Semifinal i Idol

[Bild: Marie. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4][Bild: Marie. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4]
image850image850image850image850image850
Marie Picasso
I Have Nothing & Maneater
Sång: Hon är den med rösten, vilket matrial att jobba med, vilka rysningar jag får!
Dans:
Hon rör sig precis på sitt eget sätt, och nu känns de helt naturligt, naturligt med Marie
Klädsel:
Maries kläder ikväll var inte roliga alls tycker jag, men de bestämmer inte kläderna själva
Övrigt: Hon är den med klara rösten som berör, men ibland tycker jag hon gör om låtarna lite knepigt, som idag, maneater var inte så bra tycker jag. Men hon är verkligen värd att få komma itll globen.




[Bild: Andreas. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4][Bild: Andreas. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4]
image850image850image850image850image850
Andreas Sjöberg
Cryin & Conga
Sång: Han har en så fin och djup röst, tycker de synd att han blivit så hånad i idol
Dans:
Han gör verkligen allt vad han kan, och alla artiser behöver inte dansa
Klädsel:
Han klär sig som en gud, snyggt stilrent med en rockig toutch
Övrigt: De så tråkigt att de sågar honom, de bara för att Marie och Amanda har mer speciella röster, visst jag tycker de är de två som ska vara i finalen, men de behöver inte trycka ner Andreas, för de finns många som uppskattar hans röst och det är ju ett underhållningsprogram.




[Bild: Amanda. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4][Bild: Amanda. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4]
Amanda Jenssen
No one & Hallelujah
Sång: Jag har alltid gillat hennes egna ton, men ikväll sjöng hon inte helt rent
Dans:
Hon har power walk, som jag kallar de. Hon rör sig ballt helt enkelt
Klädsel:
Klär sig väldigt eget och vågar vara sig själv i allt, mycket bra
Övrigt: Jag tycker inte de här två var hennes bästa framträdanden, för mig kommer de alltid vara, that´s alright mama som hon sjöng första gången i malmö, men rösta på Dream a little dream of me till globen på hemsidan, för de var ett av hennes bästa framträdanden.





[Bild: Amanda och Marie. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4]

Vilken härlig girl power vi får se på fredag, härligt tjejer ni är grymma!




Advent, taccos och julkalendern!

Något jag sakar är att fira advent i kyrkan, som man gjorde i fyran. De så mysigt, man får verkligen julkänsla då. Men ack inte då, i gymnasiumet gör man visst inte det. Fy va tråkigt tycker jag! Fast vi firar julavslutning i kyrkan, ngn advent ska jag vara i kyrkan för de såå mysigt. Nu tänkte jag köra igång the sims ett tag innan idool .



För övrigt åt vi nyss taccos, mkt gott där. Sen så har vi julpyntat, de verkligen jätte fint, kanske tar bilder och visar någon dag. Här är några bilder från svenska lektionen idag. Imorgon ska jag köpa ny mobil, den e as shnygg, och glöm nu inte juklalendern imorgon bitti kl 09.00 svt 1. För er som inte laddat ner nya Windows internet Explorer 7, tycker jag ska göra det nu. Mycket bättre bild, allting blir tio ggr bättre.


Finally Friday!

image842Hello Sverige !

Idag är det fredag, och de innebär massor med trevliga saker, veckoslut, god mat, fritid och idol. Alltid trevlig med helg, älskar fredagar!

Idag hade vi ensamble på morgonen, vi övade lite inför julavslutningen i kungsholmens kyrka. Sen hade vi samh.k. då kom de några dit och pratade, en från palestina och en från Israel, de pratade om detta med fredtal mellan deras länder osv, mkt intresannt var det. Sen hade vi lunch, äcklig pytt i panna, så vi köpte macka i kafeterian. Efter de engelska där vi fick skriva om våra böcker och sen svenska där vi jobba med ordklasser, vart klar en halv timma tidigare så fick gå .




♥ Marinblå klänning - HM
♥ Svart jacka - JC
♥ Svarta strumpb. - Micro Modal
♥ Blåa benvärmare -  HM
♥ Svarta boots - skopunken
♥ Blåa strumpor - HM
♥ Smycken, tema snö.  - Guldfynd


  puss!



Stalking - Mischa Barton



image841


The next big thing va vad hon kallades ibörjan av hennes OC kariär som Marissa, efter tre säsonger med serien valde hon själv att sluta, och karaktären Marissa dog i en bilolycka. Men Mischa var inte borta länge ur vår syn. 

* Just nu spelar hon in filmen Assassination of a High School President 

* Filmen Finding t.A.T.u.  där hon deltar har precis haft premiär i USA

* Mischa strosar runt som It girl på stan i New York,
 mycket 70-talsvibbar och bohemchict med rockig touch.

* Hennes favorit designer är Matthew Williamson som
designade hennes Golden Globes klänning.

* Hon älskar Jeans från bla Miss Sixty,
och använder alltid jens med slim bootcuts

* Mischa och Victoria Silverstedt  går inte ihop då de hade ett dramatiskt bråk på en fest i Cannes.
Mischa ska ha blvit trött på att Victoria förföljde henne runt på festen.

* För övrigt rullar Mischas framgång på, men hon säger själv att hon bara vill ha intelligenta roller, och att hon inte tar första bästa. Vi får hoppas på att hon fortsätter, som både skådespelare och mode icon.






Ny Kategori - Stalking !



Stalking är nya kategorin på bloggen som förhoppningsvis ska locka flera läsare. Den kommer handla om en djup titt in i någon utav alla våra kändisars liv, va gör de just nu? hur klär de sig idag? hur är deras framgång? osv. Första ut är En tjej som kallats bla för the next big thing, klura på den en stund!







Torsdagens Oufit

image839


Hej, jag håller på förfullt med nya kategorin på bloggen och de är lite å fiffla med i paint. Idag har varit en okej dag, vanlig ämnen och sen hade vi möte igen med en teknik etta på resurstiden, de var ok. Kanske lite lång tråkig men intressant. Var inte med förra gången för jag skulle iväg då. Vi jobbade med globala frågor, var ifrån kläder kommer, vilka som gör dem och så.








