska jag fortsätta lite med musiken och se på musikalen rent, va gör ni denna fredag kväll? Tomorrow blir de träning med Marielle, sen filmkväll med madde i min klass på kvällen, mysigt. Va gör ni i helgen?










Fredagens Outfit

image1186
Grattis till mig! idag fyller jag exakt 16 och ett halvt år. Hipp hipp hurra till mig :) Sitter och småbläddrar i helgens Klick, är det bara jag som måste köpa både klick och fredag fast innehållet är edentiskt, haha. Får helgkänsla när man köper dem. För övrigt har jag varit istan och letat efter mina jeans, men de hade inte kommit in än :( Så jag får kolla igen nästa vecka, för jag ska ha dem. Köpte en klänning på gina, den är lite stämplad, alla verkligen prövade den. Får se om de går å göra något eget med den, annars åker den tillbaka, visar sen. Dagens outfit
Grattis i efterskott till Mischa
Barton som fyllde 22 år igår :)



♥ Mönstrad klänning - Veromoda
♥ Brun stickad kofta - Gina tricot
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM
♥ Halsband hjärta med snöre - Glitter
♥ Örhängen guldiga - Bamboo




Här kan ni se ett litet minnes klipp av Heath Legder, om de inte de som kommer upp direkt finns de i menyn till vänster. Tydligen så dejtade Heath Mary-kate Olsen (jag fullkomligt älskade henne och hennes syrra Ash för några år sen) och när hans massage dam (eller va man ska säga) kombi så de första hon gjorde var att Ringa upp MK som hon visste var vän med heath, MK sa direkt att hon skulle ringa hjälp i New York, efter en stund ringer massage tanten upp MK och säger att hon ringer 991 själv. Fakta people.com Tycker allt är så sorligt, man vill bara att han ska vakna upp igen, tankarna går till hans familj och vänner.



Gina Jeans

image1185

Åh, så snygga. Jag vill ha dessa jeans nu. Hitta dem inte på ginas hemsida så imorgon ska jag ut och leta på stan, skitsnygga jue. Tycker de snyggt med hög midja, men ja vill inte ha sådanna utan höft band eller va man ska säga, de här är markerade vid höfterna så de ser ut som längre bakifrån, gina brukar inte vara dyra heller så hoppas de inte kostar så mkt. Nu vill jag åka och köpa dem, nu. Visst är de fina :)




Bamboo & Klänning


Roligt att så många hajjade till när jag sa bamboo örhängen för 50 kr. Men de faktiskt sant, köpte mitt första par idag, och fler lär de ju bli. De gäller att leta lite först, inte köpa på första bästa ställe, men jag har ju förvarnat några som jag sätt varit påväg att köpa bamboo örhängena på dyrare ställen. För kvaliten är den samma på alla, och de är från samma leverantör.

image1181image1182

Jag köpte medium i hjärtan,
det fanns lite olika men jag köpte hjärtan. Skulle köpt runda ringar men de kommer in om några veckor. Så sålänge fanns bara ringarna i guld i L och i silver i M, men jag vill ha guld färgade. Hon sa själv i butik - Jag skulle aldrig kunna sälja dem för mer en 50 spen, eftersom de ingen kvalite. Och de är de inte, men så billiga som dom är är jag glad om de håller ett år eller så. Nu undrar ni säkert förstårs var jag köpt dem. Men ni får hålla er till nästa vecka, då jag möjligtvis lottar ut ett par på bloggen. För hon väntar en ny beställning som kommer i nästa vecka, och då kan ni alla rusa dit. Hon har även stängt på helger så. Men jag kan säga att butiken ligger i Stockholm, så ni som ej bor där ej behöver vänta. Men om ni peppar tillräckligt mkt om att ni vill ha en tävling med bamboo örhängen är det de ni kommer få.

image1183image1184

Här är min nya klänning som kom igår med HM, tycker den är supersöt och den behövs bara strykas lite. Perfekt sommar klänning, läängtar redan. Jag gillar a-linje väldigt mkt så denna ska jag behålla. Va tycker ni? den är från HM´s hemsida för intresserade och finns i olika färger.




Torsdagens Outfit


image1178 

Skön dag idag, började tio slutade ett. Fast igentligen kl två men min lärare va sjuk så vi fick jobba hemma. Men då passade på (som planerat) att åka och köpa mina bamboo örhängen för 50 kr, haha. De sant, tycker nästan synd om er som köpt dem för 200 spen. Mer om örhängena och sånt kommer lite senare. Nu ska jag gå upp och kolla lite tv och äta. Tack för alla underbara kommentarer, försöker allt jag kan att svara på alla. Puss på er alla, de värmer så. Här e dagens outfit



♥ Grå koft-tunika med knappar - HM
♥ Svarta enkla strumpbyxor - Micro Modal
♥ Halsband silvrigt hjärta - Glitter
♥ Armband flera i äkta silver - Mammas
♥ Halsband hjärta text faith - Present






Tävlingsdags!

image1177

LinaVeronica har en tävling där man kan vinna detta supersnygga armband. Självklart är man med och tävlar och de tycker jag ni också ska vara. De ända ni behöver göra är de jag gjort precis, skriv några rader i eran blogg och lämna sen en kommentar hos henne. Hoppas att man vinner :)




Bed Head

Tänkte påpeka en sak. Ni som ser en vit kant runt alla mina bilder,
 de beror på att ni inte har senaste uppdateringen av erat internet.

image1173
Älska Bed Head, finns inget bättre märke för schampoo och balsam för mig. Älskar de verkligen. Min favorit är Brunette Goddess Conditioner som är för färgat brunt hår. (finns även för andra färger). Håret luktar gott i flera dagar, de mjukt och lent, och de inte utspett me 100 miljoner liter vatten som alla andra billiga märken är. Ja, den kostar lite mer, men de är de värt. Den är väldigt dryg också. Jag betalar 299 kr för två stora flaskor, en med balsam en med schampoo. Hitta din favorit, de här är min.
image1172
Produktinformation:
TIGI Bed Head Brunette Goddess Conditioner ger optimal lyster och näring samt djupare färg både till naturliga och tonade brunetter! Dessutom behandlas håret med A-, C- och E-vitaminer för bättre och hållbarare behandling, tack vare nya generationens Liposome Delivery System. Balsamet är fullspäckat med viktiga ämnen som soja- och veteprotein för att återskapa glans, lyster och mjukhet, jojobafröolja täcker håret med ett skyddande lager för att behålla fukten, Panthenol stärker håret och ökar motståndskraften mot slitage och kluvna hårtoppar!




Onsdagens Outfit


image1168Hej på er där ute, nu är jag hemma. Sitter å lyssnar på Esmee som sjunger Beacuse of you, älskar när hon sjunger den låten, lyssnar om och om igen. Imorse hade dans med tema, jag som varit sjuk fick som tur va hoppa in i en grupp och vara med. Vi var katter, de va jättekul. De gick bra å lära sig dansen fort också, hade lössvans haha. Sen kulturhistoria lunch matte sen slut. Men när jag då bestämt mig för att ta en omväg hem för att "träffa rätt t-bana" (ni får tolka de som ni vill) så går de alltid illa, tog rätt efter ha väntat 10 minuter extra, men inget mål med de för ingen gick på. Sen tänkte ja åka lite längre för ibland så går målet med resan av där. NEJ, åh de va kallt å ruggit, fick stå där och hoppa i onödan å de tog en halvtimma extra. Haha, saker händer när man är oförberädd, så ja får väl helt enkelt sluta vara berädd.



♥ Vit tunka med puffärm - MQ
♥ Svarta stuprörs jeans - Gul&blå
♥ Halsband grönt äpple - Gina tricot




image1171 


Heath Ledger har dött, Brokeback mountain - stjärnan Heath Ledger blev bara 28 år. En av Hollywoods största, unga stjärnor är död. I en lägenhet på Manhattan hittades i går 28-årige Heath Ledger naken och medvetslös. Heath har berört så många människor på så många olika sätt under sitt korta liv, säger Heath Ledgers pappa Kim i ett uttalande. Delvis K: aftonbladet. Så sorligt, läste i tidningen imorse, finns inga ord.






