Godmorgon!

Vaknade ganska tidigt, kl 10.15. Har inga planer för idag, skulle behöva köpa en ny rulllgardin men de är inte så speciellt roligt, ska på alllsång i övermorgon så de måste planeras. Jag blir sur när jag inte vet vad jag ska göra, jag älskar lördagar. Tänk om jag hade haft ett sommarjobb,

Jag håller på att övertala Erika och Gabriellas mamma, haha. För de får ingentligen inte åka mitt i natten som vi måste om vi vill ha sittplatser, dumma nya allsångs regler. Jag vill ha något att göra, om jag hade haft en så dära 2 3 tusen så skulle jag shoppa, om jag hade haft fint väder skulle jag sola, akk akk.

De bara att ta tag i saken och göra de bästa av dagen, de är ju framförallt en underbar dag, (om de inte vore för vädret) så skulle de varit en toppen dag, men jag får väl glo på tv, eller ringa ngn som kan komma över och glo på tv med mig, som om de gör saken bättre ;P. Nej nu orkar jag inte
skriva mera, dax att fånga dagen!

Yasou Yasou!

Ny Skinnjacka



Beställde nyss en skinnjacka från halens, det var rea 499 istället för 699, får se hur det är i verkligheten, beställde i brunt, för alla har nästan svart och de lite tråkigt. Men annars ska jag kolla på Wacko senare i höst om inte den här blir bra. Men de hoppas jag på.


TomKats semester i Frankrike!

Tom Cruise och Katie Holmes njuter av varandra och söta baby Suri på semestern. Så söt liten familj, jag har läst i tidningar att Katie ska vara gravid igen, hoppas på det.
BILDEXTRA


image364


                                                                                            Källa: tv4.se



Vilken skillnad



[Bild: Spice girls. FOTO: Scanpix]


Pop gruppen Spice girls återförening känner nog de flesta till, men att gruppen aldrig kommer bli säg lik igen är det nog många som inte insätt. Om man tittar först och främst till utseendet så har de cirka 10 åren satt sig på de flesta i gruppen, och personligheterna kommer vara helt förändrade, vissa har mognat och andra inte. Sen vad musiken kommer ge oss vet jag inte, men jag hoppas på något bra, för spice girls var mina favoriter som barn.



Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiieee!

Gud vad jag är glad, hurra hurra! Jag kom in på mitt förstahandsval jippiie. Jag är så glad, jag har legat en stor bit över medeln när man fick kolla sist, men man vågar aldrig ta ut något i förskott, och nu har jag det bekräftat! Jag är så glad :D:D




Facts!

Namn: Åsa
Ålder: 15 (16 25 juli)
Stjärntecken: Lejon
Ögonfärg: Grönblå
Hårfärg: Brunett
Längd: 178 cm
Skriver med: Vänsterhänt

Favoritresmål: Greklad Kreta, Cypern är också super mysigt.
Godaste maten: Taccos, kyckling, Grekiskt mm mums.
Bästa godiset: Grekisk choklad
Dricker: Coca cola, iste, vatten, mjölk, saft, sprite och jucie- 
Favoritprodukt: Min parfym sunset heat från escada och hudkräm vera by ccs.
Bästa egenskaper: Snäll, pratsam, lättsam, trevlig, rolig, iderik omtänksam och sprallig.
Sämsta egenskaper: spara pengar, svartsjuk och envis.
Musiksmak: Pop, rnb 70 & 80 tal, mm.

Vad är det som driver dig att fortsätta blogga?
Blogga gör jag nog störst och främst för jag tycker det är kul, sen är det bara helt underbart när man får trevliga kommentarer och höga läsar siffror.

Vad hade du för idé med bloggen från början?
Att blogga för mig handlar om att redogöra min dag och skriva om allt jag gjort, men även att förmedla tankar och tips. Tycker de kul att pyssla med bloggen och det gör jag än idag. 


Kommer du fortfarande blogga om ett år?
Ja, det tror jag säkert, om de lika roligt så :)

Läser du ofta andras bloggar? Människor du känner eller inte?
Alla har sina favoriter jag har 5-6 stycken som jag besöker 2-3 gånger om dagen. De några jag känner och andra inte, jag inspereras mycket av att läsa andras bloggar för att utveckla min egen.


Listan lånad av http://kellybellybutton.blogg.se/.


