Asos , blä!

Long Strawberry Pendant Necklace in the style of Mischa BartonLindsay Bow And Necklace Vest

Jag har spanat in jordgubben länge, men den hära stöta leggings tröjan är grymt ball, om rosetten förstås e lika blank och fin i verkligheten. Men jag är riktigt sur just nu på asos.com. Beställde varor från dem för säkert 2 veckor sen och inget har kommit, skickade klago mail idag. Jag ska ha skorna på balen som är på tisdag.
Om de inte kommer tills dess får de nog ta och ge oss rabatt, de ska liksom ta "4-5 working days" de var konstiga working days, de kanske bara jobbar en gång i veckan elr. Även fast de har så fina saker, ska jag nog akta mig för den sidan, de finns andra helt ok svenska hemsider där man iaf får varorna. Sen så har de dragit på tok för mycket pengar. Vi räknade om och de har tagit 250 spen mer än vad som skulle dragits av (ja, vi har räknat med frakt). Nu ska jag duscha och käka , sen tv-time.

Toooday!



Han inte ta ny bild, så fick anväda en ur arkivet.

Klänning, orange ~ HM
Vit blus ~ Åhlens city
Svarta leggings ~ HM
Smycken - snö of sweden.


Asos, hoho?

Min asos beställning har inte dykt upp ännu, där i väntar mina balskor som jag ska ha på tisdag. Hoppas de kommer snart annars skickar jag mail och frågar varför de är så föresenat. Det är typiskt bara för jag måste ha de inom en viss tid så är det försenat, de var inte de sist jag beställde.



Showkurs premiär!



Många fina uppträdanden var det, verkligen. Själv fick jag sköta ridån och jag koregraferade grease, var även med och dansa i andra nummret på andra föreställningen. Det var jätte svårt att få till bilderna, men de var mycket häftigare ljus irl. De var jätte roligt att titta på också, men skulle velat vara med. Men min hals satte sig imot. Vi ska köra låten vi skulle kört på showkursen på balen istället. Happy ending - mika. Den är så fin.

Showkursdags!

Känner mig fortfarande som om jag har något fast i halsen, Showkurs permiär imorgon och de ser inte ljus ut för min del. Nej nu ska jag äta lite mati och sen är det tv-maraton, lägger (inte) in en dagens outfit.

Shooshoo



Ännu en dag avklarad

Trots att jag är förbaskat orättvist väldigt mycket sjuk så klarade jag av en dag på Skansen (skolan). Man kan ju undra om hela skolan lider av damp, alla skriker och gör sig hörda hela tiden, (även jag ;a) Men om man tänker efter, räknar bort dem som är otroligt omogna och seröst jobbiga så är de helt cool lungt för min del. Nu sista hela veckan så är det ingen som pluggar, vi borde! Men hallå, vi slutar nian om mindre än två veckor, förtjänar vi inte att inte göra någonting då. Fast så dålig flicka har jag inte varit, ritat på min bild kastat färg och övat inför showkursen.
 
Aja, berättade för de i klassen att jag tar med filmen från Tallinn på Torsdag (klassresa) och de lär uppskattas,  vilken únderbar klassresa, men de ingår en del pinsamheter så endast de som medföljer får se. Vill så gärna åka igen, vi hade så förbaskat kul! 42 timmars skratt, ingen sömn!

Nu ska jag sluta babbla och försöka göra något vettigt.
Min Asos beställing har inte kommit, shieet, hoppas skorna blir bra till balen.

´
En bild på min och uncle Jessys smarriga fruktdrinkar.
Bara för att dem var så goda (gröna = min)
Smarrit värre.



