Renée Zellweger



Renée Zellweger, född 25 april 1969 i Katy, Texas,
USA, amerikansk skådespeleska!


Vi känner nog igen Renée bäst som den lätt överviktga Bridget Jones. Men Renée har gjort så mycket mer än bara det. Senaste filmen hon medverkade i var filmen Cinderella Man där hon spelade Mae. Men innan dess har hon hunnit med att medverka med röst till Hajar som hajar, Chicago som Roxie Hart och The Bachelor från 1999 som Anne Arden. Om vi ska undangå hennes filmkariär, vad finns det då att säga om Renée?



När Reneé gått ut High School var en cheerleader, gymnast och medlem i drama klubben. Reéne hade aldrig förut planerat att bli skådespelerska utan valde till en kurs på universitetet för att slutaföra hennes matrial som hon byggd upp inom drama. Men när hon gått ut skolan visste hon direkt att de var de hon ville jobba med.

1993 i Filmen Dazed and Confused hade hon sin första roll som en high school senior och efter den filmen hack i häl var det Return of the Texas Chainsaw Massacre som kom ut år 1997. Efter dessa två filmer fick hon massor med erbjudanden om roller, både stora och små en efter en.



Efter Bridget Jones filmerna så skulle hon återanpassa sin vikt till normal vikt igen för henne. Hon gick 32 km varje dag och åt kolhydrafria måltider, vart hon någon gång hungrig utöver det smaskade hon på en isbit.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0