♥ Grå klänning - HM
♥ Vita ribbade strumpbyxor - HM
♥ Halsband vit jordgubbe - Guldfynd
♥ Arband vitt kedje band - Kyssjohanna
♥ Örhängen vita små jordgubbar - Guldfynd
♥ Armband med små jordgubbar - Guldfynd









White Oufit

image833Helloj på er, idag snöar de ju riktigt fint. Men de får nog inte stanna, ska bli 5 + på Fredag, usch då. De ska vara snö till advent tycker jag. De redan torsdag imorgon, de går fram ganska fort. Idag har varit en ganska jobbig dag i skuulan. Mkt stress inga raster, äcklig chilli con carne i matsalen och total mosad banan som knappt gick att äta. Ska nog skaffa mig ett sånt dära fodral man kan lägga dem i, de låter som en smart ide. Outfit . ♣




♥ Vit tunika klänning - Gina tricot
♥ Svart kofta med knappar - HM
♥ Bruna ribbade leggins - HM
♥ Rött äppelhalsband - guldfynd
♥ Grööna strumpor från - HM

Haha mina fötter ser rätt roliga ut, men de för legginngsen går ner över foten, eller jag sätter dem så. För jag tycker de snyggare faktiskt. Kanske inte i denna riktning dårå, men annars.

Igår hade vi gymnastik på jumpan, så kul har inte haft det på två år. I min förra skola hade vi jumpa i en fottbollshall så de gick inte alls. Roligt värre!





Lite snö bilder, precis när jag kom hem. Va mörkt de va, ja kl var faktiskt redan halv fem. Dumma skola! vi har bland de längsta schemat på hela skolan för att vi har tre tillval inom musikal ämnet, dans, teater och sång. Nu ska jag nog blogga runt lite och sen är de dax och plugga lite igen, för ovanlighetens skull !!! de sjukt mkt.  
jag tänker föbjuda prov! såg lite av julkalendern på tv igår, de värkar bra, Allan Svensson är med!

puss




Sweet 16 news!


Jag jobbar just nu med en ny tydligare kategori inom kändis och mode skapet. Tror de kommer publiceras som start på Torsdag! Tänker inte avslöja mer än så. Men ska försöka radera lite gamla kategorier som inte används.
Nu forsätter vi och kolla på DPH tycker jag. Ses!



Estet Outfit

image832



Idag är de estet tisdag, som sagt innebär bara
estet ämnen. De gör att min outfit aldrig är så speciellt snygg denna dag. De är mysoutfit som går lätt att träna i men ändå funkar runt i skolan.

På våran gulliga tre timmars håltimme satt jag och Nicce i bibblan och snackade lite, hon hjälpte mig med matten oxå för jag är så efter, jag var ju sjuk förra veckan. Sen hade hon och jag en hel timmas individuell sång tillsammans, vi tog en haltimma var men vi lyssnade på varandra. För de som hade andra halvtimman var sjuk, så de får en hel timme nästa vecka. Nu kommer lite mer beskrivning.


♥ Svarta längre leggins - HM
♥ Grå tunika i bumull - Hennes. M
♥ Halsband vitt hjärta - Uropenn
♥ Vita strumpor -Rumble













Öppet hus!

Igår hade vi öppet hus på skolan, så kom hem ganska sent. Runt nio halv tio, de var riktigt skojj att vara med i produktionen, vi ska göra de igen om några veckor, löve it. Vi får ju kompesation på tiden vi spenerar på kvällen, så de är ju bra. De var en show i aluan som några i dans och musikal trean gjort, visar film där ifrån. Ganska bad kamera i mobilen, haha. Visar även lite bilder.



Först hade vi teater mellan halv 6 och halv 7. Vi körde som en vanlig lektion, men folk fick komma och gå under tiden och sitta ner och titta om de ville. De vart lite flamsigt för de var första gången vi spelade inför plublik, jag och andra hörde inte riktigt  så vi gjorde lite fel och så, hehe. Men de gör ingenting alls. Sen hade vi ensamble tillsammans med Kalle, och då kom de in och ut folk också, lite flamsigt där också. hehe.




Efter de sjöng några i klassen solo i sång rummet, bland annat jag. De var jätte kul men lite nervöst. Jag fick massa beröm efter så de var ju jätte kul. En främmande tjej kom fram till mig och sa att jag sjöng jätte fint. Jag sjöng I Wish med Stivie Wonder. De var fler som sjöng ur klassen, och de gick bra där med. En jätte rolig dag tycker jag.



jaja, jag ska vända filmerna, men hur gör man!?
Nu ska jag baka lussebullar, vi hörs senare!
pusss


Monday Outfit

image827



Dåliga bilder, men har brottom.
Här har ni dagens outfit













♥ Marinblå klänning - Asos
♥ Vit topp knappar - HM
♥ Gråa leggins - Lindex
♥ Blå rosett halsband - Oasis
♥ Ljusrosa strumpor - HM












Städa städa varje Söndag!

och så varje jul, de tycker jag är kul. Faktiskt idag har jag stor rensat/städat mitt rum, verkligen hela dagen. Sedan kl 11 med bara en lunch pause på en halv timma. De riktigt bra. Snart är de dans, ska ta de lungt eftersom jag är lite förskyld men jag åker dit ändå. Fint vart rummet alla fall. Bjuder på lite bilder. Har julpyntat lite, men mer kmr fram på Fredag, just nu äre bara jul gardinerna å mitt träd som e framme. Hade lite beslutångest om vilka gardiner jag skulle ha, men de vart de med hjärtan, så lussebullarna åker tillbaka.



De vart de med hjärtan, vilka tycker du va finast?



Här ser ni min röda julkudde, och liten del av mitt rum. Vet inte om kudden är så julig, kameran vill inte ge med sig heller. Men får se om jag behåller den, har en till, men vi får se. Vad tycker du?


Nu ska jag iväg på dans!



Lördags outfit


image820

Idag har jag varit och handlat, vi var på IKEA och lite i andra butiker, köpte nya julgardiner, lussebullarna får åka tillbaka. Och lite annat smått och gott, visar det ikväll De fasligt kallt ute, usch vad jag frös, men gud va skönt det var att komma in när man varit ute, och dricka varm choklad och äta lussebulle. Här kommer dagens outfit







♥ Blå klänning -Cubus
♥ Svarta strumpbyxor - Micro Modal
♥ Gråa höga strumpor - HM
♥ Halsband vitt - Guldfynd
♥ PS. Hade svarta höga stövlar till :)


Idag är det en månad kvar till julafton






Idol på topp!