Mammas Dag <3

♥ Samtidigt i alla firande stunder så är ju även dagen min Mammas dag, mamma fick en fin önskad present av mig, en parfym kräm från Marc O´Polo - Pure Green och lott och hängblomma till balkongen. ♥

Grattis på Morsdag min underbara Mammi :)





Födelsedag

Grattis, grattis och återligen grattis. Idag var det stor fest för min älsta bror och hans flickvänn. Min bror Micke fyller 25 den 1 juni och Jenny 20 den 4 juni. Eftersom deras romantiska resa till Gotland är nästa helg vart det firande idag. Min bror fick en fin parfym som doftar jätte gott och sommrigt med en skraplott som han alltid får. Jenny fick smycken från Guldfynd och pilgrim. De fick även andra fina presenter av andra gäster. Bla en resa till ett äventyrscenter, bodaborg som är hur kul som helst, en jättefin byrå fick Jenny av mina föräldrar, likadan som jag har :) väldigt fin, Micke fick special tillbehör till datorn när man spelar mus och musmatta som man anväder när man spelar spel, och andra fina presenter. Trevligt trevligt!
Här under finns lite bilder ifrån festen!





Peter Gallagher

Vi känner alla nog till Peter Gallagher för sin insatts som Sandy Cohen i drama serien The O.C. Men vad har Peter gjort innan, eller var OC hans genombrott. Verkligen inte, om du läser och kollar in bilderna, så kommer du känna igen våran Sandy Cohen som en helt annan människa!



Peter Gallagher är född 1955 och är alltså inte en ungkarl längre, han fyller 52 i år och har passerat halvlek.
Peter startade sin birolls kariär sent, 1982, The Making of 'Summer Lovers' var hans start där han spelade sig själv i en serie som visades i USA. Men när borde vi i Sverige lagt märke till denna förtjusande man? ...

Alla har vi sett den tagfattande och otroliga filmen Titanic. Men att Peter Gallagher spelade en roll i filmen, hade du koll på det? Självaste Peter spelade rollen som Wynn Park.



Undertiden Peter jobbade med OC deltog han som små biroller i serier, bland annat "Robot Chicken" som han deltog i två avsnitt. Peter har sjävklart deltagit i många serier och filmer. Bla en av huvudrollerna i filmen Sex, Lies, and Videotape som rollen John Mullany. (filmen visades den 26 maj på SVT).

Här är den sista gruppbilden för serien som togs till
ära vid slut avsnittet av serien The OC


Jag hoppas jag har jätt er några nyheter och även en bra läs stund. Ge gärna förslag på kända personer ni vill jag ska utforska och hitta smaskiga detaljer om, detta är bara början...




Ny kategori

Från och med idag startar en ny kategori på performance.blogg.se. Som heter Upptäck... där jag varje vecka kommer spana in en fräch kändis bakrund, saker du inte visste? roller du aldrig skulle föreställa dig personen i. Jag hoppas ni kommer gilla det!



Spaning ... shorts?


Jag tror nästan alla hm-lovers lagt märke till de hära jeansshortsen, men sant och som vanligt tog de slut direkt, Ska snart utomlands och de är helt perfa att dra över ett par jeans shorts när man ska upp från stranden och äta något. Leta bla på ellos, josefssons, halens och LA R, (och hm) Inga av de som finns där är tillräckligt snygga. Så hemskt gärna, vet du ngn butik eller hemsida (stockholm) som har bra jeans shorts hör av dig!

Fortfarande as sjuk, men solade ändå. Det var så skönt väder och vårat hus ligger i lä. Nu ska jag roa mig med lite annat, forsatt trevlig Lördag!


Sickness!

Okej, idag så är jag väldigt mycket sådära sjuk. Jobbigt då man inte kan sitta i SOLEN. Nu ska jag köra igång min OC-samling och sura!

Ha en skön Löndag!


Bruur!



Saknar min lilla rommie, men han solar och festar i Bulgarien, medans en själv sitter hemma i Sverige och bleknar. Aja, inte lipa ska till Kreta om två veckor!


