Knallrosa naglar i vår

image1509

I vår kan man bygga i detaljer i starka färger, matcha och mixa gäller helt enkelt. Imorgon (om jag mår bättre) ska jag inhanda ett knallrosa nagellack, de kan bli otroligt snyggt till de så annars än så länge gråa outfitsen, men jg har inhandlat lite 80 tals style klänningar eller aa-fodral som många av er kallar dem, så de kan man bära upp till svart. Längtar så till våren, såg en skitsnygg mussepigg tröja på topman, ska nog köpa den å ha som lång tee.

För övrigt så gissa bilden imorse var ju såklart Britney, många av er klarade de enkelt, men många gissade även på lindsay lohan, man kan väl konstatera att de är hollywoods just nu största skandal drottningar, även paris hilton men den tronen har hon haft länge. Nu ska jag gå lägga mig, så ont i hela kroppen, usch. kram.




Let´s Dance


image1508

Nu börjar let´s dance, och ikväll är de 80 tals tema. Härligt att de börjat me teman och så, de alltid lika roligt. Mina favoriter är Tina och Tobias. Ska bli kul och se hur de går för dem ikväll. Depprock, glittersmink och våfflat hår ikväll, så håll i hatten och häng med i sveriges bästa underhållnings program enligt mig. Vilka är dina favoriter?




Presenter

image1507

De flesta vet nog redan att jag är sjuk (har sagt de ett antal gånger idag). Och när min mamma och pappa kom hem (runt tre då de var meningen att inlägget skulle publiceras men min data krångla) hade de med sig present till mig, sjukpresent som vi kallar de. Ända sen vi var små (jag och mina syskon) har vi alltid fått något som piggar upp tillvaron när man mår dåligt, och de behövs verkligen när man är sjuk. Så de ni ser till höger var min sjukpresent jag fick, de andra två tidningarna brukar vi köpa och provivan är lite som en present den med.

Ett nummer av solo, en skrap bingo lott, två tuggummi kulor (älskar), en lakrisgodis, söta björnar (mums), en palle kuling och proviva, sen så är de bara ännu roligare då jag har även klick och fredag att läsa. De så roligt med mode och skvaller, speciellt när man inte mår så bra heller.

Brukar ni läsa någon av dessa tidningar?




Orange is fun and right

image1506
Denna orange färgade sockersöta klänning kommer från asos, sött med volanger framtill med knappar i mitten. Från märket Sass & Bide. Att orange är vårens och sommarens färg råder ingen tvekan om. Både som smådetaljs färg och helplagsfärg fungerar denna så fina färg till bruna ben. Men vill man vara gudomligt vacker i denna klänning får man kosta på sig, ca 2100 kronor från asos. Jag blir inspirerad, och man kan säkert hitta en liknande till ett mycket mer bekvämligt pris, så bli inspirerad och glöm inte färgen orange i vår.





John Tucker must die


image1505

Precis kollat klart på filmen john tucker must die, de är en riktigt bra och rolig film. Den är bättre en mean girls, och en utav mina favorit skådespelerskor är med Brittnay Snow, de hon som har huvudrollen som Kate. Ett filmtips till er som gillar "tjejiga filmer" Här har ni lite ur handlingen som ett smakprov.

Kates mamma dejtar den ena konstiga killen efter den andra och varje gång hon blir dumpad flyr de till en ny stad... Kate har börjat i en ny skola, bara en i raden av många trodde hon, och hon lär känna skolans populäraste kille - John Tucker. Kapten för basketlaget, tjejmagnet och med ett utseende mellan en grekisk gud och en modell. Problemet är att killen dejtar flera samtidigt, de tre helt olika tjejerna Heather, Beth och Carrie. Kate upptäcker detta och försöker förklara för tjejerna, som vägrar lyssna. När de väl förstår att Kate har rätt, så står hämnd på agendan.

Har ni sätt John Tucker must die, vad tycker ni?





Dagens bild


image1504

Mår pyttelite bättre, beror nog på att tabletterna värkar. Men usch, de gör ont i hela kroppen överallt. De är krångel med min dator igen så sitter på pappas på bloggar. Ska äta lite lunch nu, om de går. Och se vidare på filmer på tvn. Orkar knappt blogga, hoppas jag blir bättre efter jag ätit. Dagens bild är på Keira Knightley, tycker de var en otroligt fin bild, de mycket styrka och känsla i den. Men även känns håret naturligt lagt och de är mest blicken man fokuserar på, Eller va tycker ni? jag tycker de är en jättefin bild på henne. Vi hörs senare.




Gissa bilden


image1503

Godmorgon, eller rättare sagt god eftermiddag. Nej men jag gick upp 7 i morse, jag har fått influensan så jag har sovit så dåligt i natt och klockan 7 gick de inte längre. Fryser, kunde inte prata i morse på en och en halvtimma och huvudet dunkar och kroppen skakar. Mysigt va, men nu har jag proppat i mig massa saker mot både halsen huvudet och kroppen. Så nu är de lite bättre. Idag är de skottdag också, denna dag finns ju bara var fjärde år, så de var ju lite roligt. Så är jag sjuk, typiskt. Nu ska jag komma till saken, gissa bilden. Vem föreställer bilden?. de var ett tag sen vi körde se sist, men lycka till nu. Vi hörs senare! kram.




Godnatt bloggen

image1502

Tack för idag, jag känner mig lite halvrisig och mår inte sådär värst bra. Så tänker faktiskt gå lägga mig nu. Gjort mkt idag, både promenad, träffat fanny, tränat, och andra saker, så är ganska trött. Hoppas ni hänger med även imorgon, håller på planerar lite inför nästa tävling på bloggen så de kan bli intressant. Men vi hörs imorgon och då ska jag försöka ge er en dagens outfit också. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, sov så gott och sitt inte uppe som nattugglor för länge. / Sweet 16´s blogg




Private practice & Greys

image1501

Om knappt en timma är de premiär för nya avnsitt av greys anatomy, nejnej. Ja menar Private practice, fast vad är skilladen igentligen. Jag tänker ge serien en chans men ja tror den kommer påminna mycket om greys, de har ju till och med valt en roll ur greys med samma skådespelska som fortsätter sitt liv i denna serie. Lite halvskumt då kanal5 visar grey och tv4 ska visa private pracitce, lite konkurens ur samma program. De är lätt förvirrande där. Nu ska vi iaf titta på inspelade greys avsnittet från igår (då vi såg lost) ska bli kul å se hur de går. va tror ni om nya private practice är de en hitt eller en greys kopia? vi får se ikväll.





Solfärgade brillor i vår!


image1500

Både på kändisar och modevisningar har solglasögonen sätts med färg. Bland annat färgerna röd, korallblå och gula. Skulle du kunna täna dig ett par brillor i färg i vår? Jag har redan börjat spana efter ett par själv, dock gula. Tycker gul är en vår och sommarfärg som är så otroligt snyggt till fin bränna. Ska du ha färg på dina brillor i vår?
Dessa brillor ovan är alla från asos.com men så snart våren är fullmatad kommer massor med härliga färger nå butikerna i sverige, kan du inte vänta så finns dessa och många fler på asos.com




Tävlingen är avslutad


image1499

Och en vinnare har tagits ut slumpmässigt, bad mamma säga ett nummer mellan 1-9 och hon sa nummer 8. Så ett stort grattis till Sara som vann min andra blogg tävling, Tack till alla er som var med i tävlingen och lipa inte för att ni inte vann, de kommer massa tävlingar i framtiden på min blogg. Nästa tävling är om ca 3 veckor så ni behöver inte vänta länge, då har jag även tagit hänsyn mer till va ni skulle vilja vinna, så de blir något från ngn av websidorna ni nämde. Åter igen ett stort grattis till Sara, och hoppas hon blir riktigt glad.




Natalie Portman ny stilikon?

image1498
Att skådisen Natalie Portman alltid har varit en väldigt duktig skådis som dessutom är en riktig snygging vet vi sen gammalt. Men med den fina lilla väskan och den fina håruppsättningen tycker jag hon visar en ny sida av sig själv. Är hon påväg att nå stilikon tronen i hollywood? Vad tror och tycker ni om Natalies stil?

Nu ska jag träna, vad ska ni hitta på?




Insydd kjol & Namnsdag

image1497
Nu är kjolen fixad, vart riktigt bra faktiskt. De var ju storlek m från början, men vi sydde in den så nu är den som xs, superbra. Den var ju slut överallt, så vi hade tur som fick en m till och med. Jag har namnsdag idag också, som många andra. De är ju Maria, och de heter jag i mellan namn. Så grattis till mig och alla andra som heter det. Ovan ser ni bilder på hur kjolen såg först ut innan, och resultatet nu. Fint va.  Passerade nyss 4000 kommentarer, bra jobbat alla som läser och kommenterar min blogg.





Vårpromenad i vårsolen

image1495
Kom hem för en stund sedan efter att jag och mamma varit ute på en härlig promenad i vårsolen, de var så underbart skönt i solen. De var lite blåsigt på vissa ställen men annars var de underbart. Är sådär skönt kall i kroppen nu efter, sval kan man kalla de. Å kinderna är också sådär behagligt kalla, de jätteskönt. Man känner sig verkligen pigg och glad när de fint väder ute, de såhärligt att våren är här. Har ni varit ute i solen?




Heidi Montag Love Kitson

image1489
The Hills stjärnorna och turturduvorna Heidi Montag och Spencer Pratt kunde inte sluta kladda på varandra medan de spelade in ett avsnitt för Myspace "Celebritys The Fit". De var bland annat inne på Kitson där de shoppade en del smågrejer, bland annat införskaffade Heidi ett bröllopsöverlevnadskit. Kommer ni ihåg team anistion och team jolie tröjorna? de var från kitson, usch va jag ville ha en. Men de levererar inte till sverige, synd.

De få bra amerikanska butiker som levererar till Sverige, de synd. Jag har alltid gillat kitson och vill fortfarande ha en tröja de står team aniston på, en äkta. Inte alla dessa feak tröjor man hittar när man söker på ordet team aniston. Gillar ni kitson, har ni handlar där ngn gång? Nu ska jag ut på promenad, hörs sen.





Dagens bild

image1488

Godmorgon på er, tack för kommentarerna och jag lovar att svara sen. Precis vaknat och de gjorde jag till strålande väder, riktigt härligt. Ska ta en promenad sen med mamma. Det är faktiskt klarblå himmel och strålande sol, kan de bli bättre än det. Jag kan ta lite bilder när vi ute också, då får ni se. Dagens bild är denna härlig livfulla bild på Jennifer anistion, man blir glad och lycklig när man ser den och man får sommarkänslor, en naturlig bild. Nu får jag bara lust att fixa
 pungteringen på cykeln och ge mig ut i vårsolen. va tycker ni?





Goodnight


... Godnatt bloggen, nu är jag riktigt trött och de ska bli skönt att få krypa ner i sängen. Imorgon avslutas även tävlingen på bloggen, så vill ni vara med får ni skriva en kommentar ikväll i de inlägget, sov så gott alla bloggare där ute!




Mischa Love Keds

image1486

Jag älskar keds skor, de är så otroligt bekväma och snygga. De bästa är väl att man får ha dom för sig själv, eftersom inte så många beställer där ifrån. Jag är ju ganska såld för skor, speciellt låga skor, eftersom jag är så lång. Vet fortfarande inte hur jag ska göra med mina nya högklackade skor, får se. Blir över 1.80 i dem. Men tack till den som skapade ballerina, haha. Under kan ni se mina favoriter. Gillar du keds?

image1487



Mischa Bartons nya look


image1485
I samband med att Mischa Barton nu fått en utredning efter hennes rattfylle för ett tag sedan, så var hon och handlade nya tidningar i en butik i LA. Men till och med jag hade svårt att känna igen Mischa, men jag gillar hennes skor, riktigt snyggt med starka färger. Den blommiga klänningen är ju också helt rätt i vår. Fin ny look hon har fast jag tycker hon passar bäst som brunett, vad tycker ni om Mischas nya look?




Snyggare lockar utan schampo


Släng schampot ? få mjuka, glansiga lockar. Nya hårtrenden No? Poo, där du istället för schampo tvättar du håret med balsam. Läste om detta i tidningen stockholmcity under livsstil. Vågar du skippa schampot? då kanske nya alternativa hårtrenden No poo är rätt för dig. Jag tänker faktiskt prova på detta, för ni vill inte veta hur mycket de sliter på håret med schampoo. För mig är alltid håret som bäst en två dagar efter tvätt, så varför skulle detta inte funka, tänker du testa den nya hårtrenden?
image1484
En som provat den nya trenden sa så här.
- Förr såg mitt hår ut som svinto vad jag än gjorde. Detta trots att jag spenderade 1?1,5 timme varje dag på håret, säger Martina Larsson från Söderhamn. Hon började med No ?Poo i augusti och har sedan dess sparat in åtskilliga kronor och timmar.

Man kan ju alltid prova, man känner ju själv om de passar än eller inte. Jag som har naturligt lockligt hår kan nog få ganska mycket lockar om jag prövar hårtrenden, så de kan va kul att se. Bilden på tjejen till höger är en som använt den nya trenden med no ´poo, så där kan ni se resultat. Vågar du prova?





Doft ljus & lyktor

image1483

Detta fick jag med mig hem från IKEA idag, först hittade jag ingenting men sen tänkte jag fylla på lite i min rosa samling i rummet, jag är såld för färgen rosa och tycker de superfint om man har små detaljer i rosa. Jag skulle ju inte vilja ha tapeter å sånt i rosa, men små saker, dukar, ljuslycktor mm. Så fem söta rosa ljuslyktor och ett paket med 42 st doft ljus. De doftar otroligt gott här inne, nästan lite för mycket, haha.

För en stund sen kom jag hem från min brors lägenhet, (peter) vi hade köpt två lampor i ett paket till deras lägenhet (hans tjej bor där med). Syperfint vart de, har tyvärr ingen bild. Förstår inte hur de kan ha så stökigt, hade jag haft möjligheten till sådanna ytor hade jag varit överlycklig, älskar inredning.




Onsdagens Outfit

image1481

Nu har vi precis kommit hem från IKEA, hittade lite småsaker, visar er lite senare. Så länge tänkte jag slänga in en dagens outfit, imorse var jag väldigt stressad så detta är ingen höjdare men de var bekvämt och så ska de vara när man myser runt på IKEA. De så härligt å vara där, varit en tradition sen jag var riktigt liten att åka dit med mamma, och så äter vi köttbullar med potatis och gräddsås. Vi har till och med vårat bord, hehe. Mysigt.
image1482
♥ Brun skinnjacka - Wacko
♥ Blå vit klänning - Love lobel
♥ Svart stickad kofta - Lindex
♥ Svara leggings - Gina tricot
♥ Vitt jordgubshalsband - Guldfynd
♥  Stora brons färgade örhängen - Uropenn

Vad har ni gjort idag?





Dagens bild

image1480

Nu ska jag iväg till Ikea med mamma, älskar ikea de är så mysigt där. Älskar att gå runt och inspireras av allt, sen är ju maten supergod äter alltid köttbullar med potats och gräddsås, mums. Dagens bild är på gemma ward, tycker de fanns så mkt vår känslor i bilden, och sen va de väldigt fint att de bryter av med röda naglar, snyggt.