Ikväll var alla Idolerna på topp, därför kunde jag inte utse vem jag tycker skulle åka. Ville verkligen inte att någon skulle göra det. Röstade på Amanda för hon har varit min favorit sen hon steg in i idol studion. Men så synd att Daniel fick lämna idol, trodde faktiskt han skulle vinna. Folk tänker fel, alla tänker - jag röstar på den jag vill inte ska åka ut som jag tror folk vill ha ut. Man ska rösta på sin favorit - den man vill se i globen. De detta som stört idol genom alla åren, folk tänker fel, visst de snällt att tycka så, men riktigt bra idoler åker på det.

[Bild: FOTO: Linus Hallsénius/ TV4]

image819image819image819image819image819
Andreas Sjöberg - Heaven´s On Fire & Livin On A Prayer
Sång - Killen sjunger som en gud, han har en klar och mörk röst
Dans - Han rör sig knappt, men de behövs inte, han har närvaro och känsla ändå.
Klädsel - Helsnygga kläder ikväll på Andreas, rockiga och stilrena.



[Bild: FOTO: Linus Hallsénius/ TV4]
image819image819image819image819image819
Amanda Jenssen - You Really Got Me & I'm Just A Girl
Sång - Hon har sin balla röst, som inte alltid håller ut men är så skön.
Dans - Jag diggar hennes steg, men lite knepigt vart de ikväll men ballt.
Klädsel - Hon kan verkligen sätta I.et på kläderna, de var riktigt bra klädval.



[Bild: FOTO: Linus Hallsénius/ TV4]
image819image819image819image819image819
Marie Picasso - You Oughta Know & Weak
Sång - Första låten var sådär, men andra var så as* bra.
Dans - Hon har sina "moves" precis som Andreas, behövs inte alltid.
Klädsel - Hon är den som alltid träffar rätt på temat, grymt bra båta outfitsen !



[Bild: FOTO: Linus Hallsénius/ TV4]
image819image819image819image819image819
Daniel Karlsson - Roxanne & Livin On The Edge
Sång - Han är så grym, vilken röst vilket matrial att jobba med.
Dans - Han rör sig som en gud, känsla och eget, riktigt riktigt bra.
Klädsel - Han har sin egen smak men lyckas alltid träffa rätt i sin personlighet.




Daniel tvingades lämna Idol 2007. Tack för allt du har vairt grym, du kommer lyckas ändå din grymma jävel!




Pannkak´s miss & beslysning



Jag har pratat en heldel om mitt centrum och hur fint de är. De har tjuvstartat lite med julbelysning och här ser ni va vackert de är, detta är glastaket som de hängt upp så fint i. Kanske tar fler bilder frammåt jul.

 ---->

Idag skulle jag göra plättar till lunch, men de gick inge vidare alls. Antingen vart de helt bränt eller helt degigt. Så de gav resultatet att jag fick göra ngt annat. De dagarna nu jag varit hemma har de inte funnits ngt alls att äta, hehe. Så jag fick göra en färglös fruktsallad. Som bestod av äpple banan och päron. Men gott var det. Ska lägga in en idol bedömning strax!




Dagens

image813


Kolla, för de lär vara en av de få gångerna ni får se mig i jeans, hehe . Använder bokstavligt aldrig det.
Var en sväng i centrum och shoppade med mum.
Hon köpte en klänning och jag en klänning som vi delade på. Jag visar nog den imorgon. Var påväg att köpa små söta röda julskor, fårse kanske köper dem imorgon. Just imorgon ska jag till IKEA och inhandla lite fuffel. Vi får se vad jag kommer hem med. Snart äre idol!





♥ Svart jacka - JC
♥ Blåa Jeans - Crocker
♥ Svarta boots - Skopunkten
♥ Färgad tunika - Asos.com
♥ Brun skinn väska - Mammas g.
♥ Brun kofta - Gina tricot
♥Halsband ekollon - HM

De snöade faktiskt förut, julkänsla!
.... fast de försvann direkt .


Fredag Morgon!


Hej på er, har precis vaknat, eller rättare sagt för 50 min sen. Jag har verkligen sovit ut de senaste tre fyra dagarna, något som supert. Vad ska jag göra idag då? , hmm. Jag kanske ska ta en sväng till jule-centrum igen å möta mum. Hehe, trivs så bra där. Men de viktigaste är att jag vilar ut ordentligt. Så nu tänkte jag spela the sims en stund, bara för att de är så förskräckligt roligt. Men vi hörs av senare homies. Glöm inte Idol ikväll. Puss på nosen!



Julshop i vinterland!

image809image811



Jag köpte mitt julträd, de så fint. Förstår inte hur jag ska få plats med allt pynt, för jag älskar julpynt, men jag ska nog lösa det. Ni kommer självklart få se allt nästa fredag, då första pyntrundan sätts igång, sen pyntar man mer framåt jul, fast vi tjuvstartar alltid. Sen köpte jag även två små snögubbar som sitter på en släde, kollat på den förut. Tycker den är så söt, igentligen är de salt och pepparkar, men de syns inte för de bara två hål uppe på hattarna. Gulligt värre tycker jag faktiskt.



Nu har jag varit och julhandlat i centrum. Man känner verkligen att julen är snart här. På torget ställer de upp små julstugor, stora granen är på plats och är under dekoration, och i ett stort glastak som går över ena shopping gatan hänger de kyrkklockor och massor med små ljus som lyser upp hela taket.  Åh vad jag älskar julen!





Christmas is here!

 image805




Gud va jag älskar julen, så mysigt. Det är min
favorit högtidhelg, jag har haft julkänsla i snart
en månad, hehe. Idag är jag fortfarande hemma, men nu har jag även utvecklat en liten förskylning, nyser och fryser mkt. Ska en sväng upp till centrum för att köpa ett jättefint
lysande träd som jag ska ha på just julen.








♥ Blå klänning hjärtan - HM
♥ Blåa strumpbyxor - Micro Modal
♥ Svarta boots - Skopunkten
♥ Rött hjärta halsband - Asos
♥ Gula trumpor - HM









Julklapps tips!