Shopping i Stan



Idag har jag varit i stan hela dagen, Väldigt skönt väder har det varit. Var inne med mammi och köpte födelsedagspresenter och de sista inför balen. Jag köpte även morsdag present medans hon handlade mat. De första är en diadem med pärlor i silver, passande till mina guld detaljer. Sen är den en bikini med hipster byxor och tubtopp. Den var i väldigt skönt material, sen en inslagen present till min bros tjej. Sen är det än parfym till min bror i födelsedags present. Sen en kuvert väska i ljusguld till balen, ögonskugga till balen, och sen lite parfym prover. Nu ska jag kolla på vänner.

Ha en fortsatt trevlig Torsdag...

och glöm inte mamma på Söndag!


Pingst

Nu är det snart pingst och många gifter sig. Tänk den dagen jag gifter mig, jag vill verkligen ha ett fint bröllop i kyrkan, iaf som jag känner nu, och nu till helgen ska det även bli fint väder så bra passande till alla giftemål.




Asos & Nackspärr



Äntligen, efter nästan 5 dagars krångel med beställningen från Asos är den nu klar. Har säkert fått tio mail om att det är fel på mina kort. Men vi ringde kortservice idag och de hjälpte oss. Vågade inte vänta in och se om bikinin skulle komma in i coral, för då var de risk att den svarta tog slut. Men man kan alltid skicka tillbaka om de inte passar. Skorna ska jag ha på balen, och min byxdress fick jag. Så bikinin är de ända jag ska betala.

Världens nackspärr imorse, och kunde varken gå upp ur sängen eller ligga still. Hade så ont. Proppade i mig värk tabletter och somnade om. Så ingen skola vart det idag inte. Ingen märkte att jag var borta så, men skit samma. Längtar efter gymnasiet, hoppas verkligen det blir bra.

Sommarjobb, jag är så trött. Först fick jag fel hade sökt barnomsorg och fick vaktmästeri, sen så skulle de fixa nytt åt mig. Så står de på lappen parklek, perfekt tänker jag. Så ringer jag, de är tydligen ett kollo på barnens ö, där jag ska bo i två veckor, aldrig i livet! Man får inte ens betalt för att man är där 24/7. Eftersom jag borde fått ett jobb i de området jag sökte och inom barnomsorg så ska vi ringa och fråga imorgon, några hjärnceller måtte de väl ha?

Nej nu är det slutskrivet för idag, håller på med designen så de knakar, men jag suger rent ut sakt så det tar lite tid, ska försöka bli klar någon gång i slutet av nästa vecka, de är ju också slutspurten i skolan.

Ha en fortsatt solig onsdag!


Back

Haft svårt att komma in på bloggen, men just nu sitter jag i mitt tv-race...

Vänner
Uggly Betty
DH
Christine

och kan inte skriva mer


Städat och solat!

Storstädat mitt rum, men de känns ändå stökigt, Solat har jag gjort också samtidgt som vi planterade nya blommer på tomten, Men som vanligt tar solen aldrig på mig i Sverige, skönt att vi åker till Kreta om exakt tre veckor!



VS

Mix & Match Skirted Hipster Mix & Match Skirted Hipster

Jag vill så gärna ha i corall färgen, men den är slut i min storlek, Vågar jag vänta eller ska jag ta i svart? Den svarta är också vädligt troligt fin och jag har letat efter en sån bikini.




Goheter!

medans jag trixar och fixar med betsällningen från ASOS så kollade jag in vad Ellos hade för goheter. Jag hittade en jätte söt BH, men har inga pengar till den. Beställningen hos Asos kommer gå på 900.
Här är iaf en bild på den lilla sötisen!

Zooma

News in the house!


Vart medbjuden på NRJ festival ikväll i kungsan, men är helt totlat slut efter rix fm´s festival igår. Sen så tycker jag mycket bättre om rix fm´s musik än NRJ. Det kom postorder idag från HM, en klänning i rött och orange som kanske ska behållas. Sen en blå/grön bikini som jag ska behålla. Vi har även köpt nya panel gardiner till köket. Tycker verkligen de är passande till sommaren, får en känsla av klippberg vid vattnet.