Alla älskar Scarlett


image1164image1163

Scarlett Johansson, född 22 november 1984 i New York City, är en amerikansk skådespelerska.
Scarlett Johansson är sedan ett par år tillbaka en av Hollywoods mest eftertraktade skådespelerskor. Hennes genombrott som superstjärna kom med sällan skådad kraft när hon spelade den kvinnliga huvudrollen i Sofia Coppolas Lost in Translation (2003). Något år därefter utsågs hon till Världens sexigaste kvinna, och detta har upprepats ett flertal gånger sedan dess.

Scarlett tycker jag är en av de få hollywood stjärnor idag som kan behålla båda fötterna på jorden, och de tycker jag är starkt och bra utav henne. Hoppas på att få se henne snart i någon ny film. Va tycker du om Scarlett?





Önske Outfit

image1161




Här kommer dagens önske outfit.  Jag själv bär ju mjukis kläder idag pga att jag är sjuk, så då fick en önske outfit ta plats.

Jag tycker ju som nog de flesta vet om klänningar, bär alltid det och därför är ofta mina önske outfit klänning i grunden med. Den här tycker jag ser skitsnygg ut, och den är inte speciellt dyr heller.












♥ Blommig blå grå klänning - Forever21.com ca 170 kr.
♥ Svart kofta med knappar - Lindex.se 299 kr.
♥ Vita heltäckande strumpbyxor - Lindex.se 149 kr.
Halsband hajtand i lång kedja - Forever21.com ca 60 kr.




Godmorgon


Titta, de snö. Iaf där jag bor har vi fått snö, de inte så speciellt mkt snö men lite grann. De så skönt för de blir mkt ljusare ute när ett vitt snötäcke finns. Är hemma idag också, känner mig inte speciellt bra så jag bestämde mig för att gå imorgon istället. Så idag blir de nog en till önske outfit, eftersom jag har mjukisdress på mig och de inge roligt å visa, hehe. Idag ska jag ta de lungt, möjligtvis kolla lite på matten om jag orkar. Men framför allt ta de lungt och så, vad ska ni göra? Haha, glömde nästan en sak. Drömde inatt att jag var gravid och födde barn, jag va lika gammal som jag är nu och allt va normalt utom att jag då fick ett barn, de vart en kille. Fast ja hade inge namn på han, haha. De var faktiskt lite roligt tycker jag. Har ni någonsin drömt ngt roligt?

image1159
Jag och Mischa har någonting gemensamt, vi är båda helt sålda för klänningar. Hade jag haft mer tillfälle att bära sådanna klänningar skulle jag köpt allihop, en favorit här e nummer tre från vänster, loveit.




Beställningar

image1158

Idag fick vi hem gigantiska La redoute katalogen, även om jag tjuvtittat lite på hemsidan så beställde vi först idag. Vi bläddrade å bläddrade å bläddrade till slut hitta man lite underkläder och skor och två klänningar. Men vilket dåligt utbud de var i år. 300 sidor skit rent ut sagt, någon annan som upplever samma sak? och är de något snyggt kostar de skjortan.

image1157

Innan denna beställning, gjorde jag en annan på cocoo.se. Jag beställde nyckelpigan som hänger i en lång kedja som även är en klocka, Stinalee har den. Och nu när de var 20 % rabatt på hemsidan genom kenza passade jag på. Och de var tur, för jag beställde den näst sista, sen tog de typ två minuter så var den sista slut också. Så glad är jag över att jag hann beställa den. Övrigt idag har jag tagit de lungt och så, får se om jag går till skolan imorgon eller inte. Beror på hur jag mår, men om jag gör de ska jag göra en liten inhandling efter skolan på söder. Berättar mera då och tror många av er kommer bli glada, de jag ska köpa är väldigt populärt just nu, och jag får dem för halva priset. Hehe, mer om de när jag köpt de.




Önske Outfit

image1154

Jag tycker önske otufits inte ska behöva kosta 3-4 tusen kronor, utan att man kan faktiskt sitta och drömma om billiga kläder också. För själv blir jag gladare om jag köpt snygga saker billigt än om jag köften en asdyr klänning och har inga pengar kvar. Därför kan ni alltid hitta önske outfits här som faktiskt en normal penga summa kan räcka till. Vet att jag inte har med skor och sånt, men jag är sjuk och orkade inte leta reda på så mycket. Utan se de här som en hemma-vara-sjuk önske outfit mer. Vet att bilden inte är proffsig heller, men de finns inte ork. Är fortfarande sjuk. Ni ser vad det är ändå .

♥ Grå klänning in style of Sienna miller 400 :- Glitzy
♥ Svart längre kofta med knäppning fram 79:- Ellos
♥ Svarta enkla strumpbyxor 98:- HM




Chokladbollar & Kokosbollar


image1150image1151image1152

Nu har jag och mamma precis bakat lite choklad och kokosbollar, mums. Både hon och jag var trötta på att inte göra någonting och de lätt och baka choklad och kokosbollar. Jag har blivit frestad när jag sätt andra bloggar med chokladbollar så nu ska jag suktas tillbaka. Gjorde en liten trestegs variant, från ingredienser till färdiga små bollar. Just nu står de i kylen och väntar påmig, har redan provsmakat en men de är som bäst när de riktigt kalla. Fast man äter ju alltid en del också när man bakar, haha. Iaf jag, vad har ni gjort idag då?



Sick little girl

image1139

Igentligen finns de väl inget bra sätt att börja inlägget på, tex godmorgon hejhej eller något annat hurtigt passar inte in idag. Jag är sjuk och känner mest för att sova, gick upp imorse och efter frukosten hade jag en otrolig magvärk, kände även att mitt knä som jag skadade i lördags på öppet hus inte är helt reparerat precis, fortfarande ont. Men de som var och är de magen, har jätteont och tog iprem och de hjälpte lite, inte speciellt mkt må jag säga. Jag ser en dag framför mig som ska vara lugn och stillsam, förhoppningsvis blir jag bättre i magen också. De lite komiskt, både jag mamma och pappa är sjuka, fast pappa gick till jobbet ändå för han är egenföretagare. Nu ska jag vila och göra annat, hoppas ni får en trevlig dag.




Cameron Diaz

image1138

♥ Cameron Diaz, fullständigt namn Cameron Michelle Diaz, född 30 augusti 1972 i San Diego, Kalifornien, USA, amerikansk skådespelare och fotomodell av kubansk, tysk och italiensk härstamning.

♥ Cameron fick sitt genombrott 1994 i filmen The Mask. Hon förlorade dock rollen i Mortal Kombat och gick därför tillbaka till modellarbetet

♥ När hon fick rollen filmen Min bäste väns bröllop så öppnades dörrarna i Hollywood igen. Efter det har hon medverkat i filmer som Charlies änglar, Den där Mary och Snygg, sexig och singel mm.

♥ Cameron klär sig gärna i fina kvinnliga klänningar till fest men till vardags väljer hon en enkel t-shirt och jeans

Hon har bla haft ett förhållande med popartisten Justin timberlake, de sägs även att hon haft ett förhållande med Jude Law som hon spelade in filmen The Holiday med.




Hollywoodtjejer på vimmel


image1137

Vem tycker du var snyggast på "Cloverfield"-premiären?
Lindsay Lohan,     Ashlee Simpson,     Ashley Tisdale,     Heidi Montag    eller     Lauren Conrad?

När filmen ?Cloverfield? hade premiär igår i Los Angeles var det flera unga Hollywoodtjejer som slogs om uppmärksamheten på röda mattan. En välstylad Lindsay Lohan, som inte varit på kändismingel på evigheter, log mot de smattrande blixtrarna. Lika tillfixad var numera brunhåriga Ashlee Simpson, som trots rykten om uppbrott från Pete Wentz tog med sig just honom på premiären. På röda mattan poserade också ?High School Musical?-skådespelerskan Ashley Tisdale och ?The Hills?-stjärnorna Heidi Montag och Lauren Conrad.






Sunny Sunday again!


image1136
Vilket otroligt härligt väder, iaf i stockholms trakterna. Var precis ute på en härlig tidigvår promenad. Fick samma runda som förra söndagen, då de var lika fint väder. Sen satt jag mig ner på en bänk vid vattnet och njöt av solen. De var otroligt skönt, synd att solen tar så dåligt såhär i januari februari. Men själva känslan var så varm så man kunde tro att det var vår. Jag tog inga nya bilder som jag gjorde förra söndagen, men vädret var detsamma, så jag låter mig själv använda de bilderna istället. Nu ska jag städa vidare i mitt rum, alltid härligt med snyggt rum inför nyvecka, efter de lunch och sen övningskörning. Vad ska ni hitta på?