Disco Dance


Många vart intresserade när jag berättade om dans, och att jag tävlingsdansat länge. Vad många av er inte vet är skillnaden mellan modern disco dans och 70 tals disco dans. De verkligen svårt att hitta bra videos på youtube där de är modern disco dans, har aldrig tänkt på de själv att filma å så. Men ska försöka be mamma eller pappa filma mig och marielle (när vi tävlar) i falun, så får ni se bättre då.


De här är 70 tals inspirerad disco dans från so you think you can dance. Detta är alltså inte modern disco dans utan en mer dans man dansade ute på klubbarna på 70 talet, dock inte lika avancerat.



Här har vi modern disco dans från en tävling jag säkert var med på, dessa såg ut att dansa i våran klass, kan vara klassen över också. Men de här alltså modern disco dans som jag sysslar med, men vi använder oss inte av de steg de har, åh de svårt vill så gärna visa er, lovar att filma en tävling. Men här är ett smakprov på modern disco, jag vill att ni ska förstå lite mera vad som är skillnanden :)


Om ni har några frågor kring disco dans? eller något helt annat är de bara att kasta in dem så svarar jag så fort jag kan. Vill ni veta mer om mig och dans, säg då till. Så ska jag skriva mer om det i bloggen. Godnatt





Sienna goes colour

image1479
Sienna är helt rätt ute nu, i vår är färg på brillorna ett måste. Själv har jag inte hittat de perfekta än men tror jag ska ha gula, i hennes modell. Skitsnyggt. Här ser vi Sienna lämna oscars galan med hennes pojkvänn. Brillorna är så snygga och rätt i vår att jag har lust och gå shoppa nu, men som vanligt. Ska man ha ett hyggligt pris från man vänta tills butikerna fattar vinkeln och köper in de, jag skulle passa som inköpschef på ngn modebutik, haha. Då skulel ja köpt in dessa month ago då jag såg dem först, supersnyggt och super trendigt i vår.




Friends & Gossip girl

image1478
Sitter nu och kollar på vänner, tycker de är en serie som håller i alla tider. Även fast man sätt en del avsnitt tröttnar man aldrig, iaf inte jag. Men samtidigt är de avsnitt jag inte sätt och de är ännu roligare. Sen är de gossip girl, har längtat hela eftermiddan, ska bli kul och se vad som händer idag. Har precis lärt mig att lägga bilder över varandra, stolt. Så de lär ni se mycket framöver, tycker de jättefint så de kul att jag lärt mig det. Ska ni se vänner eller gossip girl, eller kanske båda?




Tävlingspris


image1477
Igår startade jag min andra tävling här på bloggen, en tävling där man vinner ett handgjort smycke att ha på mobil eller nyckelringen i form av en jordgubbe. Detta smycke har jag köpt för mina egna pengar, alltså är det ingenting jag fått gratis som många andra bloggtävlingar är, de tråkigt att endast fyra stycken än så länge varit med. Därför undrar jag om det har med priset att göra, förra gången lottade jag ut bamboo örhängen och över 70 st var med och tävlade, därför tänkte jag denna gång ta något annat än vanliga smycken, så då köpte jag denna jordgubbe istället.

Frågan är nu, vad vill ni vinna på bloggen? självklart kan ni inte beställa, jag vill vinna dessa gula örhängen från åhlens, eller så. Men självklart kan ni påverka, genom att slänga en kommentar i detta inlägg å skriva tex, jag skulle vilja vinna stora örhängen, eller jag skulle vilja vinna långa halsband. Så nu är de upp till er att påverka nästa tävling om ca en månad, hoppas fler är med i den nuvarande tävlingen, för de är ett fint pris.







Tisdagens Outfit

image1473image1475

Dagens outfit då, jag slänge på mig något snabbt för skulle ju bara till frissan (och förstöra luggen). Så de här är lite bilder jag tog innan jag stack ut i regnet, helt jävla genomblöt blev jag om skorna, för jag valde tygskor ist för mina nya klackar, ville inte förstöra dem. Men istället vart jag jätteblöt. Som jag längtar till grekland i sommar när de är sånt här dumt tråkigt väder. De går inte alls med matten, förstår ordagrant ingenting, de som allt min mattelärare säger går in och ut genom mina öron, så har faktiskt försökt plugga men de gick inte, ska träna lite nu istället. Tävling om mindre än två veckor, spännande. Vad gör ni? Ni glömmer väl inte att tävla?

♥ Brun skinnjacka - Wacko
♥ Mörkblå klänning - Asos.com
♥ Röd stor halsduk - Mammas
♥ Vit bastopp i bomull - HM trend
♥ Halsband, ekollon i guldfärg - HM
♥ Svarta enkla strumpbyxor - Micro modal
♥ Brun liten väska i syntet - Mammas från 70 tal
♥  Stora gulida hjärtfortmade örhängen - Bamboo




Hata frisörer

image1471 image1472

Här går man till frisören, med en korrekt bild på hur man vill att de ska se ut, man säger till hundra gånger vaf bilden föreställer och hur jag vill att frisören ska göra. Och va tror ni hon gör, helt jävla fel. Är så arg och frustrerad, varje gång jag går till frissan gör de alltid fel, jag hade med mig bilden på elin kling där man klart och tydligt ser hennes frisyr, där hon har lugg även på sidan men som är något längre, de var något jag nämde typ två hundra gånger, men ändå så klipper hon rakt av. Hata frisörer, så outbildade, har aldrig haft en perfekt frisör och är så trött på att de gör fel, de blir till och med bättre när jag gör de själv, nu tänker jag fortsätta sura, och har helt tappat lusten att plugga matte, tack så mycket frisören,
 tack för att du förstörde mitt hår.





Dagens bild


image1468

Dagens bild på Ashley Olsen, tycker de finns mycket känsla i bilden, men ändå känns den inte helt övernaturlig, så därför passar den in som dagens bild. Tycker om att håret ser ganska ruffsigt och naturligt ut, de ger en fin lyster i hela bilden, mycket fin bild på henne. Va tycker du? Nu bär de av till frissan,
 visar before och after bilder sen. puss




Frissa till luggen


image1467
Godmorgon bloggen, gick upp för en timma sen. Efter de tog jag mig an frukost ochkollade på en utav mina favorit filmer från när jag var yngre, new york minute. Nivet den med mary-kate & ashley olsen. Vill ni veta mer om mig och mitt behov av dem som yngre kan ni klicka er vidare till kategorin aboutsweet16.

Idag står bara tre saker på att göra listan, halv två har jag klipp tid. Ska fixa till min otroligt dumma lugg, vill ha som elin kling, är trött på min konstiga lugg som bara ser dum ut. Även plugga matte och träna. Så värst mycket var inte det, ska försöka göra matten innan frisör tiden, för de såå tråkigt. Men har man prov efter lovet så har man prov efter lovet. Fortfarande helt slut från dagen igår, vart en lång dag istan. Men med mycket shopping.

Va gör ni för något roligt? ni glömmer väl inte att vara med och tävla i min tävling?





Smycke tävling

image1465image1466

I förra inlägget nämde jag att jag köpt något att lotta ut på bloggen, valde i mellan massa olika saker. Men vill variera på vad jag lottar ut och denna gången blev det ett mobil / nyckel smycke från sturegallerian. I form av en jordgubbe i små små pärlor, den är handgjord och fungerar som både mobil smycke och att hänga på nyckel ring. Jag älskar ju frukter av alla slag, tbara som halsband på kläder, tycker de frächt och härligt, speciellt till sommaren. Så till ett värde av 129 kronor lottar jag nu ut detta smycke.

Så här gör du för att vara med och tävla.
1. Skriv till tre blogg kompisar och tipsa om tävlingen
2. Skriv en kommentar i detta inlägg om att du är med, och även adresserna
till de tre du tipsade tävlingen om.

Detta medelande skickar du till dina vänner, enkelt att kopiera.
Ny tävling är igång hos Sweet 16, hon lottar ut ett sött smycke att ha på mobilen eller nycklarna, handgjort i pärlor och i form av en härlig jordgubbe, enkelt att vara med också. Läs på hennes blogg för mer information. www.performance.blogg.se är adressen till hennes blogg, så vad väntar du på, va med du också.

Tävlingen pågår ca 3-4 dagar, så inte så lång som sist, kan avsluta tävlingen tidigare om många tävlar, jag drar slumpmässigt en vinnare, alltså behövs ingen motivering denna gång. Hoppas många är med och tävlar.

Sweet 16´s blogg





Massa Shopping


En riktigt låång dag i stan med mamma,
och massa shopping. Kom hem för ca en halvtimma sen, fottat allt och slängt i mig en hamburgare. De vart en heldel, fem par skor (haha) tre tunikor, balsam och shampoo från bedhead, en kjol från gina tricot och en överraskning till bloggen, de blir en tävling senare ikväll.

image1453image1456image1452

Planerna inför idag var att jag skulle köpa ett par skor, kom hem med fem stycken. Tycker om de alla supermycket. Ett stort tack till många av er på bloggen som skrivit till mig och sagt att jag visst kan ha höga skor (är 177 cm lång) så har faktiskt köpt mig ett par. Jag utgår från stora bilden i mitten från vänster. Svarta ankelboots med snörning, 249 kronor skopunkten. Svarta ballerina skor med rosett i fint tyg, (finskor) 249 kr skopunkten. Svara ballerina i skinn liknande matrial med rosett 249 kronor skopunkten. Gula ballerina skor med rosett 249 kronor din sko (perfekta i sommar). Sist men de som var planerat att köpa ett par vita tygskor (storlek 38 jag som har 39-40) 199 kronor på stadium. Massa nya skor till olika tillfällen, love them all.

image1457image1458image1459

Så snygga, älskar färgen de är så otroligt balla, ska köpa flera i andra färger. Ville att våran disco grupp skulle ha sånna hära och typ färgstarka leggins (men de var bara jag som ville de) de så snyggt. Rosa fodral med öppen rygg 129 kronor gina tricot. Gult fodral med öppen rygg 129 kronor gina tricot. Såå billigt. Tycker om dem jätte mycket, snyggt till gråa leggings också. Snyggt med öppen rygg också, hihi. Lycklig.

image1460image1462

Ska ha denna när jag danstränar, jättebra med stora luftiga tunikor, snygg var den med. Funderar på om jag ska byta den till orange, eller köpa en till i orange?. Lila stor tunika 129 kronor gina tricot, också helt sjukt billigt. Sen ser vi ett par leggings som jag inte ens visste att de var knögligt till nertill, å de precis de jag velat ha. Så en stor bonus blev de, verkligen. Tjocka leggins 98 kronor på gina tricot, också billigt.

image1463image1464

Som vi letade efter denna kjol, vi var överallt på alla gina i hela stan, men till slut hitta mamma en pk huset inslängd i ett omklädningsrum i storlek m, så vi ska sy in den. På bilden håller jag baktill ihopp den för den är stor, men glad blev jag verkligen, för tycker kjolen är skitsnygg. 149 kronor gina tricot. Sen de andra som var planerat att köpa, bedhead tigi catwalk balsam och shampoo, fick de i håret hos frissan och de var superbra, plus att min kompis sagt att de jättebra. Drygt ska de vara med, vi köpte safe for color, nu ska jag hoppa in i duschen och pröva de nya hår produkterna, hoppas de bra. Hörs sen då blir det tävling, kramar!




Måndagens Outfit

image1448

Godmorgon på er, snabba puckar hära, ska till stan nu med mamma så bilderna fick jag ta otroligt snabbt, vart en skön outit då jag kommer pröva så mycket andra plagg, så de skönt å ha enkla kläder då. Jag kommer hem ngn gång kanske runt fem skulle jag tro, de beror på hur länge vi orkar gå runt i stan. Hoppas vi hittar lite smått å gått. Så otroligt skönt med lov, älskar det. Här e dagens outfit




♥ Brun skinnjacka - Wacko
♥ Svart vit skjortklänning - Åhlens
♥ Svarta strumpbyxor - Micro modal
♥ Halsband röd jordgubbe - Asos








Natti natti


image1447





Har igentligen redan haft dagens bild, men varför inte ha två. Vart så förtjust i denna bild så jag ville ha den på bloggen, de är Bethany Joy från one tree hill, tycker de är en väldigt spontan bild, tycker om sånna, de behöver inte vara någon pose, naturligt är vackert som de är. Man behöver inte göra sig till, eller va tycker ni?

Imorgon blir det stan med kära mor, ska försöka slänga in en outfit innan jag går, hoppas jag hittar fina saker, ska bla kolla på tygskor. Och en ett tävlingsbidrag till bloggen, är riktigt sugen på ha tävling igen. Så de blir säkert något fint smycke som får följa med. Vi ska även köpa bedhead balsam och shampoo, fantastiskt bra. Håret blir så lent och luktar fantastiskt i flera dagar. Nu ska jag göra lite små saker, sen sova. Godnatt bloggen!








Popcornkväll


image1445   image1446

Precis proppat i mig massa smarriga popcorn och kollat på en annan del av köping (inspelat). Eftersom vi kollar på american dreams på kanal9 mellan 8-9. De är verkligen än super serie, ikväll var de sista avsnittet på säsong ett, men som tur är har kanal9 valt att även visa säsong två, härligt. Nya avsnitt redan nästa vecka, (såg sesäong ett och två för ca 2 år sen, men de lika bra ändå) hoppas bara de köper in säsong tre, för de den vi inte sätt.

Nu ska jag blogga runt lite ett tag innan jag ska gå lägga mig. Tänkt mycket på en sak idag, varit ganska störande, för vet inte hur jag ska göra, till och med drömt om de. Får se hur tankarna far runt imorgon, kan ju inte stirra mig blind på en person hela livet, fast samtidigt vet jag inte. Super konstiga känslor har varit i kroppen idag, hoppas ja känner imorgon hur jag vill göra och så, stan med mamma då härlig. Va gör ni?




Elin Kling


image1444

♥ Elin Kling är 24 år gammal bor söder men kommer ursprungligen från Mariestad

♥ Elin kling blir först ut som svensk tjej under kategorin stalking

♥ Elin kling är modell och stilkon för många unga ungdommar i Sverige idag,
hon har även bloggat en hel del, om mode och hennes liv.

♥ När hon gick i skolan blev jag upptäckt i en hotellreception, där hon praktiserade. Hon fick ett kontrakt och modellade runt i världen med Milano som bas. Första gången hon åkte i väg var jag 17 år och reste helt ensam.

♥ Elin Kling för mig är en stor insperations källa, hittar många klänningar efter jag sätt henne på bild, främst gillar jag hennes lugg och jag tycker lugg är ett måste, har själv haft de i två år nu, vill alltid ha den, de stilrent enligt mig.




Intensiv träning & plugg


image1442 image1443

Är riktigt stolt över mig själv. Jag ville få ut de mesta av lovet, därför försöka få undan så mycket plugg som möjlig till denna helg. Och jag har varit riktigt duktig, skrivit tretio frågor på säkert 6-7 häften och några lösa häften inför provet i svenskan, tac underbara mamma som hjälpte till med att läsa igenom häftena. Därefter blev de en kort paus på ca 5 min innan jag satte igång med en intensiv dansträning här hemma. Har tävlingsdansat så länge så har sån erfarenhet av olika övningar så jag får ut de ultimata på kort tid enkelt.