Nog om det, nu så ska jag fortsätta med maten.
Jag älskar att laga mat!



Rix FM Festival - Stockholm!

Igår var de premiär för rix fm festival i kungsan i Stockholm. Det var otroligt mycket folk men väldigt bra musik. Bla Mel C, BWO, Sebastian, Erik, Markoolio mfl. Även fast vi kom strax efter sju så stod vi väldigt bra till, kanske 10 meter från sencen. Bilderna jag har tagit är väldigt dåliga för dem tog jag i början när vi stod längst bak. En jätte rolig kväll med bra musik och underhållning.





Fredag!

Nu ska jag in till stan, ska träffa en gammal kompis sen ikväll
ska vi på rix fm festival. Nu måste jag skynda mig iväg till bussen.

Ha en trevlig Fredag!


Blades of Glory!



Såg den filmen idag och den var helt okej, lite överdrivet ibland men man skrattade ganska ofta. Det är en sevärd film som får ¤¤¤¤ av mig. Hinner ej skriva mer nu.!


Dagens



På förmiddagen har jag kollat på tre avsnitt av oc, så bra. Har säkert sätt alla säsongen 5 gånger, kollar alltid. Efter skolan på morgonen och när jag är ledig och sjuk. Varje gång är det lika spännande, säkert 6 gången jag sätt sista avsnittnet av säsong tre och jag grät ändå, haha.
Nu ska jag in till stan!

* Klänning veckad - HM
* Blus vit - Åhlens
* Strumpbyxor - Lindex
* Vita lack skor - skopungten
* Halsband - Kreta

Ha en skön ledig torsdag!





Kyckling sallad!

Nu äre dags att börja laga lite mat, funderar på att sitta ute på tomten och äta, på solsidan. Väldigt mysigt! Jag har sommarkänsla i mig och något jag älskar att äta på sommarn är alla sorters sallader, de kan vara allt kyckling, köttbullar, räkor, kräftor eller rostbiff. Den maträtten känns så lätt och de är så gott. Så idag blir de kyckling sallad med karibisk sallad, det är så gott, mycket mer smak på den salladen!

♥ Här är en bild på en karibisk kycklingsallad ♥






Avslutning på grundskolan!

Nu äre så hära, att jag börjat inse hur gammal jag är. Jag blir 16 år till sommaren och är inte längre ett barn, de känns tomt på ett sätt. Som en stor del av livet är över, fast det är ingen som säger att jag inte får vara barnslig tills jag är 150 år. Men hur jag än gör så är ändå grundskolan snart över. Även om jag ser fram emot gymnasiumet så känns de tomt, inget mer barnbidrag och inget mer grundskola!

Jag försöker nu ta vara på tiden och umgås med dom i klassen så gott det går. Jag flänger runt och är med alla, för sen sitter vi där än dag och undrar varför vi inte tog vara på varandra och tiden tillsammans?

Ska försöka sluta deppa och se frammåt mot gymnasiumet, men undrar vem som kommer gråta mest på skolavslutningen, och jag som ska sjunga i kyrkan, jag kommer verkligen darra och vara jätte ledsen.

Nu måste jag laga foooddiie :D






Dagens



* Klänning Marinblå  - Asos
* Blus vit - NK
* Leggings Svarta - HM
* Rosa tygskor - stadium (ej bild)
* Halsband rosa - Estalnd - Tallinn

* Bloggar från skolan istället, en dag kvar sen ledig i fyra dagar,
  gud va skönt!

 Trevlig Onsdag!


Sommarfin!

  • Förut var jag alltid varit ganska enformig när det gäller smink, haft mina rutiner och använt dem året om, eftersom jag lätt blir tårögd så sminkar jag mig bara med smink från makeupstore som har naturextrakt i sina produkter. Men senaste året har jag börjat utveckla de olika årstiderna och har olika sminkrutier precis som klädrutiner beroende på årstid, väldigt kul faktiskt!