CAPISH CAPISH

Haha, kan inte säga mera nästan. Idag när jag vakna slog jag på tv:n och de visade sig att de var capish på tv, såklart så fastnar man ju en stund, sen dröjer de inte länge innan man slänger iväg ett samtal. Men idag, bara för skoj skull ringde jag direkt (hade då inget ord att gissa med) och jag kom in, så jag vart så förvånad så jag la på. Det var spel 4 och jag var samtal nummer 3, de var faktiskt väldigt roligt, har aldrig kommit in till studion förut. Men men, sen kom jag på ett ord och ringde flera gånger och då bara för de kom jag inte fram.

Vilken härlig start på dagen ♥


Beställning gjort!

Vart så stressad och vågade inte ta någon risk att de skulle ta slut. Köpte ett vitt, så får jag se om jag köper ett till, det beror på hur jag trivs med det, eller jag kanske bara måste ha två så jag kan göra doublewrap :) Köper jag ett till har jag bara 100 kr på att leva i över 20 dagar. Har inget sommarjobb, fick inget (utom de på barnens ö 24/7) Hoppas de kommer ett den 20 (fast jag fyller 16 den 25).
Tänk inte på det nu, bada och sola är gratis :D

Vitt kedjearmband med guldfärgad kedja och fuskskinn

♥ Jag hoppas de lika fint som de ser ut ♥


CC Skye

De otroligt fina armbanden från CC Skye finns som ni säkert hört till en kopia för en löjligt billigt pris, 175 kr. Kan inte riktigt bestämma mig, antligen ska jag köpa två st vita eller två st rosa. Vad tycker du? behöver hjälp, måste beställa idag för de tar slut fasligt fort.

Vitt kedjearmband med guldfärgad kedja och fuskskinn  eller  Rosa kedjearmband med fuskskinn


Dagens fina

image357

Eoude Let Shoulthe

* Tunika Gul - MQ
* Shorts Jeans - Grekland
* Halspand  Guldäpple -Mitsuko
* Skor silver och brons - Grekland




Nyheter i regnet!

Idag har jag varit i stan med mamma, verkligen inget bra väder alls! Regn och rusk.  Köpte en klänning på hm som passar i sensommar/höst. 349:- på HM. Köpte även min favorit smoothie från godmorgon, med smak - garden. 100 % frukt.



Det är verkligen jätte skönt material, och jag har letat efter en klänning me detta stuk. Så jag ska pröva vidare med lite olika plagg till, som jeans leggings mm.

Fortsatt trevlig-regn dag Stockh*lm ♥


Habba habba, sutt sutt

Värme, idag fick man känna på varmluft som maximalt sen jag kom hem från Kreta förra måndagen. Det är så perfekt där, över 30 på dagarna och på nätterna var det 27-28 grader. När jag åkte från flygplatsen var det 34 grader,  när vi var hemma på arlanda (mitt i natten) var det 10 ynka grader, höll på och svimma, jag hade bara shorts och linne.


Har badat nu med min bror, faktiskt mycket varmare nu,
lyckades hoppa i två gånger, go me!  Nu ska jag göra
middag åt mig och min andra bror.

Fortsatt bra dag ♥


Lunchat med Jesslutt

Idag så har solen verkligen kommit ut bland alla dessa dumma moln, var uppe en sväng och åt lunch med Jessica, kyckling sallad! trevligt trevligt kollade lite i butiker. Åkte sen hem och har nu solat en timme, orkar inte mera. Min bror kommer över om en halvtimma och så ska jag få svalka mig i det blå!

PS: glöm inte allsången ikväll!

Fortsatt trevlig Tisdag.


Duktig Flicka

Gud så skönt, jag är så glad över att mamma fick med mig på långpromenaden för några timmar sen. Vi gick 7.5 km och på slutet var jag som svag i benen, men va frisk och lätt på något vis man känner sig nu. Vi gick hemifrån oss sen längs vattnet bort tre varv runt strandpromenaden. Snart ska jag nog gå och lägga sig, man blir så trött så jag kommer nog somna gott.



Godnatt ♥

Idag så har

jag varit med Jessica, vi badade i de otroligt kalla vattnet (har fortfarande greklands känsla och känner de varma härliga havet inom mig). Iaf jag lyckades bada, andra gången i år. Badade första gången igår. Sen spela vi kort och såg på filmen The Challenge, länge sen jag såg den sist, (med systrarna Olsen).
 