Jag värmer alltid upp till samma låt, (har en bränd disco cd där låtarna kommer i rätt ordning efter olika moment) och de är ett hett tips denna låt till er som vill röra på er, She's a maniac disco remix, låten kom ut för jättelänge sen och har haft min disco brända cd länge, men den är alltid lika bra. De är alltså en remix på orginalet, mer av mina låtar och mitt träningsprogram får ni inte veta, för de speical utformat för intensiv dans, men hitta insperation i låten och bygg era egna rörelser, lycka till ute på dansgolvet. Vad har ni gjort idag?




Rachel Bilsons filmstjärnelook


image1439

Rachel sågs för någrra veckor sedan klädd i denna outfit, hon hälsar på en kompis i Hollywood iklädd lång kappa, mössa, höga stövlar och en slappar tröja. Trots att regnet strilar ner gör Rachel som alla sanna filmstjärnor och behåller de mörka solglasögonen på.  Är detta en hitt outfit från Rachel, eller är de en diss? Själv har jag svårt att bestämma mig, men för ovanlighetens skull så tror jag att jag dissar denna outfit från Rachel. Kappan förstör hela outfiten, ta bort den och byt ut den mot en midjekort skinnjacka, och av med mössan.




Björn Gustafsson




Nu ska jag sätta igång med pluggandet, mamma och jag ska lägga upp ett bra sätt så jag lär mig allt, de spårkhistoria i svenskaA. Får se hur de går, hoppas de går bra. Dagens höjdpunkt från igår och de man alltid väntar på var ju såkart Björn, alltid lika rolig, alltid lika söt. Nu blir de plugg, ha de bäst!




Godmorgon bloggen


image1438

Vaknat om och om igen den senaste timmen, de var så igår med. Vaknade typ var tionde minut, superhärligt *inte*. Jag bestämde mig för kanske tio min sen att de var lika bra att inse, gå upp människa. Är lite små hungrig så tror jag ska äta frukost ganska snart, jag är ett stort fan av mat, så jag tror jag ska koka ägg, mumsigt. Vet ni vad, denna söndag känns inte tråkig alls, för jag har lov så är otroligt glad över de. Visst, ska plugga lite idag, menmen. Lov är ändå otroligt skönt. Eller va tycker ni?

Dagens bild ni ser ovan är från tiderna då Lindsey Lohan var mer normal hollywood tjej, jag tycker hon passar så bra i rött hår så förstår inte varför hon färgar till blont (vitt som jag brukar kalla de). Passade så bra ihop med hennes lätt fräkniga hud, tycker hon är supervacker på den här bilden och hon borde stannat så. Igår kväll, hehe runt två ungifär började jag läsa min engelska bok (har ingenting med skolan att göra) gossip girl nr ett. Förut då jag läste lite i den utan att ha sätt serien va de super tråkigt, men nu är de jätteroligt, läs den ni med.

Nu blir det frukost för min del




Mischa Bartons nya film

image1436image1437

Mischa Barton ser vi här på ett strålande humor under inspelningen av hennes nya film, Homecoming. Mischa verkar ha kommit tillbaka igen och stålar nu verkligen. Trots hennes mjukiskläder är hon lika söt som vanligt, hon passar helt enkelt i allt, man behöver inte alltid ha en oscars klänning för att vara snygg, här är beviset på det.

nu måste jag verkligen sova, godnatt




Rachel för Nylon


image1435

Sockersöta Rachel har denna månad plåtats för tidningen Nylon, söta bilder med en chic och rockig känsla, riktigt fint, och de passar Rachel. Rachel är också en stor inspererings källa för mig när de gäller mode, sött med chic rockkänsla, i like. Vad tycker ni om Rachels nya bilder för tidningen Nylon?

Godnatt kära läsare



Sprite & Cola together


image1433image1434

Exakt som rubriken säger, för kanske 3-4 helger sedan kom jag på en ny grej (finns säkert andra som gjort de före mig) vi hade både cola och sprite hemma, mina två favorit läsk drycker, så tändes en lampa i huvudet, undra hur de smakar om man mixar dem, och resultatet blev underbart gott må jag lova. Ta hälften cola och hälften sprite, de underbart gott, färgen blir lite ljusare en normal färg på cola, som ni kanske ser lite på bild nr två. Verkligen värt och pröva för er som gillar både cola och sprite.




Neil & Sara - Disco




Mycket disco har stått på schemat för denna lördag, därför tänkte jag visa ett klipp från so you think you can dance, där Neil och Sara dansar 70 - tals disco, alltså inte riktigt sån dans jag dansar, jag dansar modern disco. De man kan se likheten i är att de både mycket show i de två stilarna, även vissa fåtal av steg används i den moderna disco dansen. På tal om modern disco dans så började vi med gruppen idag, de gick bra vi har kommit en bit på dansen så de är super roligt, sen har vi pratat om kläder och namn, och vi har nästan bestämt oss för namnet alive, de kom jag på hihi *stolt*.Jag och min parkompis tränade även på paren och de gick bra, tävling om två veckor.

Nu är de dax för melodifestivalen, de ända jag ser som underhållande ikväll är väl björn, och han morgan påhlsson, de är de ända som är roligt ikväll tycker jag, hehe. Mycket beror väl på otroligt dåliga artiser, har ingen favorit alls, vi brukar sätta poäng på bidragen och tror de kommer bli låga från vår sida, hehe. Där efter ska jag se en film på kanal4 tror jag de var, ngn kille som tar hand om barnen i en familj, sätt den förut, the pacifer heter den, men de kan vara roligt, Vad ska ni göra ikväll? några därute som ska se melodifestivalen kanske?





Think pink


image1432
Victoria Beckham             Teri Hatcher                Kate Bosworth                 Rihanna Fenty

Färg är en utav vårens stora trender, de ska vara starka klara färger, en utav dessa färger är rosa. Den jag nog kommer bära mest, de finns många nyanser av rosa. Allt från de som skiftar i lila till de som bleknar bort i vitt. Ovan ser ni olika nyanser av färgen rosa, vem har den snyggaste färgen av rosa, eller vem har den snyggaste klänningen? de är upp till er att avgöra, som sagt think pink in spring.






Tränings Outfit


image1429
Nu är jag tillbaka efter ett låångt träningspass, mellan halv två och halv tre var de gruppen, sen mellan halv tre och fyra var det pardans träning. Är verkligen supertrött nu. De var många som undrade vad jag dansade för slags dans, jag dansar modern disco dans, rulla ner lite på bloggen så ser ni klipp nr två, där de är några som dansar liknande, fast på en längre nivå, jag är elit tävlingsdansare så jag dansar mycket mer avancerat, jag kan filma ngn gång från en tävling å visa er sen. Haha, tänkte en sak, varför inte slänga in en tränings outfit, lite skoj och annorlunda, så varför inte. De kan ju vara roligt, enjoy




♥ Lång ljus tee i trikå - HM sport
♥ Vit t-shirt med tryck - SM 2005 danstävling
♥ Svarta leggings i trikå - HM sport
♥ Oliksfärgade strumpor - Lindex





Dubbelpass dansträning!


image1428

Nu bär de av till dansskolan för ett dubbel pass friträning, mellan halv två och halv tre blir de träning med nya gruppen, vi ska fixa allt från början, vi har verkligen ingenting, ingen dans inga kläder inget namn, hehe. Sen kl halv tre kommer min danspartner Marielle till dansskolan så ska vi finslipa mkt på paren, tror vi kommer hålla på till fyra halv fem, eftersom hon ska vara borta hela lovet. Jag måste packa matsäck med mig, haha, kommer bli jätte hungrig. Ni får ha en fortsatt trevlig lördag så hörs vi på eftermiddagen. puss




Vårsol & värme

image1425

Sitter på balkongen i vårasolen och njuter, de är sånt otroligt skönt väder ute, på balkongen blir det nästan vidstilla också, de så skönt må jag säga. Tråkigt är att jag inte har phs på pappas dator och eftersom blogg inte funkar på min så får jag fixa till bilderna i paint, de helt värdelöst. Men ni får försöka think outside the box you now, de är iaf otroligt skönt väder. Kan knappt slita mig från stolen på balkongen, vi hörs sen, ut i vårsolen med er.




Dagens bild

image1424
Godmorgon kära läsare, roligt att jag är tillbaka på topplistan igen, var där senast i onsdags, men de känns som jag alltid är där på helgerna, hehe. De kanske flera som har tid att läsa bloggar då.  Hoppas ni stannar.

Dagens bild är på (som många nog vet) min förebild Mischa Barton, spelar ingen roll om de är en oförberädd bild eller en pose bild, hon blir alltid lika bra på bild. Hon har även min favorit klänning på bilden, trefärgad är den också, asos hade gjort någon liknande men den var inte alls lika fin och enkel. Så jag väntar på att jag ska hitta den, hehe. Otrolig fin och normal bild på henne.

Vad händer idag då? jo jag ska först nu äta lite frukost, för jag gick direkt till datorn, sen ska jag nog kolla in lite andra bloggar, svara på kommentarerna so jag fick, tack de var säker 25 nya när jag kom in imorse, tack alla underbara läsare. Där efter blir det säkert ett nytt inlägg på bloggen. Halv två ska jag iväg och träna dans, jag kommer då inte kunna blogga på minst 3 timmar, super tråkigt. Men så fort jag kommer innan för dörrarna ska jag blogga igen. De ingen tvekan om att jag är fast i bloggvärlden, de är bland de roligaste jag vet, älskar att läsa andras liv, kolla in bilder, outfit och sånt. Därför är de minst lika roligt att blogga själv. Nu blir de frukost, puss





Mischa´s dress


image1423

Att Mischa är min stil ikon är det nog få som inte vet, ända sen oc´s första avsnitt har jag haft stenkoll på henne och jag och medlem på massor med sidor där nya bilder med henne kommer ut dagligen. Något vi har gemensamt, vi älskar tre färgat, de är så otroligt snyggt. Har själv redan två klänningar som är tre färgade, men jag vill ha fler. Jag fullkomligt älskar den här klänningen, vet någon var man kan köpa den? Skulle kunna lägga mkt pengar för att få tag på denna klänning. Jag älskar klänningar helt enkelt. foto: all over press




Let´s Dance Night!


image1421

Nu börjar let´s dance, ska bli superkul att se när de har filmtema, ovan ser ni mina två favoriter, så synd att de ena paret av mina favoriter skulle åka ut, var de bara jag som rösta?. Kul att tina är kvar iaf, så man har någon favorit att glädjas åt. Brukar du se let´s dance, har du någon favorit du med? Självklart är bonden karl-petter charmig och jag tycker om han med, men om vi ser dans mässigt så är de här mina favorit par. Nu börjar de, ha en fin kväll.



Floral Spot Dress


image1420

Asos är min favorit klädbutik från utlandet på internet. De har så mycket snygga klänningar, kan verkligen inte bestämma mig för vilka jag vill ha och inte. För de finns så mycket, denna söta klänning med volang på ärmen och runt bysten, så min stil älskar den. Svarta snöret ser ut att vara något de satt till, för den vill ändå inte jag ha. Den är inte så dyr heller, 280 kronor. Perfekt klänning, även om den inte är så färgstark som våren ska vara, lovit.






OC eller Gossip girl?



image1414image1415

Själv ser jag ingen likhet alls i dessa två serier, men om vi ser det på ett annat sätt. OC var en hitt, kan gossip girl toppa oc? vad tycker du, tror du Gossip girl kan bli lika stort som OC? eller helt enkelt, vilken är din favorit serie? Själv avgudar jag oc och de finns ingen bättre serie, men tycker fortfarande gossip girl är välidgt bra.





Fredagens Outfit


image1411
Äntligen fredag, och gud va underbart otroligt in i väggen
härligt de är med looov
. De känns inte som jag har lov, har inte gjort de alls under dan, vi sa i skolan, har vi lov? haha. Ett tecken på att vi ser inget annat en skolan, pluggplugg. Men jag ska faktiskt ägna kvalite tid till pluggandet, och resten ska jag ta de så lungt, träffa kompisar, se gamla filmer, gå upp när jag vill. Gud va skönt, här är då dagens outfit, ganska enkel,  visste ni att de här är en av de två första leggings tröjjorna jag köpte :), tror de var i åttan. Enjoy




♥ Lila klänning med ränder i silver - HM
♥ Svart stickad kofta med knappar - Lindex
♥ Svarta leggings i mjukt matrial - HM
♥ Silvrigt hjärt halsband med stenar - UroPenn





Grattis till min mamma!




Idag är det ingen vanling dag, det är min mammas namnsdag. Min underbara mamma har namnsdag, så jag tycker vi ska gratta henne jättemycket, speciellt nu när hon är sjuk också. Så hipp hipp hurra till min mamma. Ni som inte vet vilket namn som har namnsdag idag så är det Pia, och det heter mamma, hihi. Så stort grattis till världens bästa mamma, hoppas du ser inlägget. Vi hörs sen när jag kommer hem, puss.



Dagens bild


image1410

Dagens bild slänger jag in nu innan ensamblen börjar, idag har min mamma namsdag, Pia. Grattis till världens bästa mamma. Nu börjar vi, har varit här ett tag med somsagt, datorerna segar i skolan, såå mkt. Men jag han iaf. Lite om dagens bild på, de MK olsen, ja tycker den e grymt cool, finns så mycket känsla och attityd i den, loveit.





Fruktdryck, illamående & blogg


image1409
Började dagen med att bloggen inte fungerade, insåg på eftermiddan att de var fel på min dator, så bloggar på pappas & mammas data tills vidare. Hade matte, gick bättre än igår. Sen lunch och sen lite svenska innan vi skulle se dans treans slutproduktion, superkul va de. Väl på bussen hem mådde jag super illa, kändes som jag skulle spy (bokstavligt) och huvudet kändens som en tickande bomb. Väl hemma som jag en timma, åt lite mat tog en huvudvärkstablett och var på fötter igen.

Har skrivit min uppsats om dans idag, vad dans är för mig rättare sagt. De var verkligen roligt att få berätta ordagrant om mitt liv, för de är ju de är. Dansat sen jag var 6 år gammal, och nu är jag elit tävlingsdansare sen 5 år tillbaka. Åt även asgod middag, tomatsoppa, så himla gott. Älskar det verkligen, så enkelt och smarrigt. Såg vänner halv8, efter de var det idrottsgalan men jag kollade inte så värst mkt. Hela kvällen har jag sprungit fram och tillbaks till datorn, för å läsa bloggar och skriva på min, är helt enkelt fast i bloggvärlden. Måste berätta om proviva, de perfekt dryck å ta som mellis, smaken mango är helt sjukt god, älskar den. Brukar dricka små shots i vanliga fall, men den här har gått och blivit en ny favorit tror jag. Nu måste jag sova, vi hörs imorgon, puss!







Peace at cocoo.se


image1407

Ni känner nog till de otroligt vackra och enkla peace armbanden från cocoo.se, fantastiskt snygga tycker jag de är, och till vilket pris. Nästan ingenting, tycker alla borde bära ett sånt hära armband. Själv ska jag snart beställa, kan inte klura ut vilken färg jag vill ha. Vilken tycker du är snyggast? Klicka på länken till höger för att se mer fräscha smycken hos cocoo. Nyheter finns att se mer på hemsidan.

