Idol Live






Igårkväll var jag, Madde och Bana på idol live. Det var så mycket roligare att se de live än i tv. Och temat var ju för kvällen Gospel, något som vi alla tre älskar. Vi satt och sjöng med i alla låtarna, hehe. De var verkligen stämningsfullt där inne, och lika varmt som på kreta, man kunde inte andas, haha. Vi hade hyffsade platser, många var redan bokade på de första raderna, men vi fick så bra platser vi kunde få. De alltid kul att vara med på live sänningar, de blir mycket mer verkligt då. Alla idolerna var jätteduktiga, bäst ikväll var helt klart Robin, jag hoppas på Kevin och Robin i finalen, inget illa mot Alice, hon är superduktig, men de är bättre. Johan var också bra, men inte lika bra som de andra tre. Jag funderar starkt på att gå nu på fredag igen, och sen i globen också.





Det vart helt hysteriskt när Johan åkte ut, en tjej svimmade. Alla grät och skrek och vissa hade svårt att andas, de kändes inte verkligt att de hände. Men man förstår vissa, alla har väl haft en idol när man var yngre som man ser upp till otroligt mycket. Jag har de till och med idag, haha. Fast jag hanterar de på andra sätt, skulle aldrig skrika framför någon jag beundrade, personen får ju bara ont i huvudet. Men sånt lär man sig med tiden antar jag. Jag är med i idoleftersnack, haha. Jag såg själv när jag blev filmad, stod bakom Robin och hans pappa när de blir intervjuade, sen så berättade någon att jag även synts längre fram i programet. Får helt enkelt ägna eftermiddagen till att först se själva idol, och sen eftersnack. Är ganska trött efter gårdagen, kom hem två, snackade i telefon med Madde till halv fyra.


Back in the days




Krulltottan i mitten är jag, jag hade otroligt lockigt hår när jag var liten. Är tillbaka på min vanliga dator nu, min bror har lagat den och viruset är borta. Känns skönt att ha den tillbaka, hihi. Tänkte göra knäck idag men glömde bort de, har varit lika lost på youtubeklipp med Rob som igår, tycker de så kul att kolla på dem, så glömmer helt bort tiden. Men nu ska jag gå lägga mig och läsa min älskade twilight, vet inte hur länge jag läser inatt, vill inte att den ska ta slut, men samtidigt är den så offattbart bra så man inte vill sluta. När jag läst klart den på svenska ska jag köpa den på engelska och läsa igen, hihi. Lång dag imorgon, slutar halv fem.


C'mon and let it snow?



Igår kom första snön, lycka för mig. Var hemma hela dagen, kände mig förskyld och hängig. Skönt att de gick över och idag mår jag bra. Hela dagen spenderades till att kolla på massa klipp på youtube med Robert Pattinson, jag kollade hela dagen. Allt från intervjuer, till tv shower och personliga klipp han var med i. Superroligt att se. Sen vid tolv la jag mig för att läsa twilight, läste till tre. Den är så läskigt bra att man inte kan sluta, älskar den och vill absolut inte att den ska ta slut. Läst halva nu. Jag tänker nog inte läsa fler förens nästa film kommer, för de mycket roligare att se filmen innan tycker jag. Får se hur jag gör, hehe. Om jag kan hålla mig med andra ord.



Som jag sa igår så har jag en väldigt nära relation till snön, jag älskar verkligen snö. Var ute i typ tjugo minuter igår i snön och tog lite bilder. Min vinterjacka från everest är sjukt varm och go, hihi. Fast kan fortfarande inte bestämma om röd är bättre eller inte. För den här är inte lika figursydd som den röda. Idag ska de tydligen bli snöstorm, läskigt. Men vi får se hur de blir med det. Ha ne riktigt skön Söndag!


Spökbollsnatten






Godmorgon, känner mig fortfarande seg. Hast jag sovit 15 timmar, ligger ju ändå fortfarande 16 back så, haha. 32 timmar utan sömn - inte att rekomendera. Men fy va kul vi hade igår, minnen för livet. Ska slänga in massa bilder här om en liten stund, ska få i mig lite frulle först. Känns även som jag håller på att bli sjuk, fan också. Juste, de ett superfint snötäcke över hela oss  de så fint hihi. Älskar snö. På tal om snö som sen leder till jul ( i mina banor ) så ska vi faktist tjuvstarta med julpyntet, vi har inte tid nästa helg. Ni får säga vad ni vill, alla gör väl som de vill.


Jag & Alina @ Allsång Spökbollsnatt skolan 08 Tid -  07.33
Uploaded by sweetlifestyle.se

Update 14.00: Natten var underbar, vi hade så otroligt kul. Vi kom dit vid halv tolv, vi hade tydligen inte blivit rätt anmälda, så vi stod inte med på de vanliga schemat. Detta var inte vårat fel så lärarna fick fixa det. Grejen var att de kunde fixa in oss i första matchen tio över tolv. Och vi var inte ett dugg förberädda, laget vi fick ersätta var fulla så de vart diskade, höhö. Men somsagt, allt gick så fort och vi förlorade matchen, haha. Men de laget vi mötte, musikal 3an var bara fyra st, så vi några av oss hoppade in i deras lag, bla jag. Då fick vi spela en match till, en som var sjukt jämn, vi höll på skitlänge och de var så jämt. Men vi förlorade precis den matchen. Menmen, Sånt är livet, kl 4 åkte vi ut och jag var inte ens trött. Var igång hela natten så blev aldrig trött. Fick dock ta smällen dagen efter iskolan, vi fick frulle i maten vid 6. Snällt gjort av skolan, vi var ju faktiskt 250 pers som var med. Men efter de skulle vi sova. Vi försökte sova först men vi sov i teater salen med massa andra klasser och ingen höll käften, inte jag heller så. Jag och Alina låg och sjöng, men vafan?! vi var väl inte där för å sova, kul var de alla fall. Juste, sen dagen efter fyfan, var helt jävla körd, såg ut som ett jävla as, sov så fort jag fick chansen att sitta. Men de flesta lärare var snälla och låt oss som sovit kvar, sova på lektionerna, haha. Oj vad jag skriver, fan e fortfarande helt slut, skulle gå ut ikväll men tror inte jag pallar, börjar ju bli sjuk också. Är så himla trött. Tänkte ta lite fina bilder med systemkameran, annars ska jag nog bara slagga. Vill spela gitarr och sjunga lite, men min bror Micke har lånat den, åh.