Har inte visat nått av vad jag köpte när jag kom hem från Kreta, så nu tänker jag passa på. Här är några av de saker jag köpte, allt finns inte med på bild jag fotade inte allt. Men här under kan vi se ett par skor, gud vad jag letade hela veckan, och till sist (sista dagen) hittade jag de här söta skorna i brons färg med små silvriga blommor. Sen är det lite saker jag köpte på planet, Parfym (som jag också letat efter i butiker, men finns inte) av Snoopy - go green, doftar otroligt ren-fräscht och sommrigt. Sen mina nya läppars favorit, fem små söta burkar med läppglam, av och från agatha ruiz de la prada. Ni kan även se make-up penslar som var nersatta till 99 från 359 (om man handlade för över 700). Sen är det massor med små kreta saker, sen en jättefin väska och en solhatt. Sen när vi var inne i Hersonisoss hittade jag de här söta jeans shortsen, hade inte hittat några bra i Sverige så jag vart jätteglad. Dom är super sköna.


Man får ju inte glömma all choklad jag åt / köpte där nere. MUMS,
grekisk choklad är hyllad och älskad av moi and mum.

Yasu Yasu!


Hade ingen anning om..

att Asos tog över 200 kr i frakt för skor, då hade jag aldrig beställt mina guldfärgade balskor, det var därför de drog av så mycket pengar på kontot. När man lägger skorna i shopping bagen händer inget, de står inget tex + frakt 200 kr. Inga mer skor därifrån, iaf som jag känner nu.


King Kong Movie!

image348

Såg somsagt king kong igår kväll, den är så otroligt bra. Både spänning kärlek svek och sorg, så otroligt bra. Ni som inte sett den, gör det. Av mig får den 4 av 5 möjliga tv aparater, den sista får filmen inte tack vare att Ann som spelar skönheten såg under filmens gång nästan inge trovärdig ut, filmen tappar lite på det. Hon kunde åka ner för stup i lera men ändå var hon helt fräsch med kanske något skrubb sår här och där. Om man inte sätt den förut kommer man vara så inne i handlingen så man inte lägger märke till sånt.


Nu är det dax...

... För lite film, om ca 55 minuter börjar King kong på canal film + 2. För er som inte sätt den och gillar äventyr är det ett måste, gillar man filmer som pirates of carebbian är det ett bra filmval. Ikväll alltså kl 21.00.



PS; för er som vill se den igen så är det den nyare verisonen från 2005.

Enjooy



Det är viktigt....



... att försöka själv. Den här outfiten som är från hm inhaver jag halva, koftan och toppen är desamma, men mina högre jeans shorts hittade jag i garderoben, de är från sara kelly. Jag har inte riktigt gott i under de senaste året för modet med hög midja, så jag har bara ett par, helt oanvända. Anväder du själv högmidja? jag tycker man inte ska överdriva utan använda det om man trivs i det.



Sumsum!

Jag har inte kunnat blogga något de senaste dagarna för någon hade bytt lösenord på min blogg!
Men fick hjälp av kundservice och allt är tillbaka igen. Det har varit en bra helg med massor med trevliga stunder.
Eftersom jag varit borta från bloggen tack vare någon så kan jag inte berätta allt.


♥ Var på midsommar friande borta vid riddersvik som vi brukar, förra året var jag utomlands men i år var vi där igen, det var riktigt mycket med folk och det var okej väder, uppehållande men ändå ingen sol. Helt underbart för att vara midsommar väder. Sen åt vi midsommar mat tillsammans hemma.


♥ Till efterrätt vart det mammas berömda otroligt goda jordgubbs tårta, jag som inte ens gillar jordgubbar tycker den här pajen är grymt god. Sen hade jag och Jessica (www.juess.blogg.se) party på min brygga, hihi. Vi rodde ut med en liten trä båt men ingen av oss var någon expert på att ro, men vi tog oss tillbaka hela.

Idag har jag städat, verkligen storstädat mitt rum, överallt lyft på alla saker och verkligen damsugit och torkat, bäddat rent och allt man kan tänka sig. Var även nere och vilade en stund i båten, verkligen jätte mysigt, sådär runt 10-11 i morse, min bror och hans tjej sov nere i hytten men jag låg där uppe och vilade, pappa städade undertiden.