Dagens Bild

image1135



Dagens bild är en gammal bild på Ashley Olsen, varför jag valt just denna är för att jag tycker hon passar så otroligt fint i lugg och utan smink runt ögonen.

Jag har även tagit mig tillåtelse att färga bakgrunden grå för att få henne att stå i centrum, denna bild som nog är en modevisnings publik bild kunde lätt varit en plåtningsbild.

Därför lät jag penslarna i photoshop ta bort ljuset från bakgrunden och låta Ashley stå i centrum. Detta är en bild ur mitt gamla Olsen arkiv som över över två år gammalt, så därför tar jag mig friheten att anmäla den som tar bilden. Jag har fixat en Jpg kontroll med sap till som gör att jag kan se alla som kopierat, sparat eller på ngt sett använt just denna bild från min blogg.

Jag vill hemskt gärna veta vad ni tycker om bilden, va har ni för synpunkter. Själv tycker jag de är en väldigt passade dagens bild, kanske också för att syrran hängde på bloggen under dagens bild igår.










HM Paket

image1126image1127

♥ Vitgrå randig tunika med gråa leggings - Väldigt mysigt, snyggt och bra att träna i, de var ju för sjutton gratis
♥ Vitt sport linne och Svarta sport byxor - Båda två är i stretchig trikå, mycket svalare när man tränar


image1128image1129image1130

♥ Svarta lackballerina skor i löst matrial - Snygga med rosett, men inget stöd alls i hälen
♥ Vita tygskor - Usch, asså de syns inte så bra, men de ser ut och vara storlek 45, se framför snörningen.
♥ Grå stor kofta med knappar och dragsko nertill - Jag tycker om den så mycket, tycker den är så söt.


image1131image1132image1133

♥ Svart klänning med mönster och volang ärm - Snygg, men stämmer ej överens med bild i katalog, A la 70 tal.
♥ Vit klänning med mönster och volang ärm - Den är lite bättre tycker jag, mer sommarkänsla på den, snygg!
♥ Vit topp med knappar fram, lätt tyg - Väldigt snygg, älskar den jättemkt, så sommarsöt med ett par shorts.



En härlig beställning tycker jag, (ändå väntar jag spänt på min skjort klänning) mycket bättre än den från ellos. De ända som jag inte gillade var tygskorna, de ser ju gigantiska ut. Billigt är inte alltid bra. Varit i skolan idag mellan elva och två, hade öppet hus, de var skojjigt. Mamma och pappa var där och kollade och de tyckte dem var jätte kul. De fick se dans teater och sång, hihi. Längtar tills i vår då vi ska göra musikal i Maj blir de premiär av rythm of life . Så roligt att vi ska få göra musikal i ettan, de andra två musikal klasserna fick inte de, hiihi.





Födelsedags middag!

Nu är jag tillbaka från Niccie, var hos henne ikväll för hon fyller år. 16 år blir hon, så stort grattis till henne igen. Hennes tre andra kompisar var också där, plus lite familj. Vi åt massa olika choklad grejor som var hembakade och sen sjöng vi singstar, de var verkligen kul tycker jag, inte så van! för jag har bara kört två ggr, men roligt är de verkligen. De var bra att Niccie vart glad för presenten, de var ett långt halsband med ett hjärta. Har ett själv (för jag tyckte de var så otroligt snyggt så jag köpte ett till mig med) så jag kan visa er imorgon.
image1125
Imorgon är de skola, usch! vi har öppethus på St eriks gymnasium så våran klass ska vara där mellan 11 och 14. Mina föreldrar ska komma och kolla på dansträningen som vi visar upp, de blir skojjigt. Tänkte åka in till stan och köpa bamboo örhängen, men butiken jag ska till har stääängt, så får ta de på måndag. Klockan är mkt barn, dax att sova, man ska ju upp 9o imorgon! Ska också säga att jag är med och tävlar i Fannys blogg om ett halsband. Har lite filmer från treornas projekt idag och även från singstar ikväll hos Niccie, visar kanske imorgon. Bilden är på Nicole (födelsedagsbarnet) och Milla son sjunger singstar.  Godnatt på er homies.




Fredagens Outfit


image1119
Home sweet home, må jag säga. Precis vaknat från en något längre powernap, på en och en halv timma. Haha, är så trött av mig, men jag skyller totalt på vädret, denna årstid blir man lätt trött och vill helst va hemma. Fast ikväll ska jag till Nicole, somsagt fyller hon 16 år idag så vi ska fira henne, hoppas de blir roligt. Här är dagens & kvällens outfit



♥ Svart klänning med volang - HM
♥ Brun och vit bolero med spets - Tessie
♥ Halsband ekollon guld - HM
♥ Armband vitt brunt rött - Uropenn
♥ Armband med små kulor - Present
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM
♥ Örhängen runda i guld - Present









Finally Friday

Sitter och tråkar vid datorerna iskolan med Niccie, hon fyller år idag så Stort grattis till henne på 16 års dagen :D I övrigt har vi hängt runt i skolan och sätt treornas olika projekt, varit väldigt roligt. Men nu äre så dåliga, eller inga intressanta, så snart slutar vi och jag kan åka hem, ikväll ska jag till niccie på "kalas" haha. Födesledagskalastime för henne ikväll, köpt present men kan berätta vad de är de får ni veta en annan dag. Nu slutar vi! :D



Dagens bild, blir denna fantastiska bild på MK tycker hon ser
otroligt lung och säker ut. Annorlunda och snyggt,

OBESKRIVLIGT

image1118image1117
Jag är så otroligt glad, känner mig så otroligt inspererad, detta är världsklass, har haft en underbar kväll, och Bounce var helt obeskrivligt bra, kan aldrig förklara för någon som inte var med. De måste ses för att förstå, de var inte bara dans de var så mycket mer, åh kan knappt skriva. Obeskrivligt! tyvärr fick man inte filma eller ta kort, men de skulle ändå inte kunna beskriva känslan Live, ni måste bara se den! Gökboet - Bounce. Lägger in en annan video med bounce, men de ingenting i gemförelse med de vi såg, asså de var så mkt mer, de var så grym handlig.






Torsdagens Outfit

image1007
Så, har lyckats hitta en ganska liknade bild på dagens Outfit, är som sagt i skolan väntar på att linda ska bli klar med sin sånglektion, sen drar vi till donken och vidare till dansens hus för å se Bounce. Blir en riktigt rolig och trevlig kväll, De ganska tomt i skolan, bara några treor som förbereder sig för morgondagens projekt uppvsiningar, ska bli mkt kul och se. Idag fyller Wilma ett år, har varit otroligt roligt och följa hennes och hennes mammas blogg de här 1 1/2 åren, Grattis Wilma på ettårsdagen! Kom tillbaka efter en runda istan med med Linda, roligt! Nu väntar jag bara i 40 min till sen e linda klar. Hoppas ni får en trevlig kväll, !
 PS bilderna blir lite annorlunda, då de tagna  
direkt från bloggen.
image1008

♥ Vit tunika mjuk - Gina tricot
♥ Gråa leggings med mudd - HM
♥ Röd jordgubbe (felbild) - Asos.com
♥ Stora bronsfärgade örhängen - Uropenn






Bounce

 
Så roligt de ska bli, ikväll ska jag och några fler i klassen gå och se Bounce live på dansens hus i stockholm. Sätt lite bilder fron showen ikväll och de verkligen fantastiskt, för mig som dansare kändes de som ett måste, speciellt sån här dans som jag tar mycket insperation ifrån. Vet inte om klassisk ballet skulle ge mig insperation, kanske till att utöka min styrka, men inte till steg och kombinationer. Nej, bounce rocks! En annan grej också, hon som syr kläder till deras grupp har även sytt min singel dräkt för några år sedan. Har ni sätt bounce ? :)

Sitter i datasalen i skolan, kommer inte hem imellan så ska försöka knåpa ihop en outfit, då  med gamla bilder, men en outfit kommer väl alltid åter, hoppas jag kan bygga ihop dagens med gamla bilder. Nu måste jag plugga!