Smycken - alla tycker väl om smycken, både killar och tjejer, stora som små. Man kan säga så mycket med ett smycke också, man kan göra de personligt med speciella inristningar eller ord. Eller så är de perfekt till kompisarna man vill ge något men ändå inte vill värka för påhoppande med.

Personligt

image803
ONE OF A KIND´s röda silke armband med
"never give up" charm i silver är perfekt present med mycket omtanke.

Opersonligt

image804
Trendigt och snyggt armband med svart sammet inspirerat av det kända märket "VITA". Lutar mer åt opersonligt men verkligen en fin gåva, för de är ett tamefan riktigt snyggt armband dära.



Idag känns de som jag inte gjort någonting, bra där. Jag som alltid har så många bollar i luften, detta är viktigt för mig, att varva ner. Många OC avsnitt varmchoklad och pepparkakor de sånt som gäller nu ett tag, även imorgon. Får se om jag orkar gå på Fredag, men de gör jag endast om jag känner mig redo att göra det. Jag vill verkligen inte börja stressa igen, jag vill vara lugn. Kanske åker och köper ett jättefint lysande träd imorgon, som jag ska ha på julen. Älskar julen. Har en hel del pengar så ska inhandla lite julesaker.



Motown´s Greatest hits!


Vilken show, Dancing in the streets var fantastiskt, vilka röster vilken underhållning. Jag älskar verkligen Motown musik, de va så härligt, vilken närvaro de hade med plubliken. Så ballt att kunna se sånt hära på 2000 talet, helt fantastiskt. Låtar som I can´t help myself - The four tops & My girl - The temptations. Alla låtar var grymt bra, de var så himla roligt. Vilken födelsedags present!










Lyssna och njut, verkligen underbart tycker jag. Ni ser även en bild från Jensens Beefhouse, de var ett jätte mysigt ställe med underbart god mat. De hade redan julpyntat hehe.



Dancing in the streets

image796

Ikväll ska jag och min mamma iväg på
dancing in the streets på cirkus i sthlm.
Fick de i födesledags present i sommras,
och äntligen är det dax. Härlig musik som i
serien American dreams kommer spelas upp, tror även de dans nummer också. Ska bli as roligt. Innan ska vi äta på Jensen´s Beefhouse, hoppas de blir gott.
Här kommer kvällens outfit ♥









♥ Tre färgad klänning - Organic Cotton
♥ Vita strumpbyxor - H.M
♥ Halsband & Örhängen - Guldfynd
♥ Kedjearmband vitt - Kyssjohanna.se









Makt före kunskap!


Orsaken till att jag gick hem tidigare idag och jag kommer vara hemma ett tag beror på att jag vairt under en sån press och stress de senaste veckorna så de påvärkat mig rejält mycket. Igår mådde jag riktigt dålig pga av att jag var så van vid att inte ha de minsta lilla tid över, och nu hade jag en heldag. Usch detta är inte roligt alls.


Jag tycker de så hemskt att skolan ska kunna leka med att de har övetag över en. Man kan inte lägga tre prov och två inlämningar på en vecka, de helt sjukt. Va vill dom igentligen? att man ska må dåligt eller att man ska lära sig något. För jag kommer inte ihåg saker jag lärt mig på alla prov, för de är så mkt prov hela tiden.

Makt skolan måste de göras något åt. De ska finnas fritid, man ska kunmna ägna tid till att leva också. Inte bara plugga som en jävla idiot hela tiden. Så trött på alla lärare som sätter så sjuka krav på eleverna. Dagens skola handlar inte om att lära ut längre, utan att visa sin makt och att skolan inte är något posetivt. Allt har verkligen spårat ut, de finns inte rum för att spara information man lärt sig, för de blåser bort i takt med att nästa prov ska pluggas in. De finns inte kunskap eller vilja att lära ut längre, utan bara att få saker gjort.

Kunskap verkar inte stå i centrum längre


Cerisefis

image793



Dagens på er, ursäkta de dåliga bilderna, men
det är pga av att våran spegel är jätte kladdig. Så
bilderna ser lite muff ut. Som sagt, ska berätta senare
varför jag är hemma ganska tidigt.
Här kmr dagens outfit






♥ Svart kappa - JC
♥ Grå klänning - HM
♥ Cerise strumpbyxor - HM
♥ Vinröd mössa - glitter
♥ Halsband, boll - HM
♥ Skor stövlar (ejbild) - Skopunkten




Week shop an outfit



Nytt halsband från HM, kanske lite svårt att se men de är som en disco boll i hjärtan, ball som passar moai. Även lite pålägg till min leggins samlig, haha, har verkligen sjukt mkt nu. Säkert 40-50 par tror jag. Ett par lila och rosa, sen två pack med ett par ribbade vita & enkla vita strumpbyxor.

image789

Har inte riktigt koll på vilken dag ifrån veckan de är, men tror de var i torsdags jag bar denna outfit.
Ganska enkel oh bekväm. I love to dress in dress you now.

♥ Blå klänning - Ellos
♥ Vit kofta, rosett - HM
♥ Svarta strumpbxyor - Mirco Modal
♥ Röd jordgubbe - Asos.com
♥ Vinröd mössa - glitter

A sunday morning!

...Is still growing har knappt tagit mig ur mina sov kläder, utan har mest tagit de lungt hela långa dagen. Men nu ska jag iväg till danskolan ett tag så där måste de göras lite förändringar i min söndags klädsel. Vi hörs sen!


Västerås Danstävling!



Här över kan ni se lite bilder från danstävlingen idag, ska berätta mer sen hur de gick. Här kan ni se våra dräkter som vi jobbat så hårt med hela veckan. De är den som är på första, andra och femte bilden. Den andra dräkten är min (också jag på bilderna) den har jag också sytt själv, mamma har hjälpt till med vita detaljer. Sista bilden ser ni först till höger Marielle, min danpartner och sen jag. Tycker håret vart riktigt ballt när vi vofflade det.

Så här gick de då, host hehe. Ingen av oss hade riktigt tänkt satsa på singeln utan hade konsentrerat oss på pardansen i två månader. S de gick ju som vi nästan räknat ut, fast vi var jäkligt bra för att ha lagt ner så lite tid på singeln. Sen så de som satsar på singeln tränar sådära 10-12 timmar i veckan, och vi hade inte tränat ngn timme
 alls på singeldanserna.

 
jag gör ett litet hopp som på tävlingen!