Tomooorrow ska jag vara med Jessica,
hoppas det blir fint väder.

PS; skönt att vara tillbaka igen ♥





Senaste dagarna



Har inte kunnat bloggat de senaste dagarna, varit väldigt mycket, tror inte heller det blir lika mycket framöver. Sommarlovet har börjat och de finns så mycket mer tid att göra saker så man glömmer lätt datorn.


Iaf, igår var jag på grönan, det var perfekt väder typ 20-23 grader och halvklart, allt var öppet utom fritt fall tilt, åkte allt annat, fast igenligen ville jag inte åka tillt men Oliva (som jag var där med) ville, så jag åkte och jag ångrar mig inte. Det var roligt i lustiga huset och spegel rummet, vet inte riktigt vad de heter, men men. Kul var det. Var där från 12 på dagen till halv 9. Var väldigt trött när jag kom hem.

Idag har jag varit hos tandläkaren, gick bra, men måste gå till specialist någon gång efter sommaren, hoppas det går bra. Sen har jag varit med Fanny och varit ute och andast, den friska härliga luften.

STORT GRATTIS TILL OLIVIA SOM BLIR 15 IDAG, HIPP HIPP HURRA!! :D



Tooday!



Det blir ett stressigt inlägg, är påväg till Gröna Lund
ska vara där snart så måste skynda mig.

* Vit linne - Gina tricot
* Bolero brun - Tessie
* Jeans Shorts - Grekland
* Skor (ej bild) - Grekland


Maxi Dresses!

Det är nog få som små som har missat Maxi Dressen, även om tunika klänningen fortfarande hänger med så är den stora sommar drömmen lång klänning, gärna i ett starkt mönster. Perfekt att ha på grill partyn och svala sommar kvällar. Även om de billigare alternativen inte riktigt ännu nått ut till affärerna som HM, gina tricot och vila mm för låga priser, så tycker jag att man kan unna sig en lite dyrare långklänning. Klänningarna under är alla från Asos och kostar allt från 400 och uppåt.

French Connection Silk Maxi DressLipsy Paisley Print Maxi Dress Printed Halterneck Maxi Dress Uttam Cotton Crinkle Maxi Dress

Själv har jag inte köpt någon långkläning ännu, eftersom jag vill vänta på den rätta, har sätt många fina men de gäller att vara 110 % säker eftersom de är ett väldigt mäktigt plagg att bära upp och de vill man väl göra med stolhet. Men ett tips, checka in Asos.com och kolla igenom, eller du kanske redan hittat din dröm långklänning, isf hör gärna av er och tipsa om mer fina lång klänningar!




Kreta - Analipsi!


Nu har jag sovit ut och verkligen vilat upp mig, det står mycket på schemat idag, måste ta hand om resväskan bland annat. Även fast jag har sovit otroligt mycket känner jag mig jätte trött.


Hade verkligen en underbar vecka på Kreta, de var så otroligt mysigt! Kändes som om vi var där mycket längre, men de kanske berodde på att vi varit där förut och att vi då kände igen oss så pass mycket så man glömde tiden som gott imellan, exakt 364 dagar, hehe.

Vi hyrde bil i tre - fyra dagar och var på andra sidan ön, och på stränderna runt Hersonisoss, vi var även i malia och på aqua plus (vatten land), Vi skulle igentligen ha hyrt skooter och åkt upp med dem dit, men man var lov att ha körkort för att köra, (inte samma regler som i Sverige) så de var lite tråkgit. Sista dan åkte jag även vattenskooter, sjukt roligt, det var jätte höga vågor men de var bara roligt för man studdsade mer då, man flög i flera sekunder och sen landade man med världens plask!


Det var många som trodde jag var äldre än vad jag är, när vi var i malia och gick förbi nattklubbarna i malia, killen på hotellet och några på vattenlandet, de rätt kul, men de folk i Sverige som också tror jag är äldre än vad jag är.

Kommer säkert skriva kortare berättelser från resan lite då och då,
för att göra de lättare att läsa.

Men jag hade de underbart!

TILLBAKA FRÅN GREKLAND - KRETA !