Gossip Girl

image1115

SItter och kollar på första avsnittet, kunde inte riktigt vänta, hihi. De faktiskt jättebra, fast vet inte riktigt ännu om de mäter sig med OC, fast vi får väl se. Ni andra får vänta till 29 jan på kanal5. Gossip Girl är en serie böcker för ungdomar skrivna av Cecily von Ziegesar. Den handlar om en grupp till synes lyckliga ungdomar som bor i fabulösa lägenheter vid Upper east side av New York. Tänkte säga en sak, ni hör en röst som snackar hela tiden (som dom påstår ingen vet vem hon är) de är hon som spelar veronica mars, hör de direkt på rösten .

Imorgon ska jag gå se Bonuce live på dansen hus! :D





Onsdagens Outfit

 image1112


Ojdå, när jag kom hem eller rättaresagt utanför durren upptäckte jag att nycklarna inte fanns där dom ska finnas. Så vart utelåst i en halv timma, tills min granne fanny kom förbi, puuh tusentack att hon kom, då kunde jag gå in till henne en stund. Hade lixsom dygnsura tygskor och leggins, ingen bra regnklädsel må jag säga. SÅ efter ca en halvtimma hos henne ringde far min och jag kunde gå hem. Så därför är jag lite sen med bloggen idag, slutade tio i två.



♥ Blå jeans klänning - Gina tricot
♥ Vit kofta med rosett - HM
♥ Svarta enkla leggins - HM
♥ Halsband, jordgubbe - Guldfynd
♥ Svart bastopp - HM
♥ Fläta i håret - By myself






I huvudet på Gynning

image1111
21.00 är de premiär på gynnings nya serie, kan man annat en att älska denna skånska dialekt, tycker hon är en vädligt spontan och rolig programledare, ska bli kul och se tv serien ikväll.  Programmet som fått namnet ?I huvudet på Gynning? kan beskrivas som en reportageserie där Carolina står i centrum och själv upplever spännande livssituationer.

- Åh så roligt, skrattade mig verkligen igenom allt, så spontan och rolig människan är. De här är ett riktigt bra program som jag tänker garanterat följa. Usch så bra!




Tisdagens Outfit

image1109

Nu har sömntutan jag vaknat, helt otroligt trött var jag när jag kom hem. Sista lektionen när vi hade dans så hade jag nästan ingen kraft alls att ge, kändes som jag var spagetti, de var väldigt obehagligt. Så flyttade dagens (som skulle blivit) tredje träningen, till på torsdag. Sov mellan halv fyra och 6. haha. Bebis!, men de tär på en när de dålig mat och man har så mkt fysiska ämnen. Vi sjöng upp våra visor idag, gick väl sådär. Först fick jag sjunga ostört, sen inte. Och då tappar man allt och känner sig kränkt. Men dom bad om ursäkt å sa att de inte hade med mig och göra, så de kändes väl lite bättre. Men ändå, även fast jag var såtrött så satt jag tyst och lyssnade på alla andra.


♥ Grå mjukiskänning - HM
♥ Brun kofta m. band - Gina tricot
♥ Bruna enkla leggins - HM
♥ Rött litet äpple - Guldfynd



Glömde en grej, den 12 Feb åker större delen av min skola till Järvsö och åker skidor,
de ska blir så attans kul säger jag bara :)



Adam Brody & Zlatan!



Jerringpriset till Zlatan

Fotbollsstjärna prisad två gånger om på Idrottsfalan

 Zlatan Ibrahimovic är Sveriges bästa idrottsutövare. Om svenska folket får bestämma. Han fick Jerringpriset.
-Det gick rakt in i hjärtat. Röstade på Zlatan, han förtjänar priset stort!




image1108

Det har varit tyst ett tag om sötnosen Adam Brody, men nu verkar han ha funnit kärleken igen och är därmed direkt på tapeten i skvallervärlden.

Den 28-årige skådespelaren slog igenom i "OC" och blev en het dröm för många tjejer genom rollfiguren Seth. Under inspelningen av serien träffade han Rachel Bilson, som spelade hans flickvän Summer och blev hans tjej även privat. De två gick dock skilda vägar för ett år sedan.

Adam verkar ha svårt att motstå just sina motspelerskor - den nya tjejen i hans hjärta är skådiskollegan Teresa Palmer, 21, som han träffade under inspelningen av kommande filmen "Justice league of America". Paret syntes tillsammans på restaurangen Lotus i Potts Point i lördags, och ska enligt vittnen ha varit helt öppna med sin kärlek.

- De var det sötaste paret och höll hela tiden i varandras händer, säger ett ögonvittne till The Daily Telegraph.

- Han skrev en autograf på en meny åt en servitör och sedan poserade de för ett foto. De var helt lugna med att vara där tillsammans.

Är hon inte lite lik Anna från OC som var Seth´s andra tjej en period?



Måndagens Outfit

image1106

Hej på er alla glada, tillbaka efter en lång och jobbig skoldag. Började veckan med att försova mig till en kvart innan jag skulle gå, fick som tur skjuts av pappa så kom i tid ändå. Hade ny danslärare som vi ska ha varje måndag, Stina och hon verkar verkligen bra. Efter lunch då egertz berättade spökfilmer, (usch de va läskigt) skrev vi matteprov, kändes väl så där. Vi får se hure går. Därefter ensamble, klasstid och datakunskap, vart klar lite tidigare, skönt. För då tog de inte sån tid att åka in till stan och byta min svarta kofta på vermoda. Nu ska jag blogga lite, sen måste jag göra läxan i teater, monolog karaktärs beskrivning rättare sagt. Måndagens Outfit



♥ Blå klänning - Vila
♥ Brun kofta - Gina tricot
♥ Halsband blå rosett - Oasis
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM






Mischa talar ut om rattfyllan

image1105
Mischa Barton talar ut för första gången sedan sin drograttfylla förra månaden. I en intervju med radioprataren och ?American idol?-programledaren Ryan Seacrest lovar Mischa heligt och dyrt att aldrig göra samma misstag igen.

? Självklart är jag 100 procent ansvarig för mina egna handlingar i det här fallet. Jag är verkligen besviken på mig själv. Jag vet inte vad jag ska säga om det här, förutom att jag inte är perfekt och att jag aldrig tänker göra något så här dumt igen, säger hon.
 Som tidigare rapporterat greps ?OC?-stjärnan tidigt på morgonen den 27 december för att ha kört under påverkan av alkohol, för att ha kört utan giltigt körkort och för droginnehav. Senare visade det sig att hon även hade rökt marijuana vid gripandet.
 Enligt sajten Tmz hade den 21-åriga skådespelerskan 0.12 promille alkohol i blodet och hade dessutom både marijuana och receptbelagda narkotikapreparat, som inte stod skrivna på henne, på sig.
? Jag var ute med några vänner och hade faktiskt inte kört tidigare under kvällen, men jag ville få hem min bil. Jag kan inte vara mer specifik än så. Det är rättegång snart och jag får inte säga något om vad som hände. Jag stoppades av polisen, säger hon.
Men Mischa ger dock en förklaring till varför hon inte hade något giltigt körkort:
? Jag växte upp i New York där ingen behöver köra bil. Det har hela tiden gjort det svårt för mig att bo i LA. Jag brukar undvika att sätta mig bakom ratten.  Källa Starlounge

Själv tycker jag Mischa tar saken bra, och tar ansvar över sina handlingar, de inte lätt att vara kändis. Mischa är fortfarande en ansvarsfull och bra människa, så jag därför publicerade jag detta för att visa det. Ni får gärna kommentera de själv om ni har samma eller andra åsikter.




Tävling!


"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."



20:de knut, julen kastas ut!


image1103
Precis, idag ska alltså allt julpynt krimskrams och julgranen ut. De precis vad vi gjort ett tag nu, hjälpte först till med detaljer i huset som julgranen, och andra saker vi har. Sen övergick jag till mitt rum där de fanns en heldel, känns väldigt tomt nu, med skönt. Ser ni min nya lampa, den är från IKEA. Kostade bara 79:- och jag tycker den är så söt, lyser inte så starkt heller så man kan kombinera med andra lampor, loveit. Åt lite middag nyss, och snart ska vi fika. Ikväll är de American dreams (väldigt bra serie) på kanal9, så vi ska spela in singingbee, fast jag tror de ganska enformigt och tråkigt, eller vad tror ni?


image1104


Klänning & Skor!



image1101
Tillbaka från en snabbis på Ikea, köpte en söt liten lampa, kmr bild sen. övningskörde hem också proud! Innan jag åkte iväg la jag till två saker på min hm beställning som ändå aldrig kommer, hehe. En skjort klänning, och en till sak som gjorde mig så glad! vita tygskor! :D , de tog slut så fort förra året, så jag väntade inte en sekund, 98 kr för ett par vita tygskor, finns upp till storlek 39,  Finns även i rosa, de är barnskor, men 39 passar!
image1102

Jag tycker tygskor är en av de viktigaste skorna i vår, ballerina får vänta lite längre, men såhär på vårkanten ca april, då ska dessa börjas användas, för man vill ju inte att de ska bli skitiga. Vårkänslor!