    Här kommen en fin blandning till sommarn!
    image174

  • Själv använder jag mig av några av produkterna på bilden, foundation - mink använder jag. Guld pennan shine använder jag, och sen de bästa pudret som är helt underbart när man fått lite färg i annsiktet, shiny gold heter det och kostar 219 kr. Om du undrar över någon annan produkt på bilden tex; namn eller kostnad är det bara att skriva, har alla priser på plats.
  • Nu till sommaren kommer jag använda mig av turkos babyrosa och orangeglittrig ögonskugga, den har inte lanserats en hos makeupstore men kommer senare i sommar produktionen. Läppglanset har inte samma effektiva yta som på bilden, blir nästan dubbelt så ljus på läpparna.


Två ändringar

- Det är inte repris av oc idag, kollade fel vecko dag, 
  det är vänner avsnitt som jag såg igår.

- Jag går ut och går istället!



Lugna gatan!

Min säsong av dansen har slutat, så har inte tränat på två veckor, den första tiden kändes de så skönt och jag kunde fokusera på skolan mycket, men nu när det är 7 dagar kvar tills betygs stättningen har jag inte så mycket att göra, ska skriva min novell och möjligtvis göra ett steg i matte och ett i engelska. Det känns jätte tråkigt, slutar grundskolan om mindre än en månad, snyft! Funderar alltså på att gå ut och springa, men de blåååser för mkt för att springa här nere vid vattnet.

Idag har jag pluggat hemifrån, gjort ganska mycket, mer än vad jag skulle ha gjort i skolan där alla bara babblar, okej då även jag. Vet inte om jag ska göra lite på engelska steget istället för att gå ut och springa? kanske springer på torsdag istället.

Nu ska jag iallfall kolla på OC, laddade ner alla avsnitt runt jul så har sätt klart 4 säsongen, men de var länge sen så det blir ändå spännande, längtar till den kommer ut på box så jag kan fullborda min samling.

Chiao chiao!


Sune shine!

De ser ut som om solen kommer visa sig imorgon, och femton plus. Skönt vi som har ute gympa. Men orkar aldrig ha klänning när de är gympa, känns så bökigt, men tror jag tar det iaf och mina nya tygskor. Chillivippen!



Regn och rusk!

Gick hem tidigare idag, huvudet värkte och vad gjorde saken bättre när man precis skrivit no-prov än att maten inte är ätbar. Nä, jag köpte hem en findus låda (mums) och sen pluggade jag hemifrån, så skönt med en skola med öppna scheman där man kan planera sitt liv själv! Nu ska jag kolla på lite tv

Chiaao!


Walking in new shoes!



Jag sa tidigare idag att jag skulle åka iväg och köpa tygskor. Det var engentligen min bror's shopping dag, haha. Men han valde de perfekta himmelriktet för skor så jag kunde hitta några gobitar själv. Ett par supersöta vita lack skor som jag ska designa med guld detaljer. Sen mina efterlängtade tygskor, och de fanns i favorit färgen rosa, perfekta att ha i vår, tänkte först köpa vita men de är inte vita mer än en vecka så jag tog supersöta rosisar! Nu måste jag plugga hela kvällen, eftersom jag shoppat dagtid, ändå inget sevärt på tv mer än pip-larssons :)



Byxdress!

All In One Pinafore ShortsKate All In One Jumpsuit

Båda är verkligen supersöta, de kostar £28.00 vardera, men jag vet inte riktigt vad det blir i Svenska pengar, den ena är helt slutsåld om man inte har storlek 14 alltså. Tror de blir den gråa. Har verkligen letat i Sverige, men när man frågar efter byxdress ser 70 % ut som frågetecken och resten har aldrig haft någon i butiken.
Thank god, för den som uppfann internet!


Skordax

Iväg och leta skor, behöver verkligen skor i alla dess former och storlekar. Först vill jag hitta ett par söta tygskor, som är sköna att gå i. Får problem med knäna när jag går för mycket i ballerina skor och de gör jag just nu. Sen vill jag hitta skor till balen, fina små och söta skor, guld kanske? vårens mixa och matcha färg. Som tur e betalar jag inte skor på barnbidraget, för de är totalt fullkomligt helt säkert och sant, slut! Skynda Gunde.

