Födelsedags middag!

Nu är jag tillbaka från Niccie, var hos henne ikväll för hon fyller år. 16 år blir hon, så stort grattis till henne igen. Hennes tre andra kompisar var också där, plus lite familj. Vi åt massa olika choklad grejor som var hembakade och sen sjöng vi singstar, de var verkligen kul tycker jag, inte så van! för jag har bara kört två ggr, men roligt är de verkligen. De var bra att Niccie vart glad för presenten, de var ett långt halsband med ett hjärta. Har ett själv (för jag tyckte de var så otroligt snyggt så jag köpte ett till mig med) så jag kan visa er imorgon.
image1125
Imorgon är de skola, usch! vi har öppethus på St eriks gymnasium så våran klass ska vara där mellan 11 och 14. Mina föreldrar ska komma och kolla på dansträningen som vi visar upp, de blir skojjigt. Tänkte åka in till stan och köpa bamboo örhängen, men butiken jag ska till har stääängt, så får ta de på måndag. Klockan är mkt barn, dax att sova, man ska ju upp 9o imorgon! Ska också säga att jag är med och tävlar i Fannys blogg om ett halsband. Har lite filmer från treornas projekt idag och även från singstar ikväll hos Niccie, visar kanske imorgon. Bilden är på Nicole (födelsedagsbarnet) och Milla son sjunger singstar.  Godnatt på er homies.




Kommentarer
Postat av: Mari

Hehe jaa verkligen, när orkar man tänka egentligen? :-P
Nä men söndag kanske, jag skriver ett litet GB :-)

2008-01-18 @ 23:58:20
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Fanny

aaa juste =(
Glöm ej att jag har en tävling om det urballa halsbandet, och den avslutas imorgon kl.21.00 så klicka dig in på min blogg och var med och tävla (kan hända att du får scrolla ner några inlägg tills du kommer till rätt)
Lycka till!

2008-01-19 @ 11:37:15
URL: http://faaanys.blogg.se
Postat av: Niccie

Jag är så snygg på bilden. Inte =D

De va jätte kul igår, tack för att du kom :D hihi!
Puss på däj!

2008-01-19 @ 16:23:16
URL: http://niccie.blogg.se
Postat av: :: N A DI A ::

Sv. Okej, jag kikar in igen om en stund! :)

2008-01-19 @ 16:28:33
URL: http://zooega.blogg.se
Postat av: Maya

men va kul att du tycktr den var bra :)
åh spännande, får kika in de då då

2008-01-19 @ 16:35:29
URL: http://MayaGunnarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0