Sunnyday Outfit

image1098

Jaa, rubriken stämmer verkligen överens med vädret. Så länge sen vi hade sol så jag är väldigt glad. Jag pluggade lite matte nyss, men insåg ganska snabbt att jag redan förstår allt, så de känns ju skönt. Men de alltid så att man sitter där på provet och så kommer nåt man ej övat på. Men de lärarens fel, för hon sa, kan ni de här häftet så kan ni provet, och de häftet kan jagn Outfit time!



♥ Vit & grå randig klänning - Eve
♥ Lila myspysjacka - HM
♥ Svarta strumpbyxor - HM
♥ Halsband hjärtan - Asos.com
♥ Örhängen bronsfärg(ejbild) - Uropenn

♥ Nu lunch, sen snabbis på IKEA






Vilket väder!

image1094image1096image1097

Känns som denna dagen inte kunde börjat bättre. Gick upp runt halv elva, åt frukost, de var upplyst i hela köket av solen, de var vekligen supermysigt. Man kunde nästan inbilla sig att de var sommarvarmt ute. Efter frukost, gick jag mamma & pappa ut och gick. Vi gick längst hela standpromenaden neranför våra hus, och över bryggan. Efter de fortsätte dom vidare, medans jag valde att gå hela bryggan tillbaka, solen värmde verkligen. Tog lite bilder, visst är de mysigt. Tänk om de varit lite snö också, då hade de varit perfekt.




Tillbaka till framtiden 3


Kvällen spenderades med familjen och tv-serien stjärnorna på slottet och filmen tillbaka till framtiden 3. Verkligen filmer att rekomendera, suveräna. Nu ska jag krypa till kojjs, men först ska jag duscha. Vi hörs om ett par timmar, för kl har passerat tolv och de är, tråkig nog söndag. Fast de blir nog en ganska okej dag, ska julpynta av, kanske byta mitt mic sett jag fick i julklapp för de funkar inte så bra, men även plugga lite matte. Nej nu måste jag duscha sen sova, Godnatt!




2008´s första kändis bebisar!


image1093

Vilken kväll, iallfall igår för både Nicole Richie & och Christina Aguilera. Igår kväll/natt födde båda kändisarna barn, på samma sjukhus, Cedars-Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Grattis grattis till de nyblivna mammaorna. Man kan lungt säga att de måste kryllat med fotografer och nyfikna tidningar utanför sjukhuset igår kväll. Christina, som var först ut fick en pojke. Tätt på födde Nicole sin dotter som ska få namnet Harlow Winter Kate Madden. Jag tycker faktiskt de ganska coolt att båda födde barn nästan samtidigt, och på samma sjukhus, eller vad tycker ni?




Lördagens Outfit

image1089

Tillbaka från ca en timmes övningskörning, gick bra! Fick både köra på trafikerade vägar och mindre stigvägar, de var ganska kropigt i marken, men de gick bra. Vi övade också på att vända runt bilen och backa, men även att starta i uppförsbackar. Kom aldrig till ngt centrum så får byta koftan från veromoda i veckan. Nicole Richie födde sin bebis inatt, Det blev en flicka som ska heta Harlow Winter Kate Madden. Vet inte riktigt hur förnamnet ska utalas men de är säkert vackert. Nu, outfit




♥ Grå klänning, rosett - HM
♥ Svart bastopp längre ärm  - HM
♥ Halsband, små olika saker - Guldfynd
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM







Lördag


image1088

Denna helg ser och är ganska tom på roligheter, annat en tv program då. Matte prov på måndag, de ska pluggas till de, sen så har jag ingenting annant, ska jula av här hemma också. De 20.de knut imorgon så de ska man göra då, Övrigt nu så ska jag övningsköra lite i regnet med pappa. Marielle och jag har bestämt tävlingar vi ska vara med på, tre st, de ska bli jätteroligt :D. kanske ska byta min stora kofta från veromoda, får se. Nu ska jag ge mig ut på vägarna, passera på egen risk!




Ellos Paket

image1087image1081image1083image1082image1084image1080image1085image1086


Här är en del av min ellos beställning, fick även hem två skitsnygga bikinisar och lite underkläder. Men detta är själva klädverket i paketet, även två par skor. Man fick en jättefin resväska på köpet, kanske visar den senare. Jag är både nöjd och missnöjd med sakerna. Berätta en och en va jag tycker om dem.

Grön randiga ballerina skor - Väldigt snygga, thats a ceeper
Gula lackballerina skor - Snygga, något obekväma, vi får se.
Blå tunika topp - Beställde vit fick fel färg, ska byta till vit. Men annars snygg.
Multi topp al la 70-tal - Vet inte, behöver hjälp, va tycker ni?
Ljusblå tunika med knappar - Å den är så söt och enkel, eller kanske för enkel?
Gammeldax klänning multifärg - Nja, känns mer som ett förkläde, åker nog tillbaka.
Ljusblå blus med band under bysten - Gillar den på bild, behövs provas igen, får se.
Brun kjol med follkanter och skrynkligt tyg -  Nej, denna stämde inte överrens med bilden, åker tillbaka





Finally Friday!

image1076

Hej, är ni kvar? kom hem lite sent idag, för att jag gjort massor efter skolan, åkte och mötte mamma och vi gick och handlade, sen hämtade pappa oss så då övningskörde jag, hihi. Jag är duktig nu, typ kört 6 ggr, och jag kör riktigt bra på vägarna, fast får panik ibland hahah. De kul att köra bil, hihi. Sen hämtade vi ett gigantiskt ellos paket, visar sen är ganska missnöjd.





♥ Svart dragkedjsjacka - HM
♥ Maxad klänning, mönster - Asos
♥ Vita skor med mönster - Sthlm DG
♥ Halsband, röd jordgubbe - Guldfynd
♥ Svarta heltäckande strumbyxor - Lindex







Mischa Magazine

image1072image1074image1070

De finns hundratals tidningar där Mischa Barton pryder omsalaget, omslagstjej är hennes grej. Sista bilden är en utav mina absoluta favoriter. Förra året gjorde hon oxå reklamkampanj för keds, där de har underbara tygskor som jag älskar. I vår ska jag inhandla fler sådanna. Vilken bild gillar ni bäst med Mischa?



Projekt av 3orna!




Nåra treor på våran skola visade upp deras projekt, en modern dirty dancing, filmade en scen ur showen. Jag tyckte showen var bra, fast scenen under var asrolig, fanns andra bra också, men den här lyckades jag filma. Lyssna väldigt noga på texten rara barn. Kom ihåg, Copyright by Sweet 16´s blogg www.performance.blogg.se





Torsdagens Outfit

image1067
Kom hem för en stund sen, först vill jag bara tacka alla som sagt en peppande kommentar om min nya hårfärg, de gäller både er på bloggen och ni i skolan. De är så mkt enklare att trivas i något nytt om andra tycker det är fint. Idag har vi hade en ok dag, lite matte sen lunch sen svenska där vi påbörjade noveller, sen so då vi fick se en show i aulan, kommer visa en kort film från de senare. Efter de en meningslös lektion på 20 min där ngn gubbe snackade på studievägledning inför nya valen. Man fatta inget nästan och de känns som man inte fick nytta av de alls. Nu kommer iaf dagens outfit



♥ Blå klänning med hjärtan & svarta strumpbyxor - HM
♥ Svart midjekort kofta - Lindex
♥ Smycke armband - Kyssjohanna
♥ Smycke halsband - Guldfynd








Trend Pantheon & Rebelle

image1065image1066

Asos har fått in vårinsperation till hemsidan med två olika stilar den ena (till höger) är Trend Two Pantheon som är mer finanpassat för högtider och fester och den andra (till vänster) The One Rebelle är en med vardags anpassad stil. Båda har en chic och vågad känsla, min favorit är trend two pantheon. Där fick jag iaf mkt insperation till fest, även om Rebelle var vågad och lagerpålager som jag gillar så fastnade jag mer för trend two pantheon. Vilken är din?, just nu ser jag reprisen på victoria´s secret show 2007, missade förut.