Nu vart de än aning för lätt igen med gissa bilden, många svar. Tror faktiskt inte jag fick in ett ända felsvar, menmen. Imorgon är de fredag och då blir de en riktigt kluring. Va veckan gått fort, de var ju nyss måndag? Skönt med helg säger jag bara. Men tillbaka till tävligen, snabbast var Maria, och de var ju förstårs Christina Aguilera, bra jobbat till er som var med och tävlade. Men glöm inte och kolla in cocoo´s nyheter -->





Danstreornas slutproduktion




De var verkligen duktiga, de hade gjort ett tema från 50 tal till idag. Jag filmade olika scener men jag tänkte först visa ett bra show nummer, de dansar ovan "70 tals disco" eller iaf som de dansade på filmerna på den tiden. Tycker de roligt att en är jättelång och den andra jättekort, bra nummer med härliga scener i. Jag har filmat själv, så vill ni ha filmen själva på er hemisda eller ngt annat, fråga först.




Här dansar de modern disco, verkligen roligt att se när de något jag tävlingsdansar i själv. Dock tyckte jag att de inte hade så roliga steg, de stegen hade jag typ för 4 år sedan, så de var lite roligt att se. Sen sträckte kanske två av åtta på armarna, och de väldigt viktigt i disco dansen. Haha, jag klagar lite mkt där, men de bara för jag är så insatt i det själv, tycker de gjort ett strålande jobb med denna tolkning, enjoy.





Torsdagens Outfit


image1404
Blogg.se fungerar inte på min dator, allt har total låst sig och de fungerar inte alls. Först trodde ja de va så för alla, men de var bara för mig. Så bloggar från pappas data. Sov en timma när ja kom hem, mådde illa och hade ont i huvudet, efter en tablett lite mat och sömn är allt bättre. Ska skriva på min uppsats om va dans är för mig nu. Tror de kommer gå bra, juste danstreornas slutproduktion, mer om de kommer sen, bjuder även på lite film, så häng kvar!




♥ Svarta stuprörsjeans - GuloBlå
♥ Vit topp med markering - HM
♥ Brun stickad kofta - Gina tricot
♥ Silvrigt halsbands hjärta - Glitter







Gissa Bilden


image1403

Imorse gick de inte alls att blogga, men nu fungerade de galant. Är iskolan och har precis ätit lunch, snart börjar svenskan och sen ska vi se danstreans slutproduktion, ska bli så roligt. Gissa dagens bild, hoppas de inte blir för lätt, eller för svårt, hehe. Den som gissar rätt först blir länkad senare i eftermiddag. Lycka till alla, och hoppas många gissar. Kommer filma lite ur dansproduktionen så jag visar er senare, puss.




Dataprov, bloggande & tvprogram!





En kort resumé av dagen då, en rolig sak är att blogg.se har fastnat så mitt inlägg från 18.40 som stod högst upp skulle normalt sätt stå där i tio minuter, men nu har de varit där i snart 3 och en halv timma, hehe bra för min del. Och de har ju resulterat i fler kommentarer i de inlägget och massa läsare, de är mycket roligt. Kom och tänka på när jag gick hem, våren är verkligen påväg. Härligt, men jag hade velat ha en riktigt fin vinter, för jag tycker de är mysigt med snö, men samtidigt är solen som värmer på kinden alltid snäppet högre i lyx.

Skrev datakunskapsprov idag med b klassen, ja gick hem i måndags då vi skulle skriva, så fick skriva med b idag. De gick jättebra, och de kändes som jag gjorde allt rätt. Min lärare sa också - Mycket bra, så de känns ju skönt. Därefter så hade jag engelska, eller en halvtimma rast först. Eftersom alla andra i a klassen började elva så var de lite tomt och tråkigt, och skolans datorer lång nere så inget bloggade kunde jag göra heller.

Väl på engelskan satt jag å snackade ett tag med läraren, vips kommer bella i min klass in, skönt att ngn kom iaf. De andra låg hemma å sov, hehe. Så jag och bella fick sitta i ett eget rum och göra övningar, de var roligt. Vi snackade engelska i nästan en halvtimma, vi är duktiga. Därefter lunch med ris å korvstroganoff, skitäckligt va de så jag åt lite smörgosar, hade ju somsagt bara en lektion till. Eller du kanske jag inte sagt? hih, så matten blev sista för dagen. De gick otroligt segt och jag fatta inte så mycket, menmen. Man har sämre dagar ibland.

Väl hemma åt jag lite mat och sen bloggade jag, mamma hade bakat fantatiskt gott bröd som jag smaskade på. Efter bloggandet så sov jag i en timma, sköönt. Jag är riktig trötter av mig, eller iaf när de så mörkt ute på eftermiddan. Men de går mot ljusare tider så de skönt. Därefter blogg, middag, blogg, dusch, grey´s och sen lost kl 21.00. Tråkigt nog glömde jag sätta på inspelningsbandet till grey´s så missa en halvtimma... suck. Så vi får kolla upp när reprisen går istället. Oj de vart långt inlägg ändå, hehe. Jag bara skriver å skriver, hörs imorgon puss!



Grey´s & Lost

image1400image1401

Nu är de dax att ta en titt på inspelade grey´s från förra veckan, och sen kl nio är det lost. Så då får jag spela in gey´s igen, hehe. Ska försöka se de andra avsnittet som jag spelar in imorgon. Ska bli spännande å se hur de går i grey´s, men även i lost. De två av mina favorit serier, ser ni på lost eller grey´s? Vi hörs lite senare :) Kramar!



Embroidered Peasant Dress


image1398image1399

Så cutie, verkligen en sommarkärlek. Asos verkar få in en helmysig kollektion med dessa sommriga drömmar, precis min stil. Denna för också ca 580 kronor, lite dyrt men ska kosta på mig en i alla fall. Så fint med de volangformade axelbanden och med markeringen under bysten, sockersött!






Onsdagens Outfit

image1395

Kom hem för en stund sen, mår inte bra alls, ont i magen och känner mig frussen. Dagen idag var ganska jobbig, skrev dataprov imorse, gick bra. Men de var lite jobbigt ett tag, var väldigt trött å så. Gick dåligt på matten pga av det. Nu ska jag sluta klaga, hehe. Hemma bäst som man brukar säga, här är iaf dagens outfit, ny skjortklänning!





♥ Blå vit randing skjortklänning - HM
♥ Blått halsband form av rosett - Oasis
♥ Svarta enkla mjuka leggings - HM
♥ Svarta strumpor med tryck - Disney







Teater, presenter & sovdags!

Inlägg som ej gick att publicera igår 


Klockan tickar och jag börjar halv 9 imorgon, så denna kvälls resumé får bli något kort. Imorgon bitti halv nio har jag datakunskap prov, hoppas jag är pigg då. Idag då, började kl 12.15 men gjorde några ärenden innan, jag köpte bambooörhängena till vinnaren i tävligen och åt lunch. Efter de vad det dax för skola och redovisa monologen, de gick faktiskt bra. Eller jag glömde en rad, men tror inte någon märkte det. Stein, en teater lärare som skulle titta på, var inte den jag trodde. Och de är på ett posetivt sätt, för han jag trodde de var har jag varit lite små rädd för, haha. Alltså inte så, utan han är så bra på sitt yrke så man blir extra nervös. Den här "riktiga stein" var mkt jordnära och trevlig så de ska bli kul när vi har honom sen i teater mask.

Efter tunnelbane åk så köpte jag en liten sjuk present till min mamma (hon blev sjukskriven idag, för hon har haft inflensa och inte tagit hand om sig tillräckligt så hon fått bivärkningar på det, tror jag) Så de vart en liten sjukpresent, eftersom hon var så gullig och köpte till mig igår, Bulle och favorit godis blev det. Och hon blev glad så de var roligt, somsagt mycket roligare att ge än att få. Men jag älskar att få saker med, men de minst lika roligt att överraska andra, eller hur? Efter de bestod kvällen av bloggande och gossip girl, nyss kollade jag även på mitt dop från när jag döptes. Jag var verkligen en liten gaphals i slutet, men så fårt de första sjunga så vart jag tyst, musiken var uppskattad redan där, hihi. Nej oj, de skulle ju bli ett kort inlägg. Bums i säng!



Gossip Girl

image1394

Fastnat nu i serien som precis alla andra, de lite roligt faktiskt. Ena dagen kan man inte alls va beroende av serien, nästa dag längtar man bara efter fler avsnitt. Ett gott tecken på att serien påverkar. Har faktiskt varit lite snålt med gossip girl de senaste veckorna på min tv, haft mycket att göra. Men nu ska jag sätta mig ner och följa dessa ungdommar i new yorks liv. Precis som alla andra, xoxo gossip girl.



Empire Dress


image1391  image1389  image1392

Rosa chiffongklänning i siden i en söt modell, kort ärm, sommarfin  med en bra längd. Finns att köpa hos Asos för ca 580 kronor. En perfekt klänning att bära när man ska bort eller bara helt enkelt till vardags, en vardagslyx helt enkelt. Jag som älskar asos ska nog beställa den :)




Cocoo.se & tävling


image1386
Cocoo är Sveriges största smyckebutik på nätet.
Fantastiska smycken importerade från världens alla hörn, allt är nickelfritt och levereras fraktfritt. Själv älskar jag det här halsbandet, har de själv och de supersött, och har även en funktion som klocka. 195 kr hos cocoo.

Gissa bilden tävlingen var verkligen svår idag, bara två stycken lyckades få fram rätt svar. Men snabbast var Niccie grattis till henne, och nu undrar ni andra vem de säkert va? jo de var Mischa Barton på bilden. 

Jeanette som van tävlingen om bamboo örhängena, hennes paket ska skickas iväg imorgon, fint va?



Är med och tävlar hos rightnow om en billjätt till en modemiddag med massa spännande saker som hon annordnat. Min motivering lyder: Jag vill vinna denna billjätt för jag kämpar så med min blogg och vill verkligen att den ska bli så bra som möjligt, följer er, ni de stora modebloggarna och blir inspererad varje dag. Denna middag skulle vara som en dröm in i eran värld för mig, en upplevelse som jag aldrig skulle glömma.




Tisdagens Outfit


image1382
De är väldigt tråkigt att min dator ska krångla så mycket, började fixa med bloggen kvar i tre och har inte för ens nu kunna publicera inlägget. Datan låser sig hela tiden, men min bror ska fixa den snart. Kort dag idag, fixade vinnar bidraget i tävlingen och hade teater. Sen gick jag hem. Här är outfiten för idag, enkel med guldiga detaljer.






♥ Grädd vit tunika - Gina tricot
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM
♥ Stora hjärtformade örhängen - bamboo
♥ Klockur motiv nyckelpiga i guld - Cocoo.se







Hetast -Wentworth Miller




Är Wentworth Miller het eller inte? jag tycker han är så jävla snygg så de finns inte. =) Längtar tills prison break börjar igen, så man får se hetingen i tv. Älskar hans kropp och hans blick. Nu ska jag snart ha teater, outfit kommer när jag kommer hem. Fortsätt gissa på dagens bild, kramar!






Gissa bilden


image1381

Nu har jag gjort det riktigt svår för er här. Gissa bilden är de som gäller, vilken kändis föreställer bilden om man bortser från de suddiga? de är bara att sätta igång och gissa. Först in med rätt svar blir länkad som vanligt. Kämpa på nu och tänk på vad ni skriver innan ni skickar iväg svaret. Ni kan skicka in svar tills jag skriver ett inlägg då det är stopp, eller tar de längre tid en så att få in rätt svar pågår de tills jag får de. Lycka till!




Skoldag, reklam & dans!


image1380

Sitter och små kollar på American Idol, de faktiskt rätt roligt att se folk som inte kan sjunga, hehe. Fast de härligt och lyssna på de som kan också såklart. Ska strax gå lägga mig, har börjat med en ny sak på bloggen, en ny kategori, den heter Resumé, och de innebär att jag skriver om vad som hänt under dagen, så allt som handlar om vad jag gjort under dagen kommer samlas i ett inlägg på kvällarna. Smart va? :)

Skoldagen gick bra, tills jag blev sjuk. På dansen på morgonen så mådde jag riktigt dåligt, klarade inte av ljudet av musiken (har infektion i örat) så jag fick gå in i dansalen brevid och sitta och kolla ut från långt håll. Insåg redan då att jag inte skulle klara av ensamble lektionen på eftermidagen, så stannade på teatern och matten. Sen gick jag hem. Och de var bra de, för jag fick mer ont väl hemma. Så hade nog inte klarat av fler lektioner.

Idag har jag mest bloggat, och de är ju väldigt roligt de. Kul att besökarna håller sig uppe på samma nivå som igår och att jag fortfarande är med på topplistan. Idag fick jag ju min första reklam också, de känns superkul. Klicka hemskt gärna på den, fina överraskningar finns på hemsidan. 

Fixade till dansen med marielle så nu behöver vi bara öva och finslipa inför falun om tre veckor. De ska bli väldigt roligt. Fick ju även sjukpresent av mamma och de var fasligt snällt också. Min mamma är bäst. De har varit en ganska lugn dag, men jag tror denna kateogri kommer komma väl till anvädning då man kan lära känna mig bättre, och jag skriver ju först och främst för min skull. Men även för er också och ni som är intresserade kan ju läsa på om mig hära. Och vad jag gör på dagarna. Nu ska jag sova, hörs imorgon :)




Rekord & Vänner


image1379

Passerade nyss min 3000:nde kommentar, riktigt härligt. De var tre st som lämnade kommentar exakt samma tid så kan ej kolla vem som var min 3000 exakta, men tok roligt är det iaf. Så grattis till bloggen, härligt att de går frammåt. På talan om fammåt, min första reklam kommer upp på bloggen ikväll, de är ett sammarbete med den bästa online sajten för smycken, cocoo.se, älsar verkligen deras smycken och beställer där ofta. Så de ska bli riktigt roligt och se vad bloggens nästa steg blir. Nu är de ju förtusan vänner, ska vi inte kolla? =)




Delivery with clothes!


Mamma fick sms om att hm paketet var klart att hämta. Så efter jobbet hämtade pappa ut det, nu förtiden känns alla beställningar bara botten, eller absolut inte själva beställningen man gör över internet, utan resultatet. Är bara hundra procent på en sak, och den har jag väntat på sen i slutet av december, så tur för den klänningen att den var snygg, hehe. Men för övrigt kändes de lite tråkigt, va tycker ni om kläderna?
 
image1374 image1375

Vart lite fundersam när jag såg dessa leggings ploppa ur påsen, den första tanken var. Inte mina, vet inte var eller hur de har kommit med i min beställning, men så här kan inte orginal bilden sätt ut, stickiga ?glittriga? hemska helt enkelt. Sen kommer vi till den efterlängtade blåa skjort klänningen, så snygg härlig i sommar. Den ska jag behålla, tycker den va lite skrynklig bara, men de går att stryka och fixa till senare.

image1376image1377image1378

Den första ska vi inte ens tala om, så jäva ful så jag skäms nästan över att ha beställt den, föresten så var den lång på bilden, och inte alls i det här stickiga matrialet. Den andra (gråa klänningen) är de inget fel på, men de känns tråkigt att handla grått och svart nu när vårens färger är påväg. Efter de ett träningslinne i storlek m i förhoppning om att de skulle bli längre, men icke sa nicke. Nu vill jag bara beställa vårkläder, så ska bara behålla den blåa klänningen, för allt de andra va grått och trist, har så mkt i den färgen redan.




Sjukpresent & lite annat!


image1372


Idag var de betydligt svårare för er med gissa bilden, även om lite för många hade rätt så var de en stor förändring sen igår. Rätt svar var ju alltså Sienna Miller och jag valde en ganska känd bild på henne. Ska ta mer udda bilder i fortsättningen. Men först in med rätt svar var Nicole, grattis till henne. Det var några till som gissade rätt, men annars fick jag in alternativ som bla Paris Hilton, och de var alltså fel, hehe. Men tack för alla som deltog.