Vilken härlig vecka, är otroligt trött kom hem imorse vid vid fem. Så otroligt roligt vi hade, kommer aldrig glömma. Kändes som vi var där i tre veckor, hel konstigt kändes de att komma hem, som om man inte bodde här. ojoj, det kommer mycket bilder och berättelser senare, synd att de inte är sol hemma, man vill ju hålla den fina solbrännan i rättt skick, :)

Yazzo & Yamas


Grekland - Kreta

Nu åker vi iväg till Grekland jag min mamma, pappa och min ena bror peter. Är tillbaka nästa Måndag, hoppas vädret blir jätte dåligt här, haha. Men det ska vara fint nere på Kreta sa min bror som brukar ha koll på vädret, som om han behöver sola han är redan super brun. Har packat min stora resväska nu som jag fick låna av mamma annars skulle jag aldrig fått plats med allt.




Vi hörs sen igen Sverige!
                                                            // Performance.blogg.se

Grillkväll 2007 - 06- 08!



.... ... Sen så på kvällen hade vi grillkväll, vi grillade mat (inte jag, jag tog med mig en färdig grillad kyckling från buffen från peters stundent) och hade trevligt. jag kom dit strax efter 8, men efter en stund kom några oinbjudna från klassen dit och förstörde hela stämningen, så vi flyttade upp i bergen och satt där en stund. Sen så gick vi ner till bussen men den gick bara en gång i timmen så vi ringde Jessicas mamma som skulle hämta oss, så då gick Christer, Nathalie och Felix hem vi andra väntade. Jessica Linnea och Caroline badade, inte jag och Erika, de var för kallt och jag som precis varit förskyld. Jag och Erika snurrade runt på en gunga och varit jätte yra, Jess snurrade oss, blir illamående bara jag tänker på det. Haha. Sen kom Jessicas mamma och vi åkte hem. Var hemma någon gång  vid halv 12 tror jag, en lång dag hade de varit, men en bra dag.

SLUT !




Student 2007 - 06- 08


.... ..... Min bror tog studenten. Han gick ut nu efter många år, han bytte linje så han har gått två år mer. Men nu är han äntligen klar, och jag är stolt över honom, men Micke och Jenny kom precis i tid och dom hade den fina skylten, vilken tur att dom hann, men deras klass gick ändå ut sist av alla så det var ingen sträss, egenligen.Peter fick också en sån blomma som jag fick fast i blå färg. Sen så åkte vi runt lite i den fina bilen pappa lånat och tutade och spelade hög musik. Sen åkte vi hem och alla gäster hade kommit dit före oss, som de var för många år sen när min andra bror tog studenten. Sen bjöd vi på massor med god mat och sen gick vi ner och badade, jag bada inte för jag har precis varit förskyld och vill inte bli sjuk inför kreta imorgon. Sen fick peter öppna presenter och han vart glad för spegeln han fick av mig :). Han fick också en jätte fin tavla och annat fint som drink glas och fin glasflaska där man kan bevara sprit i även ett present kort på MQ, och andra fina presenter. Sen åt  vi jätte god frukt tårta som vi beställt, det hade vi jgort med maten också, vi fick öven merci till, mums. Sen satt vi och prata och hade de trevligt och sen bar det av hem för de flesta, men några stannade längre än andra. Nu bär det av till nästa händelse .... .... ...


Avslutning Grundskolan 2007 - 06 - 08!



Vilken avslutning, när vi kom dit så var kyrkan duubel bokad så vi kunde inte vara där, väldigt dåligt. Så när jag uppträde för 8orna stod jag på gräsmattan och sjöng utan mic och bara lite gitarr komp. Det var jätte närvöst men gick helt okej. Sen under niornas avslutning fick vi vara i ett församlingshus, för vi är inte så många så vi fick plats båda klasserna där inne. Då gick sången mycket bättre och jag fick en tår i ögat under avslutningen jag söng halelulijah. Vi fick också lyssna på ett jätte roligt band med tips inför livet den går på radion en liknade variant på rix fm, de var rektorn som annordnat det och då fick man också en tår, visste inte att den fanns ute på radion, men den va jätte fin. Efter avslutningen fick jag en jätte fin blomma av min bror Micke och hans tjej Jenny, sen fick jag också jätte fint halspand och matchande armband (finns på bild). Av mamma och pappa fick jag en jätte fin morgonrock i jätte mjukt tyg, den är verkligen jätte gosig, (finns också på bild). Sen gav jag blommor men små kort till Ingrid, Paula och Hans. Alla tre fick rosa rosor i en kruka, tjejerna fick rosa och hans fick blå. Ingrid fick också ett litet paket med den nya smaken av merci (blå förpackning) och ett större kort, Ingrid är ju min klassföreståndare så, eller var. Hans var inte där, han hade tydligen gått så jag fick ge blomman till Ingrid som skulle ge den till hans sen. Sen tog vi grupp kort och fick betyg och kramades en stund, väldigt sorligt men jag grät inte, men hade tårar i ögonen. Sen bar det av till nästa händelse .... .... ...