Heidi Klum


image1064


Trebarnsmamman Heidi klär sig trendigt och enkelt till vardags och snyggt och pamigt till fest

♦ Heidi Klum, född 1 juni 1973 i Bergisch Gladbach utanför Köln, Nordrhein-Westfalen i Tyskland, är en tysk fotomodell, en av världens supermodeller. Hon är dessutom programledare, producent, skådespelare, designer och konstnär.

♦ Klum började sin karriär genom en skönhetstävling som hon vann och fick modell kontrakt i tyskland, efter ett par år, så flyttade hon till USA för att bygga upp sin kariär

♦ Mest känd för sitt medverkande i märket Victoria's Secret som gör damunderkläder

♦ Framröstad som en av världens vackraste människor av People Magazine, 2001




Onsdagens Outfit

image1061


Så äntligen har jag fixat till så de går att ha den vanliga designen på dagens outfit. Var lov och ändra textredigerare och fixa dära. Kom hem för ca en timme sen, skönt att sluta lite tidigare på onsdagar, 13.50 Men vi har matte (sista timmen) på samma plan som utgången, glömmer alltid att ja kan ta med allt ner och sen bara gå hem. För vi har ändå matte de första vi har imorgon bitti. Här e dagens outfit,  obekväm med jeans, hah.
Hur har eran dag varit ?




? Ljusgrå tunika - HM
? Svarta jeans - GuloBlå
? Vanligkofta med rosett - HM
? Halsband , blå rosett - Oasis







Koloniområdet Iris!

image1060

Sitter och små tittar på tv4+´s tv program koloniområdet Iris, de faktiskt ganska bra. Handlar om koloniområdet där familjer bor och odlar allt möjligt under vår och sommar dagarna. Ganska kul å se lite vårblommor och sånt, för då får man vårkänsla. Såg en del på förra årets säsong så de kul och se hur de gått för de olika familjerna. Sen så tycker jag damm är så fint, vi har varit påväg att bygga det många gånger, de några stycken i koloniområdet som har de och då får man lite insperation om mna skulle vilja bygga.




Tisdagens Outfit

image1056

image1058 


Fortfarande går de inte och fixa vanliga designen på dagens outfit, de krånglar. Tråkigt, menmen. Nu är jag hemma och är helt slut, en jobbig första dag i skolan lungt sagt. Gjorde jätterolig ny dans på dansen idag, men insperation från chicago och swing och sånt, den är superrolig. Nu väntar många timmar på soffan med bra tv program. Hur ser eran dag ut?

♥ Svart klänning - HM
♥ Örhängen guldiga ringar - Uropen
♥ Vit kofta med rosett  -HM
♥ Halsband vit jordgubbe - Guldfynd
♥ Gråa leggings - HM






8 Januari


Precis varit hos tandläkarn och fixat de sista hos specialisten, så nu är min rotfyllning nästan klar, de ända som återstår är att tandläkarn (min vanliga) ska byta ut fyllningen senare, om några månader tror jag . Tillbaka i skolan idag, känns helt okej! alla är så snälla så de går så bra så, hihih. Fast inget slår väl lite ledighet, okej jag har nog bland de bästa linjerna enligt mig så jag ska väl inte klaga, haha.  Snart ska jag ha individuell sång, om de stavas så, hehe. Vi sjunger visor, jag har älskling i din första kyss, den är ganska bra.

Januaris mest uppmärksammade uppbrott var mellan Justin Timberlake och Cameron Diaz 07.
Tycker de passade så bra ihop, synd att de bröt upp.




Ny hårfärg

image1053image1054

Ny hårfärg, bilden till vänster är before, och den till höger after. Jag trodde att de skulle bli mera rött, värme. Men de var svart när de var blött, får se hur de blir i dags ljuset imorgon. Men de helt okej är nog bara lite ovan, men de är lite Rachel Bilson känsla över färgen, så de uppskattas, jag ska platta de nu. Men betyg 1-5 så får den 4-, en fyra för att jag tror de blir bättre i dagsljuset. De bättre än förr allafall. Tycker om förändringar så jag är faktiskt nöjd





Almenacka & hårfärg

image1050image1051image1052

Jag tycker verkligen om den, min nya almenacka den är stor och har massor med bra fack. Men främst gillar jag att de är skinn, eller låtsasskinn, inte sån dära plastig almenacka som viker sig och så, nej de här är min nya perfekta almenacka. Min lilla rosa penna kmr från min gamla lilla almenacka, men den fick flytta med. Den e från Burde

Sagt nu ett tag att jag ska färga håret, och om en halvtimma ska jag det, köpte två olika färger Mörkbrun och Djup kastanj från Loreal Paris, vill få en mix av dem! vill gärna ha mörkbrunt med en lätt röd känsla, alltså inte rött utan bara pytte för att de inte ska bli för kallt, utesluter man helt röd färg så kan färgen kännas kall, köpte bara intensiv toning som håller i 6 veckor, för blir de allt för tokigt får jag intensiv tvätta istället, hehe. Visar before and after bilder sen.




Monday Outfit

image1048

image1049

Vet inte vad de är med datorn, men de går helt enkelt inte att fixa som jag brukar ha med dagens outfit, text på sidan och bild på andra, suck. Ska försöka fixa de senare, ni märker om de funkar hehe! Nu har jag varit iväg och shoppat lite, ny hårfärg och ny almenacka, den är verkligen superfin, ni får se både hårfärgen och almenackan snart. Här kommer dagens outfit, kram!

♥ Svart jacka med dragkedjor - HM
♥ Brun väska - Mammas från 19977
♥ Vit tunik klänning - Veromoda
♥ Gråa leggins - HM





Sista lovdagen!


Faktiskt, de sant! tråkigt nog så börjar vi skolan igen imorgon, detta lov har varit så otroligt underbart skönt, och jag känner mig verkligen inte redo för skolan igen. Fast de bara när man är liten man längtar tillbaka till skolan, eller jag tror ända gången jag gjorde de var i 8an! för då hade jag världens bästa klass! och de var vi och våran klass. Men kommer inte ihåg om jag längtat förut. Jo tror i 7an oxå, fast då längtade jag och min bästis tillbaka efter alla snygga killar, haha. Inte våran klass precis, åh tyckte verkligen inte om 7.4, inte sannis heller. Så därför bytte vi till kunskapsskolan i 8an. Äch nu ska jag sluta snacka skolan här, vill bara säga att jag tycker om min nuvarande klass mycket också, mest A,delen B,delen tycker jag sisådär om, men de kan väl bli bättre. Vi känner inte varandra så mkt ännu, men allt handlar ju inte om alla, utan de över lagsnitt A är lite bättre. hehe. Kanske för att jag själv går i a. Men nu får jag tusan ta å sluta snacka om skolan.

Idag ska jag ta de mkt chill, redan gjort de stort sätt, kollat på min favorit film och så kom polly två gånger! och sovit i 60 minuter på soffan, sen runt tre ska jag möta mamma då hon slutar och vi ska köpa en almänacka och hårfärg, hihi. Jag ska färga håret, jag ska färga håret, ni får se sen! Nu kokar korv vattnet för fulllåga måste springa! Cing!





2008 - Ett bebis år


image1045image1047image1046

Hollywood rustar för babyboom med nallar och blöjor, stjärnor som Jennifer Lopez, Halle Berry, Nicole Richie, Christina Aguilera och Lily Allen är bara några av årets hollywood mammor. Bästa kändis accessoaren 2008 blir en mage i vädret, iaf om kändisarna får bestämma. Angelina Jolies lilla Shinon och Tom Cruises minsting Suri kommer få konkurrens på lekplatsen i hollywood. Suri tycker jag var 2007´s sötaste baby, men vem tar hem tronen 2008? de återstår bara att se, många bebisar har vi att vänta i Hollywood 2008.