Spökboll, dagen efter!






Jag känner mig helt slut, varit vaken i 32 timmar nu, i sträck. Jag har precis fått veta att livskunskapslektionen är inställd så jag kan gå hem nu, ist för halv fem. Skönt. Spökbollen igår var superkul, skriver om de imorgon. Ville bara uppdatera lite, ska hem och sova, ååh. Fast just nu är jag hyffsat pigg, de har varit värre under natten/dagen. Nu ska jag ta t-banan hem, ha en trevlig fredag. Ska sova, sen idol sen sova igen. 32 timmar utan sömn är inte att rekomendera, men fyfan va kul vi haft. Skulle lätt göra om det!


Goodiebags gånger två




I Måndags var jag som tidigare berättat på världspremiären av Twilight. Är fortfarande lite små glad över att jag såg den först i hela världen, hallå? före röda mattan i LA till och med, hihi. Åh, saknar filmen något ofattbart, och Edward, eller rättare sagt Rob Pattinson som spelar honom, han verkar vara en sån underbar person. Tittar på massa videos med han på youtube, är helt besatt, älskar han, haha. Vill se filmen igen på lördag, men hittar ingen att gå med. Här är iaf de jag fick i min goodiebag på twilight premiären, de ovan. Och den under är från beverly hills minglet igår.


Inatt ska vi spela spökboll i skolan, ska bli skitkul. Men måste verkligen sova ett tag nu, borde gjort de för längesen. Ska vara där halv tolv, spela hela natten i olika lag med olika teman på kläder, åh. nu babblar jag bara på rakt ur munnen så de blir lite konstigt. Nu måste jag iaf sova ngn timme. För ska vara där hela natten sen hela nästa skoldag, slutar liksom halv fem, hahaha. Åh sova!

Update 22.45. Nu bär de av mot skolan, men en proppad väska och en till med en kudde, haha. Har inte lyckats sova någoting, eller typ tio min. Aja, nu ska jag dricka kaffe innan jag åker, som de hjälper, haha. Vi hörs kanske inatt, eller så blir de imorgon. Godnatt på er, godmorgon för mig! SPÖKBOLL .


A night in beverly hills





Vilken underbar kväll. De som var bäst var faktiskt idolerna, var helt lycklig när jag såg dem hihi. De som såg mest normala ut som de ser ut i tv, eller rättaresagt  deras personlighet var underbara Kevin och Johan. Alice var också sig själv, fast Robin och Anna verkade vara lite resarverade. Jag och Jackie tog iaf bild med Kevin, de var superkul. Jag darrade som fan när jag skulle ta koret på dem. Och de va så kul Kevin ba - Du är längre än mig jue, haha. Jag hade klackarna så jag var nästan 190, haha. Kevin är så mysig som person, hans flickvänn är verkligen lyckligt lottad. Jag ska nog ta en tripp till Malta och hitta mig en egen Kevin.



De var inte alla som var uppklädda, folk kom faktiskt i jeans, fyskäms! men jag och Jackie var superfint klädda, efter ett en stund ute i snön fick vi komma in. Ebba välkomnade alla glatt och allt började, idolerna satt till höger och käkade popcorn. Beverly hills var faktiskt sådär, de var ganska fjantigt och förosägbart. Typ massor sånt som är så överdrivet och inte händer. Vi fick se de första två avsnitten, ska ge serien en chans, men gamla berverly hills va så mkt bättre. Vi satt precis bakom idolerna, asså jag brydde mig inte om något annat än dem och gooodiebagsen haha. Åh, lite kändistokiga är väl vi alla, iaf jag (: Vi fick också popcorn och läsk, ochen cheeseburgare, men de gillar inte jag. Så jag åt pizza nu när jag kom hem. Supertrevlig kväll verkligen. På första bilden är de Jag och Kevin på andra Jackie och Kevin. Nu ska jag kolla på idol dvdn vi fick i goodiebagen, ni får se den imorgon. Tack veckorevyn för en till lyckad kväll!


Beverly Hills 90210




Idag är det dags, beverly hills minglet med veckorevyn. Ska bli så roligt, hihi. Kommer ihåg i somras nere i Grekland då jag varje dag efter en solig dag på stranden gick upp till rummet duschade, och medans jag fixade visade de alltid beverly hills på tv, runt 6 på kvällen. Åh, minnen. Saknad. Men vi har faktiskt preliminärt bokat en resa till samma hotell i sommar, hihi. Men idag ska jaq på minglet och se förpemiären av nystarten av bevlery hills. Ska bli superroligt. Mycket förpremiärer här, i måndags världspremiär (åh, saknar filmen, aldrig känt att jag saknar en film förut på detta sätt) och idag förpremiär med mingel. Men vi hörs säkert ikväll, ha en bra dag.


Twilight world




Jag är helt borta i twilight världen fortfarande, saknar filmen så mycket. Vill se den (träffa Edward) igen. Jag håller på förfullt med boken, så jag är lite off. Men lägger in en outfit bild i inlägget, och goodieebagen från igår ligger i inlägget under. De så mycket just nu, imorgon är de beverly hills mingel också, ska bli skitroligt. Juste, köpt två nya klänningar. Iaf, skiter nog i å lägga upp outfiten för den va ganska tråkig, och visar klänningarna ist. Men nu vill ja ligga på soffan ett tag och slappa. Precis läst ett mail från spotlife om julfesten vi ska ha ihop, sätt fram imot den. Men vetni? :( de 18 års gräns wtf!? Aja. Nu ska jag vila. Känner att jag har massa sömn att ta igen.