Chiaao!



Yassou Maria!

Jag trodde till en minimal chans att Sverige skulle toppa plaseringen, men är man förvånad. Det är samma sak varje år, grannländer röstar på varandra. Jag säger inte att bara några gör det. ALLA länder röstar på sina grannländer, vi fick våra tolv-poängare av Danmark och Norge, stort tack. Jag tycker inte ens Sverige hade den bästa låten, men absolut topp 3. Min favorit var Yassou Maria, men de hör väl till min kärlek till Grekland tror jag.
 
Nu ska jag spana in lite bloggar och sen sova!


Godnatt



Nytt och Nyttigt!




Idag hämtade jag ut paketet från Ellos, min underbara topp för endast 19 kr. Har man rätt koder blir beställningar till kalas priser. Känner mig lite hängig så jag tog ett nyttligt mellanmål. Hemma pressad jucie med äpple banan och grapefrukt, och en banan vid sidan om. Nu ska jag äta lite mellis


Kompetens = noll

Jag är så irriterad och trött på min dansskola, de kan inte ens informera ut rätt. Så tack vare det så har vi missat hela uppvisningen, tänker inte betala 4 tusen kr varje termin för ingenting!
Kände verkligen att jag ville träna och känna mig nyttig. Arg!

sömnbrist?

Vill verkligen få till designen på min blogg, men om jag ska tala sanning går det åt skogen, ngn som kan eller har någon design-hjälp sida? orkar verkligen inte lägga ner mer tid på det just nu, det blir ändå inge bra. Nu ska jag kolla in en bra film och äta lite gott, sen sovdags!





MQ shop



Skulle som sagt handla en väska idag men de var ombyggnad och den fanns inte. Så jag unnade mig en tunika på MQ istället, en mönstrad tunika/klänning, väldigt mysig a-linje och härligt tyg.  349 kr.


Dagens


Nu har jag pluggat hela förmiddagen och dax att gå ut ett tag,
 ska ta en sväng på stan och shoppa lite.


* Vit mönstrad klänning ~ HM
*  Vita luftiga skor ~  din sko
* Brun skinväska ~ mammas gammla
Smycken i guld/vit ~ guldfynd
* Jacka natur vit ~ Vero moda

                                 Jag har massor med kläder i natur vit och ytterst få i kritvit 
                                                         så matchningen går inte totalt jämt ut idag.

♥                         ♥                                ♥

image163image164

                                                                                                 Trevlig Fredag!




kanske, kanske inte.



Denna väska har jag spanat in ett tag nu och den är verkligen jätte fin. Ska in till stan senare och funderar på att köpa den. Just nu känner jag mig som en fattiglapp men jag tänker inte på allt jag köper för mina föräldrars pengar, dumma jag. Fick en balklänning för 2000 tusen förra veckan, sen ska skor väska och mer detaljer köpas till den och de kommer gå på några tusen. Men jag fick över lite efter klassresan eftersom pappa nästan betalade allt och så fick jag en parfym av honom, glad. denna väska kostar bara  ca 250 kr och jag har 4 hundra i plånboken så kanske, ja kanske köper jag den senare idag!

Trevlig fredag!

HM loves Kylie!

 

Nu har kylie´s kollektion kommit till hm, hörde redan om den i julas. Allt går nästan i samma tema men jag hade hoppats på flera badvänliga plagg (bikini), har ännu inte hittat ngn riktigt fin, men lite små saker hittade jag och dom är riktigt snygga! tur att jag fick över pengar från resan.


Chiaoo!




På väg...

Jag har sagt att designen skulle vara klar i början av veckan men det är så mycket nu i skolan och jag hinner verkligen inte, jag har börjat men det är vissa finslipningar som jag inte kan så min bror kommer nog över i helgen och hjälper till med det, så bloggen får vara ful och tråkigt en stund till!