När mamma kom hem förut hade hon med sig en överaskning till mig. Underbara mami hade köpt sjukpresent till mig :) Har ju varit sjuk nu sen i fredags morse, kände mig även dålig idag så jag fick gå hem. Två favorit tidningar Sofi´s mode och Frida, men även min favorit choklad, kinderägg. Så mumsigt så! Tack så mycket underbara mamma. Nu kan pappsi hem, ja! ett hm paket har kommit, visar sen (=






Måndagens Outfit


image1369

Nu har jag kommit hem, huvudet och örat värker och jag ska nu spendera några timmar på soffan och bara kolla tv och ta de lungt. Ska träffa Marielle (danspartner) senare och kolla på dansfilmen. Imorgon har vi superkort dag, börjar 10..50 slutar 13.20 så de blir en riktigt kort dag. Här är dagens outfit!  Vad har ni haft för er idag ?



♥ Brun skinnjacka - Wacko
♥ Stor röd härlig halsduk - Mammas
♥ Svart midje kofta med kedja - HM
♥ Vit klänning med mönster - Veromoda
♥ Svarta ribbade strumpbyxor - Lindex
♥ Halsband grönt äpple - Gina tricot
♥ Arband i silver med grön pärla - Utomlands







Dagens Bild


image1366

Jag ska gå hem nu, mår verkligen inte bra. Ont i örat och huvudet. Här är dagens bild, den är bara lite för ball, de Lily Allen som för övrigt gör grym musik. Bilden är så skön, attityd och allt. Ni som deltog i bamoo örhängs tävlingen kanske känner igen örhänget hon har. Riktigt snyggt! och vilken härlig färgfläck till klänning!
Grym tjej helt enkelt även bilden, Vad tycker ni om dagens bildLily Allen?




Gissa Bilden!


image1365

Eftersom ni tycker de är så enkelt att gissa dagens bild, tycker jag ändå att jag har lyckats idag att göra de lite svårare för er. Som vanlig, först in med rätt svar blir länkad. Hoppas verkligen de inte är för lätt nu, menmen. Kan göra dem ännu suddigare, men vi går steg för steg. Lycka till alla!



2008´s Solresa!

image1363image1364
2006 - 2007                                                                             2008

Grekland har blivit en favorit för mig och min familj, vi verkligen älskar det, och då menar vi förstårs Kreta. Vi är helt enkelt stamkunder där. hehe :) Nu i sommar (undertiden mamma fyller 50 och jag 17) blir vi borta i två veckor igen. Ska bli så fantastiskt. Jag mamma, pappa, Peter (bror) och peters tjej Jackie. Synd att min andra bror Micke inte kan följa med, inte heller hans tjej Jenny som var med 06.  Men de ska bli otroligt skönt i juli åker vi. 


image1362   image1361

I sommar blir de för tredje gången i rad. Igentligen fjärde gången irad men vi åkte till cypern ett år imellan. Vilken lycka, de är verkligen som ett andra hem för mig. Dit vi ska i år, var där vi var för 4 år sen, tänka sig, Då bodde vi i platanias, nu ska vi bo precis utanför. Så härligt, kommer kunna besöka gamla stränder och hotell och affärer som man minns så väl. De senaste två sommrarna var vi förstås också på kreta. Men då på andra sidan vid hersonissos - analipsi. Bodde på samma hotell två år irad. Första bilden är från 06, och andra från resan 07. De gäller de andra två bilderna under med. Längtar så tills i sommar! två veckor i grekland.

image1359image1360
två år gammal                                           ett år gammal

Ska ni resa någonstans i sommar? :)



Vinnaren av bamboo örhängena!


image1357

En vinnare vart under eftermiddagen framtagen. De var otroligt många bra bidrag och fick ta hjälp av familjen då jag fastnade för 4 st. Men till slut bestämde jag mig och det var alltså Jeanette som vann tävlingen. Här under kan ni läsa hennes motivering till varför just hon skulle vinna tävlingen på min blogg!

Jeanette´s Motivering: Jag fyller 20 år idag, och en vanlig svensson hade nog gått på systemet då. Inte jag. Jag ligger kvar i sängen eftersom jag nyss opererat mig, andra operationen på ett halvår. Får ständigt cystor på äggstockarna, och lagom till min födelsedag fick jag veta att jag kanske har en sjukdom som heter endometrios. Behöver lite uppmuntran på den stora dagen helt enkelt :)

image1358

Fick många motiveringar som var väldigt lika varandra, kom ihåg att en motivering ska innehålla en beskrivning om varför just du förtjänar dem mest. Inte för att du tycker de är snygga. Men tack för alla bidrag och visat intresse, de kommer självklart mer tävlingar på bloggen. Ni återstår bara att välja ut 4 bidrag som vinner adressen där man kan köpa dem för 50 kronor. Så lipa inte totalt nu alla, de finns fortfarande en chans för er med. Grattis till Jeanette och hoppas du får väl användning för dem!




Skärgårdsdoktorn


image1356

Äntligen visar svt skärgårdsdoktorn igen, en underbar serie som man verkligen får sommar känslor av. Serien har premiär ikväll 18.30 på svt1 med säsong två. I våras visades säsong ett så de ska bli ett roligt återseende igen. De är en sån omtanke i hela serien och man kan inte annat än att njuta. Fast ni har Vilma blivit äldre inte så ung som på bilden ovan, så missa inte, om tio minuter börjar det :)



Dagens Bild

image1355

Dagens bild är på världens sötaste hollywood unge just nu. Hon är så charmig och söt Suri Cruise. Hon är som en liten pärla. Alla bilder på henne är så fantastiskt söta. Ett litet charmtroll är de va hon är. Så därför fick sötnowsen ta plats som dagens bild. Fortfarande inte fått tag på vinnaren i bamboo tävlingen, så kan tyvärr ännu inte säga vem de blev. Men så fort vi fått kontakt får ni veta mera om det. Nu har jag precis övningskört för första gången på motorvägen, de var superspännande och roligt. Snart ska jag träna med min parkompis i dans.




Två tävlingar avslutade!

UPPDATERING!!

En vinnare har utsetts i bamboo tävlingen
, och jag ska nu kontakta den personen först. Så snart jag fått kontakt kommer vinnaren upp på bloggen, med motivering. Tack för fantastiska bidrag och visat intresse!


image1354

Okej de kanske var ganska enklet att se att de var Nicole Richie på bilden idag, lovar att göra de svårare tills imorgon. Men snabbast in med rätt svar var Fanny, grattis till henne. För ca 20 minuter sen avslutades även bamboo örhängstävlingen. Nu ska jag läsa igenom alla bidrag och under eftermidagen kommer svaret vem som vann. Håll tummarna nu, och hoppas på de bästa så hörs vi lite senare!




Gissa Bilden

image1353

Igår var det många som lyckades lista ut ganska snabbt vem bilden föreställde. Idag hopppas jag på att de blir lite svårare. Samma sak igen, den som gissar rätt svar först blir länkad. men jag är ganska petig när de gäller rätt svar. Så tänk på vad ni skriver innan ni skickar iväg det. Lycka till nu och må bäste kämpe vinna :)




Godmorgon

image1351
Efter en frukost bestående av både godis och mer frukost relaterad mat är det väl dax byta om och börja planera dagen. På eftermiddagen vet nog de flesta vad som gäller för mig, jag ska läsa bidrag i bamboo tävlingen, och välja ut en lycklig vinnare. Fick ett samtal från min granne fanny, så ska gå över till henne om ett tag.

Kan verkligen inte sluta sjunga på Kebab pizza , nivet låten från melodifestivalen igår. Hela morgonen har jag gått runt och nynnat på kebab pizza, kebab pizza. Tycker verkligen inte låten var bra men den har matat in sig i mitt huvud och jag blir inte av med den helt enkelt.  Min favorit låt igår var självklart denna, hoppas den tar hem allt.

Fint väder idag, eller de regnar väl inte åtminstone, de är väl härligt det. Kom på en sak, måste träffa min danspartner och bygga lite steg på dansen, inte glömma inte glömma. Vad ska ni göra idag kära homies?



Besöksrekord


image1350

Otrolig dag igår med besöksrekord. Vart jätteglad över dessa siffor och jag har klättrat ett steg till 8 på listan idag. Ni förstår nog inte hur tacksam och glad jag är. Nu är det mindre än tre timmar kvar att tävla om bamboo örhängena, så skynda er. Ni som inte deltagit ännu!



Dancing



De här är riktigt coolt, kolla bara hur lika de dansar? De här är helt fantastiskt!



Svar på frågestunden:


Här kommer svaren från min första frågestund, fick väldigt roliga och intressanta frågor. Inga som var för personliga, så jag svarar på alla. Tack för visat intresse, och här kommer de intressanta svaren :)

Postat av: Delicata Felicia
Hur lång är du?

Svar:
Jag är väldigt lång, eller kanske inte extremt lång, men jag mäter faktiskt 177 cm.
Så ganska lång är jag nog trots allt. Är väldigt glad över stolt över min längd.


Postat av: frida
Hur lång tid behöver du ha på dig på morgonen? frukost, kläder, smink, hår o.s.v
Vilken är din favoritaffär?

Svar:
Jag går upp en timma och en kvart innan jag måste gå hemmifrån. Jag äter väl på en halvtimma, och de andra på en halvtimma, sen tycker jag om å ha tid över och kolla på lite tv på morgonen. Oj de var svårt, jag får väl säga tråkiga HM, men de är en otroligt bra basbutik, köper dock bara basplagg dära. Sen varierar de mycket på allt annat jag köper. Men hm har mycket fint till bra priser.


Postat av: Camilla

Vilken är din favorit blogg?

Svar:
Oj de var svårt, jag läser olika bloggar varje dag, men min favorit blogg är Stinalee´s, hon är rak på sak och ärlig. Sen har hon en otrolig känsla för stil. Väldigt bra blogg har hon. Så de är nog min favorit.


Postat av: malin

vad gör du helst på en lördagskväll?

Svar:
Jag är en hemma tjej så de visslar om det. Men en riktigt härlig lördag kväll skulle jag vilja va i gott sällskap med mycket skratt. Kanske familjen, kanske vänner. Singstar är nytt för mig men usch så roligt. Tv underhållning lockar också på lördagskvällar. Jag är en person som gillar att chilla helt enkelt.


Postat av: nathalie

har du alltid bott där du bor nu?

Svar:
Jaa, de har jag faktiskt gjort. Vi har bott här i över 20 år och stormtrivs, bor precis vid vattnet i ett lungt radhusområde, och jag älskar stället. Åker runt å ser där andra bor och känner mig verkligen stolt över mitt läge, skulle inte kunna tänka mig bo någonannanstans.


Postat av: Jenny

Min fråga är vart åker du helst på semester?

Svar:
Jag älskar verkligen att resa, men de finns ett ställe som jag stormtrivs på, de är som ett andra hem för mig. De är Grekland - Kreta. Älskar det. Ska bli så härligt, ska dit två veckor i sommar igen. Längtar!


Postat av: Julia

Vad tror du att du gör om 10 år?

Svar:
Det där var verkligen kvällens svåraste fråga, jag har faktiskt ingenaning, jag hoppas jag sysslar med det jag vill göra (som jag inte vet) och att alla nära och kära mår bra och att jag har ett intressant och roligt liv.


Postat av: Niccie
Vilken är din favoritfrukt?
Vilket tycker du är läskigast, att stå på scen att prata, att sjunga på scen, spela teater eller dansa?

Svar:
Min favorit frukt är faktiskt banan, äter de minst en gång om dagen, de riktig god frukt det. Oj hmm, dansa är inte så läskigt eftersom jag gjort de så länge, sjunga är ganska läskigt men spela teater är nog läskigast, iaf när man ska prata eller göra monolog, haha. Kanske för de är de jag sysslat med minst.


Postat av: Assi

är du svensk? dansar du:)?

Svar:
Jag är fullblodad svensk :) . Oja, har dansat sen jag var 6 år gammal, och tävlingsdansat i snart 7 år. Så dans är verkligen mitt liv. Älskar det, har så mycket energi som vill ut, så de är en perfekt sysselsättning.



Tack för alla intressanta och välanpassade frågor, ni är bäst!



Favoriter till Globen!

image1349

Vad glad jag blir, Rongedal till globen, älskade verkligen deras låt. Den ska vinna allt. Fy va vi jubla när carola och han den andra inte gick direkt till final. Deras låt var verkligen inte alls märkvärdig. Sannas va bra, fast kanske inte en slager. Men gud va jag älskade rongedals låt. Super. Britney kopian, kebabpizza. Behöver jag äns säga något, skitdåliga. De andra som ej är nämda var medelmåttiga. Men kan inte sluta tänka på rongedals låt, Den var bäst, så eget och annorlunda, bee gees känsla, härligt bra. ni glömmer väl inte att ställa frågor i frågestunden. Hade du någon favorit ikvällens program?



Min första frågestund!


image1348
Ska snart iväg på sbn, lite mat ska i magen först och så. Men efter de åker jag iväg. Så jag tänkte, jag kommer ju inte kunna blogga ikväll så varför inte då köra en härlig frågestund hela kvällen? Ni får fråga precis vad ni vill, så får jag se vad jag väljer att svara på. Men jag är ganska öppen med de mesta. Så fråga på hela kvällen lång, svaren kommer sent ikväll, eller imorgonbitti. Beror på när jag kommer hem. Min första frågestund startar nu!

ÄNDRADE PLANER, MÅR DÅLIGT SÅ KAN EJ GÅ IKVÄLL, ÄR ALLTSÅ HEMMA, MEN FORTSÄTT FRÅGA :D


Kvällens Outfit


image1342
Jag håller på och fixar mig inför kvällen, berättade ju tidigare att jag och några tjej kompisar ska ut eller rättaresagt in på sbn, hehe. För er som inte vet är sbn ett ställe för de som är under 18 år, utan alkohol också, de bra för jag dricker inte. Och ikväll har de alla hjärtans dag tema. Hoppas de blir trevligt, eftersom jag har så ont i örat stannar jag nog inte så länge, ett par timmar bara, beror på hur jag mår. Här är min outfit för kvällen!

Stolt, 1014 unika besökare & plats nio på topplistan, tack :)



♥ Grå kjol klänning - Gina tricot
♥ Starkblå bolero - Hm divided
♥ Svarta strumpbyxor - Micro Modal
♥ Halsband med olika motiv - Guldfynd
♥ Stor silvrig ring med stenar - HM
♥ Silvrigt arband med grön sten - Utomlands




Grattis Ewe, rätt svar!


image1341

Fick in många svar ganska snabbt. Men de var faktiskt några som inte kunde, så de var inte så lätt trots allt. Men snabbast in med rätt svar var Ewe, så grattis till henne. Nu undrar ni säkert vilka det var, och de var som många sakt gänget i OC :) . Grattis även till alla som gissade rätt. Saknar OC mkt, gör inte ni det? :(



Gissa bilden!


image1340

En liten ny specialitet på bloggen, gissa rätt kallas den. Vilka föreställer bilden? De är en liten klurig så tänk efter innan du skickar iväg ditt svar. En ledtråd är bilden kanske inte är verklighet utan någon film eller liknande. Jag publicerar första rätta svaret i nästa inlägg, och den personen blir länkad då. Så skynda er om ni vill vinna. 