Update halv åtta. Idag köpte jag dessa två underbara fin klänningar på hm för bara tre hundra kronor styck. Älskar dem. Jag älskar fransar! vill så gärna ha en fransväska, men hittar ingen. Men vilken är finast? haha, jag kan aldrig bestämma mig och de perfekt att fråga er. Imorgon ska jag på beverly hills mingel med Jackie, mycket denna vecka med andra ord. Men jag älskar de, jag skulle kunna leva på att mingla runt på olika events och jobba som modeskribent. Åh, drömmar. Sånt här ska jag ta vara på, varje inbjudan jag får. De ska bli superkul, idolerna ska vara där också, hoppas man får chansen att växla några ord med dem, hihi. Ikväll är de DH, lovley!


Den bästa film jag någonsin sätt, Twilight




Jag vet inte var jag ska börja, de finns inga ord att beskriva denna film. De finns inga gränser, de finns ingen beskrivelse som gör sig likvärdig med hur bra denna film var. Och detta säger jag inte bara, utan jag har svårt för bra filmer. Men denna film var den bästa jag någonsinn sätt. Jag är så lycklig över att få vara en av de i salongen, efterssom vi var de första i hela världen att se denna fantastiska film. Jag är totalt kär i hela filmen, i hela känslan som den förmedlar. Åh, jag kan verkligen inte beskriva, känner mig helt såld för filmen.Och Edward som spelas av Robert Pattinson gör ju inte filmen precis mindre älskvärd, åh vilken otroligt vacker och fin personlighet, man blir totalt kär, ge min en vampyr, Edward. Jag vill bara hoppa in i filmen och vara en del av hans liv, åh. Jag vill inte berätta för er vad som händer i filmen, ni måste se den själva. Men jag är totalt förälskad i den, vet inte vart jag ska ta vägen. Jag tänker se den igen på bio, och köpa den när den kommer ut. Den bästa film jag någonsinn sätt. De bästa är att böckerna är fyra st, och filmen var baserad på den första boken, hoppashoppashoppas på tre filmer till :)

Påväg hem på tunnelbanan hög jag ner i den maxade gooooddiiiebagen och drog upp boken som filmen är baserad på, om jag kunde drömma. Åh, jag älskar att läsa boken nu när jag sätt filmen, för jag gillar inte när man inte kan koppla händelsen. Nu kan jag de, jag ser annsikten, jag ser miljön, jag ser allt. Tack Jackie för en trevlig kväll, och hon är lika kär i filmen som jag. Edward som spelades av Robert Pattinson har varit med i harry potter såg jag nu när jag googlade han, kände inte igen honom förens efter. Sen var Sadie och Volchok från OC med också. Nu ska jag drömma mig bort i Twilight.


Twilight Världspremiär




Ikväll ska jag och Jackie världspremiären av filmen twilight, ska blir riktigt trevligt. Fick inbjudan genom bloggen så de var härligt. De klädsel svart så jag är helsvart idag, utom mina bruna skor, höhö. Pallade inte ha obekväma skor, och de är de enda sköna. Nu sitter jag iskolan, börjar strax och måste maila ett arbete hem först. Men då vet ni va jag håller hus i eftermiddag, ha en bra start på veckan!

Stora essinge








Lite bilder från igår, tog faktiskt inte så många. Men man har blivit taggad en del under dagen på facebook, inga vackra syner precis så de har blivit en del klick på remove tag. Men här är lite bilder, jag är inte med på ngn dock. Första och andra är de blandat folk, och sista är de Julia och Molly. De var en supertrevlig kväll, vi var där först, hehe. Halv åtta, men resten kom typ vid åtta så de var ingen fara. Trevlig kväll verkligen. Var där till ca halv två, sen åkte jag med Madde och Isatou till dem och pappa hämtade mig där. En härlig kväll och tack Jamila som stod för festen, superkul. Juste, större delar av musikal ettan i våran skola kom, skitkul va de. De var sjukt mkt folk på liten yta, säkert femtio pers. På den bilden ni ser imitten är de typ halvfullt mot va de var under resten av kvällen. Juste, de var porrtema, ngt jag och mina vänner totaldissa. Men vissa var "utklädda" som sagt.


Första snön



16 November 2008, första snön. Goodmorning people, festen igår va hur kul som helst, mer om de sen. Vaknade nu och tittade ut genom fönstret och insåg, va!? de snöar. Fick ett glädjerus genom kroppen och sprang upp och hämtade system kameran för att fotta den magiska händelsen (jag älskar snö). Detta är en stor händelse för mig, haha. Snön är så underbar och jag drömmer alltid om en vit jul. Jag har en fin relation från barnsben till snö - jag åt den. Haha, jag älskade snö så mycket att jag vräkte i mig, nu för tiden tycker jag mest om att gå på den, åka på den och göra snögubbar och sånt annat barnsligt. Men för mig är de inte barnsligt för mig är det jag, jag är sån. Skulle aldrig ändra på mig för någon annan.

Titta så fint de snöar, ser ut som gignatiska tussar, synd att de vägrar stanna på marken. De så mycket ljusare och finare med snö. Måste bara berätta en sak, vi har en riktigt sjuk granne i området som är min värsta fiende när de gäller snö. Han hatar den jag älskar den. Iaf, jag förvånar mig inte om han redan beställt fyra plogbilar som ska ta bort de här lilla som kommit, han e helt knäpp, på många andra sätt också. Men de är med snön tirriterar mig verkligen, ja, inte irriterar, de tirriterar mig.Snön ska ligga på marken, och vara fin, inte plogas bort. Jag är nog riktigt anti plogbilar, tittar alltid surt på den som kör plogbilen haha. Nu ska jag äta frukost, mumsigt.