Sen kommer vi till de lite mer frustrerade, när ett eller flera par inte dyker upp på tävlingen måste de stryka en rond (en omgång dans på 1.30 sek) de ger bara ett dumt resultat för de som är kvar, de måste klämma in ca 8-10 par i våra ronder så vi var så sjukt mkt par på golvet så de gick inte och dansa, vi är så förbannade på detta, vi kunde inte göra våran dans fullt ut. Sen så tar de bort 18 av 28 par för de inte va ngn första rond. Men vi kan inte skylla helt på detta, vi var inte topptopp kondition, därför att både jag och Marri är 1.80 långa så är de dubbelt så jobbigt för oss att träna upp kondition, men de ska bli ändringar, vi funderar på att gå tillbaka till ett hårade schema, ngt som kommer sättas tyvärr före bloggen,10 timmars dans i veckan. Smaka på den du!


Danstävling!

Förlåt förlåt förlåt för mitt frånvarande från bloggen. MEN! jag har en riktigt ball ursäkt, hela denna vecka har varit helt sjuk för mig, tror de varit en av mina tuffaste skolveckor denna termin, och de har varit så jälva jobbigt. Igår kväll satt jag och min parkompis och sydde i 6 timmar! de var riktigt jobbigt. Men dräkterna är så gott som färdiga. Ni som ville se dem får se bilder på Söndag, har ju tävling imorgon :D, så de kmr bilder på Söndag, kanske en film too :) Men jag kommer inte igång som vanligt förns nästa vecka. Men jag lovar att blogga på söndag och berätta.
Problem med mobilen så kan ej överföra alla outfits jag tagit.

image781

Nu måste jag fixa mig, vi hörs kanske imorgon kväll puss!


Dagens mys

image779



Okej, ni som inte sätt de filmerna under
måste klart titta. Haha, lite fjantligt men de
så vi är, vi värmer upp faktiskt till dagens teater
lektion, så då kan man va lite off och udda :D.
Iaf, här har ni dagens mys, hade ju bara estet
ämnen idag så de vart ganska mysigt.

Var hos tandläkaren på förmiddan, gick bra.
Lagade ett hål, fast de gjorde lite ont fast jag
hade bedövning. Sen sång lektion och därefter
teater och dans, lunch också för den delen.



♥ Grå kofta med tryck - KD
♥ Orange tunika - HM
♥ Svarta leggins - HM
♥ Halsband - Guldfynd
♥ Gråa sockor - HM








Estet dag!



Först en liten video när jag ger "kameran" en rundvandring i vårt lilla muséum iskolan. Lyssna på min härliga svengelska, haha. De Niccie som filmar, haha. Tänkte bjuda lite på mig själv, så kolla gärna. Filmerna är från våran skola, St eriks gymnasium.



Ja, här händer de en hel del, jag käkar banan, är lite på kissochbajs humör ^^ :) och de ser ut som en helt vanlig dag, fast kanske inte så begriplig för er som inte har dagar som dessa. Också klipp från skolan.


Tränings outfit!

image776

Ni får en tränings outfit idag, för de
känns som jag spenderat mest tid i just
träningskläder idag. Hade träning imorse
och nu på eftermiddan. Så de har blivt en hel
del faktiskt. På lördag är de ju tävling, wihoooo!
Hoppas de går bra för oss, hihi!





♥ Mönstrad tunika - HM
♥ Lila leggins - HM
♥ Tränings skor - Hush Puppies!


Ha en fortsatt trevlig kväll people!










Hallå världen!

image775

´Sitter å käkar banan, maten var ej så god, chilifalukorv med mos, jackie! snart börjar matten, hoppas den lektionen går riktigt fort. Orkar verkligen inte med en seeg lektion där man inte fattar nåt. Slutar sent idag, halv fyra så e hemma runt kvart i fem. Så min outfit för idag kommer senare, den påminner mkt om den i Lördags.


Funderar på att sälja mina cavalli leggings, de helt oandvända, kommer nog sälja dem på blocket om ingen annan på bloggen är intresserad, ni kan se dem på den här länken.


Snart är de JUL, gud va kul. Igår beställde jag jättefina julgardiner till mitt rum.
Kommer snart skapa en ny kategori som ska just handla om inredning.

Ny börjar matten,
Thingeling!

Fars dag

Idag har jag sytt mycket på par dräkten. Hela helgen har jag hållt å med den faktiskt, Äntligen klar med överdelen. Även fast in parkompis ändrade sig och ville ha banden bredare så hinner vi inte sy om till tävlingen nu i helgen. De får i så fall bli nästa tävling.

Jag ska äntligen få dansa gruppdans, yey! Alltid velat göra det, och nu får jag chansen. Ska till danskolan en timma tidigare idag för att träna med gruppen, och sen blire pardans en stund och sen 45 mins lektion.

Nu ska jag äta lite lunch, potatisbullar, sen sy vidare. Även kolla lite på engelskan. Grattis alla pappor där ute, min pappa har fått present av mig, de han alltid brukar få, en stor bruk som jag fyller med hans favorit godisar!

Thingeling!


Kvällens Outfit

image769


Ny klänning - Organic cotton
Svarta strumpbyxor - Micromodal
Smycken - födesledagspresent
Vit mössa med knappar - Bikbok


Det vart inte riktigt som bestämt. Resturangen vi tänkt besöka var fullbokad, vi visste inte att de var såå viktigt att boka iförväg. Så vi ringde runt lite, och de mesta "fina" resturangerna i innestan var uppbokade. Så vi fick ta ett mysigt ställe i närheten där vi bor. De har underbar god mat, de mysigt och de ligger inte så långt bort heller. Men de var helt okej för pappa, han tycker om det stället så det var bra. Jag åt filé oskar, mums. Outfiten ser ni över, och under lite bilder från kvällen.



Pappa har på sig den fina tröjan han fick utav mig :) väldigt snygg! Tycker han passar så bra i blått. Bilderna går ej att förstora, tack vare att bloggen handlar om mig inte min familj. De kanske inte uppskattar de lika mycket. Men man ser ju ändå . :) Min musiga mat tallrik ser man osså. Nu ska jag snart sova, haft en rolig dag idag! Grattis pappa åter igen.