Sunnyday Outfit

image1042
Är lite små sur, som sagt förut har jag letat efter vinterskor idag, lämnade tillbaka mina trasiga. Så hittade inget på skopunkten men kvittot gäller på dinsko nilson och skopunkten, men jag hitta ett par på dinsko som ej fanns i min storlek så vi åkte till en annan dinsko, och nu kommer vi till den bittra biten, tjejen framför i kön köper sista paret i 39!! usch va arg jag blev, men hon i kassan hade ett par snygga som fanns tre par tumba, får se om jag åker dit imorgon eller inte, de andra sidan stan så. Övningskörde lite på en parkering också, försökte lära mig att smygköra som man gör i köer, de gick väl sådär. Här kommer Iaf dagens outfit, ganska enkel.

image1043image1044


♥ Grå klänning, svart kofta, svarta leggins - HM
♥ Halsband hjärta med tillbehör - Guldfynd






Trasiga Skor

image1040image1041

Nu ska jag åka iväg och byta mina skor, gått med dom länge trasiga men nu vill jag lämna in dom på skopunkten och köpa andra, de kostade faktiskt fyra hundra, nitarna har försvunnit på ena skon och hela bakredelen har totalsläppt, så fort de snöar eller regnar så blir jag dyngsur och strumporna, nä. De här vill vi inte vara med om mera, för övrigt övningskör jag nog lite också efter skobytet, Outfit kommer senare! Ha en trevlig söndag people!





Midnattspulka nr 2


Kom precis in från ännu ett asroligt åk med madde, haha!  trevligt trevligt, vi testa två nya grejer, att stå på skärtlappen och åka i en backe som var sandad, haha. Ingen film denna gången, ska försöka fixa de till nästa gång vi åker, Nu ska jag blogga vidare, vi hörs!




Bäst klädd?

image1039
De är upp till er, vem bär denna guldiga satindröm bäst? Ellen Pompeo eller Celine Dion, själv vet jag redan vem jag skulle välja, tycker klänningen är så fin i sig själv så den behöver inte massa detaljer,
Ellen tar hem denna klänningkamp i mina ögon, vad tycker du?



MEDELA ATT VIDEON FRÅN IGÅR NU ÄR UPPLAGD OCH LIGGER UNDER RUBRIKEN PULKA PÅ DAGIS! ENJOY





New Computer


Hihi, är värsta glad. Min bror Micke har precis instalerat min nya data, den e helt otroligt snabb, de ända som är kvar som ej är bytt är diskett ingången, haha. Allt är så mkt bättre, förut hade jag 34 Gb minne, nu har jag 500 Gb, fatta va mkt filmer och spel jag kommer kunna ha utan att den ens blir trög. Håller på att instalera alla mina the sims spel, men ett fattas, the sims året runt. För de är bränt spel så de har inget fodral, smarta jag. Iaf får leta mera sen. Nu ska jag bara njuta av kvällen med gäster och ny dator, asså grafikkortet är så grymt bra, förut låg de på runt 400 poäng i en sökmotor, nu ligger den på över 2500, hihi. Men nu roppar mamma, it´s time to eat turkey.






Lördag Dude!


Härligt må jag säga, vad står på planeringen nu då? jag ska först och främst duscha och tvätta håret. Men funderar på att städa mitt rum först. Ikväll får vi gäster, min bror hans tjej och min andra bror och hans tjej, vi ska äta kalkon. Heheh, men nu ska jag nog städa lite och sen duscha, för övrigt ska jag färga håret mörkare imorgon och byta mina skor sm har gått sönder (igentligen för länge sen), fick byta när man ville sa dem i butiken, så de bra. Men nu när snön kommit behöver jag ngt annat på fötterna, ngt varmare utan klack tack. 177 och klack går inte ihop, mohaha Eller asså jag skulle kunna ha de, om jag ville, men jag vill inte! tky de snyggt med lågskor. Nej nu måste jag städa, måste fixa allt innan mamma å pappa kmr hem från promenaden. puss !

image1038
bjuder på en härlig vinterbild som avspeglar sig i vädret om vi har i Stockholm!





Pulka På Dagis


Hello igen, kom in för en kvart sen från ett årligt pulka race med madde (min barndoms bästis) på dagis, något vi alltid gör, haha. Vi hade inget å åka på så först hämtade vi platspåsar i sopprummet, sen hittade vi skärtlappar (heter de så?, haha) på dagis som vi åka på, haha. Man är inte lika smidig som när man var liten, jag körde in i både lekhus och träd. En utav gångerna så åkte ja så ja fick en stolpe mellan bena, han precis stoppa mig själv och sa, tänk om man vart kille, då hade de där varit tur. Haha, usch jag, men jag stoppade mig själv i sista sekund.




Efter ett tags åkande och prat iaktagande av en gubbe på balkongen mitt imot (urk på burk) så skulle vi filma, haha. Madde bad sin pappa hämta kameran så han filmade oss när vi åkte, först gick de inte så bra så vi gjorde om igen, vilket inte resulterade i så mkt bättre åkning heller, haha. Jag tror madde fifflar med filmen, och så fort hon fått upp den på sin blogg så lägger jag in den hära. OBS i samma inlägg då, men tror inte jag uppdaterar mer ikväll så, ni har hela natten på er gays. Haha, utrycket din lilla råtta kom fram, har nog kollat för mkt på Diselråtter & Sjömansmöss (gammal julkalender) så de bestämde sig Madde för att spara och använda i framtiden som uttryck, hehe. Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag, vi hörs imorgon sötnosar!






Kista Shopping


image1035image1037image1036


Idag var jag i Kista Galleria och shoppade med Olivia, först hittade jag ingenting, men sen bestämde jag mig för att öppna ögonen och leta, haha. Inte tveka, så jag köpte en tre färgad klänning från MQ, jag tycker de skit snyggt med tre färgat, Mischa Barton style, och jag älskar hennes stil. Sen köpte jag ett halsband med ett hjärta och tre andra små saker hängandes, mkt snyggt från Guldfynd. För mitt presentkort på veromoda köpte jag en oversize stickad kofta, måste prova med mer plagg till för är inte hundra ännu Men snygg är den iaf. Så fort jag får tillbaka min dator och Photoshop blir allt snyggt och fint igen, Hörs sen!






Fredagens Outfit


image1032

Hello på er alla, idag har jag varit i kista galleria och shoppat med Olivia, jag hittade lite smått och gått som hamnar på bloggen snart, ska bara äta innan, mumsig hemmagjord pizza, Ngt bra på tv ikväll som ni kan tipsa om?, här är dagens outfit









♥ Svarta Jeans - GulobBlå
♥ Brunstickad kofta - Gina tricot
♥ Lila tunika - Ellos
♥ Halsband - Asos











Disco Grupp


Hallå alla läsare där ute, nu beöhver jag eran hjälp. Dom flesta av er vet att jag dansar disco dans, och för er som inte vet har jag gjort de i 11 år snart, har aldrig riktigt kommit igång med grupp dans, aldrig funnits intresserade eller så har folk hoppat av, men de något jag alltid velat. Så under dessa 5-6 åren jag tävlat har de varit par och singel disco, men nu! ska jag och tre andra tjejer starta en grupp. Och de vi behöver er till är namnet, men stopp! inte vad som helst, utan vi har vissa små krav hehe.

♥ Namnet ska vara på engelska
♥ De ska vara något med power eller rätt sagt udda
♥ Gärna bara ett eller två ord

image1031


Låt eran fantasi flöda på och hjälp oss!





Vinterland


Spenderade en del av eftermidagen utomhus
med min granne Fanny, vi tänkte pröva snön lite, hehe. Men den va lite för mkt kramgosig för å åka på, och vi hade inget å åka på så vi tog soppsäckar, ach va bra de gick men oj vilken rumpvärk man lär få imorgon, hehe. Vi körde även lite snöbollskrig, de ganska jobbigt å köra de, man blir varm men samtidigt kall, haha. Aja roligt var de iaf, nu sitter jag här, på pappas dator. För vet ni vad! ja ska få en helt ny dator, bara skalet sparas, är superduperglad, de massa nytt som kommer göra min data asbra, bla 40 gb minne, de typ as mkt haha. Min förrta data hade 2 gb så nu har jag 38 mer, väldigt glad och tacksam för de.

image1030

Fick min första dator när jag fyllde fjorton tror jag, är inte hundra men nästan säker, fick va med och betala själv men ja fick en del av den som födelsedagspresent på sommarn när jag fyller år. Nu har jag haft den ett tag och den har verkligen börjat sega, så nu blir den som ny igen, den är på spa behandlig och kommer tillbaka som ny, haha.

Kommer inte kunna använda photoshop på ett tag då paps data inte har de, men jag ska försöka göra de så snyggt å fint ändå, nu ska jag chatta lite med Nicole, och fortsätta mitt the sims spelande, vi hörs lite senare så bjuder jag på ngt smarrigt och roligt säkert, hehe. Se you!