Party Night




♥ Rosa Fodral - Gina Tricot
♥ Svarta leggings - Ellos
♥ Örhängen - Uropenn
♥ Armband - Cocoo
♥ Vit väska - Gina

Jag är ganska stressad, har varit de hela dagen, haha. Jag ville fixa mitt hår fint, men de tar hundra år. Plattade först hela, de tog 40 min, sen lockade jag de, tog 30 min. Varför jag gör så är för att jag har lockar från början men inte sånna lockar jag ville ha, de blir bara stort och lockigt och jag ser ut som Ronja Rövardotter, så jag platta och locka, så nu är de fint. Ska iväg nu, får åka bil en bit, skönt. Men vi hörs imorgon, ha en trevlig kväll!, kameran åker med, så de blir massa bilder imorgon.


Egna Designade Armband



De är så många som mailat och kommenterat att de intresserade av att köpa mina armband, och jag har länge lovat detta inlägg, men de har helt enkelt inte blivit av. Iaf, gick upp kl ett idag, ganska sent. Ska iväg på en fest ikväll så ska åka till några kompisar senare så åker vi dit tillsammans. Men först armbanden.



Rosa läderband med Silver peace märke, pärla och bokstav. Går att få i vilken kombination ni vill, med bara peace eller bara pärla, osv. Med tre små saker på kostar armbandet 150 kronor, med två 140 med ett 130. Ingår alltid frakt.



Lila läderband (ser mörkare ut än vad de är på bilden) Med bricka och personlig bokstav, går också att få med eller utan någon av dem, eller än pärla till. Med två saker på 140, med en 130 och med önskad pärla också 150. Ingår alltid frakt.


Bland de första jag gjorde, ser lite annorlunda ut iverkligheten, då en ring kommer hänga i bokstaven så den hänger normalt. Svart läderband med guld detaljer.  Armband 70 kronor, ingår alltid frakt.


Armband i svart läder band med guld detaljer. Också ett av de första jag gjorde. 70 Kronor, Frakt ingår alltid.



Mina egna designade peacearmband, peace märket hänger på framsidan så de syns, väldigt fint. Läderband i svart och finns i silver eller guld detaljer. Kostar 90 kronor styck. Om man vill kan man få med en bokstav eller två till, för varje tillägg tio kronor mer, så med en bokstav, 100. Med två 110 kronor. Frakt ingår alltid


Är du intresserad eller har mer frågor? Maila mig då via kontakt rutan (brevet uppe i högre hörn). Där kan vi prata vidare om betalningssätt och vad ni intresserade av. Alla smycken är egendesignade av mig, de är förbjudet att kopiera min design exakt till hundra procent. Men självklart får ni gärna få ideer till att göra själva.


Dagens Outfit



♥ Kappa - JC
♥ Väska - Kreta
♥ Skor - Skopunkten
♥ Kjol - Gina Tricot
♥ Strumpbyxor - HM
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Halsband - Asos

Sitter och kollar på idol just nu, har inte tyckt till så mkt i bloggen om idol och vad jag tycker. Men Kevin ska självklart till globen, sen vet jag inte riktigt, kanske Alice. Är de bara jag som tyckte Anna sjöng falskt ikväll? wtf! tyckte de var hemskt. Anna har varit bra två gånger under hela sin idol turne, hennes första framträdande för juryn och relase me. De känns som att hon pressar sin röst för att få fram de där soundet hon har, de känns inte som de äkta. Jag älskar Annas första framträdande och trodde verkligen på henne, men hon har dalat otroligt, folk trodde hon skulle vinna, men de tror jag inte hon gör. Är de bara jag som tycker att de borde vara ett tema då de sjunger den låten de sjöng när de sökte i de olika städerna? så man får se hur de utvecklats!?


The new one



Godmorgon, är superstressad, försov mig en heltimma, till den tiden jag skulle gå aahh. Får åka med papi en bit så jag inte blir så försenad iaf. Men hinner dock inte skriva så mkt, fyller i senare. Här är alltså min nya jacka från Stadium 1999 everest.

Update 17.50. Så, nu har jag mer tid att skriva. Jackan är somsagt från everest, jag vet att många tyckte att jag skulle ta den röda, men. Jag har planerat att han jackan i några år och kommer tröttna på rött, och sen så matchar inte de med allt. De kändes superbra för stunden att ha röd, och hade jag haft massa pengar hade jag köpt båda, för å variera med. Menmen, kanske köper en röd längre fram, nästa år, och då har jag två och variera med, men vi får se. Ska försöka fixa fickor på den här jackan, tror faktiskt de går (:, då är den perfekto ella grando!


Nuggets



♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Halsduk - Lindex
♥ Skor - Grekland
♥ Jeans - Weekday
♥ Väska - Kreta G
♥ Vantar - Lindex
♥ Stickad tröja - Monki
♥ Linne - Gina Tricot 

Heey alla cooolingar. Gymnasiemässan gick super, var mkt folk och många som var intresserade av musikal programmet. Slutade två, hade ingen livskunskap på resurstiden som jag trodde, så jag träffade jossan och vi tog en fika, mysigt. Efter de åkte jag och provade mina två jackor på stadium, ca tvåhundra elva gånger, hade högbeslut ångest, var så illa så jag fick fråga hon som jobbade där, höhö. Jag vet att de flesta av er tyckte den röda, men de blev den svarta. Mer om de sen. Ensam hemma (föräldrarna är på showplusmiddag) så ska göra nugest med pommes och rulla igång hemmafurarna och bara ta de lungt, å va härligt.


Gymnasiemässan




Godmorgon gullefjun, är ganska stressad (somvanligteller?). Men jag ska jobba på gymnasiemässan på förmiddagen idag, ska bli riktigt kul. De tråkiga är att Caroline, (från min klass som skulle stå med mig) har blivit sjuk och är på akuten. Och de värsta av allt var att ingen ville ställa upp för henne och ersätta henne, hoppas allt går bra för henne nu, stackarn. Men jag får göra mitt bästa där, by my self. Men de andra från min skola där så de ska nog gå bra. Sen så jobbar ju Jackie på mässan, så någon känner jag. Nu ska jag iväg, slutar väldigt sent, fyra. Men vi hörs ikväll sötisar!


