Neutrogena Visibly Clear


Tänkte berätta om min nuvarande favorit ansiktsvård. De är från apoteket och märket Neutrogena, de här de underverken är verkligen att rekomendera, jag har mycket bättre hy nu än förut, så jag är väldigt glad. De är en trestegs serie jag använder (finns tillägg om man vill utvecka den) och de är väldigt bra ihop som ett team =)

image1321
Först börjar man tvätta med denna, de är en dubbel verkande tvätt kräm, en gång i veckan använder man den som en ansiktsmask som ger en skön kall känsla i hela ansiktet, låt de sitta i i minst 5 minuter. Andra dagar tar man lite fukt i ansiktet och löddrar upp den och de renar porer och tar bort kvar rester av smink.

När jag började använda denna kändes den som en helt vanlig kräm tvätt. Inget speciellt, jag tyckte den var tunn och slibbbig. Men efter en vecka kunde jag redan se skillnad. Och de är vad jag kallar bra produkt. Jag har en varierande hy, den är torr på vissa ställen och fet på andra, och den här återställer normalt ph värde i hyn också, Suveränt.
image1322


Denna använder du efter du duschar/badat, de är alltså steg två. Det är ett ansiktsvatten som motverkar porer, allstå de som sen utvecklas till finnar. Den drar även ihop nuvarande porer och renar upp ännu än gång efter makeup och liknande. Formulan går långt ner för att ta bort smuts och olija som sitter i porerna. Den hjälper även att motverka att porer som redan finns ska utvecklas till värre. Man blir lätt torr när man använder denna kräm.

Själv kändes den mycket bättre från första början, mitt förra ansiktsvatten var riktigt dåligt, men de här kände man verkligen av. Man ser även att den tar bort orenheter som man vanligtvis inte ser. Perfekt att badda med också om man känner sig fet i pannan eller på andra ställen.
image1323

Steg tre avslutas med en kräm denna ska du använda när du är helt torr i ansiktet, Den är helt fett fri vilket gör att porer och annat inte framkallas av den. Den framhäver också en len hy i ansiktet som ser fräch ut. Till en början kan man känna sig lätt röd eller ansträngd ut, men vänta då en stund tills krämen sjunkit in i hyn och börjat arbeta.

Jag vart helt överlycklig när jag fick veta att den ät fett fri, så fort jag känner mig torr kan jag bara använda den, och jag får inte fet hy. Denna produkt är verkligen helt fantastiskt. Och efter ett tag vart min hy bättre också, fick mkt lenare och normal hy, så vart inte så torr. Räcker och smörja in en gång om dagen nu och hyn håller sig i balans, denna produkt rekomenderar jag stort.





Kommentarer
Postat av: Pusssycat doll ' - svar

Du hade 3 rätt , bra gjort! ;D
Jessica Alba e fel tyvärr ^^
Du får oxå ha en trevlig fredag! :)

2008-02-15 @ 13:45:00
URL: http://jusstmoi.blogg.se
Postat av: LinnRuby&Millan

Svar: De var jätte fina! :)

2008-02-15 @ 13:52:15
URL: http://linnruby.blogg.se
Postat av: Claudia

Oj då, hoppas att du blir frisk snart:( One Tree Hill har flera säsonger såg nyss första kapiteln av 5:e säsongen:D

2008-02-15 @ 13:52:36
URL: http://claudiaadrian.blogg.se
Postat av: Teta

jag är med sånn annars, haha. änvänder också dom produkterna du skrivit om här och jag tycker också dom är bra.

2008-02-15 @ 13:53:40
URL: http://teta.blogg.se
Postat av: Claudia

Jag undrar om du vet hur lägger man en video på bloggen?

2008-02-15 @ 14:04:27
URL: http://claudiaadrian.blogg.se
Postat av: Alice

svar usch!!! jag e typ asförkyld, jobbigt! men hoppas det blir bättre till ikväll för då ska jag på bio med en kompis ^^, :D

2008-02-15 @ 14:09:18
URL: http://poseforme.blogg.se
Postat av: Pussycatdoll ' - svar

Det låter bra , ska kanske prova! :)

2008-02-15 @ 14:15:21
URL: http://jusstmoi.blogg.se
Postat av: Claudia

Aaaaaa...jag har redan sett första kapiteln:D

2008-02-15 @ 14:16:47
URL: http://claudiaadrian.blogg.se
Postat av: Askungen

Jag har använt de länge och de fungerar bra!

2008-02-16 @ 09:33:31
URL: http://www.metrobloggen.se/askungen
Postat av: Patricia

Den längst ner är jättedålig. jag har en sådan, har haft den jättelänge, men den ger inget resultat

2008-02-16 @ 12:25:43
URL: http://patrow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0