Första snön 2008 !


image1029image1028
Åh mitt vinterland är här! som om jag har längtat, älskar snö. Jag har verkligen väntat på snön, för de bara för mysigt med snö, mkt snö där, hehe. Iaf ska jag nog träffa Nicole idag, hon kan komma över så kan vi åka pulka å fjolla oss, haha! Fast ja vet inte om hon kan, men ja tror de för vi bestämde i förrgå :) . För övrigt är jag allmänt glad, somnade inte förns tre i natt fast ja gick å la mig ett, men hade redan bestämt mig för å gå upp halv 12 så när väckaklockan hemskt nog ringde, så gick jag upp. Hihi, nu ska jag göra mig i ordning!



2007´s bäst klädda

Året 2007´s bäst klädda kvinna är Sienna Miller enligt svenska folket, omröstningar har funnits på Msn - kändisnytt´s sajt där tusen tals människor röstat på olika kändisars outfits under året. Tronen tar sockersöta Sienna hem, men hack ihäl ligger OC stjärnan Rachel Bilson med 4.3 / 5.0 i motsvarande mot Sienna´s 4.4/ 5.0

image1025

Håller med om att Sienna har en klockren stil, även om hon inte är min största insperations källa så finns hon där och bjuder till med en hel del ändå. Fast än av mina favoriter är Rachel Bilson, mer avslöjar jag inte. De gäller att skapa sin egen stil, sen är de helt ok att slo lite hit och dit men de gäller att mixa rätt och bygga upp sin egen. Att försöka totalkopiera någon annans stil slutar bara i att man känner sig obekväm i sig själv, nej! de rekomenderar jag verkligen inte. Sen tycker jag att de inte jättesnyggt när man maxar med för brätt utbud, de gäller att hitta sin chickänsla och mixa rätt inom den, annars hamnar man bara i tidningen Fredags sista sida - Sämst klädda, haha! alltid lika roligt och kolla in vilka som lyckats och vilka som inte. Nu ska jag blogga vidare, hörs!




Top Model


Inne på tredje avsnittet nu av top model säsong 2, är väl ingen riktigt fan av top model. Tycker mest dom e bitchiga mot varandra eller så gråter dom. Iaf de kul att se deras olika uppdrag och det är ett perfekt program när man inte har något att göra. Just nu är de 8 deltagare kvar men efter detta avsnitt är de bara 7 kvar. Jag vet faktiskt inte vem som vinner för jag har inte kollat på de förut, hehe. Men jag tror att fajtas mellan Yoanna och Shandi, jag tror de faktiskt . Fast ni kanske vet vem som vinner?
image1023image1024




Godmorgon Sverige


Eller inte riktigt, jag gick väl upp vid halv ett som är alldeles för sent om ni frågar mig. Jag vill göra ngt roligt idag, men orkar verkligen inte. Eller hade jag gått upp tidigare och dan varit framför mig hade de varit bättre, men nu är klockan 2 så jag funderar på att bara kolla tv hela dan och chilla riktigt mkt, haha. Imorgon ska jag göra något med Niczpixz få se va de blir, något roligt ska vi nog komma på.

På fredag ska jag till kista galleria och shoppa och fika med min ursnälla kompis Olivia, aslänge sen vi träffades, men vi bor ganska långt ifrån varandra, om man kan skylla på att en timma bort är långt eller om man gör de bara för att man är så slö som man inte orkar, usch. Haha, ursäkta men jag brukar vara en hyperperson som alltid har många bollar i luften, men idag går de bara inte, de är väl ett utav mina mål 2008, att stressa mindre. Måste verkligen planera saker och ting, för annars kommar allt bara helt enkelt inte funka.

Därför bestämde jag mig för att jag ska skaffa mig en riktigt snygg almenacka från filofax och eftersom alla csnstudenter har 30 % rabatt så blir de ännu billigare, frågan är vilken ska jag ta igentligen . Piazza är ganska snygg, och priset är väldigt bra med. Finsbury är snygg och billig, men hittar ingen bra storlek med passande färg. Vi får se beställer nog ikväll, annars skiter jag i rabatten och kollar ute istället, men vi får se. Hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi senare!




Fläta rätt i vår


image1021image1022

Än utav mina favorit frisyrer är fläta, och att kombinera det med den vardags vanliga lösaknuten blir det perfekt. Jag tycker om de väldigt mycket, men jag är inte riktigt hajj en på hur man gör, mamma fick hjälpa till och fläta, för de nästan omöjligt att fläta upp i luften på sig själv, hehe. Skulle vilja att den gick längre ner från sidan där man börjar men då måste man göra inbakad fläta och de lite svårare, speciellt när man ska göra de på sig själv.

Ett stor tips från mig i vår är en härlig lös knut med en fläta framtill som på bilderna och en snygg klänning. Längtar faktiskt till vår och sommar, speciellt nu när katalogerna har kommit, redan beställt för mkt, hehe. Men vinter får gärna stanna, för jag gillar verkligen att åka pulka och skridskor nere här vid vattnet där jag bor. En sak till, för er som ser vita kanter runt mina bilder, de beror på att ni har gamla internet och de stödjer inte photoshops senaste program, instalera det gärna, de är en fördel för allt blir mkt lättare.




Första inlägget 2008


Första inlägget på de nya året
, yey. Gick upp ganska sent, kl två men Niccie åkte hem vid tre så de har ju sina skäl, hehe. Vi hade jättetrevligt igår, tänkte berätta lite om våran nyårsafton 2007.


våran nyårsdukning, våran alkoholfria champagne och sist men inte minst raketpaketet.

Först åt vi förrätt, de var ett rostatbröd med lax och gurka på, de var mumsigt. Vi kollade på filmen från uppvisningen på dansskolan som Niccie inte hade sätt. Sen började vi med maten, vi gjorde taccos och de vart jättegott. Hittade först inte nycklarna till boden så vi fick dricka saft, hehe. Men jag hittade dem till slut och vi kunde ta julmust.


En bild på snön då jag misslyckades å fotta rakterna, sen två när jag lyckades få
 med lite raketer iaf.
de två sista är från min nya sony ericsson

Efter maten tog vi en liten promenad nere vid vattnet, haha. De var jätte mörkt och läskigt, men de stod några där nere och sköt upp fyrverkerier så de lös upp lite, vi prövade också en utav våra smällare, de var en liten fluga med vingar eller nått som glittrade och flög ner i vattnet, hehe. Nicole glömde sin så när vi kom upp tände vi hennes och den flög in under hustaket, men ingen skada skedd, tur var de.

Sen sjöng vi singstar och åt godis och sånt, de var superkul första gången jag någonsin gör de och jag ska köpa de, de var så himla roligt, perfekta tjejkvällen med singstar. Det var verkligen superduper roligt. Efter de så gick vi ner till min dator och gjorde en hel del saker, hemliga saker haha, som jag inte kan berätta om för jag vet inte vem som läser min blogg men fan va roligt de var asså, Nicole va så bra på att spela en annan, jag garva hela tiden.


filmade lite från fyrverkerierna vid tolvslaget

Sen så var de dax och gå ut, hittade inte tändstickorna först men nicole hittade dem. Vi gick ut 20 i tolv tror jag och vi skålade med våran dricka som var alkoholfri och smällde raketer, de var massa andra där nere också som hjälpte oss lite, haha. Vi visste inte hur man gjorde med vissa saker, jag kunde iaf en del, de blir väl så när man växer upp med två storebröder och de är jag glad över, de var jätteroligt med fyrverkerierna. En minut över tolv kunde jag komma fram på telefonen och ringde mamma och pappa och sa gott nytt år, skrev inga sms för de lönlöst alla får dom bara nästa dag och då äre inge roligt. Efter att våra händer var helt röda och skruttiga gick vi in och värmde oss innanför durren, sen tog vi på oss vantar och tog en promenad, de var skojjigt det med.


här är lite mer film med prat i bakgrunden

När vi sen kom hem igen så satt vi oss vid datorn i två timmar och gjorde lite olika grejer, jag var väldigt trött, de är jag ju iförsig nu också. Jag är en person som behöver mkt sömn, haha. Kanske därför jag sov till två, 11 timmar. Nu ska jag nog spela lite the sims och sen ringa Niccie å se om vi kunde träffas ikväll, hoppas på det!

Berätta gärna om eran nyårsafton!

2008 is here!





RSS 2.0