Which colour, red or black?


Idag lämnande jag tillbaka min vinterjacka, var inte hundra procent nöjd med den. Kollade på dessa två, men har jättesvårt att bestämma mig. Ska jag ha röd eller svart? va tycker ni?. De som är bra med den röda är att de finns fickor att "hänga med händerna i" högst upp som på bilden, de finns de inte i den svarta. Jag har lagt undan dem till imorgon, ni måste hjälpa mig. Vilken tycker du är finast?


Flounce by flounce



Hej sötnowsar! varit hos läkarn hela morgonen. Haft så mycket problem med ryggen nu under tre månaders tid att jag inte orkade längre. Mamma och jag åkte upp till läkaren,  vi fick vänta ett bra tag innan vi kom in. Och hon fastställde att de inte var något farligt, utan att de sitter i muskulaturen. Har fått massa värktabletter och en kräm mot smärtan, och sen måste jag gå regelbundet till sjukgymnasten. Hoppas verkligen att min rygg blir bra snart. Igår köpte jag den här underbara klänningen på gina tricot för 299 kronor, vilket kap! Den är så söt, loveit.


You got it dude




♥ Lila tunika - Gina
♥ Strumpbyxor - HM
♥ Jordgubbe - Asos
♥ Örhängen - Bamboo
♥ Brun väst - Gina

Haft en ganska jobbig dag, mycket iskolan och ingen tid över till att vila. Jag sov för lite inatt, och trodde jag skulle hinna sova på soffan efterskolan, men även fast jag slutade halv tre var jag inte hemma förens fem. De en bra tvkväll ikväll iaf, vännerugglybettyhemmafruarna. Här är en dagens outfit från idag. Vill bara medela att min rygg fortfarande gör ont som in i helvete, trodde seriöst jag skulle svimma på tunnelbanan idag. Kan inte ha så här längre, de påverkar hela mitt liv.


Birtday Kid






Godmorgon, är lite smått stressad, ska gå om tjugo minuter. Här ovan är lite bilder från gårdagen och allt firande av min pappa. Han fick massa fina presenter, av mig fick han ett presentkort på ett provapådyk, med ledare och allt sånt (alltså riktig dykning med syrgas), han verkade gilla det, hihi. Av mamma fick han biljätter till ugglaulvessonreborg showen som de ska se på torsdag, och ett paket med en grej som hette nothing i. Min pappa är lite dålig på använda sina presenter, så därför gav vi en present med ingenting i på skoj, haha. Så fick han en superfin whiskey av micke och jenny. De var en riktigt trevlig kväll, och pappa fick en bra födelsedagskväll.


Dagens Outfit


♥ Kappa - JC
♥ Väska - Mammas
♥ Leggings- Ellos
♥ Kofta - HM
♥ Linne - Gina
♥ Halsdband - MS bijux
♥ Uggs - Ellos


Firat min pappa med familjen hela kvällen. Varit supetrevligt, visar er bilder imorgon. Usch, nu är jag superdupertrött, kl är elva och 2 1/2 men väntar, så jävla bra program alltså, helt fast. Pappa fick superfina presenter men somsagt får ni se allt imorgon, Grattis igen papi.


Happy birtday dad






Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min pappas födelsedag, Whiie, han blir inte mindre än 52 år i år. Stort grattis pappa (: än bild är från i grekland förra året, och den andra från våran båt när han fiskar (han älskar det). Ikväll ska vi äta middag hela stora familjen och sen fika och presenter. Just nu är min pappa på jobbet stackarn. Men så är de när man fyller år mitt iveckan. Lyckliga jag som fyller på sommarlovet är alltid ledig på min födelsedag, skulle aldrig tänka mig att jobba eller gå iskolan.





Mässan igår var superkul, vi gick på alla tre (tack vare underbara Jackie som gav oss biljätter). Hälsomässa, matmässa och båtmässa. Jag tyckte de var superkul, roligast på hälsomässan, för där fick man prova på så mycket. Vi var där från tolv till sex, och sen åt vi på donken, hämtade ett paket på ica som hade kommit till mig. Och sen åkte vi till kyrkogården och tände ljus för morfar. Vi köpte en del saker också, ngn massage sak, en kräm och massa mer. Första bilden (efter de två på pappa) är på pappa och farfar. Sen den andra på mamma och mig. Micke och Jenny var med också, men de smet iväg jättetidigt (lite tråkigt, för de var ju farsdag) så fick ingen bild på dem. Men, alla gör som de vill.


Father´s day





Godmorgon, idag är det min pappas dag. Han har precis fått sin present, hehe, han fyller ju år imorgon också. Så idag blev de fars dag presenten och imorgon födelsedagspresenten. Han fick i farsdag present en stor burk som jag proppat med hans favorit godis, han har fått så sen jag var liten, så de är en tradition, han fick även en liten burk för allt fick inte plats. Nu ska vi iväg på mässa hela dagen, hela familjen så de ska bli kul.


Här är några av bilderna från igår, de två första är från min kamera, de två andra från fannys. Från en sak till en annan, jag har hittat min ipod, yey. Så nu ska jag önska mig koss lurar i julklapp. Vi hörs ikväll, ha en riktigt bra farsdag, ta hand om era pappor.


Skolfotografierna




Aloha, nu börjar jag låta som Marielle, hon säger Aloha hela tiden, hehe. Har varit ute och haft fotografering ihop med Fanny, gick bra. Men de var så fasligt kallt ute, sådär riktigt isigt. Menmen, vi knäppte av några bilder som blev riktigt fina, visar er senare. Gick upp kl tolv, inte frivilligt. Min granne Håkan stod och banka hela tiden, haha, (han renoverar) så jag kunde inte fortsätta sova. Men kl var typ halv tolv, så de var rätt okej iaf.



