Danstävling - Eskilstuna



Det gick inge vidare idag, vi missade nästan vårat hit och hade knappt fått på nummerlappen!  Min danspartner på bilden, batteriet tog slut så kolla inte så noga! Hoppas på bättre resultat i Västerås om en månad. Sen bär det att till Lexand på SM. Hoppas ni har haft en skön Lördag, gick och kolla lite i butikerna och hittade en blus på cubus (förvånad) som jag ska kolla på i stan på Måndag, hare bäst!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

ja klart du ska unna dig ngt! Jag tycker att priserna är bra, eftersom kvalitén är suverän...Innan var jag inte den som tänkte på det, fast nu har det blivit viktigt att kläderna är sköna och fina efter flera tvättar...dessutom så är det ingen(vad jag har sett på stan) som har kläder därifrån :D

2007-02-25 @ 11:12:55
URL: http://www.lalein.blogg.se
Postat av: Madeleine

ja verkligen, finns inget roligare än när man har ett snyggt plagg, som verkligen är skönt och som främmande människor frågar vart man köpt det :)
Tycker den sidan har mkt bra, enkla vardagsplagg (som min nyinköpta tunika/klänning), som inte alls är tråkiga!Hoppas du hittar ngt du vill ha, måste hojta till då haha!Älksar den sidan men plånboken tillåter ju inte direkt H&M-shopping där..

2007-02-25 @ 12:36:43
URL: http://www.lalein.blogg.se
Postat av: Klara

är de kul att dans tävla?:D kram

2007-02-25 @ 14:05:55
URL: http://znorpan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0