Gossip Girl INTE nya OC!


image1210
Nu här hittet Gossip girl har nåt de svenska gränserna har
en hysteri startat om att gossip girl är det nya OC. Men de felfelfel
. Alla glömmer vad OC verkligen handlar om. Därför berättar jag lite ny va gossip girl är och vad oc är. Gossip girl handlar om en bunt (alla rika) och bortskämda ungar som lever på sitt ryckte och utseende, allt kretsar runt dem, och de hat blivit matade som bebisar med guld sked. De flesta är lika bitchiga på sitt sätt men vissa har även lite och komma med. Säger inte att jag inte gillar de, för jag fullkomligt älskar serien, men de kan aldrig mätas med OC. De är verkligen inte OC. I en artikel från internet står de så här: "Jag är övertygad om att de hade behållt tittare även efter det om de hade castat ett riktigt supersnyggo till rollen som Ryan" Vaddå ryan, ingen i serien är som Ryan!! blir så irriterad för de är inget OC.
image1211Nu kan jag berätta vad OC står för, för er som inte kommer ihåg den fyra säsongs långa serien. OC handlade i start och grund om Sandy som tar hem en förvirrad ung pojke som inte vet in eller ut. han kommer från slumpen och flyttar in hos Familjen Cohen i snobbvärlden. Men huvudrollen i OC är Ryan, och de finns inget som ryan i Gossip girl. Hela första säsongen handlar om honom och hur han hanterar den nya världen och hur han bemöts, även utmobbade Seth visar en stark del att de inte är som Gossip girl. Tråkigt nog gemför många dem efter utseende, men hallå. Seriöst de är en serie som spelas av människor, och bara för samma författare är delaktig i båda projekten betyder de inte att han sitter och skriver samma sak igen, tvärt om. Han har nog försökt göra en helt annan grej. Synd att folk glömt bort vad OC igentligen handlade om, för de kan aldrig mätas i den redan snobbiga världen av överika människor i Gossip girl. OC hade en känsla som ingen annan serie. Fast jag ser ändå fram imot och se var GG kan skapa. För jag ser fram imot en helt ny sere, och jag tänker aldrig gemföra de med OC, för jag tycker verkligen inte de är lika. Man måste gräva djupt för att se skillnaden mellan dem. Det är Kristin Bell som är "gossip girl"



Kommentarer
Postat av: Sofia

Typ snurrar.. vet inte hur jag ska förklara.. :P

2008-01-30 @ 21:06:11
URL: http://sofiakpa.blogg.se
Postat av: Sofia

Typ snurrar.. vet inte hur jag ska förklara.. :P

2008-01-30 @ 21:07:46
URL: http://sofiakpa.blogg.se
Postat av: Kim

Håller med om att dom inte är lika!

2008-01-31 @ 07:38:54
URL: http://laudon.blogg.se
Postat av: Lina

Jag hann inte se det här om dagen men jag har laddat ner det för fleeeeeera månader sedan och sett det, så de tär lite luddigt! Men ajg ska börja kolla nu i tv-rutan! :) Vad tyckte du då?

2008-01-31 @ 09:48:48
URL: http://linaveronica.blogg.se
Postat av: Sofia

Nej, någon fläta gör jag inte.. :P Ha en bra dag!

2008-01-31 @ 10:25:16
URL: http://sofiakpa.blogg.se
Postat av: Jessica

Gossip Girl är självklart bra men kan fortfarande inte mäta sig med O.C =( miss it!

2008-01-31 @ 13:59:43
URL: http://j3ss1ca.blogg.se
Postat av: amanda

jag håller med dig , jag tycker inte alls de är samma stuk av serier :S
och jag längtar redan tills nästa avsnitt utav gossip girl ! :)

2008-01-31 @ 15:27:54
URL: http://shootdownthestars.blogg.se
Postat av: Evelina

The O.C is the shit. Har alla fyra säsonger !

2008-02-01 @ 01:32:13
URL: http://musiknord.blogg.se
Postat av: frida

Jag håller verkligen med! Jag tror Gossip girl kommer kanske bli lika känd. Men karatärekerna och storyn är inte lik :) O.C är myk mysigare ;)

2008-02-01 @ 15:17:06
URL: http://friidaf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0