På tal om fotografering, så kom skolfottona igår. Riktigt snabbt fick vi dem, (vi fottade oss precis innan lovet). Men själva katalogen fick vi inte igår, den kommer väl senare. Blev helt okej på fottona, bättre än förra året iaf, då såg de ut som jag sov. På grupp fottot ser de helt knäppt ut, vi har så mkt viljor i klassen, så vissa ville spexa andra inte, så de ser helknäppt ut. Jag sitter ner, näst längst ut till vänster vänster, inte höger som jag skrev nyss.. Måste åka och byta stativet idag som är helt sönder också.


Lovley day




♥ Blå klänning - Gina
♥ Gråa leggings - Ellos
♥ Halsband - Asos
♥ Ljusgrå strumpor - Lindex

Haft en underbar eftermiddag/kväll idag också, haha, precis som igår. Jag och Marielle gick lite i affärer först, gick på min favorit resturang jensen, åt gott där. Åkte hem till mig, kollade på idol, snackade massa gojja och hade de allmänt trevligt. Nu är jag trött som en björn, ska verkligen sova ut imorgon. Har inte fått gjort de på evigheter känns de som. Varit uppe nu i 19 timmar, så de dags att sova. Här är en dagens outfit från idag, eller igår rättaresagt. Hörs imorgon, godnatt


Yamas is my love




De här var den första bilden jag visade er när jag kom tillbaka från Grekland i somras. Och sov vissa vet har min dator krachat så de kan vara så att alla bilder är borta, alla tidigare resor, allt. De helt jävla fucking sjukt. Jag kommer slå sönder var ända liten jävla del av min dator (den svarta stora vanliga, inte min nya) om de är så. Fyfan i sånt fall. Tog fem hundra bilder nere på kreta, fem hundra. Åh. De får inte vara så, nejnejnej!

Just nu är jag i skolan, javet! kl är halv fem vad gör jag här. Jag slutade för tio min sen, och ska träffa Marielle om 40 minuter, så hinner inte hem imellan. Så smarta jag hade förberätt en bild hemma, tycker verkligen de hör till med bilder i inlägg, hihi. De blir så mycket finare då. Iaf, vi hade en väldigt intressant livskunskapslektion, som alltid, haha. Provet gick hyffsat bra, matten alltså. Fast kom på en sak i efterhand som jag glömde. Och svenska redovisningen gick bra, fick beröm av en i klassen så är supergla för det. Jag och Marri ska ha en tjejkväll, käka gott istan och sen idolkväll.


The only inspiration




Mischa Barton, åh jag totalt älskar denna bild på henne. Jag har faktiskt tagit mig tillåtelse att redigera den lite själv, med ljus och så. Men orginalet är från Vogue uk för över två år sedan. Men vilken totalt vacker bild, hon kommer alltid vara min största inspirations källa. She is the shit. Sitter här och tänker, fan jag ska ju inte gå förens om en timma? vad gör jag uppe så tidigt? Aja, känner mig trött 24/7, men får skylla mig själv, jag går helt enkelt och lägger mig försent. För min nya rutin är att kolla på tv innan jag somnar, och ibland ligger jag och kollar i över en timma, fast kl kan varit tolv när jag gick och la mig. De lite dumt av mig, aja ska bättra mig.

Men nu är de underbara fredag, favorit dagen på hela veckan. Jag slutar halvfem, men de gör ingenting. För vi har inte haft livskunskap på över 6 veckor så jag längtar, de så förbaskat kul. Efter de ska jag stanna i skolan mellan, halv fem och halv sex (hoppas den har öppet så länge), ska göra lite svenska uppgifter och blogga kanske. Sen möter jag upp Marielle, vi ska käka istan och sen blir idoltittande hemma hos nån av oss. Mysig kväll, de var så länge sen vi sågs. Juste idag har jag svenska redovisning med min grupp och matteprov, önska mig lycka till, jag behöver det!


Monki is the shit




♥ Kappa - JC
♥ Stövlar - Skopunkten
♥ Vantar - Lindex
♥ Leggings - HM
♥ Stickad topp - Monki
♥ Väska - Grekland
♥ Peace - Mammas
♥ Baslinne - Gina

Hello cutiepies, kom hem för en liten stund sen. Haft en supetrevlig eftermiddag/kväll med min barndoms vänn Josefine, de så himla kul å träffa folk man verkligen känt sen man var två skitar hög, och vi ska verkligen fortsätta träffas nu, oftare. Vi tog en fika vid odenplan och snackade massa skit. Har både matteprov och svenska redovisning imorgon, men har inget ork alls till ngt av de, jag pallar inte. Så jävla sjukt mkt hela tiden, vill bara spy rakt över allt. Jag tänker kolla på MTV awards ikväll, kan typ matten, så. Och svenskan, hahah, kan typ ingenting, kommer läsa innantill. Men svenska läraren hatar ändå mig så va spelar de för roll vad jag gör, äsch, nu ska jag sluta snacka massa tråkighetet. Haft en riktigt bra dag, och planerar att fortsätta ha de!


Take me back




Tror de första morgonen de är frost på taken i stockholm, whiie. När jag var liten trodde jag alltid de var snö, och att de skulle vara helt vitt på marken också, men de var de ju inte, vilken besvikelse. Idag blir det en långdag, börjar isf inte förens halv ett men slutar fyra. Efter de ska jag möta upp min gamla barndomsvän Josefine för en fika på stan, mysigt. De var år och dar sen vi gjorde ngt sist. Visst, man springerp å varandra då och då, men de absolut inte samma sak. Så nu vet ni vad jag håller hus, jag uppdaterar med en outfit ikväll, har min nya monki tröja, så himla skön. Ovan ser ni en bild från kreta i somras, åh va underbart de var. Ta mig tillbaka...