Summer of surf...again!



När jag kom hem från klassresan igår väntade ett paket till mig från mamma. En supersöt rosa/röd klänning från hm´s nya kollektion summer of surf, köpte två klänningar från den kollektionen förra veckan och mamma såg nu hur mycket jag tyckte om den och denna tycker jag om minst lika mycket. Enjoy!





Klassresa ^~^ Nioett

Nu är jag tillbaka igen, efter en jätte trevlig resa!

Vi reste i Söndags vid 18.00 och vi åt lite tallink buffé, ganska gott lite dåligt köttval bara. Efter de umgicks vi på båten och spelade på spelmaskiner och dansade vid barens dansgolv det var jätte roligt. Ganska mycket folk och både unga och gammla, vi besökte även karaoké baren, våran låt kom dock aldrig upp så vi stack.

Måndag var vi i Tallinn, vi åt frukost buffé på båten och sedan bar de av till vackra Tallinn, (innan var jag lite orolig, eftersom de inte är så lungt i Tallinn just nu men de var cool lungt, med massor av poliser). Vi besökte gammla stan som visade sig vara intressant och mysig, efter de bar de av till shopping center och storstan, vi besökte vici (som ja tror de heter) som nog var Tallinns största galleria, hittade ett jättefint halsband och såg massor med andra fina saker från bla veromoda mango och zara.

När vi var tillbaka i båten runt 16.30 gick vi till hytterna och tryckte i oss lite m&m som är sjukt goda. Vi tänkte gå och bada men eftersom vi redan var trötta insåg vi att vi skulle bara bli ännu tröttare då. Vi gick på taxfree´n och handlade väldigt mycket godis, jag köpte även en parfym. Vi åt senare a la carte resturangen supergott.

På kvällen annordande föräldrarna lite special tillställningar, vi köre turnering på skjuta pucken över bordet och träffa varandras små mål- spelet. Där jag åkte ut bland de första men en av föräldrarna vann. Efter det gick vi och kollade in discot = lite dött och senare karaoke baren= gammlingar. De visade sig att alla ungdommar i våran ålder gått av båten när vi anlände i Tallinn och stannat där en natt. Så de var vi och pensionär kullen. Vi körde lite karaoke låtar tillsammans hela klassen vi sjöng Fly (I want to flay away) vet inte vem som sjunger den, och Stockholm i mitt hjärta - Lasse berghagen. Sen sjöng vi tjejer en låt - vill ha dig i mörkret hos mig - freestayle. Efter det spenderade vi tiden åt massor av olika saker, vi spelade på maskiner vi dansadeoch vi satt nere i gången vid våra hytter, vi gjorde massor med roliga saker den dagen och de känns som vi var borta längre än 3 dagar.

Sammanlagt sov jag 4 timmar på två dygn, men jag var aldrig riktigt trött, trött. Utan bara lite små flummig ibland, som alla andra var. Jag var glad att de var lite folk på båten, annars skulle vi inte fått den sammanhållningen som vi hade eftersom vi hade bara varandra att roa oss med, så de var ett stort plus. Bilderna jag tagit är tagna med mobilen men ja har massor med vanliga kort som jag ska framkalla senare. Det finns miljoner saker jag kan ta upp men jag är trött och sliten efter en super rolig resa och nu ska jag nog forsätta äta godis och sova.

Idag på förmiddagen åt vi en god frukost buffé satt och snacka samman resan lite och kom överäns om att de hade varit jätte roligt och trevligt, sen gick vi av båten och gick separata vägar .....

Men vi ses igen redan imorgon, i skolan haha!



Tack Nioett ~ minnen för livet!



Klassresa!