Lycka till!



Ingen träning & SBN


Efter lite bök fram och tillbaka kom vi fram till att de blir ingen dansträning för sjuka mig idag. Min danspartner är sjuk, en i min grupp är också sjuk så vi kan inte börja bygga på dansen, och jag känner inte dem så väl ännu. Så då bestämde jag mig för att vila mitt lilla onda sjuka öra. Ist ska jag och min danspartner träffas en stund och kolla lite dansfilm och så. Vi behöver byta ut lite steg.

image1339

SBN ikväll, jätte tråkigt att Nicole inte kan följa med, kan igentligen inte jag heller, men jag får väl hänga på ändå. Har längtat så länge, så ska vara där en stund om mitt öra tillåter. Det är ju alla hjärtans dag tema och de superroligt. Hoppas de trevliga människor där. Jagvet att de mycket unga "för unga" människor där ,men vi skiter i dom, vi är där för våran skull och musiken. Vi kommer nog ha roligt ändå.
Fast mitt öra värker. Vad ska ni göra idag?



Kate Hudson

image1338

Jag uppskattar verkligen hollywood stjärnor som har båda fötterna på jorden. De beundransvärt hur de orkar, för de lever under än sådann press. Ett bra förslag på en sådann kändis är Kate Hudson. Hon har ju växt upp i kändis havet, eftersom hennes mamma var stor skådis. Så hon har ju en grund att leva upp på. Men Kate är en väldigt bra skådespeleska och visst är hon otroligt vacker på bilden? :)



Godmorgon


image1336Vaknade för ett sen, fortfarande jätteont i örat och så. Eftersom de gör att jag får problem att äta fick jag bara i mig en macka och ett ägg. Men lite mättande iaf. Jag vart överraskad när jag såg att jag är tillbaka på topplistan igen. Jag ligger på 20.de plats och de är verkligen superoligt, tack alla läsare, tack för att ni läser min blogg. Ni vet väl att ni fortfarande kan tävla om bamboo örhängena? =).  Såg att jag redan har haft 150 unika besökare, :) och jag som inte hunnit blogga ngt än. tack!

Ska spendera förmiddagen nu att planera lite inför SBN ikväll, måste även ta en tur med damsugaren i rummet. Sen runt två åker jag till dansskolan och är där till ca 5. Men ska försöka hinna blogga ett till inlägg innan dess. Sen efter de är det sbn night. Va ska ni göra idag?
Jag är lite avensjuk på de som redan fått sportlov, själv har vi inte de förns nästa vecka. Och tråkigt nog har vi tre prov efter de, de tycker inte jag är speciellt snällt gjort av lärarna, men de gör väl inte annat än att stressa oss, aja. Är det sportlov eller plugglov de tror vi ska ha? 

Dagens bild blir denna extremt coola bilden på Ashley Olsen, hon har en sådann kontroll i blicken och själva stinen på hela bilden, me hår spännet i munnen och hår rullar i håret, de en riktigt fin bild





Think you can dance?

...Look at this!



Det här är så himla coolt, de sånt här jag älskar att se, show. De ska hända saker, de ska vara udda, jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig för dansen är mitt liv, har dansat sen jag var sex år gammal. Har alltid inspererats av sånna här nummer, bounce så jäva grymma. De därför jag älskar att showa, balett är inte min grej, jag vil visa vad jag kan göra, vad jag kan göra för något som är udda. Jag är tävlingsdansare för er som inte vet och har varit det i 7 år nu. De helt ofattbart länge, hehe. Men nu känner jag att jag vill bara mer och mer, har alltid kämpat för att få som jag vill och de känns som jag får bara mer och mer kunskap dag för dag, jag älskar de här klippet,  detta är bland de grymmaste danserna jag sätt. Bli inspirerad du med =)




Disney Couture


image1332image1335

Att disney trenden nått de svenska gränserna kanske inte så många är medvetna om. Mycket kläder har börjat tillverkas med musse pigg tryck och liknande, själv tycker jag de supersnyggt. Och jag går bara å väntar på att den perfekta tee´n ska komma. Så länge kan man gotta sig i Kidada Jones kollektion av smycken i just disney klang hos kyssjohanna. De här är mina två favoiter, hoppas snart att de kommer liknande till lite mer normala svensson priser, hehe. Halsbandet kostar runt 500 och de är väl inte så extremt farligt, men arbandet ligger på över 1000 kronor och de lite väl mycket. Men galet snyggt, eller va tycker ni?


Att Richard och Cissi åkte ut let´s dance var ju skandal, ut med
 Mi hon suger, Richard och Cissi var fan de bästa! :(




Paris nya film "tidernas sämsta"

image1331

"The hottie and the nottie" är en riktig flopp

Paris Hiltons nya film "The hottie and the nottie" har floppat rejält. Inte nog med att den blivit framröstad till den sämsta filmen någonsin - den drar inte in några pengar heller.  2190 personer har sagt sitt på sajten Internet movie database om vilken film de tycker sämst om. Hotellarvtagerskans rulle hamnade överst på listan och anses vara ännu sämre än skräpfilmerna "Who's your caddy?", "Zombie Nation", "Crossover" och "Daddy day camp".  

Förra helgen (8-10 februari) drog filmen bara in 27 700 dollar på de 111 biografer som den visades på runt om i USA, rapporterar nyhetsbyrån Wenn. Det betyder i runda slängar att varje biograf bara lockade 31 personer till "The hottie and the nottie" under tredagarsperioden. Paris förra film Pledge This! med ungifär samma handlig, hon stog i centrum som tjejen alla ville ha och allt handlade bara om henne. Paris varför ens göra de till en film där hon spelar någon annan, för vad hon än gör är du alltid paris, allt handlar om henne. Delvis källa; msn




Världens godaste pizza!

image1330
Det här är världens godaste pizza, de mesta är hemtill lagat, men vi använder ett bas kit från saralee, där degen och tomat såsen ingår, därefter rullar man ut degen och sen lägger man på de man vill ha och sen gräddar man den i ugnen, jag älskar verkligen när de är mycket bröd deg i pizzan, och de blir goda, riktigt tjocka och frasiga kanter. Verkligen en pizza att rekomendera. Den ser lite rolig ut, men den blir större än så här (vi har delat pizzan på tre, för den e superstor). Vi har precis svullat i oss denna supergoda pizza, och vi äter den nästan varje helg och tröttnar aldrig. Den är väldigt enkel att tillaga också för er som är slöa :) ! Somsagt världens godaste pizza!



Ni glömmer väl inte att tävla? :)



Yellow Dress

image1328

När vi ändå är inne på de här med vår mode färger och vår nyheter, passade de perfekt med ett litet paket på posten. De var en söt liten gul klänning, tycker själv den är något kort, och kanten nertill var inte de finaste, vad tycker du om klänningen? Söt men ändå kanske lite för enkelt, vi får se. Säg va du tycker =)



Fredagens önske outfit

image1324

Som många redan vet är färg vårens trend, något som jag tycker ska bli otroligt roligt. Jag är en färgklick hela jag, och nu får ja sätta sprett på de i kläderna, självklart gäller de ju att inte mixa och matcha för tokigt, men rosa å blått är två heta färger som både passar och skär in i varandra. Jag är redan spänd inför vårens shopping och jag lovar att framöver kanskr runt april kommer mycket färg synas på mina kläder här på bloggen.

♥ Rosa vit skjort klänning - Gina tricot
♥ Blått peace halsband - Kyssjohanna.se
♥ Knall rosa leggings med resår - Diane VF
♥ Blåa ballerina skor med rosett - Pretty ballerinas

Jag tycker själv att själva grå vit svart trenden håller sig ett tag till tills vårblommorna ploppar upp, så var försiktiga med att börja för tidigt, men man kan ju alltid gotta sig i vårens mode.Något ljusare leggings skulle vara snyggare.  Redan nyfiken på hur trenden kommer tacklas av alla ungdommar ute i landet, me loveit!




Ni glömmer väl inte att tävla om bamboo örhängena på bloggen, tävligen avslutas på söndag så de finns
fortfarande chans att vara med. Så ta chansen nu och vinn ett par supersnygga örhängen!




Neutrogena Visibly Clear


Tänkte berätta om min nuvarande favorit ansiktsvård. De är från apoteket och märket Neutrogena, de här de underverken är verkligen att rekomendera, jag har mycket bättre hy nu än förut, så jag är väldigt glad. De är en trestegs serie jag använder (finns tillägg om man vill utvecka den) och de är väldigt bra ihop som ett team =)

image1321
Först börjar man tvätta med denna, de är en dubbel verkande tvätt kräm, en gång i veckan använder man den som en ansiktsmask som ger en skön kall känsla i hela ansiktet, låt de sitta i i minst 5 minuter. Andra dagar tar man lite fukt i ansiktet och löddrar upp den och de renar porer och tar bort kvar rester av smink.

När jag började använda denna kändes den som en helt vanlig kräm tvätt. Inget speciellt, jag tyckte den var tunn och slibbbig. Men efter en vecka kunde jag redan se skillnad. Och de är vad jag kallar bra produkt. Jag har en varierande hy, den är torr på vissa ställen och fet på andra, och den här återställer normalt ph värde i hyn också, Suveränt.
image1322


Denna använder du efter du duschar/badat, de är alltså steg två. Det är ett ansiktsvatten som motverkar porer, allstå de som sen utvecklas till finnar. Den drar även ihop nuvarande porer och renar upp ännu än gång efter makeup och liknande. Formulan går långt ner för att ta bort smuts och olija som sitter i porerna. Den hjälper även att motverka att porer som redan finns ska utvecklas till värre. Man blir lätt torr när man använder denna kräm.

Själv kändes den mycket bättre från första början, mitt förra ansiktsvatten var riktigt dåligt, men de här kände man verkligen av. Man ser även att den tar bort orenheter som man vanligtvis inte ser. Perfekt att badda med också om man känner sig fet i pannan eller på andra ställen.
image1323

Steg tre avslutas med en kräm denna ska du använda när du är helt torr i ansiktet, Den är helt fett fri vilket gör att porer och annat inte framkallas av den. Den framhäver också en len hy i ansiktet som ser fräch ut. Till en början kan man känna sig lätt röd eller ansträngd ut, men vänta då en stund tills krämen sjunkit in i hyn och börjat arbeta.

Jag vart helt överlycklig när jag fick veta att den ät fett fri, så fort jag känner mig torr kan jag bara använda den, och jag får inte fet hy. Denna produkt är verkligen helt fantastiskt. Och efter ett tag vart min hy bättre också, fick mkt lenare och normal hy, så vart inte så torr. Räcker och smörja in en gång om dagen nu och hyn håller sig i balans, denna produkt rekomenderar jag stort.





Infektion i örat

image1319Först och främst grattis till Jackie som fyller 20 år idag, hipp hipp hurra! Det är min brors tjej, gå gärna in och gratta henne på hennes blogg. Vaknade imorse av en otrolig smärta i käken (stavas de så) och örat, gick upp och trodde de skulle gå över. Kunde inte ens dricka eller äta, så ont gjorde det. Så nu mår jag fruktasvärt dåligt och ska ta de lungt hela dagen. Varit hos läkaren och fått penselin som jag ska ta 3 gånger per dag. Jag har infektion i hörselgången och de gör ont som fean.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat, de blir nudlar. Har haft fruktansvärt ont i magen också för har inte kunnat äta något ännu. Så nu är jag vrålhungrig och tänker äta om så tårarna ska rinna av smärta. Men vi hörs lite senare, hoppas ni får en härlig fredag . Puss å kram! 







Presenter & Fika


image1316 image1317

Nu har lilla familjen min och jag precis fikat och öppnat lite små presenter. Efterssom båda bröderna har flyttat ut (den ena precis) såv vart de tomt, eller inte så tomt, mamma pappa och jag. Min dator har total krachat, så jag har inte phs den här veckan, jättetråkigt. Sitter och bloggar på pappas dator, och där får man inte göra så mkt för de är en arbetsdator, så jag får knappt ladda upp bilder från mobilen, tråkigt att detta händer nu när jag fått så mkt läsare, hoppas ni stannar ändå, för de bara tillfälligt.

image1318

Ovan ser ni först strutarna jag själv gjort som jag la massa fint godis med alla hjärtans dag tema i, och sen ser ni presenterna jag fick. En hjärtformad nyckelring, hjärtformad bad två, röda strumpor, godis påse med smågodis. Jättefin ljuslyckta med motiv hjärta. Och en stor as med hjärtformade godisar. Mumsigt värre. Även bild på våra vaniljhjärtan och remie som vi fikade med, hade även olika drycker till. Hur firade ni denna överskattade dag =) ? lagom är bäst tycker vi här under vårat tak, man kan uppskatta de litegrann men inte för mkt.






Torsdagens Outfit


image1310
När jag gick in genom durren när jag kom hem möttes jag av en otrolig hetta, kändes som de var 100 grader i huset. Gick fram och kollade termometern å de var 25 grader. Var lov att öppna upp ett tack, men de fortfarande riktigt varmt. De tråkigt att min dator är så seg just nu (fast den är helt ny) så de tar sån tid att skriva och blogga. Jag körde på hjärt- tema idag, hjärt kläning och hjärt halsband. Säg gärna va ni tycker om bloggen, jag bloggar ca 3 inlägg om dagen, tycker de räcker. Är ingen sån person som bloggar jätte många inlägg för att få många läsare, utan jag tror folk vill läsa bra saker, inte bara blajj inlägg :)



♥ Blå känning med hjärtan - HM
♥ Brun stickad kofta - Gina tricot
♥ Blåa enkla strumpbyxor - HM
♥ Silvrigt hjärtformat halsband- Glitter





Dagens Bild


image1309


Är fortfarande iskolan, de går riktigt segt idag för vi sitter här och tråkar på håltimman, ska strax gå ner och köpa lite frukt. Va gör ni för roligt ? =) Dagens bild, Keira Knightley visst är hon otroligt vacker? Tycker de är en väldigt fin bild på henne, väldigt vacker hy har hon också. Snart börjar dansen. Nu måste jag gå, vi hörs med dagens outfit när jag kommer hem senare,
ha de så bra tills dess. Kramar!





Alla hjärtans dag, överskattat!


Visst de är underbar dag där man bryr sig om varandra, de kan jag hålla med om. Men idag är de 6 av 10 ungdommar som mår dåligt av alla hjärtans dag. Även om de är relaterat till både familj och förhållanden så blir det väl ändå den känslan när man inte har ngn hjärte-vänn. Jag köper små presenter till familjen och så, men självklart skulle jag vilja ha någon att vara med, och de behovet blir bara tydligare denna dag. Men tänk på dem som är utmobbade i skolan, de har ingen alls. Och för dem är en sån här dag med både utdelning av rosor och annat jätte jobbigt. Jag är glad att vi inte har rosutdelning i våran skola... eller? dagen har ju precis börjat. Hoppas inte det. Men iaf här i skolan är de pyntat med hjärtbalonger och annat i kärleks tema. Jag såg inget sånt i julas så varför nu? Nej, jag ska försöka leva denna dag som vilken annan som helst. Kanske spendera mer tid med familjen ikväll och så. Men de var några ord från
mig oh alla hjärtans dag, va tycker ni om denna dag?