Julkalendern




Hallå småttingar, har precis kommi hem från skolan. Sitter vid köksbordet, håller på att värma en kopp choklad på spisen som jag ska smälla i mig tillsammans med en av mina chokladbollar jag bakade igårkväll. På bussen påväg hem så satt jag och tänkte på greveholm, nivet julkalendern från 96? tänka sig, 96 var jag bara 5 år gammal men jag älskade den julkalendern. Julkalendern gör att man får extra mycket julkänslor, de bara ett ända år jag inte kollat på kalendern, och de var när de var allramest eller va de hette, de var hemskt, vilken dålig julkalender, de var inte ens vinter.

Nog pratat om den dåliga kalendern, jag hoppas verkligen att de blir en bra i år. De är tjugofem dagar tills kalendern börjar och jag har ingen aning om va de är för någon. Är de någon som vet vad julkalendern handlar om iår? hoppas verkligen på en bra. Jag älskar julen och har hållt på sen i mittern av oktober och säga god jul till alla, haha. Alla har krupp på mig i skolan, haha. Men jag tycker verkligen julen är den mysigaste tiden på året, och jag hoppas på en riktigt bra jul iår. En me snö. Nä nu fick jag dunder mycket julkänslor, på med julmusik nu. Nu kokar de förfullt på spisen!


Back to school


  

♥ Svart kappa - JC
♥ Brun väska - Mum
♥ Vita vantar - Lindex
♥ Bruna stövlar - Skopunkten
♥ Vit kofta - Second hand
♥ Hallonrött spetslinne - Gina
♥ Svarta leggings - Ellos
♥ Grönt äpple - Gina

Då var de dags att rulla iväg till skolan, inte varit där på jättelänge, sen innan lovet. Ska bli kul faktiskt att komma tillbaka. Har bara en lektion keramik men den håller på i två och en halv timma. Så slutar halv fem. Men vi hörs när jag kommer hem igen. Nu har jag precis ätit lunch och sovit ett tag på soffan med hemmafruarna i bakgrunden, älskar att sova på soffan med tvn på, de så skönt. Vetni? jag har redan kommit superlångt på min önskelista till julen, haha. Jag tänkte, varför inte börja skriva redan nu? för de nu jag har ideer. Nu måste jag gå, men vi hörs senare!


Godmorgon





Hoppas ni sov riktigt gott. Jag är lite smått stressad, ska upp till tandläkaren. Men sen ska jag hem igen en stund innan jag ska tillbaka till skolan, för vi har feta håltimmen. Iaf. Tänkte informera er lite. Får jätte många kompicerade frågor bland kommentarerna, ofta om min nya dator. Snälla, både för min och eran skull, använd kontakt rutan istället. De så tråkigt att jag missar era frågor, men de försvinner lätt bland alla kommentarer. Så för att få svar så fort som möjligt och ett så bra svar som möjligt,använd kontakt rutan. Självklart kan ni ställa små frågor bland kommentarerna, tex var har du tagit bilden? eller liknande. Men allt annant, från och med nu, så får ni använda kontakt rutan. Ha en bra dag, slutar halv fem, puhh.


En desperat kväll




♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Halsduk - Lindex
♥ Halsband - Asos
♥ Vantar - Lindex
♥ Brun kofta - Gina
♥ Grå tunika - HM
♥ Liten väska - Mammas
♥ Strumpbyxor - Halens
♥ Bruna stövlar - Skopunkten

Laddat upp hela eftermiddagen med desperete housewives box, ikväll är de ju ett nytt spännande avsnitt. Ja frös som attan när jag kom hem från läkaren (påväg att bli sjuk?) så ja drog upp duntäcket och tände massa ljus, hade laptoben i knät och min box med hemmafruarna hela eftermiddan. Somnade ett tag också, höhö. Har försökt plugga matte också, men fattar inte så mkt, aja. Prov på fredag, hoppas de går bra. Imorgon har jag tandläkartid på morgonen, men efter de ska jag till skolan. Hoppas de går bra hos tandis. Måste nog börja använda vinterjackan, de iiiiskallt ute. Nej nu ska jag äta fiskpinnar med ris och sås, mums.


Jag har en egen buss



Okej då, nästan. Idag på vägen hem från läkaren så åkte jag egen buss, de var jag och chauffören. De bara för att jag är så smart, står de två bussar efter varandra tar man ju den längst bak. Skönt å vara själv, i en egen buss. Haha. Kändes lite märkigt att åka själv, som att chauffören skulle röva bort mig haha. Vilka tankar jag har. Men de gick finfint, kom hem. De gick bra hos naprapaten, andra gången jag är där nu, men hon gav massage som var jätteskönt, har ju så jävla ont i ryggen. Sen fick jag massa övnigar, men de så svårt att göra dem när man har ont. Nu ska jag göra lite lunch, pasta med skinksås blir de. Mums.

Har du haft bussen för dig själv ngn gång?


Pain and kind words


Sitter i soffan och småtittar på färjan och läser sofis mode, är väl ett helt okej program men inget jag hurrar i taket för. Ngt jag hurrar i taket för är prison break om drygt en timma. Varit hos Jackie och Peter, hon hjälpte mig med matten, även fast vi flummade mest så fick jag lite gjort iaf, köpte en kycklingsallad som jag smaskade på till lunch/middag. Imorgon har jag fått akut tid hos naprapaten, hoppas de kan hjälpa mig för så här ont kan jag inte ha de. Tack för all gulliga kommentarer, de betyder super mycket för mig att ni bryr er. De lindrar faktiskt smärtan lite för jag blir så glad när jag läser, så glömmer bort smärtan för några sekunder. Ska nog gå duscha, sen äre prison break, whie. Tack igen för era fina ord.

Update. 00.16. Kan inte sova, vet inte varför? de alltid så här. Jag måste sova, har läkartid imorgon bitti som jag inte får missa, men kan inte sluta tänka. De när man ska gå lägga sig man får tid över till att just tänka. Ska försöka sova, hoppas de funkar. Vi hörs imorgon efter jag varit hos läkaren.