Avslutning, student och grillkväll!

Igår var en väldigt bra och super rolig dag, jag slutade nian som både var roligt och sorligt, min bror tog studenten och de var super kul att se. Sen hade nästan alla 9ior grillkväll tillsammans på kvällen.

Jag delar upp allt på tre olika inlägg för att de inte ska bli så rörigt,
men allt hände under samma dag!

The end is not near, it's here!

Sista inlägget som grundskoledeltagare, usch va sorligt de låter, men nu är det snart dax. Avslutning kl 11 men ska sjunga först på 8ornas avslutning. Sen bär det av till min brors student. Det pirrar jätte mycket i magen. Nu måste jag börja sminka mig. Kommer bilder imorgon!

Ha de bäst!


Stor dag!

Idag har det hänt en hel del, har inte tid att berätta allt, men jag visar en del hel bilder istället, vi fick städa skåpen och ta förväl av skolan idag med tårta och fika, imorgon är det avslutning i kyrkan och jag ska sjunga solo. Halleluja ska jag sjunga, Jag kanske berättar mer imorgon om de här två dagarna för nu måste jag bara förberda och öva inför imorgon. Köpte nya shorts idag på hm, billigt 98:- det är många bilder och lite text men en bild säger mer än tusen ord, så använd fantasin. :)



Ha de bäst!

Bal 2007 - 06- 05




 

Vilken underbar kväll, vi hade verkligen trevligt tillsammans, även om våran dj inte kunde komma så gjorde de flesta de bästa av situationen, sen finns de alltid de som vägrar men det vart lyckat. Man känner lite så att det var tråkigt att dj;n inte kunde komma men vi kunde inte få någon annan bal så varför inte göra de bästa av situationen, de delade ut utmärkelser men jag fick ingen, vi var 48 st och kanske 7-8 st fick, alla tyckte att fler kunde ha fått en bara 7-8, Alla är ju faktiskt bra på olika sätt. Lärarna uppträde och skön en avslutnings sång till oss som var rörande faktiskt, hehe, vissa grät man kände sig lite tårögd. Efter mingel fotografering och mat så dansade vi vals och sen varit de "disco" heh, i början var de jätte dålig musik och några gick då, men sen satt de igång och de vart mycket bättre och vi hade jätte kul, säger bara haha för de som missade slutet på sin egen balför de gick miste om mycket. Har inte hunnit sola något idag, katastrof. Vart så sent igår så jag sov så länge idag, sen så har jag varit och handlat och städat lite. Vi får ju inte glömma att det är Sveriges nationaldag idag, glöm inte att flagga. Jag tog väldigt mycket bilder men lägger inte upp alla utan bara några av dem. Lite bilder på min hår uppsättning och andra på balen.

Balförberedelser!




Idag har varit och kommer bli en lång och bra dag, hela dagen har man sprungit runt och fixat allt iför ikväll, sen i högsta hugg och med en hettande värme åkte jag till Frisören, är verkligen super fin i håret och de kommer bilder på frisyr och allt mingel imorgon. Nu måste jag börja göra mig i ordning. Men glöm inte att det är vårt kära grandland Danmarks nationaldag idag. Hejja Danmark. Nu ska jag fixa mig och sen åka iväg och ha super roligt tillsammans med alla. Ha de bra!


Waxholm värme!




Idag var vi 9or på i Waxholm och sola och hade roligt. Vi åkte båt ut inne från stan och vissa badade och andra spelade kubb och boule. Det var en härlig dag i solen och jag har bränt mig lite, badade inte vill inte bli mer förskyld än jag är för det är avslutning på fredag och bal imorgon. Kan knappt förstå att det är bal imorgon, ska bli så kul. Jessica och Matte tog en iskallt men ändå ett riktigt dopp, sen hade vi en hel bunt med knasbollar som doppade fötterna. Jag satt och kollade på, det var verkligen jätte kallt i havet, typ 10 grader. Sen är det en bild på min lärare Ingrid och sen andra klassens lärare Paula och sen fick Sanna vara med också :) Sen är det en byggnad inne från staden, de påminde och visby jättemycket och det var som en mini semester. Sen så är de en jätte söt bild på Christer och Nathalie som e skuggade av Marielle Gulan och Therese. Nu ska jag öva på sången inför avslutnigen och se på vänner.