Grattis Pappa!




De snö, jippie! kanske inte så mycket men de såå mysigt älskar snö. Imorse halv 9 väckte vi pappa på sängen med frukost och paket. Sen åkte han iväg på båtmässa och matmässa med farfar. Undertiden jobbar mamma och jag har varit på dansskolan i en och en halv timme. Innan så sydde jag lite på pardans dräkten. Fick förfrågan om att visa sen när den är klar, självklart gör jag det. Just nu är inte ens toppen klar. Visar en kväll-outfit senare, vi ska ut på resturang. Trevlig Snö-lördag på er!

Thingeling


Song a hallelulijah moment!




LYSSNA OCH NJUT, FINNS INGA ORD - SÅ BALLT!

Disco Panic !

image764

Wow, vilken kväll! Alla idolerna var riktigt bra och med ett så underbart tema som disco så kan kvällen inte blivit bättre. Har alltid varit ett fan av 70-tals disco och de finns kanske sådära 40 70-tals disco låtar i min ipod, helt enkelt måbra musik, yeha!

Eftersom temat faller mig så bra i smaken har det varit svårt att bedömma, tycker nämligen alla var asbra, men några stack ut liite mer. Jag gör en bedömning under på sång, dans och klädsel. Enjoy.

Christoffer. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
image765image765image765image765
Christoffer Hiding - Boogie Wonderland
Sång - En riktig härlig röst har denna kille, kanske inte bästa sångframträdandet denna gång.
Dans - Rörde sig riktigt bra på scenen, men kunde tagit till mer "70-tals moves"
Klädsel - The shoes is all in, även byxorna sitter helt rätt.


Andreas. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
image765image765image765image765image765
Amanda Jenssen - Disco Inferno
Sång - Riktigt ball version av denna låt, eget och vågat!
Dans - Jomenvisst, de funkar! även om de inte är starka discomoves så gör hon sin grej, bra!
Klädsel - Från början gillade jag de inte, men detta är hennes version och då kan klädseln gunga!


Andreas. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
image765image765image765image765image765
Andreas Sjöberg - Upside Down
Sång - Vilken tompa jompa, riktigt ball sång med en underbar personlighet
Dans - Han kanske inte är världens mest rörligaste sångare, men han var bra, riktigt bra.
Klädsel - Brallorna är väl de som är de mest disco-aktiga, men de andra stämde bra de med.


Mattias. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
image765image765image765image765image765
Mattias Andréasson - This Is It
Sång - vilken comeback, efter två omgångar pojkband sång, starkt Mattias!
Dans -  Visst de funkar ju, de är en ganska cool låt, så hans moves passar perfekt!
Klädsel - Cool kavaj med glitter, thats disco! altt bra utom "kedjan".


Daniel. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
image765image765image765
Daniel Karlsson - I Love To Love
Sång - Nja, de var väl inte perfekt, kände inte så mycket disco i låten.
Dans - Lite gunggung men visst, låten är slow så varför inte.
Klädsel - Lite Cavalli insperation till byxorna, eller? tröjan helt fel också!


Marie. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4
image765image765image765image765image765
Marie Picasso - Ain´t Nobody
Sång - Jag tycker hon passar perfa i snabba låtar, vilken röst!
Dans - Hon var helt klart bäst på scen ikväll, vilken kontroll med publik och tittare.
Klädsel - Äntligen någon med riktiga paljetter och glamour, För att inte nämna vilket disco affro! 



Idag var Marie den som var bäst, även om hon inte hade den "bästa" disco låten så gjorde hon den grymt bra. Andra duktiga ikväll var Amanda, Mattias och Andreas. Äntligen lite bra teman, Bästa idolkvällen hitills!


Bjuder på disco musik på bloggen ikväll :D



Organic Cotton




Idag har jag varit och shoppat lite efter skolan med mamma. Pappa fyller år imorgon och de fars dag på Söndag. Så de blev några paket där, visar kanske sen när han har fått det. Jag shoppade lite också, hittade en jättesnygg klänning från Organic cotton, som är väldigt bra. Med rätt rabatter fick jag den för 120 kronor, yes. Sen så var jag ute efter ett smycke, (har de i andra färger) de lilla hjärtat. Det var tre för 25 så då tog jag bara nått, men de kommer säkert till anvädning.

Ikväll är det idol, hoppas mina favoriter amanda och marie sjunger bra. Eller har inte direkt några "favoriter" menmen, tycker nästan om alla. Imorgon blir de lite dans på förmiddagen och sen firande av pappa, vi ska ut och äta, och i övermorgon kmr min andra bror hem och då ska vi laga middag och fira pappa igen, hehe en mix av födelsedag och farsdag. Ha en riktigt trevlig kväll



Cavalli shop!



De var ju en ganska envformad kollektion mycket leopard färgat, eller jaa! allt var ju de så, hehe. De som jobbade i butiken hade as snygga tröjor, som förstårs inte var till salu utan "bara till personalen" synd de. Klänningen jag sätt i fönstret var slut. usch då säger vi till de. Hoppas den finns på internet, när de öppnar ikväll 23.59, haha. Men köpte leopard leggins, tycker de var balla. Ska nog ha dem imorgon, mohaha. Man fick ju en snygg kasse också :) Nu måste jag plugga till svenska provet imorgon, puss.!


Outfit for the day!

image756 



Hejsan svejsan på er, kom hem för inte
så länge sen så har inte hunnit blogga.
Jag har varit på en speciell grej efterskolan,
som jag blev antagen till. Vill inte uttrycka mig
mer ännu förns jag vet mera. Men jag kommer
självklart nån gång berätta om det. De lovar jag.

Sen så var jag och mamma (somvarmed) på
hm när nya kollektionen av Cavalli hade premiär.
Vi var där kvar över 3 och då hade alla "vanliga"
kläder redan gått åt. De fanns underkläder kvar,
och leggins lite små saker(köpte leggings).
Klänningen, som jag visar på bild i nästa inlägg 
ville jag verkligen ha, lite bittert, menmen. Kanske
kmr in på hemsidan. De har ju inte släppt kollektionen ännu, hehe. Iaf här kommer dagens outfit, ganska enkel och mysig.  