Somsagt, jag tycker de är en helt okej helgdag men de inte roligt om de finns de där ute som inte mår bra av den.  Ska man inte bry sig om sina nära å kära jämt? den här dagen är ett stort sätt för affärer å tjäna pengar på. Jag tycker de bättre att man bryr sig om varandra jämt.

Ha en underbar alla hjärtans dag !





Lost krock Grey´s!


image1308image1307

Blev lite småsur när jag insåg att lost och grey´s börjar ny säsong idag båda två samma dag samma tid ^^. Så i säkert 3 månader får ja spela in gray´s å se de på torsdagarna istället. Lite tråkigt, de aldrig något bra på tv på torsdagar så på ett sätt är det bra. Kommer ihåg när OC och Lost krockade, haha, de var tider de. Då såg jag inte ens på lost men mina föräldrar gjorde, tänk. Ge mig tillbaka OC. Jag saknar de fan varje onsdag, jag var verkligen ett med serien. Tur att jag har alla säsonger på dvd så jag kan rulla den 24/7 när jag är sjuk.

Var på disco arobic idag på dansskolan, men vi tog fel tid så vi var där 45 min för tidigt så vi gick in å va med på disco tekniken så de vart dubbel pass, nu är jag verkligen jätte trött. Vad har ni gjort för roligt ikväll? Någon mer än jag som ser både lost å grays? verkligen dumt att de krockar, för inspelning blir aldrig lika bra så på tvn "live". =)



Onsdagens Outfit

image1304

Nu är jag hemma igen, förstår inte var all tid går åt till. Stannade kvar en stund å såg några små musikaler som klassen gjort på engelskan, men sen åkte jag hem och nu är kl 6. Ska vara på träning om en timma, så jag måste skynda mig. Ikväll krockar lost och gray´s så får spela in ngt av dem.  Ni glömmer väl inte å tävla om bamboo örhängena? Hur har ni haft det idag?



♥ Grå knapp klänning - HM
♥ Brun liten väska - Mammas 70 tal
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM
♥ Guldiga stora örhängen - Bamboo
♥ Rött äppel halsband - Guldfynd








Skidresan till Järvsö


image1301

Vilken härlig upplevelse, men usch vad jag är trött. Imorse gick jag upp halv 5, och vi kom iväg efter lite krångel med bussarna halv 7 . Vi hade fantastiskt väder, klarblå himmel och strålande sol och några få minus grader, kan de bli bättre?:) Härliga backar var det med, gick bra att åka också. När jag och Julia engång skulle åka upp med galj liften skulle jag visa att man kan hänga med den bara i händerna (inte ha den under rumpan) just då kommer värsta backen, och de tar aldrig slut... så där fick jag hänga hela vägen upp, haha. Har jätte ont i axlarna och armarna, men gud va vi skrattade. Vi hade verkligen super roligt hela dagen, vi satt med musikal tvåan i bussen och på uppvägen visades grease och vi sjöng jätte mkt. Hemvägen satt alla å asgrava bara åt ingenting, och imellan åt sov vi.  Buss bosse var as snäll (han som körde bussen)

image1302   image1303

Jag är otroligt trött nu och ska faktiskt gå lägga mig, lovar att vara tillbaka med bloggen imorgon igen, och hoppas ni fortsätter att stanna, för jag kunde inte mobil blogga, försökte men de gick inte. Men nu är jag tillbaka igen. De var en kille som ramlade och fick hjärnskakning, usch va hemskt. Han e kvar uppe på sjukhus med en lärare, hoppas allt blir bra men de sa att han mådde bättre. Jag är glad att jag mår bra iaf, även fast jag är supertrött.

Ha en riktigt fin kväll så hörs vi imorgon



Järvsö 12 Feb 08


image1299

Imorgon bitti kl 5.15 bär de av hemmifrån, tur är att jag får skjuss till skolan, bussen går kvart över, men vi ska samlas kvart i för att få bra platser.  Hoppas vi får riktigt bra väder, och hyrt blades som jag sa och nu håller jag på packar väskan full. Kommer ta massor med bilder som kommer ut imorgon kväll. Ska försöka mobilblogga om de går, vet inte riktigt om de fungerar på min mobil. Jag har iaf packat med mig mat på uppfärden på 3 och halv timme, ska även göra lite mackor. Påhemvägen får jag köpa något. Tycker ni om att åka skidor? jag älskar det, har gjort det sen jag var 2 och ett halft år. Hoppas ni får en underbar dag imorgon, för de ska jag ha. Så hörs vi imorgonkväll.  Här är snasket jag har köpt inför resan.

image1300




Duell: Mischa vs Rachel


image1297                image1298

Både Mischa Barton (vänster) och Rachel Bilson (höger) fick sina stora genombrott genom serien The OC som visades 2003 - 2007. Ingen av dom har gjort någon höjdar succé efter, men de är båda två hollywood stilikoner för många ungdommar världen över. Vem är din favorit, både som skådespeleska och stilikon?.
Själv kan jag inte välja, får så mkt insperation från båda.



Måndagens Outfit


image1290
Hej på er alla där ute, kom hem från skolan för en liten stund sedan. Har varit och hyrt blades inför morgon dagens idrottsdag så vi ska åka skidor i Järvsö, de hela skolan, eller större delar av den. Hoppas de blir roligt.
Så imorgon kommer jag inte kunna blogga alls, de kommer ett inlägg imorgonkväll, vi åker 6 å kommer hem 8. Så de blir svårt, kan ju alltid försöka mobilblogga :)
Här är dagens outfit, mkt nytt ny klänning nya leggnings.




♥ Skjort klänning svart vit - Åhlens
♥ Ribbade strupbyxor svarta - HM
♥ Halsband med hjärtan - Asos.com
Tygskor med snörning rosa  - Stadium









Tusen tack !

image1288

Förstår ni hur överlycklig jag är :D ! kämpat i över ett år men min blogg, och äntligen händer det. Jag ligger näst sist på topplistan på startsidan. Jag är så otroligt glad, så de finns verkligen inte. Och idag har jag haft läsar rekord i unika besökare utan att jag ens bloggat något. Ni är underbara iallihopp. När jag kommer hem blir det dagens outfit. Jag hoppas verkligen ni stannar, jag är så glad :D

image1289
ni är verkligen guld värda allesammans! <3







Sunday Evening

image1286


Dagens bild blir denna på ursöta Mischa Barton, visst är den snygg, hon blir bra på alla bilder tycker jag.

Först och främst vill jag tacka alla besökare under dagen, över 600 st har besökt bloggen idag, och de tackar jag verkligen för. Jag har gjort en hel del idag. Både tråkiga och roliga saker, tänkte berätta lite om dem :)

Förmidagen - Bloggat och kollat på tv, samt ätit lunch :)
Eftermidagen - Tränat, duschat, bloggat samt ätit middag
Kvällen - Bloggat, sätt min favorit serie American dreams, samt sätt OTH. NU - Ska jag se på inspelade i en annan del av köping, visst är de goa :)?

Vad har ni haft för er idag, gjort något tråkigt roligt? haft stressigt, eller kanske inte gjort nått alls?

Ni glömmer väl inte å tävla om Bamboo örhängena lite längre ner på min blogg? =)









One Tree Hill

image1284


Jag fullkomligt älskar One tree hill, man kan se det då och då men ändå förstå. Älskar hela serien allt som händer, man både skrattar och gråter. Nästan på oc nivå, (jag sa nästan va). För er som inte vet är oth en amrikansk ungdoms serie om 5 vänner och deras liv, även många andra är med. Bråk, kärlek, svek och skratt är något som står på schemat i denna serie. Jag fullkomligt lööv it.

Just nu går de på kanal5, men de strax slut. Visas söndagar 18.30 - 19.35. Så ni som missade kan se repriser eller nästa helg. Är du ett fan av one tree hill, isf känn dig fri att berätta det.  =)







Vanessa Hudgens

image1283

♥ Vanessa Anne Hudgens, född 14 december 1988 i Salinas, Kalifornien, är en amerikansk skådespelerska och sångerska. Hon har en lillasyster som också jobbar inom filmbranchen, Stella Hudgens.

♥ Hon slog igenom stort när hon hade huvudrollen i High School Musical som sen även fick en uppföljare.

♥ Hudgens gav ut ett soloalbum 2006, V. Första singeln ut var Come Back To Me.

♥ Men hon intog tv rutan redan 2002 då hon medverkade i serien still standing som en liten roll.

♥ Under filminspelningen av High School Musical 1 träffade hon Zac Efron som hon numera är tillsammans med.





Vanessa vs Ashley

image1282

De är unga och snygga och de har båda två fått sina stora genombrott med "High School Musical"-filmerna. Trots att de är kollegor och umgås hela dagarna på jobbet, är de även bästa vänner privat. Samtidigt tävlar de om att bli nästa stora skådespelerska i Hollywood.

Vem är tycker du om bäst - Vanessa Hudgens, 19, eller Ashley Tisdale, 22?
Själv skulle jag välja Vanessa, tycker hon har mest hollywood koll.





Tävling - Bamboo örhängen!


Äntligen dax för den efterlängtade tävlingen där man vinner ett par bamboo örhängen. Jag tillsammans med vinnaren bestämmer och de blir ett par hjärtan, eller ett par ringar. Storleken är m och de är supersnygga.  Tävlingen pågår under en veckas tid. Alltså avslutas den söndagens den 17 februari till kl 14.00 kan du tävla. För att vinna ett par alldeles egna par finns en tävlingsuppgift. Tips, tävla så tidigt som möjligt, för jag kanske fastnar för en superbra motivering så de andra jag läser efter inte kan överträffa den? =)

image1280image1281

Så här gör du:

1. Skriv ett inlägg på din blogg om den här tävlingen, i det inlägget ska du länka tillbaks till tävlingen.
2. Skriv en kommentar i tävlingen (här på min blogg) där både namn, mail och ev. blogg ska finnas med.
3. Skriv även i kommentaren i tävlingsinlägget (på min blogg) varför just du ska vinna.
4. Länka även i kommentaren tillbaka till inlägget som du skrev om tävlingen på din blogg.

Har du fått med allt de är du med och tävlar, kan tyvärr inte kontrollera att alla har detta med och säga till er, så ni får vara extra noga med dessa fyra punkter. De ända som skiljer sig från "vanliga blogg tävlingar" är att en motivering ska finnas med. Så har försökt att göra de enkelt för både er och mig själv.

Hoppas riktigt många är med och tävlar nu.

Lycka till !

Godmorgon


Nu har jag varit vaken ett tag, men sitter forfarande och segar i pyamas. Söndagar är till för att sega runt och inte riktigt gå upp förns de dax att gå lägga sig igen. Sånt är härligt tycker jag. Är lite fundersam, väntar nämligen fortfarande på mitt paket från la redoute, de har gått två veckor idag och inget svar. Iallafall, kollade nyss på summerland, tycker de är en otroligt mysig serie. Om min danspartner blivit frisk så ska jag väl bege mig till dansskolan idag och köra några moves, hoppas verkligen att hon är frisk igen. Har monolog uppvisning imorgon och min monolog är borta. Så har försökt skriva ner den (så mycket jag kommer ihåg), annat kan jag ju inte göra. På tisdag ska jag åka skidor i järvsö, ska bli skitroligt för jag älskar verkligen att åka skidor. Åkt sen barnsben (sen jag var 2,5 år) så det blir spännande och roligt. 

image1276

Något man verkligen vet säkert är att starkfärgad rosa gäller i vår. Överallt man går finns de en egen liten kollektion i rosa i nästan alla butiker.  Kolla bara hur snyggt Rihanna bär upp denna chockrosa klänning!




Melodi fiasko!

Patetiska låtar tycker jag. Den ända som var bra va den med velvet och den kom inte ens vidare. Förstår att gamlingar röstar på christer (igentligen inte för hans låt va ju hemsk) men att man röstar fram en liten tjej som hoppar runt på scen som hon hade barnkalas och sjunger skitdålig låt bara för hon är amy, då röstar man inte rätt.
image1274image1275
E-type och de poodels låt sög likaväl den, men något som är ett ännu större skämt var väl alla gamla ex, ska man skratta eller gråta? tjejen som sjöng kan ju först å främst ta å söka till lillamelodi festivalen med den rösten, och hon kan gärna ta med sig amy.  Amy har verkligen inte mognat dessa år som artist tycker jag.

När jag ändå klagar så mkt kan jag ju passa på och klaga på underhållningen också, den som bestämmer den kan ju gå lägga sig. Några halvkonstiga figurer som hoppar runt på golvet och ser ut som paket med alla rosetter och krussiduller. Alltid samma hurtiga underhållning som man får en lätt power nap till. Vaknade först när störtsköna Björn intog scen och gjorde faktiskt något som fick en och bli underhållen.
image1273
Att inte velvet gick vidare är ju skandal, de var en slager som hade allt. Röstade på henne men var väl själv och göra de. Syndsynd när låten var såbra. Ska ladda ner den och underhålla mig med kvällens bästa låt. De andra ikke nämda bidragen var antingen för sega eller helt enkelt bara tråkiga. Allt för mig tack och hej!





Lördags Shopping

image1269image1270

Min nya skjort klänning som jag pratade om förut är underbar, inte bästa kvaliten på bilden men den är ännu snyggare i verklighet kostade 299 kr. De vita och svarta ränder, tycker inte om den från halens så den åker tillbaka. Nu kan jag också medela att tävlingen om bamboo örhängena startar nästa vecka. Vet att många av er väntat, men de har varit lite strul med leveransen och så. Sen ser vi min mammas nya väska, den är så snygg så den får vara med på bloggen den med. Nedan har jag handlat lite underkläder, ett par svarta ribbade leggings (behövs) och två supersöta bh´s med prickar, en gul och en svart. De tre sakerna är alla från HM. köpte även present till jackie, peters tjej som fyller 20 på fredag, grattis iförskott till henne.



Nu börjar melodifestivalen, de missar ni väl inte!?




Lördagens Outfit

image1266

Idag har jag och mamma varit iväg och shoppat, skulle igentligen bara bli en kortis men eftersom min danspartner blev sjuk blev det ingen träning idag och då kunde vi lika väl sluta stressa runt och ta tid på oss. Jag är väldigt glad över de för jag har hittar några saker, de superdupersnyggt och jag visar er lite senare. Outfiten är enkel och ganska tråkig (trodde jag skulle på träning så därför är den så) Men jag tycker ändå den är helt okej.




