You look great

You Look Great är en ny kategori på Sweet 16 blogg. Den finns till för att visa enkla skönhetstips som är baserade på bevisade resultat i forskning. Här finns inget trams om någon mirakel kräm eller något annat. Utan jag visar saker som finns att köpa i svensk sortiment och som fungerar. Starten på denna kategori blir...

Hudpleieserien Cliniderm

image640

Hudpleieserien Cliniderm är en serie för ung hy. Alltså för unga personer med problem med accne eller fet hy. Själv använder jag seriens alla preparat och är väldigt nöjd. Det finns en svensk forsknings studie som visar att Hudpleieserien Cliniderm återställer normal hy med rätt ph värde.

De många gör fel är att de antingen tar de någon gång ibland, eller att de slutar för tidigt. Det tar upp till 3-6 veckor för att se ett tydligt resultat (beroende på hur fet hyn är från början). Därför är det väldigt viktigt att ha tålamod.

En annan sak att tänka på är att bara för man använder hudvårdserien innebär det inte att man kan leva loppan. Utan en bra hy kräver också ett underlag där motion och nyttig mat ingår, det betyder inte att man inte får gotta till det till helgerna för de går alldeles utmärkt, men att ha en daglig balans.

En fräch hy, Välj då Hudpleieserien Cliniderm finns på apotek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0