Avslutning - Kungsholmens Kyrka

image941

Då var första terminen på gymnasiumet avklarad, faktiskt med en liten tår i ögat. Allt går så fort, vill verkligen inte lämna denna underbara klass. Satt igår på lektionen och tänkte, tittade på alla och såg hur behagligt de är, alla skrattar åt allt och de har blivit en vana, men man får inte ta detta för givet, för en dag står vi inte som ES1MAB längre, utan på egna ben. Usch inte ännu iallfall, trivs väldigt bra på St eriks.

Avslutningen gick jättebra, första föreställningen var mina föreldrar där och tittade, ska bli kul att se lite från video kameran sen. Hade inte så mkt film, de var lite tråkigt menmen. De som sjöng solo var jätteduktiga och tillsammans var vi as bra.



Ovan ser ni två bilder, än från när vi väntade på nästa föreställning och en annan från första föreställningen som mamma tog, haha försök hitta mig. Usch ingen rolig bild menmen. Man får väl bjuda lite på sig själv. De var verkligen superduper kul att sjunga med de andra två musikalklasserna 2an och 3an, man kände sig rätt fjuttig där haha. Fast vill inte att treorna ska sluta, för vill inte ha nya ettor. Vi är ettorna, de som alltid hörs, höhö.

Nu måste jag fortsätta hjälpa pappa med att städa och pynta de sista inför julen, åh tänk! de bara tre korta fjuttiga dagar kvar till julafton. Fick en jättefin julklapp av Niccie, visar den sen, och berättar va hon fick av moá

GOD JUL





Kommentarer
Postat av: Jacqueline

Fin avslutning :)
Prova den du, men om du inte tålt starkt kanske du ska låta bli ;D Peter tyckte den va jätte äcklig! hehe! :)

2007-12-21 @ 16:30:33
URL: http://jacqs.blogg.se
Postat av: Annelie

Haha, känns bra att vi itne var dom enda som bråkade om Spice Girls ;)

2007-12-21 @ 20:15:03
URL: http://anneliten.blogg.se
Postat av: Emilie

Vad tycker du är bäst då?

2007-12-21 @ 20:41:11
URL: http://emiliees.blogg.se
Postat av: niki

jag skulle resa, shoppa, köpa bil och villa :) Kram söt klänning föresten, den gillade jag skarpt :) har verkligen svårt att hitta klänningar men gina har bra utbud :)

2007-12-21 @ 22:46:51
URL: http://kiwiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0