♥ Grå volang klänning m rosett - HM
♥ Brun stickad kofta m knapp - Gina tricot
♥ Gråa enkla leggings - HM
♥ Gudligt halsband, ekollon - HM






My new bag

image1264Jag är väldigt glad över min nya väska, behövs verkligen. Vi dansar så himla mkt iskolan och nu börjar säsongen på dansskolan också, så jag dansar
ofta nu, dans alla dagar utom fredagar, och ibland dubbel pass :) men jag älskar varje minut. Så denna väska är perfa när man har träningskläder med sig. Har verkligen fått ont i axeln av att släpa på en handväska som är proppad. Så nu blire mer balans och enklare. Men de bästa är nog priset, 150 spen.  Denna kommer användas mycket ivår. Ohaio , Stockholm!
image1265




Fredagens Outfit

image1261


Sen outfit idag, :) men jag skrev förut om att jag skulle iväg till stan efter skolan, och de precis va jag gjort. Köpt en skitsnygg väska och sbn billjätterna. Mer om de senare. Skoldagen gick bra, härligt med livskunskap, nu ska ni strax äta taccos och så blir de let´s dance, mysigt. Va ska ni göra ikväll för roligt? Här är dagens outfit



♥ Marinblå klänning - Asos.com
♥ Vit bastopp med knappar - HM
♥ Stora guldiga hjärtörhängen - Bamboo
♥ Marinblå strumpbyxor - HM
♥ Halsband jordgubbe röd - Asos.com







Håltimmar



Sitter här iskolan med bellis, vi har ganska tråkigt för vi har nämligen 3 timmars håltimme. Så vi sitter här och gör i stort sätt ingenting, vi borde jobba lite med sam uppgiften men vi fattar inte så mkt va man ska göra. Bellis2 är snart klar på sin lektion å då ska väl vi gå och äta. Efter skolan ska vi köpa billjätter till sbn, har aldrig varit där´. Många säger att de är ett fjortis ställe, men vi skiter i andra vi är där för musiken och vår egens skull. Så de spelar inte så stor roll vilka andra som är där, bara folk är trevliga så får vi en rolig kväll. Ska även köpa en present till Jackie, min brors tjej som fyller 20 nästa vecka. Ska även köpa en ny väska (mer en väska å ha de dagar vi har dans) den är stor och fyllig med långt band, super. Vad gör ni ?:)

Dagens bild är på kirsten dunst , som har ett väldigt
speciellt och vackert utseende, eller va tycker du själv?

 




Kommentar 2000 !

image1260

GRATTIS till både bloggen och Linn som blev nr 2000 i kommentarer, tack så hemskt mkt alla goda människor där ute som kommenterar och läser min blogg, ni stärker mig otroligt mycket !

Linn om Angelina vs Jennifer
- Team Aniston, helt klart! (;




Angelina vs Jennifer

image1257image1258

Jennifer Aniston, 38, var gift med Brad Pitt, 44, i fem år innan de skiljdes 2005. Brad blev snabbt tillsammans med Angelina Jolie, 32, som han förälskade sig i under indspelningen av "Mr. & Mrs. Smith". Tillsammans med Angelina lever Brad nu det trygga familjelivet och har fått de barn som han så länge ville ha, men som Jennifer inte var redo att ge honom.

 Nu är det dags att ta ställning en gång för alla.
Hör du till team Aniston eller team Jolie?

Själv är jag en stark medborgare i team anistion :)

Påminna er att de mindre en tio kommentarer kvar tillv vi når den som blir nr 2000!





Torsdagens Outfit

image1250

Tjenispenis om man får säga så. Här sitter jag och
lyssnar på musik och väntar på att m (min danspartner) ska sluta så vi kan träna. Hihi, hoppas de går braigt för oss. Idag hade jag som sagt SamA muntlig grjej om Miljö, och de gick faktiskt bra. Hade bästa gruppen med bara snälla människor.  Tillbaka till dansen igen så vill jag hemskt gärna tävla i kalmar, vet inte om marri vill. Haha ska tvinga henne, fast hon är ganska svår flörtad. :) Vi kollade även in skolkläder i skolan, skitsnygga vet precis vad jag vill ha, ska beställa dubbla storlekar så jag får se vilken som passar bäst, för de var svårt å pröva dära. Här är iaf min dagens outfit, kan fortfarande inte bestämma mig om blus klänningen är snygg eller inte. Outfit



♥ Vit blus klänning - Halens
♥ Svarta ribbade strumpbyxor - Lindex
♥ Blå rosett halsband med pärlor - Oasis







Tv serier i all ära!

image1249
Jag är ett stort fan av just tv-serier. Ikväll rullar lost igång igen, prison break är på gång. Nya hitten gossip girl är också i full rulle, och vänner går som alltid 19.30 alla vardagar snart även Grays A. som är tillbaka. Även en serie ni inte följer nog som går på kanal9 American Dreams. Men i all ära till dessa nämda serier så har jag fortfarande inte hört vart De desperata hemmafruarna har tagit vägen. Hoppas de är tillbaka snart igen. Vilken är din favorit serie, eller är du som jag. Har du många att välja och vraka imellan. Love to tv ♥

Jag börjar närma mig kommentar firande, vi får väl se vem som får äran att bli kommentar 2000 =)




Onsdagens Outfit

image1245
Sötisar jag har supermkt att göra idag, har redan bloggat runt för mkt, hehe. Plugg idag med språkhistoria och öva på mitt föredrag om miljö. Är ganska nervis inför de, hoppas de går bra. Imorgon ska även jag och m sätta igång med dansen , träffades på bussen och vi måste fixa till den och börja öva igen, haft ett långt uppehåll över julen å så. Tävling om knappt en månad, spännande. Här är då iaf dagens outfit, kände mig nästan lika ful som igår, haha. Är helt enkelt på dåligt humör, får se om morgondagens outfit blir bättre, de blir nya kläder, de kul.



♥ Brun skinnjacka - Wacko
♥ Blå klänning med knappar - Ellos
♥ Stor vinröd halsstuk - Mammas
♥ Bruna ribbade strumpbyxor - HM
♥ Halsband silverblått - Guldfynd





Mammas Semlor

image1244

Nu har vi fikat klart och ätit dessa semlor, måste säga att de var riktigt goda för att vara semlor. Jag som ej gillar de, hehe. Men jag åt inte mandel massan, de äckligt. Tycker mamma gjort ett bra jobb, allt har hon gjort själv degen och allt på. Inga b-semlor här inte, här bakas det ist. Gästerna var min älsta bror Micke och hans tjej Jenny, de var roligt att de kom för de var ett tag sen. Tänk när man var liten då bodde vi ihop, men de känns ganska naturligt att han inte bor hemma längre. De är väk bara för allt går i en ganska naturlig takt så man inte hinner se de stora förändringarna så enkelt, har du ätit några semlor idag?






Semlor inte gott

Hej på er, ingen outfit idag. Kände mig asful idag, haha. Usch å fy på den outfiten så den fick ej vara med. IDag är de ju fettis-tisadagen eller semeldagen, same same. Jag gillar inte det, men mamma har bakat hemma gjorda och vi får besök av min älsta bror och hans tjej så får väl äta lite ändå. Pappa köpte mums mums till mig, mohaha. Efter mkt krångel kom "äntligen" beställningen från Halens och de var ingen gald synd där inte. Någon mer som ej gillar semlor, eller är jag själv?

image1238image1239image1240

Inte alls en rolig beställning, är bara säker på en sak. Först ser vi (uppe i vänstra hörnet) en vi tunika blus. Behöver hjälp, va tycker ni? Sen en asful klänning som är för långa i banden och för lång i modellen och tyll under kjolen. Skitfiul rent ut sagt =) Sen en "strand klänning" som också är ful, den är för liten med.

image1241image1242image1243

En vit blus, markerad under bysten, söt fast vet inte riktigt ännu. Sen en vit bolero som ska vara mindre, på bilden va den slimmad efter kroppen. Därefter en bikini som är snygg och lite underkläder. De ända jag känner just nu att jag vill behålla är underkläderna. Tråkigt att inget på dessa lite mindre populära sidor kan stämma överens med bilderna. De finns lite snygga saker i beställningen, men jag behöver er hjälp. Säg vad ni tycker!




Heja pappa Zlatan!

image1237

Vilken sötnows, änsålänge har jag inte sätt någon bild på Zlatans son Maximilian Ibrahimovic, men va söt han var. Han har verkligen fått pappas öron  =), turen va på hans sida och han fick inte hans näsa. Söt som socker!

De var på plats när pappa Zlatan Ibrahimovic och hans Inter spelade mot Empoli i italienska ligan under söndagen. Uppkrupen i mamma Helena Segers famn hejade den ettårige guldklimpen fram Zlatan till nya stordåd ? Inter avfärdade Empoli med ett mål mot noll. Målskytten? Zlatan förstås. Den 26-årige bolltrollaren får snart ännu mer stöd på läktarna. Helena är gravid och väntar sitt och Zlatans andra barn till sommaren, spännande!




Monday Aj Outfit

image1234
Ajajaj, min arm gör ont. Som ni ser på bilden så har jag gjort illa armen, idag på dansen fick jag en annan elevs arm rakt över min som ett hårt slag. Så efter dansis gick jag till syster med några i klassen och hon kylde ner det ich sen fick jag värmande vadd för blodcirkulationen men band runt. Jag som är vänsterhänt, sitter här å skriver med en hand. På matten kunde jag ej skriva, sara fick hjälpa mig. gick hrm efter ensablen hade så ont. Outfit





♥ Trefärgad klänning - Organic cotton
♥ Svarta enkla strumpbyxor - Lindex
♥ Stor lila boll - Glitter









Snöiga Söndag

image1231image1232image1233

Thingeling på er där ute. Ingen fantast bloggare idag inte. Idag har vi jgort så mycket så har ej funnits en minsta minut till bloggen. Började dagen med och ta några fotografier, (de snöar jätte mycket fast de syns ej så bra) Jävla plogbil som ska ploga bort snön, fy på dem. Sen var vi över hos min bror och hans tjej Jackie och de fick inflyttnings presenter, ny tv-dosa (fjärrkontroll i era öron) bröd rost och ägg kokare, även bröd och ägg så de kunde använda de direkt haha.

Jag och Jackie hade likadana "outfits" idag
, haha samma från hm for free. Tycker de va as bra gratis present, myspys klädsel verkligen. Min söta nalle som också är grå fick va med på bild med. Tröjan är från dansskolan också grå och mysigpysig. Åh va vi längtar tills i sommar då vi åker utomlands. Läängtar.

Sitter och lyssnar på NRJ väntar på min nya favvo låt den kommer aldrig, någon som känner till den? de säger basket i den och de är en snabb discotrance låt. Någon som vet? Ganska ny. Vad har ni gjort idag sötisar?




Inredning

image1225

I ca två timmar har jag hållt på själv i mitt rum och möblerat om. Haft detta rum i 2 år nu till sommaren och har haft likdant hela tiden. När jag var mindre flyttade jag minst en gång i månaden, haha. De mycket slit när man gör allt själv, även om mamma och pappa fick sitt vanliga utbrott när jag flyttade om så äre värt det.  Tycker de vart snyggt när jag tog av överdelen på skrvbordet, använde de ändå inte så mycket.

image1226

Så här vart de uppe vid fönstret mycket renare och enklare, gillar de så. Men jag har ändå en personlighet i rummet och de snyggt. De var lätt rörigt på mitt skrivbort förut, nu äre snyggt och rent. Jag är nöjd och de var värt all röra och allt jobb. Nu är jag hungrig som en gris, snart blire god potatisgratäng med dennis korvar, love it =)




Fika & Shopping med Maddis

image1221Nu har jag och madde varit uppe i vällingby och shoppat lite och fikat. Mitt mål denna månad är att shoppa mindre, för jag köper otroligt mkt jag ej använder. Och stort plus till mig som ej handlade något. Madde köpte en del krämer och fick lite presentkort och en gooodiie bag på köpet, de är alltid trevligt. De var super mysigt på fiket må jag säga. Om vi räknar bort skumgubben som absurt började snacka med oss, mer om de längre ner. Min varma choklad, suktad?
image1222


Tänkte faktiskt låta gubben få några ord på bloggen, när jag och madde satt väl å fikade började han snacka med oss, (ingen av oss kände honom). Började prata om sina hyllor han höll på och montera upp hemma. Sen ville han att vi skulle va med han och tävla på lotto. Först ville han bara att vi skulle fylla i några nummer på en rad, sen ville han nästan pressa oss på pengar, och frågade om vi skulle va med. Eller rättaresagt sa att vi redan var med och att de skulle kosta oss typ 20 spen var och spela. De var lite obehaligt, säger som Madde. De finns en gräns, självklart kan man små prata, växla några ord. Men de där va inget småprat. Om ni vill ha mer detaljerad beskrivning av händelsen klicka här.

Fick även se Maddes rum (vi bor i likadana hus) vi har samma rum i huset. Åh, de var länge sen jag vart så inspererad. Pappa är ju målare så jag ska nog be honom ngn gång när han på humör å måla om. Nu ska jag iaf göra en om möblering i rummet. Hur är eran Lördag?

Uppdate



Love them! Hade jag inte varit 177 cm lång skulle jag bara springa runt i högklackade skor. Åh, fy på er som ej använder det som kan. Sen en bild på vårat fika med halva mig i bakgrunden, Mysigt. Bilder. Maddes blogg!




Lördagens Outfit

image1219



Inte direkt tid och blogga, om en halvtimma ska jag stå färdig och möta upp madde och vi ska upp till centrum och ta en fika och kolla runt lite. Så blogga hinner jag direkt inte. Här är iaf dagens enkla, något förkort korta outfit.



♥ Blå klänning med knapp - Cubus
♥ Vita enkla strumpbyxor - Hm´s
♥ Kedjearmband vitt - Kyssjohanna
♥ Halsband vit jordgubbe - Guldfynd










Måns Zelmerlöw Singel


image1218

Hetingen Måns har gått och blivit singel, tidsbrist knäckte kärleken. Ändå var Helena den som hjälpte Måns behålla båda fötterna på jorden under sin snabbt växande framgång. Själv är man bara glad att han är ledig igen, haha. Tycker verkligen Måns är charmig och snygg, om han kommer till allsången i sommar ska jag va längst fram igen. Har jag nämt att jag sjöng med honom i mic på general repitionen?, de är jag stolt över. Så mumsiga mums Måns finns nu ute på dejting marknaden igen. Lööve it!




Finally Friday

image1215
Härligt med fredag, fredagar för mig är mysdagen. Har blivit lite fläng på fredagarna närmsta veckorna, men idag ska jag vara hemma och kolla let´s dance med familjen. Jag som nog många vet, älskar att vara hemma och mysa. Men jag föredrar å träffa vänner ute och sånt med, men de så tråkigt väder just nu. Så de blir mest bio och filmkvällar. Snart är de vår, sen så har jag ju berättat om SBN, som vi ska gå på om två veckor, åh va skoj vi ska ha. Livskunskapen idag var superolig, vi fick rita av våra händer och skriva fem olika saker på fingrarna, bla tre ra saker om oss själva. Tror jag kommer lära mig mycket på livskunskapen. Här är fredagens outfit, hur var eran dag?



♥ Kjol klänning med t-shirt - Gina
♥ Grå enkla leggings med mudd - Hm´s
♥ Brun a-linje kofta med knappar - Gina tricot
♥ Silvrigt långt hjärt halsband - Glitter
♥ Stora brons örhängen - UroPenn




Hellow Guys!

Nu sitter jag i bibblan i skolan och tråkar med saris å bella gånger 2. Vi har seminarie grej i SamA så vi som inte har de har någon ekonomi uppgift att jobba med. Fattar typ inte haha. Så ska göra den hemma, mamma å pappa kan hjälpa till. Nu äre så hära att denna vecka har varit minst sagt konstig, jag har försovit mig tre dagar irad. Och jag blir så stressad, Usch, fy och blä. De inte roligt alls, så nu känner jag mig hungrig och trött.



Men somsagt de är ändå fredag, och fy sjutton va skönt med fredag. Vi sitter och bestämmer och planerar lite här angående SBN, ska bli skitroligt. Vi ska gå alla fyra och hoppas de blir superduper kul . De är ju alla hjärtans dag fest den 16 feb där. Hoppas de blir röööligt. Nu ska jag fortsätta tråka en stund. Sålänge tills dagens outfit kommer in runt 4-5 tiden får ni stirra er blinda på denna otroligt söta bilden





RSS 2.0