♥ Svart kappa - JC
♥ Vit klänning - Gina tricot
♥ Grönt äpple - Gina tricot
♥ Svarta strumpbyxor - Mircomodal
♥ Skor - Ja boots från Skopunkten










Video time!



Lite "sång" på håltimmen, jag som kmr in sist i bilden, haha.
De låter inte så bra när man filmar (a)



Nicole och Rebecca kör lite bergsklättring på gud vet vad, alltid undrat vad de är för ngt, haha.
Man kan använda den till allt möjligt, se bara här vilket härligt sätt att fördriva en håltimme med ;)
Kanske kommer fler filmer senare. Var på dansen, de gick bra slog i fingret och de gjorde as ont, annars gick de väl ok. Hämtade danskläderna, och de var hemska. Trycket var helt kladdigt man ser knappt vad de står, mamma ska klaga, de kostade faktiskt över 500 spen, nej de gillar vi inte. Nu ska jag snart kolla Grays!


Dagens


 image753


Fått jätte trevliga och roliga kommentarer
som jag vill svara på, svarar ikväll, för nu
ska jag iväg på dans. En annan sak, jag
har klämt fingret så rejält asså, skulle smälla
igen ytterdörren och där var mitt finger,  aj aj aj.
Så nu har jag ett blått finger,uch. Ikväll kmr massor
med roliga filmer från skolan, wiho. Hade håltimma så filmade lite, hihi, gick bra på kulturhistoria provet to.



♥ Svart/Vit klänning - Gina tricot
♥ Vit kofta med rosett - HM 
♥ Gråa leggins - HM 
♥ Svarta boots - Skopunkten
♥ Vit mössa - Bikbok 
♥ Bevita benvärmare - HM
♥ Röd jordgubbe  - Asos.com



 






Dagens Tisdag!

image750
Tog den stora bilden imorse, sen så var jag så
trött så jag inte orkade ta ngn när jag kom hem.
Så bilden under är en "gammal" men de jag ville
förmedla med den var kappan och skorna. Idag är
det ju estet-tisdag, har nog inte visat outfts därifrån
förut tror jag, kanske ngn gång. Denna outfit har jag
alltså när jag dansar osv, så den är ganska "slapp".





♥ Grå klänning  - HM
♥ Svarta leggins - HM
♥ Naturvit kofta - HM
♥ Randiga strumpor - HM
♥ Halsband blått - Oasis
♥ Svart kappa - JC
♥ Boots - skopunkten



Vi börjar faktiskt närma oss bloggens ett-års dag. Snart har jag bloggat här i ett år, känns som en evighet. Roligt har det varit, och tack för alla underbara kommentarer, varje liten kommentar betyder.


Trött tröttare tröttast!

Sitter i bibblan och "pluggar" håller verkligen på att somna, haha. Var helt yr och såg suddigt på idrotten idag, usch och fy och lite blä. Jag skulle förhöra Nicole på svenska frågorna - Vem skriv Alice i underlivet? ååh, haha. Jag är så trött, jag tror ni själva kan lista ut de rätta ordet. Julia som satt brevid sa en sak med, att de var Charles Dick som skrev den, haha. Lite skojj, för de var Charles Dickens som skrev den, innan han döpte om sig till Lewis Carroll.

Efter en stund kom Karolina upp för trappan, de första hon sa var. - Jag är så trött på att de luktar bajs i korridorerna! haha, så klockrent! För de luktar bajs ibland iskolan, de har problem med avloppen typ. Haha, så roligt man kan ha det. Snart ska jag in och lyssna på Nicole när hon sjunger wihoo :), ska sitta och läsa lite på instuderingsfrågorna också.


Thingeling!

Cavalli Släppet!


165121-1839


Rösta gärna på mig i Cavalli- släppet, står just nu på 5e plats i kön, hejja hejja. Jag har skrivit moteveringen "han är den med musklerna jag är den med mode koll" så hittar ni som vill rösta på mig lättare :) Blir verkligen superglad om jag vinner, vill så gärna det. Klicka här under så kommer du direkt till kön där du kan rösta (på mig), mohaha. Trevlig kväll på er!

Cavalli Kön
http://kampanjer.starring.se/atava_cavalli/tavlingsite/

Outfit for the day!

image746



Hello
Nu är jag tillbaka, gick faktiskt bra på matte provet
och de känns ju skönt, men man vet aldrig, men hoppas. Varit en helt okej dag, kul på ett sätt att vara
tillbaka iskolan efter lovet, men ändå loov är ju allt bra
för skönt, hehe. Iaf nu kommer dagens outfit brudar!





♥ Svart kappa - JC
♥ Vinröd mössa - Gina tricot
♥ Svarta boots - Skopunkten
♥ Marinblå klänning - Cubus
♥ Gråa ribbade leggings - HM
♥ Vitt armband - Kyssjohanna.se
♥ Övriga Smycken - guldfynd.


I Lööve the OC, kollar hela tiden ^^
läängtar till box 4 kmr ut :D




Lektion


 


Sitter på datoranvändningen i skolan, ska strax gå. Ska skriva matteprov hoppas verkligen de går bra. Ikväll är det prison break, yey. Spännande värre, hihi. I eftermiddag runt kl halv 6 kommer en dagens outfit, skriver matteprov till 4 - halv fem, så det kommer ta sin lilla tid innan jag är tillbaka på hemmaplan igen. Hoppas ni har en helt okej Måndag, de är ju trots allt mååndaag :)






Oliva by ccs

image742

Oliva serien är verkligen en utav mina favoriter. Som ni kanske märkt kostar youlookgreat kategorins innehåll något mer än vad man brukar ge för yttrevård. Men jag tipsar endast som saker som fungerar och ger resultat, därför kommer inte youlookgreat kategorin ut så ofta. Jag testar alltid under två veckors tid innan jag bestämmer om det är något att tipsa om. Därför är det lätt att välja rätt på Sweet16.

Hela serien innehåller olivolja, som är oerhört bra för hyn. Allt från badsaltet till handkrämerna ger fukt till hyn. Oliva handkrämen är en utav favoriterna i serien, men även nagenbandsolijan och lipcare. Oliva tillsätter inte några konstiga kemikalier utan är uppbyggd på naturliga och skonsamma preparat.