Nu reser jag bort på en weekend resa med min klass. Längtat ganska länge men nu börjar jag få resfeber, jag kommer säkert må jätte dåligt precis innan vi åker, som alltid. Blir så rädd och orolig och vill bara ligga hemma i sängen och kolla på en bra film, säkert och tryggt. De ända jag älskar och göra och som jag inte är rädd för är att flyga, de är otroligt spännade och jag älskar allt. Hoppas vi kommer ha kul, ett litet avslut på klass nioett.

Nu ska jag äta lunch och paka! bilder och mer
om resan kommer när jag är tillbaka!

Ha de bäst !



Chiaoo!


It's a dream come true!



Jag menar det verkligen, detta är en dröm klänning för mig! Jag älskar den, den är underbar, jag vill bo i den 24/7. Den har en fin gräddvit kräm färg och de lyser i jätte fint siden, med spetts upptill och nertill som även har dubbla underkjolar för att få en fin volym. Den kostade 1500:- och jag trodde att den skulle konsta tre tusen så de var ingenting för denna underbara klänning. Sjalen till är också i fint siden och passar perfekt när man är utomhus. Jag är så glad, nu ska jag bara hitta skor och liten väska i en fin färg sen är jag klar. Underbara klänning, måste bara säga det hela tiden för jag var som såld för den!

Efter jag köpt denna underbara klänning åt vi jätte god mat (jag o mamma),
sen kollade vi i butiker och åkte hem.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Chiaao!


Bal dax!

Kom hem från skolan och åt lite, nu ska jag in och köpa en balklänning, verkligen i sista sekunden! har ganska mycket att göra nu så får passa på att utnyttja eftermiddagen, sen på kvällen ska jag äta middag med mamma! Hoppas ja hittar min dröm klänning, lovar att visa klänningen sen :) Har du htitat något balklänning ännu?

Ha en bra Fredag!

Chiaoo


En dag i taget!

Jag trodde verkligen att denna vecka skulle vara en av de jobbigaste veckorna framöver, men den har varit helt okej stressig (som ja kallar alla mina veckor). Sista terminen i 9an är ett riktigt helv*** men men, ser fram imot balen som är snart och klassresan på Söndag. Jag kommer verkligen sakna 9.1 en underbar klass (inte alla).

Jag är en sån människa som varit anti ramlösa och loka, förr fanns bara loka orginal, men nu när de finns så mycket att välja på har jag hittat mig en favorit som nästan är bättre än läsk, (ja sa nästan).
 Loka hallon/grape är min favorit älskling, har alltid än i väskan nu förtiden!

Bara nu för jag sagt att jag har de ganska lungt kommer säkert helgen bli en katastof, usch! Mycket att göra, jag ska köpa balklänning och äta ute med mamma :) Sen har jag en 3 timmars lång träning på Lördagen och måste även packa inför Klassresan, sen på Söndag åker vi! Kommer skriva lite mer innan jag åker.

Tänkte bara säga ännu en gång va
skönt de varit med en kort vecka!



Tack för alla kommentarer jag får,
De uppskattas otroligt mycket av mig.

Fortsätt ha en bra dag! Chiaoo



Dagens

image146

* Jeans Diesel - NK
* Svart topp - Kristina Young (utomlands)
* Vit röd blus - Gina Tricot

Jag vet att ja sa att inge bloggning på ett tag, och de står jag fast vid.
Men slängde in en dagens för det var evigheter sen sist.

Gud va skönt med en kort vecka!

Trevlig Onsdag



Full rulle!

Denna vecka kommer vara lite tajt, jag skriver en uppsats som Grekland nutid och antika Grekland sen har jag två stora prov och sen designar jag om bloggen. Så all tid vid datorn går nog till att designa om bloggen, om ja ens hinner det. Men de kan poppa upp ett inlägg ngn gång under veckan, annars hör ja av mig i helgen.
 Tack för alla underbara Kommentarer blir verkligen jätte glad!


Sött

Square Neck Border Print Dress
Denna klänning är underbart vacker, precis köpt två nya klänningar men vet inte om jag kan hålla mig, denna är helt otrolig och den är verkligen lite egen, köper nog den iaf


RSS 2.0