Lördags morgon!


Godmorgon på er, vaknade ganska sent halv 12 så har inte hunnit med så mkt denna Lördag den 8 december. Jag ska faktiskt övningsköra idag, för jag fick körkorttillstånd igår, pappa fick med. Så här ska de köras serru, haha. Känner min gammal, jag ska övningsköra! shiiet, hehe. Men kanske bah provar för jag vill inte ta körtkort för fort, då är man verkligen gammal! usch.

För övrigt idag ska jag inhandla lite julklapps till familjen, tänkte åka till stan men jag struntade i de för de för mkt folk. Tar de nästa helg och då ska ja bannemig vara där redan kl 10 så jag slipper så sjukt mkt människor. Är ensam hemma just nu, pappa är och handlar och mamma jobbar och min bror är hos hans tjej. hehe, känns lite tomt. Är de någon som har This moment med Marie Picasso?, så skicka för tusen gubbar!

Kramar och Godjul



Uppdatering



Lite bilder från när jag och Mamma bakade lussebullar för ca två veckor sen, den gigantiska lussebullen gjorde jag, fast vi grädda den aldrig, hehe. Så mysigt med bak på julen, ikväll ska jag göra knäck om jag inte glömmer det. Hoppas ni haft en skön lördag, slänger in en outfit senare!




Kommentarer
Postat av: alexandra

haha okej :P

2007-12-08 @ 12:58:14
URL: http://dependence.blogg.se
Postat av: Sweet 16´s blogg

:D

2007-12-08 @ 17:46:09
URL: http://performance.blogg.se
Postat av: Magdalena

mysigt med lussebullar!

2007-12-08 @ 19:12:14
URL: http://chic.blogg.se
Postat av: Sweet 16´s blogg

ja visst är de! älskar lussebullar :D

2007-12-08 @ 21:13:51
URL: http://performance.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0