Ha de bäst!




Mycket att göra!



Ibland kommer de tidpunkter då man verkligen känner att man har mycket att göra. Ett tillfälle jag har just nu, känns som jag knappt hinner ta hand om vardaliga saker, Imorgon ska vi till Waxholm med klassen, på Tisdag är det bal och på Torsdag är det lunch för oss nior. Fredag så slutar jag nian och min bror tar studenten och på kvällen blir det avslutnings middag och massor annat skoj. Sen på Söndag åker jag till Kreta. Ojoj, jag har iaf inhandlat lite bas saker, som makeup svampar och lite shimmering body splash, den är verkligen bra. Strumpor, Strumpbyxor och lite special grejer för att få klänningen på plats och se bra ut.

Min klass skulle ha köpt skoltröjor med trycket grundent 2007, men eftersom företaget inte kunde ta imot fler beställningar så gjorde jag en själv, köpte ett vitt baslinne på hm och sen så gjorde ja mallar i papp och målade. Jag tycker den är riktigt fin för att vara gjort själv.

Nu måste jag fortsätta städa klart mitt rum och tvätta massor med kläder.


Sverige - Danmark 3-0!



Sverige får seger efter skandal matchen ikväll, under stor spänning fick vi vänta på resultatet, många trodde nog på straff, men istället dömde dommaren 3-0 till Sverige för attack mot dommare från danska sidan. Såg bara anda halvlek, åkte upp till krogen och kollade., Men det var de verkligen värt. Så roligt alltså, jag tycker både om sverige och danmark men helt klart hejjar jag på Sveeerige. :) go for it. Snart möter vi dem på hemma plan,
då ska jag kolla :)


Dumma kanal 9!

Baaaaaaaajssss, vill så gärna se em kvalet Sverige- Danmark men vi har inte den nya kanalen 9, varför ska den sändas på den för? halva svenska folket kommer ju inte kunna titta. Bajs och kiss och blä för den skiten!

Försökte hitta ngn internet sida där man kan kolla, men ikke sa nicke.
Någon som vet? :)



Skoor, för alla fossingar!



SÅ fina skor i häftiga sommar färger. Gult är inte alls fult utan helt underbart, men de turkos är också väldigt lockande, OCH VILKET PRIS! bara 129 kr på indiska, jaja mensan, imorgon bär det av dit iaf. Nu ska jag fortsätta mitt intressanta telefon samtal med jessica och sen äta onyttigheter, mums!

Kläder som kommer och går!



Jag kollade igenom mina gammla och nya plagg, och man ser olika stilar som var och är. Ett exempel är hängslen? vart tog de vägen, de vart otroligt snygt och ja hade det till allt, till skortan över axlarna eller bara hängandes längs benen. Pappas skjortor  är inte speciellt många, men de finns några som är väldigt sköna och jag har på min ibland. tex den hära blå- grön färgade skjortan som är väldigt mjuk och skön. I höstas hade ja mycket vita och svarta skjortor men nu till sommarn får de gärna va färg. För även om inte hängslen och pappa skjortan står i ramp ljuset längre så tänker jag inte sluta anväda de. För de så lätt att få till de snyggt samtidigt som det är bekvämt, jag är inte ett fán av jeans men jag har ett par som jag har börjat uppskatta och tänka mig att ha på mig. Tycker de är sommriga och fina, och de inget specielt märke utan helt vanliga vila jeans, perfekt.

Ska till vaxholm på måndag med skolan får se om pappa skjortan får hänga på eller inte, annars blir det min gula (nya) topp från sun shine - MQ. Den är också väldigt skön att ha på sig.

Chiaao!

Asos kom ... Asos går.



Äntligen har mitt paket anlänt, men! Jag är både bisviken och glad. Skorna är jätte bra och passa till balklänningen, men shortsdressen är på tok för liten på längden. Aja, bikinin är fin, men jag är inte 100 
säker
ännu.

Nu ska jag prata vidare med Jessica i telefon.




RSS 2.0