Peter Gallagher

Vi känner alla nog till Peter Gallagher för sin insatts som Sandy Cohen i drama serien The O.C. Men vad har Peter gjort innan, eller var OC hans genombrott. Verkligen inte, om du läser och kollar in bilderna, så kommer du känna igen våran Sandy Cohen som en helt annan människa!



Peter Gallagher är född 1955 och är alltså inte en ungkarl längre, han fyller 52 i år och har passerat halvlek.
Peter startade sin birolls kariär sent, 1982, The Making of 'Summer Lovers' var hans start där han spelade sig själv i en serie som visades i USA. Men när borde vi i Sverige lagt märke till denna förtjusande man? ...

Alla har vi sett den tagfattande och otroliga filmen Titanic. Men att Peter Gallagher spelade en roll i filmen, hade du koll på det? Självaste Peter spelade rollen som Wynn Park.



Undertiden Peter jobbade med OC deltog han som små biroller i serier, bland annat "Robot Chicken" som han deltog i två avsnitt. Peter har sjävklart deltagit i många serier och filmer. Bla en av huvudrollerna i filmen Sex, Lies, and Videotape som rollen John Mullany. (filmen visades den 26 maj på SVT).

Här är den sista gruppbilden för serien som togs till
ära vid slut avsnittet av serien The OC


Jag hoppas jag har jätt er några nyheter och även en bra läs stund. Ge gärna förslag på kända personer ni vill jag ska utforska och hitta smaskiga detaljer om, detta är bara början...




Kommentarer
Postat av: amelie

tråkigt att det är slut..

2007-05-27 @ 17:05:47
URL: http://couleur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0