Var kan du nu hitta denna härliga hundvårds serie, apoteket.se eller närmsta apotek där du bor. De är verkligen en serie att satsa på. Ett tips, hela serien är väldigt dryg och de gör att påfyllningen inte är så krävande, jag inhandlar något i serien då och då, så de tar slut vid olika tillfällen. Det gör att de inte blir så dyrt, mot att köpa allt eller flera på samma gång. Oliva by ccs*



Gårdagens Outfit!

image739

Idag har jag hunnit med en hel del, fast jag
gick upp ganska sent (11). Jag har varit och tränat
pluggat till mina prov, varit med Fanny, och ätit frukost
och lunch, de ni. Vill passa på att tacka alla underbara
läsare
, blir så glad när jag kollar antalet unika besökare
och det bara ökar. De guld värt, tack så hemskt mkt. Nu
ska jag åka iväg en sväng, här har ni gårdagens outfit.




♥ Svart kappa - JC
♥ Mönstrad klänning - Veromoda
♥ Bruna ribbade leggings - Lindex
♥ Smycke ekollon - HM
♥ Vinröd mössa - glitter









Lördag

Idag har vi haft gäster som jag berättade, min bror hans tjej och hennes syster och pappa. Även min andra bror och hans tjej, men de är ofta hära, min bror bor ju här också, den ena. Vi gick ut och gick sedan åt vid mackor och även snittar som jag gjort i ordning. Sedan åt vi blåbärspaj och choklad kex, mamma hade gjort blåbärspajen och den var verkligen jätte god. Jag fick även en påse med gottigheter från Gränna, mums!



Sen var jag och tränade uppe hos Marielle, ingen träning på dansskolan i helgen, den e stänga, pga av att de är rödhelg. Det fick bra, kände mig lite trött hehe. Efter de bloggade jag lite och sedan åkte vi iväg och handlade på ica, och sedan vidare till kyrkogården, så underbart fint de var. De vart inte så bra bilder, vet inte varför, valde på inställningar "foto av ljus" men de vart ganska konstigt, men ni vet hur ljus brinner, så ni förstår nog ändå om ni ser bilderna. Vi var även inne i kapellet och tände ljus. Aldrig varit där förut...



Nyss såg jag lite på slutet av filmen Nicke Nyfiken, älskar verkligen nicke när jag var liten, och nu när de gjort om honom var de ganska gulligt också, tog några bilder, hehe. Älskar att fotta. Och ännu mer nyss så åt vi hemmagjord pizza, har visat den förut, mums. Älskar den, världens godaste pizza. Nu ska jag *host* bränna en film, Hairpsray som vi ska se ikväll ;) Ha en trevlig Lördags kväll!



Alla helgons dag

Förlåt för mitt usla bloggande idag, men vi har haft gäster hela dagen, så det har inte funnits tid till bloggen. Nu var jag också och tränade med min parkompis Marielle. Nu ska vi åka till kyrkogården och tända ljus, de så himla fint på kyrkogården vid sånna här högtider, mörkt och hela kyrkogården är upplyst, kommer visa lite som tagits under dagen och berätta mer vad vi gjort. En outfit kommer också till kvällen. Tack alla läsare!



Tacco Night!

image727Ikväll var det tacco night, mysigt värre. Min bror och hans
tjej gjorde i ordning maten och dukade, de var riktigt smarrigt. Jag fick dock ta de tråkiga, disken. Väldigt gott med tacco´s man får fredags känsla.

Kollat klart på idol nyss och bäst ikväll tycker jag Amanda
och Marie var, Daniel var också bra, men inte klockren.
Jag nämnde förut att jag skulle berätta något jätte roligt, och de ska jag göra nu tänkte jag.

Jag har hittat min dröm-nyårs klänning, så himla vacker jag har den på bild och ska köpa den i helgen tror jag. Måste bara se till att jag har några planer inför nyår, annars har jag ingen direkt anvädning för den. Men funderar själv på att bjuda tjejerna och ha en trevlig nyår
här hemma hos mig. Vi får se, kanske bara tar de lungt
hemma med familjen, de också mysigt. St eriks
gymnasium (min skola) var med i fredag hela veckan ikväll
igen, i klippet Andra Avenyn.




Måste bara säga en sak, jag är så otroligt glad över att jag har så många läsare.
De värmer otroligt mycket och de har glatt mig hela kvällen. Ni betyder verkligen, tack <3





Stan idag!



Idag var jag i stan med min bros tjej Jenny och hennes syster Fanny, vi han med riktigt mycket faktiskt. De var nog tack vare att vi var inne i så god tid, redan vid halv elva. De köpte massor med fina saker, jag hade ingen bra shoppingdag känner jag, fick med mig en mössa bara, haha. Fast den är vädligt fin, 79:- från glitter. Sen så var det ett gäng "killar" som klätt ut sig till tomtar och gjorde en scen på plattan, nyktra tror jag inte de var alls.

Sen så vill jag ännu en gång ta upp de här med halloween, det var i onsdags, inte i helgen. I helgen är det ju alla helgon, och det tycker jag är viktigt att man håller isär från halloween, eftersom de har ganska olika betydelser. Men men, ett väldigt sött spöke hängde å dinglade i luften på drottning gatan.

Ska berätta en jätterolig sak sen!
Thingeling!

I Want This Now!

image723

Jag vill så gärna ha denna klänning, och när jag har riktigt mkt pengar ska jag köpa den. 540 kr hos Gltizy , så j*vla snygg. Jag älskar verkligen klänningar. Någon som vet var man kan köpa liknande, lite billigare?



Cavalli, H&M kollektionen



Missa inte Roberto Cavalli´s kollektion för HM som släpps i butik och på internet den 8 nov.
Jag hoppas verkligen på riktigt snygga kläder i år. Hoppas, hoppas!


1 November!

Idag är en ganska lugn dag för min del. Jag och Marielle håller på sy nya danskläder och träna, de vad vi ska göra hela dagen tror jag. Just nu är hon hos tandläkaren en snabbis så då hinner jag blogga och äta lite lunch, hade jag planerat. Lägger även in bilder på syjuntan. Tänk, snart är de jul, i nästa vecka kommer snön till Stockholm.





RSS 2.0