Bara att bita ihop, eller skrika rakt ut!




♥ Skinnjacka - Wacko
♥ Halsduk - Lindex
♥ Kängor - Dinsko
♥ Stickad kofta - Second hand
♥ Vita vantar - Lindex
♥ Strumpbyxor - Ellos
♥ Grå tunika - HM
♥ Halsband - Ms Bijoux

De känns lite bättre i ryggen nu *peppar peppar* Fast de kommer och går, imorgon har jag fått en tid (igen) hos naprapaten, hoppas de kan hjälpa mig. Åh, bara för jag sa att de kändes bättre i ryggen fick jag skitont nu, helvetes jävla rygg. Haft så här i tre månader nu, helt sjukt. Fan asså, ibland orkar jag inte bita ihop, skriker bara rakt ut, så jävla ont gör de. Hur ont de än gör så har jag stort matteprov på fredag, så ska köpa en kycklingsallad i centrum och sen ska jag hem till Jackie, hon är så snäll och ska hjälpa mig med matten. Vi hörs ikväll!


A sunny feeling



Godmorgon monkeys! måndag, ny vecka inget lov med andra ord. Fast nu är de bara att bita ihop till jullovet, eller? vågar inte ens tänka på hur långt de kvar. Igår var det iaf söndag, och då var jag minsann ledig. Fottade med Fanny precis där vi bor, härligt väder, dock blåste de som tusan så vi höll bara på i drygt tjugo min, intresseklubben anntecknar. Aja, här är bilderna. Är lite småsur över att lovet är över, ni får ursäkta mig. Eller inte.



Kallt som tusan var de, men de alltid lika kul att fotta, de så användbart i bloggen, bilder är ju nästan ett måste i en blogg, de tycker jag iaf, annars blir de bara massa text som ingen orkar läsa. Iaf om man har en vardagsblogg, bloggar man om ngt väldigt unikt kanske man inte behöver bilder, men en vardagsblogg utan bilder går bort för mig, orkar aldrig läsa. Sen så säger bilder mer än tusen ord, så vi avrundar väl här. Hade hemska kramper i ryggen imorse så jag kunde inte gå till skolan idag, jag börjar bli orolig, haft ont i ryggen nu i tre månader. Fick smärtstillande av mamma, men de hjälper inte, inte ett dugg, gör så jävla pissont!


Allahelgons dag



Varit väligt dålig på blogga i helgen, men de har varit så mkt. Köpt min nya bejbi som fått all min uppmärksamhet idag. Och igår var de alla helgon, och i fredags hade jag halloween middag. Bilderna är från igår från kyrkogården (de supersvårt att fotta i mörker med kameran). Igår var de allahelgons dag, dagen då man tänker lite extra på de döda. De finns inge värre en folk som firar halloween på allahelgons dag, de så respektlöst tycker jag. För de två olika dagarna har ingenting med varandra att göra. Halloween är en amerikans tradition, och de så sjukt att vissa tror att alla helgon är en del av halloween. Skulle aldrig fira halloween på alla helgons dag, de så respektlöst.



Idag har jag bar tagit de lungt, min bror som sov här igår med sin tjej (hon åkte till jobbet imorse) spelade supermario hur mkt som helst, och nu har han klarat de, buhu. Man måse ha 70 stjärnor för att klara de och möta sista bossen, jag har bara 42, höhö En bit kvar med andra ord. Efter de gick jag och Fanny ut och fottade de fina vädret, sen har jag bara hllt på med min nya dator, hihi. Sitter och bloggar på den nu, samtidigt som jag ser på OTH, som e såbra.


Min asus eee pc!




Vinnaren i Vichy tävlingen är dragen, kolla här om de var just du som vann!



Hallo Sverige, första inlägget från min nya dator! whiee. Den är så söt och liten, loveit. Var på siba och köpte den, och de hade bra pris 2500, men vi tog försäkring på tre år för 799, men de superbra för om datorn går sönder om typ två år (och denna modell inte finns kvar om två år) så får jag en bättre, haha. Men jag älskar den, kär i min lilla bejbi. Sitter i soffan med min bror peter, han har spelat på mitt nintedo 64 supermario i sex timmar, haha. Ska strax äta lite frulle, sen ska jag ringa Fanny.




Här ser ni en bild från igår ikväll, ganska mörk så ska ta en ny och sätt in här sen. Den är på laddning nu, men de bästa är att man kan ha på datorn när den laddas, för man kan köra den med sladd inkoplad också, hihi. Iaf, de lite svårt med de nya knapparna. Men de lär man ju sig, nu måste jag äta frukost, kram från mig och dator, hihi


Halloween middagen




En underbar kväll igår med fyra andra superhärliga tjejer. Jag var hippie igår, för er som inte förstår de på bilderna. Haha, jag tycker jag är en riktigt ball hippe, ellerhur? Vänsten var ett sista minuten köp som pappa fick hämta igår på gina. Sen hade jag flätat tre läder band i olika färger och satt runt huvudet. Sen väldigt mycket färgglatt smink, mkt smycken och ett hippiehumör. Kul var de, som tusan.







Alla vid bordet, alla ser roliga ut så. De kom runt kvart öve sex (utom en som kom senare) jag hade fixat fördrink, freddochino och så hade jag spökmusik i hela huset, buhu. Allt som lyste under kvällen var endast ljus, ballt va? Efter fördrink åt vi underbar taccos, bana åt mest, typ 7 gånger, haha. Efter de så gick vi till macken och hyrde film, vi trodde den skulle va skitspännande, men den sög. De var ngn som filmade hela filmen, med en vanlig kamera, helt sjuk. Den var bra imellanåt, men den skulle inte fått en fyra, ska kolla sen va den hette. Sen snackade vi en massor och kollade lite på hey baberiba, de gick runt ett. Men jag kollade på Love Actually så jag somande vid tre. Internet krånglade igår så kunde inte blogga. Tack för en underbar kväll tjejor.

RSS 2.0