Tema dag ett:

Idag började den riktiga första tema dagen, vi tjuvstartade lite här på bloggen redan igår men idag bjuder jag på filmer från repitioner bilder och massa roliga saker som hänt. Om de något ni tycker är oklart eller känns konstigt så är det bara att fråga mig. Nu tänkte jag ta ord till första dagen.



Vi började i aulan imorse med att se någon slags vidio på overhead, tror den handlade om de vi skulle göra, sen vart indelade i "små" grupper, 10 st i varje och de blev nästan 20 grupper. Sen fick varje grupp en handledare, efter de delades vi upp i olika rum, där vi och våran handledare gick igenom allt. Varje grupp fick en stor påse, i den fanns ett litet ynka papper där de stod om våran uppgift, alla fick en stad en genre och ett problem. Vi gick staden Souel, gerne blues och problemet var chaufför.

Efter de började vi jobba, vi skulle sätta ihop en minishow med samband till de över och som allt innehöll dans-sång-teater-bildoform. Eftersom våra reptider redan låg idag så började vi direkt med själva show uppgiften och la de andra mer skriftliga arbetet att vänta tills imorgon.



Lite övrig information om gruppen, till en början gick allt superbra och alla var verkligen med och hade väldigt roligt, sen efter lunch var de som någon släppte ner en bomb, vi gjorde nästan ingenting de var lite tråkigt. Hoppas verkligen att alla är på bättre humör imorgon, för då är de som roligast ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0